Serie A - souhrn 16. kola

12.12.2009, 20:05, aktualizováno 13.12.2009, 22:40
Komentáře a souhrny
Po včerejším zaváhání Juventusu se ani v neděli nedařilo favoritům. Vedoucí Inter jen remizoval v Bergamu, přesto zvýšil svůj náskok, jelikož AC Milán doma prohrál s Palermem. Catania je se ztrátou poslední, poté co prohrála s Livornem, Siena totiž zdolala Udinese. Vyhrálo i Lazio.

UC Sampdoria - AS Řím 0:0

13.12.2009 20:45

Góly: -

Oba týmy v chladné noci předvedly pěkný fotbal, který nakonec skončil zaslouženou remízou. Blíže k vítězství měli domácí, kteří trefili tyč. Nakonec se však projevila tabulková vyrovnanost a všechny body nezískal ani jeden tým.

V dresu Sampdorie byl od počátečních chvil nepřehlédnutelný Cassano, který po čtrnácti minutách nabil do vápna Maninimu. Jeho volej z patnácti metrů jen těsně minul Sergiovu branku. Římští se nemohli stále rozehřát a v prvním poločase byli prakticky bezzubí. Kromě nepříliš zdařilých střel Taddeie a Riseho domácí branku neohrozili.

To chvíli po půlhodince hry prověřil brankáře hostů ze sedmadvaceti metrů Palombo a Sergio musel vytěsnit míč na roh. Z toho přišlo ještě větší nebezpečí, když Stankevicius rozezvučel tyč a odražený míč chtěl pohotovou hlavičkou uklidit do odkryté branky Pazzini. Nestačil však zacílit přesně a z pár kroků branku minul.

Ve druhé půli se s přibývajícím časem konečně začali ukazovat hosté, kteří nakonec druhou půli naprosto ovládli. Už po sedmi minutách střílel z těsné blízkosti Burdisso, hlavičkoval však nepřesně. Jinak se však přes dobře organizovanou domácí obranu nedostávalo mnoho nebezpečných střel.

I když Řím svého soupeře v druhé půli jasně přestřílel, musel si Castellazzi poradit prakticky jen s jedinou nebezpečnou střelou, kterou na něj vyslal Vučinič. Domácí brankář dokázal včas zareagovat a míč vytěsnil nad břevno. Více střel tak zablokovali sami obránci, než gólman Sampdorie. Jejich spoluhráči v útoku ale byli po změně stran bezradní, a když Cassanova střela byla taktéž zablokována, bylo rozhodnuto, že se body budou dělit.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 1:1

13.12.2009 15:00

Góly: 81. Simone Tiribocchi - 15. Diego Milito

Inter Milán nedokázal naplno bodovat v Bergamu a svému pronásledovateli umožnil stáhnout bodovou ztrátu. To se nakonec díky prohře AC nestalo a konečný bod nakonec znamená, že Milán bude ztrácet na Inter pět bodů. Skóre utkání otevřel Diego Milito, před koncem ale vyrovnal na konečných 1:1 Tiribocchi.

Inter začal na půdě Atalanty dobře, a už po patnácti minutách vstřelil úvodní branku. Diego Milito se v pokutovém území prodral k zakončení, přičemž domácí obrana ho nebyla schopná zastavit - 1:0 pro Inter. Nerazzurri chtěli pochopitelně co nejdříve vstřelit druhou branku a definitivně se uklidnit, Balotelliho rána byla zablokována. Do konce prvního poločasu, který nebyl nikterak ofenzivní, ještě vypálil Acquafresca přímo do náruče Cesara.

Druhý poločas už toho nabídl mnohem více. Vůbec první velkou nebezpečnou šanci měl Ferreira Pinto, ale míč se od něho odrazil vedle. Zanedlouho vstřelil Inter druhou branku, ale Lucio, jenž právě úspěšně hlavičkoval se nacházel v době přihrávky v postavení mimo hru.

Nejspíše klíčový okamžik celého utkání nastal v 64. minutě, Wesley Sneijder obdržel druhou žlutou kartu a Nerazzurri museli dohrávat o deseti. Toho Atalanta náležitě využila, ještě předtím však Eto’ovu střelu Coppola vyrazil. Vyrovnání přišlo v 81. minutě z kopačky Simona Tiribocchiho. Střídající Caserta vyslal skvělý pas a Tiribocchi ho přízemní střelou dopravil do branky - 1:1.

Inter sice hrál v oslabení ale v posledních minutách hry svého soupeře pořádně přitlačil. Ve velké šanci se ocitl Eto’o, ale hradbu domácích těl nepropálil. Když už se mu to přeci jenom podařilo, tak skvělé zasáhl brankář Coppola. Atalanta už výsledek udržela a připisuje si cenný bod.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Livorno 0:1

13.12.2009 15:00

Góly: 88. Tomas Danilevičius

Catania doma nestačila na Livorno a propadla se na poslední místo. Debut trenéru Mihajlovičovi pokazili Mascara, který obdržel červenou kartu a Danilevicius, jenž následně vstřelil jedinou branku utkání. Livorno je aktuálně sedmnácté.

Domácí byli prvními, kteří ohrozili branku soupeře, Morimoto se svým pokusem neuspěl a Martineze neposlední chvíli zastavil Dario Kněževič. Ve 24. minutě měl obrovskou gólovou šanci po parádní přihrávce Llamy Mascara, ale De Lucia předvedl fantastický zákrok a útočníka Catanie z blízka vychytal. Livorno si připsalo první vážný střelecký pokus z kopačky Bergvolda, ale branka z toho nebyla.

O několik minut později se Nico Pulzetti za hraní rukou dožadoval pokutového kopu, avšak rozhodčí byl jiného názoru. Utkání zrovna nebylo příliš divácky atraktivní a spíše se hrálo dosti opatrně, další Mascarův přímý kop skončil v náruči De Lucii.

Capitán Catanie Giuseppe Mascara obdržel v 85. minutě druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté pětiminutovou přesilovku využil a za tři minuty po vyloučení Mascary rozhodl utkání ve prospěch Livorna Tomas Danilevicius, který překonal brankáře Andujara se štěstím, když mu pomohla tvář Biagiantiho. Livorno vyhrálo tak trochu překvapivě 1:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 2:1

13.12.2009 15:00

Góly: 12. Giampiero Pinzi, 23. Gennaro Sardo - 5. Riccardo Montolivo

Z favoritů nedokázala vyhrát ani Fiorentina. Ta nechala všechny body ve Veroně domácímu Chievu, které vyhrálo zaslouženě 2:1. Domácí museli otáčet utkání, na Montolivovu branku zareagovali Pinzi a Sardo.

Chievo mělo v prvních dvou minutách obrovskou šanci, Sergio Pellissier totiž hlavou nastřelil břevno. První šanci sice mělo Chievo ale úvodní branku vstřelila Fiorentina. Montolivo z dálky napřáhl a jeho prudká přízemní rána zapadla k levé tyčce- 1:0 pro Violu.

Chievo vzápětí odpovědělo pokusem Abbruscata, brankář Fiorentiny Avramov střelu vytáhl, ovšem na Pinziho pokus už byl krátký - 1:1. Avramov pak dokonce chyboval a Abbruscato jen tak tak, že nedal další gól. Ve 23. minutě dokonali The Flying Donkeys famózní obrat, Sardo se po standardní situaci Luciana trefil hlavou, a bylo to 2:1 pro Chievo.

Fiorentině se pak nedařilo, Gilardino se dožadoval pokutového kopu, ale neuspěl. Ještě do poločasu ztratila Fiorentina Marca Donadela, ten musel pro zranění vystřídat, do hry se tak podíval De Silvestri. Chievo také muselo střídat, zranil se Sardo a na plac přišel Malago.

O co nejrychlejší vyrovnání se dále pokoušel Gilardino, v souboji jeden na jednoho zvolil střelu lobem, ale to k vyrovnávací brance nevedlo. Viola se doslova protrápila celým druhým poločasem, nejnebezpečnější pokus měl na svědomí Vargas, ale minul. Fiorentina tak překvapivě prohrála.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Janov CFC 1:0

13.12.2009 15:00

Góly: 39. Aleksandar Kolarov

Lazio konečně přerušilo dlouhou sérii bez vítězství a na Olympijském stadionu v Římě zdolalo jedinou brankou Kolarova janovský FC. Biancocelesti si tak díky výhře 1:0 bodově polepšili v té nelichotivé situaci a trenér Davide Ballardini prozatím setrvává.

Mourad Meghni odcentroval na hlavu Maura Zarateho, a ten se tak ocitl v první velké šanci utkání. Stalo se tak velice brzy po zahajovacím hvizdu. Na druhé straně poslal Omar Milanetto dlouhý balon a Marco Rossi střelou z první přinutil Musleru k dobrému zákroku. V 18. minutě se domácím zranil Cristian Brocchi a do hry musel Simone Del Nero. Brankář Lazia Nando Muslera musel opět předvést svoje kvality a akrobatickým zákrokem zlikvidoval hlavičku Sculliho.

Také hosté museli v průběhu prvního poločasu střídat, zranil se Milanetto a naskočit musel Zapater. Ve 39. minutě vstřelil úvodní, a jak se později ukázalo i jedinou branku utkání Kolarov. Jeho střílená přihrávka zapadla do branky střežené Scarpim.

Zvýšit ve prospěch Lazia mohl Zarate, jeho přímý kop Scarpi s vypětím všech sil zlikvidoval. Brankář Scarpi měl vůbec dost práce se standardními situacemi Římanů. Další přímý kop vyslal Kolarov a Scarpi byl znovu ve střehu. Vyrovnat mohl Jurič, ale hlavou branku nevstřelil, a o chvíli později oslabil janovský celek Salvatore Bocchetti, jenž viděl za faul na Tomassa Rocchiho červenou kartu. V závěru se Janov snažil, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Lazio tak po dlouhé době vyhrálo.

Více informací k zápasu

AC Milán - Città di Palermo 0:2

13.12.2009 15:00

Góly: 46. Fabrizio Miccoli, 62. Mark Bresciano

AC Milán po delší době opět prohrál a ztratil svojí dosavadní neporanitelnost. Rossoneri překvapivě ztratili všechny body doma s Palermem, které vyhrálo 2:0. Sicilský celek se dostal ve druhém poločase do vedení zásluhou Miccoliho, a tentýž hráč připravil i druhý zásah pro Bresciana. Milánští tak nevyužili ztráty vedoucího Interu i včerejší porážky Juventusu.

První šanci zápasu měl na svědomí Miccoli, jenž se dobře uvolnil, avšak jeho střela šla vysoko nad. Větší šance se o chvíli později narodila na druhé straně, z kombinace Ronaldinho-Seedorf mohl těžit Borriello, jenomže mu k míči scházeli centimetry. Další ránu vyslal na branku Milána Mark Bresciano, pálil však vedle. Šance se na obou stranách střídaly, ale šance Borriella a Zambrotty brankou neskončili. První poločas tedy skončil bez branek, a kdo očekával dominanci Milána, tak ten se zmýlil.

Po změně stran totiž přišel první úder. Krásnou střelou se totiž v pokutovém území prezentoval Miccoli a brankář Dida byl naprosto bezbranný - 1:0 pro Palermo. Rossoneri na úvodní branku odpověděli jen jakousi pološancí, kterou měl Borriello. V 62. minutě už to bylo o dvě branky. Střídající Marco Bresciano doklepl míč do prázdné branky, celá akce však začala skvělým individuálním průnikem Miccoliho po pravé straně - 2:0 pro Palermo.

Milán si velmi záhy uvědomil v jak zlé situaci se nachází, na branku Palerma bylo vypáleno velké množství střel, ovšem žádná z nich nebyla natolik gólová. Za zmínku stojí Inzaghiho hlavička, kterou však brankář hostí vychytal. V dresu Rossoneri se hodně snažil Ronaldinho, jenž neustále zaměstnával domácí obranu. V nastaveném čase mohli domácí alespoň snížit, jenomže Pato sám před brankou nepochopitelně selhal. Palermo tak vyhrálo zcela zaslouženě 2:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - Bologna FC 2:1

13.12.2009 15:00

Góly: 57. Christian Panucci, 86. Nicola Amoruso - 43. Daniel Osvaldo

Severoitalská Parma nadále pokračuje ve skvělých výkonech a tentokrát si doma poradila s Bolognou. Výhru 2:1 zařídili Panucci a Amoruso, jediný zásah, avšak úvodní branku utkání vstřelil Mudingayi. Utkání nedohrál vyloučený Britos, po jehož faulu neproměnili domácí penaltu.

Parma začala hned od začátku velmi aktivně, obránce Bologni, Davide Bombardini musel likvidovat Lanzafame hlavičku. Lanzafame měl i další šanci, a vůbec celá obrana Bologni byla pod velkým tlakem, Morrone napálil míč do brankáře hostí. Miranteho v brance Parmy poprvé prověřil až Marco Di Vaio, ale branka z toho nebyla. Větší aktivita byl v prvním poločase domácím k ničemu, zvláště, když ve 44. minutě otevřel skóre krásnou pravačkou hostující záložník Gaby Mudingayi - 1:0 pro Bolognu.

Parma vyrovnala ve druhém poločase, respektive v 57 minutě, když Biabyanyho centr dopravil do sítě hlavou veterán Panucci - 1:1. V 70. minutě došlo k nejzajímavějšímu, a možná nejklíčovějšímu okamžiku celého utkání. Miguel Angel Britos fauloval v pokutovém území Dzemailiho a pískala se penalta, samotný Britos obdržel červenou kartu a musel do sprch.

Penaltu ale domácí neproměnili! Naděje Bologni tak stále žila. Jenomže v 85. minutě už dožila. Castelliniho přihrávka proletěla pokutovým územím až k Zaccardovi, ten vrátil míč na malé vápno k Amorusovi, jenž vstřelil rozhodující gól - 2:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - Udinese Calcio 2:1

13.12.2009 15:00

Góly: 66. Massimo Maccarone, 90. Abdelkader Ghezzal - 90+3. Gaetano D'Agostino

Siena navázala na poslední výhru a v dnešním utkání porazila Udinese Calcio 2:1. Domácí poslal do vedení Maccarone a v 90. minutě přidal pojistku Ghezzal. Snižující branka Udinese už přišla příliš pozdě. Siena se také po delší době odpoutala z posledního místa.

O první rozrušení před brankou Udinese se postarali Reginaldo a Del Grosso, nicméně úvodní branka z toho ještě nebyla. Nestalo se tak ani po dvou slepených střelách Floro Florese a Ekdal po rohovém kopu nechal vyniknout slovinského brankáře Handanoviče. Před koncem prvního poločasu domácí Siena pěkně zakombinovala, Paolucciho přihrávku však Maccarone brankově nezužitkoval. První poločas toho ale příliš nenabídl.

Udinese, které hrálo ve žlutých dresech se postaralo o jedno překvapení. V základní sestavě totiž nebyl tvůrce hry D'Agostino. Do hry se tento záložník dostal až v 69. minutě. Avšak ještě než se tak stalo se poprvé v utkání změnilo skóre. Nejprve Handanovič prsty zlikvidoval Maccaroneho pokus, ovšem v 66. minutě už musel lovit míč ze své sítě.

Zanedlouho musel Curci likvidovat střelu Lodiho, ale v 90. minutě přišla ze strany domácích pojistka. Andul Ghezzal zpracoval Brandaovo přihrávku a povedeným lobem překonal Handanoviče- 2:0 pro Sienu. Udinese ještě stačilo snížit, ale na další branky už nebyl čas. Střelou z první se prosadil D'Agostino.

Více informací k zápasu

AS Bari - Juventus FC 3:1

12.12.2009 20:45

Góly: 7. Riccardo Meggiorini, 44. Barreto (pen.), 81. Sergio Almirón - 23. David Trézéguet

Juventus Turín se nejspíše ještě nevzpamatoval s vyřazení z Ligy mistrů a v domácí soutěži se hodně trápil. Stará dáma sice byla aktivnější, ale branky stříleli domácí. Na obou stranách byly k vidění hodně kontroverzní penalty, ujala se však jediná, kterou proměnil Barreto.

Bari začalo skvěle, už v sedmé minutě vybojovalo díky aktivnímu presinku balón a Meggiorini s pomocí teče překonal brankáře Buffona - 1:0 pro Bari. Juventus mohl velice brzy vyrovnat, pohlednou kombinaci uvnitř pokutového území však Amauri zakončil bídně. Domácí byli i nadále aktivní, po standardní situaci mohl zvýšit Bonucci, jenomže zblízka Buffonovu branku přestřelil. Ve 23. minutě se podařilo Staré dámě vyrovnat, David Trezeguet dorazil do prázdné branky vyraženou střelu a bylo to 1:1.

Juventus mohl záhy otočit skóre ve svůj prospěch, po závaru před brankou se ocitl v blízkosti Gilleta Amauri, jenomže jeho zakončení postrádalo patřičnou razanci. Před koncem prvního poločasu došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání, Barreto totiž v pokutovém území po kontaktu s Cannavarem upadl a rozhodčí nařídil penaltu, nutno podotknout, že velice přísnou. Barreto jí bez problémů proměnil a domácí opět vedli, tentokrát 2:1.

Juventus začal druhé dějství náporem, k míči se dostal Trezeguet a střelou nechal vyniknout Gilleta. O chvíli později zase napřáhl Tiago, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Tentýž hráč pak mohl vsítit branku hlavou, ale opět netrefil cíl, přesněji řečeno domácí branku. Tlak Juventusu byl enormní, ovšem i domácí zahrozili, nebezpečnou hlavičku zlikvidoval Buffon, a ještě tak udržel Starou dámu ve hře. Jestliže první penalta byla hodně přísná, tak druhá penalta, odpískaná proti Bari, byla přímo nesmyslná. Almiron se v pokutovém území vůbec nedotkl Grossa, ovšem hlavní sudí viděl všechno jinak. Nicméně Diego jenom potvrdil celé trápení Juventusu a svojí penaltu napálil hodně nad.

Stará dáma se snažila, seč to šlo, ale nebylo jí přáno. V 81. minutě nedokázali hosté odvrátit rohový kop, k míči se dostal Almiron a krásnou přízemní střelou k tyči zvýšil na 3:1. Když posléze Amauri přestřelil, byl s Juventusem konec.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 3:3

12.12.2009 18:00

Góly: 75. Joaquín Larrivey, 80. Alessandro Matri, 90. Jeda - 22. Ezequiel Lavezzi, 65. Michele Pazienza, 90+6. Mariano Bogliacino

Úvod 16. kola ligy byl velmi bohatý na branky. Na Sardinii se střetly Cagliari a Neapol a diváci byli svědky šesti branek, na každé straně padly tři kousky. Hostům nestačilo ani dvou brankové vedení a nakonec musel zachraňovat konečnou remízu 3:3 Bogliacino. V závěru utkání byl vyloučen Lavezzi.

Domácí Cagliari mělo první velkou šanci, skvělý pas Alessandra Matriho převzal Cossu, ale brankář Morgan De Sanctis proti němu uspěl. Po čtvrthodině hry mohl Ezequiel Lavezzi poslat svůj tým do vedení, velmi dobře zahraný přímý kop se dostal až ke Quagliarellovi, ale italský útočník byl v ofsajdovém postavení. Když už se Quagliarella vyhnul ofsajdu, tak jeho pokus dobře zlikvidoval Federico Marchetti. Utkání bylo hodně ofenzivní, ve 22. minutě navíc padla první branka. Argentinec Lavezzi prokličkoval domácí obranou a vstřelil gól - 1:0 pro Neapol. Lavezzi následně oslavil branku sundáním dresu, za což uviděl žlutou kartu.

Po změně stran pokračovali hosté v ofenzivním snažení, Marka Hamšíka vychytal Marchetti. Další šance Neapole přišla z rohového kopu, Marchetti prsty vyškrábl mimo. Tlak Neapole nakonec vyvrcholil druhou brankou, další rohový kop totiž Marchetti neodvrátil a Michele Pazienza uvnitř pokutového území zvýšil na 2:0. V tu chvíli by si na Cagliari vsadil málokdo, ale sardinský celek se nevzdal. Matri přesně přihrál střídajícímu Joaquinu Larriveyovi a ten se střelou z první nemýlil - 1:2. V 80. minutě se domácím podařilo vyrovnat, na Matriho povedenou hlavičku byl De Sanctis krátký - 2:2. Vyrovnání bylo pro Neapol obrovským psychickým šokem, a bylo hůře.

V 89. minutě totiž strhli domácí vedení na svou stranu, další střídající hráč, tentokrát Jeda, se dotkl poprvé míče a hlavičkou poslal domácí do vedení. V tu chvíli celý stadion Sant'Elia šílel, ovšem to nebylo všechno. V nastaveném čase udělal za fantastickým dramatem tečku za utkáním Denis, který hlavičkoval a míč do branky dorazil Bogliacino - 3:3. Utkání ještě předtím nedohrál Lavezzi, který obdržel druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán16113235:1436
2.AC Milán1694323:1731
3.Juventus FC1693429:1930
4.Parma FC1684422:2028
5.AS Řím1674525:2225
6.UC Sampdoria1674520:2225
7.AS Bari1666419:1524
8.Chievo Verona1673620:1724
9.ACF Fiorentina1673618:1524
10.Janov CFC1673628:2724
11.SSC Neapol1666424:2424
12.Cagliari Calcio1672725:2123
13.Città di Palermo1665521:2023
14.Udinese Calcio1653819:2118
15.SS Lazio1637610:1516
16.Bologna FC1644817:2416
17.AS Livorno164397:1815
18.Atalanta BC1634915:2513
19.AC Siena16331017:2712
20.Calcio Catania1616914:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (373)

Přidat komentář
GEGE

Cagliari lepší ze začatku po golu Lavezziho se ale Napoli zvedla a byla lepší.Larrivey po příchodu na hřiště to slušně rozhýbal dal gol navíc jednou zachránil na brankové čáře.Matri hrál hodně dobře jen by si mohl odpustit to simulování.Lavezzi asi nejlepší hráč Napoli ale to co pak udělal na konci. Jinak asi zasloužená plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, byl u dvou gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Shevchenko

Co Maggio?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Tak 5,5.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ŽK.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda neapol....per sempre....forza NAPOLI evropa je naše!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do evropy se podivate těžko

Reagovat
Shevchenko

A já to o poločase vypl. A Ezequiela mám na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Crespo si beztak zas posedí.

Reagovat
Shevchenko

Ještě jsem to alternoval Palaciem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Palacia máš před Lavezzim. Takže za něj nic v podstatě.

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně 6 místo je naše...nebo máš jinej názor ?

Reagovat
smazaný uživatel

maggio hrál svůj průměr...

Reagovat
M11

Kolik dostane Lavezzi ?? 2 nebo 3 ??

Reagovat
M11

myslim tim flastr

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý match uprednostnil som ho pred Utd. - Villans, a vyplatilo sa

Reagovat
Mr.Jindros

Hm a už tečem... proč mě to ani nemrzí?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Mr.Jindros

Po tom Bayernu jsem dost apatický.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne že by mě to nemrzelo, ale už mě to ani nevyvádí z míry. Už to beru jako samozřejmost a to mi přijde dost smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč hraje Tiago, nechápu proč hraje Molinaro, nechápu proč hraje Amauri. Ciro, řežeš si pod sebou větev.

Reagovat
Mr.Jindros

Tiago byl ve 4312 v přípravě na jasnej základ a od té doby pořádně nehrál. U Grossa to asi může bejt únava. Mě by zajímalo proč nehraje Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš víc než Alexova absence udivuje ta Sebova. Alex ještě myslím není psychicky připravenej.

Reagovat
smazaný uživatel

je mu to je asi jedno, ma duveru vedeni = jistou praci a to mu staci. vysledky ho asi moc nezajimaji jinak by nestavel to co stavi. amauri

Reagovat
M11

Trezegol Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám jen Trezegol

Reagovat
M11

to me nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jasná výhra Juve, Diamoutene je fakt eso .

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Bari je dneska zralý na pět gólů, ale Juventus řekl NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, kdo tam ten faul viděl? Já teda rozhodně ne. Tohle není basketbal ale fotbal, bože, já se z toho fakt už

Reagovat
smazaný uživatel

faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať tohle píská ale i mimo vápno pan chytrák. Pokud chce mít tenhle metr tak potom jednotnej. Idiot jeden. Podle mě tohle faul nebyl. Takových kontaktů je spousta a jiní by to nepískli.

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro ho tam jasne odstavil telom v poslednej chvili

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu dole, ať si srovná pan rozhodčí do druhého poločasu kontaktní čočky a metr na měření faulů. Měl by to trošku vykalibrovat, protože nepíská na obě strany stejně.

Reagovat
Jajinek

nechci přilévat olej do ohně, ale tohle byla jasné penalta. Barretovi se povedla klička a i když to pak přihrál, tak mu tam Fabio tu nohu jasně nechal ve snaze ho zastavit, tu nohu mu tam prostě strčil...

Reagovat
M11

zluta ale e e

Reagovat
Jajinek

jo no

Reagovat
smazaný uživatel

On mu ji tam nestrčil. Nebo jsem asi slepý. Fabio stál a ten blb do něho vrazil a spadl jak hruška. Pokud tohle pískal, měl odpískat obdobný zákrok jak píše pe_pe na Diega.

Reagovat
Jajinek

Bohužel jsi tedy...no spíše zaslepený fanděním, abych to řekl hezky Tu nohu mu tam strčil, udělal půlkrok směrem do sředu hřiště, Barreto hodil ozemboucha ale penalta jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se nám ty teatrální vystoupení v Serii A nějak začali šířit. Ale nebudu to dál víc komentovat. Každopádně ať si pan rozhodčí srovná do druhého poločasu kontaktní čočky, blb jeden jalovej.

Reagovat
Jajinek

Spiš by jsi měl nadávat na ty svoje ovečky... I když teda Diego zatím vcelku slušně se mi zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego hraje slušně, ale fauly na něho zřejmě vidět nejsou nebo už fakt nevím. Jinak na své ovečky taky nadávám. Nechci aby hráli Molinaro, Tiago a Amauri a on je jako na schvál postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

pomerne dost zápasov je dokazenych vykonom rozhodcov,aj Juve vs Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Minulej tejden rozhodčí dělal chyby aspoň na obě strany dneska tenhle blb to píská jak... no nic.. nebudu se rozčilovat.

Reagovat
Jajinek

Juve - Inter bylo ovlivněno neschopností Interu, ne sudím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodčí na tom měl taky svůj podíl, co si budeme povídat. Sice jste to místy podělali a my využili, ale i tak rozhodčí dost pochybil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se sice divam na netu - spatnej obraz, ale tu nohu sem tam moc nevidel... tady ty rozhodnuti holt zalezi ciste na rozhodcim ale pokud, tak na obe strany stejnej metr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Nevidíš, nebo nechceš vidět?...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma spatny obraz ako pisal:)

Reagovat
smazaný uživatel

sem juve ale kdyz o tom chci s nekym diskutovat tak se na to musim koukat objektivne ale i tak za a) nevidel sem ji tam

Reagovat
M11

Domaci 2 goly za nic.. jen do nas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je děvka. Tenhle verdikt je hodně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

metr pred 16kou odstrci diega obrance rukou, rozhodci je u toho a nic a na druhy strane tohle!!! je to hodne k smichu.

ferraro uz zmiz prosim te!!!!a vem sebou amauriho

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tohle nechápu. Rozhodčí má snad mít stejnej metr? Už mě to začíná srát

Reagovat
Alberto Aquilani

Konečne !! Aké to je ?

Reagovat
M11

proc daval u te pentle ten zluty divadelnik zlutou Fabiovi

Reagovat
Jajinek

tu kartu jsem taky nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud už teda viděl faul, tak asi musel dát kartu, vzhledem k tomu, do jaké pozice se Barreto dostával.

Reagovat
M11

stejne otocime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Bari je dneska tragický, Seba s Maurem na plac zamést ten červený bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze ferrara vymysli do druhyho polocasu zase nejaky inteligentni stridani jak to on umi

Reagovat
smazaný uživatel

Rivas

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že některé dobře sestříhané Molinarovo útočné akce by se mohli poslat do Neváhej a toč.

Reagovat
Jajinek

Diamoutene je vážně šašek...

Reagovat
Alberto Aquilani

čo robí ? Ked bol v AS hral dobre tých 5 zápasov .

Reagovat
Jajinek

Dobře, mě viděl jsem ho za AS 2x a vždy byl na vystřídání po půl hodině. No je děsně nejistej, teď šel třeba teatrálně do hlavičky a Treza mohl vyrovnat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si pametám hlavne proti Arsenalu , kde musel byť skoro vystriedaný Juan , a prakticky celý zápas odohral v stoperskej dvojici s Riisem , a nedostali gol , a to sa hralo ešte 30 min. predlzenie !!!

Reagovat
Jajinek

jj...vidíš, Arsenal měl vcelku dobrý. Ale jinak to byla bída co jsem viděl...

Reagovat
Mr.Jindros

Fabio není ve své kůži.

Reagovat
Jajinek

Ten odkop do čísi hlavy byl drsnej...

Reagovat
M11

chudak Molinaro

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Tiago fakt do řitě, už zahodil 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít GiGiho, tak jsem v řiti. Klobouk dolů před tímhle borcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem tušil, že to zahodí.....

Reagovat
Mr.Jindros

Já taky.

Reagovat
GEGE

No ty vole

Reagovat
Jajinek

No, tak sudí vyslyšel Bianconera a ten charter Grossovi foukl...

Reagovat
Alberto Aquilani

rovnaky metr voe .....

Reagovat
Jajinek

no však říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo nám to úplně k ničemu. Ale Fabio je hovaďák, rozhodčí mu tyhle pády žeru všude. Jinak k Diegovi, hned jak jsem viděl záběr na něho před tím než kopal, tak jsem věděl že to není dobře. Navíc než se rozeběhl. Všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhú stranu treba povedať, že si pre ňu šiel ukážkovo. Tak, aby obranca nemal šancu na loptu, zato s určitosťou šancu zobrať nohy.

Reagovat
Jajinek

to určitě, jako já bych ji možná písknul taky...i když bych dal Grossovi žlutou....stejně tak na druhé straně v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

tiago to dobre zavrazdil 2x

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto to písal , že si Diego bude dávať SA s prstom v zadku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus . A zase laser, i v Cagliari, všecky bych zmlátil a zavřel .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

viete nekdo po taliansky??co znamena BALLOTTAGGIO,INDISPONIBILI,SQUALIFICATI,ALTRI,DIFFIDATI dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Potrestani, ohrožení, zranění, jine duvody proč nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

BALLOTTAGGIO - když se rozhoduje mezi dvěma a více hráči v sestavě, bývá to v procentech

INDISPONIBILI - zranění

SQUALIFICATI - vykartovaní (potrestaní)

ALTRI - ostatní hráči kádru

DIFFIDATI - karetní ohrožení, v Itálii po třetí, sedmé, jedenácté atd. žluté kartě

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Čo viac môžu chcieť...To mal dať, na druhú stranu, ako som to zapol, tak sa doteraz neprestávam čudovať, ako môźu v prvej lige hrať na takom bágrovisku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nekopal Grosso?

Reagovat
smazaný uživatel

Už si niekedy počul príslovie, že faulovaný hráč by zahrávať nemal? Čo na tom, že Grosso sa sčasti fauloval sám

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, aha :-) Nekoukam, jenom jsem viděl na Livescore, že Diego přestřelil, tak jsem se přišel podívat sem, co a jak .

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ji kopnout David

Reagovat
Jajinek

Chudák Greco, ten bude mít teď za sebou pořádnou lochnu, Bari už je v pevném bloku.

Reagovat
M11

zdalo se me to nebo nejaka ludra svitila laserem na Diega pri te penalte ??

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdálo. I na De Sanctise u odkopu.

Reagovat
M11

ja bych je fakt vyliskal za toto snad jeste vic nez za nejake pokriky

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon kuka a nic

Reagovat
Jajinek

kurz 1.21...

Reagovat
smazaný uživatel

mal si pravdu,že Juve je nevyspitatelny,už na nich do roka urcite nedam

Reagovat
M11

Almiron.. no ty vole co se nam jeste muze stat.. uz nic horsiho

Reagovat
GEGE

Celkem šok pro Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tady fakt nic nechápu. Nechápu co se děje. Připadám si jak ve zlém snu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to narez no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nad tim nesmime zanevrit:-) snad si to vedeni uvedomi a zacne se uz konecne neco dit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ten klub hodně znamená, já na ně rozhodně nezanevřu, jen mě bolí jakým způsobem jsou schopní prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, 7 golů za 2 zápasy. 4 od jalovejch skopčáků, co jsou rádi v bundeslize i za plichtu a pak 3 goly od pakáže z Bari. Celej Svět se posral.

Reagovat
M11

trosku pokory by neuskodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokory? Jakou pokoru? To co píšu je pravda. Bari celej zápas z 5 brejků dá 3 goly. Skopčáci mají štěstí když náhodou vyhrají a pak nás vypráskají doma. Tohle nemá s pokorou co dělat. Hrajeme hovno s týmy, který stojej za prd. To co provádíme na hřišti je totální provar.

Reagovat
M11

mlc uz radsi

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vytočenej jsem už dlouho nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľkí z vás to podávali za "luxusný kurz"?

Reagovat
smazaný uživatel

luxusny?

Reagovat
smazaný uživatel

A co teď v 84 minutě vyřeší za stavu 1:3 Sebovo střídání, Hovnoooooo Ciro, Hovnoooooo, jdi se už vysrat, fakt že jo. Omlouvám se za ty vulgarity, ale jinak to říct nejde.

Reagovat
Alberto Aquilani

V živote sa ti stanú horšie veci , ako pehra Juventusu ..... Get Life .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadí když kluci prohrajou, mě vadí to jak prohrávají.

Reagovat
Jajinek

To tam jako má nechat kulhat Maura???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to asi nechápeš Seba tam měl přijít nejméně o půl hodiny dříve

Reagovat
Jajinek

jasny..

Reagovat
smazaný uživatel

je to tezky hrat v 10ti (amauriho nepocitam) a bez trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco v 86.minute,fakt Ciro hodne skoro si ho tam dal,este si mohol chvilu pockať

Reagovat
M11

Mauro zas zranen

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu co se děje. Máme pomalu víc hráčů na listině zraněných než soupisce pro zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je taky v prdeli s tema zranenima

giovinco mel hrat od zacatku, ten amauri ma 190cm a neni schopnej vybojovat jedinej hlavickovej souboj, obrana hori jak papir....

diega je mi lito...

Reagovat
Alberto Aquilani

HEEEEEY HEEY BABE To je song !!!!! Za originalitu fanúšikom Bari

Reagovat
M11

Kamata+Alvarez.. je jasne o cem se me bude zdat

Reagovat
Jajinek

Nikdo neumí zahodit rychlé přečíslení tak hezky jako Bari...možná jen sám Eto´o.

Reagovat
jtbs

JUVENTUS

Reagovat
M11

pokud ti nasi sasci nemaji kousek odvahy te odvolat.. Ciro prosimte zachovej si tvar a odstup..

tak nechutny tyden za Juve snad nepamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Je fascinující, jak v Itálii mění trenéry po pár nezdarech..... čím to je?

Reagovat
jtbs

pripada ti, ze by to platilo pre Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem se tu lidí baví? O Philadelphii?

Reagovat
jtbs

ty vole tak sa pozri ako casto sa menia treneri v Juve a radsej nepis ked nevies o co sa jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se kryple. Netvrdím že se v Juve mění trenér každou cvhvíli, psal jsem, že v itálii je tendence odvolávat trenéra častěji než třeba v anglii. Podívej se na Liverpool, nepostoupil do jarní fáze LM v lize je sedmý a Benitez žije v klidu, tady Juventus porazí Inter, všichni jsou nadšený, pak se nepovedou dva zápasy a tady všichni chtěj odvolat trenéra, tak se prober a nebo se nauč česky číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bys sledoval Juventus od začátku sezony, tak bys věděl o čem jtbs mluví.

Reagovat
jtbs

preboha ty si uplne mimo..co to ma s anglickom spolocne? Preber sa. Liverpool je tam kde je pretoze v anglicku je vela top klubov, velka konkurencia, v Taliansku je zopar klubov na spicke a momentalne hraju skoro vsetky tusku,.,,ja som tak nastvany ze ani nemam chut sa tu s tebou bavit vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jedíné co jsem napsal je, že mě přijde že v Itálii se to hrotí daleko víc než třeba v Anglii, tak se uklidni, vystydni, chápu že seš nas*anej že jste rupli, ale hold Bari letos překvapilo nejen Vás.

PS vulgarismy si radši odpusť

Reagovat
jtbs

1.ty mi napises kryple-co ja povazujem za vulgarizmus a ja ti napisem vole-co je uplne normalne slovo, v cestine pouzivane pri niektorych aj v kazdej vete tak potom neviem ake vulgarity.

2.Bari neprekvapilo, my sme hrali tak zle, ze by nas dnes zdolala aj Žilina Béčko.

3.proste uznaj ze si napisal v prvom komentari sprostost na n-tu a mozme to ukoncit

Reagovat
smazaný uživatel

No comment (radši)

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

panboh zaplat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

cim to je? ja bych rekl ze asi tema nezdarama. O philadelphii se nebavime ale o juve taky asi ne protoze do tedka zadnyho trenera nevymenili

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem v Itálii, ne v Juventusu... v itálii je to podle mě větší hardcore, tak sem se ptal na názor ostatních, čím si myslí že to je...

Reagovat
jtbs

trepes hovadiny..vyzmi napriklad top kluby. Juve, AC, Inter, AS, Fiore a takto by to slo dalej..nikto nemeni casto trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Letos pokud vím, střídali trenéra AS, Siena, Catania, Palermo, Neapol. A u všech to bylo něčím opodstatněné. Nemyslím, že by to bylo až tak horké. Na takovou kaprligu to nemá ani v nejmenším, když český klub je za sezonu schopný vystřídat třeba 2-3 trenéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Žel bohu

Uvidíme jestli se u vás v Juve bude něco dít, nebo ne, sám jsem na to zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sám, na to je zvědavo spousta fans a lidí, kteří se zajímají o Calcio.

Reagovat
jtbs

Psychotronic chcel silou mocou nieco napisat a vacsia hovadina ho asi nenapadla

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

.. io sono incazzarsi .. la vecchia signora jde do kytek :-/ :-( .. ale chce to klid .. fandím dobrých 13 let, nedokážu si představit být jiný než bianconero .. jak se říká, "dokud dýchám, věřím", ono se to zase v dobré obrátí .. Forza Bella Signora, Forza Bianconeri, FORZA JUVENTUS! ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

(dneska len jeden )

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juventus se nejde zlobit. Jenom na hráče. A hráči v současné době nehrají za Juventus. Oni hrají za svůj žold. Až začnou hrát jako tým, za Juventus, bude to hned lepší.

Reagovat
jtbs

Tito hraci su v Juve, pretoze v minulosti nieco velkeho dokazali..preco to nedokazuju v Juve? Pretoze ich nedokaze usmernit Ferrara? Pretoze vedenie nedokaze vyhodit Cira? Pretoze majitelia nedokazu vyhodit vedenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat jako už několikrát, ale vidím to v jednom jediném a to je psychika hráčů. Pokaždé když si pustím v posledních 2 měsících Juve, tak vidím 10 duchanepřítomných chlapů, kteří se po hřišti pohybují jen tak aby se neřeklo. Nechápu co se v jejich hlavách odehrává, ale nebude to nic dobrého. Před zápasem sliby, po zápase sliby, ale skutek utek. Podle mě nejsou psychicky v pohodě. Psychicky v pohodě hráč, by nikdy nedovolil, aby si brkl o nohu a balon ve snaze udělat parádičku, nedovolil by si ve středu hřiště lacině ztratit míč, nepřistupoval by k protihráči s několika sekundovým spožděním, nezahodil by šanci ze 2 metrů, nefauloval by zbytečně u lajny na půlící čáře a mohl bych dál jmenovat.... Je to jen o psychické pohodě a týmovém duchu. Ani jedno nemáme.

Reagovat
jtbs

a nenapadlo ta, ze prave na usmernovanie hracov vo vsetkom co si vymenoval a na urcovanie taktiky aby sa na ihrisku nepohybovali jak zombie je tu prave Ciro?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je na to myslím právě stejně jako oni. Měli by to s někým konzultovat tohle není normální. Ciro by si měl domluvit lekci u Marcella nebo Trapa.

Reagovat
jtbs

neni cas ucit Cira ako byt trenerom...o 5 rokov moze vyhrat s nejakym muzstvom ligu alebo LM, mozno aj s Juve, ale ja 5 rokov nemienim cakat, pretoze on ma k dispozicii muzstvo, ktore moze siahat minimalne na titul okamzite!

Reagovat
smazaný uživatel

To mužstvo potřebuje ale stejně čistku. Amauri, Tiago, Molinaro, Grygera a Poulsen by měli odejít. Jeden hraje velký kulový, druhej má plat jako kráva..... Melo byl omyl, ať si říká kdo chce co chce. Zkrátka, máme nedostatky i v sestavě. Ale Ciro je mladej trenér, i kdyby se měl teď sbalit a odejít, tak věřím, že jednou se vrátí a vyhraje nám ještě dost trofejí.

Reagovat
jtbs

nevravim ze cistka nie je na mieste, ale nie je to jediny problem

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, rozhodně bych neudělal čistku jen v kádru, ale i tam nahoře ve vedení.

Reagovat
jtbs

bohuzial: "az naprsi a uschne" ...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak...

Reagovat
smazaný uživatel

ak ma Ciro charakter,tak este tento den abdikuje

Reagovat
smazaný uživatel

right

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, jako hrac byl vybornej, mozna je to i dobrej chlap a na tohle proste nema

Reagovat
smazaný uživatel

Zažil jsem hodně, ale tohle je hodně velká potupa

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je v rozkladu... momentálně nemá ani na druhou italskou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadá mě nic lepšího než:" KDYŽ SE DAŘÍ TAK SE DAŘÍ"

Reagovat
smazaný uživatel

Z Amauriho nebude v životě střelec.Kdyby dnes hrál za JUve v utoku takovej Drogba tak si připsal hattrick.Diega je mě neskutečně líto,snaží se bojuje,bohužel na co šáhne to se posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hnusnější trávník nemá snad ani Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, už i zdejší diskuze je nakažená. Byla, a snad pořád je, nejlepší bohužel je tady spousta Jánošíků, kteří prostě nikdy nejsou bůhví proč schopný se podívat na jedinej zápas Neapole a pořád dokola tady budou otravovat s příspěvkama "Jak hrál Hamšík?" "A co Hamšík?´"

A když se Marek nedejbože trefí, tak je to tady jak na bukkake, všichni onanujou, nikdo nic neviděl...

Nicméně zpět k fotbalu. Dneska je mi Neapole líto, ale je to jejich problém, že nedokážou vyhrávat vyhraný zápasy... musí si ještě počkat, než z nich bude zkušenej tým a to je další důvod jim přát a fandit

Škoda toho Juve, dneska jsem ho sice neviděl, ale 3:1 na Bari je už na muj vkus trochu moc, zvlášť ta Almirónova tečka je výsměch.juventus jsem naposled viděl ve dvou zápasech Ligy mistrů - proti Bordeaux a samozřejmě Bayernu. V obou případech hrozný.

Nevim, jestli pomůže změna trenéra, ale možná by to za risk stálo... s timhle kádrem už asi stejně nejde hrát hůř a mít horší výsledky...

Reagovat
M11

urcite pomuze.. diky za tvuj koment pis castej do Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho? Já vim, že se mluvilo o Mancinim, ale to snad ne... je nějakej jinej reálnej kandidát? Já na gazzettě už dlouho nebyl, tak moc nejsem v obraze.

Reagovat
smazaný uživatel

si nechali utýct Luciana do Ruska

Reagovat
M11

tak ja cetl hlavne bohuzel o Mancinim ale to je snad spatny vtip.. Hiddink je sen.. a byla by to absolutni bomba.. jinak Spaletti uz je v Rusku.. takze zas tolik alternativ volnych neni.. tezko rict.. Cira je me lito.. ale bohuzel to byl risk ktery nevysel.. nema na to snad ve vsech smerech cim drive ta zmena prijde tim lepe..

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink by přines výsledky, což by momentálně stačilo. Je škoda, že jste moc nezvládli calciomercato... Melo neni tak tragickej, určitě se ještě zvedne (ale za tu cenu...) a Diego je případ sám o sobě. Tady se ale ta špatná výkonnost nedala čekat.

S timhle týmem by ale ještě pořád šlo v pohodě vytřískat druhý místo v Serii A. Před sezonou jste přemýšleli o Scudettu, to už asi neni uplně na pořadu dne, ale přímej postup do Ligy mistrů plus něco vytvořit v Evropský lize... to neni uplně špatný.

Reagovat
M11

hlavne to chce zmenu co nejdrive.. pak jeste muzem vytriskat z teto spatne situace hodne.. myslim ze i s novym koucem by prisla od tech posil i jina vykonnost.. kdyby na lavicku prisla kvalita.. ani to Scudetto neni ztraceno.. ale musela by se ta zmena udelat ted.. jestli vedeni chce cekat jeste dele.. muzem klidne vyletet i s nejakym relativne slabsim celkem v EL.. a v ohrozeni muze byt i primy postup do LM.. ja se sam divim ze jsme jeste na 3.miste tabulky.. ptz tohle jsou opravdu slabe a hlavne caste vykony..

Reagovat
Mr.Jindros

Tak výsledková bilance 9-3-4 je na třetí místo akorát.

Reagovat
M11

ja to myslel herne

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak problém je, že kromě pro naše vedení nereálného (a finančně náročného) Hiddinka tady není skutečně dobrá alternativa (když nepočítám ještě víc nereálné varianty jako Prandelli nebo Blanc).

Reagovat
M11

jn.. tech volnych ted moc neni ale jak pisu.. hlavni je aby ten Ciro odesel a my tady nespekulovali zbytecne.. moc jsem mu ten uspech pral.. ale opravdu to dal nejde

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavní je sice aby odešel, ale co dál? Hiddink je zbožné přání nebo koho jiného by sis představoval? Já myslim, že naše vedení nemá na Hiddinka koule a nechce dávat prachy, takže to nechá vyhnít do konce sezóny, kde by se mohli otevřít nějaké větší možnosti.

Reagovat
M11

Hiddink je u nas asi fakt jenom sen.. ale necham si jej jeste zdat poresime to az Ciro opravdu pujde.. ptz ja uz jsem u nas v tomto skeptik.. bud odejde sam nebo vedeni udela zase prohlaseni ze ma plnou duveru jako na zacatku..

Reagovat
Mr.Jindros

Jen tak pro zajímavost, na goalu (ano, vím jaký je to shit) jsem viděl seznam Hiddink, Benitez, Eriksson, Mancini a Schuster. Kromě Hiddinka mohli jen velmi těžko vybrat horší squadru.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je ok

Reagovat
M11

Benitez a Schuster slysim prvne.. zajimave se nam to rozrusta no ale hlavne aby to opravdu bylo aktualni.. mam strach ze Cira vyhodi fakt az budem uplne ve srancoch

Reagovat
jtbs

dik ze si sem dnes napisal, snad si to nabuduce odpustis

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako? Zase nějaká nacionalistická podrážděnost?

Reagovat
jtbs

nie kazdy ma cas sledovat kazdy zapas Neapola, som rad ak mi vyde kazdy zapas Juve. Rad sa z casu na cas spytam ako hral Hamsik, pretoze ma viac zaujima nazor niekoho z diskusie, ako nazor Noveho Casu. A aj ked je Hamsik Slovak, nepotrebujem si nad jeho vykonom honit brko ako to ty pripisujes asi kazdemu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ne podrážděnost, ale obyčejná ješitnost... fajn. Tak jak jsem to psal,tak to tady prostě chodí, můžeš to zkusit vyvrátit, já jsem otevřenej diskuzi, ale myslim, že je to zbytečný, protože je to prostě fakt. Udělali jste si národního hrdinu, kterýho ani nejste schopný nebo ochotný sledovat.

Jestli se tě tohle konkrétně netýká, tak nevim, proč reaguješ.

Reagovat
jtbs

Priklad

Pozrel som si zapas Juve, nepozrel som si zapas Neapola (obcas ho pozeram, proste nie pravidelne). Pridem sem a polozim otazku: "Moze mi niekto povedat, ako hral Hamsik? Dal pekny gol? atd atd" Dostanem odpoved: "Hral dobre, znamka 10 ( ), dal krasny gol po sole od vlastnej brany a potopil brankara jaslami." Fakt nieco taketo zabija tuto diskusiu?

Reagovat
smazaný uživatel

On moze reagovat na koho chce a kedy chce. A nehadz vsetkych slovakov do jedneho vreca, ano su tu taki co sa z Hamsika idu zblaznit ale su aj taki co to vidia triezvo a vedia, ze to nie je az taky super player ako je casto vnimany. Staci sledovat diskusie a uvidis , ze su tu aj normalni. Ale to asi tie diskusie nesledujes, tak potom sa nerozculuj nad tym, ze niekto nepozera Neapol a opyta sa na Hamsika.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

My chceme JUVENTUS!

Reagovat
jtbs

to bude na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě mrzí na Cirovi že nedá ani na hlas lidu a fanoušků Juventusu,možná by s emu líp dýchalo kdyby nechal někdy sedět Amauriho protože ten hrát v jiném velkoklubu a hrát tak špatně tak už hraje za béčko,pak mě mrzí ž enestaví Giovinca nevím,ze začátku se zdálo že mu dává šanci,poslední dobou nic.Kdyby míň stavěl Amauriho a víc Giovinca myslím že ani fanoušci Juventusu by se nemohli vymlouvat na ty střídání a určenou sestavu.Ciro by někdy mohl dát na fanoušky a měl by klid že za sestavu by ho nikdo nekritizoval.

Reagovat
Jajinek

Bari letos fantisticky...2x remíza na San Siru + výhra nad Juve...

Takže body se všemi aspiranty na titul, gratulace...

Reagovat
M11

pripojuju se

Reagovat
smazaný uživatel

Žel bohu je to tak, takovejhle nástup od nováčka asi nikdo nečekal

Reagovat
jtbs

Juve predviedlo ako novacik v Serii A este lepsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Od vás se taky nic jinýho nečekalo

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šok no. Oni to dneska hráli jako venku, zatáhli se a pak sprintovali dopředu. Inter nebo AC tam můžou dopadnout podobně.

Reagovat
Jajinek

Přesně tak, nedivil bych se. Oni se ženou do přečíslení tak 10x za zápas. Až se neučí te nezadrbat, tak s nimi bude velice těžké hrát.

Reagovat
M11

dnes mohli dat tak 6 kousku dacani

Reagovat
Shevchenko

Něco jak Cagliari loni.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nemá Juve jednoho utočníka jako je Lavezzi Já nevím,sem zo toho v háji měníme trenery jak ponožky taky se mě to už nelíbí Deschamps,Ranieri,Ciro už by se to mělo zastavit ale bohužel teď nevidím konečnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Vince, ale ten je zatím ještě mimo hru. Ještě že už začne trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi je motač, ale nedává moc gólů, přeju vám Rossiho.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se u vás líbil strašně moc Rijkaard, myslím že ten by vás dost zvedl..

Reagovat
Mr.Jindros

Impossible.

Reagovat
jtbs

Impossible is nothing

Reagovat
M11

nic jdu spat..

!!! FORZA JUVE !!!

2:7 no ty kraso

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím, že pokud Juventus chce pomýšlet na titul, což by v případě jeho zisku se rovnalo skoro zázraku, neměl by si dovolit takovéto ztráty...v tomto je v posledních letech největší rozdíl mezi Interem a Juve a potažmo ostatními celky...Inter sice občas také zaváhá, ale dokáže vyhrávat těžké zápasy a hlavně, moc neztrácet v takovýchto s lehkými soupeř...proto si myslím, že i letos ten titul by měl být v držení Interu

Reagovat
Jajinek

Inter - Bari 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

tak první kolo, to už tradičně plichta několik sezon

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro prosím slož to !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

opět Juve

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera zpět do základu!!Nikdy bych se mě nezdálo to že bych tohle řekl ale je to tak!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Zdeno je Zdeno

Reagovat
Mr.Jindros

Tak pokud itala neranila mrtvice po odchodu Zanettiho, tak teď už určitě ano... btw Ciro vypadá to nemá na rezignaci ani pomyšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jen dobře

Reagovat
Tsigi

chtěl bych, aby tam vydržel do zápasu s AC

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi sa zachoval v závere ako psychopat, dúfam že ho "objektívne" vedenie zväzu vystaví stopkou min. na 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza:

BARI Gillet 6,5 Masiello 6,5 Diamoutene 5,5 Bonucci 7 Stellini 6 Alvarez 7 Donati 7 Almiron 7 Rivas 6 Barreto 7 Meggiorini 7 Greco 6 Kamata 6,5 Gazzi 6,5

JUVE Buffon 5 Caceres 5,5 Legrottaglie 4,5 Cannavaro 5 Molinaro 5 Marchisio 5 Poulsen 6 Tiago 5 Diego 3,5 Amauri 4 Trezeguet 6 Camoranesi 5,5 Grosso 5,5 Giovinco 6

Reagovat
Jajinek

To dali Diegovi teda slušnou čočku, přitom první poločas nehrál nejhůř...

Reagovat
smazaný uživatel

to asi taky dela slusnej specialista. amauri 4, molinaro 5, tiago 5 a oproti tomu diego 3,5 to je asi nejpis za tu penaltu nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 zápasy 10 gólů, to je pěkný. Matri teď jede, už 7 zápasů v řadě dal gól. Strašně se mi líbí ta jeho oslava gólu (http://www.cagliaricalcio.net/public/gallery/big08112009201213.jpg), i když nevim co to znamená. A žeru Kamatu. Juventus včera potěšil. Ale příspěvek jako třeba pakáž z Bari mi přijde teda ubohá. Jinak kam se ztratila 10? Juventus dostane 2x za sebou na prdel a on nikde.

Reagovat
Tsigi

10 je někde na výletě psal to sem

já jsem rád, že Juventusu to nejde, když jsem před sezonou psal, že maj prakticky stejnou šanci na titul jako AC, tak jsem byl vysmíván a teď se to ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, taky si říkám, kde je

Reagovat
smazaný uživatel

Do Itálie myslím jel.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli apriori nekecal

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmava oslavička

Reagovat
M11

YEEEES.. paradni den

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Lazio vyhralo.

Reagovat
M11

Atalanta dekujem Miccoli Parma+Siena

Reagovat
smazaný uživatel

cazzo 4everíno

Reagovat
smazaný uživatel

no jednou to přijít muselo..., dneska to bylo nějaké vyšťavené. Leo holt musí točit těch svých cca. 15 borců, aby mohl ždímat body a tohle je daň. navíc smůla v zakončení, hlavně Borriello si zas jednou vybral "den blbec"..., Pato taky, ale na něm šla ta únava vidět snad nejvíc ze všech. Pirlo je bezkonkurenční..., momentálně bezkonkurenčně nejslabší hráč základní sestavy.

na druhou stranu ztratili i ostatní a předvánoční zápasy nám většinou vycházej, takže se snad na Violu ještě vyhecujem a nebude tak zle..., MILAN PER SEMPRE

Reagovat
j_mrazik

Nechci ti do toho kecat, ale Palermo vyhrálo zaslouženě. Borriello je šikovnej a potřeboval by trochu víc štěstí. První poločas 4:1 na solidní šance pro Palermo. Ten tlustej Brazilec schovanej za levou lajnou byl hroznej. Nechápu, proč vyndal Seedorfa... snad jenom proto, aby si Ronaldinho zahrál a mohl dělat kliku neustále na pravou nohu.

Asi se budu opakovat, ale ten tým je hrozně přestárlej, bez šťávy, jedinýho běhavýho necháváte často sedět. Střídání byly divný... Palermo bylo mnohem sympatičtější. A jinak zajímavej byl Pastore (ten mladej z Velézu).

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo vyhrálo bez debat zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

ou co je to za haldu 7 týmů má 24 bodů

Reagovat
M11

Reagovat
M11

5.-13. rozdil bod.. peklicko

Reagovat
$dolar$

Je to dobre, napomaha to k motivaci hracu i v tech tymech ktere obvykle hraji o stred az dolni cast

Reagovat
Tsigi

Jestli dneska AS nevyhraje, tak se tabulka docela rozdělí

Reagovat
mastakillah

mohl aspon na 15minut postavit Huntelaara, třeba by to něco změnilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Od tý doby co dal 2 góly ho ještě nepostavil, takže ať jde pan Leonardo do ....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedal Huntelaara!

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nastoupil Pippo a Pato

Reagovat
$dolar$

Etoo je jeden z nejhorsich utocniku co kdy za Inter hrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A co na tom neni pravda? Simuluje, nenahrava, soluje, strili jak idiot z nulovych uhlu, nepodrzi balon ...

Reagovat
Jajinek

Sám viš, že věta "Etoo je jeden z nejhorsich utocniku co kdy za Inter hrali" je kravina. Je to přehnané ( i když Etoa taky nemusím a štve mě). Sem Barceloňáci nechodí, své komplexy si tady řešit nemusíš...takže neprovokuj

Reagovat
$dolar$

Neprovokuju, jen mi odpovez co z toho co jsem napsal neni pravda?

Reagovat
lnterista

to ze je to nejhorsi utocnik co kdy za inter hral

Reagovat
$dolar$

No dobre, treba nekdy v 50. letech tam byl nekdo horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v 50. tam horší patrně nebyl nikdo

Reagovat
$dolar$

Nj tip od boku

Reagovat
smazaný uživatel

jasný

Reagovat
Jajinek

ta první věta... A to celá, v Interu vždy hráli o dost horší útočníci než Samy...

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych to nepřeháněl

Reagovat
Jajinek

V drtivé většině kádrů v historii Interu bychom určitě našli někoho horšího. I když by balo asi těžké srovnávat. Ale za posledních 11 let co fandím Interu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

"někoho" bychom našli, ale to není to samé jako "v historii Interu většinou hráli horší"...

Reagovat
Jajinek

já to myslel tak, že v každím kádru by se našel určitě alespoň jeden horší. Nemyslel jsem tím všechny....z poslední doby si vybavuju třeba Choutose, to byl panečku případ...

Reagovat
Tomanatura

Suazo, Obinna..

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, jinak Choutos ,ani nemluv

Reagovat
$dolar$

Ale tak berte v potay co se od tech hracu cekalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

však jasně

Reagovat
Jajinek

To je jasné, my ti ale vyvracíme tvou větu. O očekávání jsi nic nepsal...

Reagovat
Jajinek

dnes nebyl až tak tragický

Reagovat
smazaný uživatel

u hráče, co bere 9,5 mega je to smutné konstatování

Reagovat
Jajinek

je no...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká škoda, ty ztracené body mě moc mrzí. Nemá cenu se vymlouvat, ačkoli to Rizzoli s tou redkou ovlivnil kardinálně. Výkon nebyl nic moc, přesto jsem věřil, že to dáme za 3 body. Koncentrovaný a spolehjlivý výkon bez slabších míst, až na jeden okamžik, který rozhodl.

Motta musí podobé šance jako na konci dávat, jinak marné...

Nejlepší hráč Lúcio s Cuchuem, Lucifer si to zkazil tím gólem, jiank to bylo tak na 8.

Nevadí no, jdeme dál. Musíme porazit Livorno i Lazio!

ORA E PER SEMRPE INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Me se vubec nelibi vykony Chivua hrozne pomalej neobratnej a zaspava chtelo by to nekoho mladsiho treba Boatenga nebo Kolarova jinak Lucio to hodne po... tou chybou

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu mi taky přijde nějaký nejistý, dost kazí no

Reagovat
$dolar$

Co je se Santonem? A Kolarov by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Santon je zranenej ale stejne by podle me bylo lepsi poslat ho na rok na hostovani

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Protože dal dneska gól . Jinak trága v každým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, proč zrovna Kolarova

Reagovat
$dolar$

Ja videl letos Lazio jednou a to minuly tyden a libil se mi, tak kdyz ho tu Junino zminil tak jsem si myslel ze takhle hraje porad

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt dobrejch beku levejch je hrozne malo ja myslim ze by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je spatnej jo?Ja slysel zejej to novej Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dává dobrý bomby, ale tohle by mělo stačit na pozici levýho beka v Interu? V obraně je hroznej.

Reagovat
Jajinek

On ho nikdy hrát neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu by byl lepší na stoperu, ale když jsou Lúcio a Samuel v pořádku, tak se nechytá. Dal bych tam Javču, jenže pak by mohl být problém, že když se Maicon zapomene v útoku, tak by tam mohla vzniknout mezera. Bambino by tam měl ještě dostat prostor, až bude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, příště by Viola mohla něco sebrat rossoneri, určitě nechcou na Vánoce odjíždět s porážkami v zádech... S Laziem budeme v TV

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Inter

Reagovat
$dolar$

301. pro okamzity vyhazov Etoa uz Interu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
Bakary3

Chce někdo to Scudetto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, Kroupa se hlásí!

Reagovat
RickNash

já jsem Tuček, pane učiteli!

Reagovat
smazaný uživatel

áno áno, a vidím, že Hliník je stááále nepřítomen....

Reagovat
smazaný uživatel

PArma Bari

Takhle má vypadat vstup do Serie A

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

D´Agostina je takova sviňa...Takhle potopit vlastníka

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně vyhraješ, mam sice 2 góly, ale taky 2 červený...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš, za to, že dosud odehranych 9 zapasu, a ja nemam ani gol? Jedině mě muže zachrani Antonio.

Reagovat
smazaný uživatel

Za čk je jeden bod dolů. Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jo, já myslel víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Cassano, nebo Ziegler, nebo Brighi nebo Marco Motta nějak zabodují, tak snad aspoň vyplichtim.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

:D to nebyla facka :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dostal nejakym kovovym predmetem asi zabolelo...

Reagovat
herbage

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné by to bylo porazit Bari... :(

Reagovat
Tsigi
Reagovat
GEGE

Dneska to byla celkem smůla výkon byl až na výjmky celkem dobrý.Palermo přijelo hrát fotbal a byl to pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Luca

Pekna strela Riisse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl volej ! ! !

Reagovat
M11

nadherny.. uz jsem to tam videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hodně dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Burdisso, to je fakt jak křovák někde z lesa...

Reagovat
smazaný uživatel

až na rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Celkemo bolavý mač dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkna střela. Dobře to golman vybagroval

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá ten Pazzini?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

týýýč

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, ještě že je Totti takove kopyto a zaplantalo se mu to mezi nohy

Reagovat
Alberto Aquilani

Ješteže by Doria nedala gol ani do prazdnej .....

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pulka prvni pulky byla ještě vyrovnana. Pote dominuje Doria. Chce to využit šance a vstřelit gol

Reagovat
Alberto Aquilani

To isté čo proti Laziu , čakmé a čakáme , hráme defenzívne , najslabší Taddei a najlepší pozor - De Rossi(konečne!!!!) a Cassetti hrá dobre . Totti by mal schudnúť aspoň 5 kilo .

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei se ještě ukáže... věřím mu.

Reagovat
M11

ASko hraje ve svetrech podle Slepicky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze to je na betu bez komentu

Reagovat
smazaný uživatel

Slepicka je Schizofrenik

Reagovat
Shevchenko

Jsi snad psychiatr?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je křovák ten Simone

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak odkdy vytlačil Coppola z Atalanty Consigliho z branky?

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo letní výměna Rubinho-Amelia. Psali jsme pro koho dopadla lépe, výslede jek = oba sedí.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AS ted tróchu tlačenka

Reagovat
Slejdy

slabota zapas...broute

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo , nedelna seansa ani nemohla skončiť lepšie . Už v 20 minúte zápasu som myslel , že zaspím , chytila ma krč do nohy , keď som videl ,že Taddei neni schopný vyhrať jediný rýchlostný súboj , a to prosím pekne hrá na pozícii krídla . Všetka česť , dnes hral najelšpí zápas sezóny, ale prečo preboha nehrá Gubáč , ktorý narozdiel od Taddeia ná rýchlosť, a tam toho pladého POliho , či ako sa volal by točil len tak ľavou zadnou ? Nepáčl sa mi Totti , dobre hral Perrotta , De Rossi sa v 2.poločase vytratil . FORZA ROMA !

Reagovat
Slejdy

nevim proc tam dava taddeie kdyz guberti hral par zapasu a v kazdem ukazal ze na to ma a podle me by tam sedel vic,ale to je tezko no...to stridani baptisty melo prijit driv a dolu mel jit totti...pak uz jen nervil co vyustilo ve zlutou kartu....dalsi kolo doma s Parmou tam se ukaze..skoda mohli sme se odtrhnout dnes...

Reagovat
M11

Mauro mozna na 3 mesice mimo.. to je uz k smichu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele