Serie A - souhrn 18. kola

06.01.2011, 14:30, aktualizováno 06.01.2011, 22:44
Komentáře a souhrny
Milánské AC vyhrálo v Cagliari a pojistilo si vedení v tabulce. Juventus doma nestačil na Parmu, Lazio jenom remizovalo v Janově. Trenéru Leonardovi vyšla premiéra na lavičce Interu, který porazil třetí Neapol. Palermo porazilo Sampdorii, AS Řím přestřílel Catanii a doma uspělo i Udinese.

Inter Milán - SSC Neapol 3:1

06.01.2011 20:45

Góly: 3. Thiago Motta, 37. Esteban Cambiasso, 55. Thiago Motta - 25. Michele Pazienza

Thiago Motta připravil pro Leonarda skvělou premiéru na lavičce Interu Milán. Obhájce titulu zvítězil v klíčovém duelu s Neapolí a právě bývalý záložník Janova byl ústřední postavou zápasu, když vstřelil dva góly. Třetí přidal Cambiasso a Nerazzurri vyhráli 3:1.

Utkání na San Siru začalo ve velkém stylu, už ve třetí minutě si mohli domácí tifosi poprvé zakřičet "gól". Skvělou akci vymysleli Panděv s Thiagem Mottou, který ji uzavřel skvělým volejem, proti kterému neměl De Sanctis šanci. Během další patnácti minut padly hned tři žluté karty, vysloužili si je Chivu, Aronica a Javier Zanetti. Pak už ale zase padl gól. Běžela 25. minuta, Lavezzi kopal rohový kop, na ten si naběhl Pazienza a přesnou hlavou vyrovnal. Inter nezvládl bránění.

Za pár minut už mohla Neapol vést, Cavani vyslal Maggia, ale pravý záložník hostů branku v dobré pozici netrefil. Inter okamžitě odpověděl, Chivu poslal do vápna nebezpečný centr, Milito se dostal před svého strážce, ale v těžké pozici minul. Nerazzurri se však dočkali druhé branky už po třech minutách. Maicon zprava skvěle odcentroval, Esteban Cambiasso podobně dobře načasoval svůj náběh a hlavičkou vrátil domácím vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Hned po přestávce měla Neapol šanci na vyrovnání, Lavezziho pas našel Cavaniho, ten přistrčil Hamšíkovi, slovenský záložník ale pod tlakem Cambiassa netrefil. V 55. minutě přišlo přesně to, co potřeboval Inter - pojišťující gól. Panděvův rohový kop našel hlavičku Thiaga Motty a ten se do míče opřel takovou silou, že mohl slavit druhý gól. Čtvrthodiny před koncem mohl ze stejné situace akorát na druhé straně hřiště odpovědět Maggio, ale ten Lavezziho roh poslal hlavou vedle brány. V závěrečných minutách si již Inter vítězství pohlídal a dotáhl se na sedmé Udinese, přičemž má stále dva zápasy k dobru.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - AC Cesena 1:2

06.01.2011 15:00

Góly: 50. Éder - 33. Luis Jiménez, 41. Luca Ceccarelli

První vítězství na půdě soupeře si snad Cesena nemohla načasovat lépe. Cavallucci Marini zvítězili v klíčové bitvě v boji o udržení nad Brescií a opustili sestupové příčky a ještě mají zápas k dobru.

Pro obě strany to bylo první vzájemné střetnutí v rámci Serie A a opět zvítězila Cesena, stejně jako loni v Serii B. Lauro měl dnes na svědomí první vážnější příležitost, když chyboval a Andrea Caracciolo se ocitl v šanci. Domácí útočník ještě hledal Edera, ale ten na míč nedosáhl. Ve 33. minutě se poprvé měnilo skóre, v neprospěch Brescie. Další chybičku vyrobil Zebina, míč se dostal k Luisi Jimenezovi a ten neváhal a propálil Sereniho. Cesena ještě do poločasu zvýšila vedení, první branku mezi italskou elitou si připsal Luca Ceccarelli. Další špatné odkopnutí míče mu zařídilo parádní volej pod břevno.

Pár minut po změně stran sice Brescia vstřelila kontaktní gól, když Filippiniho míč do branky nekompromisně usměrnil Eder, ale víc už toho domácí nezvládli. Na druhé straně se Giaccherini snažil o akrobatické zakončení, ale netrefil branku. Debut v dresu Ceseny si připsal také Paolo Sammarco a málem byl hned gólový, ale nakonec mu zakončení nevyšlo.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 0:1

06.01.2011 15:00

Góly: 85. Rodney Strasser

Až branka Rodneyho Strassera znamenala přísun důležitých tří bodů pro AC Milán ze hřiště Cagliari. Ve vyrovnaném utkání diváci příliš šancí neviděli. Premiéru si odbyl Antonio Cassano.

Milán začal na horké sardinské půdě aktivněji, do první větší šance se dostal Robinho, chyběla mu však přesnost. Cagliari se ale rozhodně nenechalo zahanbit, Andrea Lazzari to zkoušel hned dvakrát a velkou porci štěstí měli Milánští po zakončení Caniniho, ten orazítkoval tyč.

I druhý poločas zahájil o něco lépe Milán. Pato se ocitl sám před brankářem, ale bohužel pro hosty celou šanci zazdil. Ještě v lepší pozici byl na druhé straně Nené, brankář Abbiati vyrobil obrovskou hrubku, Nené jeho chybný výkop zachytil a postupoval sám na branku, Abbiati ale celou záležitost odčinil.

Vyrovnané utkání pokračovalo příležitostí Robinha, ten si ale příliš předkopl míč. Horko bylo i před milánskou branku, v závaru se ale nenašel nikdo z domácích, kdo by dopravil míč do sítě. Utkání pomalu směřovalo k bezbrankové remíze, když v tu se pro Milán zrodil nový hrdina jménem Rodney Strasser. Parádní akci Robinha s Cassanem zakončil neomylně a poslal AC do důležitého vedení 1:0. Cagliari se z tohoto úderu nevzpamatovalo, Milán po zbytek utkání v poklidu hru kontroloval.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SS Lazio 0:0

06.01.2011 15:00

Góly: -

Šancí bylo mnoho, dokonce i branková konstrukce zazněla, ale fanoušci nakonec odcházeli z Marassi zklamaní. Janov ani Lazio totiž nakonec branku vstřelit nedokázali, a tak každý získává po bodu. Zejména pro Grify, proti kterým čaroval výtečný Muslera, to asi bude zklamání.

V domácí jedenáctce se po dlouhých měsících na marodce objevil Boško Jankovič a nepodal vůbec špatný výkon. Naopak v nominaci již nefiguroval Raffaele Palladino, jenž odešel výměnou za Antonelliho a Paloschiho do Parmy. Antonelli s Paloschim ale v dnešním duelu nefigurovali, protože jsou zranění. Na lavičce Lazia zase chyběl potrestaný kouč Edy Reja, a tak mužstvo od čáry koučoval Giovanni Lopez.

Sergio Floccari připravil první vážnější šanci pro Maura Zarateho, jenže hostující útočník v zakončení až příliš váhal a na Eduarda nakonec nevyzrál. Argentinský štírek pak mohl vstřelit gól z jiné pozice, když pálil z halfvoleje, jenže do cesty se mu postavil Kaladze a statečným zákrokem hlavou míč zastavil.

Hned po změně stran vypálil nepříjemně z 20 metrů Hernanes a Eduarda muselo zachraňovat břevno. Na druhé straně se pak výtečně předvedl gólman Muslera. Ten musel v krátkém sledu zlikvidovat hned tři velké šance. Nejprve hrudí vychytal střílejícího Toniho, pak vyrazil dělovku Jankoviče a vzápětí si poradil i s Toniho hlavičkou. Jankovič v dalším útoku vyslal za obranu kapitána Rossiho, ale Muslera proti němu vyběhl a připsal si další povedený zákrok. I díky němu tak Lazio uhrálo remízu 0:0.

Více informací k zápasu

US Lecce - AS Bari 0:1

06.01.2011 15:00

Góly: 78. Stefano Okaka

Extrémně důležité vítězství zaznamenalo poslední Bari. To se sice díky výhře 1:0 v derby nad Lecce ode dna tabulky neodpoutalo, přesto však má tříbodový zisk nesmírnou hodnotu. Hrdinou utkání se stal autor jediné trefy Okaka.

Toto derby před utkání doprovázely obavy z nepokojů mezi fanoušku, takže se původně mělo hrát za zavřenými dveřmi. Nakonec se ale diváci na stadion dostali, a to díky zvláštnímu "identifikačnímu průkazu".

V samotném derby toho pak příliš k vidění nebylo. První šanci zápasu si vypracovali domácí, brankář Gillet musel být ve střehu po zakončení Fabiana, které vyplynulo z rohového kopu. Na druhé straně se řítil do nebezpečné příležitosti Vitalii Kutuzov, ale na poslední chvíli ho zastavit předchozí aktér šance Lecce Fabiano. Nebezpečí pro branku Bari znamenala dvojice Ruben Olivera a Edward Ofere, druhý jmenovaný Gilleta prověřil z hlavičky, zatímco Uruguayec branku netrefil.

Ani ve druhém poločase to nebyla ofenzivní podívaná, ovšem na rozdíl od prvního dějství se diváci dočkali kýžené branky.

Krásný centr si ukázkově zpracoval na prsa Okaka a neméně dokonale i zakončil - 1:0 pro Bari. Poslednímu celku se tak jeho přestup z Říma náramně vyplácí, tedy alespoň pro tuto chvíli. Závěr utkání nezvládl domácí Giacomazzi, ten po druhé žluté kartě uviděl logicky červenou a musel před časně (pár minut) do sprch. Lecce už na vyrovnání či na jakýkoliv zvrat nemělo sílu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Calcio Catania 4:2

06.01.2011 15:00

Góly: 5. Marco Borriello, 47. Marco Borriello, 86. Mirko Vučinić, 90. Mirko Vučinić - 29. Matías Silvestre, 37. Maxi López

Celkem šest branek bylo k vidění na Olympijském stadionu v Římě. Catania sehrála s Římem velmi vyrovnanou partii, dokonce mohla pomýšlet na bodový zisk, neboť po půli vedla. Giallorossi ale nakonec překvapení nedovolili, čtyři branky si spravedlivě rozdělili Borriello a Vučinič.

Římané vstoupili do utkání více než dobře, Mariano Andujar v brance Catanie lehce zaváhal, čehož využil Marco Borriello a vsítil první branku utkání. Po půlhodině hry se radovali hosté z vyrovnání, prosadil se hlavičkující Silvestre a nic na tom nezměnil ani obranný zákrok Simplicia. Záložník Říma míč z branky vykopl, ale ten už dávno celým oběhem přešel brankovou čáru - 1:1.

A pro domácí bylo ještě hůře, ve 38. minutě Gomez poslal parádní kolmici, obrana Říma zůstala jako zmražená a adresát přihrávky Maxi Lopez se lišácky zbavil Sergia a zakončil do prázdné branky - 2:1 pro Catanii.

Hned dvě minuty po úvodním hvizdu druhého poločasu Řím srovnal. Obránce Riise jen tak tak stihl přihrát do stoprocentní šance Borriellovi, ten si s takovouhle šancí hravě poradil a vyrovnal na 2:2. Catania se ale zlobila, byla přesvědčená, že míč před přihrávkou už jasně přesáhl brankovou čáru, opakovaný záznam to ale plně neprokázal.

Pět minut před koncem vstřelil vítěznou trefu domácích Mirko Vučinič, vytáhlý Černohorec stál na hraně ofsajdu, a byť byl držen za dres, dokázal se prosadit - 3:2 pro AS Řím. Mirko Vučinič se do konce zápasu zapsal mezi střelce ještě jednou, spolu s Francescem Tottim postupovali sami na jediného obránce, kapitán Totti pak poslal neomylnou přihrávku, kterou Vučinič lehce zužitkoval - 4:2 pro AS Řím.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 2:0

06.01.2011 15:00

Góly: 14. Alexis Sánchez, 25. Antonio Di Natale

Hodně dobré tři body si dnes připisuje Udinese. Zebrette totiž hráli celou hodinu bez vyloučeného Pinziho, Di Natale navíc neproměnil penaltu, ale přesto Udinese zvítězilo 2:0. Skóre otevřel Sanchez a parádní ranou upravil na konečných 2:0 Di Natale.

Bianconeri do zápasu vletěli jako uragán a gólman Sorrentino měl plné ruce práce. Nejprve likvidoval Alexise Sancheze, pak na zadní tyči Mauricia Islu. Tady ale brankář hostů pokaždé uspěl. Jinak tomu bylo ve 14. minutě, kdy Di Nataleho dlouhý pas přesně našel Sancheze, ten se s míčem v šestnáctce otočil a zakončil podél Sorrentina - 1:0. Druhý zásah přišel po deseti minutách. Rohový kop se vrátil zpět k exekutorovi Di Natalemu, jenž z levé strany pokutového území úžasnou ranou vymetl vzdálenější růžek branky. Sorrentino neměl proti skvěle umístěné střele nárok - 2:0.

Uplynula další desetiminutovka a tentokrát přišla dobrá zpráva pro Chievo. Za faul na Cesara dostal druhou žlutou kartu Giampiero Pinzi a musel předčasně opustit hřiště. Jenže hostům to příliš nepomohlo. O chvilku později naopak mohli potřetí inkasovat. Kwadwo Asamoah ale nastřelil břevno. Pět minut před koncem první půle fauloval ve vápně Cesar a Di Natale mohl přidat svůj druhý gól, jenže branku trestuhodně z pokutového kopu přestřelil.

Ani ve druhé půli nebylo na domácím mužstvu znát, že by hrál o desíti a hře absolutně dominoval. Hlavy hostujícím obráncům neustále motal Alexis Sanchez, ale Sorrentino za svá záda už další gól nepustil.

Více informací k zápasu

Bologna FC - ACF Fiorentina 1:1

06.01.2011 15:00

Góly: 5. Marco Di Vaio - 67. Mario Santana

První zápas Bologně pod novým vlastníkem, který ji zachránil od bankrotu, vyšel tak napůl. Rossoblu již pod křídly kávového magnáta Massima Zanettiho remizovali s Fiorentinou 1:1. Na gól Di Vaia z páté minuty po změně stran odpovídal Santana.

Bologna dnes asi nemohla začít lépe. V páté minutě využil hodně špatného bránění soupeře Marco Di Vaio a po Casariniho centru hlavou úplně volný pohodlně zakončoval. V útoku Violy byl schopen hrozit jen mladý Khouma Babacar, jenž donutil Viviana k prvnímu většímu zákroku. Ještě do přestávky musel dlouholetý fanoušek Fiorentiny v brance Bologně zastavit pokus De Silvestriho.

Ještě blíže byl Babacar brance ve druhé půli, to jeho parádní volej olízl tyč. Na druhé straně opět hrozil Di Vaio, nejprve střílel a pak do nebezpečné pozice vysílal Gimeneze, ale ten ze situace nic nevytěžil. Když musel v 66. minutě opustit hřiště Marchionni, byl očividně s volbou kouče Mihajloviče nespokojen, což na atmosféře v táboře hostí nepřidalo. Včera totiž šokoval Adrian Mutu, když bez svolení opustil trénink a čeká ho trest. Střídání se ale nakonec Fialkám více než vyplatilo. Na hřiště se totiž dostala Santana a po pár vteřinách vyrovnal, když na zadní tyči doklepával míč po Babacarově střele.

Skóre mohl zcela otočit Alberto Gilardino, kterému připravil skvělou pozici svým centrem Santana, jenže zkušený útočník hlavou trefil jen břevno. Také Adem Ljajič mohl vstřelit rozhodující gól, ale branku netrefil a Fiorentina si z Bologně odváží bod.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - UC Sampdoria 3:0

06.01.2011 15:00

Góly: 37. Fabrizio Miccoli, 50. Giulio Migliaccio, 79. Massimo Maccarone

Zajímavé utkání mezi Palermem a Sampdorií vyznělo lépe pro domácí Sicilany. Palermo nasázelo do sítě Blucerchiatti tři branky a slaví poměrně hladké vítězství 3:0. Osudným se Sampdorii stalo Trio M - Miccoli, Migliaccio, Maccarone.

Hned na úvod by neuškodilo zmínit, že ačkoliv utkání skončilo jednoznačným výsledkem 3:0, příliš šancí se nerodilo a bůhvíjaká podívaná to také nebyla. Jako první na sebe upozornilo Palermo, prostřednictvím Iličiče ale branku nevstřelilo. Na druhé straně zahrozila Sampdoria po rohovém kopu, kdy se Tissone dostal ke střele a Sirigu musel zasahovat.

Na první branku zápasu si museli diváci počkat do 37. minuty, to se přesnou přihrávkou předvedl talentovaný Javier Pastore a zkušený Fabrizio Miccoli otevřel účet tohoto utkání - 1:0 pro Palermo. Miccoli se mohl zanedlouho trefit ještě jednou, ránamu pro tentokrát nesedla. V závěru prvního poločasu se do své první opravdové šance dostal kanonýr Giampaolo Pazzini, bohužel pro hosty trefil jen boční síť.

Krátce po změně stran zvýšil vedení Palerma Migliaccio. Miccoli vyzval k centru Balzarettiho a jeho přesný oblouček zužitkoval hlavou právě zmiňovaný Migliaccio - 2:0 pro Palermo. Sampdoria měla tu smůlu, že krátce před tím zazdil tutovku Guido Marilungo. Jedenáct minut před koncem vstřelili domácí poslední třetí branku, Iličič přihrál Maccaronemu, který uvnitř pokutového území zamířil přesně k tyči - 3:0 pro Palermo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Parma FC 1:4

06.01.2011 12:30

Góly: 60. Nicola Legrottaglie - 41. Sebastian Giovinco, 48. Sebastian Giovinco, 62. Hernán Crespo (pen.), 90+3. Raffaele Palladino

Pořádnou lekci uštědřili fotbalisté Parmy favorizovanému Juventusu. Stará dáma doma podlehla 1:4 a ztratila možnost přiblížit se prvnímu místu. Utkání hodně poznamenalo vyloučení Felipeho Mela, ten ale dostal červenou kartu naprosto zaslouženě. Katem Juve se stal paradoxně Sebastian Giovinco.

Den "blbec” začal pro Juventus velmi brzy vynuceným střídáním Fabia Quagliarelly, ten se zranil a na plac musel Amauri. Mnohem horší rána však přišla po čtvrthodině hry, Felipe Melo zůstal po souboji na zemi a svého protihráče kopl kopačkou do obličeje! Hlavní sudí vše viděl velmi dobře a odměnil Brazilce za brutální počin červenou kartou.

Parma využila početní výhodu až před koncem prvního poločasu, ještě před tím dokázal šance hostů pochytat Storari. Ve 40. minutě už byl ale krátký, proti hlavičce Gobbiho ještě vytáhl fantastický zákrok, ale proti dorážce Giovinca už nemohl nic udělat - 1:0 pro Parmu. Autor branky Giovinco svůj zásah kvůli vazbám na Juventus příliš neslavil.

Utrpení Juventusu prvním poločasem neskončilo, právě naopak. Krátce po změně stran prošel Valianiho centr až k Giovincovi a ten mohl podruhé svůj tým "sejmout" - 2:0 pro Parmu. Stará dáma se i za tohoto stavu nevzdávala, Pepeho volný přímý kop orazítkoval tyčku! O chvíli později už se domácí dočkali snížení, na rohový kop si naskočil obránce Legrottaglie a nekompromisní hlavičkou snížil - 1:2.

Tento výsledek měl ale jepičí život, Parma si dvoubrankové vedení vzala zpět hned za dvě minuty. Crespo si šikovně došel pro pokutovým kop, a pak ho sám bezpečně proměnil - 3:1 pro Parmu. S Juventusem už bylo v tuto chvíli hotovo, ještě v posledních vteřinách se brankář Storari proměnil v hokejového brankáře. Obrana Juve ho nechala naprosto napospas hostující ofenzívě a Palladino vstřelil čtvrtou branku svého týmu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán18123330:1339
2.SS Lazio18104424:1634
3.SSC Neapol18103527:2033
4.AS Řím1895426:2232
5.Juventus FC1887333:2131
6.Città di Palermo1893632:2230
7.Inter Milán1675423:1526
8.Udinese Calcio1882823:2126
9.UC Sampdoria1758418:1623
10.Janov CFC1764713:1522
11.Parma FC1857618:2122
12.Chievo Verona1856719:2121
13.Calcio Catania1856716:2221
14.Bologna FC1857617:2421
15.Cagliari Calcio1855819:1720
16.ACF Fiorentina1755717:1820
17.AC Cesena1753913:2118
18.Brescia Calcio18431113:2315
19.US Lecce18431116:3515
20.AS Bari18351012:2614
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (730)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MELO = tragéd roka GIOVINCO

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad nejhorsi hrac v historii Juve

Reagovat
smazaný uživatel

no Giovinco to máte za to žeste ho vihodili pěkná odplata

Reagovat
smazaný uživatel

nick + pravopis jasně ukazuje tvuj věk a komentář tomu odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa by dávala smysl, ale to že jsi buď takovej blb, nebo jsi radši nechodil do školy už smysl moc nedává.

Reagovat
zelda

Reagovat
M11

gratulace do Parmy.. snad jim ty body pomuzou..

!!! FORZA JUVE !!!

jsem za dane situace zvedav na posilu do utoku

Reagovat
Mihal

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Juve,toto je důvod proč ten titul ještě dlouho nezískáte

Reagovat
M11

jaky duvod ?

Reagovat
FuckT

Juve ...to som necakal

Reagovat
10

nechápu, jak může Amauri běhat pomaleji, než chodit

Reagovat
smazaný uživatel

A to nám ho chtěli včera fans Juve cpát do Realu za Benzemu.

Reagovat
Pinturicchio

Ty trdýlko, ještě jsi nepochopil, že jsem si z Tebe dělal srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zněl si hodně přesvědčivě

Reagovat
Pinturicchio

To je přece účel, ne? Když už si člověk dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Docela si mě ale vytáčel . Amauri za Benzemu

Reagovat
Pinturicchio

To je taky účel Nic to ale nemění na tom, že Karima bych rád ( doufám, že někoho přivedete a klapne to )

Reagovat
smazaný uživatel

Lenoch za lenocha...

Reagovat
10

njn, chtít můžem...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
lnterista

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

... Mohl bys sem, prosím, pak hodit jak to vypadá s Fabiem? Pokud to zahlédneš někde na italských fórech nebo tak.

Reagovat
10

určitě, oficiální zprávy ale budou nejspíš až zítra, po vyšetření...

Reagovat
Pinturicchio

OK, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jsem bral jako největšího konkurenta v boji o titul, tak mě celkem překvapili... Teď jen vyhrát v Cagliari a doufat, že Inter ubojuje bod :)

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, už ted se těším na milion fundovaných příspěvků od všech odborníků na Juve.

Reagovat
Jajinek

když prohraje Inter, je to ještě ve větší míře...

Reagovat
10

tak schválně, uvidíme večer

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Zdaleka ne, respektive poslední dobou to tak bylo díky Benitezovi. Ale při takové prohře se těch "odborníků" vynoří vždycky všude hodně.

Reagovat
Jajinek

to promiň...ale po prohře Interu, hlavně v loňské sezóně, to bylo vždy daleko horší...i vy si rádi kopnete, až vás tu je Juventinů mraky...přečti si loňskou Catanii...

Reagovat
Pinturicchio

Jeden zápas.

Reagovat
Jajinek

tak víš jak...my vloni moc neprohrávali...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pinturicchio

Jinak o takových blbostech, na koho se víc blije, se hádat nebudu ( a myslím, že ani Ty )

Reagovat
smazaný uživatel

se slovíčkem "fundovaný" bych si moc nepohrával, kór když hraje homelesův Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Já mu to pak vysvětlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
domingo

Parmaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je prumerny italsky tym

Reagovat
smazaný uživatel

celá Serie A stojí za hovno ne jenom Juve

Reagovat
smazaný uživatel

By mě pak zajímalo co si říkáš ráno, když se vidíš v zrcadle.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě se ta Seria A jako líbí?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, proto na ni koukáme a fandíme italským týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě přeji dobrou chuť

Reagovat
Shevchenko

Ty seš ocas... táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovej se slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co? seš debil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí... Já jí miluju, pro Calcio dýchám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti gustu žádnej dišputát

Maldini3 a spol- mrzí mě, že hold se tu schází skvadra (typičtí vy), jenž se neumí bavit na úrovni a bez urážení, zamyslete se

Reagovat
M11

aha ja si rikam proc takovy nezvyk.. ctvrtek pul 3.. navrat ze skolnich druzin..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

mozna uz je net i v druzinach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ten Palladino mě štve. Navíc ho snad ani nemám ve fantě.

Reagovat
r.mrazik

to Juve nevysel Bastos a ted Dzeko...opravdu by to kvalitni posilu chtelo...

Reagovat
lnterista

....... Dzeko

Bastos...Krasic

to by byl masakr a nelepsi utok v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra.........Pato

....Robinho...

by se jim mohl rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Pato pujde za Maria a Ibra,Mario,Robinho a Cassano to bude taky neco...

elita planety

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to je kachna... I když s těma věčnýma zraněníma Pata by to pro nás bylo asi výhodný. Navíc Mario by krásně zapadl mezi Cassana a Ibrahimoviče to jsou takový "zmrdi" že by si prostě museli sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Podle L´Equipe se Juventus zajímá o Barzagliho a Gilardina.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli přijde v létě zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle L´Equipe je to zatím jen ústní dohoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, já doufám a věřím, že to klapne. Celkem by nám to bodlo.

Reagovat
r.mrazik

jsem celkem koukal,ze Dzeko byl uz dohodnuty s Juve...dost velka skoda,ze prestup neslo uskutecnit uz ted v zime...

Reagovat
lnterista

nechapou proc nepockal...tech par mesicu mu koule neutrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

asi byl dohodnuty,pak prislo City,dalo vic prachu s tim,ze prestup ihned...kdo vi,jak to bylo...ale skoda to je

Reagovat
Pinturicchio

Došla trpělivost šéfům s těma neustálýma spekulacema, takže si za to Džeko vlastně může nakonec sám, že v Itálii nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

City je momentalne niekde inde ako Juve. Radsej hrat v City ako v priemernom talianskom klube. A PL je kvalitnejsie nez Seria A.

Reagovat
Pinturicchio

Pro Krista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to radeji Juve nez City...ale skoda nekomu vysvetlovat

Reagovat
Pinturicchio

Nic, jdu si radši zakouřit, na "Csaplároviny" nemám po takovéhle zápase náladu, zvlást od družinářů ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

anooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby si Juve váži talenty, tak by to bolo 4:1

Reagovat
terry

Jankovic!

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco nema v zmluve dohodu o tom ze proti Juve nemoze hrat?

Reagovat
10

ne, v případě spoluvlastnictví to možný není...dělá se to jen u hostování

Reagovat
smazaný uživatel

toto spoluvlastnictvo hraca je ako bigamia

Reagovat
10

nemyslím si, že takhle vymrd*vá i s Parmou...

Reagovat
smazaný uživatel

vezmi si ze UEFA nedovoli aby hrac hral v jednej edicii z jej sutazi v 2 kluboch (po sebe)

Reagovat
juveforever

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ne když hrál...to je otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mudry som aj ja. len sa cudujem ze taki spekulanti ako taliani si prave toto nedaju do zmluvy. ved to sa robi uz aj na faerskych ostrovoch.

Reagovat
juveforever

Melo Melo a ja už som dúfal že si sa zmenil

Reagovat
smazaný uživatel

konečně calcio!! zasjané Vánoce jsou pryč hurá

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

Reagovat
Filipow

chlapče, Vánoce jsou dnes (pravoslavné) co se týče křesťanských tak ty dnes končí, tak nepiš, že Vánoce jsou pryč.

Reagovat
Pinturicchio

Co mu říkáš chlapče?

Reagovat
smazaný uživatel

dej mu do držky

Reagovat
Pinturicchio

však jen co se ozve

Reagovat
lnterista

Reagovat
Filipow

Už se těším, kámo.

Reagovat
CubONE

pre Ateistov skoncili 26.12. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

na betu je toho dobrá porce vidím, je z čeho vybírat

Reagovat
.13

Pomsta Giovinca?

a co take urobil F.Melo ak by bol niekto taky laskavy, ze tu vsetci nanho davaju bohuzial som nekukal

Reagovat
Pinturicchio

Po souboji leželi s hráčem Parmy na zemi a Felipe ho kopl do obličeje / hlavy

Reagovat
.13

dakujem, inak on ma viac takychto blbosti v poslednom case, akoby si nevazil hrat za klub typu Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

No, od toho MS to bylo naprosto OK, vypadalo to, že se úplně uklidnil. Hrál naprosto parádně a ted tohle. Velká škoda, že si po té své tvrdé práci takhle šlape

Reagovat
DelPiero137

moja rec...

uz to s nim vyzeralo tak nadejne, ovladal sa, redukoval cervene karty, snazil sa, bol genialny a zase kix.

Teraz sa vomne zase prebudila otazka ci je ten pravy pre Juve, ci ma zmysel na nom stavat. Uz sombol taky kludny ze mame super strednopoliara... Dufam ze sa da rychlo dokopy a nadviaze na nedavne vykony.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že jo, to bude bez problémů, ale jak říkáš - u Felipeho je asi jen otázkou času, kdy něco takového udělá znovu, on se asi napořád kontrolovat nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Tomanatura:

Fabio Quagliarella si v zápase proti Parme vykĺbil koleno a pravdepodobne aj poškodil kolenné väzy. Ak je tak, chýbať bude minimálne tri mesiace. Ďalším vyšetreniam sa podrobí v piatok. Juventus bude ale musieť kúpiť útočníka, píše sa už o Maxim Lopezovi z Catanie.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan dneska nehraje?

Reagovat
Shevchenko

Karty.

Reagovat
lnterista

texas holden?

Reagovat
Shevchenko

Solitaire.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlaska roka..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Dnes na bet365 všechny zápasy Serie A. V tom by mohli pokračovat.

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Je to tak snad i v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas rozhodli spíš nefotbalové momenty. No snad to vítězství Parmu nakopne a zvedne kse k pohárovým příčkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu toho Mela. Celej podzim si fandové Juve chválej, jak hraje dobře a on hned na novej rok vyvede takovou píč*vinu...

Reagovat
Pinturicchio

100 per Juve

Reagovat
Pinturicchio

DI Vaio !

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Palcuj o příspěvek výš

Reagovat
Slejdy

co je s Frankiem?zrovna muj souper..a tak stejne by Di Nataleho nepostavil

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Inzaghi

Tolik nepřesností za 10 minut. Zatím pořád takový vánoční tempo, jedinej Pato lítá.

Reagovat
smazaný uživatel

pre sempre juve

Reagovat
Shevchenko

Hmm Merkel.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Marcusssss

Reagovat
Shevchenko

Aleeexis

Reagovat
smazaný uživatel

smrdíš

Reagovat
lnterista

Di Natale musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo

Reagovat
Shevchenko

Spokojeny?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
lnterista

to trvalo co...asi je z formy

Reagovat
smazaný uživatel

fantázia Juve mi vyšiel Giovinco-Crespo ma nesklamali,tiket zatial fičí dalej.ešte AC X a budem spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso právě vymyslel docela chytrou přihrávku

Reagovat
Pinturicchio

Slušná prasárna na Antoše.

Reagovat
smazaný uživatel

Palladino pekný štart fanty...Udine tiež výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari tyčka

Reagovat
lnterista

takovej adri nez by zareagoval tak se mu to od tycky odrazi a dava do prazdne

Reagovat
Slejdy

Sergio co dneska predvadi

Reagovat
Pinturicchio

Už to mělo být 1:0

Reagovat
lnterista

zacinaji hrat

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
Woods

skoda Juve .... OT: tie zlte dresy co ma juve su nenormalne skarede .... mohli by najst lepsiu druhu variantu ....

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ved su v pohode,chýba tam len logo "Pošta"...samé dobre správy od nich

Reagovat
Woods

mne sa tie klasicke velmi pacia ... ale tato druha varianta vobec .....

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt juve nemá jako druhou variantu žluté dresy, to bejvávalo...

Reagovat
Dejwa

Cagliari konečně začalo hrát

Reagovat
Pinturicchio

Jinak parádní začátek fanty - 4 goly v síti Marca, Felipe červená, Alberto a Claudio výkony na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na vás příště koukat nebudu

Reagovat
Pinturicchio

Dneska by nám nepomohlo nic, ani svěcená voda. Nejdřív Fabio, pak Felipemu rupne v kouli. A i herně to bylo špatné. Klidně příště koukej ( a kdyby to nešlo, tak to vypni, jako já NUFC )

S Neapolí to bude řežba.

Reagovat
lnterista

ja taky dostavam od Micolliho..snad se zahojim na tobe...jinak to byla vzdycky holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlil by mi někdo jak se hraje ta Fanta prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazzari hraje celkem solidně a podle mě i dost vyhecovaně před svým možným budoucím zaměstnavatelem.

Reagovat
smazaný uživatel

do (_,_)

Reagovat
Shevchenko

Cagliari nás teď solidně řeže.

Reagovat
panca

ty vole rino na co chytne pokazi a je strasne pomalej

Reagovat
Pinturicchio

Nešlo to k Matrimu od hráče AC?

Reagovat
panca

nevim jak to plati ale seedorf to nejdriv napral do jejich a od nej k matrimu

Reagovat
Pinturicchio

Tak to by mělo být v pořádku, respektive offside.

Reagovat
mastakillah

Clarence dneska hrůza..kazí co může

Reagovat
Shevchenko

Snad jsme to nejhorší přežili.

Reagovat
Shevchenko

Fabriziooo Catania

Reagovat
Shevchenko

Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

ááá to je exot

Reagovat
Pipo123

sledujete niekto Janov - Lazio ?

Reagovat
Shevchenko

terry tu není, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho měl lépe využít té šance jak tam byli 2 na 1

Reagovat
Pinturicchio

A v Cagliari Deep Purple - Smoke on the Water

Reagovat
Dejwa

Reagovat
lnterista

cumim teda

Reagovat
Pipo123

hej čo sa to stalo v Juve ?

Reagovat
panca

cagliari lepsi... seedorf nic nevymysli, merkel krome jedne prihravky neviditelnej, rino dnes hodne slabej. Utok uplne odrizlej. To porad motame nekde kolem stredu. Zaloha slaba

Reagovat
lnterista

na takove zapasy je Ibra jak delanej

Reagovat
smazaný uživatel

podme hoši ppomééé, ještě ten jeden poločas...sheva jak vidno nechce prohrát

Reagovat
Tomanatura

Ach jo. Když už se konečně sejde duo D´Agostino-Montolivo, tak prozměnu všechno ku*ví Cerci s Gilou. Od 25. minuty už hraje Viola celkem průměrně, ale holt když útoky sám táhne 18ti letý kluk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Seedorf to je tragikomiks Dneska budu rád za bod

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Cagliari mají výbornýho DJe

Reagovat
Pinturicchio

PINK FLOYD

Reagovat
smazaný uživatel

nejdes nahodou v dubnu v Praze na Waterse?

Reagovat
Pinturicchio

Přemýšlel jsem o tom a vlastně pořád přemýšlím ( mám možnost ještě získat lístek ), ale asi spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu byl posledně s DSOTM tour, tak to byl perfektní zážitek. Ale peněz je to spousta...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, ten člověk, s kterým bych měl jet ted, tam byl. Ale dávat, tuším, 1600 za lístek ... nevím, nevím.

Reagovat
lnterista

jj jeste Pazza Inter a bez chyby

Reagovat
smazaný uživatel

ACM jedéééém

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Teď jsem přišel ze školy a zjistil, že se hraje...Co mám dělat?

Reagovat
Pinturicchio

Podívat se, jak kdo hraje / kdo dává góly a napsat sestavu.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Shevchenko

Zapni to.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukám, že dva moji hráči dali gól... Můžu teda navolit teď sestavu, jak bych ji dal bez toho, aniž bych věděl výsledek, ale bude to asi dost nevěrohodný... Zrovna nasazení Sáncheze a Di Nataleho by ale asi nebylo nic divnýho, dávám je pořád...

Reagovat
Slejdy

napsat sestavu bez Di Nataleho

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry hombré, tady bych zrovna neváhal..

Jinak omluva všem, příště mě pro jistotu informujte předem (Pinte! zrovna Ty na mě máš FB), že se hraje, teď mám fofr a nestíhám to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď koukám, že jsem nasadil Zieglera, který dostal 2 góly, hodně dobrej tah...

Reagovat
smazaný uživatel

zapnout bet?

Reagovat
Jajinek

co takhle sestava z minulýho kola, bude problém?...

Reagovat
Jajinek

jo, tak koukám, že už jsi napsal...ti hráči, kteří se už nějak prosadili, tak by stejně u tebe hráli. Takže ju nechám, ale příště pokud by se to stalo, už budu počítat tu z minulého kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem jí tam dal, nevim, kdo mi hrál minule...Ale viděl jsem fakt jen 2 výsledky (z toho 1 Juve tady, kde mi nikdo nehrál), na ostatní jsem se schválně nedíval, doufám, že nasazenej Ziegler bude jasnej důkaz... Ale je mi to fuk, pokud chceš, potrestej mě dle libosti, akorát mě příště nějak upozorněte, že se hraje v tejdnu takhle brzo.

Reagovat
Jajinek

jasný, nechámu to, kterou jsi napsal. Příště dáme vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyžtak napiš Pintovi, jestli na něj máš icq, ať Ti dá můj facebook, tam si případné zprávy vždycky všimnu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Rinovi.

Reagovat
Jajinek

ok, domluvím se s Gattusem...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to psal do diskuse a házel jsem nové kolo i se sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemám čas číst všechny diskuse. Končí pololetí a profesoři si teď uvědomili, že nám v půlce předmětů chybí známky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan, tak zkus aspoň sledovat stránky fanty Já to tam právě raději hodil už včera, aby si toho všichni všimli. Stane se že zapomeneš, taky se mi to už stalo. Pak už to záleží na benevolenci Jajinku

Reagovat
smazaný uživatel

palermo - doria super fotbal, ale zdálo se mi, že Miccoli byl v ofsajdu..Doria po přestávce zabrat máte na to

Reagovat
smazaný uživatel

kura

Reagovat
Pipo123

Hernanes tyčka kurna

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello

Reagovat
Slejdy

jj bude hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pam pam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Seedorf stím vystrčeným kadákem jednou někoho zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari nás sice mlelo, ale dvě tutovky jsem měli my

Reagovat
Filipow

200. pro to aby Pinturicchio ukázal, že má koule.

Reagovat
Pinturicchio

Chceš fotku nebo stačí tvrdácké řeči tady na foru?

Reagovat
Filipow

za 1) byl to vtip, za 2) ty jsi mi tu začal vyhrožovat.

Reagovat
Pinturicchio

Za 1), z mé strany to byl, samozřejmě, taky vtip . Už ta první reakce s tím "chlapcem"

Reagovat
Pinturicchio

Ale toooož, pojďme na ten gol Cagliari.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati

Reagovat
Dejwa

Nene co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak mu to dal přesně na nohu :D a pojd na mě

Reagovat
panca

pro ho nechaj kopat!!! vzdyt takhle hori porad

Reagovat
smazaný uživatel

Bože co ten Abbiati vymejšlí

Reagovat
Slejdy

soutezi asi se Sergiem dnes

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
mastakillah

Neska fakt otřesnej výkon..chyba za chybou ...

Reagovat
Shevchenko

Bože zrovna Edera vyměním za Caracciola.

Reagovat
panca

to je bramboracka

Reagovat
rossoneri89

tak dneska zatim hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Pato

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Rodney snaž se nebo ti zas Ibra obtiskne nohu na záda

Reagovat
lnterista

hral za Juve Sorensen?

Reagovat
Slejdy

se podiv do souhrnu ne

Reagovat
Pinturicchio

Hrál.

Reagovat
Inzaghi

Robinho to mohl v první půlce naservírovat Patovi, ten mohl v té ložence taky ještě seknout, teď mu tam taky někdo nabíhal... Jsou to vůbec Brazilci? I přes tu tragédii jsme dva góly mohli dát..

Reagovat
Kokesh

Ambrosini. Jjo mohl mu to dát krásně proti noze.

Reagovat
Tomanatura

Ten Siniša je snad slepý. 60. minuta, Santana s Ljajičem na lavičce a Cerci furt pobíhá po hřišti s 25% úspěšností přihrávky

Reagovat
Tomanatura

Tak teď tomu ten blbec nasadil korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Když se sere tak se sere

Reagovat
lnterista

mam zapnuty ultimate survival...a prej cerna a cervena vedle sebe je pratelska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Eder konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mu to nahrál jak psovi tomu Robinhovi

Reagovat
Jajinek

Lidi přepněte do Janova...Muslera tam čaruje jak sviň...a Jankovič je konečně zpět...Boškooo

Reagovat
lnterista

chybi ti tam v

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Muslera to je neskutočné čo on chytá, 100% šance, neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOO!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho

Reagovat
Shevchenko

OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

Robsoon :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

To je kok.........t ten Robinho

Reagovat
Inzaghi

Binho bože Konečně si to dají a on to tak zabije..

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho, ty kreténe. To sis to musel tak předhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Je Kucka v nominaci?

Reagovat
lnterista

jak to jde brazilce?

Reagovat
FuckT

na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

podepíše až po zápase

Reagovat
Tomanatura

Panebože Gilo

Reagovat
terry

Přijdu a koukám, že Janov slušně tlačí! A zrovna jsem stihl Jankoviče.. jak já jsem rád, že je zpět.

Reagovat
GEGE

Tak se ukaž Cassanova...

Reagovat
lnterista

jestli cassano rozhodne tak uz jen pro to jsme ho meli koupit

Reagovat
One-Real

Přijde to jenom mně, nebo je tohle zápas přesně pro Ibru?

Reagovat
Woods

jj, skoda ze Zlatan nemohol nastupit :((

Reagovat
Pinturicchio

Tak to zatím vypadá, že jak AC, tak Lazio ztratí a my toho zase nevyužijeme. Alespon, že ta ztráta tak, doufám, nenaroste.

Reagovat
panca

nevim jak je cassano, ale uz tam mel byt od pulky. Merkel na to nema

Reagovat
panca

nechte pata

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pato nejak vyrastol,ci sa mi zda ze je taky vysoky?

Reagovat
Pinturicchio

Nechal trochu narůst hřívu.

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone.

Reagovat
Pinturicchio

Mrdat.

Reagovat
smazaný uživatel

LUXUS AKCE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

JO KURVA!

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

RODNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

SIERRA LEONE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Strasser

Reagovat
mastakillah

Rodney a Cassano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to byla AKCEEEEEE !!! E ANDIAMO !!!!

Reagovat
Inzaghi

RODNEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
panca

sierra leoneeeee

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinace. Konečně. Jinak je ten výkon hrozně bezkrevný

Reagovat
lnterista

tak se vyhrava scudetto

Reagovat
rossoneri89

Strasseeeeeeeeeeer

Reagovat
Woods

a hned aj AS musi dat gol

Reagovat
Tomanatura

MARCO BORRIELLO

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

No, řekl bych, že Strasser o kousíček v ofsajdu byl, ale to byla jen noha a ta se nepočítá

Reagovat
Shevchenko

Malinko byl, ale tohle nemůže rozhodčí vidět.

Reagovat
Pinturicchio

Offside jako offside.

Reagovat
smazaný uživatel

ten smajlík nakonci měl něco znamenat

Reagovat
Pinturicchio

Dyť já vím, kdybych to myslel vážně ... tak vůbec nereaguju.

Reagovat
Mihal

ale akcia naozaj pekná, to sa musí nechať

Reagovat
smazaný uživatel

dobře franče + mirko

Reagovat
panca

3 body ale radej to melo skoncit 3:4 a ne jen jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

To raději těch 1:0, máme nejlepší obranu v lize

Reagovat
panca

radej nejlepsi utok

Reagovat
Pipo123

uff remíza

Reagovat
Tomanatura

Hmm, strašná škoda, šancí bylo dost, jenom holt Babacar je ještě mladý a Gilardino totálně z formy. Rozhodně má Viola na čem stavět, D´Agostino+Montolivo funguje výborně, kdyby dnes nastoupil Mutu, tak má Viola 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

OT Almeria 4 střely, všechny na branku a skore 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je 100% to jsem ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobrej výsledek pro Barcu

Reagovat
Shevchenko

Tak zápas na hovno, ale jsou tři body. Jaká změna oproti minulým rokům, kdy u nás bylo nemožné vyhrát zápas, ve kterém se nedařilo, dneska výhra a dokonce bez Ibry.

Reagovat
Mihal

ale potvrdilo sa že bez neho ste o polovicu menej nebezpeční

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady to nebylo jenom o absenci Ibry. Nesta, Pirlo, Flamini a Boateng se taky počítají

Reagovat
Pipo123

a AC sa vzdaluje

Reagovat
GEGE

Paráda. Vydřené 3 body.Mlaďoši se sice maji ještě hodně co učit ale rozhodně nezklamali. Čekal sem víc golu bohužel Pato s Robinhem to dneska všechno spálili.Abbiati klasika nohama mu to nikdy nepůjde ještě,že s toho nebyl gol Seedorf dneska katastrofa i od Ambra jsem zvyklí na lepší výkony.Obrana až na pár okýnek v poho

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

jestli já nepřináším štěstí..., zapnu přenos, nabíhá Cassano a za 10 minut extáze

RODNEEEEEEEEEEEEEEY !!!

konečně zápas, kdy jsme ty body víc urvali, než vyhráli..., v opačném gardu ztracených bylo na můj vkus příliš. GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Yanek

S výkonem teda moc spokojenej nejsem, Seedorf hrál absolutní prd, já fakt nechápu co tam ještě dělá. Kdyby se aspoň snažil, už ani ty přihrávky mu nejdou. Pato s Robinhem taky nic moc, oba zahodili tutovky ale Robi to odčinil tím, že měl prsty v gólu a Pato hodně makal. Merkel dnes teda svůj den moc neměl, ale taky se aspoň snažil. Obrana jako vždy nadprůměr, ten Abate tam jezdí hodně slušně a Abbiho excesy občas asbsolutně nechápu.

Cassano bude hodně prospěšný a Strasser je velká naděje, tři body jdou do Milána.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Uplny suhlas seddorf by uz mal ist do dvochodku

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..Tak nakonec trojka, jako proti AS v podání Palerma. Je to škoda, ale po golu začali hrát svou hru, skvěle útočili, skvěle bránili...Doria sice měla taky šance, ale nedokázala s nimi naložit, tak jako soupeř. Odchod Cassana je znát a bude znát asi čím dál tím víc...pohárové příčky se začínají vzdalovat.

Reagovat
Slejdy

3body sou doma, Marco Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Rossonerové, budete večer přát Interu, aby vám zajistil trhák v tabulce před Neapolitánama, nebo budete přát Neapoli, aby se prodloužila ta modročerná agónie?

Já volím samozřejmě variantu B, ač Neapol opravdu nemám rád.

Reagovat
GEGE

Jasně,že budu přát Neapoli.Nečekám,že vydrží na špičce do konce sezony a za konkurenta v boji o titul je nepovažuju.

Reagovat
Pinturicchio

Po dnešním kole už jste tomu titulu zase blíž, bohužel.

Reagovat
Yanek

Remízka

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Neapol

Reagovat
Shevchenko

Napoli ještě neberu jako konkurenta v boji o titul, i když LM pro ně vypadá hodně reálně. Navíc se mi letos hodně líbí, takže večer stoprocentně fandím Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

stačí remiz

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by byla nejlepší

Reagovat
mastakillah

jednoznačně Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně budu fandit Neapoli, podle mě taky nevydržej až do konce sezony, Inter je pořád náš největší konkurent

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA 3 body doma,vyborne miro aj marco....totti skoda najazdu na branu ,ale druhy krat si uz nehral....DAJE ROMA !! 9 bodov naskok pred interom

Reagovat
lnterista

a 7 za AC...takze zase na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

takže kolik má AC na Inter?

Reagovat
lnterista

tezky co

Reagovat
smazaný uživatel

ze je inter za AS ma teši viac

Reagovat
lnterista

uzivej si skvelou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Který má však o tři zápasy méně....

Reagovat
smazaný uživatel

to by je musel nejdřív vyhrát ale počítám, že 3-4b by dát mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš hlavně si nesříkni do kalhot As ma o tri zapasy vice...

Reagovat
Shevchenko

Příště na Udinese bez Ambra, snad už bude Flamini.

Reagovat
terry

Před zápasem remíza dobrá, ale co jsem tak četl a v posledních minutách viděl, asi to i bylo na tři body. Jsem rád za návrat Jankoviče, mohl by hodně pomoct. Gratuluju Palladinovi k prvnímu gólu v novém působišti a zároveň vítám Kucku! Snad se chytí a bude platným hráčem.

FORZA GENOAA!

Reagovat
Jajinek

na tři body to bylo rozhodně..byli jste lepší, hlavně Jankovič potěšil a i Destro zahrál slušně. Ale Muslera podržel a opět se dojelo na vaši totální neschopnost ve finální fázi. Toni bohužel špaténka.

Reagovat
terry

Hm, já to pořád nechápu, jak můžeme v útoku tolik hořet, nebo teda v té finální fázi. Ale jsem rád, že aspoň Jankovič je po dlouhých měsících nějaké oživení. Teď ještě ať se ve velké formě vrátí Palacio a ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, šance na obě strany, mohlo to dopadnout uplně jinak (ža Abbiati? že Robinho ? dokonce 2x). Obrana- Silva opět famozní, dokonce bych řekl že to dneska vyhrál ON! Antonini velmi dobré, zase jezdil po lajně (lepší dozadu) to samé na druhé straně Abate (lepší dopředu) Záloha- Gattuso má tak na ten 1 poločas, ale zahrál dobře, Seedorf první poločas dobrý (nečekal sem ho v tom středu ) druhý slabota...kazil, nejistota, ani neútočil ani nebránil. Abmro standard. Merkel nic nezkazil ale ani nic moc nepředvedl (ale vidím to pozitivně ) Strasser jak tam vběhl tak to začalo byt uplně jiné, rychlý přístup, balon mu šel od nohy, běhal ten gól sem mu moc přál, spolupráce s Abatem a Patem po te leve straně skvělá. Cassano měl necelých 20 min ale bylo vidět že bude platný dobrý pohyb, chytrá přihrávka (nic noveho), zapadne tam. Útok- Robinho stará známá písnička...jdu sám na bránu tak to nedam...dneska byl skoro neviditelny (měl 3 šance nedal ani 1 gól)slabe. Pato se potřebuje chytit, škoda že mu tam nepadla ta střela, jinak dobré. Zlatan chyběl ale je vidět že to nějak jde i bez něj. Grazzie ragazi ! Forza Milan !!!

Reagovat
Yanek

Binho zas tak strašnej nebyl, běhal nahoru, dolů a šlo pak na něm už vidět i vyčerpání. Ale ty gólovky prostě MUSÍ dávat!

Reagovat
panca

rino dobre?! vzdyt kaziĺ jednoduchy nahravky... mel tuhle sezonu dost lepsich zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas nebyl špatný, ale jak říkám je už akorát na ten poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Toni, začni to tam už dávat. Letos provar s těma útočníkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj on ho někdo brzo koupí jako velkou posilu Jen doufám, že to nebudeme my

Reagovat
Pinturicchio

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej jde do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!! tří body jsou doma , ale zase výkon nic moc hlavně v prvním poločase . Vedeme 1:0 a zbytečně se necháme zatlačít uplně vypadne z tempa a dostanem dvá goly . No a potom se musíme zbytečne strachovat o tři body. Marco super a Vučinič nakonec rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

ajajajajaj

Reagovat
Losinho

Škoda Cagliari

Reagovat
Pipo123

remíza je dobrá, škoda tej šance Hernanesa kedy nastrelil tyčku, Muslera paráda, jak v Juve tak aj dnes, skvele to ochytal Jankovič nám robil kurna problémy, Toni ? ten je hrozný

Reagovat
terry

Ještě nějaké janovské poznatky? Díky.

Reagovat
Pipo123

videl som len druhý polčas, ale ako píšem Jankovič bude fakt dobrá posila, páčil sa mi Mesto, pár krat si to tam slušne dával, Milanetto mi tam ale hrozne vadí, Kucka ak má šancu do základu tak možno aj cez Milanetta, ale Destro zahral dost dobre, pripravil aj šance pre TOniho, ale ten okrem pádu pri každej situácii a toho že udrží loptu a potom ju pacne 5 metrov vedla, tak 0 bodov ale mali ste vyhrať asi

Reagovat
terry

Milanetta si Ballardini nepochopitelně moc oblíbil, proto hraje. Destro s Jankovičem potěšili.

Reagovat
Pipo123

to aj Paloschi išiel do Janova ? tak to je dobrý obchod

Reagovat
terry

Antonelli by měl být přestup, Paloschi je ve spoluvlastnictví s AC a Palladina zase má Parma s Juventusem.

Reagovat
Pipo123

Antonelliho nechápem, Paloschi by mohol posadiť aj Toniho, kurna máte tam teraz slušný materiál do budúcna

Reagovat
smazaný uživatel

jen at se alberto nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Docela šťastný 3 body, výkon byl teda špatnej, ale vzhledem k absencím se to ještě dá omluvit Seedorf opět už asi popadesátý za sebou potvrdil, že na AC už prostě nemá a měl by konečně odejít. Fakt doufám, že tohle je jeho definitivně poslední sezóna u nás. Už i ty předchozí 2 hrál tužku. Jinak Rodneymu sem ten gól hrozně přál, ani nevadí že byl z malýho offsidu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Juve

Reagovat
Pinturicchio

Sedláci u Chlumce hadr.

Reagovat
Rssa

Já to neviděl, zaslouží si ten výsledek nebo to byla prostě smůla?

Reagovat
Pinturicchio

No, hráli jsme špatně. Už ve třetí minutě Quagliarella out, pak měl Melo blikanec, kopl do hráče a šel ven. A už se to vezlo. Parma dala na konci poločasu gol, pak to zavřeli a hráli na brejky. Nebýt toho vyloučení, možná by to vypadalo jinak, ale za to si můžeme sami a podle toho průběhu jsme si nezasloužili ani bod.

Reagovat
Rssa

Ach jo Kdybych neměl Barcu tak snad nemám šanci na pravidelnou radost. Škoda. Třeba vám ten Hunter a Konko příště pomůžou

Reagovat
Pinturicchio

Jestli přijdou, tak jdeme na Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Melo Juve dobře jim tak...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, proč neměl Giovinco ve smlouvě, že nemůže hrát proti Juve však tak se to normálně dělá ne ?

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby sis alespon dal tu práci a přečetl si diskusi, máš to tady vysvětlené.

Reagovat
10

zapadnul rychle

Reagovat
panca

jeden ho kope, druhej prsti chudak kluk

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na to nehon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi bude otloukánek kabiny trochu..

Reagovat
Pinturicchio

Tohle až uvidí Ibra, tak na Piqueho velice rychle zapomene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

"A vy jste jako buzejanti, jo"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš si taky od Cassana nechat rozbourat kakaovej domek jo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
Yanek

Celá diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

400. per JUVE

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Sánchez letos dotáhne aspon k 8 góům měl by už konečně přestoupit, ale byl bych radši kdyby hrál za Inter než ManUntd

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl nejradši kdyby zustal v Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

INTER - Castellazzi; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Stankovic; Pandev, Milito. A disposizione; Orlandoni, Muntari, Ranocchia, Mariga, Materazzi, Santon, Biabiany. All. Leonardo

NAPOLI - De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Dossena, Pazienza, Gargano; Hamsik; Lavezzi, Cavani. A disposizione: Iezzo, Dumitru, Santacroce, Grava, Yebda, Sosa, Zuniga. All. Mazzarri

Reagovat
Jajinek

Řekl bych sestava bez chybičky...poklona pane Leonardo...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

aby to tak dokonale fungovalo

Reagovat
Dejwa

Reagovat
terry

OT:

Janov se zajímá o Matriho

Podle italských médií se Janov začal vážně zajímat o Alessandra Matriho, kterého nedávno sledoval například AC Milán. Cagliari si 24letého útočníka údajně cení na 12 milionů eur.

Tohle by ovšem byla paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mal byť debut Walter Zengu

Reagovat
Dejwa

ten má ještě na Inter čas

Reagovat
smazaný uživatel

MOTTAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Jajinek

A ono to půjde...né, že néééé

Reagovat
sinter

amen

Reagovat
Mihal

kráááááása

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, parádní akce.

Reagovat
terry

THIAGOOO MOTAA! FANTA ŽIJEE!

Reagovat
Votas

Krásná změna nedostat první gól během prvních 15 minut.

Reagovat
Tomanatura

Thiago Nádherně Panděv

Reagovat
smazaný uživatel

kde Leo schovává znak ? ta radost z golu nic moc

Reagovat
Mihal

tak ešte nie je po zápase, Mou sa tiež netešil ani keď dal Diego druhý gól vo finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to byl jeho první interácký

Reagovat
panca

leonardo fuj

Reagovat
Jajinek

Už nikdy, nikdy nikdy...a opakuji nikdy....ndávejte Gorana na křídlo, dyž je na hrotu a ve středu o 200% lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv letěl sám

Reagovat
Pinturicchio

Panděv dva zápasy.

Reagovat
Jajinek

šest bych mu jich dal...

Reagovat
Pinturicchio

Já tak tvrdý být nechtěl, abyste mě neměli za zaujatého

Reagovat
Jajinek

to by přece ve spojitosti s Tebou nikdo ani nevyslovil...

Reagovat
Pinturicchio

tak, tak

Reagovat
Mihal

Deki

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Benitez musí být, co se motivace hráčů ( a nejspíš i vztahů s hráči ), naprostý dement. Jak dlouho je Leonardo u týmu? A ti hráči jsou jako pocákaní živou vodou, pohyb, pressing, všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tak ono je to i tím rozestavením...tohle nám prostě jde nejlíp...a hlavně...kdy se naposled sešlo tolik hráčů zdravých a záoha ve složení Deki, Motta, Cuchu, Zanetti...to není Obiora nebo Coutinho...

...ale tak nechvalme dne...však to znáš.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, na nějaké resumé času a času, ale ten rozdíl tak tluče do očí, že jsem to nemohl nenapsat. ( A vsadím se, byť Ti to asi nijak nedokážu , že pod Benitezem by to vypadalo stejně - co na těch 20 minut koukám, tak mi přijde, že takovouhle radost z fotbalu neměli vaši hráči od doby, co odešel Žozé )

Reagovat
Jajinek

jj, ten faktor motivace tam určitě je...

Reagovat
FuckT

Gargano je nafetovany omg ?:D:

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá za takovou ruku ? vždyť po to sáhl naprosto úmyslně

Reagovat
Jajinek

no však tu kartu dostal..

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOLLL

Reagovat
10

A ono to půjde...né, že néééé

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

tohle bych ti neudělal...

Reagovat
10

a já to zase udělal schválně zrovna tobě, protože jsem věděl, že to pochopíš

Reagovat
Jajinek

Reagovat
FuckT

:):):)

Reagovat
Jajinek

to je škody...

Reagovat
mastakillah

yes yes yes Napoli

Reagovat
terry

To kopal Gargano, co?

Reagovat
FuckT

hmm ...ma ten Dossena aj nejaku dobru vlastnost ???myslim futbalovo XD

Reagovat
Mihal

ľavá strana nič, všetko skúšame pravou.... takto to nepôjde celý zápas

Reagovat
Jajinek

teď Mottu slušně sundal...

Reagovat
One-Real

Paaaaaziiiiiiienzaaaaa

Reagovat
FuckT

skoda,ze Cavani nenahral teraz :P

Reagovat
alcantara

mne cavani prijde ako drevak, ktory ma takmer kazdy zapas jedno bozske vnuknutie

Reagovat
FuckT

Cavani je bojovnik,ktory ma dokonale napadanie a velakrat vybojuje take lopty,ze sa tomu ani verit neda...a dava goly

Reagovat
alcantara

a tiez zbytocne strati, ako teraz

Reagovat
mastakillah

zvláštní, že se takovy kritici ozvou vzdycky, kdyz se nekomu az zas tak nedari..asis nevidel jeho 5 predeslých zápasů, kdy exceloval

Reagovat
alcantara

videl a mal som z neho rovnaky pocit

Reagovat
terry

Tsigi, nemáš sestavu, prohráváš kontumačně!

Reagovat
Shevchenko

Psal tu, že mu máš počítat tu z minulého kola.

Reagovat
terry

Aha, tak to se omlouvám. Stejně to ale myslim ve srandě, páč hraje se mnou.

Reagovat
alcantara

maggio

Reagovat
One-Real

tak tohle byla škoda

Reagovat
FuckT

hmm Cavani nahrava Lavezzimu a vedla v dobrej pozicii ma Hamsika :) asi ho moc nemusi XD

Reagovat
Jajinek

Cuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

máš to o něco delší no ale Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Votas

CUCHUUU

Reagovat
Mihal

CUCHUUUUUUUUU

Reagovat
Dejwa

Cuchu! nádhera!!

Reagovat
Pinturicchio

Lebkoun

Reagovat
terry

Chtěl jsem psát, jak mi Maicon připomíná Bosingwu a on udělá tohle.

Ale skvělý náběh od Cambiassa!

Reagovat
Mihal

Maiconov prvý dobrý center do šestnástky v sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

prestal trucovat

Reagovat
sinter

nie, je januar, jeho zvyčajny čas ked začne ukazovat preco je povazovany za jedneho z najlepsich pravych bekov

Reagovat
panca

leonardo fuj

Reagovat
terry

A co má dělat?

Reagovat
panca

no ted uz nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zavolat Benítezoj aby mu dal jeho recept jak posrávat kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste tu reakci Leonarda na ten druhej gol Interu?? jako by říkal do prdele

Reagovat
panca

maicon - cambiasso dobra akce do fanty

Reagovat
terry

Snad jediný dva z Interu co nemám.

Reagovat
panca

ja je mam dnes oba ve fante, takze aspon mala utecha...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak na Leovi jde vidět, jak se z těch golů radovat nechce. Že by ještě nějaký respekt / cit vůči AC?

Reagovat
terry

Já ti nevím, jestli to je tak, že by se nechtěl radovat.

Reagovat
Pinturicchio

přišlo mi to tak, hlavně ted, po tom druhém golu

Reagovat
terry

Mě zas u toho prvního ne.

Reagovat
Pinturicchio

Střídá to - jeden gol AC ( neslaví ), další Inter ( slaví )

Reagovat
terry

Reagovat
panca

to spis vypadalo, jako by si rikal, jooo takhle to hrali kluci v ac

Reagovat
Pinturicchio

Neřvi, Blaženo , buď na něj naštavný!

Reagovat
smazaný uživatel

Se divíš? on sám ještě tak asi 1 měsíc zpátky říkal že je to furt Milanista

Reagovat
terry

Myslíš, že teď není?

Reagovat
terry

*už

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim že nějaký sympatie k AC furt má

Reagovat
terry

To byla spíš řečnická otázka..

Reagovat
smazaný uživatel

áha

Reagovat
smazaný uživatel

Maic je späť ? zatiaľ slušny vykon

Reagovat
terry

500. per GENOA!

Reagovat
FuckT

denska cavanimu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

ked Thiago prichadzal do interu ani som celkom nechapal načo nam bude ale teraz čim viac zapasov ho vidim hrať tym viac ho "žeriem"

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Cavani se toho nebál teda.

Ale Milito, ten je špatnej.

Reagovat
FuckT

dobry zapas ...Inter ma trochu navrch,comu pomaha aj to,ze Napoli rozhodne potrebuje lepsiu obranu ...ale Napoli zatial ukazuju,ze dobre vedia,ze zapas konci v 94 minute :) takze dufam,ze 2 polcas bude cool ..

Reagovat
smazaný uživatel

konči v 94. a inter da gol v 96.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec po polčase aj lepšie ball possession

Reagovat
smazaný uživatel

INTER, MOTTA, CAMBIASSO

Reagovat
Jajinek

No...řekl bych vyrovnaný zápas...ale tak hezky vyrovnaný, protože na oba týmy se dá dívat, a o tom to je. To prostě nešlo. Už to není křeč, ale dokážeme se dostat do šancí a některé z nich proměnit. Neapol je nebezpečná apár závarů tam bylo. Luca si prostě neumí dirigovat obranu a to je náš hlavní problém. Julione, kde jsi

Te press a přechod do útoku se mi dnes ale líbí...a zase nehraje Wes...jako fakt mi to ulehčuje to novoroční předsevzetí, že ho začnu míň kritizovat...

Milito bohužel zase nic moc, je sice silný na míči, ale kazí nahrávky a tutovka mu sjela po holeni. Je dobře že vedeme, páč můžeme hrát svůj diamant a to je radost pohledět.

Jinak Maicon dnes zlepšení a dokonce se mu povedl centr...

Reagovat
Tomanatura

Za Maicona

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ted si tam predstav vedle milita jak hraje etaaak....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo je to peknej zapas .

Reagovat
Mihal

Pre mňa zatiaľ najlepší hráč jednoznačne Lúcio, po ňom asi Motta a Maicon asi najlepší výkon v tejto sezóne.

Reagovat
Tomanatura

Leonardo by měl obbráncům vysvětlit, že oni nemají na to, aby si nahrávali jako Barcelona. Hrubě se mi nelíbí Cambiasso, je vždycky tam, kde není potřeba (ok, při tom gólu mu to pomohlo), mezi zálohou a obranou je OBROVSKÁ díra, kterou má vyplňovat on, což nedělá. Milito je taky špatný, ten gól měl dát. Škoda, snad se rozehraje.

Může mi někdo vysvětlit, proč má Hamšík rukavice a k tomu krátký dres?

Reagovat
terry

Protože to je blb.

Reagovat
cresposuper

Pred chvílkou som povedal úplne to isté.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mihal

chcel by si byť taký blb ako on

Reagovat
Pinturicchio

Terry možná ani ne, Hamšíkofilie postihuje v drtivé většině jen SVK fanoušky.

Reagovat
Jajinek

On totiž neexistuje jiný důvod ho mít rád, než že je ze stejné země. A tenhle důvod lidé mimo Slovensko těžko hledají

Reagovat
Pinturicchio

To jsi řekl moc hezky, Jajo.

Reagovat
Pinturicchio

*Jájo

Reagovat
Pinturicchio

( Bez té interpunkce je to takové ... no, provokativní )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

preco ho potom maju radi v neapole?

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nejsem žádnej SVK ani Hamšíkofil ale hlavně že tady řešíte jestli ma rukavice a krátkej dres že ?

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
Mihal

tak nie no, ale myslím že je niekde inde ako ty, teda asi ako my všetci tu, nič v zlom ale dosiahnuť v živote aspoň taký úspech ako on, myslím že by si bol rád, a to nehovorím preto, že som jeho krajan

Reagovat
Pinturicchio

To by mě teda pak zajímalo, proč to píšeš.

Reagovat
Mihal

len sa ho zastávam, lebo si myslím že nie je blb

Reagovat
Pinturicchio

Tobě přijde úplně normální mít rukavice a krátký rukáv? ( A k tomu se ten blb taky vztahoval )

Reagovat
Mihal

tak niekomu môže dlhý rukáv vadiť, ale je to jedno, nebudem sa tu hádať o takejto blbosti

Reagovat
Pinturicchio

Rozumná řeč ... at si třeba přes hlavu natáhne trenýrky.

Reagovat
Mihal

nech má kludne pod trenírkami aj tangá

Reagovat
Mihal

teda určite nie kvôli tomu, že má krátke tričko a rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A není to snadj eho věc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa to nosí, nie je prvým hráčom čo tak nosí ... je mu zima na prsty na ruky ne

Reagovat
Jajinek

Cuchu hraje jinak, když tam má Mottu...trochu je pozičně mimo. Musí se zase vrátit ke stará hře a uvědomit si, že jen proto, že se hraje diamant, nesmí opouštět pozici.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Navíc obránci si chcou nahrávat balon a Cuchu si ani nenaběhne pro tu přihrávku, čímž se oni dostávají do potíží, jako třeba Cordoba. Snad se zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ešte niečo tomu ale chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Už viem. Etoo, náš najlepší útočník

Reagovat
smazaný uživatel

No, ešte niečo tomu ale chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vim , Rafa váš nejlepší trenér

Reagovat
One-Real

Zápas v hodně dobrým tempu, šance střídá šanci a je to nahoru dolů, škoda Maggiovi střely, mohlo to bejt 1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je poslední dobou každej druhej Justin Bieber fakt nechápu řešení chujoviny třeba proč má Hamšik rukavice a kratkej dres

Reagovat
cink

chudak hamsik ma handicap -- nemuze hlavickovat

Reagovat
cubazi

škoda že Cavani nevie prihrávať

Reagovat
smazaný uživatel

Leotardo

Reagovat
panca

maicon totalne prestal behat dozadu to jeste uhlida, ale jinak je linej se rozbehnout az hruza

Reagovat
smazaný uživatel

a opět THIAGOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada

Reagovat
smazaný uživatel

Mottaaaaaaaaaaaaaaaa našaaaaaaaaaaaaaaa hviezdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mihal

Motta Pandev

Reagovat
Jajinek

Mooooooooooootiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič!!!!!!!

Reagovat
Dejwa

zajimavý, nekope to Wes a hned je tam z rohu

Reagovat
Votas

a Wes si už ani roh nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

aká ironia ked vidím sa objímat Leonarda s hráčmi Interu

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

no prečo asi...asi preto,že Leonardo je rodený Interista

Reagovat
smazaný uživatel

on bol rodený milanista?

Reagovat
smazaný uživatel

jeb nato

Reagovat
FuckT

Gargano,Dossena - 2 uplne zbytocni hraci ...

Reagovat
joshua

Luxusni hlava

Reagovat
terry

Thiago se do toho konečně pořádně opírá!

Reagovat
GEGE

Leonardo se mi začíná hnusit.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ale koukám že fans Interu museli bejt pod Rafou hodně zoufalí když většína z nich jsou rádi že ho maj

Reagovat
joshua

Zacina mu solidne modrat krev, jen cekam, kdy se naplno odvaze a zacne vrestet.

Reagovat
smazaný uživatel

slachtic

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Lea to sebralo. Každopádně Mottu mám strašně rád

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že někdo omylem neubrzdí zkluz a rozkopne Leonardovy držku

Reagovat
cresposuper

bože, už tu neplač

Reagovat
smazaný uživatel

i když obočí by stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

zalez ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

nečum

Reagovat
smazaný uživatel

1.uklidni se

2.běž brečet jinam

3.netykej mi

Reagovat
smazaný uživatel

1. jsem klidnej

2.nebrečim

3.Tykal jsi mi první

4.Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

říkám ti nech toho, nebo ti přestřihnu podvazkový pás

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na mě ale furt reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi totiž tvůj originální nick, zajímavý myšlenky ohledně Leonarda a to IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Mě neco říkej o nicku a jak můžeš vědět jaký mám IQ?? a pišu tady svůj názor a když se ti to nelíbí tak dobře už to vim tak na mě už NEREAGUJ

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, už se to nestane

Reagovat
smazaný uživatel

oo Děkuji

Reagovat
terry

Ty jsi fakt jednoduchej..

Reagovat
smazaný uživatel

V jednoduchosti je krása

Reagovat
Jajinek

Tvůj názor na Leonarda už tu všichni známe, prezetoval jsi ho mnohokrát. Pokud máš pocit, že nám ho pořád musíš sdělovat, že si ještě nekdo nevšiml, že ho nenávidíš, dej si to do nicku a nespamuj diskuzi. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK jsem rád že už to všichni víte, Díky za přečtení

Reagovat
Yanek

Obhajujte si Interisti Lea, stejně vám to nepomůže

(Jajinek a Interista sou v poho)

Reagovat
terry

A on je tady ještě jinej Interista?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

* Obhajujte si Lea, ....

Reagovat
smazaný uživatel

Drak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Jajinek

Santon

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec s carlosem on už sem nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

Ee.

Reagovat
smazaný uživatel

co by nám mělo pomoct???

Reagovat
Yanek

Ty na mě ani nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

YEP

Reagovat
terry

Jak může mít na sobě ještě teď řetízek?

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
terry

Kdyby ses radši koukal na fotbal a neotravoval tady..

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Už jdu na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Biabiany Tak treba bojovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego by se potřeboval trefit. Jde na něm vidět jak moc chce, ale i když se nadaří, hraje dál naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Milito tých šancí na gól bude potrebovať koľko?

Reagovat
smazaný uživatel

do toho ti nic není ty jeden šťouro

Reagovat
Dejwa

zalez

Reagovat
Jajinek

zatím měl dvě, nebo jsem přehlédl. Jednu tutovku, a jednu takovou střelu z poza vápna.

Reagovat
DelPiero137

Tusim ze to tu aj niekto pisal ked Gio odchadzal do Parmy, ze robime velku chybu a pri vzajomnom zapase nam da hattrick. Predpoved aj skoro vysla...

Reagovat
Jajinek

Milito...pořád to není ono. Ale aspoň bojuje...ten gól chce dát!! Ale prostě je to všechno takové křečovité.

Reagovat
Mihal

je to tak vždy, čím viac chceš, tým menej to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no. To sebevědomí mu dost spadlo a to se pak těžko bere zpátky. Ale věřím mu, je to střelec. Ještě jak se vrátí Sammy..

Reagovat
Votas

Začíná Leova vítězná šňůra!!!

Reagovat
smazaný uživatel

poměrně solidní výkon. V lize už je asi po titulu, ale v Mnichově určitě v klidu nejsou

Reagovat
cresposuper

GRAZIE RAGAZZI! INTER PER SEMPRE! Nabudúce snáď aj so Júlilom, Wesom a Etoom.

Reagovat
Jajinek

Všechno bylo až asi řečeno. Ideální to nebylo, ale je vidě světlo na konci tunelu. Pokud Leo bude takhle hrát i dál, tedy 4-3-1-2...mohlo by to někam vést.

FORZA INTER!!

Reagovat
Tomanatura

Parádní debut, Leonardo zatím 1- V neděli bude pro něj křest ohněm, v Catanii bude peklo, výborný soupeř nutné 3 body. Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojenej. Líbila se mi předvedená hra, nasazení hráčů, pohyb, ta koncovka u Milita zatim není ideální, Panděv normálka, ale bylo to lepší než na křídle. Zdá se to nemožný, ale líbil se mi Chivu. Je zajímavý, že to, co Benitez nepochopil za půl roku, došlo Leovi za 14 dní. Doufám, že se mu u nás bude dařit, protože jsem si ho i za tu chvíli docela oblíbil.

Reagovat
Mihal

Chivu ale jeho výkon dvíha asi to, že dozadu nemal moc roboty

Reagovat
Jajinek

Rafa na rozdíl od Lea podcenil jednu věc...nechodil s českým překladatelem sem na EF. Leo to učinil, vzal si příklad z našich rad (a koukal co psal MSgoo a udělal opak) a zatím to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

čo som písal?

Reagovat
Jajinek

že Ranocchia musí hrát a že bys chtěl útok Biabiany, Milito, Panděv

Reagovat
smazaný uživatel

Kde som písal o tom útoku???

Reagovat
Jajinek

někdy kolem nového roku jsi sem házel sestavu, kde byl Biabiany a Panděv na křídlech...jako podrobně si to nepamatuju a hledat se mi to nechce. Pokud tomu tak není, tak sorry...

Reagovat
Dejwa

Chivu mě dneska taky hodně překvapil

Reagovat
Tomanatura

Tojo, od Chivua dobrý výkon, ale žlutou v 5. minutě si zrovna ON dovolit opravdu nemůže.

Reagovat
Shevchenko

Wow! Anglické a Italské preview v jednom!

Reagovat
smazaný uživatel

Buď jsem slepej, nebo blbej, ale taky máte u souhrnu Serie A tabulky a výpis zápasů z Premier league?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to zobrazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte očakávam návrat Samuela Etoa a Weslyho a Césara a zostavu 4-3-1-2: Cesar-Maicon,Lucio,Cordoba,Zanetii-Motta,Cambiasso,Stankovič-Sneijder-Etoo,Milito a bude to drtička

Reagovat
cresposuper

OT: Idete odtialto niekto na odvetu s Bayernom v Mníchove?

Reagovat
Tomanatura

Jede fanclub. Já možná.

Reagovat
Jajinek

jedu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nedal šancu "Hamšíkovcom".

Reagovat
smazaný uživatel

Návšteva na zápase Inter vs Neapol bola 60 615. Slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita je 98 tisíc? To jde . Mmch. kolik lidí chodí do kotle na Curva Nord?

Reagovat
Shevchenko

Tohle není Nou Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, o pár tisíc jsem svůj odhad přepísk.

Reagovat
Woods

84 000 ma San Siro

Reagovat
Oxbow

Hele asi to vis na tuty ale to "jen" neco kolem 80 tisic ...

Reagovat
Oxbow

... neni to "jen" ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=863JplJTcyY&feature=grec_index

Takhle si představuju oslavu vítězství s fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása , náskok narůstá Milan per sempre !!!

Reagovat
lnterista

ciao..tak jak to bylo? Co Inter predvedena hral a Leo? Bohuzel jsem to nevidel a to se nestava... ale trochu jsem popil atd. a aspon jsem poslouchal Scarpinho...

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava, naše hra se mi líbila, byl tam pohyb, pressing, hráči už nevypadali jako mrtvoly, místama pěkné kombinace na jeden dotek. Je pravda, že tam byly nějaké chyby v obraně. Milito se do toho ještě nedostal, potěšil Lúcio, Chivu, Motta. Leo to narozdíl od toho španělskýho blba prožíval.

Reagovat
Pinturicchio

Další jména na seznamu: Pizzaro, Maxi Lopez, Luca Toni, Andrian Mutu, Antonio Floro Flores, Stefan Kiessling.

Sem se fakt hodí jen a jen "10" a Gattusův komentář z léta - Už by si měl Beppe uvědomit, že není v Sampdorii.

Reagovat
10

Beppemu se naskytla skvělá příležitost v podobě Cassana, nevyužil jí a to podle mě byla obrovská chyba...těžko teď v zimě bude hledat někoho kvalitnějšího a zároveň dostupnýho...

Reagovat
Pinturicchio

Ten nezájem jsem opravdu nepochopil - myslím, že díky pozici, kterou by u nás měl + Luigi a Beppe, by nám před AC dal přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano nepřišel kvůli Fabiovi . Ten se rozehrál a na jeden post by byli 3 Alex , Tonda a Fabio . On chtěl zabijáka proto spíš padají jména jako Džeko a Benzema . Já dávám hodně velkou pravděpodobnost příchodu Maxiho . Bohužel s ním se Juve nikam neposune . Z toho seznamu mě přijde jako nejlepší Toni , Janov ho ale nepustí . Takže jediná možnost je u mě teď Mutu .

Reagovat
Pinturicchio

Mně spíš Fabio přijde jako klasický hroták a ne kreativní hráč na podhrota, však to jde vidět i v samotných zápasech. Takže je tam jediný Alex.

Toniho nechi z důvodu věku, další dočasné řešení, bude drahý a podle všeho ted v Janově nic moc.

Mutu je sice výborný fotbalista, ale blázen a čekat, kdy zase provede nějakou blbost, nevím, nevím.

Maxi je druhý Amauri / Cenzo, nulový progress za další těžké prachy ( taková 10 to bude určitě )

Reagovat
DelPiero137

same esa...ale Luca Toni? Vydarili sa mu 2-3 sezone v zivote aj to preto lebo mal za sebou dobry stred pola ktory ho zasoboval. Nikdy som Lucu neobdivoval a teraz by mal ist k nam?

Navyse co citam aku ma formu?

To radsej dajme Martineza do utoku, coskoro uz by mal byt fit.

Reagovat
Pinturicchio

Martinez / Alex podhrot, Iaquinta / Amauri / Gianetti hrot.

Reagovat
DelPiero137

konecne nejaky mladik do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, odkud máš toho Kießlinga? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra reakce na Pinturicchia.

Reagovat
Pinturicchio

Já beru prakticky jen z FB ( oficiální italské stránky, kde jsou den co den desítky spekulací ) + fcjuventus.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, já že jsem to nějak nikde nezaregistroval, krom teda fcjuventus.cz. Ono je těžký se v tom hrozném seznamu jmen orientovat, když den co den přibývá další a další nové jméno.

Reagovat
Pinturicchio

Konkrétně Kießlinga mám z našich stránek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bol fakt zlý sen....Mela som vždy bránil,ale po tom skrate by som ho už najradšej v Juve nevidel. Futbalista je výborný,ale to čo má v hlave je časovaná bomba...ved nás úplne odstrihol. Zranenie Fabia je menšou futbalovou tragédiou,najmä preto že sme na ňom boli závislí....a už sa píše o Lopézovi či kom,tak to je tiež poriadny fail....neviem prečo sa zaujímame o lamy.

Navyše som čítal že Amaurí ostáva,čo je vzhľadom na situáciu v útoku pochopiteľné,ale dosť ma to štve lebo by tam fakt ani nemusel byť....najhorší útočník Juve za veeeeľmi dlhú dobu,už sa na neho ani nemôžem pozerať,tak ma rozčuľuje a to sa mi pri hráčovi Juve nikdy nestalo.

Všetko sa serie,som z toho dosť sklamaný ale dúfam že proti Neapolu dokážeme vyhrať,aj ked som skôr pesimista....o to viac ma štve ten šťastný gol AC na konci zápasu,sakra to nemohli remizovať ?

Takže myslím že miesto fantastického Fabia privedieme nejakého lúzera,a môžme sa obávať o všetko.....aspoň nech sa vráti Cenzo,tiež ziadna sláva ale mohol byť niečo uhrať....

A veľký rešpekt k Giovi,že neoslavoval strelený gol voči nám....je to Juventino,treba ho priviesť späť...snád si to vedenie aj po tomto zápase uvedomí...FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat kdy si můžu přidat hráče do týmu? Jsem se přihlásil do tý fanty a je tam, že prej den po zápase, to je jako 24 hodin od posledního zápasu nebo až zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram ze juventus zase raz ako svetovy tim zhana aj svetovych hracov,hlavne utocnikov

Ze luca toni

Reagovat
Jajinek

Soutěž "nejchytřejší" fanoušek Interu na EF měla skoro rok jasného vítěze, nyní je ale jeho primát ohrožen... V roce 2011 náš čeká tuhá bitva o čelo...

Takže ready to Goo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhrál loni? Msogo?

Reagovat
Jajinek

vedl celý závod rozdílem třídy...ale pak se na něj ale v posledním kopci začal dotahovat právě výše zmíněný a nakonec musel rozhodnout fotofiniš.

Reagovat
smazaný uživatel

V našem sparťanském táboře jsme měli celou sezónu jasno. A hlasy dostával i od fanoušků jiných klubů. Buďte rádi, že dotyčný nezavítal i na vaše stránky. I kdybychom vás varovali, stejně by vás ten moula překvapil. Je velmi lstivý a prohnnaně se maskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky,diky ,dakujem vsetkym mojim fanusikom za priazen,aj dalej sa budem snazit ako najlepsie viem.aby som vas nesklamal!!

@MSgoo:si dobry,ale ja ta raz predbehnem!

A teraz vazne,nemusime sa stale spravat maximalne diplomaticky,nejake mensie podpichovacky k tomu celemu patria

Reagovat
Pinturicchio

Jenže to popichování by mělo mít úroven.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo urcuje tie normy,kde je uroven a kde uz nie je?Ty?Alebo jajinek?,ktory sa snazi byt silou-mocou so vsetkymi zadobre a potom sa z toho doma pred pocitacom vytesuje alebo ja neviem co?

To aj ja tu mozem pisat:"ah,chudacik ten maly juventus,tututu,nevysiel mu dzeko,fnuky fnuk

A dam aspon jednu vec na pobavenie,ked uz nic:http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/the-lonely-island-ft-akon-prave-jsem-mel-sex

Reagovat
Jajinek

já se snažím by se všemi zadobře?...no fajn...

Reagovat
Pinturicchio

Tak to bys měl poznat sám. ... Jinak Jajinek je se všema za dobře? Chudák Pinturicchio by Ti mohl vyprávět.

Reagovat
Jajinek

Copak já s Těbou nejsem zadobře...? Jen rád popichuju, ale všechny diskuze máme slušné...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak. ( To byla jen taková ftypa )

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ešte nejaké klamstvo si vymysli ako s tými útočníkami, a potom to budeš big boss, klamár(slušne povedané).

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Som akurát tak zvedavý, v čom budeš zasa na budúce osierať

Reagovat
Jajinek

nech se překvapit, jistě mi dáš příležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu toto ďalej rozvádzať, jednoducho klamstvo je hnus

Reagovat
Jajinek

je

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si nebyl správně zvolený... Já vim o jednom člověku co rozumí všem ligám, on by vám dokázal kecat i do vašeho týmu ve FM snad a vůbec nebyl nominovanej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

700 pro rychlé uzdravení Fabia.

Reagovat
terry

Běž do hajzlu, Juve, fakt že jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Částečně se omlouvám, Preziosi je vůl.

Reagovat
Shevchenko

Vemte Matriho.

Reagovat
Pinturicchio

OT: "Tottenham a Real chtějí Lejeuneho" - To je jeden, ještě Llorenteho a Karim => Juventus.

Reagovat
cresposuper

je to v skutočnosti stopér.

Reagovat
Pinturicchio

To mi trochu kříží plány.

Reagovat
cresposuper

Možno ho chcú prerobiť na útočníka.

Reagovat
Pinturicchio

Snad jim to nedá tolik práce ( asi je to tenhle - http://www.eurofotbal.cz/hraci/florian-lejeune-22059/ )

Reagovat
cresposuper

jj, to je on.

Reagovat
terry

Skoro 90% čtenářů Gazzetty si myslí, že Toni není pro Juve tou správnou volbou.

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že spíš budu věřit lidem typu Marotta, než fanouškům. ( Navíc spousta z nich to hodnotí ještě pod emocema, atd. )

Reagovat
terry

Jo, třeba já!

Reagovat
terry

Ale jsem zvědavej, jak to nakonec vykoumaj. Preziosi ho chce mermomocí prodat, zatímco Marotta chce jen půlroční hostování.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo ví, sám jsem na to zvědavý ( hlavně na tu případnou přestup. částku a plat )

Reagovat
One-Real

Ideální sestava 18. kola italské Serie A podle serveru www.goal.com: Fernando Muslera (Lazio) - Davide Astori (Cagliari), Kakha Kaladze (Janov), Cesare Bovo (Palermo) - Alexis Sanchez (Udinese), Thiago Motta (Inter), Rodney Strasser (AC Milán), Sebastian Giovinco (Parma) - Fabrizio Miccoli (Palermo), Stefano Okaka (Bari), Mirko Vučinič (AS Řím)

hmm, přijít na posledních 15 minut a bejt hned v sestavě kola? přinejmenším podivné

Reagovat
Shevchenko

Komedie. Hlavně že dal gól.

Reagovat
One-Real

čekal jsem tam spíš Maccaroneho nebo Borriela, když už se dvakrát trefili

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com mě nepřestane bavit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele