Serie A - souhrn 15. kola

06.12.2008, 19:57, aktualizováno 07.12.2008, 22:22
Komentáře a souhrny
Inter míří za dalším Scudettem, v patnáctém kole snadno vyhrál na hřišti Lazia. Namále měli pronásledovatelé Interu - Juventus vyhrál v Lecce gólem z poslední minuty, AC Milán doma udolalo Catanii. Suverénně si naopak počínaly Fiorentina a Neapol, římské AS pokračuje ve vítězném tažení. V nedělním večerním zápase porazil Janov v derby Sampdorii dokonce na jejím stadionu...

Chievo Verona - AS Řím 0:1

06.12.2008 18:00

Góly: 69. Jérémy Ménez

Římské AS spasila úžasným gólem letní posila Jérémy Menez. Trenér Spalletti mladého Francouze nečekaně postavil a vyplatilo se mu to. AS se tak již posunulo do středu tabulky. Chievo od debaklu zachránil pouze skvělý brankář Stefano Sorrentino.

Jérémy Menez chtěl ukázat Lucianovi Spallettimu, že má na základní sestavu. Po deseti minutách si pohrál se čtyřmi obránci, avšak jeho následnou ránu vyrazil dobře Stefano Sorrentino. Na druhé straně zasáhl také výtečně Alexander Doni. Sergio Pellissier a Mauro Esposito si vyměnili přihrávky a Doni akorát přerušil tu gólovou na Pellisera. V 25. minutě měli Římané jedinečnou šanci ke vstřelení branky. Jérémy Menez si opět hrál s obránci, obešel dva a krásným centrem našel Mattea Brighiho, který již jen doklepl směrem na branku. Stefano Sorrentino však neskutečným zákrokem míč z jistého gólu vyrazil.

Giallorossi vyvinuli tlak. Philippe Mexes hlavičkoval nad, zatímco Daniele De Rossi namířil svůj přímý kop vedle branky domácích. Stoper Mexes si vykoledoval krátce před přestávkou žlutou kartu za vzteklé zakopnutí míče, za což si vysloužil hlasité pokárání od trenéra Spallettiho. Římané měli další tutovku krátce po změně stran. Opět v tom měl prsty Menez. Tentokráte přesnou kolmicí vyslal Riiseho, který zasekl zpět pro nabíhajícího Julia Baptistu. Gólu zabránil pouze Mantovaniho odkop z brankové čáry.

Tlak Giallorossi stoupal i po změně stran. Sorrentino musel dvakrát zasahovat proti dobrým střelám Francesca Tottiho. Při třetí Tottiho akci jej na poslední chvíli úspěšně zastavil Mario Yepes. O chvíli později opět čaroval Sorrentino, tentokráte proti střele Simoneho Perrotty. V 69. minutě se konečně podařilo Římanům najít recept na nezastavitelného Sorrentina. De Rossi zpracoval míč pro rozběhlého Meneze, který dělovkou z voleje vymetl brankáři Chieva šibenici. Krátce nato se ještě Cicinhovi podařilo nastřelit tyč.

Nicméně Chievo mohlo posléze vyrovnat. Pellissier si seběhl na levou lajnu a následně připravil skvělou pozici Mauru Espositovi, který však ze skvělé pozice hlavičkoval vedle. Ke konci utkání se ještě vylučovalo. Matteo Brighi obdržel velmi přísnou druhou žlutou kartu za zákrok na Bentivoglia. Nicméně v samém závěru se Římané dostali do protiútoku. Cicinho skvěle vyslal na steč Johna Arne Riiseho, který však prováhal správný okamžik a dovolil Morovi, aby mu ustřelil míč od nohy.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Inter Milán 0:3

06.12.2008 20:30

Góly: 2. Walter Samuel, 45. Modibo Diakité (vl.), 55. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán alespoň do zítřka navýšil svoje vedení v tabulce před druhým AC Milán už na devět bodů, když celkem snadno přehrál domácí Lazio Řím 3:0. Výhru party Josého Morinha zajistil už v prvním poločase Walter Samuel a Modibo Diakite, jenž si vstřelil vlastní gól. Ve druhém poločase pečetil výsledek třetí brankou Zlatan Ibrahimovič.

Utkání začalo pro Římany velice špatně, než se stačili domácí fotbalisté rozkoukat, prohrávali 0:1. Ve 2. minutě utkání totiž Muntari přesně odcentroval na hlavu Waltera Samuela, který tvrdou hlavičkou otevřel skóre utkání. Lazio se pokoušelo o co nejrychlejší odpověď, ale obrana Interu byla pozorná. Naopak hosté mohli ještě zvýšit po dalším rohovém kopu, k hlavičce se tentokrát propracoval Julio Cruz, jenomže nezamířil přesně.

Oba celky velmi brzo vystřídaly. Nejprve byl ze hry stažen Julio Cruz a nahrazen Hernánem Crespem a o chvíli později se ze hřiště pakoval Goran Panděv, kterého nahradil Tommaso Rocchi. První vážnější šanci si Lazio vytvořilo po půlhodině hry, ještě když byl na hřišti Panděv. Makedonský útočník se protlačil do blízkosti brankáře Cesara a přihrávkou našel ještě lépe postaveného Zarateho, mladý Argentinec byl však brzy v obležení několika hráčů a v tísni nezakončil dobře. Ve 35. minutě protáhl střelou brankáře Carriza Dejan Stankovič a dorážející Crespo už byl v ofsajdu.

V samotném závěru prvního poločasu se děly zajímavé věci, nejprve vyzkoušel z dálky štěstí Pasquale Foggia a po něm vstřelil gól Diakité, ovšem do vlastní sítě. Diakité se snažil zablokovat přízemní centr Maicona, jenomže si ho nešťastně srazil do vlastní sítě - 0:2.

Inter Milán měl pochopitelně do druhé půle velkou výhodu vedoucího stavu 2:0, nicméně nepolevil a v 55. minutě vstřelil už třetí gól. Dlouhý pas od Estebana Cambiassa dopravil do sítě hlavou Zlatan Ibrahimovič - 3:0.

O šest minut později se snažil Diakité odčinit vlastní gól, když se protlačil k hlavičce, avšak mířil vedle. Lazio nevstřelilo branku ani čtvrthodiny před koncem, ukázkové sólo předvedl Mauro Zarate. Argentinský střelec prokličkoval pokutovým územím, ale v zakončení narazil na brankáře Cesara. Milánští si už výsledek zkušeně pohlídali a zcela zaslouženě vyhráli 3:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 1:4

07.12.2008 15:00

Góly: 77. Alessandro Rosina (pen.) - 3. Adrian Mutu, 43. Alberto Gilardino, 75. Zdravko Kuzmanović, 84. Alberto Gilardino

Fiorentina přejela Turín a možná tak ukončila působení trenéra Gianniho De Biasiho na turínské lavičce. Domácí obdrželi čtyři branky, z nichž o dvě se postaral Alberto Gilardino, další přidali Mutu a Kuzmanovič. Rosina jen z penalty snižoval.

Fialky na Stadio Olimpico na nic nečekaly a po necelých třech minutách vstřelily první branku. Parádní ranou z trestného kopu otevřel skóre Adrian Mutu. Toro se mohlo rychle vrátit, jenomže to by nesmělo Dzemailiho střelu zastavit břevno. Na druhé straně pak musel brankář Sereni zasahovat proti Montolivově pokusu, Kuzmanovičův volej se mezi tři tyče nevešel. Těsně před přestávkou pojistil vedení hostům z Florencie Alberto Gilardino, jenž pouze usměrnil do branky hlavičku Felipeho Mela.

Druhý poločas načala velká šance domácích, když Amoruso připravil míč Stellonemu, ale povedený zákrok vytáhl Sebastian Frey a udržel dvoubrankové vedení. Domácím příznivcům se vývoj zápasu příliš nelíbil a v průběhu druhého dějství pomalu začali opouštět stadion.

V 75. minutě to bylo již o tři branky. Mutu zastavil míč na brankové čáře a poslal přihrávku před branku, kde stál Zdravko Kuzmanovič, jenž obelstil obránce a přesně zakončil. Pár minut poté na druhé straně fauloval Amorusa v pokutovém území Felipe Melo a sudí Saccani nařídil penaltu. Tu bezpečně proměnil Rosina a vykřesal alespoň malou naději pro Turín. Jakékoliv naděje domácích ovšem v 84. minutě zhatil svou druhou brankou Gilardino, když pouze doklepl míč do branky a určil konečný stav 4:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 1:0

07.12.2008 15:00

Góly: 34. Michele Fini

Michele Fini rozhodl jedinou brankou Derby delle Isole ve prospěch svého Cagliari. Stadion Sant’Elia se opět proměnil v nedobytnou pevnost, jako tomu bylo loňskou sezónu. Cagliari se vyhouplo na dvanáctou pozici, Palermo zůstává o příčku nad ním.

Oba celky byly na souboj velmi motivovány. Palermo deklasovalo v minulém kole AC Milán, Cagliari má na kontě porážky Fiorentiny a Sampdorie a cennou remízu na Stadio San Paolo v Neapoli. Utkání mělo zvláštní příchuť pro trenéra Davide Ballardiniho. Lodivod Palerma totiž loni vedl Cagliari a s týmem dokázal nemožné. Beznadějně poslední celek tabulky vytáhl a s přehledem zachránil. Oplátkou mu nebyla prodloužena smlouva...

Domácí začali velmi dobře. Daniele Conti svou dělovku z dvaceti metrů otřel o břevno Ameliovy klece. Na druhé straně zahamounil Edison Cavani. Na branku totiž vyslal slabou střelu přímo na brankáře místo toho, aby přihrál mnohem lépe situovanému Miccolimu. První a také poslední branka utkání padla ve 34. minutě. Neves Capucho Jeda kolmicí vyslal Andreu Cossu, který následně našel přesným centrem před brankou Michele Finiho. Ten byl sice možná v ofsajdu, ale branka byla uznána.

Palermo se snažilo vrátit do hry. Brankář Marchetti musel zasahovat proti nebezpečné hlavičce Cavaniho. Na druhé straně přestřelil Alessandro Matri z velmi blízké vzdálenosti. O okamžik později se zaskvěl Marchetti, který skvělým zákrokem zlikvidoval střelu Miccoliho mířící do horního rohu. V 85. minutě dokázal Fabrizio Miccoli skórovat, ovšem sudí Banti branku neuznal kvůli ofsajdovému postavení střelce. Palermo přeci jen mohlo srovnat. V samém závěru trefil Cavani břevno a střídající Levan Mchedlidze nedokázal trefit dorážku.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Bologna FC 2:2

07.12.2008 15:00

Góly: 39. Bernardo Corradi, 56. Édgar Barreto - 52. Francesco Valiani, 60. Marco Di Vaio

Další, v pořadí už pátou remízu po sobě, si připsala Bologna, tentokrát si veze bod ze hřiště Regginy. Duel dvou týmů, které se pohybují v sestupovém pásmu, tedy neměl vítěze.

První zahrozil Marco Di Vaio, ale jeho rána postrádala jak přesnost, tak i razanci. Lépe si nevedl ani Franco Brienza, jenž v zakončení nastřelil obránce Boloni Morase. Brienza byl i u další akce domácích, kterou sám zakončil, Reggina z toho vytěžila pouze rohový kop. Souboj Brienzy a brankáře Antonioliho pokračoval, brankář Boloni fantasticky vytáhl i jeho další velmi nebezpečnou střelu. Byl to Bernardo Corradi, který zlomil Antonioliho neprůstřelnost v tomto utkání, někdejší útočník Parmy či Lazia nepohrdl přihrávkou, kterou mu nabídl po přímém kopu Franco Brienza - 1:0. V prvním poločase další branka nepadla, a tak se šlo na poločas druhý.

V něm se snažila Bologna co nejrychleji vyrovnat, což se jí podařilo v 52. minutě zásluhou Valianiho. Útočník Boloni předvedl dobrou levačku, kterou se trefil hned z první do sítě Campagnola - 1:1. Tento stav ale hostům dlouho nevydržel, hned za další čtyři minuty vrátil zpět vedení na domácí stranu Edgar Barreto. K tomu se dostal míč po rohovém kopu, při kterém obrana hostí zcela propadla - 2:1. Hra byla v tuto chvíli velice otevřená a v 61. minutě padla další branka. Valiani předložil přesnou přihrávku Marcu Di Vaiovi a ten pohodlně vyrovnal na 2:2. Reggina mohla znovu vést, ale výsledek 3:2 odmítl výtečný brankář Antonioli, který vystavil stopku Cozzově střele z první. Souboj dvou celků bojující o záchranu skončil smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 3:0

07.12.2008 15:00

Góly: 20. Jaime Valdés, 78. Cristiano Doni, 88. Christian Vieri

Udinese Calcio prodloužilo svou sérii neúspěchů a z Bergama si odvezlo tříbrankový příděl. Atalanta se tak díky brankám Valdese, Doniho a Vieriho posunula až na šesté místo. Naopak Friuliani o jednu příčku klesli, nyní jsou desátí.

Udinese mělo před sebou velmi těžký úkol. Prezident klubu na tým vyvinul tlak, když nabádal, ať se Udinese dostane z krize co nejdříve. Atalanta je doma velice silná, což konec konců potvrdila. Friuliani odcestovali do Lombardie bez suspendovaného Antonia Di Nataleho. V Udine zůstali také zranění Luca Cigarini, Alessio Cerci, Cristian Zapata a Damiano Ferronetti.

Hosté začali velmi slibně a již po několika minutách si vytvořili první šanci. Antonio Floro Flores však nedokázal Pepeho centr dotlačit do brány. Nicméně, byli to domácí, kdo se ujal vedení. Sergio Floccari svými přešlapovačkami zamotal obráncům hlavy, utekl a následně přesným centrem našel Jamieho Valdese, jenž krásnou točenou střelou zavěsil do horního rohu branky.

O chvíli později měl šanci Adriano Ferreira Pinto, ale tentokráte byl úspěšný brankář Handanovič. Ke konci poločasu pobavil diváky Sergio Floccari svými individuálními kousky, ale následně zahodil velmi dobrou šanci, kterou pro něj vytvořil Jamie Valdes. Krátce po změně stran se pokoušeli prosadit Ferreira Pinto a Simone Pepe hlavou, oba však byli neúspěšní.

Na zteč se vydal stoper Udinese Maurizio Domizzi, jenž přesprintoval zadáky Atalanty a řítil se sám na brankáře. Ferdinando Coppola mu však vystavil včasným vyběhnutím stopku. V 78. minutě však Atalanta přidala další branku. Cristiano Doni, který se tento týden stal čestným občanem Bergama, navýšil precizní hlavičkou po centru Sergia Floccariho. V závěru přidal branku ještě veterán Christian Vieri, jenž svou ránou ze sedmi metrů stanovil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Siena 2:0

07.12.2008 15:00

Góly: 61. Christian Maggio, 72. Germán Denis

Neapol po několika zápasech konečně vyhrála, na Stadio San Paolo porazila Sienu. Obě branky utkání padly ve druhém poločase a postarali se o ně Maggio s Denisem.

Hned po patnácti minutách měli domácí obrovskou příležitost, když parádním pasem našel Mannini Maggia, jehož volej byl odražen od tyče. Hrozila ale také Siena poté, co Maccarone vyslal Kharju, jenomže jeho střelu lehce chytil Navarro. Siena ale praktikovala rychlou hru na jeden dotek a Neapol měla velké problémy sebrat jí míč.

Přeci jenom měla ale Neapol několik slibných šancí. Nejprve skvělým sólem kolem několika obránců soupeře vyslal Marka Hamšíka Lavezzi, ale slovenský reprezentant brankáře neprostřelil. Poté zklamal ve velké šanci Marcelo Zalayeta, jenž ve vápně ideálně netrefil míč. Do konce prvního poločasu bylo k vidění ještě několik střel na obou stranách, ale pokaždé vyšli ze souboje vítězně brankáři, pokud vůbec museli zasahovat.

Neuvěřitelnou šanci zahodila Neapol po startu druhé půle, v 53. minutě. Brankář Curci se natáhl po hlavičce Hamšíka a míč vyrazil jen před prázdnou branku, kde stál Zalayeta. Do domácího útočníka ale obětavě zajel Zuniga a zabránil jasné brance. Neapol se sice dožadovala penalty, ale Zuniga v souboji trefil míč. Zalayeta následně mohl napravit své zaváhání po kombinaci s Hamšíkem, ale i tentokrát se vyznamenal brankář Curci. Neapoli se povedlo vstřelit kýženou branku až po hodině hry. Po levém křídle utekl Hamšík a přesným centrem posadil míč na nohu Maggiovi, jenž volejem otevřel skóre. Ani potřetí se o deset minut později neprosadil Zalayeta, ale proti následně střele Denise již nemohl gólman Bianconeri nic dělat.

Více informací k zápasu

AC Milán - Calcio Catania 1:0

07.12.2008 15:00

Góly: 65. Kaká

AC Milán jedinou brankou Kaká porazilo Catanii a jeho manko na vedoucí Inter Milán se nezměnilo. Rossoneri ztrácejí na svého městského rivala šest bodů a příští utkání se střetnou v klíčovém duelu s Juventusem Turín.

První poločas nebyl zase tak bohatý na brankové příležitosti. Tu první si už v 6. minutě vypracoval Ševčenko, když si naskočil na povedený centr, branku ale nevstřelil. Podobně si vedl o chvíli později po centru Pata i Paolo Maldini. Hosté přispěchali s první příležitostí ve 13. minutě a málem z toho byla úvodní branka zápasu. Přesně mířenou střelu Mascary brankář Abbiati vyškrábl na tyč. Na druhé straně nechybělo mnoho po střele Brazilce Kaká. Brazilská hvězda byla hodně aktivní a po její další akci váhal se zakončením Ševčenko. V závěru první půle se ke střele dostal také Marek Jankulovski, český obránce trefil svojí dělovkou pouze boční síť branky Catanie.

AC Milán ve druhé dějství přidalo na aktivitě, dvě minuty po úvodním hvizdu si udělal prostor k zakončení Kaká, jeho krásná střela plachtila vzduchem, ale v brance neskončila. V 64. minutě zahrávali Rossoneri přímý kop, ten zahrál mladíček Pato a brankář Bizzarri měl co dělat, aby střelu vyrazil na roh. Jenomže z následného rohu padla první, a také poslední branka utkání. Na rohový kop si naskočil Kaká a i trochu se štěstím hlavou překonal Bizzarriho - 1:0. Milánští měli ještě několik příležitostí přidat pojistku, ale Alexandre Pato v blízkosti Bizzarriho kvůli rychlé reakci obránců nestačil zakončit. V 73. minutě předvedl klíčový zákrok utkání Abbiati, brankář Rossoneri fantasticky vyrazil Mascarovu přesně mířenou hlavičku k tyči, čímž pro Milán udržel jednobrankové vedení. Catania se v závěru snažila a svého soupeře zatlačila, nicméně vyrovnat se jí nepodařilo.

Více informací k zápasu

US Lecce - Juventus FC 1:2

07.12.2008 15:00

Góly: 83. Daniele Cacia - 57. Sebastian Giovinco, 90. Amauri

Juventus Turín porazil Lecce až brankou v samotném závěru, výhru 2:1 zařídil minutu před koncem Amauri. Ještě předtím rozvlnili síť Giovinco a Cacia. Juventus tedy dále ztrácí na vedoucí Inter Milán šest bodů.

Juventus začal utkání náporem, Giovincův přímý kop šel nad a nebezpečnou přihrávku Pavla Nedvěda zachytil brankář Benussi. Brankář Lecce vychytal českého záložníka i po jeho střele, kterou mu připravil Mohammed Sissoko. Stará dáma i nadále pokračovala v aktivitě, další Giovincovu střelu zablokovali hráči Lecce, popřípadě gólman Benussi. Branku nevstřelil ani Marco Marchionni, jehož kombinaci s Amaurim znovu zlikvidoval výtečný Benussi. Hráči Lecce si za celý první poločas nedokázali vytvořit pořádnou šanci a za poločasovou remízu mohli být rádi.

Jenomže tento výsledek Lecce dlouho neudrželo, v 57. minutě se k přímému kopu postavil opět Giovanico a svým prvním gólem v Serii A poslal Juve do vedení. Branka byla hodně podobná těm, které z přímých kopů vstřelil Del Piero. O chvíli později mohl navýšit Amauri, ale mířil vedle. Vůbec první vážnější šanci mělo Lecce po hlavičce Tiribocchiho, ta byla ale nepřesná. V dalším utkání proti AC Milán bude Staré dámě chybět Nicola Legrottaglie, jenž obdržel další žlutou kartu. Postupem času se Lecce začalo více vytahovat, což dělalo hráčům Juventusu jisté problémy. Jorge Castillo ještě branku nevstřelil, ale sedm minut před koncem se to povedlo Danielu Caciovi. Ten po tříminutovém pobytu na hřišti střelou z hranice pokutového území zajistil vyrovnání na 1:1. Pro Juventus, který byl v průběhu celého utkání aktivnější, to byla těžká rána, ovšem nevzdával se a v 90. minutě opět strhl vedení na svojí stranu. Výhru 2:1 zajistil tradičně hlavou Amauri.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Janov CFC 0:1

07.12.2008 20:30

Góly: 50. Diego Milito

Janovské derby má po sedmi letech jiného vítěze. Díky nejlepšímu střelci ligy Diegu Militovi zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem janovský CFC. Prestižní derby toho dnes příliš nepostrádalo. V pořádné zimě si diváci přišli alespoň na jedenáct žlutých karet a koneckonců také na tři branky, z nichž ovšem nebyly dvě uznány, obě by patřily Sampdorii.

Dnešní derby mělo po několika letech konečně novou příchuť, jako favorit totiž do zápasu vstupoval Janov, nikoliv Sampdoria. Šlo také o souboj mezi kanonýry Antoniem Cassanem a Diegem Militem.

Úvod zápasu byl značně rozkouskován, vždyť v úvodních deseti minutách se kopalo 13 volných kopů. První šanci si připsal kanonýr janovského CFC Diego Milito, pálil ale nad břevno. Poté přišla první žlutá karta duelu, za faul na Cassana jí viděl Biava. Žlutý kartónek ovšem během dalších několika minut spatřili hned tři hráči - Franceschini, Sculli a Motta.

Ve 33. minutě inkasoval za ostrý faul žlutou kartu Milanetto, o minutu později ho následoval domácí Delvecchio. Těsně před přestávkou mohli hosté strhnout vedení na svojí stranu, ale dlouhá kombinace nakonec vyvrcholila ve zblokovanou střelou Thiaga Motty, na následný centr pak nedosáhl Milito.

To co se ale Janovu nepovedlo v závěru prvního poločasu, podařilo se v úvodu druhého. Po pěti minutách rozjásal dav hostujících fanoušků Diego Milito, pomohl mu k tomu skvěle kopnutý trestný kop. Poté měla Sampdoria pořádnou smůlu, když Campagnaro vstřelil po Delvecchiově vyražené střele vyrovnávací branku, jenomže radost netrvala dlouho, protože oba hráči Sampdorie stáli v ofsajdu.

Čisté konto udržel Rubinho i po střele Claudia Bellucciho. Sedmým žlutě potrestaným se následně stal Padalino. Další zákrok si připsal Rubinho po tečovaném centru, jenž zachytil těsně před Sammarcem.

Napětí se v Janově stupňovalo a z lavičky se do slovní roztržky pustil vystřídaný Sculli, který si za cíl vybral Delvecchia. Čtvrt hodiny před koncem přišel Janov o svého dvorního střelce Milita, jemuž nedovolilo pokračovat v zápase poraněné koleno. Na hřiště se tak dostal Raffaele Palladino.

V 80. minutě nasadil domácí kouč Mazzarri jako trumf útočníka Bruna Fomaroliho a uruguajský fotbalista se mu odvděčil brankou. Jenomže ani tentokrát neshledali sudí gól jako regulérní, opět kvůli ofsajdovému postavení. Podle opakovaného záznamu se však zdálo, že Fomaroli se pohyboval na ofsajdové hraně.

V posledních minutách se na zemi v domácí šestnáctce ocitl Thiago Motta, jenž se snažil rozhodčímu naznačit, že byl sražen Delvecchiem, jenomže nikdo inkriminovaný incident neviděl a pokračovalo se ve hře. Sampdoria vyvinula v závěru velký tlak. Cassanův pas na Pieriho byl ale dlouhý a Sammarco nedokázal umístit hlavičku z bezprostřední blízkosti mezi tři tyče. V 89. minutě si za nevybíravé chování vykoledoval žlutou kartu Cassano, jenž sice obešel kolem lajny Ferrariho, ale míč mu přitom utekl do zámezí a čárový rozhodčí tak odpískal aut. Na to domácí borec naštvaně reagoval nakopnutím míče do postranních reklamních panelů. O 20 sekund později byl penalizován žlutou kartou Stankevičius, jenž se dopustil již 57. faulu večera! Kvůli věčnému přerušování rozhodčí nastavil pět minut. Sammarcův akrobatický pokus mohl skončit v brance, jenomže ještě předtím trefil spoluhráče Franceschiniho. Poslední šanci zápasu zlikvidoval Rubinho a Janov si tak odnáší vítězství 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán15113125:836
2.Juventus FC1593323:1030
3.AC Milán1593321:1330
4.SSC Neapol1583422:1527
5.ACF Fiorentina1582522:1426
6.Janov CFC1574422:1625
7.Atalanta BC1572619:1523
8.SS Lazio1572622:1923
9.Calcio Catania1564515:1622
10.Udinese Calcio1563621:1821
11.Città di Palermo1562719:2020
12.Cagliari Calcio1562716:1720
13.AS Řím1462616:1820
14.AC Siena1554612:1419
15.UC Sampdoria1444613:1716
16.US Lecce1527614:2113
17.Turín FC1533915:2412
18.Reggina Calcio1533914:3012
19.Bologna FC1525814:2511
20.Chievo Verona1523107:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (205)

Přidat komentář
madridcan

konecne Menez

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mi Jeremy líbil, byl to jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma !

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo odkaz na Inter?

Reagovat
Tomanatura

Máš sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

http://atdhe.net/ a Lazio - inter

Reagovat
smazaný uživatel

dík, skvělý obraz. Samuel

Reagovat
smazaný uživatel

nz, myslím, že mi ho jednou poradil GEGE nebo Gattuso (teď opravdu nevím) nebo možná někdo třetí, ale kvalita je tam vždy skvělá a Samuel skvěle

Reagovat
Tomanatura

Jedeme Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

samueeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Tomanatura

Goooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si skočit pro kafe a klobásku, tak doufá mže nedáme další gól

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

ke kafi klobásu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo joooo. nebo se to nehodí?

Reagovat
smazaný uživatel

každému chutná něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že s mliekom...

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se pořádně pos*** co?

Reagovat
smazaný uživatel

Neco ti reknu jednou jsem si delal s bratrancem Brdskou Klobasu na olivovem oleji asi v 01.00 a tak dlouho jsem se radne neubytoval na WC

Reagovat
smazaný uživatel

No už z toho názvu mi není dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis me prezdivky a nebo klobasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Brdskou Klobasu na olivovem oleji......

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja jen ze Fart=PRD

Reagovat
$dolar$

A proto sis udelal ten nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste ho dostali by ti nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych měl ještě 2x větší nervy potom

Reagovat
smazaný uživatel

tak když u toho můžeš jíst klobásu, tak to s těma nervama nemáš ještě tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

no hlad je hlad víš co

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam že se mejlim, ale řekl bych, že ted je zápas zabitej

Jinak otázka: co vlastně znamená to PES 2009 na dresech Lazia? To je fakt sponzor, nebo se jedná o propagaci (něco jako UNICEF na dresech Barcy)?

Reagovat
smazaný uživatel

Sponzor

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, kolik dává...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim,ale KONAMI si dela spatnou reklamu Miluji PRO EVO,ale timhle me nastvali

Reagovat
smazaný uživatel

proč špatnou reklamu? Kvůli pověsti Lazia?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze fandim AS Rim

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by tě zas tak trápit nemělo, protože KONAMI zrovna neni moc silnej sponzor. Naopak, měl bys přát Laziu co nejvíc takových sponzorů

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ja tu hru miluju:D

Reagovat
smazaný uživatel

Klíd, je to jen sponzor.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda zlatane

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatááán

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Hernáne, ukaž se!

Reagovat
smazaný uživatel

ale má pěkný šediny už co

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to musí dávat ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Docela vtipné, jak se do toho takový velký kolohnát položí

Reagovat
smazaný uživatel

Právě... věděl jsem, že je technik, ale že i tohle dokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

On se takhle vždycky vyblbne

Reagovat
smazaný uživatel

To je škodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas celkem...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo, za ty šance zasloužený Jinak výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mobido Diakite!! perfektní vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no 1. poločas parada... Nejlepsí hraci zatim asi Cambiaso, Muntari, Samuel a z Lazia Foggia, ten tam Maxwela docela koupe... 2:0 zaslouženy... ted se ale bojim aby jsme zas neprestali hrat jako proti neapoli. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je jako stroj, a když je rozjetý málokdo jej zastaví. Lazio to dneska odnese ještě víc... Jsem zvědav, kdo Internazionale přemůže ještě na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo , jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo...někdo

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inteeeeeeeeeeeeer

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zavist

Reagovat
smazaný uživatel

inteeer jeváálec jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooolllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Ibracadabraaaaaaaa

Reagovat
božský John

Ibra gool. Sice z off sidu..ale neva:)

Reagovat
smazaný uživatel

Byl no. ale tak bohužel no.

Reagovat
božský John

Ty jo jak teď dostali góla..docela sem nepochopil co ten Zárate(nebo kdo) vymejšlel když se nepískalo..

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě on pískl než dali ten gol

Reagovat
božský John

tak tomu potom nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

jako nestihl sem zpozorovat ale než vystřelil tak piskl myslim že 2x. ja fakt nevi ma nechci kecat aby mě tu pak nerozkouskovali

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim ze pisknul v dobe kopu kuli zdi ne,?- ze se to posunulo - taky nevim presne

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 :-D

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA Foggia se je pekne dal

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbnou?

Reagovat
božský John

Kluci informujte mě prosim....nějak se mi to seklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Foggia se brzo asi nastve a rozbije rozhodcimu cifernik

Reagovat
panca

zacinam ziskavat pocit ze liga je zase rozhodnuta..... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

ze ti to trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

nač sundávat kalhoty, když brod je ještě daleko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm klobouček.. Zarate Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Na defensívu Interu jedině pořádné kličky...

Reagovat
smazaný uživatel

hezky řečeno no

Reagovat
smazaný uživatel

Mááuro Zarate,

Reagovat
GEGE

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Brocchi da do drzke Ibrovi

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

No Brocchi to nějak nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem si teda vůbec nevšim lRozehnala

Reagovat
smazaný uživatel

protože ho Ibra vymazal te hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že mě brácha pozval na tu pizzu. koukám, že bych si Laziem akorát zkazil večer

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si, kde je milánovec

Reagovat
smazaný uživatel

přežíral se luxusní quattro formaggi

Reagovat
smazaný uživatel

Figo hraje velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

podle ceho posuzujes?

Reagovat
smazaný uživatel

no podle jeho hry...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim rychlostne nic moc...dopredu nicnevymyslel,kdyz mel nekoho obejit tak radeji zasekl a vratil na jistotu...takova hra neni pro velkoklub...ale na stridani dobrej v zakladu bych ho nerad videl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak včera zahrál fakt dobře. Sice nehrál dlouho, ale výrazně pomohl zklidnit hru, dobře kombinoval, několikrát pěkně zavezl míč a vyslal Crespa, který všask kpostrádá praxi, a proto chybuje při převzetí míče...Na základ už to u Figa nevidím, ale stále má na to, aby hrál důležitou roli a je platným členem týmu. Naše záloha nepotřebuje změny, Vieira už se taky těžko bude prosazovat přes Muntariho, navíc Patrick letos nehrál nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas. S ještě krásnějším koncem! Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbýva nic- jen souhlasit... jen nechapu trenera Lazia, ze vystridal asi nejlepsího hrace Foggiu, jeste hral dobre Zarate ale Inter je inter,Je az k neuverení kolik tezkych balonu je schopny Ibra zpracovat podrzet a pak jeste rozehrat- klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

jo maš pravdu. Zarate se snažil chtěl něco ykoumat ale dneska nebylo přáno. A ibra to je prostě jeho. Zpracovat podržet míč, je silnej na balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak zatim pekny kolo...snad nekdo z dvojice juve,ac prekvapi a bude jeste hezci

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si to dávají a navíc mají před sebou lehký los.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějakej přesvedčivej výsledek! Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takovej blbej dotaz, dá se sledovatz nekde prez net žive Inter? i když mám připojení jen 512 kb/s?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.myp2p.eu tam si neco najdes

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo určitě. kdykoliv bude zrovna hrát Inter, tak tady ho najdeš http://atdhe.net/ a pak stačí jen na něj kliknout

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super diky moc oboum Snad přiště to nepro*eru

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousdim etd barcu a beží to tak 8 sekund a dalších 5 se nahrává

Reagovat
smazaný uživatel

me to jde v poho...a ta barca to je koncert ale lepsi jsou promysleny sachy

Reagovat
smazaný uživatel

A co máš za připojení?

Reagovat
smazaný uživatel

abych ti pravdu řekl tak nevim. jo stydim se.. ale rychle opravdu nemám

Reagovat
smazaný uživatel

aha to nebyla reakce na mě

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim ale kdyz stahuji tak tech 350Kb za sekundu

Reagovat
smazaný uživatel

Ah:-D já 60, takze budes mít tak cca 3mb/s

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze 60ti me to taky chodilo...zkus to pres sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

no záleží na to masi jaký maš net právě. mě to teda jede v pohodě. neboj to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

A na programu, kanálu atd...

Reagovat
Maritazzi

hele mám jeden dotaz, viděl jsem ten zápas (Inter) až od druhýho poločasu, proč byl střídanej Cruz?

Reagovat
smazaný uživatel

ja pravě nebyl u pc ale mam dojem že byl zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Prý na měsíc mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

zítra bude ta sestava opravdu zajímavá...

absence - Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Bonera, Borriello, Inzaghi, Ronaldinho, Nesta...

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jedno ne? AC rupne i s kdyby hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha bude Jankul-Emerson-Gattuso-Kaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na GATTUSOvý koment...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ještě Flamstr...

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul ? na gazzettě tipujou:

Abbiati - Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski - Gattuso, Emerson, Flamini - Kaka' - Pato, Ševčenko

Ricky si aspoň bude moct nejspíš užít svůj vysněnej podhrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Jankula jsem tam dal, protože jsem nevěděl o Flamstrovi, pak mi to došlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo ví jak budou hrát staříci z AC? José,super práce Ano v trenérovi je ten největší rozdíl!!! INTERNAZIONALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera výborný zápas a cenná výhra. Jen tak dál, s podobnými výkony se nemáme čeho bát. Této části sezony jsem se obával. Los: Udine, Neapol, Palermo, Juve, Lazio (v jiném pořadí)=15 bodů!! Per sempre Nerazzurri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Navíc Inter odehrál tyto zápasy se skóre 9:1!!! Prostě 15 bodů asi nikdo nečekal. Z8pas proti Laziu se hrál ve svižném tempu a i domácí chtěli hrát a dařilo se jim to. Cesar nejdendou podržel. Zlatan konečně chtěl hrát fotbal a bylo to znát. Ten jeho pseudoškorpión z prvního poločasu, to jsem zůsta sedět s otevřenou pusou. To bylo to nejhezčí, co mohlo utkání nabídnout. škoda Cruze, ne Crespovi bylo vidět že se snažil, ale že si prostě nevěří. Rozhodčí byl trošku zamtenej. Do teď nepochopím, jakto že Muntari dohrál zápas, když fauloval jak na běžícím páse a ještě pořád zuřil. Navíc žlutá pro Cambiassa v 90. minutě naprosto nesmyslné. Uznal gól z mírného ofsajdu, na druhou stranu jednou Crespa a jednou Zlatana zatavil praporek, i když to bylo zcela regulérní. Jediné co chápu je ten neuznaný gól, on zastavoval hru ječtě v momentě, kdy se hráč lAzia rozbíhal, protože chtěl upravit zeď.

Jinak teda nevím, co Mourimho zamýšlí s křídly. Obinna v zimě odejde na hostování, to je jasné. Mario ai zůstane a bude čtvrtým útočníkem za Ibrou, Adrim a Cruze. Ale co se bude dít s Quaresmou a Mancinim?? V nynějším systému totiž ani nemají šanci se dostat na trávník, protože nehrajeme na křídla. Navíc je jasné, že 4-3-3 nám nejde. To je zajímavý rébus a jsem zvědaví, jak si s ním José poradí. Proti slabým soupeřům mohou hrát na krajích zálohy třeba ve složení Quaresma - Cuchu - Muntari - Mancini, ale to bude spíše ojedinělé. Proti silným se zase vrátíme k diamantu v záloze a na plac půjde Il Capitano, Dejan potažmo snad už taky někdy uzdravený Vieira....takže

Reagovat
smazaný uživatel

No s těmi křídly taky nevím jak si poradí. Velmi jsem se těšil na manciniho, ale není to ono. A Quaresma je kapitola sama pro sebe. teď spíš budeme hrát systémem 4-4-2 s diamantovou zálohou a tam pro ně teď opravdu není místo. takže opravdu nevím bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě poreazit Chievo, Sienu a Cagliari a bude to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

do pauzy už jen Chievo a Siena, a to je myslím tutovka 6 bodů. Jinak příští kolo hraje AC s Juve, takže zase nějaké bodíky přibudou Jen doufám, že v úterý porazíme Brémy, ať jdeme z 1. místa a vyhneme se nejtěžším soupeřům. Opět musím vyzdvihnout dvojici Cordoba-Samuel. To je prostě paráda, něco neskutečného Podle mně nejlepší dvojice Evropy Navíc oba umí dávat důležité góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano cagliari vlastně v lednu. přehlíd jsem se ideální by bla mezi AC a Juve remizka Hrajeme venku tak doufám v otevřený fotbal a snda to klapne. Šanci by mohl dostat Mario. A Cordoba - Samuel, netřeb nic říkat. Oba jso uschopní dát gol, vyhrávaj souboje 1na 1. Momentálně jsou ve skvělé formě a rozumí si.

Reagovat
Jajinek

Tak zrovna tento zápase se SACO moc nevyznamenalo....Zarate si je tam chvilkama vidil. Treba Cordoba v prvni polocase padl u lajny pred Pandevem zbytecne na prdel a ten si ho vychtnal. Neodehrali spatny zapas, byli dobri, ale v minulych utkanich vic dominovali, nepousteli soupere ani do naznaku snaci, to ted nebylo.

Reagovat
M11

Gratulace Interu

Reagovat
smazaný uživatel

tante grazie

Reagovat
M11

Menez

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes Napoli

Reagovat
Slejdy

AS najs vykon..Menez

Reagovat
M11

je to doma uf.. Giovinco Amauri je BUUUUH

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo je zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco muž zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěknej výkon. vydřený 3 body v kombinaci s líbivou hrou (narozdíl od kchhhhhhhr - porucha není na vašem přijímači - ). spolehlivej golman, pozorná obrana (až na tradiční Kaladzeho zkraty), dobrej pressing a v útoku nám to prostě s dvěma hroty klape daleko líp. negativa jsou dvě - 1) s návratem Dinha přijde na 99% opět stromeček a 2) Rino bude chybět na Juve, což když si uvědomíme, že jsme bez něj letos ještě nevyhráli, není zrovna optimistická vyhlídka na 14.12. snad se s tím poperem...

GRAZIE RAGAZZI ! MILAN PER SEMPRE !

poděkovat je taky třeba sudímu za neodpísknutou pencli no , ale remíza by spravedlivá nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlasstně chyběl Dino? Tipuji ze Kaka hral opet podhrot, jak mu to slo?

Reagovat
Shevchenko

Mně se dneska líbil, po dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem, ale teď si nejsem jistej - svalové problémy ? Kaka' byl dneska výbornej, i když teda umí být ještě daleko lepší. podhrot za dvěma útočníky mu prostě svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co s tim dělat až se vrátí Dino? Tady je videt, ze kdyz Kaka chce tak hrat umi. Neni se mu co divit, kdyz je pravidelne tahounem muzstva a ted je jakoby nepotrebny..

Reagovat
smazaný uživatel

+ 3. negativum je naše střelecká impotence.

Reagovat
smazaný uživatel

to už bych bral spíš jako otázku štěstí. horší by bylo, kdyby jsme se do těch šancí nedostávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zas nesmi..kdyby viera,cannavaro atd. neodesli z juve a zustali by jako buffon paaja a alex tak by nemeli sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm jasný a kdyby neodešel Zidane do Realu tak Juve vyhrál určitě v 2003 LM viď?? kdyby neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby zůstal Zidane v Juve, tak by "stará dáma" s vysokou pravděpodobností nevyhrála následující ročník Serie A (01/02).

Reagovat
smazaný uživatel

Navarro 6 - Santa 6, Paolo 6,5, Contini 6,5 - Maggio 7,5, Blasi 6, Gargano 7, Marek 6,5, Mannini 6 - Lavezzi 6,5, Panter 5,5 - Denis 7, Aronica 6

FORZA NAPOLI!!!

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte někdo Expresky prosím... Ronaldo převzal Zlatý míč - tohle už je pár let pasé,Ronaldo momentálně na zlatej míč nemá,tipl bych to spíš na tu portugalskou primadonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta primadona sa tiez vola ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ta primadona se jmenuje C. Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravda na tom, ze Neapolska mafia vyhrazkami o ustreleni noh sa snazi svojim klucovym hracom zabranit v odchode do velkoklubu ?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko povedať čo je na tom pravdy..Ohladom mafie nikdy nemožeš určiť nič presne..Vzdy je to len o slovách "pravdepodobne, možno, asi..."

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych i věřil.

Reagovat
Tsigi

Každopádně bych se bál odcházet, Neapolitáni jsou dost drsní...... a rozhodně se nebojí někoho sundat

Reagovat
$dolar$

Ted chapu, proc Hamsik neodesel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je drží dost ředitel De Laurentis. Lavezziho nepustí dříve než mu vyprší smlouva, tj do roku 2013. Jinak se s ním bude soudit právně. To znamená 4 dlouhé roky v barvách Napoli

Reagovat
$dolar$

Ze by byl De Laurentis KMOTR?

Reagovat
Mr.Jindros

Nejen toto je pravda. Navíc je pod hrozbou smrti nutí neustále sdělovat médiím, jak jsou v Napoli spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou podle mýho názoru nesmysly. Mafie by něco takovýho nedělala kvůli pitomýmu fotbalu

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

JO! Skvěle Gila.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsem odchodem v 70. minutě přišel o dva goly a infarkt Jinak dobře, že tenhle zápas Juve zvládlo, před zápasem s AC by bylo dost nevhodný ztratit. Giovinco výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Jérémy se konečně rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Vieri

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Bobo už asi nenapodobí Hubnera, když se stal v 35 králem střelců. Nechtěl bys o něm napsat článek? To je hodně zajímavá postava

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Dario "bez cigára mě neuvidíte" Hubner.

Reagovat
smazaný uživatel

Janovskému derby nechybí jiskření.

Reagovat
Arne

To ne, zato mu ale chybí fotbalovost...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ale včera hrůza. Pustím se do většího hodnocení.

Maninger-5-To, co chytil, by chytil i sněhulák a gól by nechytil asi ani Bůh.

Grygera-4-Byl vůbec na hřišti? Je několik příčin, proč byla naše pravá lajna úplně ze hry a jednou z nich je možná únava Zdendy.

Legrotaglie-7- Včera opět výborný, skvěle brání a nekazí rozehrávku.

Chiellini-6- Vyrostl ve skvělého stopera, někdy se nechává strhnout, ale dokáže všechno včas uhasit. Někdy lacino odevzdává míč soupeři.

Molinaro-2-Tradičn nepovedenýí zápas(1 ze 3-4). Doufám, že Claudio tyhle jeho katastrofální výkony začne "vyčuchávat" a nechá ho sem tam sedět, aby se podobným zápasům vyhnul.

Marchioni-3-Hraje zápas od zápasu hůř. Není schopný zpracovat, míč mu odskakuje, přihrávky strašné.

Marchisio-2-Je na něm vidět velká nervozita, zkazí snad každou přihrávku. Je mi líto, ale na Juventus momentálně v žádném případě nemá. Po několika zkažených míčích se vyhýbá jakékoli přihrávce spoluhráče a tím trpí naše ofenzíva.

Sissokko-1-Totální běs. Zkazil skoro každý míč, ale na rozdíl od Marchisia, který je i získával, on ztrácí míče, na které se nadřou spoluhráči. Jeho chyby nejsou dané nervozitou, ale naopak laxností a ležérností. Poziční hra je strašná, doufám, že mu tohle nedává za úkol Claudio. A bude hůř v momentě, kdy mu rozhodčí přestanou pískat to jeho simulování(padá jako Ronaldo!!!). To pak bude mít obrana daleko víc práce.

Nedvěd-4-Jediný záložník, který byl schopný přesně přihrát, ale bylo vidět jeho znechucení, když se mu nikdy ten míč nevrátí zpátky.

Giovinco-6-Nelíbí se mi. Do Del Piera má hodně daleko a my potřebujeme jednoho konstruktivního útočníka. Ale trestňákem ukázal, že taky může být rozdílovým hráčem. Je to typ do jiného systému.

Amauri-7-Herně hrůza, ale má nahradit Trezegueta a i kdyby nebyl celý zápas vidět, tak dokáže rozhodnout. Čistá kopie Davida.

Reagovat
M11

Sissoko Marchionni.. byli pro me osobne nejvetsi tragedi.. ostatni se aspon snazili.. ale tihle dva ne ze by se vylozene nesnazili ale jako by hrali nejaky modelovy zapas.. to co ale predvadel Sissoko byl jednim slovem hnus.. vybojoval minimum a to jeste casto s faulem.. a ty jeho absolutne bezmyslenkovite nahravky nikomu do zeme nikoho v lepsim pripade do autu.. tragedie.. a to se deje ale porad.. uz me to pekne sere.. mel by se nad tim uz Claudio konecne trosku zamyslet.. docela me i vcera nasral ze se s tim nasim hruznym vykonem absolutne zase nesnazil nic udelat.. mel stesti v tom ze nas Amauri vykoupil.. obrana celkem podrzela az na tu 5minutovku hruzy a par mensich chybicek.. zaloha pod takovym vedenim ze stredu ani nemohla slapat kdyz nejake slusne mice na zakladani utoku se dostali do kridel prakticky jen sporadicky od krajnich beku.. pred zapasem jsem si nebyl moc jisty jak se v takove sestave predvede Giovinco.. a zvladl to na jednicku.. z Amauriho se stal jednoduse zabijak.. Trezegueta nahrazuje dobre.. a muzem byt i diky nemu radi ze jsme stale na druhe pricce.. nejlepsi hraci : Legrottaglie, Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Del Piera má Giovinco hodně daleko, to je jasné. Dokáže přejít přes jednoho, dva hráče, pak to dost často pokazí nepřesnou přihrávkou nebo zbytečným tažením míče. Del Piero vždy přesně ví, co má udělat, když dostane trošku prostoru. Ale to je o zkušenostech, důležité je, že Giovinco to v noze má a je velká šance, že se bude už jen zlepšovat. S 6 souhlasím, ale do budoucna ho vidím na daleko vyšší průměrné hodnocení. Rozhodně má na to, být plnohodnotnou náhradou za Nedvěda, včera byl aktivnější, rychlejší, chybí mu už jen klid a přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže být náhradou za Nedvěda, nehodí se na to místo. Mohl by být velmi platným v 4-2-3-1(nebo jako druhý hrot,ale taky by se musel změnit styl hry), ale pochybuju, že se kvůli němu bude překopávat zavedený systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tam nehodí? Mě připadá, že má podobný způsob hry...

Reagovat
smazaný uživatel

tedy dopředu samozřejmě, dozadu je to něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco je rychlý, dokáže přejít jeden na jednoho. Ale bránit nebude a hlavně, není to konstruktivní hráč, kterého na tomto místě potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale je mladý a nezkušený, čili lze předpokládat, že s příbývajícími zkušenostmi získá přehled a klid v předfinální fázi. Samozřejmě že ted ho nelze srovnávat s Nedvědem, ale do budoucna jej podle mého názoru může nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu me znervoznuje Inter... čekal sem že by na Laziu mohli nejake body postracet... ja osobne cekal remízu a oni to Lazio takhle vypnou... myslim že ani jejich fandove poradne nevi co od maji čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele