Serie A - souhrn 28. kola

17.03.2012, 19:57, aktualizováno 19.03.2012, 22:38
Komentáře a souhrny
Řím zvládl pondělní dohrávku a doma porazil Janov. Milánskému AC zůstává v čele italské nejvyšší soutěže nadále čtyřbodový náskok. Rossoneri zvítězili 2:0 v Parmě, druhý Juventus exceloval ve Florencii. Lazio prohrálo v Catanii, ale zůstává třetí, protože Neapol vydřela bod v Udinese. Inter remizoval s Atalantou. Cesena prohrála v Cagliari...

AS Řím - Janov CFC 1:0

19.03.2012 20:45

Góly: 2. Daniel Osvaldo

Janovským Grifům se nepodařilo navázat na tradici výher nad římským AS, domácí prokletí zlomil Daniel Pablo Osvaldo, jehož branka ze začátku zápasu rozhodla celé utkání.

Římské fanoušky nepotěšila vynucená absence kapitána Tottiho, De Rossiho stav se ale zlepšil natolik, že Capitan Futuro byl schopen do utkání nastoupit. V základní sestavě se potkal s Borinim, Kjaerem nebo Osvaldem. Bojan Krkič zůstal pouze na lavičce. Mezi třemi tyčemi znovu úřadoval Maarten Stekelenburg, na pravé straně se občas prošel Rodrigo Taddei.

Juraj Kucka s Kevinem Constantem nemohli do utkání nastoupit, v základní sestavě se neobjevili ani Giuseppe Sculli s Boškem Jankovičem, od začátku naopak hráli Giandomenico Mesto nebo posila Belluschi se záložníkem Miguelem Velosem.

Janov se nechystal prohrál, což dokázaly šance Gilardina s Biondinim, které ale na poslední chvíli zastavila dobře fungující obrana domácích. Gól padl na druhé straně. Leandro Greco našel přesným pasem Pabla Osvalda, který si po ukázkovém zpracování poradil s Rossim a zatočil míč až do Freyovy brány - 1:0.

Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Rodrigo Palacio, který využil nedorozumění Kjaera s Taddeiem a mířil jen těsně vedle. Kombinace Lamely s Borinim vedla k zákroku Freye, po němž následoval rohový kop. Jeho rozehrávku zakončil Simon Kjaer.

Na přesný centr Taddeie si naběhl Osvaldo, který se dnes pohyboval přesně na hranici ofsajdu, ale i díky obraně Janova napálil míč vedle brány. Po Grecově pádu v pokutovém území žádali hráči AS penaltu, rozhodčí ale jejich prosby nevyslyšel. Freyovu pozornost tak prověřila až rána De Rossiho.

Rossiho nahradil na druhý poločas Boško Jankovič, který sledoval jak sólo Lamely, tak bídně zahraný přímý kop od Boriniho. Špatný odkop Taddeie poslal do šance Gilardina, ale Stekelenburg byl na svém místě včas. Boriniho lob Freye nezaskočil, jeho rukavice často větral také střídající Bojan Krkič, který se dnes dostal do mnoha slibných šancí.

De Rossiho chytrý centr sklepl mladý Španěl na prsa a chtěl zakončovat, to se mu ale nepovedlo. Vedle něj nabíhal před prázdnou bránu ještě autor první branky, Pablo Osvaldo. Velosovu ránu zlikvidoval poprvé Kjaer, podruhé ji vytáhl Stekelenburg nad břevno. Nejlepší šanci hostí měl na kopačce po skvělém pasu Jorquery Palacio, ale míč skončil na břevnu.

A když své šance neproměnili ani Bojan s Marquinhem, rozešly se oba týmy za stavu 1:0 pro AS. Výsledek prohlubuje krizi Janova, který nedokáže proměňovat své šance a odsuzuje ho na čtrnácté místo, AS tlačí na páté Udinese.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 2:2

18.03.2012 20:45

Góly: 28. Giampiero Pinzi, 52. Antonio Di Natale - 81. Edinson Cavani, 85. Edinson Cavani

Neuvěřitelný závěr mělo utkání čtvrtého Udinese a páté Neapole. Hosté díky skvělému Cavanimu nakonec urvali bod až v poslední desetiminutovce zápasu.

Gólostroj Uruguayce Edinsona Cavaniho vyplodil další dva kousky, tentokrát se díky jeho dvěma gólům v závěru utkání s domácím Udinese zrodila zajímavá remíza. Tento týden vypadly oba kluby z evropských pohárů, a tak se chtěly předvést v duelu domácí soutěže. Udinese i Neapol vyznávají ofenzivní fotbalové pojetí, a tak jsme čekali zápas nabitý emocemi i brankami. A dočkali jsme se.

Těžký úkol ubránit "El Matadora" Cavaniho připadl Mauriziu Domizzimu, který měl s Uruguaycem problémy hned v prvních minutách. Toho zásoboval přesnými pasy Goran Panděv, jemuž připadl úkol zaplnit mezeru po Lavezzim, jenž byl dnes večer šetřen. Panděv se odhodlal také k přímému ohrožení Samira Handanoviče mezi třemi tyčemi Udinese, ale brankář si s jeho akcí poradil.

Pinziho střela byla tečována hostující obranou nad bránu, na druhé straně se marně snažil prosadit Blerim Džemaili. O chvíli později se už ale domácí příznivci mohli radovat. Klasický protiútok Udinese, tažený nestárnoucím Di Natalem přešel ve Fabbriniho nahrávku na Pinziho, který si už s takovou situací věděl rady - 1:0 pro domácí.

Domizzi poté zablokoval Garganovu prudkou střelu, za Udinese vymýšlel další gól Fabbrini, který ale místo střely měl asi nahrávat lépe postavenému spoluhráči. Další závažnou situaci musel řešit opět Handanovič, když vytahoval střelu Waltera Gargana.

Po přestávce se skóre zvýšilo. A byli u toho opět osvědčení útočníci Udinese. Pinzi tentokrát nehlavičkoval přesně, to ale dalo dost času i prostoru Di Natalemu, který jako správný kapitán navýšil skóre.

A pro Neapol mohlo být ještě hůř, když Asamoah pláchl po straně Zunigovi a nahrával Pinzimu, který svůj druhý gól ale nevstřelil. Walter Mazzari zareagoval střídáním, na hřišti se objevil Marek Hamšík.

Klíčovým okamžikem zápasu se stalo vyloučení Diega Fabbriniho, jenž obdržel druhou žlutou kartu. Fauloval Campagnara a umožnil Neapoli napsat poněkud dramatičtější zápletku. A hlavním hercem v ní byl Edinson Cavani. Domizzi zasáhl v penaltovém území míč rukou a tak rozhodčí ukázal na Cavaniho oblíbené místo. Obletovaný útočník tyto situace s přehledem proměňuje, ale dnešní večer byl výjimkou - Handanovič se ani nepohnul, přesto penaltu chytil. To ale Neapol nezlomilo, z přímého volného kopu se už Uruguayec trefil - 2:1 a deset minut do konce.

Neapol hýří bojovným duchem, touha vyrovnat byla na hráčích jasně viditelná. Inlerovu střelu ještě obrana domácích odvrátila, Cavaniho dorážku nikoli. Neapol sahala i po výhře, ale Zuniga minul. I tak jsme ale byli svědky krásného zápasu s dramatickou zápletkou.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo 0:0

18.03.2012 15:00

Góly: -

Bídně hrající Inter prohlubuje svojí krizi. Po vyřazení od Marseille se nezadařilo ani v Serii A. Nerazzurri doma pouze remizovali 0:0 s Atalantou. Šance přitom měli, tu největší spálil Diego Milito - nedal pokutový kop.

Výhodu penalty měl Inter už ve 22. minutě, kdy Bellini fauloval ve vápně Pazziniho. Milito ale selhal, míč sice namířil přesně k tyči, ale Consigli jeho úmysl vystihl a penaltu zlikvidoval na rohový kop. Inter si chtěl co nejrychleji vše vynahradit, Obiho dobrá rána šla nad břevno. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho měli více ze hry a Atalantu do žádných větších šancí nepouštěli, svojí převahu ale nedokázali brankově vyjádřit a to platilo i o druhém poločasu.

V 62. minutě měl na kopačce vedoucí gól hostující Gabbiadini, Julio Cesar ale svůj tým podržel a měl velkou zásluhu na průběžném nerozhodném výsledku 0:0. S přibývajícím časem se Interu zmocňovala herní křeč, ne a ne si vytvořit pořádnou šanci a skórovat.

Jedenáct minut před koncem se Atalanta dožadovala pokutového kopu, provinil se stoper Lúcio. Rozuzlení zápasu se nekonalo ani v dlouhém pětiminutovém nastaveném čase. Inter znovu nedokázal doma vyhrát, dnes pouze remizoval s Atalantou 0:0.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Chievo Verona 2:2

18.03.2012 15:00

Góly: 59. Marco Di Vaio, 81. Marco Di Vaio - 27. Marco Andreolli, 69. Cyril Théréau

Bologna, namlsaná výhrou nad Laziem, se snažila navázat na svůj velký úspěch dalšími třemi body, nakonec se o ně dělí s Chievem. I přesto ale zůstává v první desítce.

Domácím se uzdravil Diego Peréz, Gimenéz s Garicsem ale zůstali na marodce. Chievo minule prohrálo s Interem Milán, dnes bylo bez trojice Morero, Sardo, Gulan. První debut v Serii A odpískal rozhodčí Massimilano Irrati.

Draměho i Paloschiho pokusy mířily vedle brány, Chievo se ale přeci jen dočkalo prvního gólu zápasu. Jean - Francois Gillet sice vystihl správný směr Bradleyho přímého kopu, ale s Andreolliho tečí nepočítal a bezmocně se díval za míčem, který nakonec skončil v jeho síti.

Po půlhodině hry mohlo Chievo zvýšit, to by si ale musel po Pellissierově nahrávce Dramé počínat lépe. Velký podíl na jeho neskórování měl také brankář Gillet, jehož reflexy již mnohokrát Bolognu zachránily.

Bologna pokračovala v nátlaku před bránou Chieva, rezultovalo z něj mnoho střel a rohových kopů. Jedním z neúspěšných střelců byl Gaston Ramiréz, mladý Uruguayec byl ale velmi blízko srovnání skóre. To nakonec přišlo až po hodině hry. Marco Di Vaio opět prokázal své střelecké instinkty a Perezovu nahrávku proměnil v gól na 1:1.

Michael Bradley sice napálil další pokus hodně mimo Gilletovu svatyni, mrzet ho to ale nemuselo, protože se Chievo po dalším pokusu dočkalo. Střídající Perparim Hetemaj poslal Pellissiera do brejku, který následně s naprostým klidem zakončil Cyril Théreau.

To ale stále nebyl konec utkání. Poslední slovo totiž řekli domácí. Spasitel Diamanti napálil svůj projektil přesně tam, kam Sorrentino nedosáhl a uzavřel skóre zápasu na 2:2.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SS Lazio 1:0

18.03.2012 15:00

Góly: 80. Nicola Legrottaglie

Gól Legrottaglieho ze závěru utkání rozhodl zápas Catanie s Laziem. Nicméně, hosté předvedli dobrý výkon a stále jsou na třetí pozici a vyčkává na večerní duel nejbližších soupeřů.

Montella opustil AS Řím a začal pracovat v menším klubu. Catania ale svými výsledky dokazuje, že to možná bylo trochu předčasné rozhodnutí, sídlí totiž na osmé pozici a se stejným počtem bodů, jako má právě AS. Není tak vůbec vyloučeno, že by se mohla podívat i do pohárů.

Lazio v minulém kole prohrálo o dvě branky s Bolognou, což chtělo dnes odpoledne napravit. Široká marodka čítá například Garrida, Stankevičiuse nebo Luliče. K tomu musíme přičíst suspendovaného Matuzaléma a Gonzáleze. Dobrou zprávou je návrat Biavy, Scaloneho, Brocchiho a Radua.

Za Catanii nastoupil bývalý laziale Juan Pablo Carrizo, ve stavu zraněných jsou Motta, Biagianti a Potenza. Goméz měl první příležitost, ale byl mu odmáván ofsajd. Po něm se neprosadil ani spoluhráč Lodi, který hlavičkoval těsně mimo. Na druhé straně se málem prosadil Mauri, ale jeho střela mířila vedle Carrizovi brány.

Izco našel Bergessia, hrotový útočník Catanie ale nezamířil přesně. Catania ale měla určitě mnohem více šancí na skórování, Laziu se dnes jeho kombinační hra moc nedařila. Ve velké šanci se neprosadil Sergio Almiron, kterého nakonec bez větších problémů vychytal Federico Marchetti. Ledesmův volný přímý kop zakončil hlavičkou Dias, ale Carrizo byl opět připraven.

Ve druhé půli se mohli hosté radovat, ale to by musel Hernanes své sólo zakončit přesnější střelou. Ledesmovu nahrávku zakončoval Klose, německého reprezentačního útočníka ale na poslední chvíli zastavil Spolli.

Deset minut před koncem se k velké Montellově radosti prosadili domácí, konkrétně míč po rohovém kopu do brány napálil Nicola Legrottaglie a rozhodl o poněkud překvapivém vítězství. Lazio se tak o svou třetí příčku musí do večera strachovat.

Více informací k zápasu

AC Siena - Novara Calcio 0:2

18.03.2012 15:00

Góly: 72. Marco Rigoni, 81. Filippo Porcari

Ve veledůležitém záchranářském duelu nestačila domácí Siena na znovu vzkříšenou Novaru a podlehla jí 0:2. Léčba pod staronovým koučem Tesserem se vyplací, otázkou však zůstává, zdali to není pozdě. Domácí Siena si porážkou komplikuje situaci, stále je však mimo sestupové příčky.

Utkání začalo dost opatrně, obě strany jakoby vyčkávaly, co předvede soupeř. Až ve 41. minutě se divácí na stadionu Franchi dočkali první větší příležitosti. Do zakončení se totiž dostal Pesce, ale pozorná obrana domácích jej zablokovala. Siena se z této akce nepoučila a minutu před koncem prvního poločasu mohla prohrávat po další velké příležitosti, tentokrát Jedy. Golman Pegolo vytáhl fantastický zákrok a skóre stále zůstávalo neměnné.

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, tedy šancí Novary. Pesce pěkně přihrál Jedovi a ten trefil tyč. Siena si svým přístupem hodně koledovala a nakonec zcela po zásluze inkasovala z kopačky Rigoniho. Skvělou práci při tom provedl Andrea Caracciolo, když prošel přes trojici domácích hráčů a předložil míč Rigonimu, který už měl snadnou úlohu - 1:0 pro Novaru.

Novara jako znovuzrozená nadále útočila a Siena nevěděla, kde jí hlava stojí. V 83. minutě pečetil zasloužený výsledek Porcari, povedenou střelou nedal Pegolovi šanci - 2:0 pro Novaru. To bylo v zápase vše, opařená Siena se nezmohla ani na snížení a zůstává v permanentním ohrožení.

Více informací k zápasu

US Lecce - Città di Palermo 1:1

18.03.2012 15:00

Góly: 6. David Di Michele (pen.) - 15. Ezequiel Muñoz

Dvě červené karty rozhodly o osudu utkání, které v mírně chaotickém duchu nabídlo pouze dvě branky. Protože se jednalo o zásah na každé straně, body se na Via del Mare dělily.

Sicilský celek má velké problémy s určením základní sestavy, mimo hru jsou z nejrůznějších důvodů třeba Eros Pisano, Fabrizio Miccoli, Edgar Barreto, Armin Bačinovič nebo Matias Silvestre. Lecce postrádalo Carlose Grossmüllera nebo Julia Sergia.

Domácí se dočkali brzkého vedení, po faulu na pronikajícího Bertolacciho zavinil penaltovou situaci Ezequiel Muňoz a domácí útočník David Di Michele poslal svůj celek do vedení. Serse Cosmi se mohl radovat, i on strávil na lavičce Palerma nějakou tu chvíli. Po měsíci byl ale kvůli špatným výsledkům odvolán. Nuže, dnes nastal čas na osobní vendetu.

Na pořadu dne byly především souboje brankáře Viviana, střežícího tyče hostující brány, s Andreou Bertolaccim. Mladý záložník spálil dvě velké šance na zvýšení náskoku, především díky skvělým zákrokům Viviana se skóre neměnilo.

Palermo i díky němu dokázalo stav vyrovnat. Z rohového kopu se míč dostal až k Muňozovi, který svou chybu ze začátku utkání napravil a srovnal.

Lecce sice drželo opratě zápasu pevně na svých kopačkách, nepříjemným se ale stal zákrok Massima Odda, který po faulu na Abela Hernandéze uviděl červenou kartu a svůj celek oslabil. Tím se tlak domácích oslabil a do útoku se vydávalo stále častěji Palermo. Střelu Josipa Ilčiče i Hernandéze musel Benassi s vypětím všech sil likvidovat.

Bláznivý první poločas uzavřela další červená karta, tentokrát ji po faulu na Delvecchia viděl Bertolo. Iličič mohl poslat hosty do vedení, Benassi si poradil. Dlevecchiovu ránu zablokoval obětavým skluzem Muňoz a akci Iličiče, který využil krásného obloučku, zastavil na poslední chvíli Benassi. Když se v závěru utkání mezi tři tyče netrefil ani Giacomazzi, bylo jasné, že body se dnes v Lecce budou dělit.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Cesena 3:0

18.03.2012 12:30

Góly: 14. Mauricio Pinilla, 45. Mauricio Pinilla (pen.), 57. Mauricio Pinilla (pen.)

Cagliari doma jasně přejelo Cesenu 3:0 a získává tři body. Cesena, smířená se svým sestupem, dnes zápas absolutně nezvládla. Dvakrát se penaltově provinila a dvakrát uviděli její hráči červenou kartu.

Skóre se na Sardinii mělo velmi záhy. Ve 14. minutě zahrávali domácí rohový kop, poměrně odvážně šel do hlavičkového souboje Ribeiro a míč nasměroval na zadní tyč, kde zakončil Pinilla - 1:0 pro Cagliari. Zápas pokračoval v dobrém tempu, šance střídala šanci, ale další branka padla až na samotném sklonku prvního poločasu a znovu to byl Pinilla, jehož prudká rána z pokutového kopu skončila v síti - 2:0 pro Cagliari. Penalta byla nařízena za zákrok Parola na Ribeira.

Cagliari začalo dobře i druhý poločas. Dvoubrankové vedení dodalo jeho řadám patřičný klid a bylo to znát. V 56. minutě mělo Cagliari výhodu dalšího pokutového kopu. Pinilla i tuto penaltu proměnil a zkompletoval hattrick. Třetí branka zároveň znamenala konečný direkt, ze kterého už se Cesena nevzpamatovala. Hostům navíc začaly téct nervy, Colucci při strkanici uviděl červenou kartu a už tak zlomený soupeř musel hrát o desíti v poli. To navíc nebylo poslední vyloučení. V 78. minutě spáchal další faul Rossi a i on se musel po druhé žluté kartě pakovat ze hřiště.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:5

17.03.2012 20:45

Góly: 15. Mirko Vučinić, 28. Arturo Vidal, 55. Claudio Marchisio, 67. Andrea Pirlo, 72. Simone Padoin

Juventusu se v poslední době vůbec nedařilo skórovat, čímž přišel o mnoho cenných bodů a na čele jej vystřídalo milánské AC. Po dnešním výkonu se ale najde jen velmi málo lidí se stejným názorem.

Pět gólů za zády Artura Boruče dnes rázně umlčelo hlasy všech kritiků hry Juventusu, produktivní byla opět především záložní formace. Přesné místo v bráně soupeře našli Vidal, Pirlo, Marchisio, Padoin a z útočníků načal zápas Vučinič. Fiorentina se i přes občasné šance nezmohla na soustavný tlak a Juventus dal najevo, že v boji o nejvyšší metu neřekl ještě poslední slovo.

Po šesti minutách se mohl prosadit černohorský elegán, bránu ale netrefil. Stejným způsobem zakončoval svou akci také Matri. Nebezpečí před bránou Artura Boruče se ve smrtelnou dávku euforie hostujících příznivců proměnilo poté, co Mirko Vučinič přesně zakončil a poslal svůj celek do vedení - 1:0.

Utkání hodně ovlivnil také další hráč, který ještě nedávno oblékal barvy římského AS - Alessio Cerci. Ofenzivní hračička Violy nepříjemně atakoval Paola De Ceglieho a rozhodčí Bergonzi se rozhodl poslat domácího hráče pod sprchy. Červená karta symbolizovala rapidní pokles domácích šancí na bodový zisk, k čemuž přispěla další branka hostí. Vučinič připravil pozici pro Artura Vidala a defenzivní záložník Staré dámy si s Boručem nadvakrát poradil - 2:0.

Šanci na svou malou odvetu měl Amauri, bývalý útočník právě turínského giganta si ale s obranou hostujícího celku nakonec neporadil. Do druhého poločasu nastoupila zcela jiná Fiorentina, mimo bránu mířili Cesare Natali i Manuel Vargas. Před De Silvestrim obrana Juventusu balon také odvrátila, na druhé straně neuspěl Vučinič.

Třetí branka ale definitivně zlomila florentskému týmu vaz. Souhru týmu trenéra Conteho prodloužil Vučinič, který chytře nacentroval před bránu, kde už mohl Claudio Marchisio z bezprostřední blízkosti v klidu hlavičkovat.

Lazzariho střelu Gigi Buffon vyrazil a podle starodávného přísloví naopak zasadil čtvrtou branku Juventus. Vučinič dnes odehrál vynikající utkání, které korunoval další asistencí. Tentokrát si na jeho chytrou přihrávku naběhl někdejší milánský mozek Andrea Pirlo a překonal frustrovaného Boruče.

Pohádkové utkání z pohledu hostí uzavřel Simone Padoin, jehož první kontakt s míčem skončil po Pirlově střele v bráně. Krutý výsledek pro domácí, z pohledu Conteho týmu ale naprosto vyjadřující chuť vítězit. Nastartuje tento výsledek Juventus k nové sérii výher?

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 0:2

17.03.2012 18:00

Góly: 17. Zlatan Ibrahimović (pen.), 55. Urby Emanuelson

AC Milán nedovolil Juventusu stáhnout manko, neboť svůj zápas na půdě Parmy dovedl do vítězného konce. Strůjci vítězství Milána se stali Zlatan Ibrahimovič a Urby Emanuelson. Výhru 2:0 si mohl na hřišti vychutnat i uzdravený Gennaro Gattuso, na plac se dostal v samotném závěru, v nastaveném čase.

Parma začala lépe, v první šanci se octl Sebastian Giovinco, dlouhý nákop ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče. O chvíli později hrozil Valdes, ale ani on nebyl úspěšný, celá akce vznikla po chybě hostující defenzívy. Nakonec to tedy byl Milán, kdo se ujal vedení. Rossoneri udeřili takřka z první vážnější akce, kterou si vytvořili. V 19. minutě totiž sklepával Ibrahimovič míč na Emanuelsona a jeho rána z voleje trefila ruku bránícího Zaccarda - jasná penalta. Tradiční role se ujal Zlatan Ibrahimovič a ani tentokrát neselhal, Milán díky jeho proměněné penaltě vedl 1:0. Milán následně ožil a na branku Parmy se jako lavina valily jedna šance za druhou. Střelu Ambrosiniho tečoval Ibrahimovič a Švédův přímý kop zneškodnil Mirante.

Domácí se na delší dobu odmlčeli od útočení, pak ale málem nečekaně udeřili. Floccari byl ve velmi dobré pozici, ale jeho střelu vychytal Abbiati. Po Palettově hlavičce dokonce zachránilo mlánské břevno! Na stadionu Ennio Tardini se bylo rozhodně na co dívat. Do konce prvního poločasu se ještě neujaly střely El Shaarawyho a brejk Giovinca.

Také druhý poločas začala lépe Parma, ale znovu to byla ona, kdo inkasoval. Ještě než se tak stalo, zahodili dobré příležitosti Floccari, Biabiany a Giovinco. Pak už přišla druhá branka. Ibra šikovně pouštěl míč na sprintujícího Emanuelsona, ten šel sám na branku, zbavil se Miranteho a do prázdné branky zakončil - 0:2.

Ani při druhé brance se Gialloblu nepoložili, naopak dále se snažili s výsledkem něco udělat. Útočil i Milán, od druhé Emanuelsonovy branky zachránilo domácí štěstí, následně Mirante zlikvidoval přímý kop Ibrahimoviče. Těžký zákrok musel po Musacciho pokusu tasit Abbiati, milánský brankář byl hlavním důvodem, proč Parma nakonec žádnou branku nevstřelila. Milán si vedení v poklidu hlídal a v nastaveném čase si mohl vychutnat návrat po dlouhém zranění milánský srdcař Gennaro Gattuso. Radost z vítězství mohl překazit korigující brankou Floccari, ale Abbiatiho znovu zachránila branková konstrukce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán28186457:2260
2.Juventus FC281414044:1756
3.SS Lazio28146842:3448
4.SSC Neapol281211552:3047
5.Udinese Calcio28138739:2647
6.AS Řím281351041:3344
7.Inter Milán281251138:3641
8.Calcio Catania281011736:3541
9.Bologna FC28991031:3336
10.Città di Palermo281051340:4535
11.Chievo Verona28981124:3535
12.Atalanta BC28913631:2934
13.Cagliari Calcio288101029:3534
14.Janov CFC28961335:4933
15.AC Siena28881232:3032
16.ACF Fiorentina28881227:3332
17.Parma FC287101133:4431
18.US Lecce28681431:4526
19.Novara Calcio28581524:4623
20.AC Cesena28451916:4517
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA MILAN! FORZA MUAMBA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

URBY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri: "Pokud dám gól Juventusu, nevidím důvod, proč bych ho neměl oslavovat. Dokonce bych i po zápase udělal kolečko kolem celého stadionu."

To je fakt megakokot

Reagovat
GEGE

Prosím ať da gol

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jdu ho hodit do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

vecer sa mu snivalo

Reagovat
Votas

to by neuběhl

Reagovat
DelPiero137

p

Trefa dna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

může to zkusit teď

Reagovat
GEGE

Zasloužená výhra sice i s trochou štěstí ale zasloužená.Spokojenost s výkonem vzhledem k sestavě s hodně náhradníkama.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

AC samozrejme opat vitazny gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

A videl si za co byla ta penalta?

Reagovat
-Pato-

rekni mi která naše penalta byla letos vymyšlená že tady zas klopíš oči ?

Reagovat
smazaný uživatel

co meleš Bennesi jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 to je nálož.

Reagovat
smazaný uživatel

No Amauri, ty kolečka si zaběhneš určitě tak i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

parada to ano.. ale zase bych to neprecenoval.. Fiorentina je v rozkladu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Slušná vzpruha před derby.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
Shevchenko

Tak to radši ať Fiorentina spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326905784032481&set=a.170146403041754.41444.169759606413767&type=1&theater

Prekrásny výsledok, pohodové víťazstvo a hlavne skvelý výkon každého hráča na ihrisku, hlavne Buffona (aj ked príliš veľa práce nemal, ale ten zákrok bol proste epický), Pirla, Vučiniča ale aj Matriho a Padoina.....dúfajme že to nebol len výstrel do tmy, a budeme hrať takto stále....bolo fakt super vidieť ako si naší hráči ten zápas užívajú, a bavia sa futbalom......podme sa ešte skúsiť zožrať náskok AC, a hlavne nestrácať body....stále sme neporazení, FORZA JUVEEEEEEEEENTUS !

Reagovat
smazaný uživatel

Jediným negatívom boli neustále prestrihy na sediaceho Alexa na lavičke

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

10 kol do konce vypadá to nadějně,když bude náskok na LM pořád takový jaký je teď tlak z nás by mohl opadnout a to by nám mohlo vyhovovat v hoňce za AC,teď jsme v pozici kdy jsme v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus had not won by more than a four-goal margin away from home since October 1997 (5-0 in Bari).

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

A Amauri už behá dookola....

Reagovat
M11

sranda je ze vic golovych sanci nez dnes jsme meli minuly tyden v Janove

Reagovat
10

to je pravda, mělo to být o 2 body

Reagovat
10

Pirlo pro SKY: "Naše góly jsou pro Muambu. Jsme všichni s naším kolegou, který bojuje mnohem důležitější zápas. Všechny dnešní góly patří jemu, snad se brzo uzdraví."

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byť reakcia na desiatku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho strašně rád, i přesto, že odešel do Juve. Udělal toho pro nás hodně. Grazie Andrea

Reagovat
smazaný uživatel

neměla byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

na Krupyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus se konečně taky jednou pochlapil

Reagovat
Tomanatura

Co k tomu rict? Tady to uz opravdu chce vyhodit polovinu kadru, udelat radikalni rez, protoze jinak to nepujde a fakt se spadne. Vzdyt Lazzari, Olivera, Vargas, Gamberini, Montolivo, Boruc, Cassani, Behrami, Kharja, Amauri - ti vsichni jsou nebo v minulych sezonach byli minimalne nadprumernymi hraci ligy. Jak muze byt ten tym takto v hajzlu? Tam zcela jasne chybi disciplina a motivace. Prece neni mozne, ze Montolivo, ktery si z toho dela srandu a pri zapasech se nudi, jeste porad hraje a uz davno nebyl poslany do prdele. A to nemluvim o hracich na tribune s platem milion eur rocne cisteho (panove Marchionni, Kroldrup a dalsi) Je mi z nich fakt na nic, takto si nevazit toho klubu a nechat za sebe hrat Stevana, bez ktereho by byla dnes Fiorentina o 10-14 bodu chudsi a tim padem by zcela jiste spadla. To jim jako neni trapne?

Reagovat
10

neuvěřitelně odchozenej zápas, být fanouškem, tak se asi neudržím při sledování toho, jak na ten dres vyloženě plivou...zvlášť proti jednomu z největších rivalů...bohužel to odnese zase akorát Della Valle, už tam kolem něj byla ochranka během zápasu

Reagovat
DelPiero137

Pravda Juve-Viola to boli kedysy zapase na noze nech bolo postavenie v tabulke akekolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Prosím vás, máte tu někdo zkušenosti s děláním webu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo v rozhovoru po zápase se vyjádřil k tragédii v Anglii: "Toto vítězství věnujeme Muambovi, všichni se za něho modlíme." Pak přešel k otázce ohledně Scudetta: "AC jsou pořád hlavními favority ale my se budeme snažit zůstat nahoře a dýchat jim na záda." Potom se vyjádřil k samotnému zápasu: "Začali jsme dobře a byli ve vedení ale ano, červená karta pro Violu byla pro nás velkou výhodou."

Reagovat
smazaný uživatel

Jaksi mě ta rivalita s Juve už "přešla", přece jen to byla takové období po tom zápase a sporném výkonu rozhodčího. Juve mi bylo vždy sympatické a jsem rád, že bojujeme o titul s něma a ne s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé statistiky ze zápasu Fiorentina vs Juventus:

- Největší úspěšnost přihrávek - Paolo De Ceglie 98%

- Juventus si celkem za zápas přihrál 796 krát

- Bonucci a Marchisio remizovali v počtu ztracených míčů za zápas

- Pirlo a Caceres měli dohromady 14KRÁT VÍCE přihrávek než CELÁ Fiorentina

- Juventus měl procentuální úspěšnost přihrávek neuvěřitelných 94%

- Pirlo rozdal v zápase 134 přesných přihrávek (139 celkem) - úspěšnost 96%

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Fiorentina teda vlastne nastúpila alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra vždyť to sem psal já... aspoň se přidejte Juventini na FB stránky JUVENTUS CZ/SK http://www.facebook.com/JuventusCZSK

Reagovat
smazaný uživatel

Jo odpočúčam, človek sa tam dozvie kopu zaujímavých vecí....

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo, Milánská škola

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dobre sme vám ho v Interi MILÁNO vychovali

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo a Caceres měli dohromady 14KRÁT VÍCE přihrávek než CELÁ Fiorentina

trochu to nechápu ? není to trochu nereálný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že je to kravina na n-tú

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale ty ostatní body smysl celkem dávaj, tak proč tam je taková blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle zápasy mě vůbec nebaví. Po porážce odevzdané Fiorentiny se navíc může stát, že se všichni budou tvářit, jak je všechno růžový, což rozhodně není. Navíc kromě Mirka nedal gól nikdo, od koho ty góly potřebujeme. I když Claudio by se zase mohl dostat na svou kratší vlnu, podobné momenty ji u něj obvykle nastartují. Mirko by ty svoje momenty taky mohl trošku rozmělnit, jsou potřeba častěji. Mimochodem, dal někdy Pirlo podobný gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked v tebe trochu optimizmu neprebudí ako 5 golová výhra, tak už neviem....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako inak máš pravdu....

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně za postřeh, že útok defakto zůstal pořád jalovej.

Reagovat
smazaný uživatel

A Treza zase gol za River Plate

Reagovat
smazaný uživatel

2. liga

Reagovat
smazaný uživatel

Treza by si ešte v pohode dával Seriu A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

TREZEGOL

Reagovat
smazaný uživatel

"Trhala fialky dynamitem..." zapas sem bohuzel nevidel, byla to opravdu one-man show v podani Mirka?

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko hraje božský dost často,včera hrál jak jeden z nejlepších hráčů světa.Jeho technika,rychlost je fakt výjmečná.

Reagovat
smazaný uživatel

no když chytne slinu je neuvěřitelnej, teď jen aby měl chuť častěji

Reagovat
panca

boysky dost casto??? Ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

teď nás čekají 3 těžká utkání AC v Coppe a pak opět doma Inter a Neapol.Z těchto zápasů beru jednoznačně postup v Coppě,klidně ať prohrajem.Ale pak jasných 6 bodů nic jiné,jsme doma takže není co řešit.Jsem hodně nervozní před touhle částí sezony.

Reagovat
olis

neapol vam tie body ukradne, Forza Napoli

Reagovat
mastakillah

Emanuelson

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel

Buffon je tuhle sezonu neskutečnej,neudělal letos ani jednu chybičku,nebo aspoň si na žádnou nevzpomínám,letos zažívá jednu s nejpovedenějších sezon,ne jako celek Juventus ale jako on osobně.Chytá fakt suprově a jsme strašně rád že je u nás a snad ješět se s Juve dočká nějaké velké trofeje,počítám že ještě na to má tak ze 5 let,to by se dalo stihnout.

Reagovat
brenk

Chvíľu som mu po zranení prestával veriť, ale chytá famózne.

Reagovat
10

spousta lidí už ho nejen tady na fóru odepisovala...

Reagovat
brenk

U mňa to bolo spôsobené aj výbornými výkonmi Storariho, ktorý chytal tiež famózne, plus ten jeho často skloňovaný odchod. Zaujal som asi taký postoj, že ak odíde, tak máme kvalitnú náhradu, ale Gigi v bráne je jednoducho osobnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nikdy neprestal, vždy bol najlepší...len mu trvalo kým sa dostane do pohody po toľkých zraneniach...BIW

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon je teď v nejlepších gólmanských letech (kdy zaříli Kahn, Lehmann nebo Edwin VdS) tak se máme na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde prosím stáhnu včerejší zápas Juventusu s Fiorentinou? díky

Reagovat
smazaný uživatel

díky ti

Reagovat
smazaný uživatel

"Věděli jsme, že Fiorentina bude hrát jako o život" (Conte)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Grande Atalanta ..... rozhodca dnes Inter velmi tlacil ale ani tak nevedeli vyhrat ..... oleee Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

staraj sa o svoj lamacky tim, co ta vobec zaujima ako hra 7.my tim tabulky?

Reagovat
10

8.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

kto nas predbehol?

Reagovat
10

Catania na vzájemný zápasy

Reagovat
rossoneri89

vsak sa aj staram ale videl som co som videl ..... vasa hra je bez napadu, myslienky... proste len take nic .... a nepisem to z provokacie .... proste pisem len to co som videl

Reagovat
M11

100. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Pinilla tady vypada jako Lavezzi s Tottim dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

vyloženě..., ale pan střelec, dost podhodnocený kvůli těm častým zraněním, nicméně kde byl, tam mu to padalo..., chtělo by si zjistit jeho gólový průměr na minuty, za ty 2 roky v SA.

Reagovat
10

10/11 = 154 minut na gól

11/12 = 167 minut na gól

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

borec...

Reagovat
M11

je to sikovny kluciny

Reagovat
M11

*klucina

Reagovat
lnterista

i Montella

Reagovat
10

+ ještě Cassetti

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to rozjeté geniálně,ze zadu se nikdo netlačí,teda jestli Neapol nevyhraje v Udine to znamená klid na další práci a můžem hrát úplně bez stresu.

Reagovat
lnterista

to bude hodne tezkych 900minut

Reagovat
smazaný uživatel

Inter akym smerom sa vydame dalej?

V lete potrebujeme vyznamnu generacnu obmenu, postupne vybudovat novy tim. Nieco podobne cim si presiel Juventus posledne sezony. Nepodarilo sa im nakupit hviezdy a rozdielovych hracov(Dzeko, Aguero) riesilo sa to teda hracmi s domacej ligy. Vela nakupov sa ukazalo ako omyl, ale napriek tomu juve aj bez prostriedkov z LM podrzal Exor a lial do nich peniaze. Nakoniec sa to ako-tak podarilo a juve hra opat vysoko.

Vydame sa rovnakou cestou? myslim ze tiez budeme mat problem prilakat(a najma zafinancovat) prichod spickovych hviezd a rozdielovych hracov do buducna typu Hazard, Jovetic, Isla a tak sa pojde metodou pokus-omyl ,ked sa nakupi mlady hrac a bude sa cakat ci motyka vystreli a bude z neho hrac pre Inter.

Len tu je teraz otazka, bez penazi z LM a v nasej dlhovej situacii bez penazi(Saras nas tiez asi nepodrzi, vysledky firmy nie su dobre) bude dost penazi na obmenu timu? Co ked sa viacero hracov neuchyti, kolko bude trvat obnova a cesta pat na vrchol, 4-5 sezon?

To je prilis dlho a je otazne ci sa to podari. Momentalne nevidim nasu situaciu ruzovo, bude to pravdepodobne trapenie, Moratti sa snazi ziskat nejaky arabsky kapital a zohnat sponzorov, to by bolo asi idealne riesenie v nasej situacii(aj ked by som bol radsej keby nemuseli vstupovat a vsetko by ostalo v talianskych rukach)

Potrebujeme nahradit spickovych obrancov(Lucio, Samuel, Chivu) strednych zaloznikov(Mottu, Dejana, coskoro Estebana, potrebujeme spickovych utocnikov, Milito uz nie je co to byvalo a lepsie to uz nebude, Forlan je stary, Castaignos na to nema, Zarate uz aby bol prec.

Potrebujeme v podstate cely novy tim okrem brankara, nevidim v nasich sucasnych mladych hracoch nikoho kto by mohol byt u nas hviezda a tahat to. Snad sa presadi Giorgio Kucka a Guarin bude jackpot, ktory tu hru pozdvihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci Exor nejak lial viac peniaze, rozhodne ma naviac

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.de/en/juventus-turin/transfers-alle/verein_506.html

Boli to velke sumy na prichody hracov, juve nehral LM, bol v strate, a napriek tomu dalej utracali, platil to exor. A pisal som to kvoli tomu, ze som si nie isty ci nas niekto takto podrzi ked to budeme financne potrebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to vidíš jako částku konečnou. Bohužel nekoukáš na to, že ty peníze jsou rozděleny do několika účetních období a ti hráči jsou spláceni třeba 3-4 sezony po 3-4 milionech. Ano, v konečném součtu to tolik, těch 90 mega třeba, ale Quagliarella, Matri nebo Vučinić, jsou spláceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem ze je splacanie rozdelenych na niekolko sezon, ale to je v podstate jedno a nezalezi na tom, splatit sa to bude musiet tak ci tak (skor mi to pride ako snaha o ospravedlnenie velkych vydavkov juve, ze je to rozdelene na viac sezon)

Ze budete hrat LM a scasti sa hraci splatia z vynosov z nej v buducich sezonach sa predtym nevedelo, kludne aj tento"projekt"mohol skoncit neuspechom a musel by to splatit zase exor.( zase by poskytol dalsie peniaze na nakup hracov, my nikoho takeho nemame)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby pes nesral, tak se protrhne... Nebudu si přidělávat vrásky a dám ti raději za pravdu, protože to rozebírat v dalších 20 reakcích irituje...

Reagovat
smazaný uživatel

*mě irituje

Reagovat
smazaný uživatel

A co je lepsie na tom ze hraca nesplatis hned za 50M, ale platis ho postupne 5 sezon po 10 mil.? tak ci tak ho musis splatit. Stale tie peniaze budes platit, dalsie sezony to bude akoby si kazdu jendu sezonu kupil super hraca za 10 mil, az na to ze hraca nebudes mat.

Nevidim tam az taku vyhodu, a neviem co tym chces povedat ze sa hraci splacaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Je velký rozdíl, zda hráče zaplatíš hned na stůl za 15, nebo ho za 3 roky splatíš po 5 milionech. Pořád máš nějaké jisté výnosy, alespoň v průměrném měřítku, kde máš výnosy ze stadionu, což je nyní pro Juventus na rozdíl od jiných klubů značná výhoda (stadion ve vlastnictví). Jsou tedy zcela jasně smluvně dané nějaké pronajaté prostory, které se podepisují na x let dopředu. Tudíž tam máš jistotu, že peníze budeš mít, od toho se odvíjí, že každý z těch tří let je pokrytý a budeš zcela solventní tu částku zaplatit. V tom je ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrac ale nemusi priniest vynosy naviac, mozu to byt utopene peniaze.

To, ze ma juve novy stadion a vyssie prijmy nehovori ze to bol dobry krok rozdelit to na 3 roky po 5m rocne, tak isto sa mohol vziat uver za 15 mil, splatit hraca hned a uver splacat po 5 mil rocne, to je o tom istom(stadion by sa da lako zaruka)

Ale ok, nezhodneme sa, tebe to rozdelenie sum pride ako super uzitocny krok, mne skor ako vyhovorka pre predstavitelov juve, ze:"aha neminuli sme naraz 70 mil, tento rok sme minuli len 23 mil a ostatne splatime potom, dalsie 2 sezony po 23)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže já tam nehledám žádné výmluvy. Jen říkám, že mi to v rámci rozdělení peněz přijde lepší. Jasně, může tam být na konci řetězce průser, když si to nesedne a ty peníze se provaří. Jenomže kdyby si takhle šel do všeho, tak můžeš hodit nohy na stůl a na všechno se vykašlat a nedělat byznys.

Juve si tak jako tak vzalo úvěr do Exoru, tuším 50 milionů. Každopádně tohle rozdělení peněz do dalších období je minimalizování výdajů v právě probíhajícím období, což je právě tím účelem celého tohoto rozdělování do dalších let. Máš dané, že můžeš utratit dejme tomu 30 milionů v tomto roce a v dalším 20 a tom dalším taky 20. Tyhle výhledové rozpočty se dělají vesměs všude, kde jde o takto vysoké sumy. Ty ale v první přesáhneš sumu na 40 milonů, tak si napíšeš 30 v tomhle a další přerozdělíš do dalších dvou období, takže ti v každém dalším zbude 15 a 15. To celé je jen jedno velké krytí. To je jak s odpisy. Dělá se to jen proto, aby si měl čisté účetnictví a neměl manko.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledna veta: 'Dělá se to jen proto, aby si měl čisté účetnictví a neměl manko."

Tak sme sa zhodli Namiesto jedneho roku v strate napr. -30 mil. a v dalsich dvoch rokoch zisku +25 mil a +25 mil. sa to splacanie rozlozi do 3 uctovnych obdobi a je to v uctovnictve pekne +5 mil.,+5 mil. a +10 mil.

Cize to iste ako by sa vzal uver a splacal sa postupne, vyhody v tom stale nevidim, mozno len v tom ze v sprave pre akcionarov to vypada krajsie takto. A juve je na burze takze takto mozno rozmyslali aj juve predstavitelia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to hlavně vypadá úplně jinak, když vykážeš ztrátu 80 milionů, než když jsi třeba ve ztrátě 5 milionů nebo v nejideálnějším případě do červených čísel ani nezajdeš, ale to se stává, zvlášť v dnešním fotbalovém byznyse dost málo.

Pro kluby je to mezi sebou hlavně výhodné v tom, že mezi sebou nemusí řešit úroky. Zkrátka si to napíšou, že v tu a tu dobu splatí tolik a tolik. Kdežto při tom úvěru ti lítají procenta úroků. V Juve to udělali kombinací, že Exor poskytl úvěr, který je 3 sezony, tuším těch 50 milionů a máš tam nějaká procenta. Pak kluby pořešily ten prodej pomocí těchto splátek a je jedno, zda dáš 15 teď nebo v průběhu tří let, pořád to bude 15 milionů.

Hlavně tyhle spolupráce pak dělají dobré vztahy, což je plus.

Reagovat
smazaný uživatel

* v podstate je to splacanie rovnake, akoby si hraca kupil za 50 mil hned, vzal si na to uver na 5 rokov postupne splacany 10 mil. rocne a je to o tom istom.

(az na to,ze by si priplatil nejake uroky, ale rovnako musis klubom priplatit trochu viac ked sa to deli na splatky, akoby si platil vsetko v hotovosti na drevo)

proste to nie je ospravedlnenie, ze je to rozdelene do viac uctovnych obdobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je obrovský rozdíl, zda platíš hned nebo později. Protože jak píšu výše, může počítat s výnosy z let dalších. Tím pádem v ten daným moment ušetříš a můžeš s těmi penězi manipulovat dál. A přesně jak uvádíš úvěr, o tom to je. Máš to na splátky a vzhledem k výhledu a jistotám nějakých příjmů můžeš dál manipulovat s penězi.

A Exor posyktl Juve úvěr, ale nebylo to žádné tebou zmiňované lití peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

vid vyssie.

A k tym vynosom v buducich rokov, takisto mas velke naklady v buducich rokoch,ktore budu kryt aktualne vynosy, takze je to len odsuvanie nevyhnutneho platenia

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

...a tradičních posledních 10 do konce:

MILAN:

Roma(D), Catania(V), Fiorentina(D), Chievo(V), Genoa(D), Bologna(D), Siena(V), Atalanta(D), Inter(V), Novara(D)

JUVENTUS:

Inter(D), Napoli(D), Palermo(V), Lazio(D), Cesena(V), Roma(D), Novara(D), Lecce(D), Cagliari(V), Atalanta(D)

Reagovat
smazaný uživatel

O titul se už můžete připravit jen vy sami.

Reagovat
M11

snad zustanem ve hre co nejdele at je zajimavy finis

Reagovat
Pinturicchio

Zápasy AC s Romou, Catanii, Atalantou by to snad ještě trochu zdramatizovat mohly. ( Samozřejmě za předpokladu, že nebudeme hloupě ztrácet )

Reagovat
smazaný uživatel

až teď jsem viděl včerejší zápas s Fiorentinou a Borriella, a tím knírkem svoji demenci podtrhl, fakt vypadal jak píča hlavně, že Alex seděl na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud hrál někdo v 10, tak Juventus, protože pokud zrovna Pepe nenahrazoval vyloučeného Cerciho, tak to byl zapomenutý divák u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nejlepší výkon v sezóně a Fiorentina o život. Si buď dělá prdel z novinářů, nebo fanoušků. A ten protest mu dlouho nevydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda už len k tomu všetkému dodám ....

A ak nepríde nový investor, bude ešte horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze ma Inter takovou financni nouzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Sarasu sa nedarí. Naviac Inter neuhrá túto sezónu na 90% ani LM, takže nebudú peniaze ani z nej. Plus nutno ešte dodať, že na platy dávame o cca 50 mil eur viac ako Juventus. Takže aj tá platová politika je nastavená celkom biedne, pričom ešte v tíme máme niekoľko príživníkov ako Zárate. Muntari našťastie už v zime odišiel. Jedno s druhým a ide to s nami dole vodou. A ako som spomínal, ak nebudú peniaze, bude to len horšie, pretože výkonnosť hráčov ako Maicon, Samuel,Lucio,Chivu,Cambiasso atď (až by sme sa dostali k útoku) bude z roka na rok biednejšia.

Reagovat
Tomanatura

Corvino skoncil Co ted?

Reagovat
Il Architetto

Jít spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

mozna Inter

Reagovat
10

taky mě to napadlo

Reagovat
lnterista

Corvino, Dunga, Jovetic... ono to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

výhra by byl leda ten jovetić

Reagovat
smazaný uživatel

l'Inter ci pensa

Reagovat
10

v posledních sezonách trošku ztratil magic touch, asi to bylo nutný no...

Reagovat
Tomanatura

ja si porad nejsem jisty. Netusim, jak to jeho nastupce dokaze prekopat. Corvino mel dobre prestupy, oni ti hraci nejsou spatni, problem bude jinde. Asi si je taky vedom, ze je nutne vyhodit pulku kadru (asi urcite, zacal s tim uz loni, kdy odesli opory z minulych let), ale na to byl moc maly pan, hraje tam roli strasne moc veci. Je skoro nemozne se jen tak zbavit 10 hracu, pokud nemas nad hlavou sejka. Rozhodne delal svuj job lip nez treba v Interu, kde s tou obmenou ani nezacali.

Reagovat
brenk

Fantastické kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=vTeRL0Jq9Pg&feature=fvwrel

my ho prostě v létě musíme koupit zpátky, jinak to nejde!

Reagovat
smazaný uživatel

*neměla být reakce

Reagovat
brenk

No tipoval som Mela alebo Giovinca, tak teda druhá možnosť.

Na ľavom krídle sa mi pozdáva Mirkko, ktovie ako by to Conte poskladal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic-Suaréz/Higuaín-Gio s tím, že by se všichni točili podle situací ještě bych nejradši Lavezziho, ale toho už nevím kam dát

Reagovat
brenk

To by mohlo byť fajn za predpokladu, že by to pravé krídlo nikomu nevadilo, pretože napr. Mirko by mi napravo prišiel príliš zabitý, on si to rád zasekáva do stredu. Každopádne som za Giov návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co si pamatuju, Gio hrával i z pravé strany a jen z hlavy zápas Juve-BATE 2-2 Gio 2x nahrával z praváho křídla Žakovi na góly.. jinak on Seba je docela přizpůsobivý, ale nemyslím si, že by Tonda chtěl takhle útočný útok, ale představa je to nádherná

Reagovat
brenk

Ono by to práve mohol byť problém, že Antonio bude tímu v tomto zložení veriť až moc a bude sa báť ho výraznejšie obmieňať, čo by mohlo dopadnúť zle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Pepého tam nenechá, včera hrál jak kdyby měl fialovej dres, měl sice 90% úspěšnost přihrávek ale Montolivovi a Vargasovi do běhu

Reagovat
smazaný uživatel

a o střelecké "formě" Matriho nebo nedejbože Borriella snad nebude lamentovat ani Conte

Reagovat
brenk

Tak Pepe je podľa mňa jeho veľký obľúbenec, takže som pripravený na všetko, navyše je to typ hráča, ktorý Conte preferuje. Popravde podľa mňa ak príde nejaké krídlo, tak Gio, ak nevýjde, tak dosť možno nepríde nikto.

Čo sa týka toho hrotu, tak ten podľa mňa Conte riešiť bude. Už v zime skúsil Boriella, čo je náznakom, že s tým postom nie je úplne spokojný, verím, že sa zameria na kvalitu.

Môj odhad je stopér,hrot a Gio.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že Seba přijde i kdyby nechtěl nikoho na křídlo kupovat, s Giovi několikrát vyjádřil sympatie a naopak, navíc před 2 sezónama, kdy se zranil Diego, tak se řešilo, kdo ho zastoupí a tehdy Conte řekl: ""Giovinco je dokonalá náhrada," řekl Conte pro Radio Radio. "Ve svém týmu bych ho měl vždycky. Je připraven a může si v Juventusu vybudovat skvělou budoucnost," dodal Conte." Tak doufám, doufám, moc toho prcka chci zpět! s hrotem počítám, jen aby se zase nepsalo o jménech jako Higuaín, Suaréz, Torres a nepřišel Denis nebo Floro Flores. A Pepeho ať si klidně nechá a má ho jako oblíbence, ale na příští ročník ho do základu nevidím

Reagovat
brenk

No ja tam Pepeho tiež nevidím, ale keďže som realista, tak počítam aj s touto možnosťou.

Reagovat
Alberto Aquilani

začnite chodiť aj von ..... už Vám to vysedávanie pred počítačom všetkým leze na mozog ....

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Oni aspoň normálne diskutujú a nehrajú sa tu na internetových mačov

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to trošku fantas, co si budem nalhávat, ale aspoň snít mě nechte

Reagovat
brenk

Každopádne nemá dôvod tu na nikoho vyletieť, že nemá iný život, len že píše na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj to tak, ved je celý zakomplexovaný ....

Reagovat
zelda

Pos*ali mi tipovačku ku*vy neapolský

Reagovat
mastakillah

Škoda té penalty Nejdůležitější moment zápasu jednoznačně vyloučení Fabbriniho. Nakonec může býz Udine rádo i za remíru.

Reagovat
Dejwa

Furt jen 7b na LM.. to je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ....Atalanta bola z tých ľahších súperov, ktorí náš čakajú. A naviac, áno, len 7 b. Ale už nám ostáva spolu len 10 zápasov do konca. Takže možno predposledné kolo si povie:" Neskutočné, len 7 bodov nám chýba na LM."

Reagovat
smazaný uživatel

vite nekdo kde bych mohl zkouknout zaznam zapasu juve??? diky predem za odpoved x)))

Reagovat
smazaný uživatel

Juveman18.03.2012 13:02

kde prosím stáhnu včerejší zápas Juventusu s Fiorentinou? díky

[reagovat]

Bianconero18.03.2012 13:07

http://ul.to/l8or6k5h/Fiorentina-Juventus.1st.avi

http://ul.to/o4xhblha/Fiorentina-Juventus.2nd.avi

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

diky tak nejak sem tusil, ze uz se nekdo ptal, ale nechtel sem to hledat mezi vsema commentama to je snad pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

este esi se muzu zeptat v jakym to je jazyce... nejradsi bych Italskej komentar (uplne nejradeji Zulianiho ) snesu i anglickej, ale to pak neni vono... nerad bych koukal na celej zapas s treba arabskym komentarem

Reagovat
smazaný uživatel

eng

Reagovat
smazaný uživatel

taky to arabský hatlaplatla nesnáším

Reagovat
Jajinek

Další ztráta, přitom tohle mohl být klíčový zápas v tom přiblížení se ostatním celkům, ale opět jsme ho zahodili jak obal od tatranky do koše. Zejména v druhém poločase jsme byli nehorázně mimo a nutno podotknout, že nás zachránil zejména sudí. Penalta na Pazza nesmysl a v druhém poločase měla jasnou 11ku kopat Atalanta. Lúcio zase zaváhal.

Těžko říct koho pochválit. Mladíci Obi s Polim sice naoko hrají dobře, ale v té naší mizérii to nění tak těžké, přitom kazí hodně těch méně viditelnách věcí. Zkušení naopak zcela z formy. Zejména Lúcio s Cuchuem. Takhle špatně jsem Estebana dlouho hrát neviděl. Milito se těmi penaltami poslanými dořiti taky dost zráží. Ta včerejší sice byla hezky umístěná, ale letěla tam rychlostí druhého ženského tenisového servisu...

Ironie osudu je, že ztráta už je nyní zase mensí, a to 7 bodů...jenže pokud nenajdeme nějaký rytmus, tak je to stejně k hovnu, páč nemáme šanci vyhrát jakýkoli další zápas. Pokud se nechytneme na Juve, tak už nikdy...a kdy jindy se chytnout než v DdI. Třeba nám pomůže to, že nebudeme favoritem (po sakra dlouhé době v tomto zápase)

Dále nás čeká série poměrne lehčích 3 zápasů, takže by se toho dalo nějak využít. V těchto 4 utkáních se definitivně rozhodne o LM, pokud v nich neuděláme 9 bodů, tak už to asi zabalíme. Pravděpodobná je bohužel spíše tato varianta, ale uvidíme.

Jinak Forlán Ranierimu asi opíchal manželku, páč nechápu, proč místo něj dostávají šanci nekopa Pazzini, hlavou úplně mimózní Zarate a mladší žák Castaignos...

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Za této situace a neschopnosti Ranieriho řešit mentální depku týmu, budeme rádi za 4 body z těch 4 zápasů. Obávám se, že ne po fotbalové, ale psychické stránce na to nemáme. Jinak pěkně napsané....

Reagovat
Jajinek

souhlas...tak psychika je úplně bodu mrazu. Hráči kazí vše na co sáhnout a nejvyjde prostě nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jardo a divíš se tomu? Viz.:http://www.goal.com/en-gb/news/3276/serie-a/2012/03/18/2976331/ranieri-insists-forlan-did-not-refuse-to-come-off-the-bench

Forlan hrát z křídla? Ten chlap se opravdvu zbláznil a každý víkend dokazuje, že nic jiného kromě 4-4-2 hrát neumí. Bohužel v Interu na to nemá hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri ven, do konce sezony Baresi s Figem a pak by se vidělo. Myslím, že odchod Ranieriho by už jen z principu pomohl hráčům, jako jsou Forlan nebo Sneijder..

Reagovat
Jajinek

asi máš pravdu...

Reagovat
lnterista

jj ale tohle melo uz byt davno, nerikam ze by to urcite pomohlo ale divat se na tohle trapeni je jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

To se mělo stát po zápse s Bolognou...Veřím, že bychom měli v tabulce o 3 body víc. Nevím co Moratti chce, Ranierimu to nejde, Cambiasso hrá nejhorší fotbal kariéry...Změna přijít musí, ale ta největší až v létě..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

Moratti chce asi dohrat sezonu a problemy se budou resit az v lete(to jsem hodne zvedavej) protoze to je tak koupit celou novou jedenactku

Reagovat
Jajinek

nemyslím si...ti hráči jsou v prdeli zejména psychicky. Ten tým ještě nějakou kvalitu má, ale ptořebuje oživot, omladit a zkvalitnit. Tedy levý bek do základu, mladý stoper k jednomu z dovjice Wally, Lúcio. Dále pak záložník moderního typu ke trojici Zanetti, Cuchu, Wes...a třeba jim bude už Guarín, a pak útočník k Militovi, a Forlán s Pazzem na střídání. Po tomhle posílení a s tím, že na lavičce bude Rano, Nagatomo, Poli, Obi a Ricky..tedy dravé mládí, jsme schopní být konkurence schopní.

Reagovat
lnterista

jasne ze ne novou jedenactku to bylo mysleno jen tak ze srandy.Jinak 100procent souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak...LB, CD, CM, ST, ST..myslím, že útočníky budem potřebovat 2. Odejde Zarate, Castaignost půjde hostovat a myslím si, že taky odejde jeden z dvojice Pazzini/Forlan, spíš druhej jmenovanej v rámci omlazení týmu.

Reagovat
Jajinek

pokud by jeden z nich odešel, tak asi ano, ale já myslím, že oba zůstanou

Reagovat
lnterista

LB - ?

CD - uz by mohl hrat zaklad Ranocchia klidne i letos at dohraje sezonu a trochu se ukaze(ani poradne jeste nedostal sanci)

CM - snad se chytne Guarin, Palombo by mel taky dostat sanci a kdyby vysel Corvino tak zapracovat na Montolivo

ST - Tevez, Hulk, Jovetic

Reagovat
Jajinek

Ranocchia na základ asi nikdy mít nebude...

Ti útočníci jsou spíše sci-fi

Reagovat
lnterista

Pokud ne tak je zbytecne ho drzet...ten kluk musi hrat a prece neprosedi celkou karieru na lavicce. S tema utocnikama mas pravdu ale vypada to hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina legends Manuel Rui Costa and Martin Jorgensen are both being linked with the available sporting director role in Tuscany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ľudia. Tak ja sa s Vami minimálne na mesiac lúčim. Opatrujte sa a hlavne sa držte v zdraví a šťastí a v dobre životnej nálade. A prajem taktiež veľa elánu a chuti do práce a do iných aktivít, ktoré vykonávate, vrátane sexu samozrejme. Niekedy kľudne na mňa pospomínajte a spomínajte v dobrom na časy, ktoré sme tu spolu zažili a na krásne momenty, ktoré boli súčasťou LA GRANDE INTERU 2. Bol to najlepší tím s najlepším trénerom a s najlepším kapitánom a s najlepšími hráčmi, aký som kedy videl a zažil. 5 trofejí v jednom sezóne. Sen, ktorý sa stal skutočnosťou A týmto snom, z ktorého sa stala veľmi nádherná realita, to už ukončím.

Váš MSgoo

Reagovat
Jajinek

první dobrá zpráva dne

Reagovat
lnterista

neboj se toho a klidne to protahni

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kam ides?

Reagovat
smazaný uživatel

Svoj klub sa v kríze neopúšťa

Reagovat
Jajinek

EF je v krizi?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Budeš dávat výsledky 27. kola na fórum? Dodělal bych totiž Coppu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Nás už hraje iba Alberto čo?

Za 27.kolo nahral 60,5...

Na fóru dám všetky výsledky pri najlepšom zajtra. Sorry, ale nejak mi na to nevydalo čas

Reagovat
Jajinek

200. pro Inter v Lize mistrů

Reagovat
10

někdo by mohl spočítat, kolik si Neapol tím pláčem už udělala bodů...Rocchi to včera zase pískal jak v dresu Neapole

Reagovat
mastakillah

No o tom by se dalo polemizovat. Zápas sem viděl celý a hráči Udine to dost brousili. Dle mého můžou být i rádi, že dohrávali jen v 10.

Reagovat
10

viděl jsem druhou půlku a nepřišlo mi, že by to nějak vybočovalo z únosnosti, Udine prostě hraje agresivně...červená přísná, u penalty spíš fauloval Cannavaro...

Reagovat
mastakillah

No byla přísná, na druhou stranu tam kontakt byl.a myslím, že by si ji každej rozhodčí obhájil. Mohl ji dát i nemusel. Penalta už byla víc spornější, Domizzi tam šel neohrabaně a z části si za to mohl sám, ikdyž Cannavaro ho rozhodně vírazně popostrčil. Navíc hráči Udine to nepochopitelně brousili před vápnem. Z toho padl i první Cavaniho gol. Hraji agresivně a včera na to dost doplatili. Defakto kvůli tomu včera přišli o všechny body.

Reagovat
Jajinek

Conte se viditleně inspiruje...jen mu to zatím nevychazí

Reagovat
10

Conte bude muset hodně přitlačit, pokud se chce vyrovnat Mazzarrimu...stejně tak Agnelli De Laurentiisovi

Reagovat
Jajinek

No podle mě Conta začal tlačit už někdy v lednu...

Reagovat
smazaný uživatel

neco jinyho je k tomu mit duvod... ale to fanousek Interu vlastne nemuze pochopit

Reagovat
Jajinek

to mělo být vtipné nebo sarkastické?

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne to melo byt pochopitelne pro kazdyho dementa...

Reagovat
Jajinek

trochu bych zvolnil...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně debilní

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

Fanta Série C výsledky z minulého víkendu, tedy z 27. kola, na fóru! Zítra výsledky tohoto kola.

Reagovat
smazaný uživatel

"na pravé straně se občas prošel Rodrigo Taddei." Pane Pražák, lépe bych to nevystihl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

My tragičtí, Janov ještě horší, tam hraje fotbal snad jen Palacio a v bráně má své momenty Frey. Psychr dal jako muže zápasu Boriniho, s tím nesouhlasím, jeden z nejhorších na hřišti, nemůžeme ho chválit jen za bojovnost, neměl tam žádné povedené momenty s míčem, náběhy taky nic. Spokojenost s Osvaldem, zčásti s Kjaerem a Heinzem. Gago tragédie, De Rorssi se zlepšil druhý poločas, ale stejně to nebyl jeho klasický výkon. Greco jako náhradník ujde. Taddei bída, ale to není žádné překvapení, Angel se tak moc bojí něco zkazit, že pro jistotu dopředu buď nechodí nebo odevzdává alibistické nahrávky někam ke Grecovi. Proti Milánu snad bude Totti, protože Lamela na téhle pozici nic nevymyslí, navíc neměl kdo kopat standartky. Ale s takovým pomalým výkonem nemáme šanci uspět. Jsem rád, že po zápase LE nehledal výmluvy a řekl, že je s výkonem nespokojený. To se u něj taky moc často nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Greco se mi líbil..., viděl jsem ho letos poprvé, ale působil na mě jistým dojmem, skoro nekazil a to si často dovolil složitější přihrávky..., vyrovnanej z hlediska defenzívy i ofenzívy.

Reagovat
Maritazzi

Říkám jako náhradník, který v případě výpadku může někoho zastoupit, je ideální. Navíc odchovanec. Ale do základu na boj o nejvyšší příčky to není, ale to podle mě není ani Gago.

Reagovat
Alberto Aquilani

tu fuckujte Taddeia síce , ale ten pas za obranu na Osvalda dal on a dalsi daleky pas dal tiež on , kedy to rohodca fukol a ofside to asi ani nebol , to bolo kvoli jeho prihravkam sa tam 2 krat ocitol Osvaldo sam pred brankarom.... s Gagom nesuhlasim , na začiatku nič moc , ale pototm bol jeho zapas znova super , ma super techniku , je dobry ako v defenzive tak aj v ofenzive , i ked vcera bol lepší Greco , ktorý odohral svoj najlepší zápas :O

Reagovat
Maritazzi

Taddei si ty lepší nadstavbový momenty zkazí triviálníma chybami a špatnou poziční hrou. Gago mi přijde jako průměrák, pokud budeme chtít hrát o vyšší místa, musí tam hrát vyšší kvalita a asi i typologicky jiný hráč, za mě je to prostě Isla. Greco už dva zápasy slušné, na to moc zvyklí nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš souhlasit s tím, že je rpo mě Borini MOTM, ale označit ho za jednoho z nejhorších na hřišti? Jak sem psal, hodně toho oddřel, pomáhal do zadu Taddeiovi, věčně u něj byl nalepenej jeden nebo dva hráči a tim vznikal prostor pro ostatní, byl pořád v pohybu, několikrát si dobře narazil, to všechno se musí počítat, dělal tu černou práci, kterou bych očekával od Gaga, napadal, při prvním gole u něj byli čtyři hráči Janova, to je dost na to,aby vznikl prostor pro jiný....jinak se zbytekm souhlasim,musíme se hodně zlepšit

Reagovat
Maritazzi

Já většinu věcí od něj jako od tohoto typu útočníka čekám, podle mě doplácí na ten systém. Hrát 4-3-1-2, s tím, že by byl s Osvaldem na hrotu, vynikly by ty jeho pozitivní vlastnosti ještě lépe. My hrajeme nějaký paskvil, který to místy připomíná, ale on je prostě utopený u lajny. Zlepšit se musíme, ale to říkáme už strašně dlouho a já nevidím posun, ta ofenzíva je hrůzostrašná. Žijeme jen pokud se nám podaří dát rychle gol, což se naštěstí stává často.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jesli od něj většinu těhle věcí očekáváš, tak tě včera nemohl zklamat, protože přesně to předvedl. Bohužel je nejvíc vidět, když nehraje Osvaldo, pak se ta role pro něj mění. Když hraje s Tottim a Lamelou, tak on je ten cílovej hráč, kterýho nacházej balony a proto taky dal teď tolik golů, během Osvaldovi absence. A k tomu zlepšení....na to si budem muset ještě chvíly počkat, každej zápas hrajem v jiný sestavě (dřív sem to LE vyčítal, teď to není moc jeho vina) a úkoly těch hráčů se mění. Zlepšit se ten tým musí individuálně, hráč od hráče, není možný, aby Gago zápas takhle odchodil a zmrvil každej druhej pas, aby JA místo aby šel do souboje jeden na jednoho, tak si hodí balon na pravačku a pak ho vrátí od soupeře vápna někam k půlce atd je toho tam spousta

Reagovat
Maritazzi

Já od něj právě chci něco navíc, včera nepředvedl nic vyjímečného, i když jak říkám, zčásti je to systémem i tím, že ten jeho post hrál Osvaldo. Ale prostě ta pozici u lajny není nic pro něj. Tu slabou hru určitě nedávám za vinu absencím, vždyť s těmi se potýká většina týmů, my nemáme řád, ta hra nemá myšlenku ani spád. JA je ustrašený od začátku a Gago tyhle výkony předvádí každý druhý zápas, to už nebude jen v nich.

Reagovat
smazaný uživatel

co je Enriqueho ideální systém ? nedělám si iluze o tom, že by v tom měl vyloženě jasno, ale vyhovuje mu spíš 4-3-3 jako včera, nebo takové to 4-2-1-3 s Pjanićem ? případně 4-3-1-2 s Tottim na staré pozici ? na gazzettě máte zrovna sestavu, která by se teoreticky mohla líbit...

4-3-1-2

Steke; Rosi, Kjaer, Heinze, José Angel; Greco, De Rossi, Gago; Totti; Borini, Osvaldo

Reagovat
Alberto Aquilani

Hrá sa to ako sa komu chce :D ono sa to neda povedať ani čo to je , s Tottim sa to hrá tak ze Francek je v strede viac zasunuty dozadu a po kridlach máš hracov a vtedy ti automaticky chyba niekto pred 16ku :D To dobre popísal Tomanatura že klasicky hrotak tam neni , i ked v tíme je , sú zabíjaný na krídle , preto nemôže na tej pozicii hrať Pjanič , lebo to je fakticky útočník , tak hrá vtej 3 člennej zálohe ...

Reagovat
Maritazzi

Je to taková prolínačka, do ofenzivy 4-3-1-2, s tím, že Totti trequartista, ale ti útočníci nefunugují jak hroty, ale jsou stažení spíš k lajně - Totti pak nemá prostor a stahuje se pro balon ještě níž. Po ztrátě míče 4-3-3, Totti na hrotu mezi stopery a kraje jakoby stažené. Tohle je sestava, kterou bych si proti vám uměl představit. Spíš ale bude hrát Taddei a možná i Pjanič, pokud už bude připraven. Teď jsem zase četl, že by zkusil dát Lamelu na Pjaničovo pozici do zálohy, to si moc představit nedovedu.

Reagovat
Shevchenko

Výsledky Fanty Serie A na fóru, nyní i s jednou důležitou informací.

Reagovat
M11

do prdele ja mam stesti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele