25. kolo
01.03.2015 12:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Hellas Verona 1:2

Cagliari doma nestačilo v důležité záchranářské bitvě na Hellas a po porážce 1:2 spadlo do sestupového pásma. Hostům zařídili výhru Luca Toni a Goméz, přičemž dvakrát nahrával Hallfredsson, z pohledu domácích jen korigoval v závěru Conti.

Svěřenci trenéra Gianfranca Zoly moc dobře věděli, že hlavní útočnou zbraní soupeře je Luca Toni, přesto stačilo pouhých devět minut, aby jim Mistr světa z roku 2006 vstřelil gól. Hallfredsson poslal do vápna centr a nabíhající Luca Toni špičkou kopačky dostal míč do sítě - 1:0 pro Hellas. Ve 21.minutě bylo Cagliari blízko vyrovnání, Longo se dostal za obranu a mohl si jen vybrat, kam pošle míč, bohužel pro domácí ho ale netrefil ideálně a branku vysoko přestřelil. Domácí měli častěji míč na svých kopačkách, ale do konce prvního poločasu už si žádnou větší šanci nevypracovali.

Cagliari se po změně stran rozhodlo ke střídání, ale k oživení hry nedošlo, spíše naopak. V 55.minutě si na hraně ofsajdu zpracoval míč Gomez a poslal ho za záda nešťastného Brkiče. Pochvalu zaslouží rovněž Hallfredsson, jenž z přímého kopu poslal do vápna přesný míč.

Domácí se i přes dvoubrankové manko nevzdávali, ale proti v pohodě hrajícímu Hellasu to měli složité. V 66.minutě spálil další obrovskou šanci Čop a šance zahazovala i Verona. V závěru utkání se domácím přeci jenom podařilo zápas zdramatizovat. Daniele Conti předvedl perfektní volný přímý kop a snížil na 1:2 z pohledu domácích. Contiho branka ale přišla příliš pozdě, Hellas vyrovnání ve zbývajících minutách nepovolil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Beči

Hušbauer stále nic? Celkem by mě zajímalo, proč ho vůbec kupovali, když ho evidentně nehodlají využívat

Reagovat
Sw!fty

oni si ho jenom půjčili... aby si odpočal od toho stresu v Praze

Reagovat
Beči

Vím, že je to jen hostování. Ale když už o nějakého hráče stojím, tak ho pak přece taky budu využívat, kór když ten tým vůbec nefunguje.

Reagovat
Cafú

souhlasim a taky to nechápu, aspoň je z toho vidět, proč je tenhle klub tam kde je, Zeman za to nemůže, je to vedením klubu

Reagovat
Beči

Souhlasím. Ačkoliv se Zemanem byli prohry, tak hrál ten tým alespoň sympatický fotbal, na který se dalo koukat. Po jeho vyhazovu je proher ještě víc a ani hra už nestojí za nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele