Serie A - souhrn 28. kola

08.03.2013, 22:41, aktualizováno 10.03.2013, 22:44
Komentáře a souhrny
Neapol prohrála ve Veroně a z toho se raduje jak Juventus, který vydřenou výhrou nad Catanií zvýšil svůj náskok na čele, tak i třetí AC Milán po vítězství v Janově. Lazio vypadlo z pohárových příček, protože podlehlo Fiorentině, Inter doma přenechal všechny body Boloni. Siena v existenčním duelu uspěla v Palermu, AS Řím remizoval s Udinese.

SS Lazio - ACF Fiorentina 0:2

10.03.2013 20:45

Góly: 20. Stevan Jovetić, 50. Adem Ljajić

Místní Lazio prohrálo ve večerním zápase s toskánským týmem o dvě branky a komplikuje si boje o poháry. Oba týmy si vlastně jen vymění místa, Fiorentina je čtvrtá.

Oba celky bojují o účast v pohárech a dlouhodobě patří ke špici italské ligy. Bylo otázkou, jak si se současnou situací poradí římský celek - svěřenci Vladimira Petkoviče totiž válčí v Evropské lize již nyní a bezpochyby je tento náročný zápasový rytmus stojí mnoho sil. V Německu se Biancocelesti ale dařilo, Stuttgart porazili poměrem 2:0 a do odvety mají slibný náskok. Fiorentina mohla relaxovat a možná i tento faktor se podepsal na dnešním výsledku.

Lazio se snažilo zapojovat do kombinace již od začátku, spolupráce Edersona s Floccarim zaváněla gólem. Na svém místě se ale včas objevil obránce Gonzalo Rodriguez. Na druhé straně se pouštěl do útoku Cuadrado, černohorského útočníka ale skvěle zastavil Dias.

Po dvaceti minutách už nebylo v Římě tak veselo. Pohlednou akci Ljajiče přepustil za sebe záložník Borja, protože u brány soupeře tušil nabíhajícího Jovetiče. A měl pravdu - přízemní střela skončila za zády gólmana Marchettiho - 1:0.

Fialkám jednogólové vedení nestačilo a rády by přidaly další zásahy. V rychlých kombinacích a především spolupráci Ljajiče s Jovetičem jim ale stopku vystavila buď domácí obrana, nebo jako poslední instance brankář Federico Marchetti. A naopak začalo hrozit domácí mužstvo. Senad Lulič prošel přes trojici obránců k vápnu Fiorentiny a nacentroval, nabíhající Sergio Floccari ale pálil jen do pozorných obránců soupeře.

Druhou půli už v dresu prohrávajícího týmu načal Libor Kozák, který přišel s jednoznačnými rozkazy: vyhrávat míče v soubojích se Savičem a Rodriguezem. Právě když se ale domácí Biancocelesti nadechovali k náporu, přišel šok v podobě druhé branky. Cana fauloval pronikajícího Jovetiče, z čehož rezultoval přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil mladík Adem Ljajič, který zakroutil míč parádně. Gólman Marchetti možná mohl reagovat trochu dřív - 2:0.

O něco podobného se na druhé straně pokoušel záložník Hernanes, ale Viviano se překonat nenechal a skvělým zákrokem šanci zlikvidoval. Brankář hostí byl v neustálém náporu, po chybě Rodrigueze se na něj řítil Sergio Floccari, ale Viviano opět předvedl své kvality. Po delším časovém úseku se k míči dostali také hosté, ale jejich snahu odvrátila pozorná obrana.

K zajímavé střele se odhodlal Nigerijec Onazi, nejmladší hráč Lazia na hřišti. Jeho pokus z větší vzdálenosti ale končí mimo Vivianovu bránu. Stefan Radu v poslední akci zápasu nabídl míč spoluhráči Floccarimu, italskému útočníkovi ale dnes štěstí nepřálo. Stejně jako celému Laziu, které s Fiorentinou prohrálo o dva góly.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 0:1

10.03.2013 20:45

Góly: 57. Alberto Gilardino

Inter Milán po debaklu na Tottenhamu nezvládl ani domácí ligové utkání s Boloňou a po porážce 0:1 ztrácí na třetí místo už čtyři body. Jedinou trefu zápasu měl na svědomí Alberto Gilardino, bude znamenat odvolání trenéra Stramaccioniho?

Boloňa začala na Giuseppe Meazza nebojácně a Inter se musel jejímu náporu v úvodu bránit. Na Diamantiho standardku si naběhl Sorensen a jen tak tak netrefil odkrytou branku. Za chvíli pálil z nebezpečné blízkosti Gabbiadini, jenže trefil pouze boční síť. Úvod zápasu měl rozhodně překvapivý průběh, Boloňa byla jasně lepší a dá se říci, že branka visela ve vzduchu. V 11. minutě pálil z nadějné pozice opět vedle Gilardino a akci Diamantiho s Gabbiadinim zablokoval na rohový kop stoper Ranocchia. Inter v prvním poločase nepředvedl vůbec nic a diváci v ochozech Meazzy jen kroutili hlavou, jakýže to výkon jejich miláčci zase předvádějí.

Hosté pokračovali v nastoleném tempu i ve druhém poločase. Garicsův centr zasáhl Gabbiadini a Carrizo stál na správném místě. V 57. minutě už Boloňa konečně vstřelila vedoucí branku. Centr za obranu zužitkoval na malém vápně Gilardino a nekompromisně zakončil - 1:0 pro Boloňu. Vedení hostí nebylo vzhledem k průběhu vůbec překvapivé, ba naopak, Boloňa si zasloužila vést už po prvním poločase.

Inter proti Boloni nepředvedl vůbec nic. Až v závěru utkání nebezpečně pálil Cassano ale na druhé straně mohl zvýšit hlavičkující Krhin. V nastaveném čase měli Nerazzurri vyrovnání na dosah. Ranocchia mířil vedle Cambiassovu hlavičku vytáhl z brankové čáry Curci. Boloňa se těmto šancím ubránil a slaví zasloužené vítězství 0:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SSC Neapol 2:0

10.03.2013 15:00

Góly: 12. Boukary Dramé, 43. Cyril Théréau

Chievo Verona dalo zapomenout na výsledkovou krizi a dnes porazilo favorizovanou Neapol 2:0. Hosté nejenže přišli o dlouhou sérii neporazitelnosti, ale pomalu se mohou loučit se Scudettem. V ohrožení je i druhé místo, na které už dotírá AC Milán. Výhru Fly Donkeys vystříleli v prvním poločase Dramé a Théréau.

Severoitalský celek nezažíval před tímto utkání zrovna povedené období. V tabulce klesl až na šestnácté místo a v dnešním utkání se chtěl vytáhnout. A to se nakonec díky skvělému startu podařilo.

Chievo začalo proti Azzurri hodně aktivně a už po dvanácti minutách dosáhlo první změny skóre. Dramé z poza vápna trefil míč naprosto přesně k tyči a De Sanctis se natahoval marně - 1:0 pro Chievo. Domácí byli rázem při chuti a Paloschimu se do cesty postavilo břevno! Neapol sice měla mírně navrch, držela míč, ale do žádné větší šance se nedokázala dostat. Ve 36. minutě se dožadovali Mazzarriho svěřenci pokutového kopu po faulu na Cavaniho. Rozhodčí situaci následně zvážil a penaltu nenařídil. Kopal se volný přímý kop, ze kterého Cavani protáhl Puggioniho. Stejně jako se Neapoli nevyvedl začátku poločasu, tak se nepovedl ani jeho závěr. Cyril Théréau si naběhl na dobrou přihrávku a z úhlu propálil De Sanctise - 2:0 pro Chievo.

Neapol byla na začátku druhého poločasu v nezáviděníhodném postavení. Chievo to pochopitelně zatáhlo a bránilo svůj pohodlný náskok. Hosté z pod Vesuvu se sice snažili, ale jejich protiútoky byly neúčinné. Chievo zkrátka dobře bránilo a nakonec neinkasovalo. Nedokázal se prosadit ani v nastaveném čase Insigne, jasnou šanci poslal mimo tři tyče. Neapol prohrála na Stadio Bentegodi 2:0 a de facto může zapomenout na Scudetto, bát se navíc musí i o druhé místo, kam se dere AC Milán.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 3:1

10.03.2013 15:00

Góly: 18. Víctor Ibarbo, 52. Víctor Ibarbo, 72. Víctor Ibarbo - 90. Maxi López (pen.)

Sampdoria po delší době padla a postaralo se o to Cagliari. Sardiňané vyhráli 3:1 a hlavním hrdinou se stal útočník Ibarbo, jenž vsítil všechny tři branky! Doria stihla v závěru už jen snížit, z pokutového kopu se nemýlil Maxi Lopéz.

Cagliari otevřelo skóre utkání v 18. minutě, Victor Ibarbo stál ve správný čas na správném místě a z dorážky nedal Romerovi žádnou šanci - 1:0 pro Cagliari. Domácí Sampdorii i nadále přehrávali, ale s další velkou šancí a především brankou přispěchali až ve druhém poločase.

Druhou branku vsítili domácí v 52. minutě, po rohovém kopu odvedl další dobrou práci Ibarbo a přesnou střelou zvýšil na 2:0 pro Cagliari. Poměrně dlouhá série neporazitelnosti v podání Sampdorie byla ve vážném ohrožení. Pravdou je, že svěřenci Delia Rossiho rozhodně nepůsobili tak dobrým dojmem jako v předchozích utkáních.

Čtvrthodiny před koncem už bylo se Sampdorií zle a dá se říci, že utkání bylo definitivně rozhodnuto ve prospěch domácích. Po dalším centru zkompletoval hlavou hattrick Ibarbo a stal se neoddiskutovatelnou hvězdou zápasu - 3:0 pro Cagliari. Vítězství Sardiňanů nakonec utrpělo menší černou kaňku. V 90. minutě zbytečně fauloval Rossettini a byl vyloučen. Navíc se kopala ve prospěch Sampdorie penalta, kterou Maxi Lopez proměnil. Více už Blucerchiati stihnout nemohli, ze Sardinie odjíždějí s porážkou 3:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Siena 1:2

10.03.2013 15:00

Góly: 44. Anselmo - 51. Innocent Emeghara, 72. Alessandro Rosina (pen.)

Palermo sice skvěle začalo, když po první půli vyhrávalo o gól. Celý zápas ale do vítězného konce dotáhnout nedokázalo, protože Siena se nevzdala a vývoj utkání otočila ve svůj prospěch.

A opět v tom měl prsty mladík Innocent Emeghara. Švýcarský útočník se možná bude chlubit neoficiálním titulem spasitele toskánského klubu, protože zatím je to právě on, díky komu naděje Sieny na setrvání mezi elitou žije. Sedm zápasů a v nich pět branek - produktivita, jakou se může chlubit jen velmi málo ostrostřelců elitních klubů.

Dost práce měl v úvodu domácí gólman Stefano Sorrentino, který musel skvělým zákrokem zneškodnit pokus Rosiny. Na jeho hlavu posadil dobrým centrem míč právě mladý švýcarský útočník Emeghara. První drápky ale zaseklo také domácí Palermo. Nejprve to byl pokus Kurtiče, který jen těsně míjel tyč, poté se musel Pegolo vytáhnout proti šanci Von Bergena.

V další šanci se objevil rychlík Alessandro Rosina, který ale nedokázal centr Mattea Rubina přetavit v gól. A to ho muselo mrzet dvojnásob, protože se do vedení dostalo Palermo. Po rychlém brejku a rozehrávce rohového kopu se v pokutovém území premiérově prosadil brazilský záložník Anselmo.

Trenér Giuseppe Iachini asi své hráče o přestávce moc nepochválil, protože do druhé půle Siena doslova vlétla. Po pěti odehraných minutách chyboval obránce Muňoz, což potrestal Innocent Emeghara svým pátým gólem - 1:1.

Palermo ale bojovalo a chtělo vyhrát. Strhnout vedení na stranu svého týmu se pokoušel například Santiago Garcia, jehož hlavička mířila těsně vedle Pegolovy brány. A další chyba Ezequiela Muňoze - po ní se situace diametrálně zhoršuje, protože hosté budou zahrávat penaltu! K ní se postavil Alessandro Rosina a zkušeně ji proměňuje.

Ezequiel Muňoz věděl, že se musí snažit o zlepšení své reputace a po rohovém kopu se málem radoval z gólu, ale jeho pokus nakonec zastavilo břevno. Palermo dnes opravdu nemělo svůj den, protože břevno zaznělo ještě jednou - po akci střídajícího Nélsona. Také proto Palermo prohrává a je předposlední. Siena se po výhře v 'záchranářském derby' dotahuje na janovské Grify.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Calcio Catania 1:0

10.03.2013 15:00

Góly: 90. Emanuele Giaccherini

Jeden gól stačil turínskému gigantu ke třem bodům. A že to v Turíně bylo drama - rozhodnutí padlo až v samotném závěru druhé půle, když se prosadil Emanuele Giaccherini.

Vítězství je ale velmi cenné, zvláště dnes. Neapol totiž nedokázala porazit Chievo Verona a tak se náskok Juventusu na nejbližší pronásledovatele zvyšuje již na devět bodů. Catania mohla využít zaváhání římského AS, ale Juventus byl zkrátka nad její síly.

Tři body se ale nerodily vůbec jednoduše, i když můžeme říci, že si je Stará dáma zasloužila. Mariano Andújar se musel hodně činit, aby zkrotil střelu Mirka Vučniče. Černohorský útočník se dostal přes jednoho bránícího hráče a zpoza Spolliho vypálil velmi nebezpečně. Jinak ale v této fázi utkání provázela oba týmy spíše zbrklá rozehrávka, která bránila plynulosti.

Další velkou šanci jsme viděli až po půlhodině hry. Na jejím začátku stál obranný skluz Asamoaha, po jehož snaze se míč dostal až k útočné dvojici Sebastian Giovinco - Mirko Vučinič. Prve jmenovaný se stal nahrávačem, Vučinič zakončoval. A to poměrně úspěšně - trefil dokonce tyč Andújarovy brány!

Poněkud unavené tempo hry se přesunulo i do druhého poločasu. Skvělou ranou se prezentoval Paul Pogba, jehož dělovka pořádně vystrašila hostující hráče. Andújar ale byl připraven a obřím skokem míč vyrazil. Rychlého Giovinka vystřídal Alessandro Matri a obránce Catanie čekala zase o něco těžší práce.

Po faulu na pronikajícího Vučiniče se k zahrávání standardní situace postavil Andrea Pirlo. Italský veterán sice míč do brány nezakroutil, ale míč z jeho kopačky skončil u dobíhajícího Claudia Marchisia. Záložník Juventusu ale v dobré pozici nezamířil právě nejpřesněji.

Juventus byl aktivnější, ale gólově se prosadit nedokázal. Až do nastaveného času zápasu. V jeho druhé minutě se totiž zaskvěl střídající Emanuele Giaccherini. Paul Pogba nacentroval ze strany pokutového území do vápna, brankář Andújar si vybral slabší moment a míč vyrazil jen k Giaccherinimu. Pro něj už vstřelení branky nebylo takovým problémem a díky jeho gólu ze závěru utkání Juventus vyhrává.

Více informací k zápasu

Parma FC - Turín FC 4:1

10.03.2013 15:00

Góly: 77. Amauri, 80. Nicola Sansone, 84. Amauri, 90. Amauri - 56. Mario Santana

Fotbalisté Parmy dali zapomenout na výsledkovou krizi a dnes si poradili s turínským FC. Domácí Gialloblu vyhráli 4:1, ale jejich vítězství se nerodilo vůbec lehce. Ještě v 77. minutě totiž prohrávali, ale pak Turínští nepochopitelně propadli a za třináct minut čtyřikrát inkasovali. Hattrick si připsal Amauri.

Parma měla nad Turínem převahu celý první poločas a i šance, které si vypracovala patřily, k těm stoprocentním. Téměř gólová byla střela Parola, pokus Lucarelliho i dvě zakončení Amauriho. Granta přežila první poločas bez inkasovaného gólu jen s velkým štěstím.

Domácí si sice byli lepším týmem, ale co to bylo platné, když v 56. minutě otevřel skóre utkání Mario Alberto Santana. Ten si naběhl z pravé strany na přihrávku a překonal brankáře Miranteho - 0:1 pro hosty. O dvě minuty později vstřelili hosté druhý gól, který ale nebyl pro ofsajd uznán. Bylo to chybné rozhodnutí sudího, Parma měla velké štěstí a byla evidentně otřesena. Po hodině hry měl na kopačce gólovku Rolando Bianchi a Mirante vytáhl vynikající zákrok.

Gialloblu se hnali za vyrovnáním a v 77. minutě se jim to podařilo. Ve vápně se prosadil Amauri a Parmě vlil do žil novou krev - 1:1. Neuběhly ani čtyři minuty a Parma dokonala senzační obrat. Sansone si pohrál s obranou a přesně zamířil - 2:1 pro Parmu. Nyní byli otřeseni hosté a zdá se, že tento direkt už do konce zápasu nerozdýchali.

V 84. minutě už zvyšoval na 3:1 z pohledu domácích opět Amauri, když podržel míč a tvrdou ranou překonal Gilleta. A to nebylo všechno. Zlomený soupeř obdržel ještě jeden gól. Amauri obdržel od Sansoneho další přesný pas a opět si s ním poradil, zkompletoval hattrick a stal se hlavní hvězdou zápasu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Delfino Pescara 2:1

10.03.2013 12:30

Góly: 34. Germán Denis (pen.), 67. Germán Denis - 24. Gaetano D'Agostino

Statečně se sice Pescara bránila nájezdům domácího celku, ale její úsilí nakonec nekončí třemi body. Hrdinou utkání (pro domácí příznivce) se stal Germán Denis, argentinský střelec se dnes odpoledne trefil dvakrát.

Hosté z Pescary zoufale touží po záchraně a úniku ze sestupových příček. Na své vzkříšení si ale budou muset ještě počkat - premiéra Cristiana Bucchiho se nepovedla. Delfíni sice překvapili a po góle Gaetana D'Agostina vedli, ale Atalanta umí otáčet zápasy a dokázala to i dnes v poledne. Dvakrát totiž udeřil Germán Denis.

Jinak ale musím říct, že v lehce ospalém tempu se odehrávala většina zápasu a diváci na stadionu Atleti Azzurri d'Italia se mnoha gólových šancí nedočkali. Tři body znamenají pro Atalantu pohodlnou jedenáctou příčku, Pescara na druhé straně upadá do větších a větších potíží.

Se střelou Bonaventury si poradila hostující obrana, které se prvních zhruba dvacet minut dařilo neinkasovat. Co víc, nového trenéra Bucchiho potěšil i do té doby neproduktivní útok. Po rychlé kombinaci zakončil první střelou na bránu tím nejlepším způsobem zkušený Gaetano D'Agostino a Pescara v Bergamu vedla!

Radost hostí ale netrval dlouho, neboť se obrana Pescary opět nevyznamenala. Po faulu na soupeře se sudí Celi rozhodl písknout do píšťalky a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K jeho zahrávání se postavil střelec Germán Denis a brankář Pelizzoli byl bez šance.

Pět minut po začátku druhé půle se k zajímavé střele odhodlal Lucchini, který ale Pelizzoliho nepřekonal. Po nepodařeném pokusu o útok ze strany Delfínů se k míči dostali domácí a rozhodli utkání. Na konci rychlého protiútoku stál Germán Denis, který svou druhou brankou v zápase otočil skóre ve prospěch Orobici - 2:1.

Pescara neměla sílu vzdorovat rozehranému soupeři, domácí Atalanta se pro změnu spokojila s těsnou výhrou a do konce utkání jsme již ani jednu šanci neviděli. Pokud se chce Pescara zachránit, nečeká trenéra Bucchiho vůbec jednoduchá práce. I když se dnes útočníci prosadili, obrana stále dělá mnoho zbytečných chyb.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 1:1

09.03.2013 20:45

Góly: 62. Luis Muriel - 21. Erik Lamela

Remíza Udinese s římským AS pro oba celky příliš neznamená. Jak pro domácí, tak i pro hosty jde o ztrátu, oba celky totiž potřebovaly vyhrát, aby se přiblížily evropským pohárům. Blíže k vítězství byli přeci jenom hosté. AS Řím v zápase vedlo a čtvrthodiny před koncem hrálo v početní převaze.

Antonio Di Natale na jedné straně a na druhé Francesco Totti. I to bylo utkání mezi Udinese a Římem. Aktivnější byli v úvodu domácí, již zmiňovaný Di Natale už po čtyřech minutách pořádně prověřil brankáře Stekelenburga. Na druhé straně byl Řím úspěšnější. Na Tottiho centr si naskočil Florenzi a orazítkoval břevno. Následně Lamela dorazil míč do branky a Giallorossi vedli ve 21. minutě na Stadio Friuli 1:0.

Kdo ale čekal ofenzivní klání, ten byl zklamán. Řím předváděl poněkud jiný fotbal, než byli fanoušci donedávna zvyklí vídat při Zemanově režii. Vlci hráli zodpovědně zezadu a vyráželi do nebezpečných protiútoků.

Ani ve druhém dějství se nehrál bůhvíjaký fotbal. V 61. minutě odešel ze hřiště Francesco Totti, takže na další historický zásah si bude muset ještě počkat. Právě odchod Tottiho ze hřiště byl poněkud symbolický. Hned za minutu totiž Udinese srovnalo krok. Luis Muriel si udělal z Burdissa a Castana tréninkové kužely a nekompromisně zakončil - 1:1.

Zhruba 20 000 diváků v ochozech Stadio Friuli bylo čtvrthodiny před koncem svědky dalšího zajímavého okamžiku. Heurtaux sestřelil Florenziho a hlavní sudí vytasil červenou kartu. Domácí Heurtaux byl vyloučen zcela právem, a pro Udinese tak nastala krušná závěrečná čtvrthodina.

AS Řím mělo nakonec vítězství na dosah! V 90. minutě se dostal do samostatného průniku Osvaldo, jenže trestuhodně minul branku. Obrovská příležitost Vlků zůstala nevyužita a to stálo hosty vítězství. Udinese tedy nakonec remizovalo s AS Řím 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 0:2

08.03.2013 20:45

Góly: 22. Giampaolo Pazzini, 60. Mario Balotelli

Giampaolo Pazzini a Mario Balotelli byli hlavními strůjci dalšího milánského vítězství. AC zdolalo Janov 2:0 a upevnilo si třetí pozici. Na výsledku nic nezměnilo ani vyloučení Kevina Constanta, Grifové skoro půlhodinovou přesilovku nedokázali využít.

Pro AC byl tento zápas velmi důležitý. Už v úterý čeká Rossoneri ostrá zkouška na Nou Campu a jít do klíčové odvety s jistotou třetího místa po tomto kole, by rozhodně zlepšilo sebevědomí Allegriho svěřenců.

Milán začal lépe, byl aktivnější a svojí převahu ve 22. minutě gólově zužitkoval. A branka to byla poměrně kuriózní. Čtyři minuty před tím totiž Portanova fauloval Pazziniho a italský útočník ve službách AC musel střídat. Mezitím, co se Balotelli rozcvičoval, Pazzini pajdal po hřišti a čekal na stažení. Ve 22. minutě se rozhodl dopajdat k pokutovému území, míč se odrazil přímo k němu a Pazzini jej pravačkou nekompromisně poslal do šibenice - 1:0 pro AC Milán. Pazzini vstřelil gól a přenechal místo Balotellimu.

I nadále byli lepší hosté, ale i Janov dokázal pořádně pohrozit. Zejména bývalý hráč AC Marco Borriello několikrát ztroskotal na Abbiatim. Na začátku druhého dějství měl velkou příležitost na snížení Bovo, ale jeho rána z volného přímého kopu skončila na vzdálenější tyči Abbiatiho branky. O pět minut později zase pálil Borriello a Abbiati byl opět na místě. Na druhé straně zkoušel přiblížit výhru Milána Flamini, jeho okatý pád přes Freye mu rozhodčí nezbaštil. Francouzský záložník uviděl žlutou kartu za simulování. Flamini mohl svojí neřest odčinit, jeho dravý průnik a následné zakončení vyškrábl Frey na rohový kop. Tím pádem ale akce Milána pokračovala. Obrana Grifů následně úplně zapomněla na ofsajdovou past a Balotelli chladnokrevně poslal míč za Freyova záda - 2:0 pro AC Milán.

Svěřencům Allegriho následně stačilo hlídat vedení a v poklidu utkání dohrát, to se ovšem nestalo. V 65. minutě si nenechal líbit Bovův zákrok Constant a byl vyloučen. Právě pro Constanta mělo utkání zvláštní náboj, neboť v barvách Janova hrával. Nicméně Janov skoro půlhodinovou přesilovku využít nedokázal. Skvělý Abbiati dvakrát vychytal Borriella a následně i dorážku Tozsera. Nepřišel si a něj ani Granqvist. Milán neinkasoval a po dalším vítězstvím zůstává na třetím místě, navíc se už může plně připravovat na odvetu proti Barceloně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC28195455:1862
2.SSC Neapol28158547:2453
3.AC Milán28156750:3251
4.ACF Fiorentina28146850:3348
5.Inter Milán28145944:3747
6.SS Lazio28145937:3447
7.AS Řím281351058:4944
8.Calcio Catania281261036:3542
9.Udinese Calcio281011737:3541
10.Bologna FC281051339:3635
11.UC Sampdoria281061235:3335
12.Parma FC28981136:3735
13.Cagliari Calcio28971235:4834
14.Atalanta Bergamo281051328:3933
15.Turín FC28712933:3632
16.Chievo Verona28951429:4432
17.Janov CFC28681427:4226
18.AC Siena28861429:4024
19.Città di Palermo283121323:4121
20.Delfino Pescara28631921:5621
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
GEGE

Nádhera...dobrá forma jen škoda zranění Pazziniho snad bude v pohodě na Barcu.Abbiati na jaře zase TOP

FORZA MILAN!

Reagovat
Milan.B

a Mexes??

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho šetřil, nepřipadalo mi že mu něco je....Ale něco podobnýho dělal i proti Laziu tak snad OK

Reagovat
Milan.B

este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

abbiati je velka istota. pazzo tipujem koňar. 3 body doma

Reagovat
maras93

MILAN PER SEMPRE! Mám radost.

Reagovat
Milan.B

3 body doma, FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, můžeme být rádi, že rozhodčí nepískl dvě penalty pro Janov, ale na druhou stranu se mohlo na straně Grifů několikrát červenat. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu ruku Nianga v prvnim poločase? To bylo tělo jen se Genoa moc vztekala

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku Zapaty

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo na 11

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka nic neznamena. Neni tam jasně danej pohyb miče, ruky, vzdalenost míče od ruky, umysl a tisic dalsich detailu.

Reagovat
smazaný uživatel

zhodou okolnosti s tebou suhlasim, že niangova ruka mala byť 11

Reagovat
smazaný uživatel

bavili sme sa ale o zapatovej

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výkon průměr, ale 3 body jsou 3 body. Doufám, že Max Constanta poradne profackuje, protoze tohle si nemůže dovolit. Flamstr a Muntari jsou při me snad nejvetsi záhadou. Oba působí jako drevaci a pak přejdou přes 2 hráče a krasne zakončí nebo dají gól Barceloně.

Doufám, že Pazzo bude fit na Baru, protoze v posledni dobe ma formu jako hrom.

Rozhodčí upekl Janovu minimalne jednu pencli a jeho celkový výkon stál za h****.

FORZA a hurá na Barcu!

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš doufej, že na tom Baru moc fit nebude Každopádně držím vám palce ať je smetete!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Omluva za překlepy, psal jsem z mobilu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas hodne kvalitni AC zbrzdilo zraněni pazza kterého střídal balotelli ale i ten se cely zapas trápil se zraněním, jinak si myslím ze Milan odehrál to co chtěl akorát skoda Constanta který se nechal úplne hloupě vyloučit. Ovšem smekám před trenérem Janova Balardiniem který mužstvo neskutečné zvednul a hrajou ofenzivneji s jistou obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MAGICO MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal Cavani nějaký trest za ten loket ?

Reagovat
Inzaghi

Na půl plynu, po taktické stránce skvěle zvládnuté utkání. Potrestali jsme chyby Janova a na druhé straně je k ničemu nepustili.

Jinak největší chybou sudího bylo vyloučení Constanta. Jak někdo může sakra vyloučit Kevina Constanta? KEVINA CONSTANTA? Kevinovi se prostě karty nedávají a doufám, že si rozhodčí nějakou dobu nezapíská.

Alespoň jsme si pak ke konci vyzkoušeli hru pod tlakem, i když v úterý to bude asi ještě několikrát větší palba. Pokud se Pazzo nedá dohromady, může to být problém, protože Niang se mi dnes nelíbil a nevím, jestli v 18ti zvládne 2 zápasy v pěti dnech. Do otevřené obrany Barcy, od které čekám ultraofenzívu už od začátku by ale naopak mohl být platný.

Postoupit přes Barcu, chytnout PSG, doma zničit Palermo a dva týdny odpočneme.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Balotelli! 5 zápasů, 5 gólů. S jeho příchodem navíc stoupla gólová potence i Pazzinimu.

Reagovat
smazaný uživatel

A roste forma Prince.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, no.

Reagovat
Recoba Inter

a co Robinho?

Reagovat
Milan.B

jn, toho mi je luto trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokazil si to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

brazilia vola

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera by urcite sanci dostal, ale cervena karta to zhatila

Reagovat
DelPiero137

Len aby tym netrpel Shaarawy...

Reagovat
The Krupy

Pekne AC, LM volá

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Juve by mohlo dostat někoho z dvojice Schalke/Galatasaray, přál bych jim ten postup co nejdál.

Reagovat
Milan.B

tuto dvojicu mam vyhliadnutu pre nas, ak teda postupime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by to fakt všechno vyšlo, konečně bychom měli po těch letech "lehčího" soupeře

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Constant: "I made a mistake. I apologize to the squad. I can't get sent off in such a manner. I'm sorry."

Reagovat
juveforever

Scudetto ide aj tak do Turína a možno aj ušatý pohár

Reagovat
smazaný uživatel

08:25 Biabiany v hledáčku Parmy

To jsem zvedavej, jestli tam nakonec skonci.

Reagovat
Robochelsea

http://int.soccerway.com/players/jonathan-ludovic-biabiany/18784/

Tie talianske prestupy, to je niečo otrasné. Ako môže klub za 1 a pol roka hráča predať, kúpiť a zase predať

Reagovat
10

GLI ARBITRI DAMATO 3 Mancano due rigori per il Genoa e parecchie altre cose, a cominciare da una gestione oculata della partita.

Damato disastro: nega 2 rigori ai rossoblù. Graziati Bertolacci e Bovo, no Constant.

známku 3 pro rozhodčího v Gazzettě asi nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie!

Jenom mě trápí jak hraje ElSha, ale ukazuje se že ještě celou sezónu prostě neodehraje. Proti Barce snad uvidíme na hřišti konečně Robinha, očekávám že se bude snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal protože faraon se mi v posledních zápasech nelíbil. To jeho nerotování byla asi chyba...

Reagovat
Il Architetto

To bylo super.

Reagovat
Tomanatura

Erik

Reagovat
M11

ANO !!! Pogba to zachranil..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Aura šampiónov!!! JUVE

Reagovat
M11

AMAURI Nazdaar !!!

Reagovat
SqueeZy

teď za něj nabídneme další dvacku a Marchisia místo Noceho

Reagovat
Pettirosso

fuj, o tom ani nežertuj

Reagovat
SqueeZy

Noce měl vyrůst u nás

Reagovat
SqueeZy

9 bodů! Krása, ale s tou současnou formou Neapolí to mohlo být klidně ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo Juve má scudetto v kapse.

Reagovat
Pettirosso

Díky Pogbo!

Hodně důležitý body! Ve hře je ještě hodně bodů, ale myslím, že tohle nás posunulo k titulu obrovsky. Výkon nic moc, přístup některých hráčů na facku, ale 3 body jsou doma a to jediný se počítá, takže díky kluci! FORZA JUVE!!

Reagovat
M11

dnes rozhodla chut Pogby

Reagovat
DelPiero137

Dnes to rozhodol Pogba nie vecne zamotany Giack. V druhom polcase nas Catiania dobre odstavila v strede pola.

Stale mi nejde na rozum, vyse 2 sezony hraju spolu tito hrace stale nevedia zakombinovat, uz musia vediet naspamat kde sa kto postavi, nebehne si. Taky Sachtar je v tomto sampion oproti nam.

Gio zasluzi pochvalu, konecne sa vracala vypomahal obrane nejaky utocnik. Nasral mal Claudio aj Giorgio, velky srdciari, bojovnuci a ani jeden neburcoval ku koncu ostatnych aby to nevzdavali.

Forza Juve!!!

Reagovat
Dominator

Ked brankar nedociahol na tu Pogbovu loptu, tak som pochyboval, ze lopta prejde napokon do brany (uz som len cakal, ci sa to tam zase nejako nezamota)...

Reagovat
olis

po tomto kole uz nemoze byt rec o Scudette, Mazzari by mal velmi rychlo zmenit system, nieco sa pokazilo a uz to trva dost dlho :/

nabuduce Atalanta, velmi nam to s nimi nejde zase to bude trapenie, bol by som velmi rad ak by sedel dalsi zapas aj Hamsik aj Cavani ale bohuzial nemame tam za nich koho dat takze treba sa spoliehat asi len na zazrak a znovuzrodenie, este by urcite nemal hrat Maggio to bola hroza ale u neho sa to bohuzial uz stava standartom :/

Forza Napoli !

Reagovat
DelPiero137

Bolo by dobre aby sme cim skor nazbierali velky naskok a Conte poslal miesto Claudia Marroneho. Verim ze by to horsie nebolo.

Reagovat
mastakillah

Chievo bylo nesmírně produktivní. Za to jak jezdili po zadku si ty body zasloužej, rozhodně. My s takovouhle formou a rozpoložením můžem jít max do p*dele. Cavani strašně moc chce, ale forma je tatam, to samé Hamšík, Maggio, Zuniga a defakto všichni ofensivní hráči. Všechno to začalo domácím zápasem s Plzní, kde si Mazzarri myslel, že je přece smáznem i s náhradníkama. Jsme přece druhej tým italské ligy. Ale jak jsme se tam dostali, dost zápasů jsme měli fakt štěstí, ale to se nás přece nebude držet věčně. Bylo jasný, že krize přijde, ale že bude tak dlouhá bych nečekal. Teď bych ji s dovolením poslal pěkně do háje. A rád bych od příštího týdne viděl tu energickou a dobře šlapající Neapol. Titul je v tahu, hlavní je bojovat o ligu mistrů. Přece po tak dobře rozjeté sezóně to nepustíme..Těším se na příští kolo. Snad bude zase hrát Britos

AVANTI NAPOLI

Reagovat
olis

dobre zhrnute

Reagovat
olis

inac mam taky pocit ze Mazzari sa uz rozhodol ze nepredlzi , inokedy by tam pri takomto stave poskakoval ako zmyslov zbaveny az by musel ist na tribunu a teraz si tam sedel ako keby sa nic nedialo, neverim ze sa za dva mesiace zmenill na nepoznanie

Reagovat
Dominator

To, ze Mazzari odide, uz urcite nepovazujem za malo pravdepodobne (hoci ten pocit zvyraznuje hlavne mizeria z poslednej doby)

Reagovat
M11

Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Giac

Reagovat
smazaný uživatel

palermo hrálo celkem dobře, i na konci tam mělo pár břeven. Zápasu by spíš slušela remíza... Jinak Emegahra zase dohnal Balotelliho

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, ale on má ze sedmi zápasů pět gólů, zatímco Mario z pěti pět gólů a dvě asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Emeghara má asistenci + ještě dnes vybojoval penaltu, navíc ani jeden z gólů nedal z penalty oproti Mariovi. Ale to je jedno, prostě jen tak pro srovnání jsem to sem hodil.

Reagovat
mastakillah

Emeghara byl skvělej tah vedení

Reagovat
Dominator

Podla mna Neapol titul uz neziska...tieto 3 body boli pre Juve dolezite, aby oddialili pripadne komplikacie s AC ;)

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní pravda v koutku duše se fanoušci Juve vůbec nebojí Neapole ale rozjeté mašiny AC.Tahle výhra nás fanoušky ale uplně hodí do klidu a o titul už přijít nemůžem.

Reagovat
Dominator

Hlavne vsak treba ist poctivo zapas za zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Že bychom nakonec zabojovali o to druhé místo? Příští kolo proti Palermu to musí být jednoznačné tři body. Pak nás ale čeká těžká série: Chievo venku, Viola venku, Neapol doma a Juve venku. Snad to nějak ukopeme. FORZA MILAN!

Reagovat
mastakillah

Palermo mi bude v Calciu chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

9 bodov, luxus. Vždy som hovoril že Giak by mal hrávať viac, ale istí pseudoodborníci sa mi okamžite vysmiali. Tam máte....

Veľká škoda toho Palerma, ale tento káder nemá s tým ktorému som v roku 2003-2004 začal fandiť spoločné vôbec nič, a klub sa kvôli Zamparinimu zmenil na komédiu. Bohužiaľ smutný koniec....

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z toho smutno taky, Palermo tradiční klub, krásné dresy a co Miccoli bude hrát i v Serii B?

Reagovat
brenk

Tiež tvrdíš, že Fabio je dobrý zakončovateľ a čo nám dnes predviedol... Navyše Giak nič extra nepredviedol, navyše sa tam skácal v 16 ako by ho postrelili. Beriem, bol na správnom mieste, ale že by sa z neho mal teraz robiť Boh, to si nemyslím. Mohol by však hrávať viac, aby nahral hernú prax, s tým súhlasím.

Reagovat
Il Architetto

Tak když prakticky nehraje, tak to je potom těžký. Snažil se vymodlit penaltu, nakonec byl tam kde měl a dal velmi důležitý gól. Za tu dobu, co byl na hřišti, tak myslím slušný výkon.

Reagovat
brenk

Súhlasil som s tým, že by mal hrať častejšie aby sa rozohral. Inak to ale bol výkon priemerný...

+ za gól

- za tú simuláciu

Reagovat
10

dost možná klíčovej gól sezony, podobně jako třeba Borriellův v Ceseně minulou sezonu

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pettirosso

už loni nám několikrát zachránil prdel svoji haluzí, ten kluk možná není nejgeniálnějším fotbalistou, ale rozhodně ví kde má být v rozhodující okamžik a dneska to opět potvrdil.

Reagovat
The Krupy

Amen

Reagovat
brenk

Práveže jeho góly doteraz boli krásne (prienik proti Bologni, technická strela proti Janovu, volej proti Atalante, nájazd proti AS), dnes to bola haluz. Nejde mi však o to, aký dal gól, skôr o to, že výkonom zapadol do priemeru a to, že sa k nemu na konci odrazila lopta je len bonus.

Reagovat
DelPiero137

Tiez nie som jeho zastanca. Makac to je ale tymto konci, mozno sa mu podaril nahodny a vele dolezity gol ale to je vsetko.

Uz pred tym mal premenit a filmovat, len sa zamotava do vlastnych kluciek. Cielene chlapec nedomaze byt uzitocny, nie je ako Pirlo zobere a prihraje. Na zapasy kde treba makat ok, ale zaklad ani nahodou.

Reagovat
pytlerLFC

Jen bych se chtěl zeptat fanoušků Interu, jaký měli mínění o Coutinhovi? Trošku jsem se toho nákupu bál, ale zatim se jeví víc než slušně.

Reagovat
Tomanatura

precti si diskuzi u clanku o jeho prestupu, tam se vyjadril snad kazdy.

Reagovat
pytlerLFC

Díky.

Reagovat
Shevchenko

Proč jsme ten Inter letos ani jednou neporazili?

Reagovat
Inter Eterno Amore

asi preto lebo v derby hraje inter vždy namotivovaný

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja už na ten inter snáď ani pozerať nebudem ... do plaču mi je .. čo sa to deje

Reagovat
CubONE

Paradne kolo

Reagovat
smazaný uživatel

na této fotce vypadá Jovetič Oli Sykes

Reagovat
Jajinek

Kolikátá už ostuda letos?...já to seru!

Tohle už nemá cenu ani nijak sálodlouze rozebírat.

FORZA INTER! Stejně vás miluju...

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne to isté si hovorím .. škoda komentovať už

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nikdy by som tomu neveril, ale chýba mi Nagatielo.

Reagovat
lnterista

Hrozna bezradnost...kdyz fotbal stoji za prd a jsou body tak to preziju. Kdyz se nedari a nejsou vysledky a je aspon videt progres tak to pochopim nemuze se darit porad, ale jak nejsou body a predvedena hra je bodu mrazu a za tech x mesicu progres nula tak to proste takhle dal nejde...fanousci to nevzdaji a hraci taky ne, ale Stramo ty muzes(ukaz ze mas koule a rezignuj).

Forza Inter

Reagovat
lnterista

ale nechci to hazet jen na nej...ono je to vsechno spatny

Reagovat
smazaný uživatel

ACh jo.

Reagovat
mastakillah

Palermo včera nezvládlo záchranářský zápas se Sienou a přiblížilo se sestupu. Podle italských médií je možné, že klubové vedení opět sáhne k trenérské změně - Gian Piera Gasperiniho by mohl nahradit Giuseppe Sannino, který Palermo vedl ve třech zápasech v úvodu sezony.

K tomu už není co říct

Reagovat
10

Serie B, to je jediný, co se k tomu dá říct

Reagovat
mastakillah

bohužel

Reagovat
olis

videl som podobne video co robili asi pred dvoma mesiacmi ked sa vtedy nedarilo, neviem si predstavit co robili teraz ale Palerma mi je luto

Reagovat
Pettirosso

ne, nebude jich škoda v Serii B, tohle je šaškárna

Reagovat
madridcan

Fanusikovia Interu do toho vidia viac ako ja a nechcem tu bars mudrovat, ale strasne mi Inter zacina pripominat Liverpool. Tim, ktory dokaze vsetko posrat a tim, ktoreho fanusikovia mozu spominat, ze kde je ten valec z cias minulych. Plus tie posily. Rocchi, Kuzmanovic a podobni chuji. No naco? Si pamatam ako Moratti mal reci o poriadnych posilach a pride toto. Nejak Inter neriesim, nic proti nim nemam a mam k nim neutralny postoj, ale je aktualne v dobrych srackach a ked to takto pojde dalej, tak sa tak rychlo z nich nevyhrabu.

A Neapol? Po kazdom vikende sa na mna z Dennika Sport ceril Hamsik a trepal o titule. To by vsak musel nieco hrat, respektive ak hra on, tak vyhecovat spoluhracov nech hraju tiez. Cavani viac zaujme laktami ako futbalovostou. Najhorsie na takych hracoch je, ze trener si nedovoli ich posadit ked je zrejme, ze su mimo. Neapolu uz neverim ani na druhe miesto. AC je teraz fantasticke a este ponahana Juventus...aj ked ho nedobehne.

Reagovat
olis

mozno mas pravdu ale ako sme napriklad teraz my bez formy tak obratom kola sa to moze otocit uplne opacne, to nikdy nemozes vediet no ak tu LM nedame tak to bude proste najvacsia hanba aku som kedy zazil :/

Reagovat
FuckT

No neviem, samozrejme, ze sa to moze otocit, ale vidim to na to 3 miesto. Predsa len, my mozme s AC superit iba v tej najlepsej forme, teraz sa nakopli a ja proste tu kvalitu kadra vidim na ich strane. Cavani, Hamsik, Inler, to su overene kvality, ale Maggio, Behrami, to sa proste neda porovnavat s hracmi AC... Maju aj trenera aj kvality nato, aby uz tuto sezonu nechybovali, ja mam taky pocit, ze oni to uz solidne zvladnu do konca prejst bez vacsich zavahani, zatial co mi zakopneme este parkrat, ked sa nam vobec podari vyhrat aspon s tou Atalantou ...

Reagovat
olis

staci ze im prestane pomahat rozhodca a naopak urobi na ich ukor nejaku zavaznu chybu a hned im to vysledkovo moze zacat haprovat, moze sa stat fakt hocico

Reagovat
FuckT

Takisto staci, aby nam nejako uskodil a je to vybavene. ;) Tento argument poukazuje na obe strany.

Reagovat
olis

to je samozrejme, preto som aj napisal ze stat sa este moze hocico

Reagovat
olis

btw o tej kvalite by sa dalo diskutovat, spomen si ked sme mali my skvelu formu a AC natom bolo zle, vtedy by si pravdepodobne toto netvrdil

Reagovat
FuckT

Ale tvrdil, v nasom kadri je ovela viac nevyraznych hracov, oni co predviedli proti Barcelone, tam bolo vidiet, ze AC ked chcu, tak mozu hrat vyrovnanu partiu s hocikym, ten den kedy uvidim od nas take branenie bude ten den, v ktory oficialne zomriem od prekvapenia. A aj keby sa Cavani dostal do najlepsej formy, tak stale bude len na urovni Balotelliho, mozno s lepsim branenim. Proste ja tu kvalitu aj skusenosti vidim na ich strane...

Reagovat
olis

hadat sa nejdem ale nesuhlasim ani trocha

Reagovat
eLJay.91

Musim rict, ze ac jsem fanda Juve, je mi Interu normalne lito. Nebo takhle, spis me sere, kde ted jsou. Sere me, ze uz se par let nestalo, aby spolu o titul bojovala trojka Juve, AC a Inter. Uprimne doufam, ze se v lete povede Interu a AC v lete dobre posilit a ze nas pristi rok poradne prozenou. (I kdyz AC nas prozene mozna jeste letos.)

Reagovat
j_mrazik

Ta první věta bez čárek a háčků je kouzelná. Ac jsem fanda Juve, je mi Interu lito.

Reagovat
eLJay.91

No jo. To jsem si ani neuvedomil. Jsem v praci, nemam tu klavesnici s hackama a carkama.

Reagovat
madridcan

a potom si sa pozrel lepsie a zistil si, ze pises cez kalkulacku

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě, jak se tady mluví o Jovetičovi ve stylu "bral bych ho k nám" od fanoušků všelijakých Arsenalů, Liverpoolů nebo Tottenhamů. Tady se hodí "vždycky jsem snil, že za můj klub bude aspoň jednou hrát někdo, jako Jovetič". Přeju mu úspěch v LM s Violou a nesmrtelnost v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Neapol si to tak zbytečně komplikuje kdo ví kdy bude větší šance na titul..

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

:) Ked sa nam podari udrzat 2. miesto, budeme stastni. Co sa tyka kvality hracov si myslim, ze sme na tom v tejto sezone neni tak dobre ako AC ani Juve, cize uz to 2. miesto bude uspech nad ramec nasich moznosti.

Reagovat
Maritazzi

http://www.asroma.cz/clanky/uz-je-cas.html Pokud někoho zajímá, tak jsem sepsal z pohledu hlavně nás boj o čtvrté místo.

Reagovat
snuff24

Moratti: Branca a Stramaccioni ? ještě se rozhodnu o jejich budoucnosti.

Reagovat
10

tipuju výměnu trenéra před zápasem s Juve, pokolikátý už letos

Reagovat
stuff

Reagovat
snuff24

Podle analýzy sportovního deníku La Gazzetta dello Sport jsou hráči unaveni neustálými změnami v systému a dělají vše podle sebe. Ze systému 4-2-3-1 se krátce po začátku stane 4-3-3, pak to chvíli vypadá na 4-3-2-1, jindy zase na 4-4-2, a když tým nemá pod kontrolou míč je to 4-5-1. Další demonstrace zmatku v taktice. Vyvolává to však dojem, že tyto změny nastaly bez ohledu na požadavky trenéra.

Reagovat
10

Podle mě bude Inter muset sáhnout do kádru a zbavit se těch starších hráčů, který asi právě v tomhle dělají bordel, trenérů už se vystřídalo dost. Stejně jako to udělalo Juve a Milán.

Reagovat
DelPiero137

Obdoba Chelsea?

Reagovat
cresposuper

Nie len starších hráčov... Nagatomo, Pereira, Juan, Ranocchia, Gargano, Kovacic...takí hráči proste nemôžu hrať za Inter základ

Reagovat
Tomanatura

Gargano je dobrej, Juan je talent, o tech to neni.

Reagovat
lnterista

to pak muze hrat akorat Handa

Reagovat
cresposuper

To zas nie, ale ten káder fakt treba riadne prečistiť.. tak ako to urobili v Juve.

Reagovat
lnterista

Jak procistit?

Reagovat
10

Tohle ale může být právě jeden z těch hlavních následků toho, co říkám. Není náhoda, že se v Interu protočí x nových hráčů a jako mávnutím jsou z nich totální dřeváci...

Reagovat
10

Ty starší hráči se můžou chovat jako vy s jajinkem v čele, že odepíšete dvacetiletýho kluka za 3 zápasy...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
sinter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele