18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
4 : 2
(1:2)

Reportáž

AS Řím - Calcio Catania 4:2

Celkem šest branek bylo k vidění na Olympijském stadionu v Římě. Catania sehrála s Římem velmi vyrovnanou partii, dokonce mohla pomýšlet na bodový zisk, neboť po půli vedla. Giallorossi ale nakonec překvapení nedovolili, čtyři branky si spravedlivě rozdělili Borriello a Vučinič.

Římané vstoupili do utkání více než dobře, Mariano Andujar v brance Catanie lehce zaváhal, čehož využil Marco Borriello a vsítil první branku utkání. Po půlhodině hry se radovali hosté z vyrovnání, prosadil se hlavičkující Silvestre a nic na tom nezměnil ani obranný zákrok Simplicia. Záložník Říma míč z branky vykopl, ale ten už dávno celým oběhem přešel brankovou čáru - 1:1.

A pro domácí bylo ještě hůře, ve 38. minutě Gomez poslal parádní kolmici, obrana Říma zůstala jako zmražená a adresát přihrávky Maxi Lopez se lišácky zbavil Sergia a zakončil do prázdné branky - 2:1 pro Catanii.

Hned dvě minuty po úvodním hvizdu druhého poločasu Řím srovnal. Obránce Riise jen tak tak stihl přihrát do stoprocentní šance Borriellovi, ten si s takovouhle šancí hravě poradil a vyrovnal na 2:2. Catania se ale zlobila, byla přesvědčená, že míč před přihrávkou už jasně přesáhl brankovou čáru, opakovaný záznam to ale plně neprokázal.

Pět minut před koncem vstřelil vítěznou trefu domácích Mirko Vučinič, vytáhlý Černohorec stál na hraně ofsajdu, a byť byl držen za dres, dokázal se prosadit - 3:2 pro AS Řím. Mirko Vučinič se do konce zápasu zapsal mezi střelce ještě jednou, spolu s Francescem Tottim postupovali sami na jediného obránce, kapitán Totti pak poslal neomylnou přihrávku, kterou Vučinič lehce zužitkoval - 4:2 pro AS Řím.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

těžký match...mám obavy co s náma ta pauza udělá....hrajem doma a tam jsme nejlepší v lize takže doufám že si tu bilanci nezkazíme....FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

As vyhraje Catania je venku tragická

Reagovat
smazaný uživatel

kurna neuvidim tento zapas..musim ist prec... no snad vyhrame a zacneme novy rok tou spravnou nohou :) FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinič ! ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele