28. kolo
18.03.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Catania porazila Lazio!

Gól Legrottaglieho ze závěru utkání rozhodl zápas Catanie s Laziem. Nicméně, hosté předvedli dobrý výkon a stále jsou na třetí pozici a vyčkává na večerní duel nejbližších soupeřů.

Montella opustil AS Řím a začal pracovat v menším klubu. Catania ale svými výsledky dokazuje, že to možná bylo trochu předčasné rozhodnutí, sídlí totiž na osmé pozici a se stejným počtem bodů, jako má právě AS. Není tak vůbec vyloučeno, že by se mohla podívat i do pohárů.

Lazio v minulém kole prohrálo o dvě branky s Bolognou, což chtělo dnes odpoledne napravit. Široká marodka čítá například Garrida, Stankevičiuse nebo Luliče. K tomu musíme přičíst suspendovaného Matuzaléma a Gonzáleze. Dobrou zprávou je návrat Biavy, Scaloneho, Brocchiho a Radua.

Za Catanii nastoupil bývalý laziale Juan Pablo Carrizo, ve stavu zraněných jsou Motta, Biagianti a Potenza. Goméz měl první příležitost, ale byl mu odmáván ofsajd. Po něm se neprosadil ani spoluhráč Lodi, který hlavičkoval těsně mimo. Na druhé straně se málem prosadil Mauri, ale jeho střela mířila vedle Carrizovi brány.

Izco našel Bergessia, hrotový útočník Catanie ale nezamířil přesně. Catania ale měla určitě mnohem více šancí na skórování, Laziu se dnes jeho kombinační hra moc nedařila. Ve velké šanci se neprosadil Sergio Almiron, kterého nakonec bez větších problémů vychytal Federico Marchetti. Ledesmův volný přímý kop zakončil hlavičkou Dias, ale Carrizo byl opět připraven.

Ve druhé půli se mohli hosté radovat, ale to by musel Hernanes své sólo zakončit přesnější střelou. Ledesmovu nahrávku zakončoval Klose, německého reprezentačního útočníka ale na poslední chvíli zastavil Spolli.

Deset minut před koncem se k velké Montellově radosti prosadili domácí, konkrétně míč po rohovém kopu do brány napálil Nicola Legrottaglie a rozhodl o poněkud překvapivém vítězství. Lazio se tak o svou třetí příčku musí do večera strachovat.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele