25. kolo
28.02.2015 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Milán 0:0

Chievo doma získalo proti AC Milán bod a v boji o záchranu se mu bude jistě hodit. Na druhé straně AC znovu ztrácí a pohárová Evropa se tak ještě více vzdálila. Diváci na Stadio Bentegodi čekali na branku marně, utkání skončilo 0:0.

Milán v minulém kole porazil Cesenu a tři body chtěl i proti oblíbenému soupeři z Verony. Jenže AC letošní sezonu nehraje vůbec dobře a dnes to znovu potvrdilo.

Po čtvrthodině hry se sice dostal k volnému přímému kopu stoper Alex, jeho sražená rána se ještě dostala k jinému obránci Bonerovi, který ale nadvakrát nedokázal překonat Bizzarriho. Na druhé straně se dostal až před Lópeze Sergio Pellissier, ale rovněž španělský brankář dobře zasáhl. Bohužel to bylo v prvním poločase z obou stran vše. Po hříchu bylo málo šancí a kdo by čekal dominanci Milána, ten musel být zklamán.

Krátce po změně stran mohl zajistit vedení Milána Keisuke Honda, jeho ránu zastavilo až břevno a domácí si mohli výrazně oddechnout. A na druhé straně zase zahrozil Pellissier, po jehož koncovce ještě Alex tečoval míč a málem zle zavařil svému brankáři. V 64. minutě pořádně protáhl Lópeze Schelotto, španělský brankář předvedl fantastický zákrok a byl to on, kdo uchránil prozatímní skóre 0:0.

Šance Chieva postupně přibývaly a milánská obrana byla v jednu chvíli v jednom ohni. Meggioriniho na poslední chvíli odzbrojil De Jong a proti Paloschimu opět zasáhl López. Milánu se hra nedařila a v 78. minutě se Inzaghi rozhodl poslat na plac Alessia Cerciho, ovšem k vyšší aktivitě to nevedlo. Utkání postupně dospělo k nerozhodnému konci, diváci na Stadio Bentegodi čekali na branku marně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude trapenie AC, dufam ze sa im podari vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude fotbal na grcaní tak akorát, kdy už ten Inzaghi vypadne a přestane to tam kurvit tipuju haluzáckou výhru 0:2, to pak budou zase pozápasové proslovy jak je Milan zase na vítězné vlně bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2? dnes Milan prohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele