19. kolo
13.01.2014 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Chievo Verona 1:1

Inter Milán opět nepřesvědčil a to jak výsledkově, tak i herně. Branky na Giuseppe Meazza padaly velmi brzy. Na úvodní Paloschiho trefu odpověděl za pár minut Nagatomo. Ze zápasu to ale bylo vše. Inter zůstává po dalším špatném výkonu šestý a Chievo šestnácté.

Svěřenci Waltera Mazzarriho moc dobře věděli, že pokud vyhrají nad Chievem, vrátí se na páté místo před veronský Hellas. Jenomže Inter situaci nezvládl a po nemasném a neslaném výkonu bere pouze bod.

Utkání přitom začalo aktivně a v jednu chvíli se zdálo, že dojde k divoké přestřelce. Po pár minutách hry šokoval stadion Giuseppe Meazzy Alberto Paloschi. Ve vápně nekompromisní střelou pod břevno zakončil a Handanovič neměl nejmenší nárok. Ovšem Inter s vyrovnáním dlouho neotálel. Ricky Álvarez poslal do vápna přízemní centr a úplně volný Yuto Nagatomo pohodlně srovnal na 1:1. Nerazzurri měli územní převahu, ale do konce prvního poločas už si čistou gólovku nevypracovali. Naopak nebezpečnější bylo Chievo. Ve 38. minutě unikl obraně domácích útočník Théréau a ač brzděn, dokázal vystřelit. Naštěstí pro Inter jen vedle branky.

Fly Donkeys nastoupili proti Interu s výborně připravenou defenzívou. Diváci na milánském stadionu neviděli v průběhu druhého poločasu nic, co by je zvedlo ze sedadel. Chievo remízu 1:1 ubránilo a zisk bodu je pro něho cennou záležitostí. Inter se nadále trápí. V řadě nedokázal vyhrát už třetí soutěžní zápas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:0

Reagovat
Kuba408

3-0

Reagovat
hradec

Inter Milán 3:1 Chievo Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Inter do plynu končim sváma odpadi

Reagovat
Pospovič

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele