25. kolo
01.03.2015 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Udinese Calcio 1:0

Fotbalisté Ceseny doma porazili Udinese 1:0 a jejich šance na záchranu ožily, Cavallucci Marini totiž ztrácejí na sedmnáctou Atalantu už jen čtyři body. V závěru vypjaté utkání rozhodl jedinou trefou Rodríguez. Hosté toho na stadionu Dina Manuzziho příliš nepředvedli.

V prvním poločase viděli diváci velmi vyrovnanou partii. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrh a ani příliš mnoho šancí se neurodilo. Zato dost práce měl hlavní sudí, který už v první pětačtyřicetiminutovce rozdal čtyři žluté karty.

Po změně stran byl obraz hry podobný, v 55.minutě vypálil z nadějné pozice Durič, ale míč šel hodně vysoko nad. Rozuzlení zápasu přinesla až 76.minuta, Alejandro Rodríguez dostal na malé vápno přesný centr a hlavou poslal balón do sítě - 1:0 pro Cesenu. Hosté mohli odpovědět o několik minut později, ale střela Badua skončila na pozorném brankáři Lealim.

Závěr utkání byl z obou stran hodně nervozní a hlavní sudí musel opět několikrát sáhnout pro žlutou kartu. Na hrací ploše se také strhla potyčka, ale k žádnému vyloučení nedošlo. Nedošlo také k vyrovnání a Udinese tak pod Stramaccionim opět padlo a jeho situace v tabulce není dobrá. Cesena zůstává i po vítězství v sestupovém pásmu, ale její ztráta je již jen čtyřbodová.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele