Serie A - souhrn 19. kola

11.01.2014, 19:55, aktualizováno 13.01.2014, 22:55
Komentáře a souhrny
Juventus měl v Cagliari problémy, zvládl ovšem závěrečnou dvacetiminutovku a do Turína si veze výhru 4:1. Římské AS doma nemělo problémy s Janovem a nezaváhala ani Neapol, který vykradla půdu Hellasu. Ztratila naopak Fiorentina, Sassuolo si vyšláplo na AC Milán a Inter doma nevyzrál na Chievo...

Inter Milán - Chievo Verona 1:1

13.01.2014 21:00

Góly: 12. Yuto Nagatomo - 8. Alberto Paloschi

Inter Milán opět nepřesvědčil a to jak výsledkově, tak i herně. Branky na Giuseppe Meazza padaly velmi brzy. Na úvodní Paloschiho trefu odpověděl za pár minut Nagatomo. Ze zápasu to ale bylo vše. Inter zůstává po dalším špatném výkonu šestý a Chievo šestnácté.

Svěřenci Waltera Mazzarriho moc dobře věděli, že pokud vyhrají nad Chievem, vrátí se na páté místo před veronský Hellas. Jenomže Inter situaci nezvládl a po nemasném a neslaném výkonu bere pouze bod.

Utkání přitom začalo aktivně a v jednu chvíli se zdálo, že dojde k divoké přestřelce. Po pár minutách hry šokoval stadion Giuseppe Meazzy Alberto Paloschi. Ve vápně nekompromisní střelou pod břevno zakončil a Handanovič neměl nejmenší nárok. Ovšem Inter s vyrovnáním dlouho neotálel. Ricky Álvarez poslal do vápna přízemní centr a úplně volný Yuto Nagatomo pohodlně srovnal na 1:1. Nerazzurri měli územní převahu, ale do konce prvního poločas už si čistou gólovku nevypracovali. Naopak nebezpečnější bylo Chievo. Ve 38. minutě unikl obraně domácích útočník Théréau a ač brzděn, dokázal vystřelit. Naštěstí pro Inter jen vedle branky.

Fly Donkeys nastoupili proti Interu s výborně připravenou defenzívou. Diváci na milánském stadionu neviděli v průběhu druhého poločasu nic, co by je zvedlo ze sedadel. Chievo remízu 1:1 ubránilo a zisk bodu je pro něho cennou záležitostí. Inter se nadále trápí. V řadě nedokázal vyhrát už třetí soutěžní zápas.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 3:0

13.01.2014 19:00

Góly: 16. Éder (pen.), 47. Éder, 87. Daniele Gastaldello

Emoce, branky, červené karty i krásné akce - to vše již dlouho zdobí nejvýznačnější zápasy Serie A a dnes si tento souhrn plně vysloužil další duel. Domácí Sampdoria nakonec překonala Udinese a porazila Zebry, které hrály s nevýhodou jednoho a následně dvou mužů v poli.

V Janově jsme se v pondělní dohrávce dočkali skvělého zápasu, v němž nechyběly tři červené karty, tři branky a mnoho povedených akcí. Zebry si z Janova odváží jen potupnou porážku, v centru dění se ocitl také sudí Mazzoleni, který měl před sebou několik těžkých rozhodnutí. Postupně udělil tři červené karty, jednu z nich na straně domácích, dvě pak pro Udinese. O góly se postarali Éder a Gastaldello.

V úvodních minutách zápasu Udinese dobře bránilo a zahušťovalo prostor, přes který se Doria chtěla původně k brankáři Kelavovi dostat. Do první šance se dostal Manolo Gabbiadini, ale jeho střelu brankář Ivan Kelava pokryl. Další náznak šance se před Sampdorií objevil po čtvrthodině hry, když faul na domácího Édera spáchal právě Kelava. Mladý chorvatský brankář se pokoušel zabránit průniku Édera a vrhl se mu pod nohy, ale při pokusu jej fauloval a sudí Mazzoleni mu ukázal žlutou kartu. Co víc, Blucerchiati dostali možnost zahrávat penaltový kop. K jeho exekuci se postavil sám "postižený" útočník Éder a nabízenou šanci proměnil!

Od té doby až téměř do konce první půle jsme se dočkali pouze několika emotivních zákroků, které Mazzoleni ocenil žlutou kartou. Až do doby, kdy běžela poslední desetiminutovka prvního dějství, se nic převratného nedělo. V tu chvíli však věčně stíhaného Édera fauloval Allan a sudí Mazzoleni mu ukázal červený kartónek. Tím dostalo utkání jednoznačný směr a iniciativu již Blucerchiati nepustili z rukou. Nástup do druhé půle totiž trochu rozespale vypadající hosté nezachytili podle představ a brzy po změně stran prohrávali již o dvě branky.

Střela Manola Gabbiadiniho totiž propadla k volnému Éderovi, který neváhal a přesnou ranou navýšil vedení domácího týmu! Vzhledem k průběhu se jednalo o branku zaslouženou, protože Zebry si nedokázaly vytvořit žádnou větší šanci a naopak nechaly domácí hrát.

Dominanci domácích musel často likvidovat až Kelava, jehož obrana mu dnes večer příliš mnoho příjemných a klidných chvil nedopřála. Lorenzo De Silvestri se mohl stát hrdinou, ale ani nadvakrát nepřekonal brankáře Kelavu. Poprvé míč nastřelil do něj, opětovná šance skončila na boční síti brány. Po hodině hry se početní výhoda domácích smazala, když Roberto Soriano nevybíravým skluzem dohrál souboj s protihráčem a byl také vyloučen.

Aby to Zebry neměly příliš snadné, nechal se vyloučit ještě jeden hráč. V souboji o míč se obránce Gabriel Silva prezentoval skvostným zákrokem, bohužel pro něj i celé Udinese se ale jeho chování neshodovalo s tímto sportem, za což byl mladý talent rovněž poslán do kabiny. Domácí své početní výhody využili ještě jednou, když se v samém závěru zápasu trefil Daniele Gastaldello. K němu se dostal výborně zahraný centr ze strany a domácímu kapitánovi stačilo míč jen těsně "líznout", aby jej dopravil za záda bezbranného Kelavy! Konečný výsledek typicky po italsku rozhodně nenudil, tři body si připisuje jednoznačně lepší domácí tým.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 4:3

12.01.2014 20:45

Góly: 15. Domenico Berardi, 28. Domenico Berardi, 41. Domenico Berardi, 47. Domenico Berardi - 9. Robinho, 13. Mario Balotelli, 86. Riccardo Montolivo

Neuvěřitelné utkání se sehrálo v neděli večer na hřišti Sassuola. Domácí borci v něm přestříleli AC Milán 4:3 a vymanili se ze sestupových vod. Skloňovat se bude zejména jedno jméno - Domenico Berardi. Forvard domácího US vsítil všechny čtyři branky! Přitom Milán na Tricolore vedl velmi brzy o dvě branky.

A pak že v Serii A nepadá mnoho branek... Massimiliano Allegri vsadil na osvědčenou sestavu, která vybojovala vítězství 3:0 s Atalantou, a tak pouze na lavičce náhradníků zůstal Keisuke Honda. V základu se také neobjevili Montolivo nebo Rami. Jedinou změnou bylo nasazení Bonery místo Mexese.

Na první branku se nemuselo čekat moc dlouho. De Jong vyslal do vápna Robinha, který tváří v tvář Pegolovi uspěl na výbornou. Míč poslal na zadní tyč a Milán vedl 1:0. Zanedlouho vybojoval na pravé straně míč Cristante, předložil jej do vápna Balotellimu, který pohotově z první zakončil - 0:2. V tu chvíli si v Miláně nejspíše řekli, že se vše uhraje samo a je svým způsobem po zápase. Koneckonců nebyl by to typický Milán, kdyby za pohodlného stavu nepolevil. Hned dvě minuty po Balotelliho brance převzal dlouhý přízemní pas Berardi, těsně před Abbiatim udělal kličku a zakončil do prázdné branky.

Sassuolo bylo rázem zpět ve hře a obranu Milána začalo pořádně zaměstnávat. Ve 28. minutě už bylo srovnáno. Domenico Berardi nejprve prováhal možnost zakončit, ale následně se ještě dostal k míči a nečekaným zakončením překvapil celou obranu včetně Abbiatiho. Stadio Tricolore začalo jásat. Neroverdi dokázali velmi brzy stáhnout dvoubrankové manko Milána a ještě do poločasu přichystali slavnějšímu sokovi další šok. Čtyři minuty před odchodem do šaten si naběhl na centr Berardi a dokonal nejen famózní obrat, ale také hattrick. Sassuolo prohrávalo, ale do šaten šlo za příznivého stavu 3:2.

Po neuvěřitelném prvním poločase následovala druhá část a i v ní byly k vidění neuvěřitelné věci. Po další akci Sassuola si na značku pokutového kopu naběhl opět Berardi a čtvrtou brankou zvýšil už na 4:2! Trenér Rossoneri Allegri musel rychle reagovat a na hřiště poslal Montoliva, Pazziniho a konečně také novou posilu Japonce Hondu. Hráč s číslem 10 rozhodně rozhýbal zálohou a Milán si následně vypracoval tlak. Čas ale utíkal a hostům se stále nedařilo vsítit kontaktní gól. Po ráně Hondy zazvonila tyč a Pazzini na malém vápně mířil jen doprostřed branky. To už běžela poslední desetiminutovka.

Milánu se nakonec podařilo snížit. Montolivova táhlá přízemní střela zapadla přesně k tyči a na vyrovnání stále zbývalo skoro pět minut plus nastavení. Závěr zápasu byl opravdu infarktový, Balotelli prověřil Pegola a následná Pazziniho dorážka skončila na břevně! Pazzini měl přitom před sebou odkrytou branku. Sassuolo divoké vítězství udrželo a vymanilo se ze sestupových vod. AC své fanoušky opět zklamalo.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 4:0

12.01.2014 15:00

Góly: 25. Alessandro Florenzi, 30. Francesco Totti, 43. Maicon, 53. Medhi Benatia

Odpolední utkání mezi AS Řím a CFC Janov mělo nakonec mnohem jednoznačnější průběh, než by kdo byl očekával. Domácí Vlci si s matným soupeřem poradili jasným rozdílem čtyř branek, hosté se nedokázali dostat ani do jedné vyložené příležitosti. Díky třem bodům AS odpovědělo na výhru Juventusu stejným způsobem, Janov je zatím desátý.

AS Řím si poradil s janovskými Grify rozdílem třídy, postupně se trefili Alessandro Florenzi, kapitán Francesco Totti, Maicon a Mehdi Benatia. Zajímavé je, že Janov neohrozil bránu brankáře Morgana De Sanctise ani jednou! Důležitým momentem celého utkání byla také druhá žlutá a tedy červená karta pro Matuzalema. Půlhodinovou přesilovku AS nevyužilo, přesto se za svůj výkon vůbec stydět nemusí.

To řekl také kapitán Totti, který konečně prolomil smůlu a mohl se radovat ze čtvrté trefy v probíhající sezoně. V pozápasovém interview se klenot Vlků vyjádřil takto: "Není pro mne ani tak důležité, že jsem po dlouhé době na Olimpicu skóroval. Mám radost, protože jsme hráli dobrý fotbal a získali tři cenné body. Juventus sice vede, ale je teprve polovina sezony a to ještě nemůžeme nic rozhodovat. Do zápasu jsme dali všechno, tým se obětoval a hráli jsme jako skvělá parta, takže výsledek je logický," dodal populární Říman.

Jeho střelu už po čtyřech minutách od úvodního hvizdu zablokoval Antonelli. Prvotní tlak AS měl dlouhodobý charakter, neboť jedna kombinace stíhala druhou. Problémem bylo, že jednotlivé střely nedokázaly najít správný cíl - buď je odvrátila pozorná defenzíva Janova, nebo častokrát zasáhl mladík Mattia Perin. Po dvaceti minutách obdržel první žluté napomenutí zápasu Matuzalem, který fauloval pronikajícího Tottiho. Ten se postavil k rozehrávání volného přímého kopu, ale míč z jeho kopaček odrazila bránící zeď. Nicméně, ve správnou chvíli na správném místě byl Alessandro Florenzi, který také ukončil gólový půst a jeho nůžky poslaly AS do vedení!

Smrtící pětiminutovka v podání domácích Vlků pokračovala, když brazilský bek Maicon našel nahrávkou do volného prostoru Gervinha, ten míč potáhl po straně a předložil jej nabíhajícímu Tottimu. Kapitán Giallorossi se do míče opřel z hranice šestnáctky a propálil bezmocného Perina.

Aktivní Maicon dnes odehrál skvělý první poločas, na jehož konci mohl vítězoslavně děkovat za vstřelený gól. Bývalý hráč Interu Milán sice do Věčného města nepřišel proto, aby střílel branky, ale dnes se mu povedlo uzavřít poločas, když využil nahrávky Alessandra Florenziho - 3:0.

Jakýkoli odpor ze strany Janova uťali domácí hráči hned na začátku druhé půle, protože rohového kopu se ujal kapitán Totti a posadil míč na hlavu elegantního Mehdiho Benatii. Marocký stoper patří k nejlepším hráčům dosavadního průběhu sezony a navíc se mu daří střelecky se prosazovat. Urostlý obránce dnes hlavou počtvrté překonal bezmocného Perina a radoval se ze své již páté branky!

Další klíčový moment zápasu přišel na scénu jen o pár minut později, když se na světelné tabuli objevilo rozhodnutí trenéra Gasperiniho - do hry půjde Cofie, místo mu uvolní Matuzalem. Ten při odchodu do kabin neopomněl divoce gestikulovat směrem k divákům, za což jej sudí Calvarese potrestal udělením červené karty. Šance Grifů tím rapidně klesly, bezbranná ofenzíva CFC dnes nebyla důstojným soupeřem Garciova týmu. Na hřiště se dostal také střelec Mattia Destro, který si naběhl na pas od spoluhráče Nainggolana a zamířil do protipohybu brankáře Perina, střela ale nakonec skončila vedle tyčí. V poslední šanci utkání se italský útočník objevil po přihrávce od Strootmana, ale po dobrém zpracování přestřelil. Mrzet to jeho tým nemusí, AS si připisuje tři body.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SSC Neapol 0:3

12.01.2014 15:00

Góly: 27. Dries Mertens, 72. Lorenzo Insigne, 76. Blerim Džemaili

Partenopei si bez větších problémů poradili s domácím Hellasem Verona a náskok AS Řím zůstal nenavýšen. Definitivní rozhodnutí po úvodní brance Driese Mertense má na svědomí střídající Lorenzo Insigne, který po pár minutách na hrací ploše vstřelil druhou branku Neapole. Potřetí se za záda brankáře Rafaela trefil Blerim Dzemaili.

Dlouho to na stadionu Marc'Antonio Bentegodi vypadalo na hubenou výhru hostí, ale krátce před koncem zápasu se Neapoli povedlo vstřelit ještě dvě branky. Z toho se radoval také trenér Rafael Benítez, který po skončení utkání konstatoval: "Těší mě dvě věci. Tou první je fakt, že se trefil Lorenzo Insigne, tou druhou je čisté skóre. Verona doma prohrála jen jedinkrát, takže výsledek ukazuje, že jsme stále silným a dobrým týmem. Chceme navazovat na naše úspěchy co nejdéle, takže naším dalším cílem je Řím. Sice nevíme, kde budeme na konci sezony, ale pro mne je důležité, že hráči snaží a fotbalem se i baví," dodal zkušený trenér.

Tomu ale mnoho radosti jeho svěřenci neudělali, minimálně zpočátku utkání ne. Dvě velké šance Luky Toniho korunoval Raul Albiol, který nepokryl Brazilce Romula a ten tak mohl na střed pokutového území směřovat další nebezpečnou nahrávku. Luca Toni však v další slibné situaci přestřelil. Neapol se ozvala až po dvaceti minutách, když Armerovu nahrávku zakončoval Gonzalo Higuain. Brankář Rafael měl co dělat, aby ránu argentinského útočníka alespoň vyrazil.

O dvě minuty později se muselo Rafaelu Benítezovi notně ulevit, když Higuainovu nahrávku ve velké šanci proměnil belgický záložník Dries Mertens. Bývalý hráč PSV Eindhoven se dostal k míči a jeho kroucená rána zapadla až za bezmocného Rafaela - 1:0.

V závěru první půle se Neapol dostala do dvou velkých šancí, Higuainovu ránu i následný pokus Josého Callejóna ale domácí obrana s pomocí brankáře Rafaela nakonec odvrátila. Ve druhé půli se mohla Verona dostat ke gólu, když na bránu Rafaela Cabrala zamířil Iturbe. Mladíček nahrával před bránou méně obsazenému Tonimu, jehož zakončení jen těsně minulo požadovaný cíl. Hodně nevýrazný Goran Pandev se dostal do jediné velké šance, ale Rafael stál na svém místě. Makedonského útočníka tedy nahradil talentovaný Lorenzo Insigne, jehož účast na hřišti se projevila velmi brzy. Italský ofenzivní univerzál si naběhl na přesnou nahrávku zkušeného beka Maggia a ve skluzu dopravil míč do brány - 2:0.

Definitivní podobu výsledku dal o pár minut později Blerim Dzemaili, který zakončoval střelu Lorenza Insigneho a překonal Rafaela potřetí. Neapol si díky třem bodům udržuje náskok čtvrté Fiorentiny a dál stíhá druhé Římany.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 1:4

12.01.2014 15:00

Góly: 21. Mauricio Pinilla - 31. Fernando Llorente, 73. Claudio Marchisio, 76. Fernando Llorente, 80. Stephan Lichtsteiner

Bianconeri dosáhli historického úspěchu, když vyhráli jedenáct po sobě jdoucích utkání. To dnešní, v němž jim bylo oponentem Cagliari, se ale vůbec nevyvíjelo dobře. Stará dáma totiž po brance Mauricia Pinilly prohrávala. Sílu současného Conteho výběru ale demonstroval především dvougólový Fernando Llorente, jehož napodobili i Marchisio a Lichtsteiner.

Na výsledek z pohledu historie byl trenér Conte po utkání náležitě pyšný. V pozápasovém rozhovoru pro Sky Sport Italia prohlásil: "Když zvážím, jaké týmy Juventus v průběhu těch mnoha let měl, musím říct, že mne to opravdu těší. Dosáhli jsme nevídaného úspěchu a navíc jsme získali tři body. Moji chlapci si zaslouží pochvalu. Fotbal plyne tak rychle, že se častokrát nemůžete ani zastavit a oslavovat. Oni to dnes udělat mohou, protože odevzdali všechno," dodal hrdý trenér.

První větší šanci si přichystal francouzský talent Paul Pogba, který z větší vzdálenosti "natáhl" ke střele, ta však byla nepovedená. O zajímavou ránu se ucházel také Andrea Pirlo, někdejší mozek milánského AC ale také nemířil přesně. Až po patnácti minutách se do pokutového území Cagliari podíval také ofenzivně laděný Stephan Lichtsteiner, ale ten si balon příliš předkopl a gól tak nevstřelil. Šok pro Juventus a výbuch radosti - to přinesla jednadvacátá minuta, když se na zadní tyči objevil nikým nehlídaný Mauricio Pinilla a prudkou ranou překonal marně zasahujícího Gianluigiho Buffona.

Isolani dál zlobili, do velké příležitosti se dostal zakončující útočník Marco Sau, ale tentokrát poslal míč jen těsně nad břevno hostující brány. Brankář Buffon si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, protože další rána Pinilly rozhodně měla gólové parametry. Až po půlhodině hry dokázal kouzlo Cagliari odčarovat Fernando Llorente, který si naběhl na centrovaný míč a umístil jej za Adánova záda - 1:1.

Konec poločasu jednoznačně patřil Staré dámě. Nejprve ji spasil Buffon, který na poslední chvíli zareagoval a hbitě vytěsnil Pinillovo zakončení mimo, po něm se do akce dostali také Carlos Tévez a Stephan Lichtsteiner. Ani jeden z nich ale Adána nepřekonal. Konec první půle se jednoznačně povedl hostům, ale druhá půle působila minimálně ze začátku více vyrovnaným dojmem. Cagliari přenechalo aktivitu Juventusu a samo poctivě bránilo. Ani to mu ale nepomohlo ve snaze neinkasovat. A postaral se o to Claudio Marchisio, který není ve zrovna ideální formě. Dnes ale načal velký obrat, když si naběhl na velké vápno a razantní střelou poslal Juve do vedení.

Třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat, opět v tom měl prsty aktivní obránce Stephan Lichsteiner. Ten si naběhl za obranu a poslal skvělý míč na málo obsazeného Fernanda Llorenteho. Vysoký Bask neměl potíže se zakončením a Juventus vedl o dvě branky. Do konce utkání se udály ještě dvě zajímavé situace. Nejprve se Stephan Lichtsteiner dočkal vstřelené branky, když dorazil míč do sítě, nápor negativních emocí nevydržel Mauricio Pinilla a sudí Marco Guida mu ukázal, že by měl putovat do šaten. Juventus si udržuje náskok osmi bodů na druhé AS.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Calcio Catania 2:1

12.01.2014 15:00

Góly: 67. Germán Denis (pen.), 86. Maximiliano Moralez - 89. Sebastián Leto

Dnes to Slonům opět nevyšlo, prohráli totiž v Bergamu. Tamní Atalanta začala dobře a vedla o dvě branky. Hosté ze Sicílie sice vstřelili kontaktní gól, ale ten jim k bodům nakonec nepomohl.

Celek z Bergama dnes odpoledne porazil trápící se Catanii, té nepomohl ani další start talismanu Lodiho. Tým, ve kterém figuruje také český záložník Jaroslav Plašil, se tak nedokázal odlepit ode dna ligové tabulky a dál se topí v boji o záchranu. Dnes sice díky Letovi skóroval, ale ani to mu nepomohlo. Naopak trenér domácího týmu mohl zářit - jeho tým je v neúplné tabulce dvanáctý, což na poměry Atalanty není zase tak špatné. V pozápasovém rozhovoru se Colantuono vyjádřil takto: "Tohoto vítězství si velice cením, protože nás to dostalo dál od pásma sestupu. První poločas se mi sice moc nezamlouval, ale nakonec jsme dokázali uhrát všechny tři body a to je teď hlavní. Letošní rok sice není zcela v našem znamení, ale celý tým podává dobré výkony a hráče na sobě chtějí pracovat," chválil Colantuono své svěřence.

Ti jej ale příliš nepotěšili - alespoň ne v začátku utkání. Do první šance se totiž dostali hosté, za něž se pokoušel skórovat záložník Izco. Jeho ránu musel likvidovat až záložní brankář Marco Sportiello. To se mu nakonec povedlo, takže jeho spoluhráči mohli vrhnout své síly do útoku. Po deseti minutách ale bylo zjevné, že aktivnějším celkem z dnešních soupeřů budou hosté - Sportiello musel znovu do akce proti střele Lucase Castra, po něm se o další šanci pokoušel také Pablo Barrientos. Ten v dobré pozici z druhé vlny nezamířil přesně.

Catania rozhodně nehraje tak špatně, jak by se mohlo při pohledu na tabulku zdát. Přesvědčit nás o tom chtěl Jaroslav Plašil, který se odhodlal k povedené ráně z větší vzdálenosti. Na něj navázal Castro a po něm se ukázal Francesco Lodi. Jeho dobře mířený projektil pod břevno ale Sportiello dokázal zachytit včas. Rána Franka Brienzy také nebezpečí neznamenala, i když se jednalo o snad jedinou akci domácích. Ti byli mnohem aktivnější ve druhé půli. Do zakončení se dostal nejprve Bonaventura, jehož pokus Frison likvidoval jen s velkými obtížemi.

Po hodině hry se znovu ozvala Catania, Slony mohl do vedení poslat Gonzalo Castro. Jeho pokus ale ztečovala obrana Atalanty na rohový kop. Sudí Davide Massa se ocitl v epicentru dění poté, co odpískal pokutový kop ve prospěch domácích. Giacomo Bonaventura upadl v pokutovém území a jeho pád ocenil Massa právě nařízeným zákrokem. K míči se za pískotu hostujících fanoušků postavil German Denis a nabízenou šanci proměnil.

Vyrovnat mohl deset minut před koncem Barrientos, ale nepřekonal brankáře Sportiella. Také Barrientos upadl ve vápně soupeře, tentokrát však zůstal sudí Massa neoblomný. Bylo by zajímavé hádat, co by se jinak stalo. Takto jsme se sice dočkali další branky, ta ale padla na opačné straně. Maximiliano Moralez se v pokutovém území zbavil obránce a vystřelil přesně - 2:0. Co na tom, že střídající Sebastián Leto snížil? V závěrečných minutách docházel hostům čas i síly, takže se z bodů radují domácí.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 0:0

12.01.2014 12:30

Góly: -

Fotbalisté Fiorentiny poprvé okusili, jaké je to nemít v útoku ani Gómeze a dokonce ani Rossiho. Největší obavy se tak potvrdily. Viola vyšla střelecky naprázdno a s jinak dobře hrajícím Turínem pouze remizovala 0:0. Předvedli se zejména oba brankáři, jak Neto, tak i Padelli museli hned několikrát zasahovat.

Ačkoliv nakonec branka nepadla, utkání mělo co nabídnout. Hned v úvodu mohl zvednout diváky ze sedadel reprezentant Cerci, který napřáhl, ale jeho pokus nakonec zlikvidoval gólman Neto. Fiorentina kontrovala o pár minut později prostřednictvím Fernándeze, jenž se pokusil Padelliho překvapit z volného přímého kopu. Padelli podobně jako Neto byl na svém místě. Po čtvrthodině hry zazdil dobrou příležitost obránce Roncaglia a opět na druhé stejně neuspěl Cerci. Šance střídala šanci a Borja Valero krátce nato odmítl vedení Violy. Svojí přízemní ránu nasměroval jen těsně vedle tyče.

Španělský záložník Borja Valero byl vůbec v prvním poločase hodně vidět a k zakončení se dostal ještě dvakrát. Nutno podotknout, že šlo opravdu o velké šance. Podobně byl na tom Cerci, od kterého obraně Violy hrozilo největší nebezpečí. Branka v první pětačtyřicetiminutovce sice nepadla, ale diváci viděli oboustranně dobrý a zejména ofenzivní fotbal.

Druhá půle, co se týče herního obrazu, navázala na půli první. Opět se překonávali zejména Valero a Cerci a pochopitelně i oba brankáři, kteří měli lví podíl na nerozhodném stavu. Po hodině hry zkusil štěstí Barreto, ale Neto byl prostě k nepřekonání. Deset minut před koncem zápasu byl blízko rozhodnutí Meggiorini, kterému připravil dobrou šanci Cerci. Každopádně Neto nemusel zasahovat, neboť střela šla těsně mimo tyče.

Zápas si určitě zasloužil gólové vyjádření, ovšem nakonec dospěl do bezbrankového konce a dělba bodů je z konečného pohledu zasloužená.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SS Lazio 0:0

11.01.2014 20:45

Góly: -

Bezbranková nuda byla k vidění na Renato Dall'Ara. Boloňa pod novým trenérem Ballardinim nedokázala zvítězit, stejně jako Lazio venku pod Rejou. Konečný výsledek 0:0 pro oba celky nic neřeší.

Boloňa bojuje o záchranu a k tomuto úkolu povalala Davida Ballardiniho. Jeho premiéra nakonec dopadla rozpačitě. Bod s Laziem sice nemusí znít špatně, ale vzhledem k tomu, že Boloňa hrála doma se soupeřem, který venku ještě nevyhrál ,je to málo.

Lazio před týdnem vyhrálo nad Interem 1:0, ale co se do fotbalové krásy týče, vůbec neoslnilo a platilo to i v tomto utkání. V prvním poločase Rejovi svěřenci dokonce ani jednou nevystřelili na branku. Boloňa na tom byla v první pětačtyřicetiminutovce lépe, ve 28. minutě zakončoval na malém vápně Bianchi, ale trefil pouze střed branky a v něm postaveného Berishu, který mezi tyčemi nahradil reprezentanta Marchettiho. Jinak ani Boloňa nebyla směrem dopředu příliš aktivní.

Bohužel ani ve druhém dějství diváky z fotbalové nudy nikdo nevysvobodil. Vlastně až samotný závěrečný hvizd sudího Celiho. Ještě než se tak stalo mohl dvacet minut před koncem rozhodnout kanonýr Miroslav Klose. Německý šutér po parádním centru z malého vápna netrefil branku a této zahozené šance musel litovat. V 83. minutě neuspěl ani se svojí dalekonosnou ranou Koné a diváci se branky prostě nedočkali. Konečná remíza 0:0 pro oba týmy nic neřeší. Boloňa dál zůstává ve velkém sestupovém ohrožení a Lazio se ze středu tabulky nikam neposune, navíc po neděli ho může přeskočit Janov nebo AC Milán.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Parma FC 0:3

11.01.2014 18:00

Góly: 2. Raffaele Palladino, 86. Amauri, 90+3. Amauri (pen.)

Jak Livorno utkání začalo, tak ho také dokončilo. Hostující Ducali se na Armando Picci dostali velmi brzo do vedení a v závěru své vedení stvrdili dvěma brankami. Dva zásahy si připsal Amauri, ale vše odstartoval Palladino.

Livorno, krčící se na předposlední pozici potřebovalo zabrat, ale začátek utkání s Parmou mu hrubě nevyšlo. Hostům stačily pouhé dvě minuty na to, aby šli do vedení. Centr zprava nasměroval mezi tři tyče povedenou volejí Raffaele Palladino a Bardi byl zcela bez šance - 1:0. Parmě rychlá trefa velmi pomohla a Livorno se muselo nadále bránit. Domácí navíc potkala ve 24. minutě další nepříjemnost, hřiště musel opustit Biagianti, kterého nahradil Siligardi. Domácí postupně hru vyrovnali a před koncem prvního poločasu nebezpečně zahrozili. Mirante střelecký pokus zlikvidoval a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro Ducali.

Druhé dějství začalo úplně jinak než to první. Livorno přešlo do ofenzívy a Siligardiho ránu musel krotit pozorný Mirante. Po hodině hry měl asi největší příležitost na vyrovnání Piccini. Jeho hlavu, stejně jako předchozí pokusy domácích, zlikvidoval Mirante. Livornu se nedařilo srovnat a čas ubíhal. Ani Parma si nemohla být ničim jista, hubené vedení bylo velmi ošemetné a Livorno mohlo kdykoliv udeřit.

Sedm minut před koncem utkání se zaskvěl také brankář Bardi, který si poradil Gobbiho tvrdou ránou. Jeho spoluhráči mu ale moc nepomohli, o další čtyři minuty nechali zakončovat nejprve Palettu a poté i nadvakrát Amauriho, jenž vstřelil druhý a pro utkání nakonec zásadní gól. V nastaveném čase se ještě projevila frustrace z výsledku a po Emersonově faulu nařídil sudí pokutový kop. Amauri byl i tentokrát úspěšný. Ducali nasázeli Livornu celkem tři branky a z Armanda Picci si odvážejí stejný počet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC19171146:1252
2.AS Řím19135139:1044
3.SSC Neapol19133341:2042
4.ACF Fiorentina19114434:2037
5.Inter Milán1988338:2332
6.Hellas Verona19102734:3032
7.Turín FC1968531:2726
8.Parma FC1968529:2626
9.SS Lazio1966723:2624
10.Janov CFC1965819:2423
11.AC Milán1957731:3022
12.UC Sampdoria1956822:2721
13.Atalanta Bergamo19631020:2921
14.Cagliari Calcio1949619:2821
15.Udinese Calcio19621118:2820
16.Chievo Verona19451014:2417
17.US Sassuolo19451021:4117
18.Bologna FC1937917:3316
19.AS Livorno19341216:3313
20.Calcio Catania19341213:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
Pinturicchio

Pěkně Sandokan.

Reagovat
Milan.B

Sandokan Sandokan,giallo e' il sole la forza mi dà, Sandokan Sandokan....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Tam byl mladý Mazzarri, ne? A v brance při jednom gólu Peruzzi.

Reagovat
smazaný uživatel

je to on, dobře to tam vedl, celou tehdejší Regginu jsem měl v oblibě. Hned bych je měnil za některé nynější týmy v lize.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jeden z týmů, které hráli první ligu, když jsem s Calciem začínal, stejně jako Piacenza, Vicenza, Perugia a tak.

Reagovat
Coniglio

no joo..Piacenza

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

Reagovat
dantetomas

Batigol sa vratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri

Reagovat
M11

AMAURI

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zajímala by mě jedna věc,když hráče vlastněného dvěma kluby 50%tně a hrající za jeden z těch klubů bude najednou chtít ten druhý klub. Jak se pak postupuje?

Reagovat
smazaný uživatel

musej se dohodnout, spoluvlastnictví je z principu jednoletá záležitost a k nějakýmu datu cca v červnu se musej vyřešit všechny spoluvlastnictví, tzn. dohoda o prodloužení spoluvlastnictví, dohoda o odkupu druhé půlky jednou stranou, nebo v případě nedohody slepá aukce, kdy každý tým dá nabídku do obálky a vyšší nabídka bere druhou půlku

Reagovat
smazaný uživatel

teď už mi to dává smysl díky, máš u mě CD

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale já mam radši Noela

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepší než drátem do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

NFL OT: http://www.eurofotbal.cz/souteze/bosna-a-hercegovina/premijer-liga/2013-2014/reportaz/nk-vitez-nk-travnik-351431/?forum=1&nocount=1#forum

Článek k dnešní NFL :) Jak říkám, je to PO, vrchol sezony, ideální čas na to zkusit mrknout, navíc to celý vysílá Sport Tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál cassano? Znamená to, že půjde violy?

Reagovat
smazaný uživatel

šetřili ho na pohár

Reagovat
Pipo123

Remíza je v pohode, Edy neskutočne zlepšil obranu, konečne dobrá defenzíva, už len oživiť Hernanesa a zlepšiť hru smerom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš,že letos máte ještě na to dostat se do evropských pohárů?

Reagovat
Pipo123

Myslím že áno, piata pozícia by sa dala ešte v pohode uhrať, zlepšenie je viditeľné, docela verím že Inter aj Veronu by sme mohli dať.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně Reja vás posunul o dost dopředu, škoda že nepříšel o trošku dřív

Reagovat
smazaný uživatel

jinak taky si myslím, že největší dva soupeři pro vás jsou Inter a Hellas ty ostatní před váma dáte s Rejou v pohodě si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio dobrej bodík z venku

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich se zajímá o Alessandra Matriho. Sky Sport Italia informoval, že vedení AC Milán obdrželo od Baggies nabídku na půlroční hostování 29letého útočníka

Perfektně umí ACM nakupovat.

Reagovat
Kenneth

Oni hlavne setri kazde €, prodavaji co muzou, setri kde muzou a pak koupi takovy odpad aby se ho za pul roku zase zbavili.

Reagovat
FORZAMILAN

To byl zkrátka přehmat, vůbec nenaplnil očekávání. To se stane

Reagovat
panca

to se stane, ale u hrace, kterej hral v jvue totalni tuzku a chteli se ho zbavit, se to dalo dost predpokladat! Na kolik tahle sranda prisla celkove? 15 mega? Dost na to, aby se trosku zamysleli nez to podepisi

Reagovat
FORZAMILAN

Já vím, souhlasím s tebou, třeba si ale někdo ve vedení při tom jeho nákupu myslel, že se může znovu ,,nakopnout,, zlepšit, najít novou motivaci apod. třeba jako Pirlo právě v Juve. Nic jinýho mě při zamyšlení proč koupili to dřevo nenapadá

Reagovat
panca

ja za neco takovou palku, tak bych takhle neriskoval

Reagovat
El-Pistolero-68

Trošku blbost, porovnávat to s případem Pirlo, když Matri nikdy nebyl hvězda a navíc Pirlo šel do Juve zadarmo po skončení smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Parádní zápas kterému chyběly jenom góly

Reagovat
olis

Toro diki

Reagovat
Melchior

Reagovat
M11

fantasticka polovina sezony.. diky kluci

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

a gratulace Contemu.. 11 vyher za sebou nikdo pred nim v Juve nedokazal.. klanim se Antonio

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

No výkon nič moc, celý zápas v takom polovičnom tempe, prázdne tribúny, no proste uspávanka.

Každopádne Marchisio konečne aspoň nejaký záblesk, snáď pôjde hore.

17-1-1 v polke sezóny, klobúk dole chlapci.

Reagovat
Pinturicchio

Jsme prostě až příliš dobří . Výkon sotva průměrný a i tak, 4:1. , 11 0 0 30:2

Llorente, Lichty, Claudio

Claudiovi vyhovuje to CM víc než B2B, stavěl bych ho tam.

! ! ! Juve per sempre saraaaaaaaaaaa ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
CubONE

Pche, Claudio sa prave predal do MU

Reagovat
Pinturicchio

... a jak ho tam míní Moyes dostat, když Juve nemá v plánu Claudia prodávat a on sám chce taky zůstat?

Reagovat
CubONE

Ja by som dal kludne aj 30+

Reagovat
Pinturicchio

Nechcem

Reagovat
olis

hm uz dva zapasy sme nedostali gol dobre sme to zvladli, Lorenzo dal konecne gol, vsetci hrali dobre podla mna az na Pandeva, dokonca aj Maggio a Armero neboli zly

v stredu Coppa, snad hned nevypadneme

Forza Napoli!!!

Reagovat
Mr.Jindros

V.Á.L.E.C.

Reagovat
stas87

liga jedneho timu?nie len tento rok ale aj buducnosti?novy lyon?

Reagovat
10

"nový Lyon"? ne, Juve

Reagovat
stas87

tak myslene z hladiska dominancie v lige juventus moze ligu vyhrat 6x po sebe

Reagovat
Pettirosso

může se stát cokoliv v budoucnu, nepředbíhal bych

Reagovat
smazaný uživatel

Novy Lyon v současný situaci spíš sedí k AC

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE !!!

Reagovat
risk je zisk

muze mi nekdo napsat jestli to teda nekdo vi, zda muze Juventus letos vytvorit novy rekord (treba pocet golu, pocet bodu, pocet vyher atd.) diky a pokud uz nejaky rekord vytvorila jestli mi to taky napise..:)

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že můžeme být první, kdo v Itálii dá 100 bodů.

Reagovat
panca

spis, jestli je nedate, tak to bude pro vas ostuda

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli vy nedate 50

Reagovat
panca

to by vedeni povazovalo za uspesnou sezonu

Reagovat
Pinturicchio

Ve hře je 57 bodů, můžeme ztratit 9, ... takže ne, nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

takže přes 100 bodů může udělat i AS

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ked zvysnych 19 zapasov vyhrame

Reagovat
brenk

Na to by sme si mohli dovoliť stratiť ešte 9 bodov, čaká na AS vonku, Neapol vonku, AC vonku, ja osobne si myslím, že to bude ešte dosť náročná úloha.

Reagovat
Pettirosso

na druhou stranu kdy jindy, když ne letos

Reagovat
brenk

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

AC doma je na úrovni Janova daleko hořší bude třeba zápas ve Veroně

Reagovat
brenk

keď myslíš

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Zaujimavy pohlad na tabulku strelcov, v top5 dvaja Taliani a traja Argentincania (pekne vlajky krajin). Konecne tam su aj Taliani na spici.

Nieco sa u nas muselo zmenit alebo nam stastena zacala velmi priat. Za takyto vykon (kde gigi chytil v polcase 3 goly) by sme v minulosti boli radi za remizu pri 20 strelach na branu. Dnes sme dostali zasluzeneho gola za nekoncentrovanu obranu a ihned sme dokazali odpovedat golom.

Este Carlito by mohol dat gola najblizsie.

Forza JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a najlepsi strelec tretieho najproduktivnejsieho muzstva je stoper

Reagovat
Chazy

NFL playoff OT

http://www.eurofotbal.cz/souteze/bosna-a-hercegovina/premijer-liga/2013-2014/reportaz/nk-vitez-nk-travnik-351431/?forum=1#forum

Tady diskutujem. Dneska se zas hraje v mimořádně příznivý časy pro Evropu, už teď od 19:00 :)

Reagovat
Hans82

Chazy bez uz do pice s tim tapetovanim na tu cikanskou ligu mrsino

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mrvinho

Robsoooon

Reagovat
smazaný uživatel

13. minuta 0:2 , 41.minuta 3:2 s týmem který bojuje o sestup to jsou kašpárci

Reagovat
smazaný uživatel

místo ligy mistrů by byla zajímavá dlouhodobá soutež top týmů 32 týmů ve dvou divizích něco na způsob KHL ostatní týmy by si hráli vlastní ligu a vítezové domácích lig by hraáli play off o postup do top ligy, kdy z každé divize by třeba padal jeden tým, tam by se mnom více ukázala kvalita jednotlivých týmů

Reagovat
brvno

pozrel by som si take

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem dal na AC i když sem fanda Interu tak se musím smát ten Bonera je ale typek ani do Baníku bych ho nevzal!!

Reagovat
brvno

JBMNT JBM JBM JBMNT BONERA VEN!

Reagovat
Delsemela

TO JE NESKUTEČNÝ TÝPEK TEN BERARDI !!!

Co zatím říkáte na dnešní výkon Domenica Berardiho spoluvlastněného Juventusem ??? Tři goly proti Milánu za poločas !!! Jinak v 19 letech dal v této sezoně deset branek ve 14 utkáních italské ligy !!! tomu říkám supertalent !!!klobouček a teďka dal už 4 gol Milánu no ty woe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je šílený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas k***a je???

Reagovat
brvno

TO CO NEDAL!?!

Reagovat
brvno

pomeeeeee!!! ESTE JEDEN!

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne co to ac zahadzuje. mne je ich az normalne luto, ze ako to tlacia a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi, šok.

Reagovat
brvno

s predposlednym timom tabulky vyhravame po stvrthodine 2:0...

do polcasu hattrickom otoci super a 90.minuta 3:4

tooolko spalenych sanci... toooolko

allegri ven, bonera ven, nocerino ven, lebo ich rozdupem v kruhu!

a to sme mohli janov aj lazio preskocit v tabulke

Reagovat
Shevchenko

V posledních 10 minutách se to dalo v pohodě vyhrát, ale dobře nám tak. Clarence nástup.

Reagovat
brvno

tlacili sa hlava-nehlava, niekedy to radsej mohli do sirky roztiahnut a potom zase dopredu, no teraz isiel kazdy len dopredu... nasilu

nehovorim, boli golovky, ale jak to dopadlo... neverim tomu... pred zapasom mi ani nenapadlo, ze by som pocital napr. len s 1 bodom-nakoniec ani ten prd

Reagovat
Pinturicchio

100. pro DOMENICA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem neviděl, ale dokážu si představit Super Maria jak má ruce v bok a odevzdaně čumí do prázdna s vědomím, že na hřišti je stejně pořád hlavní atrakcí on.

Reagovat
Pinturicchio

Balotelli je hlavní atrakce, bohužel pro něj ne díky výkonům.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak si to nepředstavuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pane. Nebudu.

Reagovat
brvno

teraz bola najvacsia atrakcia stoperi a trener

Reagovat
Willy Wonka

Kdy by to řekl, že řezník de Jong bude v AC patřit k těm tvořivějším hráčům...

Reagovat
CubONE

.........................................

Reagovat
smazaný uživatel

L

O

L

LOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

z akeho dovodu este nie je Allegri vyhodeny?

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf ještě nemá licenci.

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
brvno

Reagovat
Ragazzo d'oro

Základní problém dneska byla uz základní sestava kterou vymyslel ten dement..

Nechat Montyho na lavičce a dat tam Nocerina? Nebo zřejmě úžasný rozkurovac Robinho místo Hondy/Pazza? Obrana s marností Zapatou, kdyz je na lávce Mexes nebo Rami?

V příběhu zápasu bylo mozno vidět naše stopery v top formě, hrací Sassuala si s nimi dělali co chtěli.. Do druhé půle jsme přišli zjevně skvěle namotivovaní a po dalším obdrženém gólu jsme začlo hrát az v 82. minutě..

Silvio prosim, výhod toho nymanda a klidne to vezmi sam. Zoufale jsi to uz snad byt nemůže!!

Milan per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Trener a jeho sestavy jsou do nebe volajici... Nocerino? boze...minule zahral hovno a on ho tam znova postavi..Dvojice Bonera-Zapata desny, na lavce Mexes a Rami,ale on tam da tyhle..Robinha bych se zastal,hral dobre...Allegri je uplne mimo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Robinho je naprosto k ničemu.. Jediný, co umí jeste trosku je nasazeni houslí.. Zvlášť, kdyz místo nej mohl hrát Keisuke..

Reagovat
smazaný uživatel

technicky je na tom dobre, prejde aspon pres hrace, umi i nahrat, dnes dal gol.. Robinho neni problem... problem je jinde..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Sice dnes dal gól, ale normálně neni schopny trefit ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby fungovala obrana a nemeli jsme tolik smuly tak vyhrajem tak 6:2... vysledek 3:4 je naprostej vysmech!!!! katastrofa... za normalnich okolnosti by trener vyletel jak namydlenej blesk... Pazzini mel sice smulu, ale je tak 100x platnejsi nez Matri.. celou sezonu nas srazi katastrofalni obrana...a to pokracuje

Reagovat
brvno

ved aj vyletel :) a velmi rychlo

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to neni potvrzeny, ale snad...

Reagovat
mastakillah

A pak, že by se měl snižovat počet týmů v Calciu. Tady máte odpověď. Pěkně Sassuolo

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Alberto Aquilani

Sakra, AC po polke ligy stráca na AS len 22 bodov, kedze tu miestny odborníci písali, že nemaju strach o AC v 2.polovici sezony, tak sa dobrovolne vzdavam

Reagovat
Pinturicchio

Tobě po tom minulém týdnu nějak rychle otrnulo.

Reagovat
Yanek

Vyleze, když se to hodí no.

Reagovat
Alberto Aquilani

jj, pretože ked sme od nich dostali som tu vobec nebol, no .... za čo by som mal byť zalezený ? za 1 prehru s 19 kol ?

Reagovat
Pinturicchio

Jj, byl a vymýšlel jsi nesmysly o tom, co by kdyby bylo, kdyby AS dalo některou z pološancí a nebyl jsi schopný přiznat, že jste dostali ve všech směrech na prdel.

Ted se zjevíš, jako hrdina po jednom zápas, který navíc AC mohlo vyhrát a rádobyvtipně se vysmíváš lidem, kteří tipovali, že AC v té první trojce ještě skončí (což pořád klidně možné je).

Reagovat
Alberto Aquilani

včom sme od vás dostali tak hrozne na prdel ? využili ste naše individuálne chyby, dať tam Ljajič ten nájazd zo začiatku zápasu je to iný zápas.... dali ste 2 goly zo štandartiek, ktoré sme bránili jak postihnutý, ale ty tu píšeš o nejakej totálnej dominancii Juve, ktorá proste absolutne nebola

Reagovat
Pinturicchio

Jo, argument kdyby, nic jiného jsem nečekal.

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, su tám argumenty o dominancii Juve, kedy ste nám dali vo všetkých smeroch na prdel, sorry, ale žiadna dominancia Juve v zápase nebola, možno posledných 20 minút ked sme hrali s 9 hráčmi .....za 1.poločas ste mali 1 slovami jednu strelu na bránu

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Alberto Aquilani

kde je tá dominancia Juve v tých štatistikách ? Juve strely na bránu 1.poločas- 1!!

Reagovat
Pinturicchio

Jj, protože on se hraje jen první poločas, ... podívej, nemám ti k tomu co říct, jestli chceš, klidně si dál nalhávej, že kdyby dal Ljajic gól, tak byste alespon remizovali, je to tvoje věc a mě to v podstatě nezajímá ... já dám přednost realitě, a sice vítězství a dominanci Juve, kteroužto uznala většina Římanů tady na EF, ... ahoj.

Reagovat
10

Furt ten Ljajić že šel z úhlu a na čáře byl Bonucci nenapíšeš, takových šancí měl Juventus v prvním poločase 3

Reagovat
smazaný uživatel

kukal som ten zapas a vyraz dostali ste na prdel sedi jak vysity

Reagovat
DelPiero137

Toto mi pripomina zapas Inter-AS, ked Jajinek tvrdil nieco podobne. Ze ste ich napriek vysledku nezvalcovali. Rozdiel v tomto zapase bol ze vase najvacsie sance, boli zo striel spoza 16 a jeden nebezpecny strielany center. Inter vtedy nastrelil tycky, mohli kopat 11-ku a pod.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som tiež písal presne, že je to jak Inter- AS, akurát teraz sa to vymenilo. AS ich nezvalcoval, ale využil šance x zaváhania súpera, presne ako zápas Juve- AS, fakt Juventus proste AS nevalcoval....

Reagovat
10

ty vůbec nerozumíš těm souvislostem...Juventus vyhrál i díky tomu, že prvních 25 minut přenechal iniciativu AS, hrál hluboko s 10 ti hráčema za míčem, to jste hráli v maximálním nasazení a vyplýtvali nejvíc energie, ale nic z toho víceméně nebylo, pak už začal přebírat iniciativu Juventus a s přehledem vás přehrál, takže možná ano, Juventus Romu nepřejel, ale Conte Garciu naprosto zásadně ano...

Reagovat
Alberto Aquilani

čiže Conte je proste Superman, ktorý vedel, že v 1.poločase ked raz prejdete cez polku dáte gol, a že tam kaštan s De Rossim spravia hentie blbosti, OK

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Těch náznaků a nebezpečných situací tam měli jednoznačně víc jak my. Ten první poločas z naší strany sice špatnej nebyl, ale oni nás k přímému ohrožení nepustili. Nějakejma standardkama bych neargumentoval, takhle si kolikrát soupeře otevíráme taky.

Reagovat
10

už jsem tě jednou prosil o sestřih prvního poločasu, ze kterýho by AS vyšlo jako tým s větším počtem šancí...

Reagovat
DelPiero137

Ja som to prave takto nemyslel. V nasom vzajomnom zapase ste nemali tolko sanci, tolko tutoviak ako Inter. Leova mega chyba dala sancu Ljajicovi, ktory mal velmi slubnu sancu. Okrem toho par striel z dialky ktore boli nebezpecnejsie, jeden strielany center. Bez nejakej arogancie, nemali ste zdaleka tolko a takych tutoviek ako Inter. To je co sa tyka vasej utocnej faze.

My sme dokazali vyuzivat sance efektivnejsie nez je nasim "standardom". Vidim rozdiel v nasom vazojomnom zapase a vasom s Interom. Tam to bolo naozaj, Inter nedal (tycky, Morgan caroval, penalta?), vy ste premienali. V Juve-AS ste mali nejake naznaky sanci, my sme premienali, casom aj vela zahadzovali. Akurat sme boli na zaciatku stiahnutejsi a nehrnuli sa dopredu vo velkom pocte.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter mal tyčku a zmätok pred bránou, kedy sa pískal útočný faul, bol to vyrovnaný zápas, kedy bolo AS efektívnejšie a malo väčšiu kvalitu, pre mna je to rovnaký zápas jak Juve- AS

Reagovat
Pinturicchio

Měl by sis změnit nick, Alberto Kdybylani / Kebylani ti bude pasovat víc.

Reagovat
Alberto Aquilani

a ty na pintuvyhovorímsanaihriskovtureckuricchio

Reagovat
Pinturicchio

Zkusil jsi to, ale špatně, já se na hřiště v Turecku nevymlouval.

Reagovat
Alberto Aquilani

http://postimg.org/image/qr2ksbbq5/ dobre kluci, ukončíme to, moja maličkosť pre Vás :D

Reagovat
lnterista

ten je od vietnamcu?

Reagovat
Alberto Aquilani

máma mi ho raz doniesla z nejakeho trhu či odkial, stál vtedy ešte asi 400 slovenských korun, takže ano

Reagovat
lnterista

ja se jen tak ptam ale vypada v poho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

No k našemu zápasu jsem se vyjádřil dost, ale ten Inter jsme kontrolovali podobně my. Inter měl zas stavu 1:0 pro nás jednu střelu Guarina z dálky, která skončila na tyči, penaltu si nevzpomínám a pak hlavičku Rickyho odněkud z penalty, to taky nejsou zrovna mega šance. Tam jsme podobně jako vy proti nám naprosto přesně věděli, co chceme hrát a v klidu toho dosáhli.

Reagovat
DelPiero137

Musim si pustit zostrih zapasu este raz, ja si pamatam celkom velke sance Interu aj tycku. A ta situacia s 11-kou, spominal to aj Jajinek. Vam piskol 11-ku na Gerva, na druhej strane tomu chybalo tusim pol metra aby to bolo v 16-ke.

Reagovat
Pedro10

Reagovat
10

proč si svým názorem nekontroval už tenkrát? tohle umí každej

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo čo si písal bola taka blbosť že som sa týždeň z toho liečil

Reagovat
10

neúspěšně, koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sassuolo hrálo sympatický fotbal, mohli by se zachránit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je strasna hanba toto

Reagovat
brvno

ved to, ja nehovorim ze Berardi si to nezasluzi, prave naopak

sassuolo islo do protiutoku a henti len kukali jak puci..

Reagovat
brvno

ta obrana(a trener) podla mna, sak absolutne nereagovali stoperi

Reagovat
CubONE

Som strasne zvedavy na Maxovu tlacovku. Ake kaleraby bude tlacit do hlavy tentokrat.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Robinho je world class player, Noce zahrál velmi dobře, obrana odvedla kvalitni práci, jen proste měli smůlu..

Reagovat
mastakillah

Brazilec Anderson v Manchesteru United nehraje a mohl by do konce ledna odejít. Podle listu Daily Mail má o hostování pětadvacetiletého záložníka zájem Fiorentina.

Na co by jim byl? Na jeho pozici mají docela dost kvalitních hráčů

Reagovat
olis

neviem ale jednania potvrdil uz aj Di Marzio

Reagovat
mastakillah

To nám by se takovej hráč hodil daleko víc

Reagovat
olis

my sa zaujimame o kvalitnych hracov tiez :) otazne je ci niekto z nich pride

Reagovat
mastakillah

no to už je věc druhá. Kéž by vyšel ten Jorginho

Reagovat
Alberto Aquilani

toho by som kludne bral do AS ako back up za Pjaniča

Reagovat
CubONE

Tak Anderson to v sebe ma. Celkom behavy a s myslienkou. Strasne ma mrzi, ze mu Moyes nedava sance.

Reagovat
mastakillah

Kvalitu určitě má. O tom nepochybuju. Jen mě zařáží, že o něj stojí zrovna Viola, která má na jeho postu obrovskou kvalitu

Reagovat
CubONE

Uz to vidim.

Reagovat
Alberto Aquilani

koho ? Aquilani neni žiadna obrovska kvalita ....

Reagovat
mastakillah

Ambro, Aquil, Borja, Pizzaro, Fernandez nebo Iličič, který hrál víc staženěji. To je docela na 3 posty

Reagovat
mastakillah

*docela dost (nějak mi vypadlo slovo )

Reagovat
Milan.B

tlak mam asi tak 220/180..... strasne daco ani nemam slov

Reagovat
Mihal

keď to nemáš pomer váha/výška tak si ešte v pohode

Reagovat
Milan.B

Reagovat
božský John

Uplnej Hertl

Reagovat
Pinturicchio

Hráči, o kterých se spekuluje, že je Moyes pozoroval a možná chtěl přivést ... Astori, Ibarbo, Marchisio ( ), Vidal ( ).

Reagovat
mastakillah

Adána by si mohl vzít, ten by se mu tak kvalitativně hodil

Reagovat
božský John

Heled ty se, Juve hraje jakym stylem? Jestli na tri hrace uprosted (predpokladam, ze Pogba, Pirlo a Vidal), tak kde hraje ten Marchisio, ze byste ho nestrelili ani za 30? To je to takovej borec?

(je to stredak, ze jo )

Reagovat
Pinturicchio

3-5-2, Claudio je momentálně z formy, čili je na lavičce.

Reagovat
božský John

A to je takovy to moje 3-2-3-2 z fify? Jakoze dva stazenejsi zaloznici a pred nima dve kridla a ofensivni zaloznik?

Reagovat
Pinturicchio

Klasické 3-5-2, ... na krajích jsou létači (Asamoah, Lichty), kteří mají pod palcem celou lajnu, Pirlo playmaker a Pogba s Vidalem B2B vydatně podporující Tévez s Llorentem.

Reagovat
božský John

Ahaa, tohle mam rad, je to dost flexibilni, mas dost hracu dopredu i dozadu, jenom to dost zavisi na kvalitnich kridlech, ktery jsou alfa a omega tohohle systemu tak ze bych se na ten juventus podival?

Reagovat
Pinturicchio

Jj, tam musí být rychlé torpéda s velkým fyzickým fondem, co se nebojí 1 na 1 a mají dobrý centr. Určitě koukni, dneska to bylo herně slabší, ale minule proti AS koncert.

Reagovat
CubONE

Tak Vidal vraj na leto. Moyes bude mat asi 100milionov, mozno aj viac, ak ho preplatime, tak ktovie...

Reagovat
Pinturicchio

100 milionů, ... to je chce vypláznout za jednoho hráče?

Reagovat
CubONE

60 a placneme si kludne.

Reagovat
Pinturicchio

To je prostě málo, navíc podepsal novou smlouvu, Juve ho prodávat nechce, on nechce odcházet. ... a upřímně, momentálně nevidím jediný důvod, proč by nějaký hráč měl chtít přestoupi z Juve do MU.

Reagovat
Alberto Aquilani

LM ?

Reagovat
Pinturicchio

Znovu budeme vyvozovat závěry z jedné pokažené sezony v LM a dělat z toho dogma? MU se, zatím, dostalo o jednu fázi dál.

Reagovat
DelPiero137

To by bol dobry argument v pripade klubov ako Real, Bayern kde by mal velmi vysoku sancu na vyhru v LM. Bez provokacie, neverim United tuto sezonu v LM, stale nemaju LM istu v dalsej sezone.

Reagovat
Alberto Aquilani

aj tak je to blbosť, lebo by ju hrať nemohol :D teraz som si to uvedomil

Reagovat
CubONE

Ved ja viem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Myslíš, že by Vidala nestrelili za 60?

Reagovat
Pinturicchio

Po podpisu nové smlouvy jsem si tím docela jistý, ... pokud půjde, půjde za víc.

Reagovat
brenk

to si nemyslím, u Pogby by som povedal, že 60 je reálnych, má predsa o 5-6 rokov menej, Vidal podľa mňa až takú hodnotu nemá

Reagovat
Pinturicchio

O Pogbovi se ani nebavím, ten půjde za 100.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

No, však uvidíš sám.

Reagovat
mastakillah

Max. tolik za kolik šel Cavani. Pochybuju, že by z toho vytřískali víc

Reagovat
Pinturicchio

Cavani měl klausuli, Arturo nic takového ve smlouvě nemá, pokud vím.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výbuch AC byl dos podobná zápasu s violou, kde jsme dostali slušně za uši. ale sem rád že máme 50% práv na Berardiho

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by ten píčus "italská mág" se pakoval do ACM, Ancelotti, debil jeden, z nejlepšíma hráčema světa a on neumí hrát snima fotbal, navíc si na každý tiskovce sere do huby, jednou řekne že Ozila nechtěl že mu neseděl do konceptu a potom řekne že ho neměl za žádnou cenu prodat

Reagovat
REPLIKATOR

AC Berardi

Reagovat
CubONE

Tak vraj prevezme tim do konca sezony Superpippo.

Reagovat
Inzaghi

Jako krátkodobé řešení ok, tomu týmu teď zřejmě prospěje jakákoliv změna, jen pro Pippa je to celkem nevděčná situace, jelikož si může trenérskou reputaci pokazit hned na začátku kariéry. Snad se pod ním alespoň trošku probudíme a následně to po sezoně někomu předá a vrátí se rozvíjet svoje schopnosti do Primavery. Ohledně Pippa, nejvíc jsem zvědavej, zda sáhne po změně rozestavení, ale hlavně na konfrontaci minulé devítky se současnou. Klidně si umím představit, že Pippovi bude milejší hrát na hrotu s Pazzem než s Mariem, kterej je i přes svůj talent v 9 z 10 zápasů na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo hrává s Primaverou 4-4-2, co to tak sleduji. Takže třeba i v áčku? Kdo ví.

Reagovat
Inzaghi

Se současným kádrem si to těžko nějak představit.

Reagovat
brvno

super, ze tu o tom niekto pise, lebo vidim, ze gazzetta okamzite chrli info, ale cez google translate pochopim 30% .. takze dik

ale hned z prvej spravy som vedel, ze max bali kufre.. konecne ... tie body by sa zisli, ale tuto to bola demonstracia toho, aky bezradny ten trener je posledne 2 sezony a teraz to vyvrcholilo, ukazkovo.

vedieme o 2 a potom toto...

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte Allegriho nikto nevyhodil, Barbara si niečo tliacha do novín, to je celé, tak sa ešte neteš..... aj ked nehovorím, že takto to zostane aj do obeda

Reagovat
adalbertus

AC

Reagovat
smazaný uživatel

O Allegriho budoucnosti by se mělo rozhodnout dnes

Reagovat
Jajinek

Všichni 3 naši konkurenti ztratili body...dva dokonce prohráli, jestli dnes nevyhrajem, tak už mě vážně odvezou...

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pinturicchio

Berardi ... voto Milano : 9, voto Roma : 10 (desítku vidím poprvé za dobu, co hraju Fantu), voto Napoli : 9.

Reagovat
smazaný uživatel

krasnych 21 bodů

Reagovat
Pinturicchio

Jj a já vůl těch krásných 21 bodů nechal smrdět na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas budu hrat pro změnu asi v deseti, to se sešlo, když Paletta po zraněni a Cassani s Barzou oba trest za žk.

Reagovat
Pinturicchio

Nám tohle kolo nevyšlo oboum.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a Allan čk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Hele júúúú...kto tam hraje teraz fantu teraz? Je tam niekto neáktivný, že či by som mal šancu na comeback

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně ne, Micci, uvidíme po konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako myslel som to po sezóne...preberať od niekoho tím, to néé.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz ho vyhodte sakra!!!!!! Klidne at trenuje samotnej Galliani s Berlusconim, ale uz ne Allegri!!!! Ani spanek nepomohl, jsem porad nasranej!

FORZA MILAN !

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Milan.B

konecne ho vydrbali som myslel ze sa toho nedozijem

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

Allegri oficialne vyhodeny

3 krat hura poprosim

Reagovat
Milan.B

hip hip

Reagovat
rossoneri89

huraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri venku, Tasotti do konce sezóny. Alespoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tassotti tradičně z obliga..., kdo, že má na starost obranu ?

Reagovat
smazaný uživatel

s Allegrim končí ještě Landucci, Maldera a Folletti...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pisou neco v tom smyslu, ze Tassotti povede team opravdu jen docasne a porad je tu moznost prevzeti teamu Inzaghim nebo Seedorfem, kterej se muze vyvazat ze smlouvy v Botafogu (mluvil o tom i jeho agent)...

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem..., ale jak vidím, ono zdejší komunitě bohatě postačí tohle řešení, vždyť za všechno mohl jen debil Allegri..., základka hadr.

Reagovat
CubONE

Ale tak Seedorf este stale nema dokoncenu licenciu, nie?

Reagovat
Pinturicchio

Na lavičce může být oficiálně Tassotti a pod palcem to mít Seedorf.

Reagovat
smazaný uživatel

udajne ma vsechny potrebne formality..

Reagovat
smazaný uživatel

udine

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Tak zase velké H....! Po marnotratných výkonech proti Laziu a Udine jsem nečekal zázraky, ale ve 3 body jsem věřil. Nějak to prostě uhaluzit, doklepat to tam silou vůle, ale nejde to. Palacio z formy a celkově mi přišlo, že kllukum došly síly. Je to krutá realita neporazit bídné a podprůměrné Udine a Chievo...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je uz neskutocne a velmi bolestive pre moje oci sa na to pozerat. cely zapas prevaha, ale len taka pasivna, ziadna agresivita pred 16, ze by sme ich nejak vytrapili, ziadny hrac to nezoberie na seba.. sa ani snazit nemuselo chievo..

no a z coho mam najvacsie nervy celu sezonu su tie nase retardovane oblucikove prihravky a predkopavanie si lopty 10 metrov pred seba od kazdeho hraca co sa chysta "utocit".

dufam ze kovacic bude hravat pravidelnejsie, dnes to bolo celkom dobre, treba mu viac istoty ale, rovnako aj ricky nehral najhorsie.. ale tak co z toho vsak.. remizovali sme s chievom..ano s chievom.. 6 miesto bude uspech tuto sezonu asi..

posily neocakavam ziadne, budem verit ze Botta sa uchyti a zbavime sa smetiarskych hracov, cim nejak dozenieme manko 70 mega..

aj napriek velkej depresii z poslednych zapasov stale "k*rva fandim."

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič nejlepší na hřišti, snad bude hrát místo Guarína. Potenciál má velkej, jen se trochu vykopat. Jinak jsem koukal na 3. zápas v řadě a jsme prostě totálně v prdeli, bohužel

Reagovat
Deki

nejlepší na hřišti??? proboha, vždyť dneska mi přišlo, že mu to vůbec nesedlo! to, co zadrbe a ztratí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, že pár balónů zbytečně ztratil, ale chtěl hrát, byl hodně na balónu a pokoušel se něco vymyslet. To je to, co nám chybí. Kdo tam byl dnes lepší??

Reagovat
Deki

Dnes měl velkou šanci se víc ukázat, protože jinak v základu prakticky nehraje, ale mě teda nezaujal. Už jsem viděl lepší zápasy v jeho podání. Naopak se mi dnes líbil Ricky, Jonathan, Kuzmanovič...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že tihle 3 nehráli špatně, ale mě se líbil i Kovačič a to asi nejvíc. Prostě jen můj názor. Beztak potřebujeme, aby hráli ještě líp a hlavně všichni!!

Reagovat
lnterista

souhlas akorat nevim co se vam libi na Rickym

Reagovat
Deki

hodnotím jen první půli, ta druhá nestojí ani za zmíňku co se mi líbí? třeba jeho přihrávka na gol, to, jak se dokáže elegantně uvolnit a zbavit protihráče, mám ho prostě rád, je to vynikající typ do kombinace. škoda jen těch zbytečných ztrát podobně jako u Kovačiče...

Reagovat
lnterista

jo nahral na gol pekny...ale vic nic. Moc soluje strili z nemoznych situaci a na muj vkus moc zpomaluje akce. Doufam ze ho do budoucna prodame

Reagovat
Jajinek

on je problém, že všechny prodat nemůžem...někdo za nás musí hrát i fotbal...prodej Guarína a Rickyho a nahrazuješ celý podútok mužstva.

Reagovat
lnterista

jj ja vim...leda zkusit nekoho noveho za ty prahy ale je jasny ze Ricky urcite zustane

Reagovat
Deki

teď bych ho rozhodně neprodával, to raději kvapem někam poslat Guarína. pokud se ale Botta ukáže v dobrym světle, prodeji RIckyho bych se taky nebránil. zatím ale ne, patří k tomu nejdůležitějšímu, co dokáže směrem dopředu jakžtakž něco vypracovat...

Reagovat
lnterista

ja myslim ze to je jedno...LM nam stejne neuhraje tak co snim

Reagovat
Deki

tak když to bereš takhle, tak by v týmu měl zůstat Handa a kdo dál?

Reagovat
lnterista

dobra otazka...ale urcite Palacio, Kovacic a doufam ze i Icardi a !Juan! Ostatni jsou pro me defacto postradatelni(nemluvim o legendach)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to podobne. Juan je moj oblubenec, aj ked dokaze dakedy spravit taku vec az ma pichne pri srdci, ale verim ze bude dobrym hracom. Cital som ze on, Palacio a Alvarez by mali predlzit zmluvy v najblizsej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prihral na gol, podla mna bol smerom na branu supera najnebezpecnejsim hracom.. skoda ze nema rychlost, to je unho velke minus

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas s Kuzmanovicom

Reagovat
lnterista

taky se mi libil Kuzmanovic ma prehled a v pohode prihraje ale hoden zakladu Interu urcite neni...vubec mi nebude vadit kdyz zustane ale jako stridajici hrac

Reagovat
Deki

jako za mega nebo kolik nás stál...

Reagovat
smazaný uživatel

Milano v peknych sra*kach Trapiace sa velkokluby, cim to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že lze ještě zařadit Inter mezi adepty na titul? Před třemi měsíci o tom byla řada přesvědčena a když jsem tvrdil, že budou v polovině ligy ztrácet 15 bodů, byl jsem – jemně řečeno – kritizován. A hle! Ztrácí jich 20! Jaké pobavení... Boj o titul s Interem bude ještě tvrdý, je nutné, aby si Conte uvědomil, že je máme v patách.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter na titul? Kdo to říkal?

Reagovat
Pinturicchio

Někteří hráči Interu, Jonathan o Scudettu mluvil opakovaně.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Whats up, Msgoo?

Reagovat
Jajinek

děláš znovu to, za co jsem tě minule kritizoval, uznal jsi chybu a omluvil ses? Já jsem tě měl alespoň za inteligentního

Reagovat
Jajinek

ano, nějak jsi nepochopil, čemu se směju...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, asi ne, možná kvůli té idiotiské reakci smajlíkem.

Reagovat
Jajinek

zkus tu svoji zahořklou tvář jednou odhodit a diskutuj nomálně. Fakt, nikdo ti nechce ublíži, nikdo primárně nechce ublíži tvému Juve. Nemusíš automaticky lidem, co Tě někdy ponížili chtít vše vracet, nemůžu posoudit, jestli to tak děláš v realu, myslím, že ne, tak proč to děláš zde? Chápu, že mě nemáš rád, ale přece jsi dost chytrej na to, aby ses pořád nechoval jak naprostej blbec a suchar. Vždyť ta diskuze se tady vedla o něčem úplně jiném, ale ty musíš zhrzeně kopnout do Interu, do mě, ani to nepromyslíš. Vždyť vedete ligu, máte 2 tituly...užívej si to. My Interisti bychom měli daleko větší právo kopat kolem sebe a neděláme to

Reagovat
Pinturicchio

Nedramatizuj to, já si přečetl jen Biancův post, proto jsem mu napsal to o Jonathanovi.

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a já se zasmál, páč dalších 5 dalších lidí, mimo jiné 2 fanoušci Juve, to chápalo jak já. Ty prostě musíš podpořit protiInteristický komentář a pak přejít hned do ulity s vyrukovat na mě s MSgoo (idiotem) a pak s idiotským komentářem. Já nic nedramatizuju, nechci tě uražet, ani tě odbívat, normálně ti píšu, co si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Fujtajbl, "odbývat"!

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, mě už tohle nebaví, sorry, ale po 150-té tisíce už fakt ne.

Reagovat
Jajinek

vždyť to vždycky začínáš ty

Reagovat
Pinturicchio

Podívej, já na tohle dohadování, sáhodlouhé vysvětlování, tvé posměšky, nemám náladu ani chuť. Chápu, že ti v tomhle směru nejspíš chybí Msgoo, Bennes, navíc Olis už se chová v podstatě v pohodě, ale najdi si na tyhle babské plky o ničem někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

To není podstatné. peterino mluví o zdejších uživatelích, kteří ho za to kritizovali. Tak se ptám, kdo z nich mluvil o titulu.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to maju ako všetci už pred sezonou hovoriť, že Juventus je už teraz jasný víťaz ligy, alebo čo ? Nevidím nič zlé na tom, ak trebars na začiatku hráč Interu povie, že verí v titul ....

Reagovat
Jajinek

řekni mi jediného uživatele, když mluvil v souvislosti s Interem o titulu

Reagovat
sinter

si jasnovidec , klobúk dole,

Reagovat
The Krupy

Z užívateľov medzi fanúšikmi Interu tu o titule pred sezónou ale fakt nikto nehovoril.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze od zaciatku sa hovorilo opatrne len o tom ze by sme chceli byt do 3 miesta.. na ktore ale bohuzial nemame..

Reagovat
danko10

Reagovat
Votas

je to na hovno...Kovačič hrál od začátku, Rano si nekopnul a celkem dlouho tam byli dva útočníci + Ricky a stejně to stálo za vyližprdel...takže se není na co vymlouvat a je to pěkně deprimující

Reagovat
Komat

Převaha byla, ale nic z toho... Inter je bezzubej jak ústa staré ženy.

Reagovat
Maritazzi

Juventini, nevíte na kdy připadá náš pohárový zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

21. nebo 29. leden.

Reagovat
Maritazzi

Díky, ČF je jen na jeden zápas? Mám v tom bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, jeden. Jenom semifinále je na dva.

Reagovat
Maritazzi

Jsem zvědavej, jak k tomu přistoupíme, pokud se bude hrát doma, tak asi o vypouštění nemůže být řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rozpisu se hraje u vás. Nemyslím si, že byste to jakkoliv vypouštěli. Bude to další prestižní zápas. Těším se na to.

Reagovat
Maritazzi

Pokud postoupí Lazio a vypadne Neapol, tak jako vítězové poháru budou hrát doma oni, super.

Reagovat
smazaný uživatel

ale když AC a Inter sečtou body tak sou o dva body před Juve to je velkej úspěch

Reagovat
olis

SKY: Neapol ponuk 9 mega + bonusy za Capoueho, De Laurentiis vraj uz kontaktoval Railou, ten nam ho v lete nukal medzitym pokracuju kontakty s Veronou ohladom Jorginha, som zvedavy za koho ponukneme zajtra

Reagovat
olis

+ Gala sa zaujima o Ranochciu a Inter o Hernanesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Hernanes teraz neodíde, najskôr až v lete a určite nie do Interu.

Reagovat
olis

dnes uz nic nie je iste

Reagovat
Pipo123

Dneska na Parmu by mala byť zostava

Berisha, Konko, Ciani, Novaretti, Radu, Ledesma, Onazi, Felipe Anderson, Ederson, Keita, Perea.

Parma naopaj asi v najsilnejšej zostave, ale postup by mal byť náš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se těšil, jak vsadím na Parmu, když hraje v té nejsilnější sestavě a podle předpokládaných sestav tam budou od soboty pouze tři hráči stejní. To mi jako nejsilnější sestava nepřijde.

Reagovat
Pipo123

Neviem, já som čítal túto zostavu,

PARMA (4-3-3): Mirante; Cassani, Mendes, Lucarelli, Gobbi; Acquah, Marchionni, Parolo; Sansone, Amauri, Cassano

To je relatívne dosť silná zostava, hlavne tá ofenzíva oproti ten našej mladej vyzerá lepšie.

Reagovat
Pipo123

Neviem, já som čítal túto zostavu,

PARMA (4-3-3): Mirante; Cassani, Mendes, Lucarelli, Gobbi; Acquah, Marchionni, Parolo; Sansone, Amauri, Cassano

To je relatívne dosť silná zostava, hlavne tá ofenzíva oproti ten našej mladej vyzerá lepšie.

Reagovat
Pipo123

Tiež zaujímavé, tak ale celkovo to vyzerá kompaktnejšie než tá naša zostava, ale asi skúsim da´t 1, ten kur 2.20 je docela lákadlo inak itale mal si pred sezónou pravdu že Biava bude nakoniec náš najlepší obranca, čo vravíš na ten návrat ku korenom starého Lazia od Reju ?! Za dva zápasy dokázal neskutočne zlepšiť hru obrany a hlavne nakopnúť Ledesmu

Reagovat
smazaný uživatel

Edy je kvalita. Viděl jsem zápas s Interem a hned je tam znát jeho rukopis. Na druhé straně jsou dva zápasy hodně málo na nějaké soudy a hodnocení. A Biava je klasik. Těžko ho v klubu, jakým je Lazio, bude nějaký mladý "moderní" stoper posílat na lavičku.

Reagovat
Pipo123

Inak myslíš že je ešte šanca na EL ? Konkurencia tiež stráca, Verone dochádza dych a keď vidím ofenzívnu činnosť Interu tak si proste myslím že mám šancu ich predskočiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance vede hlavně přes pohár. Že bude finále dvou zástupců, kteří půjdou do LM, nebo budete v tom finále vy. Myslím si, že Inter by předehnat šlo, ale před vás půjde ještě AC a to by pak musel být megakolaps Violy, Neapole nebo AS.

Reagovat
madridcan

Pisal si o najsilnejsej zostave a nemas tam Biabianyho

Reagovat
Pipo123

Už vidím ako nám utečie Cannavaro a aj útočník, pretože podľa všetkoho musí najskôr niekto odísť, o Floccu má záujem Bologna a Cannavarovi by musel uvolniť miesto Ciani

Reagovat
olis

Cannavaro mozno ani nikam nepojde, Benitez povedal ze nikdy nepovedal ze ho posle prec a pokial sa nejak ohladom toho zaloznika nezobudime tak na obrancu neostane cas a Cannavaro bude musiet ostat

Reagovat
Pipo123

Je to znova rovnaké ako cez leto, niekto musí odísť aby niekto mohol prísť, už vidím ako predáme Cianiho a Floccu a nestihneme nikoho priviesť

Reagovat
olis

aj u nas je to strasne vysneny zaloznik a uz ho zhaname dva mesiace pritom AS sa rozhybe s Nainggolanom a o dva dni podpise, Fiorentina s Andersonom, tiez to vyzera byt na podpis, Chelsea Matica, a my za kazdeho len podavame ponuky a hovno z toho

Reagovat
FuckT

A to je presne ten najvacsi fail, ktory sa s nami opakuje uz dlhe roky a ocividne ani Benitez to nezmeni. Potrebujeme obrancov, minimalne 2(do stredu a na kraj) a my si tu zhaname zaloznikov. Myslim, ze v zapasoch proti velkoklubom sa jasne ukazalo, ze co sa tyka utocnej kvality, tak mozeme konkurovat hocikomu, ale ta obrana nas nici. Ono sa teraz zda, ze sa to zlepsilo, alle to sa nam zdalo uz aj predtym a proti vacsim klubom sa potom zase raz ukazali len splasene kone...

Reagovat
olis

nidky nevies, to zlepsenie do urcite miery prist musi aj zo sucasnym kadrom, uz dva zapasy bez nuly, este take dva ked sa nam podaria moze im stupnut sebadovera co tiez vela urobi kazdopadne to ze tam treba posily to je jasne, ved to potvrdil aj Benitez a vedenie, ale to ze zhaname zaloznika je "vina" Beniteza nikoho ineho

Reagovat
olis

inak ak by sa podaril ten Capoue tak u neho by sa dalo uvazovat aj o tom ze by sa dal vyuzit aj v obrane

Reagovat
mastakillah

přesně. Akorát je teď docela problém i s tím záložníkem, když je dlouhodobě zraněnej Valon. Inler a Blerim to nezvládnou odehrát všechno a Radoševič nemá potřebné zkušenosti. Kdyby nepřišlo to zranění, tak bychom záložníka zatím ani nepotřebovali

Reagovat
olis

nepotrebovali ale bola by to nasa priorita cislo 1 tak ci tak inak co dava Rafa obcas nejake minuty Radosevicovy na konci tak ma celkom oslovil, co povies? Rafa hovoril ze tu poziciu zvladne aj Marek a necudoval by som sa keby tam teraz na niektory zapas nastupil kym je Valon zraneny a nemame este posilu

Reagovat
mastakillah

Tak Marek by to určitě zvládl toho bych se nebál, ale zase bychom brzdili jeho potenciál, kdyby hrál na staženější pozici. No a ten Radoševič no nevím. Hrál docela krátký úseky zápasů, tak podle toho to člověk moc posoudit nemůže. Šance by se mu ale dát měla. To je pravda. Buď ji využije nebo ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele