Serie A - preview 18. kola

06.01.2011, 08:13
Previews
Kolo otevře po poledni zápas Juventusu s Parmou, následně bude milánské AC hájit tříbodový náskok v čele na hřišti Cagliari. Lazio zajíždí do Janova, Palermo přivítá Sampdorii a Řím Catanii. Večer čeká křest ohněm Leonarda, Inter totiž doma čeká druhá Neapol...
Juventus FC - Parma FC  (čtvrtek 12:30)
Juventusu se před Vánocemi povedla parádní série zápasů bez porážky a díky tomu okupuje třetí příčku. V prvním lednovém utkání přivítá Stará dáma Parmu, tedy celek, který to se záchranou ještě nemá vůbec jisté.

A přeci jenom to mohlo být do zimní přestávky lepší, Juventus totiž na půdě Chieva dlouho vedl, ale nadějný výsledek neudržel a po brance Pellissiera z 90. minuty si odvezl jenom bod za remízu 1:1. Další šrám z fotbalového podzimu utrpěli Bianconeri v evropských pohárech, vždyť Juventus byl jedním z největších favoritů na celkové prvenství v Evropské lize a vyřazení už v základních skupinách je velkým překvapením. Zajímavé je, že turínský velkoklub ani jednou neprohrál, v šesti zápasech šestkrát remizoval.

Juventus je sice z Evropské ligy vyřazen, ale o to více se teď může koncentrovat na domácí soutěž, kde stále věří, že může získat mistrovský titul. V první povánočním zápase se na turínské půdě představí FC Parma.

"Vánoce jsou za námi a ihned jsme začali tvrdě pracovat. První zápas je vždycky ošidný, neboť je to po období odpočinku. Čtvrteční utkání je pro nás velmi důležité, až po něm budeme moci přemýšlet o Neapoli. Všichni víme, jak moc je tento týden klíčový. Do konce sezony je sice ještě daleko, ale šest bodů z těchto zápasů pomůže určit konečný výsledek," prohlásil záložník Alberto Aquilani.

Parma zaujímá po sedmnácti kolech šestnáctou pozici, s čímž panuje všeobecná nespokojenost. Ambice kdysi slavného celku jsou mnohem vyšší, což je vzhledem k současnému kádru samozřejmostí, jenže pokud chce Parma nahlédnout do první poloviny tabulky, musí se zlepšit. Hned na úvod roku 2011 jí čeká těžká cesta do Turína.

Staré dámě bude nadále scházet hvězdný Buffon, to ale není jediná ztráta Juventusu, hrát nebudou rovněž Rinaudo, Martinez, De Ceglie, Iaquinta a suspendovaná dvojice Bonucci, Giandonato. Bez komplikací se to neobejde ani v táboře hostí, trenér Marino musí oželet starty Marquese, Angela a Lucarelliho.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Pepe, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio - Del Piero, Quagliarella
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Paci, Gobbi - Morrone, Dzemaili, Candreva - Giovinco, Crespo, Valiani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.20 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - AC Cesena  (čtvrtek 15:00)
V létě spolu postoupili do nejvyšší soutěže a po polovině sezóny to vypadá, že by opět mohli ruku v ruce Serii A opustit. Brescia i Cesena se totiž nachází po zimní přestávce těsně nad pásmem sestupu a čtvrteční vzájemný střet na Stadio Rigamonti bude pro obě strany klíčový.

Brescia má za sebou první dva zápasy pod novým trenérem Mariem Berettou, jenž nahradil neúspěšného Iachiniho a získala v nich tři body za výhru nad Sampdorií. To Massimo Ficcadenti se zatím na lavičce Ceseny drží, ačkoliv na tom rovněž není nejlépe. Po poslední cenné výhře nad Cagliari se Cavallucci Marini alespoň bodově dotáhli právě na Brescii a také Lecce a do nové roku šli všichni s 15 body.

Cesena doufá, že na poslední vítězství naváže, jenže tříbodový zisk v Brescii je hodně nepravděpodobný. Cesena totiž letos venku ještě nevyhrála, celkově získala na hřištích soupeřů pouhé dva body a vstřelila tři góly. To všechno hraje do karet Brescii. Hosté alespoň nemají žádné nové problémy na marodce, chybí jen Piangerelli a Nagatomo. I domácí postrádají dva borce, Zambelliho s Juanem Antoniem. První zápas v novém dresu by si mohl již připsat Davide Lanzafame, jenž do Brescie zamířil na půlroční hostování z Juventusu.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zebina, Mareco, Bega, Martinez - Hetemaj, Budel, Filippini - Diamanti - Caracciolo, Eder
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (čtvrtek 15:00)
Vedoucí AC Milán se představí na horké půdě stadionu Sant'Elia proti domácímu výběru Cagliari. Rossoneri se musejí vypořádávat s řadou zranění, a pokud chtějí i po tomto kole zůstat v čele s bodovým náskokem, musejí těžký zápas zvládnout. Speciální výzva čeká na trenéra Allegriho, který relativně nedávno Cagliari vedl.

Cagliari nevstoupilo do tohoto ročníku Serie A zrovna impozantně, nicméně po výměně trenéra se mu začalo dařit. Ex-reprezentační kouč italské reprezentace Roberto Donadoni dokázal tým správně nabudit a výsledky se dostavily takřka okamžitě. I tak je ale stále co zlepšovat, především na hřištích soupeřů se sardinskému celku vůbec nedaří.

Naopak komu se venku daří je AC Milán. Vedoucí celek ztratil na venkovních hřištích všechny tři body jen v jednom případě. Na Sardinii to ale nebudou mít Rossoneri vůbec jednoduché.

"Doufám, že tým pochopí důležitost zítřejšího utkání, musíme odjet z Cagliari s pozitivním výsledkem. Hrát proti nim není nikdy lehké, víme, že zítra nám budou dělat potíže," varoval před utkání trenér AC Milán Massimilliano Allegri.

Do branky Cagliari se nepostaví reprezentant Marchetti, mimo hru je i Sivakov. Absence Milána jsme lehce nakousli už v úvodu, teď se tedy zbývá podívat, kdo přesně nebude moci hrát. V prvním případě už fanoušci Rossoneri neuvidí v červenočerném dresu Ronaldinha, Brazilec už je nachystaný přestoupit do nějakého z klubu v rodné Brazílii. Co se týče zdravotních potížích, tak ty mají Inzaghi, Flamini, Pirlo, Boateng a Zambrotta. Největší ztrátou je ale karetní trest Zlatana Ibrahimoviče a na poslední chvíli zranění Alessandra Nesty, na svůj debut čeká nová posila Antonio Cassano.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nenè, Matri
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Thiago Silva, Bonera, Antonini - Strasser, Gattuso, Ambrosini - Seedorf - Pato, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.25 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (čtvrtek 15:00)
Nový rok, nová doba. V ní doufají v Janově, kde zažili hodně nepovedený podzim. První zápas v roce 2011 však bude pro Grify nesmírně těžký, na Stadio Luigiho Ferrarise totiž přijede vysoko postavené Lazio.

Janov prožil hodně frustrující podzim. Velké letní nákupy týmu moc nepomohly, góly se nestřílely a výsledky nepřicházely. V listopadu to dokonce odnesl dlouholetý kouč Janova Gian Piero Gasperini. Jeho nástupce Davide Ballardini toho ale zatím příliš nezlepšil. Pouze Grify posunul ze 14. na 11. místo.

Největším překvapením byla u letošního Janova gólová potence. Rossoblu totiž fanoušky vždy bavili ofenzivním fotbalem a spoustou branek. Jenže v této sezóně se jejich gólostroj zadrhl, pouze Brescia, Cesena a Bari daly méně gólů. Janov ji v 17 zápasech nastřílel pouhých třináct.

Ballardini dokázal alespoň zpevnit defenzívu, která byla rovněž děravá. Jenže před několika dny inkasovala janovská obrana velkou ránu. Do Interu totiž definitivně odešel mladý tahoun Andrea Ranocchia, a tak je otázkou, jak se s tím Grifové poperou.

Na druhé straně barikády bude stát ve čtvrtek Lazio, jenž je na tom zcela opačně. Loni bylo na pokraji sestupu, ale Edy Reja odvádí v hlavním městě skvělou práci a letos je tak Lazio nečekaným uchazečem o titul. Cesta je samozřejmě ještě dlouhá, ale Biancocelesti jsou nyní na děleném druhém místě a na první AC ztrácí tři body.

Rozdílovým mužem je Hernanes, jenž přišel v létě do Lazia jako velký talent a své schopnosti naplno prokazuje. Do formy se dostali také Zarate s Maurim a obrovský podíl na úspěších má samozřejmě také kouč Reja. Podle něho bude nadcházející měsíc pro jeho mužstvo klíčovým a pokud ho zvládne, může prý skutečně o titulu snít.

Zimní přestávka trochu ulehčila janovské marodce, ale klíčový člen ofenzívy Rodrigo Palacio je stále mimo, stejně jako jeho parťák Giuseppe Sculli. Hostům chybí Meghni a Garrido.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti - Rafinha, Milanetto, Rossi, Criscito - Rudolf, Toni
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Brocchi - Mauri, Hernanes, Zarate - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
US Lecce - AS Bari  (čtvrtek 15:00)
Velice důležité klání čeká týmy Lecce a Bari, hraje se totiž o záchranu. Domácí Lecce je na tom bodově lépe, ovšem i s patnácti body zůstává na předposledním místě. Bari se čtyřbodovou ztrátou dokonce poslední. Očekává se velmi vypjatý zápas, vždyť se jedná o derby a fanoušci obou celků se zrovna nemají v lásce.

Ještě před utkáním se spekulovalo, že by se měl zápas odehrát za zavřenými dveřmi. Důvodem je vzájemná nevraživost mezi fanoušky. Nakonec se ale bude hrát před diváky, každý z nich bude vpuštěn na stadion, ale musí mít zvláštní identifikační kartu.

Je jasné, že po podzimu si Lecce jiné cíle než záchranu dávat nemůže. Začátek soutěže se nováčkovi sice vydařil, ale velmi záhy mu došel dech a výsledkem byly jen skoro samé prohry (výjimkou je jen remíza 1:1 s Interem Milán). Velkou vzpruhou by bylo vítězství proti Bari, ale to bude velmi obtížné.

Fotbalisté Bari prožili hodně smutný podzim, zraněními decimovaný tým nedokázal vůbec držet krok s ostatními celky a do roku 2011 vstupuje jako poslední tým soutěže, navíc se čtyřbodovou ztrátou na předposlední Lecce! Před Vánoci sehrálo Bari domácí utkání s Palermem a připsalo si bod díky proměněné penaltě Masiella.

Právě produktivita je velmi zlou stránkou tohoto celku, vždyť za podzim nastříleli Venturovi hoši jen jedenáct branek, to je společně s Cesenou nejméně v lize! I přes všechny tyto problémy setrval na lavičce Bari zmiňovaný kouč Ventura.

Domácí i hosty trápí rozsáhlá marodka, znovu je na tom o něco lépe Lecce, tomu budou scházet vlastně jen tři hráči - Giuliatto, Di Michele a Ferrari. Chybět bude ale také suspendovaný trenér De Canio. Ani po svátkách se marodka Bari příliš nezredukovala. Mimo hru zůstávají Parisi, Ghezzal, Castillo, Almiron, S. Masiello, Barreto a vykartovaný Rossi.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Fabiano, Mesbah - Giacomazzi - Olivera, Vives, Piatti, Munari - Ofere
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Rinaldi, Raggi - Alvarez, Donati, Gazzi, Rival - Valuto, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Calcio Catania  (čtvrtek 15:00)
Zápas mezi římským AS a sicilskou Catanií má jasného favorita - jsou jím Vlci z Říma. Giallorossi jsou další z týmů, které si brousí zuby na Scudetto, s největšími adepty na titul mají letos skvělou bilanci a tu je potřeba potvrdit v zápasech se slabšími celky.

AS Řím začal sezónu katastrofálně, ale podzimní část zakončil více než parádně - vítězstvím na San Siru proti vedoucímu AC Milán. Tým trenéra Claudia Ranieriho tak znovu ukázal, že patří k tomu nejlepšímu, co italská liga v současnosti nabízí. Giallorossi navíc neprohráli žádné utkání s největšími adepty na Scudetto, tedy s Milánem, Interem, Laziem a Juventusem. Nicméně ztráta ne první místo činí především kvůli špatnému začátku sedm bodů.

"Sedm bodů je velká ztráta. Do konce sezony je ale ještě dost zápasů a my se budeme nadále bít o Scudetto," prohlásil Francesco Totti. Římu se postaví do cesty Catania a trenér Claudio Ranieri tuší velmi těžké utkání, a to i přestože je jeho tým jasným favoritem.

Catania ale necestuje do Věčného města jen tak na výlet. Jejím cílem jsou body, byť trenér Marco Giampaolo ví, že to bude hodně obtížné. Catania je zatím dvanáctá, ale všichni v týmu vědí, že šestibodová ztráta může být při herním výpadku velmi rychle smazána, i proto je dobré začít v Římě dobře.

Jedinou výraznější ztrátou domácích je absence Pizarra, kvůli zdravotním potížím nebude k dispozici ani rumunský brankář Lobont, ovšem ten v Římě jedničku nedělá. Catania je na tom o poznání hůř, do zápasu nezasáhne hned čtyřlístek hráčů - Izco, Biagianti, Morimoto a Potenza.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Simplicio, De Rossi, Perrotta - Menez, Totti - Borriello
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Bellusci, Silvestre, Capuano - Sciacca, Carboni, Martinho, Pesce - Antenucci, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.15 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (čtvrtek 15:00)
Udinese s Chievem vstupují do nového roku s umístěním v polovině tabulky a ve čtvrtek je čeká vzájemný duel. Udinese má na Stadio Friuli v posledních zápasech skvělou bilanci a rádo by ji proti Mussi Volanti potvrdilo.

Zebrette doma vyhráli už tři zápasy v řadě, ačkoliv venku to je horší. Tam zase Udinese neuspělo už čtyřikrát v řadě. Důležitá je ale teď domácí forma a pokud bude stejná jako na konci sezóny, nemusejí se v Udinese tolik obávat. Chievo navíc jede k zápasu s bilancí čtyř zápasů bez výhry, ačkoliv poslední duel před přestávkou hrálo s Juventusem a skoro celý druhý poločas hrálo přesilovku. Nakonec se ale Chievu podařilo uhrát jen remízu, když v poslední minutě srovnával Pellissier, nejlepší střelec mužstva.

Na Stadio Friuli se však Chievu poměrně daří, za posledních pět let tu prohrálo jen dvakrát. Udinese zase na druhou stranu v posledních sedmi zápasech pravidelně střídá porážku s vítězstvím, a tak by nyní teoreticky zase mělo přijít vítězství. Naposledy Bianconeri prohráli ve strhujícím duelu s Laziem, v němž nakonec Římané zvítězili 3:2.

Domácí budou ve čtvrtek postrádat zraněné Bastu s Ferronettim a potrestaného Benatiu. Hosté přijíždí bez Luciana a karetní trest má Mantovani.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Coda, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Armero - Sanchez - Di Natale, Denis
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Jokič - Fernandes, Rigoni, Marcolini - Constant - Pellissier, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (čtvrtek 15:00)
Bologna se v prvním kole po Novém roce střetne s Fiorentinou a na obou lavičkách budou sedět trenéři, kteří dříve vedli svého čtvrtečního soupeře. Zatímco Siniša Mihajlovič má působení u Rossoblu v živé paměti, zkušený Alberto Malesani by na své roky ve Florencii musel pořádně zavzpomínat.

Od Fiorentiny se toho letos očekávalo určitě víc než aktuální patnácté místo. Viola ale měla problémy s velkým počtem zranění, což se na hře hodně podepsalo. S příchodem ledna se navíc vyrojily spekulace o možném odchodu klíčového útočníka Alberta Gilardina, což vedení Fiorentiny okamžitě vyloučilo. Ani Adrianu Mutuovi, dalšímu důležitému muži ofenzívy, se nevyhnuly spekulace o přestupu. A aktuální zpráva z tábora hostů hovoří o tom, že Adrian Mutu den před zápasem bez jakékoliv omluvy opustil trénink a proti Bologně nenastoupí. Zatím se neví, proč se tak stalo.

Zatímco ve Florencii řeší tyto problémy, v Bologně si musí říkat, co by za ně dali. Rossoblu totiž málem úplně zmizeli z fotbalové mapy, když se klub topil ve velkých finančních problémech a dnes již bývalý prezident Sergio Porcedda s tím nemohl nic dělat. Nyní již má mužstvo v rukou nový majitel a problémy pomalu odeznívají. Zápas s Fiorentinou bude první, v němž bude v čele Bologny stát kávový král Massimo Zanetti a generální ředitel Luca Baraldi. Zcela bez úhony ale Bologna z celé situace nevyšla, za neuhrazení mezd jí byl odebrán jeden bod.

Přesto jsou však Rossoblu v tabulce nadále o bod právě před Fiorentinou a rádi by tak zůstali i po čtvrtečním vzájemném duelu. Když vynecháme poslední duel s AC Milán, měla doma Bologna skvělou bilanci. Do prohry s Rossoneri byla na Stadio Dall'Ara neporažena a inkasovala jen tři branky. A Bologně do karet nahrává ještě fakt, že Viola pro změnu prozatím marně čeká na výhru venku.

Bologna by měla v nominaci postrádat zraněnou trojici Meggiorini, Perez, Casarini, hosté zase trio Natali, Jovetič, Frey a vykartovaného Donadela.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Morleo - Della Rocca, Mudingayi, Ekdal - Ramirez - Gimenez, Di Vaio
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - D'Agostino, Montolivo - Marchionni, Ljajič, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - UC Sampdoria  (čtvrtek 15:00)
Bitva dvou pohárových zklamání Palerma a Sampdorie bude k vidění na sicilském stadionu Renza Barbery. Loni se tyto celky rvaly o vstupenku do Ligy mistrů, přičemž úspěšnější byla Sampdoria. Letos je na tom zatím lépe Palermo, ale také ono to bude mít s probojováním se do evropských pohárů těžké.

Jak už bylo avizováno v úvodu, Palermo i Sampdoria jsou celky, které to v letošní pohárově Evropě pořádně zbabraly, ovšem jsou to zároveň týmy, které v domácí soutěži opět pomýšlí na vysoké příčky.

"Je pravda, že jsme v minulé sezoně se Sampdorií bojovali o Ligu mistrů, ale také je pravda, že je příliš brzy na to hovořit o těchto cílech," prohlásil Delio Rossi, kouč Palerma.

Slova hlavního trenéra sicilského klubu jsou opravdu na místě, dostat se do první čtyřky bude ještě složitější, než tomu bylo v minulé sezoně. Palermo v tuto chvíli ztrácí jen čtyři body, ale do konce soutěže zbývá dost kol. Důležité bude, aby svěřenci Delia Rossiho proti takovým celkům, jako je Sampdoria, v domácích zápasech neztráceli. Tým si přes Vánoce odpočinul, ale to samé platí i o Sampdorii.

"Hrajeme proti kvalitnímu týmu, bude to jedna z výzev. Nastoupí jeden z nejlepších útoků proti jedné z nejlepších obran. Postoj a odvaha jsou věcmi, které vám pomohou,'' nechal se slyšet trenér Blucerchiatti Domenico Di Carlo. Zápas s Palermem bude opravdu velice klíčový, chce-li Sampdoria pomýšlet na obhajobu čtvrtého místa, měla by si odvézt minimálně bod.

Vzájemná bilance je dosti vyrovnaná, poslední tři zápasy skončily dělbou bodů a i nyní se očekává velmi vyrovnaná partie. Domácí budou bez Hernandeze, Pinilly a Carrozzieriho. Hostům zase bude chybět Semioli a Cacciatore.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Marilungo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.45 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (čtvrtek 20:45)
Kouč Leonardo si asi nemohl vytáhnout pro svůj první soutěžní duel na lavičce Interu těžšího soupeře. Čerstvý klubový mistr světa, jenž se po tomto úspěchu rozloučil s Rafaelem Benítezem, se po měsíci vrací do víru Serie A a ve čtvrtek na San Siru přivítá silnou Neapol.

Nerazzurri kvůli klubovému mistrovství světa zmeškali dva zápasy, a tak jsou až sedmí. I kdyby však oba zápasy vyhráli, stejně by to na Neapol nestačilo. Partenopei jsou druzí a na první AC ztrácí jen tři body. Leonardo, jenž právě Rossoneri vedl, přiznal, že zimní přestávka mu dala šanci se s týmem lépe poznat, a tak to nebude mít úplně tak těžké.

Při svém prvním duelu mu ale mezi tyčemi nepomůže Julio Cesar, jenž se sice dal před Vánoci zdravotně do pořádku, ale teď se opět zranil. Zaskakovat bude již poněkolikáté Luca Castellazzi. Nadále chybí také Sneijder a Coutinho, trest si odpykává Samuel Eto'o. V základní sestavě by se mohla objevit čerstvá posila z Janova, stoper Andrea Ranocchia.

Neapol k velkému zápasu přijíždí s kompletním kádrem, a tak se může Inter těšit na skutečnou zkoušku svých schopností. Pokud chtějí Nerazzurri pomýšlet na obhajobu Scudetta, neměli by prohrát, protože pak by jim mohl městský rival AC utéct až na šestnáct bodů, přinejlepším pak po dohrávkách na deset a to je skutečně hodně.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Ranocchia, Lucio, Zanetti - Cambiasso, Thiago Motta - Biabiany, Stankovič, Panděv - Milito
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.45 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán17113329:1336
2.SSC Neapol17103426:1733
3.SS Lazio17103424:1633
4.Juventus FC1787232:1731
5.AS Řím1785422:2029
6.Città di Palermo1783629:2227
7.Inter Milán1565420:1423
8.UC Sampdoria1658318:1323
9.Udinese Calcio1772821:2123
10.Chievo Verona1756619:1921
11.Janov CFC1663713:1521
12.Calcio Catania1756614:1821
13.Cagliari Calcio1755719:1620
14.Bologna FC1756616:2320
15.ACF Fiorentina1654716:1719
16.Parma FC1747614:2019
17.Brescia Calcio17431012:2115
18.AC Cesena1643911:2015
19.US Lecce17431016:3415
20.AS Bari17251011:2611
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (385)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele