27. kolo
11.03.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - ACF Fiorentina 1:0

Lodiho proměněný pokutový kop z 58. minuty znamenal vítězství Catanie nad Fiorentinou 1:0 a její prodloužení vyníkající formy. Naopak Viola po dvou solidních výsledcích znovu prohrála a v tabulce klesla na čtrnácté místo.

Viola začala lépe, respektive měla první větší šanci zápasu. Amauriho střela se sice vešla mezi tři tyče, ale skončila na Carrizzovi. Na druhé straně se pokoušel o šikovný lob Bergessio a málem uspěl. Pak ale zase útočila Fiorentina, Cerci postupoval sám na brankáře Carrizza a mohl akci vyšperkovat přihrávkou na lépe postaveného spoluhráče. Naneštěstí pro Violu se Cerci rozhodl pro nejhorší možnou variantu, pokoušel se Carrizza přehodil, ale ten mu na jeho myšlenku neskočil a celou akci zhatil.

Fiorentina ale pokračovala ve snažení, Lazzari si poradil se dvěma protihráči, ale i on ztroskotal na výtečném Carrizzovi. Ve 29. minutě byl Carrizzo konečně překonán, ale změna skóre se nekonala, neboť ho jako poslední instance zastoupil Lodi.

Aktivita svěřenců Delia Rossiho vydržela až do 58. minuty, pak došlo k penaltovému zákroku, kdy Gamberini fauloval ve vlastním vápně Bergessia. Penalty se chopil Francesco Lodi a nemýlil se - 1:0 pro Catanii. Pro Violu měla inkasovaná branka těžké následky, hosté už nebyli schopni ohrozit branku Sicilanů. Výjimkou byla hlavička Nataliho, která skončila vedle. Catania tak nakonec udolala Fiorentinu 1:0 a pokračuje v dobrých výkonech.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ten se vyznaa

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele