28. kolo
18.03.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Lecce obralo o body Palermo

Dvě červené karty rozhodly o osudu utkání, které v mírně chaotickém duchu nabídlo pouze dvě branky. Protože se jednalo o zásah na každé straně, body se na Via del Mare dělily.

Sicilský celek má velké problémy s určením základní sestavy, mimo hru jsou z nejrůznějších důvodů třeba Eros Pisano, Fabrizio Miccoli, Edgar Barreto, Armin Bačinovič nebo Matias Silvestre. Lecce postrádalo Carlose Grossmüllera nebo Julia Sergia.

Domácí se dočkali brzkého vedení, po faulu na pronikajícího Bertolacciho zavinil penaltovou situaci Ezequiel Muňoz a domácí útočník David Di Michele poslal svůj celek do vedení. Serse Cosmi se mohl radovat, i on strávil na lavičce Palerma nějakou tu chvíli. Po měsíci byl ale kvůli špatným výsledkům odvolán. Nuže, dnes nastal čas na osobní vendetu.

Na pořadu dne byly především souboje brankáře Viviana, střežícího tyče hostující brány, s Andreou Bertolaccim. Mladý záložník spálil dvě velké šance na zvýšení náskoku, především díky skvělým zákrokům Viviana se skóre neměnilo.

Palermo i díky němu dokázalo stav vyrovnat. Z rohového kopu se míč dostal až k Muňozovi, který svou chybu ze začátku utkání napravil a srovnal.

Lecce sice drželo opratě zápasu pevně na svých kopačkách, nepříjemným se ale stal zákrok Massima Odda, který po faulu na Abela Hernandéze uviděl červenou kartu a svůj celek oslabil. Tím se tlak domácích oslabil a do útoku se vydávalo stále častěji Palermo. Střelu Josipa Ilčiče i Hernandéze musel Benassi s vypětím všech sil likvidovat.

Bláznivý první poločas uzavřela další červená karta, tentokrát ji po faulu na Delvecchia viděl Bertolo. Iličič mohl poslat hosty do vedení, Benassi si poradil. Dlevecchiovu ránu zablokoval obětavým skluzem Muňoz a akci Iličiče, který využil krásného obloučku, zastavil na poslední chvíli Benassi. Když se v závěru utkání mezi tři tyče netrefil ani Giacomazzi, bylo jasné, že body se dnes v Lecce budou dělit.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne budou padat goly, 2:3 by to mohlo byt

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele