18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov uhrál s Laziem bezbrankovou remízu

Šancí bylo mnoho, dokonce i branková konstrukce zazněla, ale fanoušci nakonec odcházeli z Marassi zklamaní. Janov ani Lazio totiž nakonec branku vstřelit nedokázali, a tak každý získává po bodu. Zejména pro Grify, proti kterým čaroval výtečný Muslera, to asi bude zklamání.

V domácí jedenáctce se po dlouhých měsících na marodce objevil Boško Jankovič a nepodal vůbec špatný výkon. Naopak v nominaci již nefiguroval Raffaele Palladino, jenž odešel výměnou za Antonelliho a Paloschiho do Parmy. Antonelli s Paloschim ale v dnešním duelu nefigurovali, protože jsou zranění. Na lavičce Lazia zase chyběl potrestaný kouč Edy Reja, a tak mužstvo od čáry koučoval Giovanni Lopez.

Sergio Floccari připravil první vážnější šanci pro Maura Zarateho, jenže hostující útočník v zakončení až příliš váhal a na Eduarda nakonec nevyzrál. Argentinský štírek pak mohl vstřelit gól z jiné pozice, když pálil z halfvoleje, jenže do cesty se mu postavil Kaladze a statečným zákrokem hlavou míč zastavil.

Hned po změně stran vypálil nepříjemně z 20 metrů Hernanes a Eduarda muselo zachraňovat břevno. Na druhé straně se pak výtečně předvedl gólman Muslera. Ten musel v krátkém sledu zlikvidovat hned tři velké šance. Nejprve hrudí vychytal střílejícího Toniho, pak vyrazil dělovku Jankoviče a vzápětí si poradil i s Toniho hlavičkou. Jankovič v dalším útoku vyslal za obranu kapitána Rossiho, ale Muslera proti němu vyběhl a připsal si další povedený zákrok. I díky němu tak Lazio uhrálo remízu 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele