27. kolo
11.03.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - Parma FC 1:1

Dnes byl v Bergamu k vidění velmi dobrý zápas, v němž se prosadili dva obránci, na každé straně jeden. Body se tak dělily a oba týmy musí o tři body bojovat i nadále.

Roberto Donadoni se vracel domů, s Parmou chtěl vyhrát a posunout se tabulkou vzhůru. To se mu mělo podařit i díky faktu, že za domácí Atalantu dnes nemohli nastoupit hráči jako Stendardo, Lucchini nebo Marilungo s Tiribocchim. Parma postrádala Galloppu, Gobbiho a Palladina.

Atalantě se nedařilo ještě před začátkem zápasu, během rozcvičování se zranili hned dva hráči základní sestavy. Do šaten museli Matteo Brighi a brankář Antonio Mirante. Za ně naskočili na poslední chvíli Nicola Pavarini a Carlos Carmona.

Na začátku utkání se jako první mohli prosadit hosté, Stefano Okaka byl ale v poslední chvíli značně vyveden z míry právě vracejícím se Carmonou. A tuto situaci domácí potrestali. Po souboji Moraléze s Palettou se krásným gólem prezentoval obránce Tomas Manfredini a poslal domácí do vedení.

Dál hrozili hosté z Parmy, jmenovitě se o srovnání stavu snažili Sebastian Giovinco s Jaime Valdesem, ale brankář Consigli si s oběma pokusy i se štěstím poradil. Pavariniho ohrozil na druhé straně Gabbiadini.

Branku parádně trefil další pokus Sebastiana Giovinca, mladý Ital dnes hodně zlobil obranu domácí Atalanty. Na správném místě byl ale opět Consigli, který si na střelu správně počkal a vyrazil. Činil se také hostující brankář, Pelusovu střelu Pavarini vytěsnil mimo.

Deset minut po změně stran se dočkali také hosté. Valdesův centr správně usměrnil ze všech nejvyšší obránce Paletta - 1:1.

Velkou šanci na druhý gól domácích měl Denis poté, co Pavarini minul centr Ezequiela Schelotta, ale útočník si vybral slabší chvíli a nezakončil. Další Denisovu šanci na poslední chvíli zlikvidoval o něco dřív skórující Paletta a pomohl tak získat cenný bod.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele