Serie A - souhrn 25. kola

28.02.2015, 22:56, aktualizováno 02.03.2015, 22:53
Komentáře a souhrny
Remízu 1:1 přinesl šlágr kola mezi AS Řím a Juventusem. Turín těsně udolal Neapol. Fiorentina zásluhou Salaha vyhrála na půdě Interu. Milánské AC se po tomto kole nijak výrazně nepřiblíží k pohárovým pozicím. Rossoneri hráli na půdě Chieva a domů si vezou bod, ve Veroně se na branku čekalo marně. Lazio ukořistilo všechny body v Sassuolu...

AS Řím - Juventus FC 1:1

02.03.2015 20:45

Góly: 78. Seydou Keita - 64. Carlos Tévez

Ostře sledovaný šlágr Serie A skončil dělbou bodů. Utkání bylo hodně emotivní a padalo v něm hodně karet. Jedinou kartu barvy červené si prohlédl Vasilis Torosidis a po jeho faulu se prosadil Carlos Tévez. AS se ale nevzdalo a Seydou Keita srovnal na konečných 1:1!

Trenér Rudi Garcia si přichystal jedno překvapení ve středu pole, kam postavil Seydoua Keitu namísto Radjy Nainggolana. Toho doplnil Miralem Pjanić a Daniele De Rossi. Do útoku se vedle sebe postavili Francesco Totti, Gervinho a Adem Ljajić. Hodně starostí měli hosté z Turína, kteří postrádali Andreu Pirla. Jen na lavičce začal Paul Pogba. Na trávníku se ale objevil Arturo Vidal nebo dvojice střelců Carlos Tévez a Alvaro Morata.

Většina domácích fanoušků si zřejmě přála, aby se tento ostře sledovaný duel hrál za jiných podmínek. V případě AS se v lize stále mluví o krizi, i když minulý zápas Evropské ligy proti Feyenoordu AS vyšel lépe. To Juventus válí na všech frontách a po výhře nad Borussií Dortmund se může na chvíli znovu soustředit na Serii A.

Hned od prvních minut bylo jasné, že se jedná o zápas hodně emotivní a hráče Staré dámy to hodně bolelo. Na zemi se ocitli Arturo Vidal a Alvaro Morata. Na obou soupeřích byla vidět obrovská touha diktovat tempo hry, ale byl to spíše boj než fotbal. První střelu si připsal Carlos Tévez, ale nemířil přesně. Hodně ostrý skluz si připsal kapitán Francesco Totti, ale sudí Orsato jen domlouval. Vasilis Torosidis už ale kartě neušel.

Juventus chtěl využít rozhozené obrany svého soka a Roberto Pereyra utíkal s míčem na bránu. Především ale před bránou viděl nabíhajícího spoluhráče. Těsně před ním musel odvracet nebezpečný balon Kostas Manolas a málem si vstřelil vlastní branku! Juventus tou dobou začal tlačit svého soupeře a AS nestíhalo bránit rychlé protiútoky Staré dámy. Další zákrok Daniela De Rossiho už byl potrestán, stejně jako na druhé straně Patrice Evra.

Do druhé půli nastoupili lépe hosté. Zvláště poté, co si před pokutové území naběhl Arturo Vidal, jehož hráči AS nestíhali. Rána zkušeného Chilana ale mířila těsně vedle! O něco podobného se pokoušel Stephan Lichtsteiner jen o minutu později, ale pálil mimo tři tyče. Hlavním rozdílem mezi oběma celky bylo to, že Juventus velmi dobře a přesně nahrával. AS často kazilo nahrávky a navíc o míč přicházelo i vlastním přičiněním.

Po hodině hry fanoušci AS oněměli. Vasilis Torosidis brnkl zezadu do nohou Artura Vidala a ten upadl. Sudí Orsato okamžitě pískal a navíc udělil červenou kartu Torosidisovi. Ke standardní situaci se postavil Carlos Tévez a nádhernou ranou napodobil maestra Pirla!

Domácí AS se pokoušelo hned dostat zpět do hry o body a například hlavička Kostase Manolase vůbec neměla špatné parametry. To už na hřišti nebyl ani kapitán Totti, který vystřídal čerstvého Juana Manuela Iturbeho. A jeho přítomnost byla na hřišti hodně znát, protože v kombinaci s Florenzim dokázal rozhýbat strnulou hru AS. Domácí ožili, začali střílet a po standardní situaci se navíc prosadili také gólově! Alessandro Florenzi poslal míč na zadní tyč, kam si naběhl nový kapitán Seydou Keita a hlavou srovnal - 1:1.

AS zatlačilo svého konkurenta před šestnáctku a zejména Juan Manuel Iturbe se hodně snažil. Po další rychlé akci ale bodlem pálil mimo tři tyče. Stejně tak se vedlo také Nainggolanovi, který pálil jen do náruče brankáře Buffona. Stará dáma si tedy dělí body a vzdálenost mezi oběma celky zůstává stejná.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 1:0

01.03.2015 20:45

Góly: 68. Kamil Glik

Turín dokázal předčít další očekávání a po postupu do další fáze Evropské ligy se vytáhl také na domácí scéně. Navzdory nedávným úspěchům byli jako favorit utkání přeci jen bráni hosté z Neapole. Ani jejich výtečný útok ale nedokázal Turínu vstřelit branku. A vzhledem k tomu, že jediným střelcem zápasu se stal Kamil Glik, tři body zůstávají v Turíně.

Boj o druhou příčku se v Neapoli musí trochu odložit, protože ani trenér Rafael Benítez zřejmě nepočítal s tím, že si jeho hráči domů nepovezou ani jeden bod. A přesto tomu tak je, protože jediným střelcem utkání se stal domácí stoper Kamil Glik, který vykazuje nejen skvělé obranné dovednosti, ale velmi rád také skóruje. Dnes opět ukázal, že Turín může ve formě porazit téměř kohokoli. Druhý nejproduktivnější útok, což je titul, kterým se chlubí právě Neapol, dnes vyšel střelecky naprázdno. A to přesto, že hosté nastoupili třeba s Hamšíkem, de Guzmánem a Higuaínem.

Domácí fanoušci si chtěli zakřičet "gól" už ve druhé minutě a měli k tomu opravdu blízko. Sám před brankářem Andújarem se totiž objevil útočník Martinez, který ale selhal a z bezprostřední blízkosti mířil nad! Po deseti minutách střihl "nůžkami" Fabio Quagliarella a byla radost se na jeho provedení dívat, ale případný gól by mu stejně nebyl uznán, protože podle mínění arbitra Irratiho si počínal nedovoleně.

O chvíli později potvrdil menší dominanci v rozložení sil také domácí Omar El Kaddouri, který má samozřejmě k Neapoli hodně zajímavý vztah. Mladý záložník, který v Turíně hostuje právě z Neapole, se pokoušel vypálit hned z první za vápnem, ale mířil hodně mimo. Hosté kombinovali celkem v poklidu, ale dost daleko od brankáře Padelliho. Toho z klidu nevyvedl ani pokus Jonathana de Guzmána, který nemířil špatně, ale přeci jen jeho střele chyběla razance. Pět minut před koncem první půle se rozhodl pro nečekanou ránu z větší vzdálenosti také Marek Hamšík, ale minul.

Pět minut po změně stran se opět k míči dostal Fabio Qugaliarella, který v Turíně pookřál a když cítí důvěru i podporu spoluhráčů, umí být rozdílovým hráčem. Dnes sice branku nedal, ale několikrát se brankář Andújar musel obávat, co se ze střel zkušeného veterána vyklube. Nevýrazného útočníka Josefa Martinéze vystřídal v dresu domácích muž, který přicházel jako posila nepříliš velkého významu, ale který se vypracoval na hlavní střeleckou hrozbu - Maxi López. Na druhé straně tábora byl Hamšík vystřídán Manolem Gabbiadinim.

Po hodině hry se rozhodl pro zakončení z dálky Ivan Strinić, ale pálil hodně mimo. Poté se k rozehrání rohového kopu dostali domácí a překvapivě z něj udeřili. Do vápna si naběhl také Kamil Glik, který si poradil výborně a díky skvělému timingu přesně načasoval svůj náběh. Na jeho přesnou hlavičku neměl brankář Mariano Andújar sebemenší nárok a Neapol musela dotahovat.

I Neapol má svého střelce a právě Higuaín mohl vyrovnat, když po pěkném pasu z levé strany se ocitl v blízkosti brány. Jenže jeho střela bez přípravy zamířila hodně vysoko. Dvacet minut před koncem dostala Neapol šanci rozehrávat přímý volný kop a k míči se postavil střídající Manolo Gabbiadini. A nemyslel to vůbec špatně, když poslal míč kolem zdi. Ale nakonec se míč stočil také vedle tyče. K překvapení mnohých nemuselo zůstat jen u jednoho zásahu domácích, který by byl realizován obráncem. Cesare Bovo sedm minut před koncem utkání krásně vypálil, ale brankář Mariano Andújar předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 0:1

01.03.2015 18:00

Góly: 55. Mohamed Salah

Fiorentina zvítězila ve šlágru kola na půdě Interu Milán 1:0 a zůstává na pohárové páté příčce. Utkání na stadionu Giuseppe Meazzy rozhodl jedinou brankou Salah. Nerazzurri sice měli šance, ale dnes večer si na brankáře Neta nepřišli.

Inter i Fiorentina si ve čtvrtek zajistily postup do další fáze Evropské ligy a tuto neděli je čekal vzájemný souboj.

Šlágr kola nabídl zajímavou podívanou. Oba týmy se snažily hrát dopředu, vytvářely si šance, ale Stadio Giuseppe Meazza nakonec vidělo jen jednu branku. V prvním poločase byl vůbec nejblíže ke skórování kolumbijský záložník Guarín, ale za Netem se otřásla jen branková konstrukce! To běžela 33. minuta, před tím došlo k několika závarům na obou stranách. Před koncem prvního poločasu se Fiorentině zranil útočník Babacar a na plac musel Salah. Tento to vynucený tah se nakonec ukázal být klíčovým.

V 55. minutě totiž odcentroval do vápna Interu Pasqual, golman Handanovič míč pouze vyrazil před sebe a dorážející Salah nekompromisní ranou zajistil Fiorentině vedení! Branka šla jasně na vrub slovinského brankáře, který si měl s touto situaci poradil lépe. Po hodině hry tak vedla Viola 1:0 a na tahu byl Inter. Trenér Roberto Mancini se také rozhodl poslat na plac švýcarského forvarda Shaqiriho, ale do velké příležitosti se dostal jiný útočník - Mauro Icardi. Talentovaný Argentinec dostal krásnou přihravku, ale technickou střelou netrefil branku. O chvíli později se pověsil do vzduchu stoper Vidič a Neto musel tasit parádní reflex.

Tlak Nerazzurri postupně sílil, na Guarínovu výzvu nedosáhl Brožovič a Palacia vychytal v nastavení Neto. Hlavní arbitr utkání nastavil ještě dlouhých šest minut, ale Inter vyrovnat už nedokázal. Fiorentina tak udržela pátou pozici a nadále může snít o Lize mistrů. Naopak milionářská soutěž si Interu hodně vzdaluje, alespoň co se ligového postavení týče.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 1:2

01.03.2015 15:00

Góly: 16. Guglielmo Stendardo - 68. Luis Muriel, 82. Stefano Okaka

Drama až do posledních minut a velký obrat. I tak by se dalo stručně charakterizovat utkání mezi domácí Atalantou Bergamo a janovskou Sampdorií. Dobře to nakonec dopadlo pro hosty, kteří slaví těsnou výhru a domů si vezou tři body. Cesta k nim ale rozhodně nebyla snadná.

Atalanta se spolehla na lepšícího se mladého brankáře Sportiella, v útoku měl hlavní roli hrát zkušený Mauricio Pinilla a Alejandro Papu Gómez. Sampdoria chtěla po remízovém derby konečně uspět a získat tři body. Trenér Siniša Mihajlović proto poslal do hry smrtící trojlístek v podání Samuela Eto'a, Stefana Okaka Chuky a Luise Muriela. Nakonec mu sázka na ofenzívu vyšla, i když jako první inkasoval právě jeho tým. Po šestnácti minutách se totiž trefil Guglielmo Stendardo. Luis Muriel ale dvacet pět minut před koncem srovnal a Stefano Okaka Chuka nakonec vstřelil rozhodující gól na 2:1.

Už od prvních minut bylo jasné, že hlavním hráčem bude hostující Sampdoria. Ta se vrhla do soupeře s chutí i silou a nescházelo mnoho, aby vedla už po minutě hry. Okaka našel v dobré pozici Eto'a který ale z voleje poslal míč pouze vysoko nad branku Sportiella. Luis Muriel se dostal zpoza vápna ke střele, ale Sportiello byl také tentokrát dobře připraven. Eto'o se po deseti minutách snažil najít vepředu nabíhajícího Okaku, ale obránci Orobici dobře zasáhli.

O to větší překvapení se událo po patnácti minutách, když centr ze strany propadl až k volnému Guglielmu Stendardovi na zadní tyči a ten se prosadil - 1:0 pro domácí.

Atalanta byla při chuti a akrobaticky se pokoušel zakončovat také mladík Daniele Baselli, ale to se mu příliš nepovedlo. O poznání nebezpečnější pokus si na své konto připsal nizozemský univerzál Urby Emanuelson. Ten se uvolnil zpoza šestnáctky a vypálil. Výborný zákrok si připsal brankář Viviano, který byl včas na místě. Emanuelsonův další centr našel přesně hlavu Pinilly, ale ten byl v těžké pozici a netrefil míč ideálně. Mnoho problémů nenadělala brankáři Sportiellovi ani Acquahova střela z velké dálky. První půle skončila těsným vedením domácích.

Do druhého poločasu se Doria snažila vstoupit lépe a dařilo se jí to. Daleko častěji měla míč na svých kopačkách a její hra dostala větší řád. Deset minut po změně stran se Dorii naskytla šance zahrávat volný přímý kop. Murielova střela ale přelétla úplně vše. O chvíli později se Doria dostala do další velké šance a opět u toho byl Luis Muriel. Jeho další tvrdá rána ale brankáře Sportiella nepřekonala. Po hodině hry Duncan poslal míč přesně na hlavu Okaku, jehož hlavičku z brankové čáry vyhlavičkoval jeden z obránců Atalanty. K míči se dostal opět Muriel, ale mířil mimo!

Duel s brankářem Sportiellem prohrál také Stefano Okaka Chuka, který nastřelil jen svého soka. Okakova spolupráce s Murielem už ale ovoce nesla, protože střela Muriela zapadla po přiťuknutí Okaky do sítě - 1:1.

Do velké šance se dostal domácí střelec Germán Denis, ale na brankáře Viviana si nepřišel. A muselo ho to hodně mrzet, protože Duncanovu střelu z levé strany vyrazil gólman Sportiello pouze za sebe a u míče byl nejrychleji útočník Stefano Okaka Chuka. Tomu už nedělalo problém dostat míč do prázdné brány a Doria vedla. Své vedení nakonec udržela, takže je nyní na šestém místě. Atalanta je až sedmnáctá a musí se obávat o svou pozici těsně nad zónou sestupu, která se nebezpečně přibližuje.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Udinese Calcio 1:0

01.03.2015 15:00

Góly: 76. Alejandro Rodriguez

Fotbalisté Ceseny doma porazili Udinese 1:0 a jejich šance na záchranu ožily, Cavallucci Marini totiž ztrácejí na sedmnáctou Atalantu už jen čtyři body. V závěru vypjaté utkání rozhodl jedinou trefou Rodríguez. Hosté toho na stadionu Dina Manuzziho příliš nepředvedli.

V prvním poločase viděli diváci velmi vyrovnanou partii. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrh a ani příliš mnoho šancí se neurodilo. Zato dost práce měl hlavní sudí, který už v první pětačtyřicetiminutovce rozdal čtyři žluté karty.

Po změně stran byl obraz hry podobný, v 55.minutě vypálil z nadějné pozice Durič, ale míč šel hodně vysoko nad. Rozuzlení zápasu přinesla až 76.minuta, Alejandro Rodríguez dostal na malé vápno přesný centr a hlavou poslal balón do sítě - 1:0 pro Cesenu. Hosté mohli odpovědět o několik minut později, ale střela Badua skončila na pozorném brankáři Lealim.

Závěr utkání byl z obou stran hodně nervozní a hlavní sudí musel opět několikrát sáhnout pro žlutou kartu. Na hrací ploše se také strhla potyčka, ale k žádnému vyloučení nedošlo. Nedošlo také k vyrovnání a Udinese tak pod Stramaccionim opět padlo a jeho situace v tabulce není dobrá. Cesena zůstává i po vítězství v sestupovém pásmu, ale její ztráta je již jen čtyřbodová.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SS Lazio 0:3

01.03.2015 15:00

Góly: 45. Felipe Anderson, 70. Miroslav Klose, 77. Marco Parolo

Lazio rozneslo Sassuolo na jeho vlastní půdě třemi góly a může se radovat z vítězství. V utkání, které se hrálo zcela podle not Biancocelesti, se mezi střelce zapsali Felipe Anderson, Miroslav Klose a Marco Parolo. Díky třem bodům se Lazio opět přiblížilo třetí Neapoli, ale ta má večerní zápas k dobru.

Sassuolo sice nastoupilo s poměrně hrozivě vypadající ofenzivní silou v podání nebezpečné trojice Domenico Berardi, Simone Zaza a Nicola Sansone, ale ani jeden z nich se neprosadil. Brankáře Federica Marchettiho strážili především Cavanda, De Vrij, Maurício, Radu, o rozruch před Consiglim se měl starat především veterán Stefano Mauri a mladík Keita Balde Diao. Rozhodující branky padly až v poslední čtvrtině zápasu.

Po pěti minutách se v dresu hostů z Věčného města dostával k míči Stefano Mauri, ke kterému doputoval balon po rozehrané standardní situaci, ale Bianco byl na místě včas a míč odkopl do bezpečí. Stejný hráč měl plno práce také poté, co Keita centroval do vápna. Také v tomto případě si ale poradil bez větších potíží. V deváté minutě se blýskl skvělým pasem vpřed Lucas Biglia, když našel Keitu Baldeho, ale mladého střelce zastavil praporek pomezního sudího, který signalizoval ofsajd.

V podobné akci se Keita ocitl také po pasu od Mauriho, ale také v tomto případě minul bránu! To mohlo Biancocelesti hodně mrzet. Zvláště poté, co Simone Zaza - nejlepší kanonýr Sassuola - dostal perfektní míč od Longhiho. Obránce Cavadna celou situaci dost podcenil a Zaza postupoval sám na Marchettiho. Ten ale svůj tým zachránil od inkasování a v možná klíčovém okamžiku zápasu vyrazil míč do bezpečí!

Po patnácti minutách se ukázal brazilský kouzelník Felipe Anderson. Ten si jakoby mimochodem obešel tři domácí hráče, poté dával pod sebe na Mauriho. Ale tam se objevil Acerbi, který si splnil obranné povinnosti a míč odklidil mimo. Hodně práce měl také Andrea Consigli, před kterým se objevil osamocený mladík Keita, ale tváří v tvář brankáři domácího celku selhal a zahodil další možnost. Následných dvacet minut se na hřišti moc věcí nedělo, ale pět minut před koncem první půle přišla pro domácí pohroma. Po centru od Keity míč obránce Acerbi odhlavičkoval jen k blíže stojícímu Felipemu Andersonovi, který si míč posunul před sebe a krásnou ranou jej poslal do šibenice.

Také úvod druhého poločasu hovořil jasně pro aktivnější hosty. Do zakončení se dostal Parolo, ale jeho hlavička nebyla přesná ani razantní. Pět minut poté se pokusil stav změnit Domenico Berardi, který vystřelil dost z podobné vzdálenosti jako Zaza. Ale ani on nemířil přesně a brankář Marchetti nemusel mít obavy o čisté konto. Poté přišla další velká šance Simoneho Zazy, který ale opět selhal. Na penaltovém puntíku mířil jen doprostřed brány a oprávněně se na sebe hněval!

O chvíli později se mezi střelce chtěl zapsat také mladík Keita, ale jeho brance předcházel ofsajd, takže gól nemohl být uznán. Poté už se na hřišti objevil německý kanonýr Miroslav Klose, který se dostal do několika šancí. Nejdřív dostal výborný centr od Andersona, ale rána mu nesedla. Potřetí mu to už ale vyšlo. Dostal totiž milimetrový balónek na hlavu od Andersona a prostě nemohl minout! Nebylo to ale vše, protože o pouhé čtyři minuty později se domácím povedlo odvrátit volný přímý kop jen k nohám Andersona. Ten mířil ihned zpět na bránu, míč se se štěstím dostal ke Klosemu a od něj k Parolovi - 3:0 pro Lazio.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Empoli FC 0:0

01.03.2015 15:00

Góly: -

Utkání mezi Palermem a Empoli po devadesáti minutách vítěze nepoznalo. Diváci na stadionu Renza Barbery neviděli žádný gól, dokonce i šancí bylo po skromnu.

Spokojenější tak budou určitě hosté, kteří si jeli do Palerma pro bod. Asi největší šance zápasu se urodila už v 11.minutě. Střelu Vazqueze totiž zastavilo břevno. Domácí tuto šanci přežili a sami mohli udeřit, ale žádná ze střel se neujala.

Hodně vidět byl i Paulo Dybala, od kterého pochopitelně hrozilo pro hosty největší nebezpečí, ale Empoli dobře bránilo. V 58.minutě se tlačil do koncovky Tavano, ale Sorrentino nemusel zasahovat. Hosté na Renzo Barbera cítili šanci získat utkání ve svůj prospěch a v závěru byli lepším týmem. V 87.minutě se hnal do šance Mčedlidze, ale Sorrentino svůj tým podržel.

Palermu ani Empoli devadesát minut na branku nestačilo. S výsledkem 0:0 budou spokojeni spíše hosté.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Hellas Verona 1:2

01.03.2015 12:30

Góly: 90. Daniele Conti - 9. Luca Toni, 56. Juan Ignacio Gómez

Cagliari doma nestačilo v důležité záchranářské bitvě na Hellas a po porážce 1:2 spadlo do sestupového pásma. Hostům zařídili výhru Luca Toni a Goméz, přičemž dvakrát nahrával Hallfredsson, z pohledu domácích jen korigoval v závěru Conti.

Svěřenci trenéra Gianfranca Zoly moc dobře věděli, že hlavní útočnou zbraní soupeře je Luca Toni, přesto stačilo pouhých devět minut, aby jim Mistr světa z roku 2006 vstřelil gól. Hallfredsson poslal do vápna centr a nabíhající Luca Toni špičkou kopačky dostal míč do sítě - 1:0 pro Hellas. Ve 21.minutě bylo Cagliari blízko vyrovnání, Longo se dostal za obranu a mohl si jen vybrat, kam pošle míč, bohužel pro domácí ho ale netrefil ideálně a branku vysoko přestřelil. Domácí měli častěji míč na svých kopačkách, ale do konce prvního poločasu už si žádnou větší šanci nevypracovali.

Cagliari se po změně stran rozhodlo ke střídání, ale k oživení hry nedošlo, spíše naopak. V 55.minutě si na hraně ofsajdu zpracoval míč Gomez a poslal ho za záda nešťastného Brkiče. Pochvalu zaslouží rovněž Hallfredsson, jenž z přímého kopu poslal do vápna přesný míč.

Domácí se i přes dvoubrankové manko nevzdávali, ale proti v pohodě hrajícímu Hellasu to měli složité. V 66.minutě spálil další obrovskou šanci Čop a šance zahazovala i Verona. V závěru utkání se domácím přeci jenom podařilo zápas zdramatizovat. Daniele Conti předvedl perfektní volný přímý kop a snížil na 1:2 z pohledu domácích. Contiho branka ale přišla příliš pozdě, Hellas vyrovnání ve zbývajících minutách nepovolil.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 0:0

28.02.2015 20:45

Góly: -

Chievo doma získalo proti AC Milán bod a v boji o záchranu se mu bude jistě hodit. Na druhé straně AC znovu ztrácí a pohárová Evropa se tak ještě více vzdálila. Diváci na Stadio Bentegodi čekali na branku marně, utkání skončilo 0:0.

Milán v minulém kole porazil Cesenu a tři body chtěl i proti oblíbenému soupeři z Verony. Jenže AC letošní sezonu nehraje vůbec dobře a dnes to znovu potvrdilo.

Po čtvrthodině hry se sice dostal k volnému přímému kopu stoper Alex, jeho sražená rána se ještě dostala k jinému obránci Bonerovi, který ale nadvakrát nedokázal překonat Bizzarriho. Na druhé straně se dostal až před Lópeze Sergio Pellissier, ale rovněž španělský brankář dobře zasáhl. Bohužel to bylo v prvním poločase z obou stran vše. Po hříchu bylo málo šancí a kdo by čekal dominanci Milána, ten musel být zklamán.

Krátce po změně stran mohl zajistit vedení Milána Keisuke Honda, jeho ránu zastavilo až břevno a domácí si mohli výrazně oddechnout. A na druhé straně zase zahrozil Pellissier, po jehož koncovce ještě Alex tečoval míč a málem zle zavařil svému brankáři. V 64. minutě pořádně protáhl Lópeze Schelotto, španělský brankář předvedl fantastický zákrok a byl to on, kdo uchránil prozatímní skóre 0:0.

Šance Chieva postupně přibývaly a milánská obrana byla v jednu chvíli v jednom ohni. Meggioriniho na poslední chvíli odzbrojil De Jong a proti Paloschimu opět zasáhl López. Milánu se hra nedařila a v 78. minutě se Inzaghi rozhodl poslat na plac Alessia Cerciho, ovšem k vyšší aktivitě to nevedlo. Utkání postupně dospělo k nerozhodnému konci, diváci na Stadio Bentegodi čekali na branku marně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25177152:1458
2.AS Řím251310238:1949
3.SSC Neapol25136644:3145
4.SS Lazio25134843:2743
5.ACF Fiorentina25119537:2442
6.UC Sampdoria25912432:2839
7.Janov CFC2499636:2936
8.Turín FC2599728:2536
9.Inter Milán2598839:3235
10.AC Milán25810735:3034
11.Città di Palermo25810738:3934
12.US Sassuolo25611829:3829
13.Empoli FC25513725:2728
14.Udinese Calcio24771026:3228
15.Hellas Verona25771129:4428
16.Chievo Verona25671218:3025
17.Atalanta Bergamo25581222:3723
18.Cagliari Calcio25481332:4720
19.AC Cesena25471424:4719
20.Parma FC23321820:4710
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Zbývající zápasy
01.03. 15:00Janov CFC - Parma FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
Inzaghi

Tiziano Crudelli says that Berlusconi has sold Milan to a Lebanese investor for around 1b euros.

Vtip?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zdroj?

Reagovat
Milan.B

kiez by

Reagovat
CubONE

Ciste konto Inac sa k tomu nema cenu vyjadrovat, cira zufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov...

Reagovat
andycek1

Ztratene body pro Chievo

Reagovat
rossoneri89

Velebnosti, jdu blejt!

Reagovat
smazaný uživatel

podam ti kybl chces..?

Reagovat
rossoneri89

mozes ... potom im to poslem

Reagovat
smazaný uživatel

ten traged Inzaghi musi vypadnout a sebou at veme pulku kadru AC..

Reagovat
smazaný uživatel

ono je na tom najhoršie, že či odíde či ostane, viac menej sa nič nezmení....

Reagovat
andycek1

Jak sem Chievo neznasal este do Januara a aby vypadli vcil im prejem zachranu lebo nam tsm roste velky pravy bek FEDERICO MATTIELLO!!! Juventus ma momentalne hodne silnu akademiu z tych mladych vidim silneho Filippa Romagnu 17-rocneho stopera ktery uz byva na lavke z v Primaveri si to tam vodi s prstem v nosi a proto je aj tam uz v tak mladem veku kapitan, dalsiho vidim Mattiu Vitaleho stredny zaloznik 17 roku ale tez to tam tvori. Tak v najblizsi dobe ocekavam ze sa presadi Rugani, Coman a Berardi po Pogbovi. A do dvoch roku Vitale, Mattiello, Romagna a nejakeho brankara skusit nevim ci Leali je ten pravy este pred zranenim sa mi lubil vic Scuffet

Reagovat
Zark

nebud furt z těch mladejch tak udělanej

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý či AC po sezóne prekope zostavu, bude sa snažiť pracovať koncepčne, alebo zasa podpíšu x hráčov zadarmo.

Reagovat
Kornovec

pry by mohl prijit Clasie z Rotterdamu. konci mu smlouva :)

Reagovat
Pipo123

On má do 2018, navyše ten pôjde niekde do PL za obrovskú sumu, skvelý hráčik

Reagovat
Kornovec

aha

Reagovat
LAM

Dokuď to ten dement Berlusconi neprodá,tak se nic nezmění.

Reagovat
Pipo123

Aj keby si ten klub nechá, skôr narážam na nejakú koncepciu, postupnú omladzovanie a nie spoliehanie na hráčov čo sa nepresadili v zahraničí, pritom majú ohromné platy.

Reagovat
Kornovec

hlavne Cerci vali. neprosadit se za sezonu ve dvou klubech, to se jen tak nevidi :)

Reagovat
CubONE

On je snad najlepsi na ihrisku, ked hra...len akosi nehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na šampiónsku tlačovku. Pippo to znova všetko pochváli, prípadne sa vyhovorí na to, koľko šampiónov nám zase chýbalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo at uz radeji nic nerika.. ty jeho kecy to se neda

Reagovat
smazaný uživatel

mňa napr. zarazilo, ako dlho rečnil po zápase v rozhovore Poli. Síce neviem o čom, ale po takomto zápase by som povedal asi dve vety a s hanbou odišiel pod sprchy a nie tam kecať 5 minút o tom, ako je Chievo dobre organizované a nepríjemné, to sme objavili Ameriku Pippo to isté. Na jeho mieste proste nepoviem nič, vždy tam pošlem Tassottiho s niekým. Tie blbosti sa nedajú čítať. Strata zmyslu pre realitu a celkovo súdnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vraj náš netréner sa počas tlačovky vytočil a zobral preč po tom, čo mu novinár povedal, že prvý polčas bol zo strany AC zlý.... nestrácame len body, ale aj súdnosť, dôstojnosť a prestíž. On si fakt nedovidí na koniec nosa. Zase vyhŕňal rukávy

Reagovat
Furia Ceca

Jakmile jsem viděl u článku fotku Lopeze, tak mi bylo hned jasný, že to skončilo 0:0!

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedia menom AC pokracuje dalej,Inzaghi keby mal sudnosť tak skonci sam.

Reagovat
Milan.B

tragedia......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

presne si opisal nas vcerajsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě hrůza, dnešní Milán sledovat a pak slyšet Inzagiho jak na tiskovce říká, že hrát proti Veroně je těžký. Upřímně nad letošní sezonou jsem už zlámal hůl.

Reagovat
Milan.B

ja uz v decembri....

Reagovat
smazaný uživatel

No nejhorší na tom celém faktu s AC je, že jste pořád bod za námi (plus teda zápas k dobru pro nás)...

Reagovat
Beči

Hušbauer stále nic? Celkem by mě zajímalo, proč ho vůbec "kupovali", když ho evidentně nehodlají využívat

Reagovat
smazaný uživatel

on tam jen hostuje a hráči jako Ibarbo pro změnu hostují jinde a bude je to stát sestup

Reagovat
smazaný uživatel

´Hrali sme veľmi dobre´, ´mužstvo v tréningoch tvrdo pracovalo´, ´vo Verone sa proti Chievu hrá ťažko´, ´chýbali nám zranení hráči´ + fúkal proti nám silný vietor, ktorý sa cez polčas otočil, oslepovali nás reflektory, trávnik bol moc zelený, lopta guľatá, futbal nemá logiku, hralo sa od 0:0 a tak to aj skončilo - toto sú myšlienkové pochody trénera (!!!) AC

Reagovat
smazaný uživatel

Toni je furt zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra derby Roma vs Juve. Torza Roma

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně,že Cagliari vyměnilo Zemana a nahradilo ho takovým lemplem

Reagovat
Pipo123

Skvelý výkon, zápas musel baviť fanúšikov, Anderson génius, znova spravil zápas, ale to naše zakončenie bolo komické, Klose nedá dva x sám pred brankárom, to isté Anderson a Candreva, Keita zobral gól Maurimu + ho neskôr vychytal Cosingli. Toľko tutoviek som snad ešte nezažil

Reagovat
10

Palermo s Empoli skvělej vyrovnanej fotbal nahoru dolů, co se týče organizace hry, tak tyhle dva týmy patří aktuálně ke špičce v lize. Rugani až na jednu hrubici super výkon, Dybala v mezihře dominantní, ale koncovka se mu dneska nedařila, spálil minimálně 3 dobrý šance. Remíza nakonec asi spravedlivá.

Reagovat
GEGE

Stejne docela paradox...Iachinimu zachranila zidly vyhra nad Cesenou v posledni minute,kdy uz ho Zampa po spatnych vysledcich na zacatku sezony chtel poslat na parek...Od te doby jim to zaclo klapat i obrane a zacli hrat fakt dost dobry organizovany fotbal...navic ten kadr ma fakt potencial a dalsi sezonu ocekavam,ze vyleti dalsi dela jako Quaison,Chochev,Belotti...k tomu jestli dostanou nejakych 60-70 mega za Dybalu a Vazqueze...

Reagovat
10

...u Palerma je paradox i v tom, že i přes to častý střídání trenérů mají jasnou koncepci a kupují hráče, který jim do ní zapadají. Prodají Vazqueze, posune se Chochev a nikdo dost možná nepozná rozdíl. Belotti nahradí Dybalu gólama, herně ho může nahradit Bentivegna, to je velký dělo. Zampovi se můžou lidi smát, ale fotbalu rozhodně rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od komedianta anta Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore, jedém !

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas udělat definitivní papá LM a můžeme si s AC soutěžit kdo na tom skončí letos lépe, ale strašná škoda dneska.

Reagovat
snuff24

Posraná Viola ....když konečně jakžtakž šlape obrana,tak nejsme schopni ho tam šoupnout...paradoxně dneska snad nejlepší zápas z těch posledních 5, který jsme neprohrali...achjo tohle zamrzí,hodně hořká pilulka.

Reagovat
Furia Ceca

Ten fotbal co praktikuje Fiore je možná hnusnej, defenzivní a příliš taktickej, ale faktem je, že jim to šlape... Vyřadili AS z Coppy, pak Tottenham z EL, vyhráli snad x posledních zápasů v řadě... Doufám, že to budou oni, kdo si to s Laziem rozdá o třetí příčku, ale já myslím, že ji Neapol už nepustí... Navíc Neapol může být zítra večer regulérně v boji o příčku druhou.

Reagovat
Furia Ceca

Jo vlastně v minulým kole zadrbali zápas s Turínem, ale jinak stejně jedou...

Reagovat
Pipo123

Ak sa nepreberie AS tak kľudne môžu prísť o LM, ak by zajtra prehrali tak Fiore by malo stratu iba 6 bodov čo je nič

Reagovat
Furia Ceca

Jako bylo by fajn, kdyby AS zítra prohrálo. Ani ne tak kvůli nám, já už stejně "tajně" se Scudettem počítám, ale že by se tak pěkně zdramatizoval boj o druhou příčku... Chtěl bych vidět, co by to udělalo s váma, Neapolí nebo Fiorentinou, kdyby si najednou uvědomili, že druhý místo je reálně k mání!

Reagovat
olis

klasika, nikto ho nebude chciet

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Aby to nebolo na skodu a muztva sa vykaslali na EL a snazili sa o nezmyselny 3 flek. Lepsie by bolo keby prva trojka bola jasne dana a nikto nemal velke nadeje.

Reagovat
CubONE

Salah uz 4ty gol za Violu

Reagovat
lnterista

to zase byla zoufalost a hrozne na silu...ja si nemuzu pomoci ale prohra jasne zaslouzena. Koho musim pochvalit tak Guarina sice mi ten jeho fotbal moc nesedi ale posledni dobou je proste super a bez nej by nebyla ani sance...za to Podol to je cista tragedie. Paradoxne nejlepsi polocas zahral na Juve od te doby nula. To zabijeni Kovacice na trequartistovi taky moc nedavam a jsem zvedavej jak u nas dlouho vydrzi...no nic nezbyva nez vyhrat v Neapoli

Reagovat
10

Nemůžu si pomoct, ale kdykoliv koukám na Inter, tak mi tam chybí záložník před obranu, co dokáže trošku diktovat a měnit tempo hry, což je v calciu důležitý jako nikde jinde. Brožović, Guarin nebo Medel hrajou dobře, ale jsou to spíš box2box hráči, jedou na sílu. V tomhle ohledu může být pro Inter škoda, že nevyšel třeba i ten Ledesma, což je inteligentní hráč, co právě tohle zvládá skvěle.

Reagovat
Pipo123

Hlavne Medel smerom dopredu tej hre nič nedáva, ku koncu stál len pri stopéroch a pozeral na hráčov pred sebou. Mohol by Mancini skúsiť Guarina a Hernanesa vedľa seba

Reagovat
lnterista

to opomijeni Hernanese(ten byl taky jeden z mala co neco dokazal vymyset) me pekne sere...napr. na ukor Podola. Ale Mancini mu slibil minuty tak ma proste smulu.

Reagovat
lnterista

to se ceka od Kovacice jenze ten vzdycky udela klicku dozadu a potrebuje to hrat v nabehu a jeste co nam chybi tak aspon trochu kreativni obrana tam taky hrozne ztracime mice a uplne zbytecne se dostavame pod tlak

Reagovat
olis

ja sa najviac cudujem ako isiel Campagnaro dole, u nas bol skvely a na obrancu aj dost kreativny, skoda ho, myslel som ze vam dost pomoze

Reagovat
lnterista

tak hraje na kraji kde se musi behat a to proste neni pro nej ve 3clenne by si svoje odehral. Nemam radost kdyz hraje

Reagovat
olis

ale co som videl zopar zapasov ked ste hrali na 3 obrancov aj tam to bol slaby odvar oproti tomu co dokazal predviest u nas

Reagovat
10

na tohle Mateo moc dispozice nemá, alespoň zatím...jinak ta rozehrávky obrany souvisí částečně s tou zálohou bych řekl

Reagovat
lnterista

promin ja te spatne pochopil...pred obranou jsem myslel pred obranou soupere

To mas pravdu ale to si prave myslim ze by tomu hodne pomohl technicky zdatni obranci. Jinak ta finalni faze je taky spatna

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sem to nevidel ale medela stou nasi obranou potrebujeme. Spis by mohl toho kovacice dat sem ta za guarina/brozovice a hernanese stridat. s shaqem. Jinak chybi hodne osvaldo skoda ze je magor. Ve dvojci s icardim s nynejsi zalohou by to byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro všechny co koukali na první serii Gomorry:

https://www.youtube.com/watch?v=Ke4M5KhzAYE

Reagovat
smazaný uživatel

Btw nevíte kdy vyjde druhá serie?

Reagovat
10

začátek 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si počkám. Dík

Reagovat
10

nejlepší song NTOa, zvlášť po shlédnutí všech díků Gomory, to tam sedí jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

JJ taky jsem tu první sérku zkoukl, sice v angličtině, ale i tak perfektní...

Reagovat
10

já taky, skoro na jeden zátah a nádech teď už je to s českýma titulkama na HBO GO...

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=f2NtwXT-4uI

tohle mě třeba taky hodně baví...mají toho kvalitního víc, jak pod Co'Sang, tak i samostatně Nto'

Reagovat
smazaný uživatel

Já je třeba znám až z Gomorry, ale tady se mi zalíbili....z Itálie znám spíš popový věci např. Fedez, Emis Killa....

Reagovat
Yanek

Dej nějaké tipy, já poslouchám pořád Fibru (který teď není moc aktivní), Emise Killa, Marracash, případně Lorenzo Jovanotti Cherubini.

Reagovat
10

NTO', Co'Sang, Club Dogo, Gué Pequeno, Mondo Marcio, Clementino...jinak nevím, nemám v tom zase moc přehled

Reagovat
Yanek

Jsem právě myslel, že jo. Každopádně díky, italská hudba je super.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se to dá stáhnout ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Yanek

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Má tá fiore opciu na salaha?? Lebo v jeho profile je písané, že je tam na hosťovaní. Ináč si to dáva aj v dvojzápase s totáčom v EL bol najlepší hráč na ihrisku..

Reagovat
10

v roce 2016 ho můžou odkoupit za cca 16 mega + 2 v bonusech

Reagovat
Vtáky cez tepláky

teraz kto koho?? chelsea Salaha alebo Fiore?? predpokladám že Fiore z Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak naše bilance vstřelených gólů v posledních pěti zápasech: 4, 3, 2, 1, 0.

Reagovat
Furia Ceca

Tak třeba to teď zase půjde obráceně.

Reagovat
M.Vaza

Příště si daj vlastní

Reagovat
mastakillah

Hrůza, Hrůza a ještě jednou hrůza. Z naší strany naprosto otřesný zápas. Po zásluze zůstali tři body doma. Benítéz je naprosto mimo. Ať už s vytvářením základní sestavy nebo se střídáními. Tenhle člověk nás nemůže nikdy nikam posunout. čím dřív vypadne, tím lépe pro nás. Jinak dvojice Albiol, Koulibaly dneska dost velká bída ...

Reagovat
olis

presne ako som pisal, tucniaka takticky roznesie skoro kazdy taliansky trener, taliani oni totiz rozmyslaju a tucniak jedine o com vie rozmyslat je len jedlo, dnes stacilo Turinu pri braneni spravne postavit hracov okolo 16tky, hybat sa dolava alebo doprava podla situacie a napadat v spravne chvili aby sme sa dobre zosrali ze sa treba vobec hybat, potom bola len otazka casu kedy pride gol

Turin skvele pripraveny, Venturu by som namiesto Beniteza bral okamzite ako skoro kazdeho talianskeho trenera, som zvedavy co zajtrajsi zapas ak by to AS zvladlo tak predpokladam ze sa znova nakopnu a my sa budeme este strachovat o tretie miesto, ak to nezvladnu este nie je druhe miesto stratene ale pod tucniakom tomu davam male sance, bude velky uspech ak skoncime treti, Lazio ide skvelo, predpokladam ze nas cez tyzden rozoberu s prehladom a este mozno my budeme v dalsej vysledkovej krize

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Salah se snad trefil v kazdym zapase od prestupu, ne?

Reagovat
Pipo123

4 góly hraje výborne, lepšie než Cučrado

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastické výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Viola jede

Reagovat
Jajinek

Včera jsem si prohrát na 100% nezasloužili. Viola sice hrála dobře organizovaně, ale měla vlastně jedinou šanci, kterou proměnila po naší chybě a pak měla v závěru při těch našich šancí hordu štěstí. Je ten sport krásnej a ošklivej někdy. Je hrozná škoda, jak nám ten předek zase utekl, nyní to bude chtít bodovat v Neapoli, kde to přes všechno bude sakra těžký!

FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

jo a chtěl bych dodat...Guaro poslední dobou zavírá pusu všem svým kritikům tak, jak už si dlouhou u žádného top fotbalisty nepamatuju. Jednoznačně nejlepší hráč týmu a naprosto TOP výkony..

Reagovat
10

Po střídání Kovačiće a vysunutí nahoru tam ukázal naopak to nejhorší z Guarina, kdy to chtěl urvat za každou cenu silou, tam jsou jeho velký limity a tím to Mancini docela zazdil.

Reagovat
Jajinek

no myslím, že právě po tom vystřídání udělal tu nejhezčí akci zápasu, kdy poslal kolmici do vápna na Shaqa a následně Icardi zazdil tu tutovku. Ale jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tak isto velmi rad ze sa dostal do takejto formy, skoda tej vcerajsej tyce!

inak som si myslel ze sa vyspim a nebudem uz mega vytoceny po vcerajsej prehre, ale stale som.. Hrac ktoreho som sa najviac bal a u ktoreho som sa velmi tesil ze nehral v zaklade, tak nam drbol vitazny gol z jedinej polosance timu..a my sme toho zahodili velmi vela

co povies na Matea? mne sa nejak nezda posledne zapasy.

inak Wolfsburg ten ma taku formu, ze budeme mat co robit, ten Dost neviem co zacal brat..

kazdopadne sa aj tak najviac tesim na svoje prve derby v aprili :)

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

a Podolskemu by som dal normalne facku.. a to bol pred prestupom k nam u mna oblubeny hrac

Reagovat
lnterista

Podol me vcera neskutecne nasral...prohravame a on se pri stridani plahoci jako by jsme vedli na Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol uz vrchol toho jeho neviditelneho vykonu.. hra hovno a este sa tvari urazene ked je striedany

Reagovat
lnterista

nechapu jak muze byt pro nekoho sympatak...vubec se Wengerovi nedivim

Reagovat
10

to jsem nikdy nepochopil...pro mě je to jeden z nejmíň sympatických hráčů a tady po příchodu psalo tolik lidí, jakej je to mega sympaťák, to mi hlava nebrala

Reagovat
lnterista

ja mel taky trochu sklon k tomu ze je sympatak teda po prvnim polocase... ale pak rozhazoval rukama porad se mu neco nelibilo(je pravda ze kolikrat opravnene). Hlavne mu nesedi calcio a Inter...verim ze v bundeslize bude zase dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko nasvedcuje tomu, ze dobry bude iba v Koline :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho mal celkom rad, pamatam si ho ked za nemecko daval casto goly celkom.. v koline mu isla karta.. viacej mam ale teraz pocit ze sa sustreduje viac na socialne siete ako na futbal..

Reagovat
snuff24

ja ho měl zafixovanýho jako sympoše...a taky jsem ho tak ze začátku bral.Když jsem ho viděl na tom letišti s šálou interu, tak prostě takovej sympatickej kukuč... no po včerejšku už ho tak nevidim, absolutní hovno předvádí a ještě se tváří jakoby za to mohl někdo jinej.Pro mě (společně s Forlánem) největší zklamání v posledních letech,čekal jsem od něj teda mnohem víc.

Reagovat
sankakofi

Zdravím, chcel som sa len opýtať či dnešný zápas Juventusu tiež začne s 15 minútovým oneskorením ako ostatné zápasy tohto kola. ďakujem

Reagovat
Milan.B

to ani srnky netušia

Reagovat
10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

a proč?

Reagovat
DelPiero137

Koli tej solidarite s Parmou, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jasný, Berlusconi je rasista.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pipo123

Klose dal včera gól, čím sa dostal na hranicu 300 gólov vo svojej kariere :)

Reagovat
lnterista

OT: uz ma Mancini par zapasu za sebou a chtel bych se zeptat co zatim rikate na jeho pusobeni?

za me neutral(spis zklamani). Cetl jsem ze mame zajem Bielsu...sly by jste do toho?

Reagovat
Dejwa

Dal hráčům chut hrát, to šlo vidět hned od prvních zápasů.. trvalo mu celkem dlouho než našel ideální systém pro současnej tým (hlavně že ho našel :)), ted to asi lepší byt nemůže, je jen otázka jestli to mohlo byt dřív nebo ne, některý body byly ztracený určitě zbytečně..celkově je to pro mě taky zklamání, čekal sem víc..ale zas jestli to vůbec jde v současné situaci.. to, že by měl přijít Bielsa nevim, ted to od tebe vidím poprvé, by sme platili 3 trenery nebo má jít pryč někam Mancio? přijde mi to jako blbost..

Reagovat
lnterista

nema Mancini smlouvu do konce roku?

Reagovat
Dejwa

mám pocit že 2016

Reagovat
snuff24

už žádnou změnu proboha, to nikam nevede kolik už trenéru se u nás od Mourinha vystřídalo ? Sice to zatím není žádný terno,ale ten tým špatně nevypadá a když se posílí (hoodně) obrana a udrží "hvězdy" ,tak by to příští rok mohlo šlapat.

Reagovat
lnterista

jj nerikam ale Bielsa byl vzdycky sen. Jinak taky nejsem pro nejake zmeny ikdyz z nej nejsem nejak happy

Reagovat
Pipo123

Bielsa je kretén, toho nebrať

Reagovat
olis

podla mna je skvely, ja by som ho bral asi tiez, len mu do toho nekecat a bojim sa ze by sa s ADL pohadali :D

Reagovat
Pipo123

Veď to, v taliánsku by nemohol trénovať, on je ten čo si povie koho chce do týmu a keď mu náhodou privedú niekoho koho on nechce tak sa háda s každým, v Marseille mu priviedli na stopéra Doriu, talent jak hovado, ale on ho nechcel, respektívne priniesli ho bez toho aby sa spýtali Bielsu na názor, tak chlapcovi nedal ani jednu minutu v sezóne a ignoroval aj vedenie klubu. Keď mali veľa zranených tak dal záložníkov na stopérov a Doriu ničil na lavičke. Bielsa je totálny kokot

Reagovat
olis

preco by bol, tak by to malo fungovat

Reagovat
Pipo123

Určite nemalo, už len kvôli tomu že Doriu zničil a nedal mu šancu, čo stálo OM aj body v zápasoch kedy dal na stopéra skôr záložníka a talentovaného Doriu nechal na lavičke. Tréner to môže byť super, ale arogancia je u neho nesktuočná

Reagovat
olis

tak to je chyba vedenia ze sa s nim o tom neporadili, mozno stacilo povedat a bolo by to v poriadku, ja ho chapem

Reagovat
M11

z kratkodobeho hlediska mozna.. ale na delsi dobu asi ne

Reagovat
lnterista

tak ne no...ale pohraval jsem si s myslenkou prodat Icardiho, Guarina(dokud ma cenu), Alvarez a asi bych prodal i Handu a on by dotahl zadaco Gignace

Reagovat
M11

ja si myslim ze Icardi jeste zustane

Reagovat
lnterista

ja nevim jestli ho chci...je mi nesympaticky coz je prekvapeni na to ze je z argentiny

Reagovat
M11

je to takovy fracek no.. ale skoda ho kdyby sel uz ted..

Reagovat
mastakillah

Nesympatickej je obrovsky, ale fotbalista to je parádní o tom žádná

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
clinger

korupčníci zasr....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Keitič!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, měli jsme vyhrát, do toho gólu Romy vynikající výkon defenzivy. Po inkasovaném gólu naše klasika - posereme se, začne hrát soupeř a málem ještě prohrajem. Často tady píšeme, že máme psychicky odolné hráče, kteří by zfleku mohli kapitánovat, ... no, už je načase, aby se to taky nějak projevilo, protože to spíš vypadá, že jsme banda labilů, které rozhodí jeden inkasovaný gól.

- Coman měl jít na hřiště mnohem dřív, Álvaro byl dneska neviditelný a v podstatě jsme hráli v 10 lidech

- Coman bude MEGA dělo, jen doufám, že to bude v Juve

- proti BVB snad znovu 3-5-2 a tentokrát už s Barzou

Reagovat
eLJay.91

Střídat se mělo rozhodně dřív. Už ve chvíli, kdy nás Řím v deseti začal tlačit. Tam to prostě potřebovalo oživit. Jenže Max prostě nestřídá...

Reagovat
Pinturicchio

Klidně i o poločase, hlavně Álvara, kterému to dneska zoufale nešlo.

Reagovat
DelPiero137

Rudi spravil dobre striedania a Max nato nereagoval.

Reagovat
10

Dneska neměl koho.

Reagovat
eLJay.91

Já vím, možností zas tolik nebylo. Ale myslím, že třeba Pado tam mohl jít mnohem dřív (za Vidala) a mohl se zkusit třeba Pepe. Zrovna včera těch možností opravdu tolik nebylo, ale všichni víme, že Max stejně nijak extra nestřídá, ikdyž možnosti jsou a je to potřeba.

Reagovat
Largo

Chtěl ho tam poslat dřív, ale zahrávali jste několik rohů po sobě, takže je blbost stahovat vysokýho hlavičkáře.....

Reagovat
eLJay.91

Tak nevím, kdo si vlastně zasloužil vyhrát. Asi nikdo. Ale my MĚLI vyhrát. Podle mě to na Artura faul nebyl, dostali jsme darem přímák a z něj gól, navíc šla Roma do deseti a my to ještě takhle vyšmoulíme. Remíza je sice dostačující (bylo vidět, že v závěru jsme se s ní smířili), ale sere mě, když se musím posledních 15 minut dívat na takovej shit, kterej jsme předváděli.

No, sice tomu nevěřím, ale teď by měl Max pořádně protočit sestavu. Někteří si musí odpočinout (Carlitos, Lichty) a někteří se musí probrat (Arturo, Giorgio).

FORZA JUVE!

Reagovat
10

Hodně velký halo a hovno z toho. Roma, která měla dneska stahovat ztrátu 9 bodů, za celej zápas doma před plným stadionem nevystřelí na bránu, na druhý straně asi Allegri zakázal hráčům vyhrát, jinak si to nedokážu vysvětlit. Pro mě to jsou dnesla znovu ztracený body. Líbil se mi po dlouhý době Arturo.

Reagovat
smazaný uživatel

jdou někde najít konečná střely na bránu? já nevím jako jo, ale kdyžtak se koukni kolik jich mělo juve hrou byli lepší, to asi jo, ale střelami určitě ne e

Reagovat
smazaný uživatel

konečné

Reagovat
10

ve statistikách máte 3 střely na bránu, což asi bude gól, střela Nainggolana z 50 metrů a třetí absolutně nevím

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka ta hlavicka z 2. pule n?..

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ten Manolasův perfektní náskok, to bylo dost nebezpečné.

Reagovat
Alberto Aquilani

a vy 1, čo bude asi gól Tevéza z priameho kopu po kvalifikačnom skoku Tevéza na MS v akrobatických skokoch

Reagovat
Alberto Aquilani

*Vidala

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi neměl, teď ti tu zase vynadají, že co ty jsi za tamto a tamto

Reagovat
10

Juve má 9 bodů náskok, dotahovat dneska mělo AS. Místo nějakýho tlaku předvedlo totální až ostudnou impotenci, což si musel vidět dokonce i ty. To je moje hlavní pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Villarreal ztrácel na Real 16 bodů, měli včera dotahovat Real? nebo měl Real ponorku přejet?

Reagovat
Mr.Jindros

Takže rozdíl mezi Realem a Villarealem je stejný jako mezi Juve a Romou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli stejný, ale Real i Juve jsou lepší jk jejich soupeři. A řekl bych, že o dost. Tedy jsem narážel na to, jestli neni vhodnější přiznat zaváhání favorita, než tady mlžit. Ještě taky jde o to, že Real nemá náskok jako juve, ale oba kluby hrají na výhru, ne na remízu, bych teda řekl.

Reagovat
Emmett Brown

Tuto impotenciu predvadza AS uz asi tri mesiace, ja osobne som necakal ofenzivnu hitparadu Tato sezona je uz zrejme stratena, ako povedal minuly tyzden Karol Marko pri komentovani nasho zapasu s Feyenoordom, v januari/februari, ked sa lame cela sezona sme my chytili katastrofalnu formu...takze si treba stanovit realnejsie ciele, ako udrzanie druheho miesta.

Reagovat
Alberto Aquilani

vpodstate opäť z toho Juventus vyšiel jak totálny kráľ no, to si mohol hneď napísať a nemuseli sme sa tu doťahovať so strelami na bránu ...

Reagovat
brenk

však porovnávať strely na bránu ste začali vy, 10 len spomenul, že Rím skoro ani nevystrelil

Reagovat
Alberto Aquilani

Hodně velký halo a hovno z toho. Roma, která měla dneska stahovat ztrátu 9 bodů, za celej zápas doma před plným stadionem nevystřelí na bránu, na druhý straně asi Allegri zakázal hráčům vyhrát, jinak si to nedokážu vysvětlit. Pro mě to jsou dnesla znovu ztracený body. Líbil se mi po dlouhý době Arturo. .... braňo pls

Reagovat
brenk

no ale veď on nikde nespomenul, že Juve vystrelilo viackrát ako AS, tým pádom nič neporovnával, podľa mňa máš dosť rozumu na to, aby si pochopil pointu toho príspevku, ale to by bolo pre teba asi nemožné priznať...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked už niekoho zkritizujem za to, koľko krát vystrelil, tak sa v prvom rade pozriem na seba, ale to by bolo pre teba asi nemožné priznať

Reagovat
brenk

ja nemám žiadny problém to priznať, faktom ostáva, že remíza vyhovovala Juve a podľa toho aj zvolili herný štýl, v inej situácií by sa zápas vyvíjal inak, to je jasné, ale podstatou celého toho príspevku bolo (a s tým sa aj stotožňujem), že AS neukázalo dosť na to aby dnes vyhralo...

Reagovat
Alberto Aquilani

dalo o 1 regulárny gól viac ako súper

Reagovat
brenk

ani s tým nesúhlasím, ale to s tebou fakt rozoberať nebudem

Reagovat
Alberto Aquilani

samozrejme, že nesúhlasíš, lebo si juventino (diganóza, nie klubizmus)

Reagovat
brenk

no u teba bude tých diagnóz viac a s klubizmom tiež nemajú nič spoločné...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

S tou diagnózou jsem to napsal já poprvý tobě a asi to na tebe udělalo velký dojem, že to najednou používáš na fanoušky Juve (i když já to nemyslel na fanoušky AS, ale konkrétně jenom na tebe - ale neva, to je jedno). Čumím, že takovej omezenec jako ty je otevřen i novým vlivům. Alberto, dotaz: kdybyste prohráli: kdo by víc bulel? ty nebo Garcia?

Reagovat
Alberto Aquilani

kamarádenko, ty si odkiaľ spadol prosím ťa? Všehovšudy ťa tu registrujem tak 2 týždne, nie to ešte aby som si pamätal, čo ty píšeš. Diagnóza Juve sa na vás používa už roky, rovnako ako ju už roky používam tiež .... sa mi tak marí, či si to vlastne nebol ty, čo tu po jednom remízovom zápase zebier skoro vyskočil z kože ....

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem vyskočil z kůže? Po jaký remíze? Fakt nevím o čem teď mluvíš kamarádenko.

Reagovat
DelPiero137

Alberto si sam o sebe diagnoza. S tebou nema absolutne ziadny zmysel sa bavit. Do 75min ste hrali jedno obrovske hovno (bez strely na a mimo branu), po polcase ste nam prihravali na vlastnej polovici. Som sa cudoval za vas fanusikovia nevypiskali, takto odflaknuty zapas som asi z vasej strany este nevidel. Miestami to bol zombi pochod z oboch stran. Vy ste nemali absolutne ziadnu snahu vyhrat ten zapas bez ohladu nato ako hral super. Toto je extrem co tu predvadzas, strely na branu, regularny gol. Jedna hlavicka ktoru Gigi vyrazil a gol zo standartky (po chybe niekolkych obrancov) je vsetko co ste si vypracovali. Az tie striedania vas ako tak nakopli a zacali ste aspon behat. Remiza je spravodliva, nas mozu mrziet protiutoky ktore sme si sami pokazili (Manolas tam mal jeden super sklz). Davno som nezazil aby si super vypracoval tak malo sanci proti nam.

To ze sme mali jednu strelu na branu neznamena ze sme boli menej nebezpecny.

Toto odohrat proti inemu superovi pindas tu na vas pristup (a ze takych zapasov ste mali), pride Juve asi na prasky z toho.

Reagovat
10

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
KillSwitch

treba si ale tak isto uvedomiť že z posledných 4 vašich gólov nebol ani 1 regulérny

Reagovat
Largo

Myslím, že probuzení AS přímo souvisí se stažením Tottiho. Ačkoli to říkám nerad, tak Totti prostě na hrotu nemá co dělat. Tam je zabitej a hrajem pak o jednoho hráče méně. On je výtečný jako dirigent, někde za útočníky, ale v útoku nevyužitej a chybí tam při každým náběhu...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alberto Aquilani

dali sme o 1 regulérny gól viac ako vy, to hovorí za všetko .... kontakt Torosidisa vidia len juventini a moviolisti ( čo je tá istá sebranka) ....

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Alberto Aquilani

skoro no, iba 3 krát, čo je presne o 2 krát viac ako jednoznačne najlepší taliansky team ever, ktorý vlastne dnes nemusel a ani nechcel, takže s prstom vzadku od Juventusu .... na to že dali neregulérny gól a dostali gól v presilovke jebe pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Nebudu to komentovat, každej kdo si stáhne klidně jenom souhrn, nebo si celej zápas, si udělá obrázek sám. O neregulérním gólu si běž psát s klukama na ASRoma.cz, tam se můžete utěšovat, že nebýt první prohry na Juve, tak vedete ligu o 35 bodů, na Ukrajině by nebyla válka a Freddie Mercury by nedostal AIDS (http://goo.gl/PE6P2H ).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
10

To píšu nahoře? Ale whatever, přelož si to jak chceš

Reagovat
Francesco Totti AS

takže my jsme hráli hovno, protože jsme neschopný a vy jste hráli hovno, protože si to se svým náskokem můžete dovolit, respektive "Allergri asi hráčům zakázal vyhrát"? Chápu to správně?

Reagovat
Furia Ceca

Nedělej blbýho. "Allergri asi hráčům zakázal vyhrát" je docela trefná ironie, když bylo zcela očividný, že jsme si přijeli pro bod - což teda nekvituju, ale stalo se.

Reagovat
Francesco Totti AS

v čem to bylo očividný?

Reagovat
10

on to nedělá

Reagovat
10

Nechápeš. Jediná pointa, kterou bys pochopit mohl je v tom, že AS potřebovalo vyhrát, mělo být nabuzený, hrálo před plným Olimpicem a pak předvede výkon, kdy měl Buffon první zákrok asi v 75. minutě a do tý si v v bráně mohl číst noviny, protože Roma absolutně nic nepředvedla. Proto píšu velký halo a hovno z toho. Ale klidně to znovu obraťte na Juventus, je mi jasný, že vám nic jinýho nezbývá, jako vždy.

Reagovat
Francesco Totti AS

tos jako čekal, že to proti vám otevřem a budem útočit do plných? to by byla sebevražda

Reagovat
Furia Ceca

To není možný. Vždyť Alberto Aquilani tvrdí, že kdyby se odečetly všechny neregulérní góly Juventusu, tak skóre z posledních vzájemných zápasů by bylo 17:1 pro AS. A Alberto Aquilani, to je sakra váha, ten vidí v zápasech i to, co 99% diváků nevidí...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

můj argument už napsal Alberto.

Reagovat
DelPiero137

V 72min hlavicka Holebasa tusim co Gigi vytlacal.

Reagovat
DelPiero137

Konstruktivne sa pytam, co sa ti na Arutori dnes pacilo? Mne sa casto plietol s Pereyrom (kvalita obrazu zo vzdialenej kamery mi robi problemy), mal tam par chyb a aj ten tresnak sa mi nezda. Ak ako to spravil naschval tak je to este horsie.

Reagovat
10

Včera se po dlouhý době přiblížil tomu, co předváděl minulý sezony. Naběhal toho strašně moc, bojoval, dostal se do dobrý šance. V trojčlenný záloze je jeho místo.

Reagovat
DelPiero137

Tak som si ho musel mylit s Pereyrom, dva krat nehorazne zdrbal sancu a namazal superovi v strede pola.

Reagovat
DelPiero137

Nepozeral si zabery ci to bol faul na Vidala? Videl som to z dvoch uhlov a opakovani ale nebolo to ocividne co to bol faul alebo nie.

Reagovat
brenk

Ja by som povedal, že tam kontakt bol, ale je to naozaj ťažko podľa dostupných záberov. Skúsil som,sa zamerať na Torosidisov pohyb nohy a v dobe keď začal Vidal padať aj Torosidis tak divne zmenil svoj pohyb ako keby došlo ku kontaktu, navyše po zápase sa nikto nesťažoval akurát tu sa z toho robila jasná záležitosť, čo ma ale neprekvapuje

Reagovat
10

Moviolisti píšou, že o něj zavadil, já jsem to průkazně neviděl z žádnýho záběru.

Pokud to budu brát jen podle pohybu a pádu, tak do něj Torosidis brnknout musel. Resp. Vidal by musel být geniální herec, aby takhle spadnul bez dotyku přesně v době, kdy Torosidis pohnul nohou jeho směrem.

Z pohledu rozhodčího podle mě neměl Orsato šanci tohle nepísknout za kartu, překřížení Torosidise a pád přesně ve chvíli, kdy k tomu překřížení a pohybu nohy došlo muselo vypadat z jeho pozice jednoznačně. A Arturo by byl v gólový šanci.

Reagovat
DelPiero137

To je tiez pravda, padnut presne v case ked sa blizi okolo hrac ktoreho mas zachrbtom, to by bol kumst.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina do LM ! A hned odkoupit Salaha v létě

Reagovat
Sasha

jaký smysl ho má odkupovat hned?

Reagovat
smazaný uživatel

než si ho Mourek stáhne pro dobrý výsledky, slíbí mu účast v A-týmu a pak s ním vyjebe...už jen pro to

Reagovat
stuff

Ja by som chcel este pochvalit atmosferu v Rime. Zial, oba timy predviedli vykony nehodne takeho publika.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechápu tu potřebu jednoho či druhého tábora o uznání z toho jednoho či druhého tábora (konkrétně od těch z opačného tábora)...

Každopádně dlouhodobě nejvtipnější je to, že se někteří tady prezentují, jako kdyby to byly jejich zásluhy a na tom hřišti snad hráli oni, což je opravdu strašně vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce

Reagovat
Pettirosso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele