16. kolo
13.12.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - AS Livorno 0:1

Catania doma nestačila na Livorno a propadla se na poslední místo. Debut trenéru Mihajlovičovi pokazili Mascara, který obdržel červenou kartu a Danilevicius, jenž následně vstřelil jedinou branku utkání. Livorno je aktuálně sedmnácté.

Domácí byli prvními, kteří ohrozili branku soupeře, Morimoto se svým pokusem neuspěl a Martineze neposlední chvíli zastavil Dario Kněževič. Ve 24. minutě měl obrovskou gólovou šanci po parádní přihrávce Llamy Mascara, ale De Lucia předvedl fantastický zákrok a útočníka Catanie z blízka vychytal. Livorno si připsalo první vážný střelecký pokus z kopačky Bergvolda, ale branka z toho nebyla.

O několik minut později se Nico Pulzetti za hraní rukou dožadoval pokutového kopu, avšak rozhodčí byl jiného názoru. Utkání zrovna nebylo příliš divácky atraktivní a spíše se hrálo dosti opatrně, další Mascarův přímý kop skončil v náruči De Lucii.

Capitán Catanie Giuseppe Mascara obdržel v 85. minutě druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté pětiminutovou přesilovku využil a za tři minuty po vyloučení Mascary rozhodl utkání ve prospěch Livorna Tomas Danilevicius, který překonal brankáře Andujara se štěstím, když mu pomohla tvář Biagiantiho. Livorno vyhrálo tak trochu překvapivě 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football.italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele