3. kolo
21.09.2008 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Janov CFC 2:1

Palermo pokračuje v dobrých výsledcích pod trenérem Davidem Ballardinim, tentokrát si v domácím prostředí poradilo s Janovem, který porazilo 2:1. Domácí vedli po trefách Edisona Cavaniho a Cesara Bova 2:0, v 89. minutě alespoň snížil na konečných 2:1 Diego Milito.

Ambiciózní Palermo si připsalo další tři body pod novým trenérem Davidem Ballardinim, v průběhu druhého poločasu byli Rosanero o něco aktivnějším celkem. Jako první se v čisté brankové příležitosti objevil Mark Bresciano, ale brankář Rubinho prokázal své kvality. Další šanci zahodil Edison Cavani, který nejprve využil obrovského zaváhání Francesca Modesta, ale proti Rubinhovi neuspěl. Následnou akci Fabia Simplicia zastavil praporek pomezního rozhodčího. Nevyužité šance mohli domácí celek hodně mrzet, protože ve 33. minutě si Diego Milito vytvořil superšanci, která skončila na brankové konstrukci Palerma.

Šest minut před koncem prvního poločasu se diváci na stadionu Renza Barbery dočkali první branky, kterou vstřelil Edison Cavani. Hráč sicilského klubu se trefil po milimetrové přihrávce Fabia Simplicia 1:0.

Útočná hra Janova byla v prvním poločase velice špatná, oživení měl přinést bývalý hráč Juventusu Oliveira, nicméně v 58. minutě domácí navýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek, ukázkovou střelu do horního rohu branky předvedl Cesare Bovo – 2:0.

Po celý zápas se Janovu nedařilo vytvořit pořádnou brankovou příležitost, ale i přesto Janovští nakonec branku vstřelili. Minutu před koncem hrací doby dostal míč za záda Marca Amelii útočník Diego Milito. To bylo ze strany hostů vše, a tak si Palermo připsalo v celku bezproblémové vítězství 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

janov vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele