16. kolo
13.12.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 0:2

AC Milán po delší době opět prohrál a ztratil svojí dosavadní neporanitelnost. Rossoneri překvapivě ztratili všechny body doma s Palermem, které vyhrálo 2:0. Sicilský celek se dostal ve druhém poločase do vedení zásluhou Miccoliho, a tentýž hráč připravil i druhý zásah pro Bresciana. Milánští tak nevyužili ztráty vedoucího Interu i včerejší porážky Juventusu.

První šanci zápasu měl na svědomí Miccoli, jenž se dobře uvolnil, avšak jeho střela šla vysoko nad. Větší šance se o chvíli později narodila na druhé straně, z kombinace Ronaldinho-Seedorf mohl těžit Borriello, jenomže mu k míči scházeli centimetry. Další ránu vyslal na branku Milána Mark Bresciano, pálil však vedle. Šance se na obou stranách střídaly, ale šance Borriella a Zambrotty brankou neskončili. První poločas tedy skončil bez branek, a kdo očekával dominanci Milána, tak ten se zmýlil.

Po změně stran totiž přišel první úder. Krásnou střelou se totiž v pokutovém území prezentoval Miccoli a brankář Dida byl naprosto bezbranný - 1:0 pro Palermo. Rossoneri na úvodní branku odpověděli jen jakousi pološancí, kterou měl Borriello. V 62. minutě už to bylo o dvě branky. Střídající Marco Bresciano doklepl míč do prázdné branky, celá akce však začala skvělým individuálním průnikem Miccoliho po pravé straně - 2:0 pro Palermo.

Milán si velmi záhy uvědomil v jak zlé situaci se nachází, na branku Palerma bylo vypáleno velké množství střel, ovšem žádná z nich nebyla natolik gólová. Za zmínku stojí Inzaghiho hlavička, kterou však brankář hostí vychytal. V dresu Rossoneri se hodně snažil Ronaldinho, jenž neustále zaměstnával domácí obranu. V nastaveném čase mohli domácí alespoň snížit, jenomže Pato sám před brankou nepochopitelně selhal. Palermo tak vyhrálo zcela zaslouženě 2:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Miláno toho máte skvelú formu tak verím že to zvládnete.

Reagovat
smazaný uživatel

dinho opat caruje

Reagovat
smazaný uživatel

Bravissimo Palermo!!!duchodci z AC na kolenou!!!FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno Ronaldinho bol najlepší zo všetkých len si prečítaj reportáž.Ked o nom nič nevieš bud ticho!

Ronaldinha darmo odpisujete ked aj tak je a vždy bude NAJLEPŠÍ.

Reagovat
Mrvinho

Hlavně že Inter roznesl Atalantu

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme INTER,vy nejste nic!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele