27. kolo
09.03.2012 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Inter Milán 0:2

Černá série Interu skončila. Ranieriho svěřenci dokázali dobýt Stadio Bentegodi a z Verony si odvézt plný počet bodů. Znovu to ale bylo trápení, rozhodující branku vstřelil Samuel až dvě minuty před koncem. Už v prvním poločase neproměnil penaltu pozdější střelec druhé branky Milito.

Inter to mohl mít ve Veroně vskutku jednodušší, kdyby velmi brzy proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen za neoddiskutovatelné hraní rukou uvnitř šestnáctky. Jenže exekutor Milito napálil míč doprostřed a Sorrentino pokus vyrazil. Pro psychiku mužstva nemohlo být v tuto chvíli nic horšího, snad jen kdyby Inter vzápětí inkasoval. To se ale nestalo, Interu se i tak lepila smůla na paty, po ráně Sneijdera se otřáslo břevno. Zhruba po půlhodině hry byl v dobré palebné pozici Stankovič, srbský záložník ale přestřelil branku. Inter byl aktivnější, ale do šaten mohl jít za nepříznivého stavu. Sergio Pellissier se natlačil až před Cesara, který nepropustil míč za svá záda.

Druhý poločas se nesl takřka ve stejném duchu. Hosté byli lepší a obrana Fly Donkeys odolávala. Sneijderův nadýchaný centr na zadní tyč našel Poliho, avšak ten branku netrefil. Následně se dlouho na hřišti nic nedělo, až před koncem zápasu přišlo velké vzrušení. Inter měl výhodu volného přímého kopu, Sneijderovu střelu vyrazil gólman a dorážející Cambiasso přestřelil.

V 88. minutě se Nerazzurri nakonec přeci jenom dočkali. Na rohový kop Sneijdera si naskočil nehlídaný Samuel a s pomocí země překonal golmana Sorrentina - 1:0 pro Inter Milán. To ale nebylo vše. Hned z další akce přidali hosté druhý gól a opět to bylo po přesném centru zprava. Tentokráte Zanetti posadil míč na hlavu Milita a ten se zblízka nemýlil - 2:0 pro Inter Milán. Nerazzurri tak nakonec vyloupili Bentegodi díky dvěma slepeným brankám v závěru utkání.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter už se musí před Ligou mistrů rozjet a jelikož v zápasech Chieva moc gólů nepadá, tak to skončí 0:1 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju stejný výsledek jako poslední zápas Interu takže 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
asenagio

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento zápas se hrozně rád podívám,protože Chievo je mým oblíbeným italským celkem.Tipuji jejich vítězství 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních deset zápasů jsou všechno jen ne evropský velkoklub. 1-2-7 to je fakt něco...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele