Serie A - souhrn 27. kola

09.03.2012, 22:39, aktualizováno 11.03.2012, 22:37
Komentáře a souhrny
AC Milán začíná unikat Juventusu, po výhře nad Lecce vede už o čtyři body, jelikož Juve si připsal remízu v Janově. Palermo doma počtvrté v sezoně padlo, výhru si odváží AS Řím. Neapol si doma zastřílela a roznesla Cagliari vysoko 6:3, čekání na výhru ukončil Inter. Se Serií A se pomalu loučí Cesena, v neděli večer prohrály Lazio i Udinese...

SS Lazio - Bologna FC 1:3

11.03.2012 20:45

Góly: 58. Matteo Rubin (vl.) - 11. Daniele Portanova, 28. Alessandro Diamanti, 60. Rene Krhin

Hosté z Bologně vstřelili římskému Laziu tři branky, zápas ale notně ovlivnily dvě červené karty, takže Biancocelesti dohrávali téměř půl hodiny v devíti.

Lazio vyhrálo v minulém kole derby nad AS, rivalem z největších. To určitě pročistilo vzduch v kabině, poškozený nevalnými výsledky a neuskutečněnou demisí trenéra Edyho Rejy. Římský celek ale velmi trápí zranění, mimo hru byli dnes večer například Konko, Radu, Stankevičius nebo Cana s Rocchim a Scalonim. Bologna nemohla postavit Loriu, Peréze a odpočíval také střelec Di Vaio.

Jako první zahrozil Alessandro Diamanti, zkušený záložník ale díky úsilí Luciana Zauriho a brankáře Marchettiho gól nevstřelil. Už v jedenácté minutě ale kapituloval, prosadil se Daniele Portanova. Obrana dnes veče Marchettimu moc nepomáhala a tak šla Bologna do vedení.

Diamanti trápil obránce Lazia, jeho centr ale v branku neproměnil Acquafresca. Na druhé straně musel proti střele Matuzaléma zasahovat brankář Gillet. Jeho let napříč bránou ale svůj účel splnil a tak se skóre neměnilo.

Poté mohlo Lazio srovnat krok, hezkým zpracováním a následnou střelou se blýskl Mauri. Jeho ránu ale Gillet vyrazil a žádný ze spoluhráčů nebyl dostatečně připraven na doražení. To Bologna ihned potrestala.

Marchetti sice úspěšně vyběhl proti Acquafrescovi a odvrátil na čas nebezpečí, rychle přemýšlející Diamanti ale vrátil míč do odkryté brány a fanoušci Bologně mohli slavit. Před poločasovou pauzou přišla další velká rána pro římské tifosi - za faul paží do obličeje byl vyloučen Matuzalém a Lazio muselo dohrávat poločas v deseti mužích. Kontakt v souboji sice byl, ale zajisté ne tak silný. Krvácející obličej měl chvíli předtím také Klose, ale tentokrát se rozhodčí pro faul nerozhodl.

Střídající Alfaro měl pozvednout útočné snahy Lazia, ale musela to být Bologna, která mu pomohla ke skórování. Vlastní gól si vcelku komicky vstřelil Matteo Rubin, který si evidentně nerozuměl se svým brankářem a vrátil Lazio do hry.

V tomto momentě utkání hodně ovlivnila další červená karta, kterou po faulu na pronikajícího Ramiréze viděl Gonzalez. Z následného přímého kopu sice branka nejprve nepadla, ale mladík Krhin nakonec míč do sítě dostal a vstřelil svůj první prvoligový gól. Když se na druhé straně neprosadil Miroslav Klose, změna skóre se už nekonala a tak si Bologna odváží cenné tři body.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Udinese Calcio 1:0

11.03.2012 20:45

Góly: 16. Jeda

Po šesti zápasech na lavičce Novary skončil kvůli neúspěchům trenér Mondonico a na jeho místo se navrátil oblíbený Attilio Tesser. A hned jeho první zápas skončil překvapivým vítězstvím nad favorizovaným Udinese!

Hrát svůj první zápas proti Udinese, to je celkem těžký úkol na úspěšnou premiéru. Ale možná proto, že to až tak premiéra nebyla, mohl Tesser potěšit všechny domácí fanoušky i s vedením klubu dohromady. Tesser dokázal vytáhnout Novaru ze třetí až do první ligy, dokáže ji v Serii A i zachránit?

Udinese jakoby poslední týdny docházel dech. Ztrácí body i hráče, na týmu se podepisuje náročný program a po porážce v rámci Evropské ligy od Alkmaaru se dnes postavila Novaře. To vše bez hráčů jako Mauricio Isla, Dušan Basta nebo Ferronetti.

Na Pesceho pas si hned v úvodu utkání naběhl Giuseppe Mascara, ale nezakončil přesně. Hráči Novary se chtěli předvést před novým trenérem a v další šanci se po hezké souhře objevil Marco Rigoni. Handanovič ale jeho střelu zneškodnil. Po čtvrthodině hry se také domácí ujali zaslouženého vedení. Po rohovém kopu se k míči dostal Jeda a míč nakonec skončil až v síti - 1:0 pro domácí.

Ujkani se musel činit po souhře Torjeho s Pinzim, nebezpečí ale odvrátil. Rigoniho šance vyzněla naprázdno, Udinese navíc předvedlo bleskurychlý útok a málem se díky Armerově ráně mohlo radovat. Ta ale mířila vedle.

Do druhého poločasu už v dresu Udinese na trávník vyběhli Floro Flores a Pazienza, aby se pokusili o obrat. O penaltu si říkal dost nahlas také kapitán Di Natale, ale dle sudího nebylo jeho požadavkům právem vyhověno. Di Natale odpověděl nebezpečnou hlavičkou, napodobit se ho snažil také Mehdi Benatia.

Udinese se dvacet minut před koncem podařilo skórovat, když míč do sítě napálil Danilo, ale jednalo se o ofsajdové postavení a tak byly veškeré emoce zbytečné. Ani Di Natale se střídajícím Barretem vyrovnat nedokázali a tak se domácí radují z velkého úspěchu. Novara je ale i přes úspěch druhá od konce.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - ACF Fiorentina 1:0

11.03.2012 15:00

Góly: 58. Francesco Lodi (pen.)

Lodiho proměněný pokutový kop z 58. minuty znamenal vítězství Catanie nad Fiorentinou 1:0 a její prodloužení vyníkající formy. Naopak Viola po dvou solidních výsledcích znovu prohrála a v tabulce klesla na čtrnácté místo.

Viola začala lépe, respektive měla první větší šanci zápasu. Amauriho střela se sice vešla mezi tři tyče, ale skončila na Carrizzovi. Na druhé straně se pokoušel o šikovný lob Bergessio a málem uspěl. Pak ale zase útočila Fiorentina, Cerci postupoval sám na brankáře Carrizza a mohl akci vyšperkovat přihrávkou na lépe postaveného spoluhráče. Naneštěstí pro Violu se Cerci rozhodl pro nejhorší možnou variantu, pokoušel se Carrizza přehodil, ale ten mu na jeho myšlenku neskočil a celou akci zhatil.

Fiorentina ale pokračovala ve snažení, Lazzari si poradil se dvěma protihráči, ale i on ztroskotal na výtečném Carrizzovi. Ve 29. minutě byl Carrizzo konečně překonán, ale změna skóre se nekonala, neboť ho jako poslední instance zastoupil Lodi.

Aktivita svěřenců Delia Rossiho vydržela až do 58. minuty, pak došlo k penaltovému zákroku, kdy Gamberini fauloval ve vlastním vápně Bergessia. Penalty se chopil Francesco Lodi a nemýlil se - 1:0 pro Catanii. Pro Violu měla inkasovaná branka těžké následky, hosté už nebyli schopni ohrozit branku Sicilanů. Výjimkou byla hlavička Nataliho, která skončila vedle. Catania tak nakonec udolala Fiorentinu 1:0 a pokračuje v dobrých výkonech.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 0:0

11.03.2012 15:00

Góly: -

Hosté z Turína si vypracovali dost šancí na vysoké skóre, ale buď je zastavila domácí obrana, nebo se o góly připravili sami hráči svou neschopností přesně zakončit.

Už čtyři zápasy Juventus nevyhrál. A toto číslo je pro něj zvlášť příznačné, protože právě takový náskok má po své výhře AC. Druhý tým tabulky dnes nedokázal vyzrát na janovské Grify. Smrtelným se mohl ukázat už první vážný útok domácích, Palacio si ale v prvních deseti sekundách zápasu nedokázal poradit s dobře chytajícím Buffonem.

Freye nedokázal prostřelit postupně ani Pepe s Marchisiem, francouzský brankář dnes zaslouží velkou pochvalu za to, s jakou grácií si poradil s každou šancí turínského velikána. Navrátile Gilardino mohl po půlhodině hry stanovit lepší výsledek pro domácí mužstvo, ale centr z nohy Biondiniho netrefil ideálně.

Deset minut po změně stran se do zakončení dostal Mirko Vučinič. Jen o chvíli později se do šance dostal opět černohorský útočník, po chytré souhře s Pepem ale opět nedokázal usměrnit míč za Freyova záda.

Po hodině na ukazateli času se mohl změnit i stav skóre. Pirlův přímý kop ale napálil Pepe pouze do tyče a zmar Juventusu tak pokračoval. Bianconeri začali tlačit svého soka do kouta a míč na svých kopačkách měli přilepený skoro stejně pevně jako Barcelona. Ale hrozili i domácí. Stadion Luigi Ferraris mohl vybouchnout v oslavách po šanci Kaladzeho. Toho ale vychytal opět Buffon.

Frey musel zasahovat proti ráně Marchisia, Pepeho gól nebyl pro ofsajd uznán. Z opakovaných záběrů je patrné, že útočník byl až za Morettim. Špatný odkop Vidal mohl potrestat Palacio, který žádal penaltu, ale píšťalka sudího zůstala němá. Ani jeden z týmů tak přes enormní snahu neskóroval a ztráta Juventusu na AC Milán činí už čtyři body. Janov je dvanáctý.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Lecce 2:0

11.03.2012 15:00

Góly: 7. Antonio Nocerino, 65. Zlatan Ibrahimović

Na čele italské soutěže zůstane i po tomto kole AC Milán. Čerstvý čtvrtfinalista Ligy mistrů si dnes poradil s Lecce 2:0 a zvýšil svůj náskok už na čtyři body. Rossoneri nasměroval k vítězství už v 7. minutě Nocerino a v 65. minutě pečetil výsledek krásnou brankou Ibrahimovič.

Milán potřeboval odškodnit fanoušky po prohraném zápase na Arsenalu a této role se ujal se vší vervou. Už v 7. minutě zamířil do černého záložník Antonio Nocerino, když mu míč krásně sklepl Zlatan Ibrahimovič - 1:0 pro AC Milán. Domácí měli záhy další možnost na vstřelení branky, Nocerino trefil obránce a Emanuelson z druhé vlny nepřekonal Benassiho. Milánští pokračovali v náporu, střela Muntariho ale byla zablokována. Lecce se nenechalo zatáhnout jen do defenzívy, naopak se pokoušelo o útočné výpady. Dalekonosná rána Muriela skončila těsně vedle. Milán byl ale přeci jenom nebezpečnější, Ibrahimovič se z úhlu překvapivě pokoušel překonat Benassiho a málem mu to vyšlo. Ve 23. minutě měli hosté obrovskou šanci na vyrovnání, do dlouhého nákopu se ve vápně položil Muriel a naštěstí pro Milánské minul Abbiatiho branku.

První poločase byli diváci ještě svědky pokusů Robinha a Abateho. Prvně jmenovaný přestřelil, ten druhý zase zamířil přesně do prostřed, kde byl připravený Benassi.

Lecce se ve druhém dějství snažilo vyrovnat a místy bylo hodně nepříjemné. Milánská obrana v čele s brankářem Abbiatim však nepovolila soupeři nic. V 65. minutě navíc vstřelil druhý gól AC Zlatan Ibrahimovič. Emanuelson mu ve vápně hlavou krásně sklepl míč a Ibrahimovič tvrdým nekompromisním volejem zvýšil na 2:0. Milán si pohodlné dvoubrankové vedení vzít nenechal a připisuje si další tři body.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Parma FC 1:1

11.03.2012 15:00

Góly: 5. Thomas Manfredini - 55. Gabriel Paletta

Dnes byl v Bergamu k vidění velmi dobrý zápas, v němž se prosadili dva obránci, na každé straně jeden. Body se tak dělily a oba týmy musí o tři body bojovat i nadále.

Roberto Donadoni se vracel domů, s Parmou chtěl vyhrát a posunout se tabulkou vzhůru. To se mu mělo podařit i díky faktu, že za domácí Atalantu dnes nemohli nastoupit hráči jako Stendardo, Lucchini nebo Marilungo s Tiribocchim. Parma postrádala Galloppu, Gobbiho a Palladina.

Atalantě se nedařilo ještě před začátkem zápasu, během rozcvičování se zranili hned dva hráči základní sestavy. Do šaten museli Matteo Brighi a brankář Antonio Mirante. Za ně naskočili na poslední chvíli Nicola Pavarini a Carlos Carmona.

Na začátku utkání se jako první mohli prosadit hosté, Stefano Okaka byl ale v poslední chvíli značně vyveden z míry právě vracejícím se Carmonou. A tuto situaci domácí potrestali. Po souboji Moraléze s Palettou se krásným gólem prezentoval obránce Tomas Manfredini a poslal domácí do vedení.

Dál hrozili hosté z Parmy, jmenovitě se o srovnání stavu snažili Sebastian Giovinco s Jaime Valdesem, ale brankář Consigli si s oběma pokusy i se štěstím poradil. Pavariniho ohrozil na druhé straně Gabbiadini.

Branku parádně trefil další pokus Sebastiana Giovinca, mladý Ital dnes hodně zlobil obranu domácí Atalanty. Na správném místě byl ale opět Consigli, který si na střelu správně počkal a vyrazil. Činil se také hostující brankář, Pelusovu střelu Pavarini vytěsnil mimo.

Deset minut po změně stran se dočkali také hosté. Valdesův centr správně usměrnil ze všech nejvyšší obránce Paletta - 1:1.

Velkou šanci na druhý gól domácích měl Denis poté, co Pavarini minul centr Ezequiela Schelotta, ale útočník si vybral slabší chvíli a nezakončil. Další Denisovu šanci na poslední chvíli zlikvidoval o něco dřív skórující Paletta a pomohl tak získat cenný bod.

Více informací k zápasu

AC Cesena - AC Siena 0:2

11.03.2012 15:00

Góly: 75. Franco Brienza, 81. Erjon Bogdani

Cesena prohrála klíčové utkání se Sienou a nezadržitelně míří do druhé ligy. Mořští koníci už ztrácejí na sedmnácté místo čtrnáct bodů a takováto ztráta už se dohání hodně těžko. Naopak Siena si výrazně polepšila, stále sice zůstává v sestupovém ohrožení, avšak na Lecce už má náskok sedmi bodů.

Veledůležité utkání bylo dle očekávání poměrně svázané taktikou a defenzívou. O něco více práce měl domácí brankář Antonioli, po Brienzově rohovém kopu musel zasahovat. O chvíli později hlavičkoval Giorgi, opět ale bez gólového efektu. Ve 22. minutě to ale byli domácí, kdo se mohl ujmout vedení. Akci po ose Santana, Pegolo, Martinho zakončoval posledně jmenovaný, ale branka z toho nakonec nebyla. Po půlhodině hry začaly pro Cesenu první komplikace, záložník Martínez se zranil a musel nedobrovolně přenechat místo Del Nerovi. Každopádně první poločas skončil 0:0.

Ve druhém poločase se už diváci na stadionu Dina Manuzziho branek dočkali, ovšem výhradně do domácí sítě. V 73. minutě totiž došlo k penaltovému momentu. Ceccarelli fauloval Calaia a krom penalty mu byla udělena červená karta. Opakovaný záznam ale ukázal, že se o penaltu nejednalo, neboť Ceccarelli vzal čistě balón. Každopádně se kopala penalta. Terziho Antonioli vychytal, ale na dorážejícího Brienzu už byl krátký - 1:0 pro Sienu. Devět minut před koncem hosté výsledek pečetili, Brienza se převtělil do role nahrávače a přesně našel Bogdaniho, který zvýšil na konečných 2:0. Pro Bogdaniho to byl zvlášť speciální gól, neboť se trefil proti svému bývalému celku. Cesena tedy opět padla, tentokráte se Sienou a její osud je nejspíše zpečetěn.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AS Řím 0:1

10.03.2012 20:45

Góly: 3. Fabio Borini

Řím opět spasil Fabio Borini. Vycházející hvězda italského fotbalu se opět prosadila a díky brance v prvním poločase mohl Řím slavit. Palermo se zvláště v posledních fázích zápasu velmi snažilo o vyrovnání, ale obrana mohla dnes večer dělat Enriquemu radost.

Oba týmy se musely vypořádat s těžkými porážkami. Minulé kolo prohrálo AS derby s Laziem, domácí prohráli o čtyři branky s AC Milán.Oba soupeře trápí také dlouhé fronty na marodce, za AS nemůže ze zdravotních důvodů nastoupit například Daniel Pablo Osvaldo, Marco Cassetti nebo Juan s Pjaničem. Kvůli kartám se mezi tři tyče nepostavil ani Maarten Stekelenburg. Jeho místo zaujal Lobont a měl víc práce, než si asi představoval. Palermo nemohlo počítat s Migliacciem, Silvestrem a Bačinovičem.

Pouhé dvě minuty stačily AS ke skórování. Ezequiel Muňoz netrefil ideálně odkop a daroval míč soupeři. Jmenovitě se jej chopil Erik Lamela a krásnou uličkou jej poslal na nabíhajícího Fabia Boriniho. Ten je v posledních týdnech ve skvělé formě a tak mu zakončení podél Viviana nedělalo problémy 1:0 pro hostující AS.

Mladý útočník mohl posléze přidat svůj druhý zásah v zápase, ale o krok nedosáhl na Angelův centr. Španělský obránce byl dnes milým překvapením, kromě pečlivé obrany stíhal vydatně podporovat i útok. Lobont poprvé zasahoval při Balzarettiho centru, na druhé straně si s obranou Palerma poradil Erik Lamela. Argentinský ofenzivní hračička naháněl obráncům Palerma strach, ale ke gólovému vyjádření to nevedlo.

Edgar Barreto s Andreou Mantovanim vyzkoušeli pozornost rumunského gólmana, ale bez výsledku. O poločase nahradili Hernandéz s Iličičem Budana a Zahaviho. Těsně vedle brány ale mířil opět Lamela. Na druhé straně vystrašil fanoušky AS Hernandéz, jehož střely chytal Lobont s většími obtížemi.

Miccoli s Balzarettim se opravdu snažili, aby byl stav vyrovnaný, ale dobře fungující obrana AS společně se štěstím vydržela každý jejich nápor. Heinze musel zasáhnou tak trochu nečistým způsobem, aby zastavil pronikajícího a notně rychlejšího Abela Hernandéze, za což žádali domácí hráči červenou kartu. Sudí mu ale udělil pouze žlutou.

AS se spoléhalo spíše na defenzivní linie, kromě Boriniho se nikdo do útoku nechystal a nenapravil to ani střídající Bojan. Ten mohl zvýšit, po spolupráci s dalším střídajícím hráčem v podobě Marquinha ale netrefil. Miccoli a Hernandéz jej napodobili a tak body ze Sicílie nakonec putují do Věčného města.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Cagliari Calcio 6:3

09.03.2012 20:45

Góly: 10. Marek Hamšík, 19. Paolo Cannavaro, 30. Davide Astori (vl.), 56. Ezequiel Lavezzi (pen.), 70. Walter Gargano, 84. Christian Maggio - 37. Joaquín Larrivey, 77. Joaquín Larrivey, 90. Joaquín Larrivey

Úchvatná přestřelka s vítězným koncem pro Neapol. To bylo k vidění na San Nicola pod Vesuvem. Neapolští Azzurri vyhráli 6:3 a učinili další krok v cestě za Ligou mistrů. Pro Cagliari to byl nešťastný zápas, hořký hattrick vsítil Larrivey.

Neapol vstoupila do zápasu impozantně a poměrně brzy se ujala vedení. Hamšík obešel protihráče a dalekonosnou přízemní ranou přesně k tyči překonal brankáře Agazziho - 1:0 pro Neapol. Za dalších devět minut už domácí vedli o dvě branky. Dlouhý Lavezziho centr doplachtil až na zadní tyč na volného kapitána Cannavara a od něho skončil míč v síti - 2:0 pro Neapol. Pro Cagliari to byla studená sprcha, která však měla za dalších jedenáct minut pokračování. Lavezziho přihrávku před Agazziho zasáhl stoper Astori tak nešikovně, že míč skončil v brance. Vlastní gól Sardiňanů už znamenal trojnásobné vedení Neapole.

Pro další vývoj utkání bylo zajímavé, že Cagliari ještě do poločasu snížilo. Conti zakroutil míč do vápna na Larriveye, který ve vzduchu hlavou přesně zakončil - 3:1. Tímto výsledkem skončila první půle, ale diváci se měli dočkat ještě dalších pěti branek.

V 56. minutě domácí zahrávali pokutový kop. Šance se chopil Lavezzi a přesným zásahem zvýšil už na 4:1. Dvacet minut před koncem zápasu viděli diváci na San Nicola další branku v podání domácích. Od Cavaniho převzal míč Gargano a přesnou střelou k tyči nedal Agazzimu žádnou naději na úspěch. Neapol už vedla hrozivým výsledkem 5:1.

Sympatické bylo, že ani za tohoto stavu se hosté nevzdávali. Po centru Ibarrba se podruhé v zápase trefil hlavou Larrivey a bylo to 5:2. Všem bylo jasné, že výsledek už je dávno rozhodnutý, že ale ještě padnou další dvě branky, to nikdo asi nepředvídal. Nícméně v 86. minutě předvedl pěknou práci s balónem Goran Panděv, ten navíc hezkou přihrávkou vyslal do tutovky Maggia a šestá branka Napolitánů byla na světě - 6:2. I na tento gól našli Sardiňané odpověď. Ve druhé minutě nastavení zkompletoval hattrick Larrivey a dal konečnou podobu výsledku 6:3.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 0:2

09.03.2012 20:45

Góly: 87. Walter Samuel, 90. Diego Milito

Černá série Interu skončila. Ranieriho svěřenci dokázali dobýt Stadio Bentegodi a z Verony si odvézt plný počet bodů. Znovu to ale bylo trápení, rozhodující branku vstřelil Samuel až dvě minuty před koncem. Už v prvním poločase neproměnil penaltu pozdější střelec druhé branky Milito.

Inter to mohl mít ve Veroně vskutku jednodušší, kdyby velmi brzy proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen za neoddiskutovatelné hraní rukou uvnitř šestnáctky. Jenže exekutor Milito napálil míč doprostřed a Sorrentino pokus vyrazil. Pro psychiku mužstva nemohlo být v tuto chvíli nic horšího, snad jen kdyby Inter vzápětí inkasoval. To se ale nestalo, Interu se i tak lepila smůla na paty, po ráně Sneijdera se otřáslo břevno. Zhruba po půlhodině hry byl v dobré palebné pozici Stankovič, srbský záložník ale přestřelil branku. Inter byl aktivnější, ale do šaten mohl jít za nepříznivého stavu. Sergio Pellissier se natlačil až před Cesara, který nepropustil míč za svá záda.

Druhý poločas se nesl takřka ve stejném duchu. Hosté byli lepší a obrana Fly Donkeys odolávala. Sneijderův nadýchaný centr na zadní tyč našel Poliho, avšak ten branku netrefil. Následně se dlouho na hřišti nic nedělo, až před koncem zápasu přišlo velké vzrušení. Inter měl výhodu volného přímého kopu, Sneijderovu střelu vyrazil gólman a dorážející Cambiasso přestřelil.

V 88. minutě se Nerazzurri nakonec přeci jenom dočkali. Na rohový kop Sneijdera si naskočil nehlídaný Samuel a s pomocí země překonal golmana Sorrentina - 1:0 pro Inter Milán. To ale nebylo vše. Hned z další akce přidali hosté druhý gól a opět to bylo po přesném centru zprava. Tentokráte Zanetti posadil míč na hlavu Milita a ten se zblízka nemýlil - 2:0 pro Inter Milán. Nerazzurri tak nakonec vyloupili Bentegodi díky dvěma slepeným brankám v závěru utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán27176455:2257
2.Juventus FC271314039:1753
3.SS Lazio27146742:3348
4.SSC Neapol271210550:2846
5.Udinese Calcio27137737:2446
6.AS Řím271251040:3341
7.Inter Milán271241138:3640
8.Calcio Catania27911735:3538
9.Bologna FC27981029:3135
10.Città di Palermo271041339:4434
11.Chievo Verona27971122:3334
12.Atalanta BC27912631:2933
13.Janov CFC27961235:4833
14.AC Siena27881132:2832
15.ACF Fiorentina27881127:2832
16.Parma FC277101033:4231
17.Cagliari Calcio277101026:3531
18.US Lecce27671430:4425
19.Novara Calcio27481522:4620
20.AC Cesena27451816:4217
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (297)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkně Inter A Neapol - Cagliari?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co na to říct, výborný týmový výkon, Panděv v sestavě kvalitně zastoupil Cavaniho a předvedl solidní výkon, při šestém gólu to udělal fantasticky, Maggio už to měl jednoduché. Inler znovu jednoznačný, jistý výkon. Cannavaro taky v naprosté pohodě. To samé bych řekl i o Campagnarovi, ale ten druhý gól jde na jeho vrub. Na druhou stranu Aronica byl špatný. Už v prvním poločase kazil, pozičně hrál úplně mimo, nestíhal. První gól podle mě jeho, kdy se vyprd na bránění hráče při standardce a ten samozřejmě dal gól. Nejlepší z naší strany asi Lavezzi, i když hrál jen do 60. minuty, a Gargano. Třetí gól zbytečný, Campagnaro se nechal zase unést hrou a nechal volného hráče na malém vápně. Výhra krásná, ale 3 inkasované góly ze vzduchu nejsou dobrá vizitka, z toho dva jako přes kopírák po zbytečných pozičních chybách. Ale zápas opravdu super.

NAPOLI TI AMO!

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo porazí už aj krízou zmietaný Inter, ale my nie....to je stav

Btw. ten Neapol robí Calciu dobrú reklamu, to sa musí uznať....veľká škoda že máme len tie tri miesta do LM, štvorica Juve, AC, Inter a Neapol by bola v LM ideálna.....a takto tam budú vdaka tímom ako Palermo, Lazio, Udinese a bohužiaľ aj Juventus ( ) hrať v milionárskej súťaží nejaké dedinské tímy z Oktoberfestu....

Reagovat
Pipo123

Čo máš proti Laziu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ich vystúpenie v EL...ešte som tam samozrejme zabudol dopísať AS Rím, tí spravili Calciu tento rok určite najväčšiu hanbu....

Reagovat
Pipo123

Tak Lazio na svoje možnosti môže byť štastné za postup zo skupiny, stým čím sme hrali proti Atletom sa nedalo postúpiť, v oboch zápasoch sme mali iba jednoho zdravého útočníka a to Kloseho a jediného zdravého obráncu a to Diasa, chýbalo hrozne veľa hráčov a bolo to poznať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to viem že vás kvária zranenia, ale ak by ste aj mali hráčov k dispozicii, nemyslím že by ste hrali v plnej zostave....

Reagovat
celeb

skoda veru, Seria A by si zasluzila dalsiu miestenku v LM. V PL o nu nemaju zaujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby i ti ostatní uhráli takové výsledky jako Udinese tak jsou italové za vodou.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nich som vychádzal hlavne z toho včerajšieho zápasu, inak som ich viac menej stále chválil, napr. proti Arsenalu podali výborný výkon....ale včera ma nasralo hlavne to nenasadenie Di Nataleho, to jasne svedčí o tom že sú na tom s EL rovnako ako iné tímy z Calcia....

Reagovat
smazaný uživatel

však včera nasadili to nejlepší a AZ doma je silné... 1:0 by byl ještě dobrý výsledek, pak je před 2. gólem zařízl rozhodčí...

Reagovat
10

ty dva německý týmy v EL udělali pořád o 5 bodů víc, než Lazio s Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já beru ještě to jejich působení v EL před 3 lety, kdy se dostali do čtvrtfinále. Neházel bych na ně špínu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prosím už dost.

Reagovat
Elliasson

Ani hattrick nemusí stačit k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel k němu jak slepej k houslím.

Reagovat
Elliasson

Zápas jsem neviděl, ale strašně by mě zajímaly pocity hráče, který jako jediný dá v zápase víc než gól, ale protivník dá stejně dvakrát víc gólů než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Militovy proti Palermu nestačily na výhru ani 4 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto ako sa volá tá pesnička, ktorá hraje v Neapoli pred začiatkom a na konci zápasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus hodit do youtube "canzone del napoli" a projit si ty vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

už som skúsil kopu odkazov na neapol, san paolo a pod. a nikde som to nenašiel to nieje zrejme nejaká oficiálna hymna alebo pesnička Neapolu, ale veľmi sa mi páči

Reagovat
smazaný uživatel

Co Žeeee Inter vyhral...to jse mi snad zda.....Chievo vzalo Inter asi na lehkou vahu,aspon maji ponaučeni meli to vyhrat doma VŽDYT iNTER JE NA KOLENACH panuje tam pořady zmatek a chaos...škoda prište snad... ...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joo podcenili nas

ale hlavne su 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri má víc štěstí než rozumu S ním INter díru do světa neudělá. Zjímavej bude souboj s MArseille oba týmy hrají totální tužku.

Reagovat
Yanek

Nudná a nególová liga

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje Juventus tak ano

Reagovat
homeles8

ono se to tu píše docela často, snad každý druhý kolo :-)

Reagovat
JacoBee

No jistě protože jeden zápas mění všechno

Reagovat
Yanek

Ono je to totiž vyloženě o jednom zápasu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má byť. 3 body. To je presne to, čo sme potrebovali a čo budeme potrebovať, aby sme neskončili niekde prepadnutí v strede tabuľky okolo 10.miesta. Potešila konečne obrana, ktorá už robila asi tak cca 3krát menej kiksov ako v zápase s Cataniou. Mohlo to byť aj o niečo veselšie, no žiaľ Milito nedal svoju prvú penaltu v SA za Inter. A Pazzini, tak to je jednoznačne najhorší hráč, ktorý nastupuje pravidelne v základe. Niekedy mu sekunduje ešte Japonec. Ale fakt, prínos Pazzini nie je nulový, ale je ešte pod bodom mrazu. Túto sezónu je slabý ako čaj. Góly hlavou, čo by mala byť jeho silná devíza, vôbec nedáva. A za to taký Milito dal hlavou gól. Teším sa na zápas s Marseille a snáď to nejako urveme.

Reagovat
smazaný uživatel

ved pazzo striedal

Reagovat
smazaný uživatel

To viem. Malo tam byť, ktorý nastupuje pravidelne v zápasoch.

Reagovat
Jajinek

opět to zkusím...

...přiznáváš, že jsi se v Pazzinim velice spletl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad se vám do toho pletu, ale já od něj čekal 100krát víc, nechápu, jak může nastupovat a ikdyž jsem se těšil z jeho příchodu, teď se těším na jeho odchod ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini ma hlavne sklamal túto sezónu, kde hrá tak desatinu toho, čo v Sampdorii a sklamal ma dosť aj v premieňaní šancí. S polkou minulej sezóny som bol s ním spokojný. Teraz je to ale sklamanie.

Reagovat
Jajinek

mě jde spíš o to, že jsme jeho přínos pro hru vysvětloval při jeho příchodu a tehdy si na mě hleděl jak na vola. Tady jde o to, že když nedává góly, tak je tam prostě na nic.

Já v těch hráčích vidím jejich potenciální přinos pro Inter i do budoucna. Pazzo, Kharja, Nagatomo atd...u všech si mi nakonec dal za pravdu. A uvidíš, že časem uděláš to stejný s Rickym.

Reagovat
smazaný uživatel

We will see.

Reagovat
lnterista

souhlas ze nas Ricky ze sracek nevytahne ale rozhodne je to proti tem co jsi vyjmenoval pan fotbalista. Inter pro nej neni ten pravej klub, potrebuje do tymu co si hraje micem do postupneho utoku a s vetsim drzenim mice...Inter potrebuje nekoho fyzicky silneho s tahem na branku a hlavne produktivni hrace nemuzem si dovolit ten luxus zahazovat sance a zbytecne ztracet mice

Reagovat
Jajinek

Vy všichni z Rickyho děláte velkého technika a génia, kterému chybí rychlost...já pochybuju i o těch jeho technických vlastnotech. Jistě, není to nekopa, ale prostě pokud nejsi geniální jako Riquelme, a to on není ani zdaleka, tak prostě ten fotbal ve stoje nemůžeš hrát v žádném klubu. Každopádně ho nezatracuju. Nějaké zápasy se mu povedly, uvidíme.

Reagovat
lnterista

To ja nerikam ale spis mam pocit ze ty z neho delas vetsiho trageda nez je. Po atleticke strance to je tezkej pruser ale i tak si dokaze v italii vykoupat obrance ale aby byl top musi byt genius jak Riquelme coz neni...nejlepe sikovne prodat

Reagovat
lnterista

ale priznavam ze jsem trochu zaujatej a je mi ho lito...cekal jsem ze uz se konecne nekdo prosadi a zase takovej pruser

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík do tipovačky!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď pro uklidnění situace Juve už musí vyhrát jestli se to nepovede 4 týmy budou hrát o dvě místa pro LM!To budou nervy jako prase.Takže zítra bezpodmínečně 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak už neporazíme vonku tragický Janov, tak fakt neviem....

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked teraz pozerám že hráme vonku, tak to je prúser...Janov sa doma zvykne rozstrieľať....navyše s tou našou obranou.... uffffff

Reagovat
smazaný uživatel

ale já mám takový zase pocit že v Janově se nám daří.No uvidíme z té naší obrany mám taky větr ale věřím že Vidal svoji úlohu zvládne.Myslím že budeme hrát defenzivněji a založníci budou víc pomáhat směrem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nehrá Bonucci, to je obrovské pozitívum

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už nenastupuje za Chievo Vacek??

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se sparťani měli na co ptát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je až neuvěřitelný kolik 30cátníku za Inter nastoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

8 hracov nad 30 zo zakladnej jedenastky, to je nejak vela?

Reagovat
rossoneri89

no dost ...

Reagovat
johan14

To teda je priveľa, neviem či takú starú základnú jedenástku má ešte nejaký špičkový klub

Reagovat
M11

Larrivey sice k nicemu ale musim opalcovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi poprvý v sezoně co mi dali v jednom záapase gól tři hráči. Hamšík, Cannavaro a Astori.

Reagovat
Jajinek

Ta hra stála za starou bačkoru, ale jsou to strašně důležité tři body. Alespoň ta obrana už konečně nepustila soupeře do šancí tak lehko!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je v součastnosti nejlepší tým z Itálie... Chelsea snad udělají. Škoda tý jejich špatný části v Serii A, mohli vyhrát ale věřím, že LM opět vybojujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako som spomínal: "Čím viac zápasov v rade prehráme,tak tým je väčšia šanca, že ten nasledujúci vyhráme" sa aj potvrdilo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter konecne vyhral ,nie ze by som im to prial Skoda ze som neskusil 2 za ten krasny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč nehrál Vacek? Je zraněný nebo nebyl nominovaný? Díky

Reagovat
10

Luciano je před ním, Di Carlo mu zase tolik šancí nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Castaignos a Juan hrajú za Primaveru proti Cesene. Dopadli nám teda ale chlapci.Tu je celá zostava:

Sala; Mbaye, Spendlhofer, Juan, Alborno; Benassi, Crisetig; Livaja, Bessa, Forte; Castaignos

Reagovat
smazaný uživatel

Juan teraz tak krásne rozohral, že hráč Ceseny išiel sám na brankára, no, asi z neho nebude nič

Reagovat
rossoneri89

daj sem link na stream pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rossoneri89

diky ti

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil vybojoval penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Castaignos kradne miesto Kubovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kubko nebol ani na lavičke, takže zrovna mu to miesto ani nezobral. A Castaingos sa po sezóne na 100% z Inter pakuje

Reagovat
lnterista

ja doufam ze zustane...chci hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa z neho už nič nebude. Ale to sa hovorilo aj o Chárovi, keď hrával ešte za juniorské výbery a teraz je kapitánom tímu, ktorý vyhral Stanley Cup.

Reagovat
lnterista

kua je 20let zahral u nas tak 4 zapasy a budem ho prodavat? Jestli nekoho prodavat tak at prvni jde Pazzini 25 zapasu a 5golu to by dal i Henry. Ale je pravda ze u toho naseho vedeni bych se ani nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že prečo zahral len 4 zápasy?

Reagovat
lnterista

protoze Milito, Forlan, Pazzini, Zarate...jasne asi by nejak nezaril ale horsi jak Pazzini by to urcite nebylo. Nedostal prilezitost...ja bych ho poslal dva roky na hostovani v calciu a pak bych ho resil ale prodavat ho hned je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Pazzini to je hráč, ktorému sa tá šanca jednoducho musela dať, pretože minulú polku sezóny zahral dobre. To je niečo ako u Milita, že sa proste tá možnosť chytiť sa danému hráčovi dá. Ja by som ho inak tiež dal len na hosťovanie

Reagovat
lnterista

tohle mi nemusis vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že tomu chápeš a rozumieš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to tam v závere nepadlo...

Zajtra môžme spadnúť do spodnej polovice tabuľky, budúci týžden Lecce, kde bude chýbať Miccoli, Barreto a Pisano, a ak sa nedajú dokopy ani Silvestre a Migliaccio, tak pôjdeme ešte nižšie...

Reagovat
Manik...

Zaparini

Reagovat
Manik...

Neapol do LM!!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
lnterista

Forza Olomouc

Reagovat
Shevchenko

V Olomouci je nějak moc Interistů, ne?

Reagovat
lnterista

po Milane nejvic

Reagovat
Shevchenko

A taky mi připadá, že je tam moc Sparťanů. Tyhle dvě věci dělají z Olomouce nesympatické město.

Reagovat
lnterista

ja nejsem primo z Olomouce ale tak jim to preji v lize

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

no comment..

Reagovat
Inzaghi

CAMPIONI D'ITALIA

Reagovat
GEGE

Paráda náskok roste,vrací se zranění a k tomu dobrá forma.

GRANDE MILAN!

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN ..... 4 bodovy naskok je pekny a samozrejme Grazie Janov

Reagovat
GEGE

A Pirlo dobrý faul v nastavení na Rossiho jasná penalta

Reagovat
Yanek

Škoda, že to ke konci Stephan dvakrát zadrbal když mohl jít Ibra sám. Ale jinak s přehledem, FORZA MILAN!

Reagovat
lnterista

Kdy uz konecne vyjde novej patche? Ten Nocerino neni normalni

Reagovat
M11

jinak videl jsem znovu Pepeho gol.. mel jasne platit..

Reagovat
smazaný uživatel

co už Pepe měl dát gol skoro do prázdné kasy ještě jednou a byl klid.

Reagovat
10

Pepe měl hlavně trefit bránu v tý šanci, to by stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

JESTLI tam nějakej ofsajd byl, tak maličkej. Tohle by se mohlo pouštět.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

mohlo a melo

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych nějakou statistiku kolik střel potřebuje tým na gol.Dám ruku do ohně za to že Juventus těch střel potřebuje nejvíc.Takovou impotenci jsem dlouho neviděl.Přitom asik ve 30 zápasech jsme vždy lepším týmem diktujem tempo,krom zápase v Miláně a je nám to houby platný.Hra je dobrá al evýsledky nikde.

Reagovat
Yanek

Na Parmu bych rád viděl zálohu s Aqou v základu a Muntarim na podhrotu.

Reagovat
Pipo123

To Juve ešte aby o tu LM neprišlo, ešte pár kôl dozadu pekný náskok a teraz to môže byť odrazu len dva body pred Laziom

Reagovat
M11

jj jeste neni nic rozhodnuto.. bohuzel

Reagovat
lnterista

musime je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se,pokud se nevrátí střelecké štěstí vůbec bych se nedivil.

Reagovat
10

nemám strach, dneska jsme znovu ukázali sílu, po dlouhý době super výkon...pokud budeme v tomhle pokračovat, o Scudetto pořád hrát budeme

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus a ty jeho remízy...

Reagovat
smazaný uživatel

Fajne, ak vyhrá Lazio tak budeme mať už len dvojbodový náskok .....aby sme my vôbec tú LM ukopali, je mi až do plaču z toho čo máme k dispozícii v útoku....okrem Alexa, ktorý hral dnes ohromných 17 minút či koľko.....

Speje do to poriadnej riti....presrali sme kopu zápasov, čakajú nás AS, Inter, Neapol, Lazio....no čo, ked už nič tak aspoň Forza Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda..., na můj vkus mělo sice Lecce míč častěji než bych čekal, ale stejně nevěděli co s ním. ta Ibrova hra na všeumětela už začíná být trochu křeč..., stahovat se na trequartistu a rozehrávat fajn, ale střílet přímáky z 35ti metrů a kopat rohy ? co to je ?

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta střelba mě u něj ani nepřekvapuje. Ale ty rohy už jsou moc.

Nevis kdy by se měl vrátit Prince?

Reagovat
smazaný uživatel

možná na Parmu..., 50/50

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Mr.Jindros

Boj o titul končí, boj o LM začíná?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už mám z tejto časti sezony fobiu, dva posledné roky na jar vždy brutálne klesneme....

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme dost dobří škoda

Reagovat
Tsigi

Pohodička

Reagovat
Ragazzo d'oro

A už se nám to začíná rýsovat, máme formu, vrací se zranění, máme náskok.

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se někdy někde, že by nějaký tým měl nula porážek a přesto neměl titul? Juventus k tomu má slušně nakročeno...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC Milan....a je vymalovano....

Reagovat
Shevchenko

Dneska se mi to teda vůbec nelíbilo asi sem byl hodně namlsaný po domácích výsledcích proti outsiderům.

Reagovat
Shevchenko

Jenom v jednom zápase padl over ale zato pořádný.

Reagovat
M11

vybrakovali cele kolo hned v prvnim matchu

Reagovat
brenk

Nikto

Reagovat
10

403 - forbidden...tak to bude Krasić

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Yanek

Nevim, proč to nejde. Měl to být Paolo Berlusconi s doutníkem na San Siru... celý otec.

Reagovat
Inzaghi

Paolo je Silviův mladší bratr.

Reagovat
Yanek

Fail.

Reagovat
10

trošku jo no...i na něj by bylo dost zvrácený mít dítě ve 13ti letech

Reagovat
smazaný uživatel

ne o moc..

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, Juve , zadny titul, karma este neni naplnena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, Juve , zadny titul, karma este neni naplnena.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o druhej poločas (první jsem neviděl), nejde moc co vytknout. Janov nám sedl. To, že jsme ten gól nedali (dali, ale bohužel sudí udělal chybu), je prostě smůla. Když budou hráči pokračovat v podobných výkonech, ještě můžeme AC potrápit a LM udržíme vcelku lehce. Jinak pokud bych to měl k něčemu přirovnat, podobný byl zápas Fiorentina-Milán.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je, že fanoušci Juve celou sezonu mlčí o scudettu a začnou o něm mluvit až ve chvíli kdy jim mizí za obzor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem měl napsat, že už nás asi Lecce nedožene?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem:

BaggioR10

02.02.2012 12:37

Gratuluji týmu Juventus Turín k zisku titulu. Nečekal jsem to, ale zaslouží si ho za stabilní výkony. Unás je to stále se opakující problém, záloha neni dostatečně silná aby v rozhodujících zápasech dokázala dobře bránící soupeře více rozhýbat a donutit k chybám a útočníci se proti zahuštěné obraně sami neprosadí a když už maj šanci tak nedaj. Prohrát s Laziem je opravdu umění. Přitom v poháru to šlo proti podobné sestavě, ale to tam byla větší uvolněnost. V lize prostě nevyvinem dostatečně silnej tlak, nevlítnem na ně a pak to takhle dopadá.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem si taky vzpomněl, jak se tady předávaly tituly jeden za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uznávám, že rouhání se nedá omluvit, ale podařilo se mi přesně co jsem chtěl, od té doby naši kluci začli šlapat a vám se přestalo dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nic moc !!

Reagovat
smazaný uživatel

CTANIA

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dnes dva fíky za Espanyol, pěkně se rozehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino

Reagovat
GEGE

Reagovat
terry

Chlapci, zápas jsem neviděl. Stojí z Janova někdo za zmínku?

Reagovat
Pipo123

Frey

Reagovat
Slejdy

sestavu poskladej..nevim co delas zmatky kdyz ti hrali 3obranci

Reagovat
Pipo123

Tak já som schválne ignoroval včera Lucia lebo som ho nechcel postaviť, tak ten sa mi už nemôže rátať nie ? jediný kto hral základ je Pasqual ne ?

Reagovat
Slejdy

Dej si je tam,nemels na vyber stejne..Lucio,Mesto,Pasquale

Reagovat
Slejdy

Pasquale sedi, tak snad nastoupi

Reagovat
M11

Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

stále neporazení !

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrecene Juve

Reagovat
panca

na to ze nas cekal vrazednej sled zapasu, tak jsme z toho vysli celkem dobre a jeste mame 4 body naskok

Reagovat
smazaný uživatel

grazie Genoa, forza Milan

Reagovat
REPLIKATOR

Neporazitelný Juventus

Reagovat
Dejwa
Reagovat
smazaný uživatel

Na co je Juve neporazitelnost, když takhle titul neudělaj.

Každopádně Lazio dneska vyhrát

Reagovat
lnterista

nevim jestli zabojovat o LM nebo ji Juve neprat

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se, doufám, Lazio opět přiblíží druhému místu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jako Sparta před dvou sezonama, ale jestli to bude stačit na titul, nevim nevim. Mě osobně přijde lepší párkrát prohrát než co druhej zápas remizovat. Jinak kdyby to dotáhli bez prohry až do konce sezóny, tak kdy naposledy se to v Itálii někomu povedlo, jestli vůbec??

Reagovat
10

Capellovo druhý angažmá v Miláně začalo sérií 58 zápasů bez prohry, včetně celý sezony 1991/92...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
DelPiero137

Fabiovi. To musel byt naslapany Milan.

Reagovat
lnterista

Si pamatuji jak tam prijela Sparta a neprelezla pulku, ale to bylo myslim jeste o pra let pozdeji. Weah daval gola jestli si dobre pamatuji?

Reagovat
10

jo, 95...to byl trošku kolotoč a to přitom Sparta měla super tým tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ale dokazali sme s nimi 2x remizovat

Reagovat
panca

te teda kurva byl. Tenkrat silvio taky slusne rozhazoval

Reagovat
DelPiero137

To urcite, ale vtedy malo aj Taliansko vela svetovych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě lepší by bylo, kdyby zůstali bez prohry, ale nebyli mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta alespoň pořád měla o několik víc výher než remíz, narozdíl od Juventusu.

Reagovat
Shevchenko

Jen o 2.

Reagovat
Slejdy

Prosim at Lazio nevyhraje

Reagovat
Pipo123

Jak je Zauri skúsený tak robí chyb a chyb, zlatý Konko

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Coutinho si pri tom svojom druhom góle slušne obišiel protihráčov. Pekné a vydarené sóličko

Reagovat
smazaný uživatel

Snajdr by se mohl od Diamantiho učit jak střílet

Reagovat
Slejdy

Tak to je nadhera !!!

Reagovat
lnterista

jj jeste to bude hodne zajimavej ten boj o 3. misto(snad kazdy z kandidatu hraje s kazdym)...skoda tech zbytecnych proher ach jo

Reagovat
Yanek

Jeden z trojice AS, Neapol, Inter prostě musí to třetí místo urvat.

Reagovat
rossoneri89

hlasujem za Neapol

Reagovat
lnterista

dulezite budou ty tezke zapasy jak dopadnou. AC tu asi nepusti tak vrchol sezony bude asi ten boj o 3.misto ale kdo vi

Reagovat
Slejdy

snad jo,nasledujici kola se to polame..

Reagovat
10

Neapol musí a taky to s přehledem dá, ty ještě budou hrát o Scudetto...Interu věřím nejmíň

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese, Lazio, Juventus, Fiorentina, atď vonka. Nevidím to ani ja s nami moc ružovo.

Reagovat
lnterista

nevim jestli s prehledem ale taky to tak vidim. Ja doufam ze je Guarin superman jinak moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nepřeháněj, věřim Neapoli že třetí flek urve, ale jak by mohla hrát o scudetto když AC udělá kolem 80 bodů a Neapol už teď může udělat max. 79 bodů a to by musela všechno vyhrát?!

Reagovat
smazaný uživatel

Keď budú v LM hrať tímy ako Lazio, tak Taliansko už nebude mať ani tie tri miesta pre LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se směj učastniku Intertoto cup.

Reagovat
lnterista

ze ho resis zoufalce bez respetku ale takovych je tu mohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozri, oni na to nemajú zastupovať SA v LM. Napríklad 7.tím PD ich zmietol či už doma alebo vonka. Takže drzé poznámky na moju osobu si môžeš odpustiť, pretože nie sú na mieste. Povedzme Neapol by som si tam kľudne vedel predstaviť, ak by nezačali predávať svoje hviezdy. Udinese tí taktiež robia výpredaje každý rok, ešte sezóna ani neskočila a niektorí hráči už verejne vyhlasujú, že chcú odtiaľ odísť.

Reagovat
Pipo123

Ty si odborník, hlavne že ten 7 tým PD nemal zranenú polovicu hráčov, nehral mu jeden stopér zo základu a jeden zdravý útočník Klose. a to ešte hral Zampa a Rossi ktorým je 18 repskektívne 19 rokov vám v Interi sa zraný jeden stopér a už horíte nad tým že hraje Rannochia čo je oproti Diakitemu a spol ešte výborný hráč... zasa neprehánaj, ukázalo sa ako vie Lazio hrať keď je tým bez zranený, hlavne v obrane, vtedy proste sme porazili aj AC 2:0, inak to je všetko o individuálnych chybách, dneska za dva góly mohol Zauri ktorý hraje len z núdze a ešte len pre 3 dnami sa uzdravil po 3 týždennom zranený...

Reagovat
DelPiero137

Neries to porovnanie, to fakt nema zmysel. Tusim si spominal ze ten domaci zapas dost smolny, ze Atleti boli efektivny a vam sa nedarilo premienat.

Bohuzial u vas naozaj pada na obrane.

Reagovat
Pipo123

Tak já to ani riešiť nechcem, málo riešim iné kluby lebo ma moc netrápia, občas si buchnem do Juve, ale to aby som nasral Bianca či Pinta ( )... pozerám sa na naše problémy, ten tým má slušnú kvalitu a je zázrak že napriek zraneniam aké sme mali sme tak kde sme, ten tým potrebuje len posilu na stopéra a zbaviť sa nepotrebného odpadu ako Stanke, Diakite, Zauri atd ... finančne je na tom Lazio podstatne dobre a môže si dovoliť aj nákup kvalitného a rozdielového hráča, bohužiaľ obávam sa že v súčastnosti bude problém zohnať kvalitnú náhradu na trhu za Biavu a obávam sa aby sme na tom neprerobili a nešli dolu. To bude úloha Lotita a Tareho, posíliť obranu, ak sa im to podarí tak ten tým potom nemá výraznejšiu slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo pletieš do toho Inter. Však nepíšem, že tam musíme byť na miesto Vás

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to si myslím i já!Udine a Lazio prostě ne! 5 týmů na to má ale tyhle dva ne.A oni to neudrží ty příčky nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Lazio

Reagovat
DelPiero137

Od 33min som to videl ale ofenzive sa toho moc vycitat neda. Celkovo to bolo konecne s nasadenim ako sa patri. Jedina vytka : naucit Pepeho centrovat!!! To je neuveritelne, on si zasekne, pocka kym super pristupi, skloni hlavu a vystreli. Akoby mu robilo problemy odcentrovat z prvej. Raz to spravil a hned to bol nebezpecny center.

Ale zapas fakt blbec, keby sme hrali doteraz, gol by sme nedali. Nastastie sme gol pri oslabenej obrane nedostali. Pirlo zacina byt pan situacie, mozno len ja to tak vidim, ale pre mna je Andrea motor vsetkeho.

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo není vůbec nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Milán získá scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude sedět Del Piero na zadku, tak ano..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro AC,Juve a Neapol v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

naozaj 100?

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Eliu zahrnuli naprosto nesmyslnou dávkou defenzivních úkolů.. Ten kluk nevěděl kam šlápnout.. Dřív byl jak utrženej ze řetězu(což se občas hodí).. Teď tam plachtil jak jachta na klidnym moři

Reagovat
Jajinek

Los máme tak středně těžký. Doma zápasy, kde se dají sbírat body a odpíchnout se od nich, venku naopak zápasy těžké, které budou záležet, v jaké budeme formě. Tohle je asi poslední šance.

11 kol, 8 bodů, challange accepted!!

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ackoli jsem Milanista, tak radsi v LM zkuseny Inter nez nezkusene Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejradsi Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ještě neni odepsanej co se pohárů týče, ale ta soutěž o kterou budou bojovat je EL nikoli LM, Neapol má lepší tým i formu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tá súťaž sa pre nás ani neoplatí hrať

Reagovat
smazaný uživatel

To je názor většiny italských tým§ a taky důvod, proč je serie A v koeficientu až za bundesligou. Tenhle přístup by se měl změnit. Především týmy jako Palermo nebo Udinese které nemají příliš šancí hrát LM by měli brát Evropskou ligu jako příležitost ukázat se v Evropě a ne to vypouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo11.03.2012 21:32

"Keď budú v LM hrať tímy ako Lazio, tak Taliansko už nebude mať ani tie tri miesta pre LM"

Není to jen kvůli LM, ale hlavně kvůli EL. Přesně s takovým idiotským přístupem, jaký si právě projevil, k tomu ostatní přistupují. Pokud se chcete vrátit do LM, zkuste zabojovat a uhrát koeficient v EL ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tam bude nastupovať Primavera. Liga je 100x prednejšia ako nejaká EL. Nebuďme naivní prosím Ťa.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, že je liga daleko důležitější než podřadná EL. Bohužel, právě EL rozhodla, rozhoduje a bude rozhodovat o další místence do LM, pokud by se náhodou 3x po sobě nedostaly všechny 3 týmy ze Serie A do semifinále Champions league, aby ty body naskákaly.

Reagovat
Mr.Jindros

8 bodů, ale před váma jsou tři týmy, které musí zaváhat více než vy... kdyby jeden, tak bych vám nějakou šanci dával, takhle moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež ani ja tomu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Po našom rozhovore je z teba nejaký optimista pán Jarda!

Reagovat
Jajinek

cože?

Reagovat
Shevchenko

Příští sezónu budou pravděpodobně žluté třetí dresy, už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som chcel, aby sme my mali slabo fialové

Reagovat
Shevchenko

Já bych zase chtěl spíš zlaté nebo červené. U vás se mi nejvíc líbily asi tyhle: http://www.comparestoreprices.co.uk/football-kit/inter-milan-nike-inter-milan-3rd-05-06.asp

Btw. při googlování jsem náhodou narazil na tohle: http://www.nuevofutbol.com/wp-content/uploads/2012/01/inter-12-13-away.jpg

Reagovat
j_mrazik

Juve stále neporaženo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

škoda, že si neviděl ten včerejší výkon

Reagovat
j_mrazik

Jak to myslíš? Bída nebo to nebylo špatný? Já občas koukal na ManUtd, ale zábava to taky moc nebyla.

Reagovat
10

naopak právě, letos asi nejlepší výkon

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že je nějaký boj s rozhodčími...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec ale můžeme být rádi že neodpískal ten jasný faul Pirla v 16 . To byla naprosto jasná penalta a rozhodčí si to bude těžko zodpovídat . Rozhodčí nám sice nepískají penalty , na druhou stranu je nepískají ani proti nám .

Reagovat
smazaný uživatel

Na třetí stranu, Pepe nebyl při gólu v ofsajdu a to o dobrých 15-20 čísel.

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo to je nejaká nová dĺžková miera?

Reagovat
M11

tak se casto hovorove rika centimetrum

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem k "šestke".

Aj keby sme mali náhodou menej, tak aj tak sme stále frajeri

Reagovat
10

naprosto jasná penalta to nebyla, ona to penalta totiž nebyla vůbec, Pirlo trefil první míč...ale jak už jsem řekl, Andrea měl zprdelekliku

Reagovat
smazaný uživatel

mě se právě zdá že ten míč netrefil a že tam byl pozdě , ale nenašel jsem žádný záznam .

Reagovat
10

já jsem viděl rozbor na RAI, v Gazzettě to taky rozebírali a Rizzoliho za to pochválili...ale bylo to o fous

Reagovat
DelPiero137

Po niekolkych opakovackach z roznych uhlov boli vidno ze trafil najprv loptu a potom zobral honu. Piskat sa to dalo, bol to risk od Prila ako pise "10".

Tutova 11 to ale nebola si myslim.

Reagovat
rossoneri89

okrem Interu boli vysledky tohto kola fantasticke .......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,každý si o nás bude myslet že jsme uplakánci ale jinak to nejde a mlčte až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Konec sezony pro Calaia.

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobrý...

Reagovat
lnterista

co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zlomená noha

ale aspoň ten Bogdani vypadá na dobrého střelce...

Reagovat
lnterista

ja ho mam ve fante...ach jo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho mám vyměnit za Bogdaniho?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, on se v Sieně celkem rozstřílel. Dal už 3 góly za 187 minut hry! snad tak bude pokračovat dál, borec

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba takový Larrivey dal hattrick proti Neapoli, Budan před nedávnem taky dával góly, ještě Muriel z Lecce, Bergessio(catania). dá se najít slušná náhrada... Bogdani má jistotu, že bude 100% hrát, Budan a Larrivey spíš náhradníci. Já bych se rozhodoval mezi Bogdanim a Murielem, ale máš Di mikeleho už z lecce, tak nevím jestli chceš mít 2 útočníky z jednoho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá varianta je Bergessio. Muriel je výbornej, ale jak říkáš, už mám Di Michelleho. Ze stejného důvodu jsem zavrhl Thereaua.

Reagovat
mastakillah

To bude ještě hodně tuhej boj o záchranu

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Claudiovi Marchisiovi sa narodilo už druhé dieťa

Tak teda dúfajme že ho to nakopne k výkonom zo začiatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Leo je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

A tata nech to oslavi golom v najblizsom zapase

Reagovat
10
Reagovat
10

10 07.03.2012 14:31

takových článků už bylo, Piazona jsme taky měli podepsanýho...počkal bych do léta

tohle je velká škoda

Reagovat
Yanek

Něco s ním proběhlo i v souvislosti s náma, ale fakt mi nedávalo smysl, aby tak talentovaný hráč odcházel z Man U do Itálie.

Pro Calcio škoda...

Reagovat
DelPiero137

V dnesnom svete sa neoplati ani dufat

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem si myslel, že je hotovo, škoda ho, ale zase na druhou stranu máme Appelta a Bouye, kterej oba strčí do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Marroneho

Reagovat
smazaný uživatel

nevyšel Pogba, nevyjde Verratti?

Reagovat
10

nejradši bych oba

Reagovat
lnterista

Co ten El Kaddouri? Taky se zajimame

Reagovat
10

všichni o něm básní jako o novým Zidanovi, já ho nikdy neviděl...ale když si dáš na google.it hledat jeho jméno, tak tam ohledně jeho přestupu vyjedou všechny ty tutto weby - Neapol, Inter, Juve, Fiorentina...zájemců bude hodně

Reagovat
lnterista

jj tak nejak..nejlepsi by bylo ho koupit hned a poslat zpatky na hostovani

Reagovat
johan14

Hamšík znova v zostave kola, to poteší. V stredu by mali dať dolu Chelsea a bude to tip-top týždeň

Reagovat
Shevchenko

Zas a znova... HELLAS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GENOA!!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele