Serie A - souhrn 18. kola

10.01.2015, 19:53, aktualizováno 11.01.2015, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál v Neapoli a na čele tabulky má již tříbodový náskok, protože druhé AS Řím dokázalo v městském derby proti Laziu vybojovat jen bod. Remízový výsledek se zrodil i na hřišti Atalanty, naopak tři body berou Cagliari, Fiorentina, Sampdoria a Hellas. Důležité vítězství nad Janovem slaví Inter. Naopak v Turíně a Sassuolu diváci vítěze nepoznali...

SSC Neapol - Juventus FC 1:3

11.01.2015 20:45

Góly: 64. Miguel Britos - 29. Paul Pogba, 69. Martín Cáceres, 90+4. Arturo Vidal

Juventus ovládl duel s Neapolí a do Turína si odváží tři body. Ty mu zajistily trefy Paula Pogby, Martina Cácerese a Artura Vidala. Za Neapol se prosadil Miguel Britos, ale remízový stav tým trenéra Rafaela Beníteze neudržel.

Rozjetá Neapol se spolehla na tříčlennou ofenzivní zálohu s Markem Hamšíkem ve středu a dvojicí De Guzmán - Callejón na krajích. Ti podporovali jediného vysunutého útočníka, kterým nebyl nikdo jiný než argentinský střelec Gonzalo Higuaín. Juventus poslal do boje o tři body osvědčenou sestavu, jedinou výraznější změnou byl Martin Cáceres na kraji obranné čtveřice.

V prvních minutách se hra odbývala v blízkosti středového kruhu, a když už se Neapol vydala vpřed, zastavil ji buď Giorgio Chiellini, nebo se o to postaral sám Buffon. Toho trochu vystrašil snad jen David López, který po centrovaném míči od Jonathana De Guzmána mířil hlavičkou vysoko nad. Do šance se pokoušel dostat také Gonzalo Higuaín, ale ani jeho strážení obrana Staré dámy nepodcenila.

Partenopei měli čerstvou zkušenost s tím, jak porazit turínského soupeře, ale dnes se jim to příliš nedařilo. Oni byli tím aktivnějším celkem, ale gól se jim vstřelit nepovedlo ani v osmnácté minutě. Rychlou akci na pár dotyků zakončoval z pozice penalty Jonathan De Guzmán, ale tísněn dvěma protihráči pálil těsně nad břevno.

Když se nachylovala ke svému skončení minuta devětadvacátá, zrodil se první gól zápasu. A stál za to, protože mladý Francouz Paul Pogba předvedl své kvality v plné šíři. Míč se po několika odrazech uvnitř pokutového území dostal právě k Pogbovi, který nad ničím moc nepřemýšlel a hned jej namířil přímo na bránu. Rána to byla tak přesně umístěná, že i když si brankář Rafael na míč sáhl, nic víc nezmohl - 0:1.

Krátce před koncem první půle mohl Juventus navýšit své vedení, když se do zajímavé střelecké příležitosti dostal Cáceres, před kterým se uvnitř pokutového území uvolnil prostor a obránce Juventusu měl tak dost času zamířit. Nakonec se rozhodl pro tvrdou přízemní ránu, po které se brankář Rafael musel hodně natahovat, aby ji zvládl pokrýt.

Na úvod druhého poločasu se Neapol ještě snažila s výsledkem něco udělat, ale byl to spíše Juventus, kdo držel vývoj zápasu v rukách. Hrozil i ze standardních situací, když se například Pirlův rohový kop dostal na hlavičku naskakujícího Giorgia Chielliniho, ale vysoký italský reprezentant mířil těsně nad. Po hodině hry odešel slovenský záložník Marek Hamšík a místo něj se do zápasu zapojil Dries Mertens. A jeho vliv se okamžitě projevil, když Mertens rozehrál rohový kop, který skončil u Miguela Britose. Ten se ve vápně zorientoval skvěle a propálil Buffona - 1:1.

Juventus se ale nehodlal vzdát a o pár minut pozdě už bylo v Neapoli zase o něco víc truchlivo. Po faulu střelce branky Neapole Miguela Britose zahrál Andrea Pirlo volný přímý kop skvěle, když míč posadil přesně do prostoru, kde se nacházel obránce Martin Cáceres. Ten střelou z voleje umístil míč za bezbranného Rafaela a Juventus znovu vedl!

Své první minuty v dresu Neapole si připsal Manolo Gabbiadini, který vystřídal Josého Callejóna. Střídal i Juventus, který na hřiště vypustil Stephana Lichtsteinera s Álvarem Moratou. Neapol se samozřejmě snažila získat alespoň bod. Ke střeleckému zakončení zpoza pokutového území se dostal Britos, ale netrefil bránu. Tu trefil na opačné straně Arturo Vidal, který dostal přesnou nahrávku a krásnou ranou poslal míč pod břevno!

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 2:2

11.01.2015 15:00

Góly: 48. Francesco Totti, 64. Francesco Totti - 25. Stefano Mauri, 29. Felipe Anderson

Věčné město dnes odpoledne krále nepoznalo. Celky AS i Lazia nastřílely shodný počet branek. Lazio se dostalo do dvoubrankového vedení už po třiceti minutách, když se nejprve trefili Mauri a po něm Felipe Anderson. AS ale spasil jeho kapitán Francesco Totti, který skóroval dvakrát.

Lazio nastoupilo v blankytně modrých dresech a na hrudi jim svítila slova, která v poslední době zaplavila internet - Je Suis Charlie. Někdo možná očekával, že trenér Rudi Garcia dá šanci Mattiovi Destrovi, který vyjádřil svou nespokojenost v klubu. Na jeho místě ale nastoupil kapitán Francesco Totti, kterého podporovali Juan Manuel Iturbe a Alessandro Florenzi. Lazio spoléhalo především na skvělého Felipeho Andersona, Antonia Candrevu a Filipa Djordjeviće. Právě Antonio Candreva se prezentoval zajímavou akcí, když přebral míč zhruba ve středovém kruhu, přesprintoval s ním až k vápnu AS a ranou na vzdálenější tyč protáhl brankáře De Sanctise.

Většina kombinací AS se odehrávala formou rychlého protiútoku, jenže ani Iturbe s Florenzim neměli nikoho, kdo by si nabíhal do pokutového území, takže častokrát volili nahrávku zpět na záložníky. Rychlou akci předvedl Antonio Candreva, který dostal míč do běhu po chybě záložní formace AS. Candreva postupoval směrem k vápnu, zasekl míč a následně se pokoušel o obstřel brankáře De Sanctise, ale bránu o kousek netrefil.

Míč se dostal na kraj hřiště ke kopačkám Manuela Iturbeho, který s ním udělal několik kroků a chystal se vypálit. Byl ale podražen Felipem Andersonem, který od sudího Orsata obdržel první žlutou kartu dnešního derby. Totti ale napálil jen nejbližšího obránce Lazia. To se dostalo ke střele díky tečované ráně Marca Parola, se kterou si brankář De Sanctis poradil.

Lazio předvádělo mnohem agresivnější napadání a jeho výsledkem byla akce vedoucí k první brance. Radja Nainggolan přišel o míč ve středu pole a Felipe Anderson završil svůj rychlý postup krásným lobem před bránu. Tam si naběhl kapitán Stefano Mauri, De Rossi nezasáhl míč a Mauri pohotovou ranou prostřelil bezmocného De Sanctise!

To ale nebylo vše. Další šok si pro AS přichystal Felipe Anderson. Obrana AS zaváhala a její laxní přístup v bráně znamenal, že si brazilský útočník mohl přichystat míč na střelu. Ta byla lehce tečována, brankář De Sanctis se hodně zdlouhavě pokládal na zem a míč skončil za jeho zády podruhé.

Každé derby mezi těmito týmy je hodně nervózní a nejinak tomu bylo i dnes. Po akci Iturbeho, který si pohrál s Canou, jej hráč Lazia fauloval. Následně se strhla potyčka obou táborů, ze které rezultovaly žluté karty pro Iturbeho, Mauriho a Canu. AS vědělo, že pokud chce body, musí radikálně změnit svůj přístup. I proto trenér Rudi Garcia vyslal do druhého poločasu duo Ljajić - Strootman a stáhl Nainggolana s Florenzim. Tři minuty po změně stran se AS dostalo zpátky do zápasu, když si na centr z levé strany si naběhl kapitán Francesco Totti - 1:2.

AS od té doby převzalo otěže zápasu a snažilo se alespoň srovnat. Juan Manuel Iturbe natáhl z třiceti metrů ke střele, která navíc ve vzduchu zaplavala. Brankář Federico Marchetti si ale poradil. Na druhé straně mohlo být znovu horko, protože Candreva poslal před branku AS prudký centr, na který si šikovně naběhl v tísni Mauri. Jeho hlavičku ale zastavila tyč! Lazio mělo další šanci díky Antoniovi Candrevovi, který tvrdě vypálil a brankář De Sanctis měl hodně co dělat. Bylo to ale znovu AS, kdo se radoval. A svou jedenáctou trefu proti Laziu vstřelil opět legendární Totti. Ten si jako jediný v tu chvíli se pohybující hráč v pokutovém území dostal k přetaženému centru a v akrobatické pozici srovnal! Jedno oslavné "selfie" a AS mělo v tu chvíli bod.

Deset minut před koncem utkání se na hrací plochu dostal také mladík Mattia Destro, který vystřídal unaveného Iturbeho. Ani on se ale neprosadil. Naopak se mohlo vedení opět ujmout Lazio, když Maicon neodehrál míč adekvátně, ten se po centru ze strany dostal na vápno a Miroslav Klose měl před sebou jen brankáře Morgana De Sanctise. Ten se ale vyznamenal skvělým zákrokem na čáře a zachránil pro AS alespoň bod.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Empoli FC 1:0

11.01.2015 15:00

Góly: 49. Éder

Sampdoria slavní důležitou výhru. Připsala si tři body za vítězství nad Empoli, které však statečně vzdorovalo. Tým trenéra Siniši Mihajloviće se dokázal vyrovnat se ztrátou Manola Gabbiadiniho a zajistil si tři body díky trefě útočníka Édera, který rozhodl těsně po změně stran.

Fotbalisté si na rozcvičku před zápasem oblékli speciální sadu nových triček černé barvy s bílým nápisem "Je Suis Charlie", aby poctili památku zavražděných redaktorů pařížského deníku. Mnoho štěstí jim ale v úvodu zápasu nepřinášela, protože aktivnějším celkem byli hosté z Empoli. Nejprve se do koncovky tlačil Maccarone, který odcentroval na bližší tyč. Pro míč si ale došel brankář Emiliano Viviano. Následně z těžké pozice vypálil Simone Verdi a levačkou mířil těsně vedle domácí branky. I tento atak Sampdoria přečkala a mohla útočit.

Z třiceti metrů vypálil Eder, jenže jeho pokus mířil hodně nad břevno. O minutu později po krásné kombinaci vypálil z nějakých dvaceti metrů opět Éder a gólman Sepe musel dobrým zákrokem vytěsnit míč mimo tři tyče. Brazilský útočník Éder byl hodně vidět a také jeho další rána směřovala velmi dobře do sítě. Brankář Sepe ale i tentokrát stihl udělat rozhodující zákrok. Ke konci první půle se Doria hnala do dalšího útoku. Éder vyslal do dobré střelecké pozice Bergessia, který vypálil zpoza vápna těsně mimo.

Brankář Sepe ještě před odchodem do šaten zlikvidoval šanci Duncana, který sice dobře vypálil, ale mířil jen do míst, kde byl brankář hostí. Také ve druhé půli byli aktivnější domácí. Éder utekl po levé straně, udělal si kličku směrem k pokutovému území a vypálil zhruba z dvaceti metrů, ale Sepe byl opět na místě a připraven zasáhnout. O minutu později už to Éderovi vyšlo. Zkušený útočník se ukázal jako skvělý nahrávač i zakončovatel. Nejprve akci rozjel nahrávkou do vápna na Gonzala Bergessia. Ten mu balon vrátil hned z první. A Éder si poté poradil skvělým způsobem, když přesnou ranou z voleje obstřelil bezmocného Sepeho - Doria se díky nejaktivnějšímu muži zápasu dočkala zaslouženého vedení.

Pár minut poté Éder vypálil po zemi z nějakých dvaceti metrů a jeho skákavý pokus vyrazil Sepe jen stěží. Následná dorážka už se neujala, neboť zasáhli obránci. Éder byl o chvíli později faulován a k exekuci volného přímého kopu se postavil Angelo Palombo. Jeho rána ale mířila těsně nad břevno. Po hodině hry se Gonzalo Bergessio dočkal střídání, místo něj vyběhl trápit obranu Empoli Stefano Okaka Chuka. A byl hodně vidět, protože díky svým parametrům i silovému stylu hry dělal obraně hostí velké problémy.

Až dvacet minut před koncem zápasu se velké šance dočkali také hosté. Po krásné přihrávce a následné efektivní kličce vypálil Pucciarelli a brankář Emiliano Viviano měl hodně co dělat, aby byl u tyče včas a ránu zneškodnil. Domácí Blucerchiati chtěli s přibývajícím časem ještě více útočit, ale nedařilo se jim překonat ofsajdovou past Empoli. Do ní často padal zejména Okaka. Po faulu na Mchedlidzeho se k míči postavil Daniele Rugani, ale jeho bomba, ačkoli ve vzduchu ještě změnila dráhu letu, skončila těsně nad břevnem. Sampdoria může slavit zisk tří bodů, díky nimž se alespoň na chvíli opět přiblížila vysněné třetí příčce. Empoli sice bojovalo srdnatě, ale nakonec zůstává patnácté.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Parma FC 3:1

11.01.2015 15:00

Góly: 39. Jacopo Sala, 72. Luca Toni, 90+1. Mattia Valoti - 63. Francesco Lodi

Hellas před vlastním publikem nasázel Parmě tři góly a bez problémů zvítězil. Hosté tak nepotvrdili minulé vítězství a nadále zůstávají předposlední. Navíc ztráta na nesestupové pozice se opět prohloubila.

První minuty zápasu nabídly vyrovnanou podívanou a až v 15. minutě byla k vidění první vážnější situace. Postarali se o ní domácí borci, Luca Toni se zbavil svého strážce, ale stopku mu vystavil výborným zásahem Mirante. Golman Parmy musel zasahovat i po půlhodině hry, tentokrát ho prověřil Javier Saviola a Mirante opět obstál. A konečně ve 39. minutě se poprvé měnilo skóre, Jacopo Sala si na vápně zpracoval balón a křižnou, přízemní ranou překonal Miranteho - 1:0 pro Hellas.

Parma hodlala po změně stran srovnat, směrem dopředu vyvíjela značnou aktivitu, ale Hellas pozorně bránil. V 64. minutě se ale dočkala, Francesco Lodi se postavil k volnému přímému kopu a fantastickou ranou přes zeď nedal Benussimu žádnou šanci - 1:1. Nerozhodný stav byl Parmě souzen jen pouhých osm minut, Luca Toni opět prokázal svůj střelecký instinkt, když se nacpal do přesného centru a míč od jeho kopačky skončil v síti - 2:1 pro Hellas.

V závěrečné fázi zápasu se bylo rozhodně na co koukat. Šance se rodily na obou stranách, nejprve ztroskotal v tutovce Palladino a po něm nepřidal další trefu Luca Toni. Definitivně bylo rozhodnuto až v první minutě nastavení, kdy Hellas vstřelil třetí gól. Mattia Valotti si obhodil Miranteho a do prázdné branky pečetil výsledek tohoto utkání.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Città di Palermo 4:3

11.01.2015 15:00

Góly: 20. Manuel Pasqual, 51. José María Basanta, 64. Juan Cuadrado, 74. Joaquín - 59. Robin Quaison, 61. Robin Quaison, 81. Andrea Belotti (pen.)

Skvělou podívanou si pro diváky na stadionu Artemio Franchi připravily týmy Fiorentiny a Palerma. Utkání plné emocí, napínavých chvil i zajímavých příležitostí skončilo atraktivním výsledkem 4:3. Z výhry se nakonec radovali domácí, kteří odčinili poslední nepovedené výsledky.

První poločas skončil jen hubeným výsledkem 1:0 a asi jen málokdo čekal gólové hody, které měly přijít. Za domácí se postupně trefili José María Basanta, Juan Cuadrado a Joaquín. Za hosty snížilo duo Robin Quaison a Andrea Belotti. Prve jmenovaný švédský záložník se trefil dvakrát. Palermo vstřelilo tři branky i s tím, že se před utkáním zranil hvězdný kanonýr Paulo Dybala. Kdyby byl na hřišti, kdo ví, kolika branek bychom se dočkali.

Od prvních minut bylo jasné, že diktovat tempo dnes bude Fiorentina. Fialky mohl do vedení poslat Mario Gómez, kterému se absolutně nedaří. Architekt David Pizarro vymyslel parádní kolmici do vápna a Mario Gómez uklízel míč do prázdné branky. Jenže po rozhodnutí sudího Mazzoleniho se tak stalo s pomocí ofsajdu, takže branka nebyla uznána. A Gómezovo prokletí směle pokračuje. V desáté minutě se Mario Gómez opět dostal do zakončení z malého vápna, jenže také tentokrát jeho pohyb zastavil praporek pomezního.

Fiorentina udeřila o chvíli později po rychlé akci z křídla. Matías Fernández nahrál na hranici velkého vápna, tam si naběhl obránce a kapitán Manuel Pasqual a přesnou ranou do protipohybu brankáře Stefana Sorrentina otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Montellovu družinu.

Fiorentina tlačila a další branku mohla přidat jen o chvíli později. Borja Valero chytře pronikl do vápna a přehodil brankáře Stefana Sorrentina. Míč však zastavilo břevno! Nicméně, od břevna se míč odrazil na malé vápno, kam si seběhl střelec Mario Gómez. Ani tato šance ale neukončila jeho střelecké trápení, protože někdejší opora Bayernu Mnichov poslala míč nad břevno! O chvíli později se ve velké šanci objevil aktivní Valero, jehož tvrdá rána byla ještě tečována, ale z dobré pozice brankáře neprostřelil. Deset minut před odchodem do šaten si na centrovaný míč si na přední tyči naběhl Marcos Alonso, jenže hlavičkoval mimo.

Do další velké šance se dostal nevysoký tvůrce hry David Pizarro, který ale v dobré příležitosti pálil jen do tyče! Pět minut po změně stran se měnilo také skóre zápasu. Po centru ze strany vznikl ve vápně Palerma závar, ve kterém se nejlépe zorientoval stoper José María Basanta a míč dorazil do brány - 2:0.

Palermo získalo míč, vydalo se dopředu a na konci bleskové akce se míč dostal ze strany k volnému švédskému záložníkovi Quaisonovi, který napálil míč k tyči. O dvě minuty později stejný hráč srovnal! Obránci Fialek udělali obrovskou chybu v obranné linii, jejich špatné nahrávky využil opět Quaison a téměř navlas stejnou situaci zakončil stejným způsobem - 2:2. Fiorentina byla na tahu a dokázala bleskově odpovědět. Pasqual odcentroval z levé strany, na malém vápně se k míči dostal Juan Cuadrado a Fiorentina opět vedla - 3:2.

Vyrovnat mohl Franco Vazquez, ale v dobré příležitosti pálil těsně vedle. Patnáct minut před koncem Fiorentina odskočila svému sokovi na rozdíl dvou branek, když si Joaquín udělal čas i prostor, potáhl míč kolem vápna na střed a krásnou ranou obstřelil brankáře Sorrentina - 4:2. Na tom, že si Montella může připsat tři body, už nic nezměnil ani proměněný pokutový kop Belottiho po faulu Basanty.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Cesena 2:1

11.01.2015 15:00

Góly: 11. João Pedro, 27. Godfred Donsah - 89. Franco Brienza

Druhé vystoupení Cagliari pod vedením Gianfranca Zoly konečně vyšlo na výbornou, tedy určitě co se výsledku a zisku bodů týče. Sardiňané totiž zvítězili v klíčové záchranářské bitvě nad Cesenou 2:1.

Domácí, vědomi si selhání z minulého kola, vstoupili do utkání hodně aktivně a první branka na sebe nenechala dlouho čekat. Už v desáté minutě byl ve vápně faulován Ekdal a sudí pískl pokutový kop. Každopádně Giorgi z desítky selhal, Leali ho skvěle vychytal, avšak na bezprostřední dorážku Joaa Pedra už byl krátký. Cagliari tak vedlo brzy 1:0. A vedoucí brankou aktivita domácích neustala. O několik minut později si Pedro narazil s Donsahem a druhý jmenovaný nechytatelně k tyči zakončil - 2:0. Cesena si mohla do šaten odnést ještě výraznější ztrátu, ale závar v první minutě nastavení nakonec přežila bez újmy.

Byl to poločas jednoho týmu, Cagliari vedlo zcela zaslouženě a mělo skvěle nakročeno k vítězství. Pokud chtěla Cesena myslet na bodový zisk, potřebovala po změně stran pořádně zabrat. Hned z kraje druhého poločasu mohla dokonce snížit, ale Brienza z bezprostřední blízkosti trestuhodně přestřelil branku. Útočník hostí se připomenul i po hodině hry, ovšem ani jeho další rána v síti neskončila. Na druhé straně si zase udělal prostor ke střele Longo, ale ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

V závěru zápasu si domácí hlídali pohodlný náskok a Cesenu drželi v bezpečné vzdálenosti od svojí branky. V 89. minutě ale zničehonic snížil Franco Brienza. Z levé strany propadl centrovaný míč až na vzdálenější tyč, kde se nacházel nehlídaný Brienza a v samotném závěru bylo zaděláno na drama.

Cesena dělala v nastavení co mohla, ale čas se jí rychle krátil a Cagliari nakonec vše ustálo. Po další prohře je Cesena nadále poslední.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:1

11.01.2015 15:00

Góly: 72. Davide Zappacosta - 90. Dejan Lazarevič

Pouze další remízu si na své konto připisují Atalanta Bergamo a Chievo Verona. Zápas na Atleti Azzurri d'Italia skončil 1:1, když na vedoucí trefu Zappacosty odpověděl v 90. minutě přímým kopem Lazarovič.

Chievu se velmi brzy naskytla obrovská možnost vedení, Schelotto byl sám před brankářem, ale Sportiello neuvěřitelným zákrokem svůj tým podržel. Hosty musela neproměněná šance pořádně mrzet, neboť tohle mělo skončit gólem. Po hříchu to ale byla jediná velká šance prvního poločasu. Oba týmy předváděly vyrovnanou partii, ale šancí bylo celkově poskrovnu.

Druhé dějství nabídlo o něco lepší fotbal. Birsova rána byla sražena a na druhé straně Moralez donutil k perfektnímu zákroku Bizzarriho. V 72.minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch domácího celku. Zappacosta z pětadvaceti metrů napřáhl a krásnou ranou, po které se marně natahoval Bizzarri, rozvlnil síť - 1:0 pro Bergamaschi.

Fly Donkeys už neměli mnoho času na srovnání a vehnali veškeré síly do útoku. Minutu před koncem navíc uviděl druhou žlutou kartu Bellini a zbytek zápasu se odehrál v početní převaze hráčů Chieva. Atalanta už se viděla jak vítěz utkání, ale v 90. minutě rozehrával standardní situaci Lazarevič. Míč z trestného kopu trefil parádně a Sportiello tahal míč ze sítě. Konečná dělba bodu byla dokonána.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Janov CFC 3:1

11.01.2015 12:30

Góly: 12. Rodrigo Palacio, 39. Mauro Icardi, 88. Nemanja Vidić - 85. Armando Izzo

Inter Milán potvrdil vzrůstající formu, kterou ukázal už proti lídrovi z Turína. Dnes odpoledne si poradil s nebezpečným Janovem a zdá se, že i herní projev týmu trenéra Manciniho je stále přesvědčivější. O góly se v dresu domácího Interu postarali Rodrigo Palacio, Mauro Icardi a veterán Nemanja Vidić. Za hosty v závěru zápasu korigoval jen Armando Izzo.

Ani premiérová trefa v tomto ročníku pro mladého obránce Janova nestačila na to, aby zastavila rozjetý Inter Milán. Ten naopak potvrzuje, že ambice má vysoké a hráče mnohem kvalitnější, než tomu bylo na úvod sezony. Očistná kůra trenéra Roberta Manciniho začíná fungovat na výbornou, k čemuž přispívá také příchod Lukase Podolského a aura hvězdné posily na lavičce v podobě Xherdana Shaqiriho. Inter dnes nastoupil opět v rozestavení 4-2-3-1 s Icardim na hrotu, vedle Podolského se postavili Palacio a Hernanes.

Utkání začalo ve vysokém tempu. Vpřed se hnali hosté z přístavního města, De Maio se ihned dlouhým centrem pokoušel najít vepředu Matriho. Ten ale na míč nedosáhl a na opačné straně si s centrem Podolského poradil Nicolas Burdisso. O minutu později Hernanes parádně přihrál Icardimu, jenž byl sám před Perinem. Mladý brankář Janova ale zůstal klidný a stav se neměnil. Inter přidal a vytvořil si tlak, ze kterého šel málem do vedení. Skvělou práci odvedl Rodrigo Palacio, který se s míčem obtočil kolem svého strážce De Maia, ale svým centrem do vápna mířil nepřesně.

Vedení se mohl ujmout také Janov. Bertolacci poslal parádní centr za obranu na Antonelliho, který ale neprostřelil pohotového Samira Handanoviće. Ve dvanácté minutě se ale Inter konečně dočkal. Podolski nacentroval do vápna na Icardiho, jehož střelu z otočky Perin vyrazil. Bohužel pro CFC vyrazil míč jen k nohám dobíhajícího Rodriga Palacia, který už míč do prázdné brány dopravil bez větších potíží - 1:0.

Inter chtěl kout železo, dokud bylo žhavé. Hernanes si těsně před vápnem přehodil balon z levé na pravou a centroval na nabíhajícího Danila D'Ambrosia, ale jeho nahrávka byla příliš krátká. Medel posílal kolmici na nabíhajícího Maura Icardiho, ale toho včas zastavil De Maio. Po půlhodině hry se Inter dostal do přečíslení, ale vše zvládl Nicolas Burdisso, který fauloval Hernanese. Brazilský záložník byl dnes ve formě a poslal pěknou přihrávku Palaciovi. Zkušený argentinský útočník se obtočil kolem Izza a z výhodné pozice střílel na zadní tyč. Tam byl ale včas brankář Mattia Perin a míč zlikvidoval.

Pár minut před koncem prvního poločasu si Mauro Icardi naskočil na rohový kop a přesně umístěnou hlavičkou nedal Perinovi šanci zasáhnout. Inter vedl 2:0 a Janov musel hodně zabrat, chtěl-li body. Pět minut po změně stran se s tím pokoušel něco udělat Luca Antonelli, ale jeho rána po skákavé nahrávce nebyla přesná. O chvíli později Hernanes posílal do šestnáctky centr, který Andreolli prodloužil na Palacia. Argentinský útočník ale nemířil přesně.

Na opačné straně Rincón sklepl balon pro Falquého, ale jeho projektil nepřekonal pozorného brankáře Samira Handanoviće, který si s míčem poradil. Po hodině hry se do akce dostal opět zlepšující se Iago Falqué, který hlavičkoval těsně nad. Falqué o něco později našel ve vápně volného Bertolacciho, který ve skluzu mířil těsně mimo. Andrea Bertolacci se hodně snažil vytáhnout proti Nerazzurri, ale jeho další pokus taktéž mířil mimo tři tyče. Deset minut před koncem zápasu se slavným mohl stát střídající Juraj Kucka, ale mířil těsně mimo tyč.

Přesto se Janov dočkal. Armando Izzo se ve vápně dostal k dorážce Costovy střely a Handanović musel kapitulovat. Někdo možná očekával mohutný nápor Janova a jeho snahu o srovnání, ale nic z toho se nekonalo. A to proto, že Inter pojistil svou výhru. Veterán Nemanja Vidić se dostal po rohu k balonu, který zblízka dostal do sítě a Inter slavil tři body.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 1:1

10.01.2015 20:45

Góly: 81. Kamil Glik - 3. Jérémy Ménez (pen.)

Smírně 1:1 se rozešly celky Turína a Milána. Ostře sledovaná postava duelu Alessio Cerci zůstal jen na lavičce náhradníků. Trenér Inzaghiho ho i vzhledem k vývojí utkání neměl potřebu nasazovat. AC v zápase dlouho vedlo díky penaltě Méneze, ovšem po vyloučení De Sciglia vyrovnal ve druhé půli Glik.

Diváci na turínském stadionu nečekali na úvodní branku dlouho, obrana Granaty vyrobila už ve třetí minutě hrubku, čehož využil Ménez a po faulu na něj sudí odpískal pokutový kop. Francouzský forvard vzal zodpovědnost na sebe, penaltu bezpečně proměnil a AC vedlo 1:0. Turín na nic nečekal a hnal se za vyrovnáním. Střela Farneruda skončila u pozorného Lópeze a španělský brankář si poradil i s průnikem Quagliarelly. Diego López byl tak společně s Ménezem hlavním strůjcem hubeného vedení.

Turínští byli i nadále lepší, hlavička zkušeného Morettiho skončila těsně mimo a o chvíli později tentýž hráč opět hlavou orazítkoval tyč. Při AC tedy stála i paní štěstěna. Nicméně ve třetí minutě nastaveného času prvního poločasu štěstí Rossoneri opustilo. Mattia De Sciglio zatahal za dres svého reprezentačního kolegu Darmiana a po druhé žluté kartě musel předčasně do srpch. Bránící se Milán tak čekal celý druhý poločas v početní nevýhodě.

Na Inzaghiho partu čekal přetěžký úkol. Turín byl už v prvním poločase lepší a ve druhé půli byl odhodlán odpor slavného soupeře zlomit. Není překvapením, že AC vyrukovalo po změně stran s úpornou defenzivní taktikou. Turín obléhal milánskou branku, ale vlastně až do 72.minuty si větší šanci nevypracoval. V tento moment se ke střele odhodlal Quagliarella a López musel rychle na zem. Za chvíli těsně minul branku Benassi a Milán měl velké štěstí, že stále vedl.

Jenomže nic netrvá věčně a devět minut před koncem zápasu se Granatě podařilo srovnat. Na rohový kop Perése si naskočil Kamil Glik a nechytatelnou hlavičkou zajistil kýžené vyrovnání! Turín vycítil možnost získat tři body, ale další úporná obrana AC to už nedovolila. Rossoneri byli v zápase jasně horším týmem a mohou být vlastně rádi, že si odvážejí alespoň bod.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:1

10.01.2015 18:00

Góly: 15. Simone Zaza - 26. Cyril Théréau

Osmnácté kolo italské ligy načalo utkání mezi Sassuolem a Udinese a po devadesáti minutách hry se body rozdělily. Domácí Neroverdi tak nepotvrdili vítězství nad AC, avšak na druhou stranu opět neprohráli. Všechny branky padly už během prvního poločasu.

Na Stadio Tricolóre se nehrál zrovna pohledný fotbal a tak nemohli být diváci úplně spokojeni. Naštěstí ale nějaké branky padly a to už během úvodní půlhodiny. A do vedení šli hned po patnácti minutách domácí borci, na krásně načechraný centr z pravé strany si naskočil reprezentant Simone Zaza a nekompromisní hlavičkou poslal Sassuolo do vedení!

Výsledek 1:0 ale vydržel zhruba jedenáct minut. Obrana Neroverdi ve vápně úplně zapomněla na Cyrila Théréaua, který dostál své pověsti kanonýra a přesnou střelou na vzdálenější tyč zajistil vyrovnání. Krátce před odchodem do šaten mohl strhnout vedení opět na domácí stranu Simone Zaza, nicméně tentokrát nebyl přesný.

Druhý poločas začal karetním mariášem v podání hlavního sudího. Před očima se postupně zažlutilo Berardimu, Widmerovi a Vršaljkovi. Jinak ale tempo hry upadalo a šancí se příliš nerodilo. Až v 72.minutě se obraně Udine opět připomněl Zaza, ale proti byl brankář Karnezis. Udine si tak odváží ze Sassuola bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC18134138:943
2.AS Řím18124231:1340
3.SS Lazio1894533:2131
4.SSC Neapol1886433:2430
5.UC Sampdoria1879223:1730
6.ACF Fiorentina1876525:1727
7.Janov CFC1876524:2027
8.AC Milán1868427:2126
9.Inter Milán1867529:2525
10.Città di Palermo1867530:3025
11.US Sassuolo1859420:2324
12.Udinese Calcio1865721:2423
13.Hellas Verona1856721:2821
14.Turín FC1847713:1919
15.Empoli FC1839617:2318
16.Chievo Verona1846813:2018
17.Atalanta Bergamo1838714:2417
18.Cagliari Calcio1836923:3515
19.Parma FC18311418:399
20.AC Cesena18161115:369
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (301)

Přidat komentář
Furia Ceca

Škoda, že Sassuolo nevyhrálo. Každopádně docela pěknej fotbal nahoru dolů.

Reagovat
andycek1

No v drjhem polcasi typicka sucasna SA same zdrzovani fauly simulace bohuzel taka je sucasna SA...A este k Zazovi ten hrac je pecka on by sedel k Tevezovi jak vajco k vajcu

Reagovat
Furia Ceca

Určitě by to bylo úplně o něčem jiným než s Llorentem. Za další rok by ještě mohl přijít Berardi a vzít si rovnou po Carlitovi desítku (i když já pořád doufám, že Carlito si to angažmá v Juve nakonec prodlouží). Jinak mě se ten druhej poločas docela líbil.

Reagovat
andycek1

Ale tak Carlito ma zmluvu ešte na rok a pol kam sa on bude hnať môže až za rok sa rozhodnúť medzi tým sa môže všetko stať, to iba média nafukujú že už odchádza ked nepredlzil prvý bol dobrý ale druhý skoro vôbec ale každý má inší názor

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten 18ročný český hráčik na lavičke Udinese? Pozná ho niekto? Nepočul som o ňom ešte.

Reagovat
nik.pecek

dávam tomu měsíc a už si zase nikdo nevzpomene :)

Reagovat
Inzaghi

Člověk už ani nemá chuť se rozčilovat, jen čeká, kdy to utrpení skončí- Za poslední tři roky jsem si to říkal hodněkrát, ale tohle bylo asi úplně to nejhorší AC, jaké jsem kdy viděl. Nejhorší je, že něco podobnýho bylo celkem jasný už při pohledu na základní sestavu. Netuším, co si Pippo sliboval od té zálohy, ale strašně to připomínalo hru pod Maxem. De Jong s Montolivem spolu nemůžou hrát a už tuplem s nima nemůže být jako třetí záložník Muntari, který snad tím svým dnešním divadýlkem skončil. Statická záloha, bez špetky kreativity, schopnosti kombinovat, podržet balon, nebo dokonce pomoci obraně. S touhle zálohou to nikdy nebude vypadat jinak. Nevím, proč Pippo nestáhl do zálohy Jacka a nedal na křídlo Jeremyho s Pazzem na hrotu, ale tohle bylo předem odsouzeno k tomu, čemu jsme bohužel museli být svědky. Snad se co nejdřív vrátí van Ginkel a někdo nahoře pochopí, kde je v Miláně zakopaný pes.

Reagovat
Mrvinho

Za tu první větu

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa len tie štatistiky nie sú klamlivé, pozerám ako puk na strelecké pokusy. Dosť smutné že Torino takto ničí AC, aj keď polčas o hráča menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

veru dosť tomu pomohol dnes pippo. možno len jeho meno a aura ho zatial uchranila pred väčšou kritikou. niekedy (napr. dnes) mi pride bezradný.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nedopadlo výměnou Osvaldo / Muntari

Reagovat
mojmira

K tomu dnešnímu humusu nemá cenu cokoliv psát, víc jak 0 bodů je pro nás nezasloužených . Jediný kdo si zaslouží trošku vlídnější hodnocení je Lopez, ostatní nakopat do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Lopez to najlepsie co do AC prislo, neviem ci to vidim iba ja ale ten rami je dost trapny, aj dnesny gol bol jeho ked ho prehlavickoval super, pici a to je vysoky ako strom a aj gol od sassuola bol jeho ked mu uplne utiekol super a vyrovnali na 1:1, akoze snazit sa snazi ale ako on sam povedal, ze z automechanika to dotiahol daleko nechapem ze dnes taki hraci dostavaju sancu v klube ako AC, nevidel som co spravil Muntari ale on uz tam nemal byt davno a taktiez s nim aj mexes, bonera, essien a samozrejme rami tiez prosim o fanusikov AC aby sa vyjadrili na De Sciglia - to sa vam vazne paci tento obranca? ved cez neho vsetci prechadzaju ako nic a stale urobi nejaku blbost, asi v nom potencial je ale ja by som ho predal ihned realu ak on stale maju zaujem, je vela lepsich krajnych obrancov jediny mlady ktory tam ukazuje na ihrisku vsetko je el shaarawy jeho by som nikdy nepredal ! forza milan !

Reagovat
CubONE

No Stephan na tom ihrisku tuto sezonu ovela viac ako Mattia neukazal. Bohuzial.

Reagovat
CubONE

Hroza, des, stastie a Lopez. Ak by to dnes bolo 5-1, ani by sme sa divit nemohli. Fatalny vykon od vacsiny, ta zaloha totalne nefunguje, Monty potrebuje hrat v strede. Muntari to korunoval tym vystupenim na lavicke. V obrane sa mi pacil aspon Abate, naopak Mattia hrozny, ta cervena bola len vrchol vsetkeho, snad si aspon 5 zapasov posedi, lebo to co predvadza, je neskutocne.

Tomuto uz chyba len Destro za dvacku.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Destro za 20 bude třešnička na dortu.. Pokud to fakt udělají, tak se múzou chytni ut za ruce a jit do hajzlu..

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mrvinho

K nám se nevyjadřuju, jen mi je líto Ventury, ten tam trpěl Tak 2 týdny bych je nechal na treninku jen střílet.. No a my se snad rozjedem k nějaké té výhře příští týden v derby

Reagovat
Furia Ceca

Pro Toro je remíza velká ztráta, AC dneska naprosto trapnej výkon . Přiznám se, že to nechápu, individuality nemaj špatný, ale jako tým to nefunguje... Asi by to chtělo pořádnýho kouče, AC není prostě klub vhodný pro začínající trenéry, při vší úctě k Seedorfovi a Inzaghimu. Jinak doufám, že po dnešku bude Muntari vyřazenej z kádru a potáhne doprdele, takovýho zmrda fandům AC nepřeju .

Reagovat
smazaný uživatel

otres, otres, otres a otres!

Reagovat
Milan.B

VERGOGNA! dobru noc milanisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

38% of the goals that Milan have conceded this season have come from corners (8 out of 21) - it's the highest in the league.

Reagovat
CubONE

Neskutocne.

Reagovat
Maritazzi

Šílený číslo, zvlášť když člověk vezme v potaz, že aspoň podle jmen by ti hlavičkáři měli být relativně kvalitní. Každopádně dneska to bylo jedno, Toro si dělalo šance naprosto ze všeho.

Reagovat
10

Každá ace byla zakončená strašně snadno, tam nebylo žádný bráněni od zálohy...standardky kapitola sama o sobě, Glik z nich mohl dát hattrick AC

Reagovat
10

Bez toho AC na konci

Reagovat
Ragazzo d'oro

Problém se standartkami neni nic noveho, bohuzel. Je az zarážející, že se s tím pořád nic nedělá. Dalsi otazkou je, jak moc velký podíl na tom ma Tassotti..

Reagovat
smazaný uživatel

AC-čko nula strely na bránu z hry

Reagovat
CubONE

AC získalo v zápasech s Empoli, Cesenou, Cagliari, Turínem, Palermem, Sassuolem a Janovem 4 body z 21 možných.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes po nich chtit zazraky.. bud rad za ty 4 body aspon.. pristi sezonu z tohodle uhrajou treba aspon 10..

Reagovat
nik.pecek

kdyby tě tam inzaghi poslal aspoň nachvíli tak by těch 10 bylo reálných

Reagovat
Ragazzo d'oro

Uz to zabalte..

Reagovat
celeb

Zapas som nevidel, ale ak koli tomu co citam musel odist Seedorf ... . Podla mna sa AC k nemu zachovalo velmi nekorektne.

Reagovat
rossoneri89

preto lebo na rovno povedal ze vyse polovica kadra stoji za hovno ....

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN

Pippo OUT, Muntari OUT, De Sciglio (posadit na lavicku, poslat ho hostovat), El Shaarawy IN

(on se rozehraje..), Niang (poslat ho hostovat)...

Zakladni osa tymu - Diego Lopez - Alex - Mexés - De Sciglio? - de Jong - Bonaventura - Honda? - Montolivo - Menez - El Sharaawy - Cerci?

Chce to koupit 2 kvalitni obrance, 2 kvality do zalohy, ale ne Destro za 20 kurva uz!

Hlavne Pippo jako trener tam nema co delat! Chce to tvrdou ruku na AC MILAN ! ! !

Diego Simeone by jim ukazal...

Reagovat
rossoneri89

Nianga poslat do prdele nie na hostovanie ...

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo.. klidne..

Reagovat
Sasha

Rami out, De jong out, Honda out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak vsichni OUT! Kdo ma zustat?

Reagovat
rossoneri89

Timovy duch ktoreho nikto nevidel len Pippo o nom furt rozprava

Reagovat
Sasha

tak ten kádr potřebuje aspoň pět nových lidí a z toho většinu do základu na tu lavku někdo zůstat může, z těch tři co jsem psal na lavku připadá leda Honda, ale to už tam rovnou může být Niang, pak samozřejmě může zůstat někdo jako Zapata nebo Bonera, klidně by mohl zůstat aj jeden z dvojice Essien nebo Muntari, ale pokud ten tým chce něco hrát, tak to na těchto hráčích nemůže být postavené: Lopez (Abbiati) - Abate (De Sciglio) - Alex(Mexes), posila (Zapata), posila (Bonera) - posila(Poli), Montolivo(Essien), Jack(posila)- Cerci(Niang), posila(Pazzini), Menez (El Shaarawy)

Reagovat
AC.Milan

De Jong? to nemyslis vazne

Reagovat
Sasha

myslím to naprosto vážně, záloha je nejslabším článkem týmu, včera přesto, že tam hráli tady často zastávaní De Jong a Montolivo, tak si ani neškrkla

Reagovat
Vtáky cez tepláky

de jong hrá hovno.. bohužiaľ.. možno preto že nemá ešte zmluvu.. hlavne on a monty nie sú veľmi spolu do trojčlennej zálohu. Kľudne by som ho pustil... no možno že nie kľudne, ale pustil :)

Reagovat
Mrvinho

Všeci zas vyhazujou Pippa, za ten bordel co tam je nemůže ani on a ani Seedorf nemohl. S tím co je k dispozici by neudělal žádnej trenér nic. Ti 2 sice ideální volba nebyli, ale určitě nemůžou za ty výsledky aspoň tak jak se píše tady..

Reagovat
smazaný uživatel

AC len zbera odpad co druhy nechcu, Muntari,Essien,Rami,Zacardo,Armero,Bonera.....Honda,De sciglio,Poli,Bonaventura,De jong,Mexes,Alex len priemer.preco nedaju sancu mladym a tie hostovania stoja za prd.preco v ac neposobia byvali hraci ?to vie len Berlusconi ktory kazdym rokom potapa AC.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

vidím že sa vyznáš

Reagovat
Mrvinho

Honda se nemůže zatím jen prostě nějak rozehrát, určitě mu ale nepomáhá že snad ještě nehrál na svém postu.

DeSciglio, nevim co se s ním letos děje, oproti minulému roku děs ale u něj se aspoň ví že zahrát umí, proč nehraje jak umí to je druhá věc a zároveň otázka.

Bonaventura se mi líbí a z těch posil bych řekl že je asi nejlepší, na něj se těším ještě co předvede.

Ten zbytek bych taky poslal o dům dál..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím teda kde teď Honda všude hraje ale většinou to vypadá že jen na křídle já bych ho stavěl normal na střed zálohy určitě by tam byl lepší než Montolivo

Reagovat
celestial-

Nahodou AC-ckari ja sa Vam divim, sa mate v podstate uplne super. Vas majitel na to serie, zbiera to najlacnejsie co je na trhu, trener Ikona no novacik. My sa snazime, kupujeme hracov, menine trenerov co maju reputaciu a stale sme na tom horsie v lige ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, ale nedivil bych se kdyby INTER skoncil jeste pred nama do konce sezony casu dost..

INTER se zvedne neboj, ale AC probere snad jenom propad do SERIE B..

Reagovat
smazaný uživatel

kam sme to dopracovali, zo srdciarov jak gattuso hrajú za AC postihnutý podpriemer jak muntari.. dufam že týmto nadobro skončil u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

nabizi se otazka - kdy se vrati AC zpet mezi evropskou elitu..? kdy bude zase ve finale LM..?

za 5 let, 10 let ? bude to vubec nekdy jeste..? hlavne, ze planuji ze postavi novy stadion

Reagovat
Milan.B

ale jaky skaredy novy stadion

Reagovat
celestial-

Skaredy?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze jedno jaky bude.. v tu dobu uzbudeme hrat Serii B a stejne tam nikdo chodit nebude..

Reagovat
Milan.B
Reagovat
celestial-

Tak ten by som Vam nezavidel, aj keby nam zostalo San Siro

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nebude stavať nový štadión?

Reagovat
celestial-

Mal by, ešte Moratti ohľadom toho jednal a následne i Thohir, ale nejaké informácie som poslednou dobou už nepočul, takže neviem čo je s tým

Reagovat
celestial-

Ešte sa chcem spýtať, to je už finálny koncept štadiónu? Lebo neviem, nejako mi to k AC nesedí také tie vlnky a celkovo ten štýl, v ktorom je to urobené..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

no mne sa ten nový štadión páči..

Reagovat
celestial-

Tak každému sa páči niečo iné, nakoniec hlavné je ako to bude vyzerať, keď to bude postavené, predsa len takéto tie náčrty sú trošku iné, ako keď sa to reálne postaví

Reagovat
CubONE

Prave novy stadion je suverenne najlepsia vec tejto sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa začal stavať?

Reagovat
CubONE

Este nie pokial viem.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved toto, až keď začnú stavať bude dôvod na radosť. tuším od 2016 som tam videl začatie stavebnych prac ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine čo má spoločne dnešné AC s tým Maldininim je logo a farba dresov...

Reagovat
Murtago

Ještě fašistu v bráně

Reagovat
CubONE

Diego Lopez je tiez fasista?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Empoli klidně se stejnou stoperskou dvojicí.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Spokojenost za prvni polocas a vlastne i celkove az na par hluchych mist ale na tom se zapracuje. Druhy jsme chteli hrat udrzbu ale na to jeste nemame(ani hrace). Libil se mi Podol a bude platnej ale trochu je to chudak mezi tema solistama casto tam byl sam rozhazoval rukama a nikdo ho nevidel(na tom musime zapracovat).Hlavne teda Guarin a Hernanes ti to hrozne brzdi ale az tam bude Kovacic a Shaqiri tak by to mohl byt pekny vitr. Icardi je super bojuje ale kdyz je mimo vapno s micem tak vubec nevi ale neva od toho tam jsou jini takze asi spokojenost....pome AS, pome Juve.

Forza Inter

Reagovat
Pinturicchio

Mně by se to u vás líbilo takhle - Hernanes, Medel - Podolski, Kovacic, Shaqiri - Icardi

Hernanes na křídle být nemůže, na to nemá vůbec rychlost.

Reagovat
lnterista

jj ale to je docela ofenzivni misto Hernanese by to chtelo nekoho jineho ale jak rikas na kridle hrat nemuze

Reagovat
Pinturicchio

Tak na tu "řezničinu" by tam byl Medel, Hernanes dozadu taky není špatný, mohl by hrát staženého tvůrce.

Reagovat
CubONE

Medel by to sam zvladol a Hernanes zas az taky traged dozadu nie je.

Reagovat
Jajinek

To by se musel posadit Guaro, který poslední zápasy, světe div se, hraje fakt dobře a má klíčové přihrávky. Nicméně v tom útoku máme celkem dobrou variabilitu nyní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni bude vyhra Lazia a večer Neapole, ať se to čelo trošku zamota

Reagovat
lnterista

ses normalni?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dobry ne

Reagovat
lnterista

jako je to dobry...Lazio je mi blizsi ale musim myslet na Inter

Reagovat
olis

nie nie, vyhra AS a nasa vyhra, Scudetto na jednej strane ovela radsej doprajem Rimanom a my aspon o tri body odskocime Laziu

Reagovat
mastakillah

Ty si doopravdy myslíš, že s Britosem na levým beku a tím předpokládaným středem zálohy urvem výhru? To já bych byl teda rád za bod

Reagovat
smazaný uživatel

nech len pekne juve a as vsetko vyhravaju okrem zapasov s nami.. oni si idu vlastny boj :)

Reagovat
CubONE

Vidaaaaa

Tomu to nejde nepriat, ako hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gól Janova byl regulérní, Danilo se zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio zatim parada vybornej vykon od všech, u AS jen Holebas a Iturbe celkem. Doufam, že AS ještě sníží, ať je na konci drama

Reagovat
smazaný uživatel

Totti tak to je bůůh

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Chievo v 90. minutě gól na 1:1, klasika. Jak já bych jim tu Serii B přál...

Reagovat
Votas

přesně tak...hnus

Reagovat
Murtago

Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je stále borec , ale škoda, že to skončilo nakonec remízou..

Reagovat
Rarášek

Totti ♥

Reagovat
Pinturicchio

Čekal jsem, že to AS ještě urve, v druhém poločase hráli dost dobře. Celkově asi zasloužená remíza, Lazio za první, AS za druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výkon AS v 2.poločase

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Pipo123

Kurva nech už príde nejaký obranca a nech sa všetci modlia aby De Vrij bol ok, inak sme maximálne v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

To nebejvá nic vážnýho, koleno se mu neprotočilo, nohu měl zpevněnou, než se vdá, tak se mu to zahojí

Reagovat
Pipo123

Já som ten súboj nevidel, snad máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

celkom dobry vysledok pre nas, ak to vecer neposereme...

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanič po sezóne na 95% odíde, snád ho vymeníme za toho Rabiota ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

je tu už 4. sezónu, čakal som, že už túto tu nebude a bohužiaľ, hrá v nej fakt slabo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych ho radši vyměnil za Cabayeho, když už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

Nevím, na co s tím Rabiotem čekají. Až ho koupí někdo jiný? Teď je na přestup docela dost času a oni zase začnou řešit až při konci přestupového období jak v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlas. Pjanic tu paradne pasuje, to, ze mu dnes nevysiel zapas ho este nestavia na odstrel.

Reagovat
Rarášek

Andreoli

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že mistrovi flusancovi dají za to selfie aspon pět zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ak juve dnes prehra, tak dostane stopku za tak otrasne nesportove spravanie.

Reagovat
DelPiero137

Lazio nedokaze udrzat takto rozohrane zaapsy. Akonahle super znizi a maju nieco vymysliet smerom dopredu, nedokazu to. Stiahnu sa a cakaju na brejky. Skoda, mali to dobre rozohrane, durhy polcas odisli a AS ich prejelo (aj ked tam naznak bol, ta tycka).

Reagovat
Pipo123

Tak aspoň sa netvári Mauri jak 15- ročná pička čo posiela pusinQu

Reagovat
Alberto Aquilani

"Alberto ty len provokuješ a riešiš pičoviny, fakt total pičoviny, tak sme sa hecli na derby, tak to má byť, derby je všade vždy top zápas. Odvtedy čo ste prehrali proti Juve tak všetko berieš až moc vážne a neni si nad vecou... nič v zlom, stále to je len futbal"

Byť nad vecou, len keď sa vedie ....

Reagovat
Pipo123

Veď já si robím srandu, rozosmial ma tvoj obrázok kde je Mauri

Reagovat
Alberto Aquilani

OK, teraz fakt seriózne ale Už si si objednal niečo z toho Cseyteyovho fan shopu ? Seriózne sa pýtam ....

Reagovat
Pipo123

Vôbec, ešte dávnejšie keď tam mal nejaké dresy NHL tak som uvažoval že si kúpil ale nakoniec som to neriešil.

Reagovat
Alberto Aquilani

som včera dajak zablúdil a našiel toto, to je genialitka https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10406842_10152923032092347_2378036863027852504_n.png?oh=8a0d2d1ff3fe38a2e8cf1a8c36747fe5&oe=556AD19C&__gda__=1428461352_6fbab9987ccceca7edd008714ae02610 ..... ale na červenožltý kríž na bielej mikine a že "Nemám rád tyhle barvy" to ešte nemá, to bola jeho najlepšia vec

Reagovat
Pipo123

To mi príde hodne amatérske, mne sa celkovo nejak nepáčia ani tie mikiny Lazia atd, skôr som uvažoval nad mikinou Caroliny či Arizony

Reagovat
Pettirosso

jeden lepší tým jak druhej

Reagovat
Pipo123

Proč ? Já mám hrozne rád Arizonu a hrozne sa mi páčia ich dresy, Carolina je zaujímavá aj keď sa obom momentálne nedarí, ale majú tam zaujímavých hráčov a obom verím že pôjdu postupne vyššie.

Reagovat
Pettirosso

téma olíbenosti nebudem rozebírat, to je subjektivní, ale prostě Arizona je šílenej tým v debilní poušti kdesi a ještě hrajou hrozný hovno a Carolina mi nikdy sympatická nebyla.

To víš, že půjdou nahoru, tak to v NHL chodí Carolina bude draftovat vysoko a je dost možný, že vezmou McDavida nebo Eichla, což je sice okamžitě nijak nespasí, ale postavit se kolem tým toho už dá, zvlášť pokud udrží Staalovce, navíc do budoucna by měli vystaraný.

Reagovat
Pettirosso

"a obom verím že pôjdu postupne vyššie."

to zní strašně srandovně, když si vezmeš, že níž už jít nemůžou

Reagovat
Pipo123

Tak nie sú na tom najhoršie, napr také Buffalo či Edmonton sú dole už hodne dlho a nejde im to ani za svet. Arizona má tento rok problém na poste brankára, Smith absolútne vyhorel po tej minulej sezóne kde chytal neskutočne. Carolina má skôr smolu, tá hraje často dobre, dokáže poraziť aj najlepšie tými súťaže ale nejak nevedia ustáliť formu, a to vyššie som myslel tento rok že ešte sa zlepšia, aj keď to nebude nič podstatne tak aspoň pár miest vyššie.

Reagovat
Pettirosso

Buffalo je dole teprve druhý rok, kdy šli do tolik potřebného rebuiltu a zatím se jim daří ho provádět skvěle (teda ještě líp by to mohli dělat, kdyby hráli ještě větší hovno a draftovali mezi prvníma, což si myslím, že se i stane. To je prostě ve většině přípradů přirozený proces NHL. Edmonton je kapitola sama pro sebe, tam není vůbec koncepce a je krásně vidět, že to není jen o tom draftování těch nejlepších. Zoufale jim chybí několik potřebných prvků hry, jako důraz, síla u mantinelů, jistota v obraně a kvalitní golman (taky je otázka, do jaké míry za to Scrivens s Fasthem můžou, za takovým cedníkem chytat musí být kur*a těžký).

Arizona, předtím Phoenix byli vždycky nezajímavým týmem, měli prá světlých ročníků, jako například 11-12, což byla z jejich strany fakt povedená sezóna. Smith za to určitě do jisté míry letos taky může, ale ta hra je fakt strašná, přitom miinimálně obranu nemají nejhorší, kolem Yandla s OEL se to dá krásně postavit. Říkám, absolutně nezajímavej tým, chudák Domi, toho jim fakt nepřeju. Výš určitě v nejbižší době šanci jít nemají, naopak se mluví o trejdu Yandla, který by mohl být vyměněn hodně brzo, vzhledem ke končící smlouvě a bez něho to bude ještě horší, zvlášť jestli ho vymění do Colorada za ROR, kterej si po sezóně vyžebrá 7 mega

Reagovat
andycek1

Ked sa možem zapojit... tak ten Edmonton to je bída velká bída a vim ze tam mne problemy Jakupov který vúbec nehrával teraz sem si všimel že aj pomaly hráva ale napr. ked porovnam drafotvu jednotku z dvojku z roku 2010 Hall a Seguin tak Seguin je absolúnte nekde inde za ty roky Nugent-Hopkins sa mi docela lubi uvidime co ukaze Drasaitl ale tam chýba presen tá koncepcia sa dostat dopredu ale tak budú brat tento rok zase draftovú jednotku oni pravdepodobne alebo Carolina a budem zvedavy sledovat McDavida lebo ten chlapec je inde nez vsetci ostatny a akurat dá Pogba z hovna gol

Reagovat
Pipo123

Jakupov myslím že teraz proti Chicagu zahral hodne dobre a odmakal zápas, napr tam sa mi Edmonton páčil a hrali výborne. Carolina by mala brať McDavida ak to bude možné, defenzívu majú docela dobrú, moc gólov nedostávajú ale ten útok je hrôza, McDavid by tomu mohol hodne pomôcť.

Reagovat
andycek1

takže Eichel mi vychádza jak dvojka na drafte takže smer Oilers, uvidíme co muj Detroit koho draftuje a mohlo by dat šancu Manthovi

Reagovat
Pettirosso

zkus zapojit čárky mezi souvětími, zapracovat na gramatice, dej tomu hlavu a patu a pak se stejně dostaneš k tomu, že plácáš blbosti

Reagovat
Alberto Aquilani

a robí to to Buffalo naozaj tak skvele? OK, budú teraz draftovať možno aj z 1. miesta, dobrý krok bol s Millerom, Enroth s Neuwirthom sú dobrá dvojka, tam by som problém nevidel, ale pustiť hráčov ako Vanek či Ehrhoff mi nepríde najlepšie, ako obmena OK, ale všetko by malo mať limity, zrovna to sú hráči, ktorí by dokázali Buffalo posunúť ďalej ...

Reagovat
Pettirosso

opravdu je současný Vanek to, co by je vytrhlo? Prakticky od trejdu do Isles je všude marnej, to fakt není typ hráče, co by je teď spasil, sral by an to, nebavilo by ho to a ještě by je zatěžoval velkým platem, nemluvě o Ehrhoffovi, to je podobný příklad. Udělali to skvěle, pustili hráče, co jim byli nahovno s velkými platy, postupně vyhází i ty průměráky, co tam vzali jen na momentální doplnění soupisky. Miller chtěl jít za PO a nelze se mu divit, a Buffalo to ani nemusí trápit, alespoň si usnadní cestu k McDavidovi navíc Enroth by v budoucnu mohl být dobrá jednička a to nemluvím o prospectech jako je třeba Hackett, Makarov nebo Ullmark.

Mimo to, draftují koncepčně a jdou úplně opačnou cestou jak Edmonton a taky to za pár let bude vidět, už teď mají skvělej prospect pool (Pysyk, Reinhart, Lemieux, Grigorenko + ti mladí, co už hrají za A-tým) k tomu mají ještě první kolo letošního draftu Isles, pokud se nemýlím, takže s největší pravděpodobností budou brát v prvním kole 2x.

Mají oproti Edmontonu skvělýho kouče, ačkoliv se to na první pohled nezdá, Nolan pracovat s těma mladýma umí, navíc je to legenda a všichni ho respektují a mladí za ním jdou, což je hrozně důležitý.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved aj u Islander aj Canadiens mal Vanek bod na zápas, v Minnesote je trochu zaseknutý, pravda ...

Reagovat
Pettirosso

Upřímně, kdyby v Isles hráč jeho kalibru neměl vedle Tavarese s Okposem taková čísla, tak by mohl rovnou skončit. Navíc body nejsou všechno, mnohem důležitější je celkový přínos mužstvu a proto ani Isles, ani Canadiens Vaneka nechtěli podepsat.

Reagovat
Kovi81

Minnesota je hlavne zaseknuta cela

Reagovat
Kovi81

Bereme trikrat v prvnim kole, jeste mame od St. Louis za Millera, ale jinak mas pravdu. Navic ti mladi sou obklopeni veteranama (Moulson, Gionta, Gorges) a to je obrovsky rozdil oproti Edmontonu, kteremu ti veterani chybi.

Reagovat
Pettirosso

Ja myslel, ze ten pick St.Louis je podminenej finalem, ale ted mi docvaklo, ze to byl jeste conditional 3round pick

Reagovat
olis

to boli casy ked som este sledoval NHL, Buffalu som velmi fandil - Miller, Vanek, Roy, Briere, Spacek to bola skvela zostava aspon co sa pametam - potom to s nimi islo nejak do hajzlu a som ich aj prestal sledovat...

Reagovat
Kovi81

tak to muzstvo malo vyhrat vtedy s Drurym, vyjebana Carolina

Reagovat
Kovi81

A navyse si vynechal este Afinogenova, Kotalik, uz zmieneneho Druryho alebo Campbella, to bolo mega silne muzstvo

Reagovat
Pipo123

Keď sleduješ NHL a možno aj trocha Carolinu, čo myslíš koho podržia a kto bude jednotka budúci rok, Khudobin či Ward ?

Reagovat
Pettirosso

Carolinu nějak extra nesleduju, jsou mi fakt proti srsti, ale ohledně brankáře je to otázka no, Ward je kvalitní, ale kolik toho za poslední 2 roky odchytal? Možná by jejich nejlepším krokem byla obměna celýho brankářskýho postu, ačkoliv je to k Wardovi krutý a kvalitní pořád bezesporu je. Khudobin na jedničku nemá ani omylem a tak v půlce týmů ty neměl ani na dvojku

Reagovat
Pipo123

Mne práveže Khudobin príde docela ok, myslím že na jednotku môže mať, často ich tréner Caroliny strieda a obaja si svoje odchytajú. V poslednej dobe sa o tom špekuluje žeby Ward odišiel a uvolnil platovo miesto pre niekoho iného.

Reagovat
DelPiero137

Toho Silvia mi vysvetli , si Romanista predsa.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja vôbec neviem čo tým chceli povedať, mne príde vtipné, ako to zas spravil v skicári

Reagovat
DelPiero137

Som myslel ze si to chces kupit

Reagovat
DelPiero137

Uz tie tablety a detska na krku pri oslavach Titulov atd su prehnane a nepaci sa mi to. Tieto selfie koli popularite je uz moc. Trapne, ako nejaka pubertacka zakomplexovana.

Buduce kolo uz bude selfie za kartu

Reagovat
spider_8

Někdo musí být průkopník. Tipuju, že teď to budě dělat každý než to zakážou

Reagovat
Pettirosso

Luis Muriel will have his medical with Sampdoria tomorrow

Reagovat
smazaný uživatel

Sampa dost posiluje ich kupil niaky "sejky" ?

Reagovat
Pettirosso

nekoupil, prezident je Massimo Ferrero, filmový producent. Sampa letos mávelký ambice, proto pustila finanční uzdu, ale na druhou stranu se počítá s tím, že v létě odejde Okaka, takže z toho se část Murielova přestupu vrátí

Reagovat
CubONE

Kolko by mohli chciet za Okaku?

Reagovat
Pettirosso

upřímně by měli nárok tak 5 mega max ale netuším, podle mě pod 10 nepůjdou, reálně by ho mohli nějací němčouři koupit za 12

Reagovat
DelPiero137

Chvilu som browsoval ale nepodarilo sa mi zistit odhadovany majetok Ferrera. Len tak zo zujimavosti , kolko si asi moze dovolit. Nedavno som videl film kde bol ako producent/spolu producent.

Reagovat
Pettirosso

to já to ani nehledal, stejně je to zbytečný, všichni jsou to mafiáni a bůhví, co všechno mají třeba bokem atak

Reagovat
smazaný uživatel

Je ze stejné branže jako ADL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

co říkáš na mercato, věříš Murielovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme věřit,když už přijde

Rozhodně do něj ale vkládám více nadějí než případně do Etoa. Ten už je podle mě za zenitem a přišel by to sem je dohrát. Spíš jsem zvědav na Correu.

Reagovat
Pettirosso

Já taky, jen se obávám, že Correa moc šancí dostávat nebude, alespoň teď do konce roku, zvlášť, pokud fakt přijde Etoo.

Reagovat
10

2. nejdražší posila v historii imho šanci dostávat bude

Reagovat
Pettirosso

nevím no, Miha teď o něm mluvil, že 25 dní netrénoval a že se musí dostat do kondice, což za týden nebude, navíc Okaka si za ten podzim lavici nezaslouží a Muriel za ty prachy taky sedět nebude (pokud nebude hrát vyložený hovno). Teď se navíc přešlo na 4-3-1-2 a nevím, jestli Correa zvládne AM, když je to křídlo. Uvidíme, jako neříkám, že bude sedět, ale myslím si, že se na něj půjde opatrně

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tak trochu obavy,co to udělá s kabinou. Aby to Siniša ukočíroval. Doposud mě těšilo-a byl jsem na to i trochu pyšnej- že většina základní sestavy byly Italové a to včetně mladých a nadějných hráčů. No a teď přijdou do kabiny tři noví cizinci včetně veteránské hvězdy Etoa a nevyzpytatelného Muriela. Pokud budou makat pro tým,super,v pořádku.Pokud to ale naruší tu rodinnou atmosféru,kterou se Sampdoria vždycky vyznačovala,pak to nebude cesta do LM,ale do středu tabulky. Věřím,že to Siniša zvládne,jako zvládl Del Neri Cassana. A že mu v tom mazáci Jako Palombo a Gasta pomůžou. Nikdy jsem neměl v lásce kluby,kde přišel bohatý mecenáš a začal hned nakupovat hvězdy z celého světa jen za cenu okamžitého úspěchu.Kterého to pak po jakémkoli neúspěchu může taková hračka omrzet a přeprodá ji dál. Anebo mu nevyjde nějaký kšeft,prodělá balík peněz a ve finále mančaft rozprodá,aby aspoň něco ztržil zpátky.To budu radši hrát klidný střed,ale s hráči,kteří si váží svých barev na dresu a neopustí klub v případě nezdaru,jako např. Gasta,Pozzi nebo Eder po sestupu do Serie B. A klidně bych koukal radši na Rizza,Fedata nebo mladýho Lombarda.

Reagovat
Pettirosso

100% souhlas

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Anderson dnes striedal kvôli zraneniu, údajne by mal byť ok na Neapol, u De Vrija je to otázne

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE paráda !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krleš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

bylo na case.. po 15 letech..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

pretrpeli sme, máme 3 body, môžem pokračovať v učení sa

Reagovat
Pettirosso

tak tak, hurá zpátky k bakalářce

Reagovat
Pettirosso

Sampdoria zažívá vydařenou sezónu a její prezident Massimo Ferrero se netají vysokými ambicemi. "Chci do Ligy mistrů. Vím, že se Siniša Mihajlović (trenér - pozn. red.) naštve, protože bych to neměl říkat veřejně, ale právě jsem to udělal, takže si bude muset vyhrnout rukávy a namotivovat své hráče," uvedl svérázný šéf janovského klubu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ferrero je king

Reagovat
smazaný uživatel

Je to svéráz

Reagovat
olis

dakujem tucniakovy ze sa mu podarilo znicit nasu 15 rocnu snuru neporazitelnosti proti Juve doma, taktiez nemozem zabudnut ani na rozhodcov ktory tomu dost dobre dopomohli ale to ma uz nevytaca to som si uz za tych niekolko sezon co ot sledujem zvykol

RAFA OUT! OKAMZITE!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Neuveriteľný plač...

Reagovat
DelPiero137

Este ze sme to ustali, snad si to uz konecne uvedomia chlapci. Ale ta obrana, individualne chyby (Ogbona, Chiellini namazu superovi priamo do protiutoku), pozicne branenie pri gole, to nas zraza a bude. Sance sme si vypracovali=nepramenili, miestami sme mali stastie. Definitivne to vyzera ze sa Vidal vratil do pohody, co moze byt rozhodujuce.

Od 2000 prvy vyhra na SanPaolo, to sa ceni a najviac sa tesi Gigi

FORZA JUVE!!!

Reagovat
mastakillah

Dneska Juve lepší nebylo, spíše šťastnější. Bohužel si za to můžeme sami, když nehrají ti nejlepší hráči, kteří jsou k dispozici. Tento problém je pod Benítézem už naprosto běžný. Jeho odchod v momentální době bohužel není reálný, musíme jít dál i tak. Avanti Napoli !!

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Furia Ceca

Paráda! Jak jsem tomu z počátku nevěřil, prokletí Sau Paula je pryč! Arturo je konečně zpět, Martín po těch chybách na začátku nakonec podal skvělý výkon korunovaný gólem (doufám, že zase není zraněnej! ), dále bych vyzdvihl Gigiho, který nás poslední dva měsíce vzadu neskutečně drží. Co si ale budeme povídat, po tom co jsme předvedli v prvním poločase jsme se vyhrát nezasloužili... Ale i tak: FORZA JUVE!

Reagovat
lnterista

snad nepujde Palacio na tu operaci to by bylo v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda a keci o tom že v Neapoli nemůžem vyhrát si příště někteří odpusťte, budu věřit ve výhru všude kde bude Juventus hrát!Byla to grcačka, ale dnes šlo vidět že hráči nechtějí opakovat Inter.Bylo to hodně taktické i takový fotbal je.Fanouškům Neapole jen na závěr nezávidím to prasátko Beniteze který zabíjí jednoho z nejlepších středních záložníků co za poslední dobu v serii A běhal a to Inlera.Ten hráč byl uplně někde jinde než je skrček Gargano,který se v ničem s Inlerem nemůže rovnat, nemá přehled a střelu už vůbec ne.

Reagovat
Pinturicchio

After being left out of the Man United squad, Radamel Falcao didn't stay at Old Trafford to watch the game.

Man Utd’s on-loan striker Radamel Falcao stormed out of Old Trafford earlier today and told his agent to find him a new club.

Pojď, Beppe, v létě už byl málem náš.

Reagovat
Pinturicchio

... a Bony jde do City, tak vem rovnou i Jovetice.

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť je po tom zarnění úplně mimo... Ať přijdou Zaza s Berardim a budu spokojenej.

Reagovat
Pinturicchio

Není mimo, fanoušci MU ho chválili, že dře, jako mezek, góly přijdou, potřebuje jen hrát, hrát a hrát, zase se dostat do praxe.

Reagovat
CubONE

Ani by som sa nedivil. Ked LVG da radsej na lavicku troch mladych stoperov a Wilsona...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, najdu někde záznam dnešního Neapol - Juventus. vsázel jsem live sázku na auty a špatně mi ji vyhodnotili. díky

Reagovat
lnterista

zkus bet365 rohy tam jsou ale auty nevim

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, já vsázel na sportingbetu. potřebuju jen záznam toho zápasu

Reagovat
lnterista

promin jsem uz unavenej

driv nebo pozdeji to bude tady http://livetv.sx/en/video/

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
olis

tak ADL uz nieco kvaka o rozhodcoch na twiterry takze tucniak to ma na 100% v suchu

Reagovat
10

Klasik, zase umřel fotbal

Reagovat
olis

ludia z juve su este vacsi sasovia jak ADL, toto svet este nevidel

Reagovat
Jajinek

6 bodů na Ligu mistrů...?? Ultra výsměch

FORZA INTER!

Reagovat
10

mě přijde, že kdokoliv dokáže vyhrát 3 zápasy v řadě bude hrát rázem o Scudetto ...(ale to se zatím nepovedlo třeba Neapoli, Fiorentině, Interu, AC, což taky svědčí o mnohém)

Reagovat
Pipo123

Komu najviac veríš na to tretie miesto ?

Reagovat
olis

nepytas sa sice mna ale napisem co si myslim, ked to dalsie kolko vyhrate tak podla mna mate na to sa tam drzat do konca, Pioli je uplne inde ako nas tucniak a mate aj celkom kvalitnych hracov, este sa podla mna prebere aj Inter a bude bojovat, u nas ked ostane tucniak tak nemame sancu

Reagovat
Pipo123

Ak Lotito privedie Piolimu druhého stopéra, tak začnem veriť na to tretie miesto, ale já sa stále obávam najviac vás, Doria podla mňa časom odpadne, Interu neverím vôbec, možno ešte AC by to mohlo uhrať.

Reagovat
Maritazzi

AC nemá vůbec nic, co by je na třetí místo mohlo posunout.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

já třeba Laziu věřím nejméně. Pokud je někdo odborník na nestálé výkony a výpadky formy, tak jsou to oni.

Reagovat
Pipo123

Čo vravíš na Andersona ? Inak čo som čítal nedávno tak by ste chceli na hostovanie Keitu, je šanca že by si u vás kopol ?

Reagovat
10

To se pocitově mění každý 3 kola. Za normálních okolností by to byla Neapol a nebylo by o čem, jenže oni jeden zápas odehrajou skvěle a pak 4 naprosto tragicky.

Lazio a Sampdoria mají dobrý základy v trenérech a vyvážených kádrech, ofenziva Interu a motivace ze změny trenéra teď asi taky přetlačí dost týmů. Fiorentina má podobný problémy jako Neapol, AC je zklamání a stojí aktuálně na jednom nevyrovnaným hráči, tam nějakou naději moc nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

inak kto myslis ze odide cez zimu? Fassone sa vyjadril, ze kvoli tej fair play budeme musiet predavat

Reagovat
Jajinek

podle mě nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

to by som nebol proti.. inak ako si pisal niekde vyssie, fakt Guarin posledne zapasy ma fer vykony.. osobne sa mi paci ako hra aj Danilo..

Osvaldo mozno tiez nakoniec ostane..vcera bol celkom v dobre nalade na tribune :)

Reagovat
lnterista

tak kdyz videl valet se Manciniho na zemi...

Jestli Osvadlo zustane taky hodne zalezi jestli pujde Palacio na tu operaci s kotnikem. Ja jsem pro aby zustal ale asi nejake dlouhodobejsi trvani u nas to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

len on bol v prvej polke sezony asi fakt nas najlepsi hrac.. no uvidime...

uz som zvedavy na Shaqiriho.. ten by asi v tejto zostave co nastupili proti Janovu nahradil prave Palacia..

Reagovat
lnterista

co jsem cetl tak Poldimu moc nesedi kridlo a rikal ze nejlepe hraje ve stredu..me by se libila kridla Shaqiri,Palacio ve stredu Poldi a na hrote Icardi a stredni zaloznici Medel - Kovacic ale to tak asi nebude chce to nejakeho kvalitniho utocnika na lavicku at muzem behem zapasu reagovat...

Reagovat
Mr.Jindros

Dobrej pocit z toho ale nemám... bez toho zářezu by to byla nejspíš další plichta.

Reagovat
Pipo123

Felipe Anderson, posledný 5 zápasov nazbieral 5 gólov a 5 gólových prihrávok, to je brutálna štatistiky, pritom Inter, Sampdoria či AS sú neni ľahký súperi. Som zvedavý ako dlho mu tá forma vydrží.

Reagovat
Maritazzi

Nebo jak dlouho u vás vydrží..

Reagovat
Pipo123

Aj to je možné, ak by takto hral do konca sezóny, tak 40+ a je v PL

Reagovat
Maritazzi

Tak já ho zatím viděl ve dvou zápasech, ale jestli alespoň z části tu výkonnost udrží, tak je přestup do PL asi nevyhnutelnej, protože ta lehkost s kterou je schopnej přejít protihráče je naprosto neuvěřitelná.

Reagovat
10

já si akorát říkám, jestli je on tak jinde, nebo jsou v calciu jen tak tragický obrany...a dost často se ve slabší realistický chvilce přikláním k tý druhý variantě

Reagovat
Pipo123

Niečo na tom asi bude, inak keď sme u toho, hodne klubov v Serii A prešlo na hru na ostré krídla, pritom pár rokov dozadu sa to kritizovalo a veľa ľudí tvrdilo že stým kluby nemajú šancu na úspech. A teraz tu lietajú borci ako Iturbe, Callejon, Anderson, Candreva atd

Reagovat
10

to je pravda, ještě před rokem bylo nejrozšířenější rozestavení 3-5-2, dneska ho hrajou snad 2-3 týmy..? to určitě hraje roli

Reagovat
Pipo123

My sa toho držíme od doby čo k nám prišiel Reja a začalo sa hrať 4-2-3-1, potom prišlo AS a hralo tiež na krídla a mám pocit že teraz polovica ligy tak hraje. Každopádne je to zaujímavé, aj vďaka tomu padá hodne gólov.

Reagovat
10

Taky se mi zdálo, že začalo padat mnohem víc gólů, ale zdání klame, aktuálně je průměr 2.6 gólů na zápas, minulou sezonu to ale bylo 2.72, předtím 2.64...

pak mě vždycky rozesmějou dementi z PL, co se sem chodí rádoby vysmívat calciu za to, že je to betonářská liga, přitom tady padá víc gólů než v Anglii...

Reagovat
Pipo123

Myslím že tento rok predčila Seria A zatiaľ aj La Ligu, asi len Bundesliga je na tom lepšie.

Reagovat
10

Ve Španělsku to hodně zkresluje Real a Barca, který dali čtvrtinu všech gólů, všichni mají Španělsko za superofenzivní ligu plnou gólů ale to je mýtus, jenže ty se tady drží dlouho...

Reagovat
Pipo123

Já keď som včera videl zápas Bilbao - Elche tak to bola hrozná nuda, síce padli 3 góly, ale nechápem ako mohlo Bilbao vyradiť Neapol, to Šašoulo mi príde lepšie

Reagovat
Maritazzi

Mě na Španělsku baví ty týmy ve druhé sledu, viděl jsem letos párkrát Valencii nebo Sevillu a to je obrovskej rozdíl vůči týmům v podobný "kategorii" u nás.

Reagovat
Maritazzi

Tak to je všechno se všim.. už jen když vemeš ty obrany podle jmen, tak kdo má top obranu? Dle mých měřítek nikdo. Každopádně ten kluk to má v sobě, skvěle mu to fotbalově myslí.. tohle není hráč, kterýho klub jako Lazio může udržet dlouhodobě.

Reagovat
Pipo123

Mňa čo na Andersonovi upútalo najviac je jeho zrýchlenie, stou jeho rýchlosťou by mala problém asi každá obrana

Reagovat
10

http://youtu.be/MWT9x7wGc9A?t=5m12s

to bylo nejvíc vidět tady, neuvěřitelná rychlost

Reagovat
Pipo123

Jj to bola paráda, myslím že ty si ho prirovnal vtedy k Patovi. Ale on celkovo Anderson asi nemá žiadnu slabinu, já ani neviem či je ľavák alebo pravák, bo či ľavá či pravá nerobí mu lopta problém. Navyše dokáže strielať góly ala Hernanes. Já sa hrozne obávam že ho Pioli posadí a nechá hrať Mauriho a Candrevu, snad to tak nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo za obranu?

Reagovat
DelPiero137

ked si to porovnam napr. s Atleticom niekto z ligy nema sancu v LM s takouto obranou.

Reagovat
10

to už jsem ti psal minule, že bránit aktuálně v calciu neumí vůbec nikdo

Reagovat
Pipo123

On chlapec keď k nám prišiel tak sa snažil hrať futbal, narážačky atd, ale nejak mu nikto v tom nepomohol. Často mal dobré myšlienky ktoré ale spoluhráči nechápali, teraz sa nebojí to zobrať na seba a odignorovať spoluhráčov. Každopádne musíme ho udržať, on a Candreva sú na to výborne a dúfam že Keita sa do toho znova dostane, Mauri je kapitola sama o sebe, ten snad v 40 bude hrať dobre ešte. Pár rokov dozadu sme mali na krídlach Sculliho a Gonzaleza, teraz to je trošička lepšie

Reagovat
10

Docela se začíná psát o tom Mkhitaryanovi, pravděpodobně je to utopie i vzhledem k částce, kterou za něj Dortmund dal, ale na druhou stranu má agenta Mino Raiolu, takže se může stát cokoliv.

Do 4-3-1-2 by to byl docela sen.

Reagovat
Pinturicchio

No, Raiola už ta jednání potvrdil, má se u BVB poptávat, za jakých podmínek by ho byli ochotní pustit.

Hlavně, ať Beppe zkusí Falcaa

Reagovat
10

prosimtě, Falcaa pusť z hlavy, vždyť bere snad 300 tisíc liber týdně

Reagovat
Pinturicchio

To jsi říkal i v létě a nakonec to málem klaplo ... VĚŘÍM!

Reagovat
smazaný uživatel

kokos tie platy v PL su extremne..

Reagovat
smazaný uživatel

to je plat v Monacu

Reagovat
smazaný uživatel

ono to len konštatuje, že to zaplatí Manchester, ale vychádza to zo zmluvy z Monaka

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak plati to united nie? ale bolo to myslene vseobecne.. tam fakt zarabaju take peniaze ze by som chcel byt futbalistom na jeden tyzden a do konca zivota nemusim nic :)

Reagovat
smazaný uživatel

ono aj keď si odmyslím, že tú zmluvu postavilo Monako ... áno, platí to tím z PL, ale zároveň je to klub, ktorý má jedny z naj príjmov a ziskov zo všetkých futbalových klubov na svete, v PL toľko klubov nie je, ktorí by boli schopní ho na dlhšiu dobu zaplatiť (Chelsea, City, Arsenal .. to je asi všetko)

Reagovat
smazaný uživatel

ano suhlasim ze samozrejme nie vsetky timy to vedia zaplatit, ale neviem si predstavit ze v Serii A by niekto mal takyto plat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam má liga obrovské prachy, čím vlastne aj taký Hull si dokáže nakúpiť hráčov za 40M, a MU je úplne iná liga v tomto

Reagovat
cristiano.K.

vtipné, když s nima hrajete v LM. Radši kupte Balotelliho za jakoukoliv libovolnou částku

Reagovat
Pinturicchio

Marotta : “We’re not looking at Balotelli, he is not a player who we’re willing to try to move for. Balotelli is not what we’re looking for.”

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mr.Jindros

To je dobře. Už jsem nad ním zlomil hůl.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cristiano.K.

to snad každý normálně uvažující člověk

Reagovat
10

Balotelli do Juve nikdy nepůjde, to klidně risknu napsat i sem, protože tím jsem si naprosto jistej

Reagovat
cristiano.K.

nemá ho Alegri v oblibě? Já ten údajný zájem taky nechápu, já nechápu žádný zájem o jeho osobu.........

Reagovat
DelPiero137

To by padol stadion ak by prestupil

Reagovat
Pettirosso

Ja nechapu co to zkousime, my za hrace v zime nedame ani vic jak 15 mega a to Mkhitaryan sel teprve nedavno do BVB za 25 (?), urcite by nam ho prodali s 50% slevou no, zvlast, kdyz s nima hrajem v LM.

Nehlede na to, ze se furt zajimame o trequartistu, kterej by ani nemohl hrat v LM, to mne hlava nebere.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
10
Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

Co riesia, offside, faul na Gigiho alebo Zapadov dive?

Reagovat
10

tohle všechno je kvůli tomu ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Murielem přichází z Udine do Sampdorie obránce Coda.

Reagovat
Pettirosso

další stoper? měli nám raději přibalit nějakýho fullbacka...nejlépe Gabriela Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu

Zajímala by mě celková cena,když jen za Muriela si řekli o 15M

Reagovat
smazaný uživatel

Coda by měl být náhrada za Fornasiera,který odchází do Varese.

Reagovat
Pettirosso

aha, to mi uniklo, to je super, snad tam Fornasier bude pravidelně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale k čemu držet tolik stoperů... Fornasiera bych pustil i bez náhrady,byl to snad až pátej stoper. A nevěřím,že se Coda prosadí přes Silvestreho,Romagnoliho nebo Gastu

Reagovat
Maritazzi

Jak je to teď s Romagnolim? Vůbec nemám čas ho sledovat, akorát jsem koukal, že poslední kolo nehrál, tak jak se vám jeví?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně mě mile překvapil,velmi jistý a spolehlivý.Posadil se Silvestrem na lavici kapitána Gastaldella,ale u Mihajloviče nemá nikdo místo jisté.Rád to točí.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako bonus jsem zapomněl jeho vítězný gól proti Chievu!

Reagovat
Pettirosso

neprosadí, taky přijde jako 4 stoper, co si kopne tak jeden, maximálně dva zápasy. Pochybuju, že by přišel na nějakou důležitější roli. Leda, že by se pomalu chtěli připravit na to, že si Romagnoliho zpátky stáhne AS.

Reagovat
smazaný uživatel

No,to se dá čekat,když se u nás tak pěkně rozehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Juventus přivedl Jovetiče, bylo by to to nejlepší co by se mohlo přihodit.I bych docela v tenhle přestup věřil.MC na nějaký euro sem euro tam nehraje, takže by Beppe mohl začít něco dělat..

Reagovat
Pinturicchio

Pogba, Marchisio, Vidal - Jovetic - Tévez, Falcao

... z toho mám podobnou třesavku, jako gayové z Brada Pitta.

Reagovat
Il Architetto

Vypadá to brutálně.

Reagovat
Il Architetto

Aby né, když tam není obrana.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

a trénovat to bude Zeman, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, to už se o nás bude psát stejná věc, jako o Barce, že takový mančaft se trénuje sám. ... no, takže možná máš s tím Zemanem pravdu.

Reagovat
Pettirosso

..jenom jeden ital, hnus

Reagovat
Hans82

bezte s tim Joveticem do riti vzdyt je to stejne kopyto jak Vucinic ten by nas nikam neposunul a je to drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky na foru

Reagovat
Hans82

Jestli chce Juve dobreho utocnika tak at koupi Lacazetteho to je vyborny utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co mě těší, tak je výsledek a 3 body, jinak výkon, hra a bojovnost celkem špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

300.pro Higuaina, at da jeste 10 ligovych golu aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Titul musí urvat JUVE ! Vyhraju 1 000,-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele