16. kolo
13.12.2009 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Udinese Calcio 2:1

Siena navázala na poslední výhru a v dnešním utkání porazila Udinese Calcio 2:1. Domácí poslal do vedení Maccarone a v 90. minutě přidal pojistku Ghezzal. Snižující branka Udinese už přišla příliš pozdě. Siena se také po delší době odpoutala z posledního místa.

O první rozrušení před brankou Udinese se postarali Reginaldo a Del Grosso, nicméně úvodní branka z toho ještě nebyla. Nestalo se tak ani po dvou slepených střelách Floro Florese a Ekdal po rohovém kopu nechal vyniknout slovinského brankáře Handanoviče. Před koncem prvního poločasu domácí Siena pěkně zakombinovala, Paolucciho přihrávku však Maccarone brankově nezužitkoval. První poločas toho ale příliš nenabídl.

Udinese, které hrálo ve žlutých dresech se postaralo o jedno překvapení. V základní sestavě totiž nebyl tvůrce hry D'Agostino. Do hry se tento záložník dostal až v 69. minutě. Avšak ještě než se tak stalo se poprvé v utkání změnilo skóre. Nejprve Handanovič prsty zlikvidoval Maccaroneho pokus, ovšem v 66. minutě už musel lovit míč ze své sítě.

Zanedlouho musel Curci likvidovat střelu Lodiho, ale v 90. minutě přišla ze strany domácích pojistka. Andul Ghezzal zpracoval Brandaovo přihrávku a povedeným lobem překonal Handanoviče- 2:0 pro Sienu. Udinese ještě stačilo snížit, ale na další branky už nebyl čas. Střelou z první se prosadil D'Agostino.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele