3. kolo
21.09.2008 20:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

AC Milán rozstřílel Lazio a připsal si první tři body

Ve šlágru kola porazili před domácím publikem fotbalisté milánského AC římské Lazio 4:1 a připsali si tak první tři body. Rossoneri byli v průběhu utkání mnohem lepším týmem a po koncentrovaném výkonu zaslouženě zvítězili. V zápase padlo několik ukázkových branek, za zmínku především stojí dalekonosné rány Gianlucy Zambrotty a Brazilce Kaká.

Rossoneri začali utkání nejlepším možným způsobem, Kaká z levé strany našel Seedorfa, a ten svojí pravačkou otevřel účet utkání – 1:0. Lazio se snažilo okamžitě odpovědět, ale obrana Rossoneri byla velice pozorná, tedy alespoň prozatím, jelikož ve 26. minutě bylo vyrovnáno, a byl u toho kdo jiný než Mauro Zarate. Argentinský střelec převzal kolmou přihrávku a střelou podél pravé ruky brankáře Abbiatiho zajistil vyrovnání na 1:1. Milán se nechtěl s tímto výsledkem smířit a i nadále byl směrem dopředu aktivnější.

Po půl hodině hry našel Pato na vápně volného Kaká, jenomže jeho střela z první šla vysoko nad. Za další tři minuty už domácí fanoušci jásali, svojí první branku v milánském dresu vstřelil Gianluca Zambrotta, a branka to byla vskutku nádherná. Obránce Rossoneri v plném běhu napálil míč z dobrých třiceti metrů přesně k levé tyči, brankář Carrizo se natahoval marně – 2:1 pro Milán.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, tedy rychlou brankou domácího Milána. Marek Jankulovski zatáhl míč po levé straně a přesnou přihrávkou našel Alexandra Pata, který bez problému vstřelil třetí gól Milána. V 58. minutě se po kombinaci Pata se Seedorfem k míči dostal Kaká, ale s jeho technickou střelou si Carrizo poradil. V 60. minutě vstřelil AC Milán čtvrtou, a znovu nádhernou branku. Brazilec Kaká ve stoje napálil míč přímo do levé šibenice – 4:1. Milán byl i nadále lepším týmem a Lazio k ničemu nepouštěl. Dvacet minut před koncem utkání se na hrací ploše objevil hvězdný Ronaldinho, jenž v sestavě nahradil svého krajana Pata. Biancocelesti si první velkou šanci ve druhém poločase vytvořili až v 77. minutě, Zarate vyslal přihrávkou Gorana Panděva, a ten pouze z blízkosti vyprášil rukavice Christiana Abbiatiho. V závěru utkání mohl ještě zvýšit Ronaldinho, ale trefil pouze břevno, z následné akce nebezpečně hlavičkoval Marco Borriello. Milán nakonec porazil Lazio vysoko 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / acmilan.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1 ac

Reagovat
smazaný uživatel

lazio vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ACM vyhraje...ale bude to remíza 1:1, ..možná výhra ACM, ale tomu se mi nechce moc věřit

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

v tehle sezone to bude zase jen pohar uefa

Reagovat
GEGE

2:0(Borriello,Kaka)FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krasne goly zatial...MILAN PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od Lazia víc ale potešil jen Zaráte,ale pěkný fotbal s množstvím gólů a to pěkných.Snad se konečně AC chytlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele