18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - UC Sampdoria 3:0

Zajímavé utkání mezi Palermem a Sampdorií vyznělo lépe pro domácí Sicilany. Palermo nasázelo do sítě Blucerchiatti tři branky a slaví poměrně hladké vítězství 3:0. Osudným se Sampdorii stalo Trio M - Miccoli, Migliaccio, Maccarone.

Hned na úvod by neuškodilo zmínit, že ačkoliv utkání skončilo jednoznačným výsledkem 3:0, příliš šancí se nerodilo a bůhvíjaká podívaná to také nebyla. Jako první na sebe upozornilo Palermo, prostřednictvím Iličiče ale branku nevstřelilo. Na druhé straně zahrozila Sampdoria po rohovém kopu, kdy se Tissone dostal ke střele a Sirigu musel zasahovat.

Na první branku zápasu si museli diváci počkat do 37. minuty, to se přesnou přihrávkou předvedl talentovaný Javier Pastore a zkušený Fabrizio Miccoli otevřel účet tohoto utkání - 1:0 pro Palermo. Miccoli se mohl zanedlouho trefit ještě jednou, ránamu pro tentokrát nesedla. V závěru prvního poločasu se do své první opravdové šance dostal kanonýr Giampaolo Pazzini, bohužel pro hosty trefil jen boční síť.

Krátce po změně stran zvýšil vedení Palerma Migliaccio. Miccoli vyzval k centru Balzarettiho a jeho přesný oblouček zužitkoval hlavou právě zmiňovaný Migliaccio - 2:0 pro Palermo. Sampdoria měla tu smůlu, že krátce před tím zazdil tutovku Guido Marilungo. Jedenáct minut před koncem vstřelili domácí poslední třetí branku, Iličič přihrál Maccaronemu, který uvnitř pokutového území zamířil přesně k tyči - 3:0 pro Palermo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele