Serie A - souhrn 14. kola

29.11.2008, 19:55, aktualizováno 30.11.2008, 22:33
Komentáře a souhrny
Inter porazil Neapol a opět odskočil Juventusu, který včera smetl Regginu. V dobrých výkonech pokračuje AS Řím, jeho další obětí se stala Fiorentina. Lazio prohrálo v Bergamu, Udinese dokonce doma nestačilo na Chievo. Palermo s přehledem porazilo AC Milán...

Calcio Catania - US Lecce 1:1

29.11.2008 18:00

Góly: 61. Michele Paolucci - 69. José Castillo

Catania mohla v dnešním utkání atakovat třetí příčku, bohužel pro sebe však domácí nedokázali vyhrát. Po remíze 1:1 s Lecce si body rozdělili a posun na pomyslné stupně vítězů se nekonal.

Oba celky v minulém kole dostaly výprask shodně 3:0 a chtěly se vrátit zpět do hry v tomto utkání. Avšak po fotbalové stránce zápas nepřinesl nic extra úchvatného a remíza 1:1 byla zcela správná.

Zápas začali lépe hosté z Lecce, ale po pár minutách se utkání proměnilo v tvrdý souboj o střed hřiště. Z odstupem času převzal otěže zápasu papírový favorit z Catanie.

Lecce zažilo děsivých sedm minut, když nejprve Gianvito Plasmati nebezpečně hlavičkoval, ale Francesco Benussi si s touto situací bravurně poradil.

Z výsledného rohu ohrozil Lecce Marco Biagianti, avšak jeho pokus perfektním reflexivním zákrokem vytáhl znovu Benussi. K odraženému balonu se okamžitě dostal Gennaro Sardo, ten však nemířil přesně a stav se neměnil. Na druhé straně poté utekl Simone Tiribocchi. Ani on však brankový účet neotevřel a trefil pouze boční síť.

Do druhého poločasu domácí naskočili jako vyměnění. Zlepšili hru po zemi a jejich pohyb byl o něco více rychlejší. Do první šance se v 54. minutě dostal Michele Paolucci. Se svou šancí však nenaložil dobře a Benussiho nepřekonal.

Po hodině hry se domácí konečně dočkali, když po levé straně utekl Paolucci a brankáře hostů pokořil. Jako perfektní tah se ukázalo střídání v 68. minutě, když na trávník vběhl Jose Ignacio Castillo. Nebyl na hřišti ani minutu a při první šanci se okamžitě dostal do slibné pozice. Svou střelou nedal Albanu Bizzarriovi sebemenší šanci.

O pár minut poté mohl zápas z pohledu Lecce otočit Simone Tiribocchi. Bohužel pro něj svou příležitost nevyužil a mířil mimo branku Utkání skončilo remízou 1:1 a Catania nevyužila šanci posunout se na třetí příčku Serie A. Místo toho se posunula po zisku 1 bodu "jen" na sedmou pozici. Lecce je zatím šestnácté.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Reggina Calcio 4:0

29.11.2008 20:30

Góly: 28. Mauro Camoranesi, 44. Amauri, 62. Giorgio Chiellini, 74. Alessandro Del Piero (pen.)

Juventus si bez sebemenších potíží poradil s Regginou, vyprovodil ji výsledkem 4:0. O góly se postarali Camoranesi, Amauri, Chiellini a Del Piero.

Stará Dáma sice před týdnem přišla o sedmizápasovou šňůru vítězství, když podlehla Interu a nezadařilo se jí ani v Lize mistrů, kde remizovala se Zenitem, Reggina však dnes nebyla soupeřem, s nímž by měla mít také problémy. A to i přesto, že hosté poslední dva zápasy vyhráli, nad Udinese a Atalantou.

V těžkých podmínkách, velké zimě a dešti následovaném sněžením, byli domácí podle očekávání lepším týmem. Už v páté minutě se Juventus dožadoval penalty, když Barilla zřejmě ve výskoku stáhl Camoranesiho. Ten si v pádu poranil rameno, ale pokračoval ve hře.

Šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Del Piera včasným skluzem zastavil Valdez, Chielliniho hlavička jen o centimetry minula tyč, s Del Pierovou dalekonosnou dělovkou z přímého kopu si poradil brankář Campagnolo. První gól přišel ve 27. minutě. Del Piero patičkou vyslal vpřed Nedvěda, ten ve vápně přihrál volnému Camoranesimu a jeho střela našla svůj cíl - 1:0. Zraněním viditelně limitovaný Camoranesi od sebe musel odhánět radující se spoluhráče, aby jeho ramenu ještě více neublížili.

Reggina měla velkou příležitost na vyrovnání ve 33. minutě, ale Santos tečoval Cozzův přímý kop jen na břevno, a tak se opět hrálo především na druhé straně. Campagnolo zlikvidoval další trestný kop Del Piera, skvěle si poradil i s ranou Nedvěda, minutu před přestávkou ale už byl krátký na střelu Amauriho, k němuž se dostal sražený centr - 2:0.

Druhou půli, do níž Juventus vyběhl už bez Camoranesiho, zahájila šance hostí, Brienzovi ale míč na poslední chvíli sebral Sissoko. Naopak, v 62. minutě domácí definitivně rozhodli. Po přímém kopu se u tyče objevil nikým nehlídaný Giorgio Chiellini a hlavičkou o zem přidal třetí gól.

Přibývající sníh dělal hráčům stále větší potíže, obral o šance Amauriho i Del Piera. Na druhé straně mohl snížit Brienza, jeho trestný kop ale mířil o kousek výš, než by si hosté přáli. Čtvrtou a poslední trefu Juventus přidal čtvrt hodiny před koncem, kdy Cirillo ve vápně nedovoleně zastavil střídajícího Giovinca a Alex Del Piero dal z penalty svůj 250. gól v dresu Bianconeri.

Juventus se díky třem bodům alespoň do zítřka dostal na druhé místo, tři body za Inter. Reggina zůstává osmnáctá.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 1:0

30.11.2008 15:00

Góly: 59. Francesco Totti

AS Řím potvrdilo vzestup formy a znovu si připsalo tři body, tentokrát ve veledůležitém utkání s Fiorentinou. Utkání rozhodla jediná branka, kterou po hodině hry vstřelil kapitán Římanů Francesco Totti. Fiorentina tak nenapravila domácí porážku v Lize mistrů s francouzským Olympiquem Lyon.

Čtyřicet sekund stačilo domácímu celku k první vážnější šanci, do De Rossiho přímého kopu se vložil stoper Juan a brankář Frey měl co dělat. O další minutu později měli šanci i hosté. Adrian Mutu vystřelil a Doni míč vytáhl nad břevno. Po čtvrthodině hry vyslal Francesco Totti Mirka Vučiniče do vyložené šance, jenomže ještě předtím byl máván ofsajd. Římané byli i nadále aktivnějším týmem, štěstí pokoušel z dálky Daniele De Rossi, nakonec však minul. Římský brankář Doni musel zasahovat po střele Riccarda Montoliva a posléze i příležitosti Maria Alberta Santany, ten se ocitl v dobré příležitosti po vhozeném Mutuově autu. Ve 40. minutě neproměnil obrovskou příležitost Matteo Brighi, jeho hlavička po centru De Rossiho skončila mimo, vzápětí dorážel Taddei a trefil pouze Vargase.

AS Řím vstřelilo branku po hodině hry, Taddei našel přihrávkou Tottiho, který prostřelil Freye - 1:0. Fiorentina mohla vyrovnat po šanci Adriana Mutua, toho zastavil až Marco Cassetti.

Deset minut před koncem utkání mohl pečetit výhru Římanů Julio Baptista, brazilský ofenzivní hráč se šikovně uvolnil přes obranu Violy a střelou orazítkoval břevno. Snaha hostující Fiorentiny na vyrovnání byla marná, Jovetič se sice dokázal zbavit obránců AS Řím, ale jeho následná rána šla pouze doprostřed branky, dobře si nevedl ani Almiron, jenž po přiťuknutí hodně přestřelil. V páté minutě nastaveného času mohla Fiorentina přeci jenom vyrovnat, AS ale nakonec zapeklitou šanci s trochou dávky štěstí vyřešilo. AS Řím vyhrálo ve šlágru kola nad Fiorentinou 1:0

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 1:0

30.11.2008 15:00

Góly: 48. Jeda

Cagliari porazilo na domácí půdě Sampdorii Janov, která se po matném startu do ligy začínala rozjíždět. Cagliari vyhrálo především díky zlepšenému druhému poločasu, ve kterém vstřelil jedinou branku utkání Jeda.

Sampdoria začala utkání aktivněji a byla to především ona, která se tlačila do zakončení. Paolo Sammarco odcentroval na hlavu Padolina, který však minul. Padolino sehrál důležitou roli i při dalším pokusu hostí, italský fotbalista se obtočil kolem obránce a střelou vystrašil brankáře Marchettiho. Na druhé straně musel zasahovat i brankář Castelazzi proti průniku Roberta Acquafrescy, ovšem Sampdoria byla stále aktivnější. Antonio Cassano našel skulinku mezi dvěma obránci a střelou trefil pouze Marcehttiho. Brankář Cagliari znovu ukázal své kvality po ráně Bellucciho. První poločas skončil 0:0, což byl vzhledem k vývoji dobrý výsledek pro domácí.

Po změně stran se ale děly zajímavé věci, tři minuty po úvodním hvizdu se prosadil Jeda a svojí brankou poslal domácí celek do vedení. Jeda se prosadil hlavou po přímém kopu Finiho - 1.0. Michele Fini mohl zakrátko zvýšit náskok domácích, ale jeho branka nebyla uznána kvůli údajnému faulu na Dessenu. Sampdoria se z úvodní branky nemohla vzpamatovat a byli to domácí, kteří se začali tlačit více dopředu. Po jednom průniku musel zasahovat Castellazzi a následně tentýž brankář vyrazil přímý kop Michela Finiho.

Sampdoria se snažila o vyrovnání, ale nebylo jí přáno. Smůlu v koncovce měli Gastaldello a Gennaro Delvecchio, jejichž hlavičky šly mimo. Cagliari nakonec vedení uhlídlo a vyhrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SS Lazio 2:0

30.11.2008 15:00

Góly: 54. Jaime Valdés, 68. Sergio Floccari

Římské Lazio tento zápas absolutně nezvládlo a ze stadionu Azzurri si odvezlo porážku 0:2. Výhru domácích zařídili ve druhém poločase Valdés a Floccari, Bergamo tak znovu ukázalo, že je v domácím prostředí hodně silné.

Mauro Zarate připravil první příležitost pro Lazio, argentinský střelec prokličkoval mezi třemi hráči Atalanty a přesnou přihrávkou vybídl Tommasa Rocchiho, jenž však vytěžil pouze rohový kop. Hráči Atalanty se dožadovali pokutového kopu po Lichtsteinerově přidržení za dres Valdese v pokutovém území, ale rozhodčí zachoval chladnou hlavu. Atlanta byla o něco aktivnější a další šanci měl Floccari, který ale střelou ze střední vzdálenosti netrefil branku. Ve 36. minutě měl obrovskou příležitost Mauro Zarate, ten se uvolnil a střelou nechal vyniknout perfektním zákrokem Ferdinanda Coppolu.

Atalanta udeřila v 54. minutě, David Rozehnal nešťastně podklouzl v době, kdy šli hráči Atlanty do brejkové situace, Carrizo vychytal dokonce i Floccariho dorážku, jenomže vzápětí už byl bezmocný proti Valdesovi - 1:0. Lazio se nechtělo s vedoucí brankou Atalanty smířit a vrhlo se do ofenzívy. Aktivní Mauro Zarate si naběhl na přihrávku Rocchiho a pohotovou střelou těsně minul branku. Tato zahozená šance mrzela Biancocelesti dvojnásob, protože v 68. minutě inkasovali podruhé. Juan Pablo Carrizo sice zlikvidoval pokus Tiberia Guarenteho, ale římskému brankáři vůbec nepomohla obrana, po její chybě se prosadil z pětadvaceti metrů Floccari - 2:0. Otřesené Lazio se už na nic nezmohlo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SSC Neapol 2:1

30.11.2008 15:00

Góly: 16. Iván Córdoba, 24. Sulley Muntari - 36. Ezequiel Lavezzi

Inter odčinil zaváhání v Panathinaikosem a doma porazil další silný tým. Po Juventusu odjíždí s prázdnou také Neapol, Nerazzurri tak i nadále vévodí tabulce...

Inter vstoupil do utkání aktivně a hned od úvodních minut útočil. Po první desetiminutovce bylo jasné, kdo bude dnešnímu zápasu vévodit. Nerazzurri totiž zápasu jasně dominovali a Neapol se zmohla pouze na brejky. Branka visela ve vzduchu a nakonec přišla již po šestnácti minutách. Parádním volejem otevřel po rohovém kopu skóre Ivan Cordoba. Domácí obránce se levačkou opřel do letícího míče a z voleje nádherně překonal brankáře Iezza.

Domácí se ale s jednobrankovým náskokem nechtěli spokojit a soupeře stále tlačili. Kombinace Muntariho s Cambiassem ale nezakončil přesně Zlatan Ibrahimovič. Po více než dvaceti minutách se ke střele konečně dostala také Neapol, ale s Garganovou střelou z volného přímého kopu si poradil brankář Cesar.

Po náznaku první šance přišla pro hosty z Neapole další studená sprcha. Ve 24. minutě totiž svěřenci trenéra Josého Mourinha předvedli další parádní akci. Cruz patičkou vrátil míč před branku ke Cordobovi, jenž našel Sulleye Muntariho, který přesně zakončil a potvrdil dosavadní nadvládu Interu v dnešním zápase. Černomodří zápasu stále dominovali a dávali tak definitivně zapomenout na nepovedené utkání Ligy mistrů s Panathinaikosem. Několik nebezpečných trestných kopů si připsal Esteban Cambiasso a také Ibrahimovič předváděl výborný výkon.

Neapol sice byla v úvodní půl hodině hry naprosto bezmocná, ale nakonec se jí přeci jenom povedlo snížit. Ve 36. minutě byl k vidění na San Siru další nádherný gól, diváci si rozhodně nemohli stěžovat. Zalayeta našel skvělou patičkou Lavezziho, jenž parádně překonal Cesara, míč se ještě otřel o tyč a pak zamířil do branky.

Právě Lavezziho branka konečně otevřela utkání, když doposud dominantní Inter lehce znervózněl a Neapol se vrátila zpět do zápasu. Do konce prvního dějství se už ale Neapoli vyrovnat nepodařilo a do kabin se odcházelo za stavu 2:1. Každopádně byli diváci na San Siru svědky vynikajícího utkání plného nádherných branek.

Neapol mohla hned po pár sekundách druhé pětačtyřicetiminutovky vyrovnat, když po pravém křídle utekl Ezequiel Lavezzi, ale jeho rána byla zblokována. Na hostujících hráčích ale bylo vidět, že chtějí vyrovnat, jenomže obrana Interu jejich akce bezpečně odvracela.

Po hodině hry vyzkoušel svojí levačku Zlatan Ibrahimovič, ale dělovku švédského forvarda vyrazil brankář Iezzo. Za dalších devět minut byl v akci opět Ibrahimovič, ale tentokrát šlo spíše o technickou finesu, když si míč podržel ve vzduchu na kopačce a pak si ho postrčil kolem obránce. V 72. minutě došlo k prvnímu střídání, když José Mourinho stáhl Cruze a nasadil problémy přitahujícího Adriana. Neapol se poté dožadovala odpískání faulu, když byl na hranici vápna poslán na zem Maggio, ale sudí Rosetti jejich prosbám nevyhověl.

Neapol v závěru zápasu vsadila vše na ofenzívu, když Maggia nahradil v posledních zápasech v dobré formě hrající útočník German Denis. Žlutou kartu následně viděl Lavezzi, jenž po kontaktu s Maxwellem upadl a rozhodčí ho odměnil za filmování. Inter na střídání soupeře zareagoval stáhnutím Stankoviče a nasazením obránce Burdissa.

Čtyři minuty před koncem základní hrací doby mohl domácí příznivce uklidnit Zanetti, ale svou střelou Iezza nepřekonal. Dobíhající Adriano již nic nevymyslel. V 90. minutě se rozzlobil Sulley Muntari, jenž byl vystřídán Jimenezem. Ghanské letní posile Nerazzurri se střídání příliš nepozdávalo. V poslední minutě nastaveného času pálil z trestného kopu Ibrahimovič jen těsně vedle.

Více se již v zápase nestalo a Inter si tak z jednoho ze šlágrů kola odnáší tři body a minimálně do večera bude mít na čele tabulky náskok šesti bodů.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 0:1

30.11.2008 15:00

Góly: 87. Felipe (vl.)

Vlastní gól Felipeho tři minuty před koncem zajistil Chievu první výhru na soupeřově hřišti v tomto ročníku a zároveň ještě více prohloubil krizi Udine, které spadlo už na devátou pozici. Domácí navíc od 57. minuty dohrávali pouze o deseti hráčích, když červenou kartu uviděl kapitán týmu Di Natale.

Bylo to střetnutí dvou celkům, jimž se v poslední době vůbec nedaří. Udine prohrálo své poslední čtyři zápasy, Chievo dokonce ještě o dva více. Hned v úvodní minutě utkání zahrozili hosté, když Marcolini hledal v dobré pozici Esposita, ale Felipe tentokrát ještě zachránil svůj tým. Také druhou vážnější akci měli na svědomí fotbalisté Chieva. Espositův pas našel Pelissiera, ten však mířil přesně mimo. Do velké šance se dostal na druhé straně Floro, ale gólman Sorrentino nakonec situaci vyřešil.

Hosté však byli v průběhu úvodní půle přeci jen aktivnější a další nebezpečný pokus vyslal na branku Udine Marcolini, ale jeho projektil ze třiceti metrů vytěsnil gólman Handanovic na roh. Domácí dnes nebyli ve své kůži a navíc byl v 57. minutě vyloučen kapitán Di Natale za ruce v obličeji Fabia Mora. Kouč domácích se snažil zareagovat střídáním a na hřiště poslal útočníka Fabia Quagliarellu. Ten se však ve zbytku utkání výrazněji neprosadil.

Udine ještě jednou vystrčilo růžky, ale střelu D'Agostina s přehledem zneškodnil Sorrentino. Od té chvíle patřilo hřiště už jen Chievu. První velkou možnost si Chievští vytvořili krátce před koncem. Giampero Pinzi se už radoval z gólu, ale překonaného brankáře zastoupil na brankové čáře Lukovic. V době, kdy to vypadalo, že se oba celky rozejdou smírně nakonec přeci jen hosté udeřili. Mandelli vyslal na domácí bránu lehký centr, který Felipe nešťastně srazil za záda Handanovice a rozhodl o osudu tohoto utkání.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 1:1

30.11.2008 15:00

Góly: 55. Giuseppe Sculli - 63. Marco Di Vaio

Boloňský Marco Di Vaio připravil Janov, svůj bývalý klub, o stoprocentní bilanci na domácí půdě. V 63. minutě totiž odpověděl na branku Sculliho a rozhodl o konečném výsledku 1:1. V Serii A již tak není žádný tým, který by doma vyhrál všechna utkání.

Hráčům utkání na Stadio Ferraris pořádně ztěžoval vydatný déšť a hra tak nebyla úplně pohledná. Z 25 metrů se odhodlal k první střele zápasu Marchini, ale domácí brankář Rubinho ji zlikvidoval. Poté převzali útočnou iniciativu domácí, ale útěk Diega Milita zastavil Moras. O chvilku později byl v akci opět argentinský útočník, jenž ovšem o kousek nedosáhl na Bocchettiho pas. Nad branku pak pálil Papastathopoulos.

Blízko úvodní brance byl na druhé straně Di Vaio, jenž ještě loni nastupoval v dresu Grifů, ale volejem z blízkosti branku přestřelil. V závěru prvního poločasu měla další velkou šanci Bologna, když se do Zenoniho centru položil těsně před brankovou čarou Mingazzini, ale míč se nakonec do branky nedostal, trefil břevno.

Nakonec to byl Janov, kdo se ujal vedení. Vše se odehrálo už ve druhém poločase, deset minut po jeho začátku. Na druhý poločas do hry naskočil Andrea Gasbarroni a okamžitě změnil obraz hry. Nejprve svojí střelou donutil k dobrému zásahu Antonioliho a poté připravil přesným centrem gólovou pozici Scullimu, jenž hlavičkou otevřel skóre.

Radost ze vstřelené branky ale domácím netrvala příliš dlouho, jelikož o osm minut později našel Adailton Di Vaia a ten hlavičkou vyrovnal. V nastaveném čase se mohl do sítě bývalého zaměstnavatele ještě jednou trefit Di Vaio, ale vynikající zákrok předvedl u bližší tyče Rubinho. Ještě později měl šanci na druhé straně Milito, ale ani ten branku nedal a utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - Turín FC 1:0

30.11.2008 15:00

Góly: 19. Massimo Maccarone

Siena potvrdila dobrou formu a díky Maccaronemu porazila na Stadio Artemio Franchi Turín 1:0. Siena si tak udržela domácí neporazitelnost a odsoudila Turín k bilanci bod na pásmo sestupu.

Hned od úvodních minut byl hodně vidět Massimo Maccarone, jenž nadvakrát prověřil brankáře Mattea Sereniho. Ten byl zatím vždy na správném místě. Hostující brankář musel rychle reagovat o pár minut později, kdy si málem nešťastně do vlastní branky srazil centrovaný míč Rolando Bianchi.

V 18. minutě již ale tolik štěstí Turínští neměli, když jejich obranu naprosto rozebrala dvojice Pratali, Barone, z čehož těžil Maccarone, jenž sám před brankářem chladnokrevně zakončil.

Ghezzal levačkou přestřelil a následně málem donutil Prataliho ke vstřelení vlastní branky, ale turínský obránce nakonec míč poslal do břevna. Pokusy Colomba a Bianchiho nemohly branku příliš ohrozit, a tak nebylo divu, že do druhého poločasu místo Bianchiho naskočil Amoruso.

Ve druhém dějství mohl vyrovnat Aimo Diana, jenomže nedokázal volejem přesně usměrnit Rubinův centr. Následný Rosinův lob skončil nad brankou. V 67. minutě museli hosté provést nucené střídání, když zraněného Stelloneho nahradil Abbruscato. Rosinův trestný kop se jen otřel o brankovou konstrukci, ale nakonec mohl být Turín rád, že neobdržel druhou branku, když dobrý zákrok vytáhl proti Calaiově lobu Sereni.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Milán 3:1

30.11.2008 20:30

Góly: 50. Fabrizio Miccoli, 59. Edinson Cavani, 80. Fábio Simplício - 83. Ronaldinho (pen.)

Třetí porážku v lize si připsalo milánské AC, to ztratilo několikazápasovou neporazitelnost po velmi špatném zápase s Palermem. Utkání hodně ovlivnila první nařízená penalta, kterou neproměnil Ronaldinho. Palermo se totiž potom vzchopilo a Milánu nasázelo tři branky, ostudný výsledek alespoň zmírnil druhou, tentokrát proměněnou penaltou Ronaldiho.

Palermo se už od začátku snažilo svého soupeře přehrávat svojí aktivitou, ale první větší vzrušení nabídla kombinace Ronaldinha s Bonerou, obránce milánského AC však svojí hlavičku neumístil přesně. I další velkou tutovku měl AC Milán, Alexandre Pato využil zaváhání domácí obrany, obral o míč jednoho z obránců a tvrdou střelou ztroskotal na vynikajícím Ameliovi. Poté přišly dvě slibné příležitosti domácího celku, respektive Fabrizia Miccoliho, někdejší hráč Juventusu Turín dvakrát z hranice pokutového území přesně vypálil a donutil Abbiatiho ke skvělým zákrokům.

Ve 25. minutě přišel nejspíše klíčový okamžik celého utkání, Alexandre Pato byl při svém průniku sražen Marcem Ameliou a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K němu se při absenci Kaká postavil Ronaldinho, jenomže úřadoval brankář Smelka, jenž směr pokutového kopu vystihl. Milánští jakoby se s neproměněnou penaltou nemohli smířit, jelikož od té doby začal hrát pouze jeden tým, a to sice domácí Palermo. Obranu Rossoneri zaměstnával především Miccoli, jenž nejprve hledal před brankou lépe postaveného spoluhráče a podruhé zkoušel sám zakončit. Tlak Palerma v závěru prvního poločasu sílil, ale hostující Milán byl nejblíže vstřelení branky. Stejně jako v utkání s Turínem nebo Portsmouthem se k přímému kopu postavil Ronaldinho, míč se perfektně stáčel do levého horního rohu, branku však těsně minul.

Ve druhém poločase Palermo navázalo na velmi aktivní první poločas a odměnou mu za to byla vedoucí branka. V 50. minutě si našel prostor na střelu Fabriziu Miccoli a pravačkou se trefil přesně k tyči Abbiatiho branky - 1:0. O devět minut později bylo na straně hostujícího Milána ještě hůř. Dlouhý Liveraniho nákop uklidil hlavou do branky Cavani - 2:0. Až při druhé brance se začal Milán více snažit a svého soupeře dostal pod tlak. Po přímém kopu Pirla musel Amelia tahat z rukávu další pohotový zákrok. V 80. minutě to pro Rossoneri vypadalo na ostudu, Abbiatiho překonal v zápase už potřetí Fabio Simplicio a znovu to bylo hlavou. Vedení 3:0 domácím příliš dlouho nevydrželo, protože se kopala v pořadí druhá penalta ve prospěch AC Milán. Znovu se k ní postavil Ronaldinho, ale tentokrát s přehledem proměnil - 3:1. AC Milán ještě vycítil šanci, ale na zvrat už bylo přeci jenom příliš pozdě. Milánské AC po velmi špatném zápase zaslouženě prohrálo 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán14103122:833
2.Juventus FC1483321:927
3.AC Milán1483320:1327
4.SSC Neapol1473420:1524
5.SS Lazio1472522:1623
6.ACF Fiorentina1472518:1323
7.Janov CFC1464421:1622
8.Calcio Catania1464415:1522
9.Udinese Calcio1463521:1521
10.Atalanta BC1462616:1520
11.Città di Palermo1462619:1920
12.AC Siena1454512:1219
13.Cagliari Calcio1452715:1717
14.AS Řím1352615:1817
15.UC Sampdoria1344513:1616
16.US Lecce1427513:1913
17.Turín FC1433814:2012
18.Reggina Calcio1432912:2811
19.Bologna FC1424812:2310
20.Chievo Verona142397:219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (288)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Catania tradičně: hraje aktivně - dá gól, přestane hrát - dostane gól, zase začne hrát - konec zápasu. Lecce potvrdilo pozici remízovýho krále.

Reagovat
smazaný uživatel

přesto to byl od nich celkem antifotbal (jako obvykle). to jejich věčné nakopávání na Paolucciho..., při nejlepším pas na Mascaru (jedinej Ledesma chtěl hrát po zemi, ale dneska se do hry nijak moc nedostal). a nejhorší bylo, když jsem si uvědomil, že to bude ze strany Tiribocchiho Lecce podobný...

Reagovat
M11

Alex > Pavel > Mauro s jednou rukou.. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, rytíři Staré dámy to tam teď slušně rozebrali

Reagovat
smazaný uživatel

De piero, chytrý backheel

Reagovat
smazaný uživatel

Santos, ten ani nevěděl, jak to trefil

Reagovat
M11

uuf

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je fakt geniální. jinak ta trojka starousedlíků v čele s Del Pierem tam zatím Reggině slušně zatápí...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zhurta na kalábrijce, kteří si přišli užít sníh.

Reagovat
M11

teda destik se promenil v peknou vanici

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou zvyklí..., nevím jestli jsou víc zaskočení těmi góly, nebo tím sněhem

Reagovat
smazaný uživatel

Kámpaňolóó Ten umí.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem chtěl napsat, že tam je Amauri zatím těžce do počtu

Reagovat
M11

je to zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí čím dál více, a to jsem si říkal, že se v Juve neprosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza, jak tam mávnul rukou nad rozhodčím....

Reagovat
smazaný uživatel

Alexovi to fakt pálí, takovej fotbalovej intelektuál je

Jak vlastně vypadal ten druhý gol? Zrovna jsem seděl a tlačil

Reagovat
M11

centr z prava.. mic odrazeny do vysky Amauri si pri dopadu udelal prostor a pak pri padu posoupl spickou do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska stará garda valí Alex,Pavel,Mauro si to pěkně dávají.Doufám že přidáem ještě nějaký golik ať s enenudíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Halfredssona do té zimy.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Emil

Reagovat
M11

teda ale myslim se uz kluci tesi dovnitr na caj

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Amauri určitě. Manninger si skočí po zápase ještě zalyžovat...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Takový Ranieri, by sem se ani nedivil, kdyby vytáhl termosku

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto by si odpálil. sníh - nesníh...

Reagovat
M11

Giorgio.. je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se ten Gorgio uhlídat?

Reagovat
M11

teda ale nase pulka uz je slusne zapadana snehem jak tam nikdo neni

Reagovat
smazaný uživatel

ono to Juve snad ještě fakt chce kecat do bojů o Scudetto...

Reagovat
M11

ja ti dam takove jeste fakt snad

Reagovat
smazaný uživatel

počkejte, až dostanete 14.12. přes prsty... , vám nepomůže ani sníh. Dinho si zatančí vánoční sambu

Reagovat
M11

Reagovat
M11

aby se nam to nezvrhlo v pravou koulovacku

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho neuznali ten gól? Kurnik Dal ho ten v tom tričku, Ciccio?

Reagovat
smazaný uživatel

250

Reagovat
M11

neuveritelne.. GRANDE ALEX

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil si to . nicméně na tom hřišti už se nedá hrát fotbal. každej hráč 4,5 dotýků, aby si ten míč vůbec správně posunul

Reagovat
M11

tj uz je z toho svedska liga i ja ten mic sotva vidim

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nehraje Mellberg..., ten by zabíjel .

Reagovat
M11

predcasny navrat domu

Reagovat
smazaný uživatel

ten musí Claudia proklínat, že ho do toho neposlal...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

I Edkal

Reagovat
M11

vidis.. na Albina by jsme zapomneli ale ten ma na navrat domu casu dost

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza je hráč utkání, celých 80 minut tam pobíhat jen v krátkých rukávech, dát gól, který mu neuznali. Mávnout nad rozhodčím o poločase rukou, ke konci tam vymáchat jednoho Juventina ve sněhu. Standing ovation!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten "gól" dal Franco, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal sem se tu a nikdo nic, nevím, jen jsem viděl míč v síti. Punzionista je Cozza, tak jsem si to spojil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Brienza. nevšiml jsem si, že ses ptal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, věřím vám.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas bych anuloval...to jsou hrozny podminky

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda gratulace La Vecchia Signora...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

ze slušnosti

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

velka gratulace do Turina

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas, tahák kola prostě

Reagovat
M11

tak vyklusat 2 po zapasova kolecka.. kdo chce muze na bezkach

Reagovat
božský John

Del Piero jako Tomba na sjezdovkách,Nedvěd jako Bauer a Manninger jako Botvinov...

Reagovat
smazaný uživatel

Del pero spis jako Lazutinova

Reagovat
božský John

To ne,on snad nebere bobulky

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne...ale zemam stim kdysi davno prisel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas se dohrával z povinosti,spíš se jen chodilo a hrálo opatrně aby se někdo nezranil.Poviné 3 body sou doma Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně se Camoranesi a Carmona zranili...

Reagovat
M11

Mauro ma letos smulu

Reagovat
smazaný uživatel

btw.: tak v Palermu bez Rina

Reagovat
M11

jakto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sval.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké problémy se zády, ale vrací se aspoň Ambro. trošku mě straší, že s Rinem jsme letos ještě neprohráli zápas, zatímco bez něj jsme projeli hned první dva...

Reagovat
M11

neco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mají spasitele Pirla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je letos bohužel pravej opak..., s ním AC ještě nevyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, že můj postoj k němu je znám více...oprava "spasitele"

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jaks to myslel . divím se, žes nenapsal prasitele..., ale stejně jsem chtěl popsat ten druhej extrém.

Reagovat
Tsigi

Však ono to přijde poprvý sem ho dal do sestavy tak zazáří

Reagovat
jtbs

Je povelene atakovat supera snehovymi gulami? Myslim ze to zakazane nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Juve, urobili ste mi radosť chlapci,len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
božský John

250. pro Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku věřím ve Scudetto. Hráči Interu by takový zápas, s takovým soupeřem, v takových podmínkách, odchodili a vyhráli by maximálně 1:0 (sporným gólem ). Jsem rád, že mě hráči svou chutí do hry a bavením se na hřišti utvrzují v tom, že letos to bude naše sezóna. Věčná škoda Maura

Reagovat
smazaný uživatel

sweet dream

Reagovat
smazaný uživatel

je směšné jak za poslední sezony tem třetím vzadu narostlo sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

je smesne jak nedavno druholigovym narostlo sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu to stebou rozebírat.... si hrozně čitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok přišla krize právě v zimě. Nevidím důvod, proč by se letos neměla opakovat a jelikož letos vám snad sudí body jen tak cpát nebudou, začátkem jara nám zase budete čučet na záda. Stejně jako jste to dělali do calciopolli a budete dělat od příští sezóny zase napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do calciopolli ste to meni osetreny je cas zacit premyslet jinak...nebo budou slzy...ale rozhodne vam preji at vam to jde...a at je to zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika... Za devatero horami a devatero řekami kraloval velký hnusný zlý Juventus a se svými přívrženci utlačoval hodný Inter. Jednoho dne vstal ale z popela bájný Fénix(nevím, kdo ty odposlechy vypustil) a zjednal nápravu. Vyhnali zlý Juventus za hranice království a jeho přívržencům sebrali část naloupeného bohatství. A pak vládl princ Inter šťastně až do smrti.

Tohle je to vaše, ale úplně mimo realitu. Jak už jsem několikrát říkal, nemá cenu se s vámi o tom dohadovat a zbytečně vám brát iluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom doplním, že už ve druhém roce kralovaní bylo potřeba před nájezdníky bránit království pomocí černých bratří, kteří s vypětím všech sil, dokázali nájezdníky zdolat...

Reagovat
smazaný uživatel

ze ti co maji vzdycky mlcet se citi nejvic ukrvideni...ale to je v poho to jsem cekal spis ta pohadka o tom ze k vam budou chodit ti nejlepsi hraci a budete jenom vyhravat je pryc

Reagovat
Slejdy

Franceskoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Internazionale, jak je všichni známe - skórovat a zabít zápas.

nicméně musím ocenit tu jejich defenzívu no...

Reagovat
Slejdy

inter

Reagovat
GEGE

Škoda Napoli měla blízko k bodu...Jinak Roma definitivně zažehnala krizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa striedal Hamšíka, pritom adeptov na prvé striedania bolo viac

Reagovat
smazaný uživatel

například ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aronica, ktorý už mal kartu a jeden další zákrok, Zalayeta, od ktorého som čakal ovela viac či Mannini hoci snahu mu nemožno uprieť, ale dosť často fauloval a kazil

Reagovat
smazaný uživatel

hráli na 3 obránce a jednoho z nich (dneska pravděpodobně nejlepšího) měl ještě stáhnout ? měl stáhnout útočníka, když prohrávali ? a Mannini byl jeden z nejaktivnějších hráčů Neapole. přestože kazil, byl daleko prospěšnějši, než Hamšík, kterej se do hry v podstatě vůbec nedostal (jak už to u něj bývá zvykem ve venkonvních zápasech Neapole).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase tam prakticky jediný umí dát gól z ničeho. Vystřídání za Blasiho mi přišlo směšné, měl tam jít rovnou Bogliacino.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, že šel místo něj Blasi se mi taky nelíbilo, ale to je zas něco jinýho. já tam chtěl Denise už místo Hamšíka...

Reagovat
smazaný uživatel

už ked tak so chcel Zalayetu dole a Denisa hore i ked možno by to nič nezmenilo

Reagovat
Tsigi

Zase venku nic nepředvedl tak šel ven

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone gól a já ho neviděl

JInak super 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se právě divil, že nekřepčíš...

btw: Udinese (Handanovič) . já už fakt nevím, kudy kam...

Reagovat
smazaný uživatel

S Regginou a Chievem to pěkně proflákli.

Reagovat
GEGE

100 pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes jsem bohužel viděl jen 1. poločas, ale jsem spokjojen. Z velice těžkého zápasu jsme vytěžili tři body a to je hlavní. Z posdledních 5 ligových utklání máme plný počet...Zase skvělý výkon Córdoby i Samuela, ta dvojice je vskutku nepřekonatelnáí. Ivan co předvádí v tuším, 32 letech to je úžasné Jinak Muntariho gól byl úžasný, vůbec naše hra do takové 33. minutry byl výborný, pak jsme trochu polevili...Doufám, že nám Palermo pomůže a Milánu nějaký ten bodík vezme...Forza Inter, Grande Córdoba e Grande Samuel

Reagovat
Tsigi

Kecáš...Jen nechceš mluvit o tý trapný druhý půlce

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fakt, šel jsem na hokej do Třince. Mimochodem výborný zápas s výborným koncem...

Reagovat
smazaný uživatel

á, pravej fanda . jinak věřím, že kdybys tu druhou půlku viděl, ten vítězoslavnej koment by sis odpustil, nebo bys ho aspoň zkrátil

Reagovat
smazaný uživatel

tan na Třinec už chodím 12 let na permanentku, tak musel i Inter ustouipit .Soudím co jsem viděl, fakt byla ta 2. půlka tak slabá?

Reagovat
smazaný uživatel

řekněme, že když jsi předvedenou hru Udine u vás nazval betonem, tak už fakt nevím, jak bys pojmenoval to, co jste hráli na Neapol ve druhém poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

druhej polocas byl hroznej to je pravda...ale neapol nemela ani jednu...

Reagovat
smazaný uživatel

sanci :o)

Reagovat
smazaný uživatel

to né no. však jsem vám taky pochválil defenzívu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Budu s eopakovat, ale dvojice Ivan - Walter je úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to není dvojice, ale je to borec: PORTANOVA...

Reagovat
smazaný uživatel

Patooo, to přece musíš dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Cagliari Jeda, no super

Reagovat
Inzaghi

Pato co teď nedal

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má?

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Pata..

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia sundal Pata, ale na hraně šestnáctky. jj, penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho - nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš v rukávu koukám tuny respektu

Pato musel kvůli tomu faulu ze hřiště - zařvi si ještě jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem masochista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
M11

se na to vyseru uz ale

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ne ? bylo to na hraně...

Reagovat
smazaný uživatel

na hraně to bylo, ale zároveň to byl faul na červenou bych teda řekl..

Reagovat
Tsigi

Takhle dementně koplou penaltu už sem dlouho neviděl

Reagovat
panca

to zas bude zapas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Palermo

Reagovat
panca

jeste musi pato ven a pipo jde na to no nevim jestli je pro tenhle zapas ten pravej kdyz hraje tak defensivne a jen ne brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Rok nebo dva zpátky Ricky taky v Palermu nedal penaltu, shodou okolností též dost spornou...

Reagovat
GEGE

Tahle byla podle mě jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to bylo ještě před vápnem, na druhou stranu pokud by rozhodčí nenařídil penaltu, musel by golmana vyloučit.

Reagovat
Inzaghi

Měl to radši posoudit jako přímák a Ameliovi dát červenou. Už bysme vedli a hráli zbytek zápasu proti deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypadá, že náskok Interu bude i po večerním zápase 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

dnes nemuze ac vyhrat. 4 def zaloznici pipo uplne sam tam nema sanci a ronie si to tam nema s kym davat

Reagovat
smazaný uživatel

4 defenzivní? Seedorf je ofenzivní tahoun jako hrom, o tom nemůže být ani pochyb.

Reagovat
panca

sorry 3 ale proste vepredu nikdo neni a ted si slusne koledujem o gol

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme naším standardním způsobem, o útočnou kvalitu bych se nebál. Problém je, že Palermo hraje zse jeden z těch výbornejch zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vpředu vůbec nedokážete podržet míč. Palermo dobře presuje, ale to by neměl být takovej problém překonat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho měl držet ? Pato i Pippo jsou čistě brejkoví hráči s tím, že Pata jde využít i do kombinace, ale není pak pro koho vlastně kombinovat, protože v útoku nikdo není a na Inzaghiho jde teď aspoň zkoušet posílat centry ze stran, jenže tam nám to zatím dneska moc nejezdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záloha ve spolupráci s krajními obránci. Klasika, průnik do křídla, centr, gol Každopádně nákop dopředu není ideální řešení.

Reagovat
panca

to jo no jenze to by musel nekdo v ac trochu behat a makat zdaji se mi proste jako po kalbe ale to uz 2 sezony takze uz se radej nerozciluju

Reagovat
smazaný uživatel

tobe se porad neco nelibi :o) bud rad za remizu

Reagovat
panca

pocky az prijedu domu!!! si te podam

Reagovat
smazaný uživatel

juj...jsem to zakrikl krasnej pocit kdyz jsem to dopsal a fabrizio ho tam soupnul

Reagovat
smazaný uživatel

to zní pěkně, jenže bohužel jak jsem řek - beci dneska moc nejezdí. navíc hraje Dinho až moc od lajny a Seedorfovi to na OZ moc nejde + to, co už jsem napsal k útočníkům...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forever

Reagovat
smazaný uživatel

forever together: FranCesc & Zlatan + robertocarlos + InteristaCZ + další interisti

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale cházka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pojd ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobřá lidé

Reagovat
smazaný uživatel

dobří lidé

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BOYS SAN

Reagovat
smazaný uživatel

grande tifosi

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho, tref to..., ať je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

břevno..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl co...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, moje chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

ta neproměněná penalta nás teda slušně vyhodila z tempa. Palermo do nás bušilo po zbytek poločasu. teď jedině doufat, že má Carletto nápad, v šatně se zas vyhecujem a příjdem na hřiště tak, jak jsme přišli na první půli. jinak nápad by byl - stáhnout Pirla, kterej je na hřišti absolutně k ničemu a posunout na jeho místo Seedorfa, přičemž zkusit Ševu no a přejít tím pádem na 4-3-1-2 (moc jiných variant koneckonců nemáme).

btw: Pirla pak ještě u střídačky proplesknout, protože co s ním se děje, to je něco strašnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu...několikrát měl možnost krásně přenést do prostoru na křídlo. Místo toho nakopnul míč na "bijce" Pata, Ronaldinha, Inzaghiho do vápna. Přitom přehled měl vždy úžasný.

Reagovat
GEGE

Pirlo bohužel hraje stejně hrozně jak minulou sezonu.Težko říct co se s ním stalo...Jinak výkon hrozný...Takhle se o titul nehraje...Jinak souhlas s tim Seedorfem v záloze je 100x platnější takhle se jenom hledá a ztrácí míče...

Reagovat
smazaný uživatel

Tj... a jak vůbec vypadá vaše sestava teďka? By mě zajímalo, kde hraje Pirlo a Seedorf nebo Bonera

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-2-1

Abbiati - Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski - Flamini, Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Dinho - Pato (Inzaghi)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, chybí Rino a Kaká no. Naopak jeden je tam zbytečný. Chápu to střídání. Možná to tak Carletto ještě udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku 3 nebránící nedá. Nebo to riskne, dáte gól a v závěru to zase zmastí s Emersonem.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už bude muset, jestli chce s tím výsledkem něco udělat...

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, dneska asi dostanem napráskáno s tím, co hrajem

Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli dal gól??? To je jak naschváááááál!

Vucinic příště sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini, Ambro OUT

Ševa, Emerson IN

tak to jsem teda zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
panca

galliani tam se di a cumi jak puk kuvaaaa ja bych vletel do satny a dal carlovi na miste padaka protoze tohle uz neni mozny!!!! ja myslel ze jsme z toho venku ale vidim ze je to porad stejny... traeni a trapeni

Reagovat
Inzaghi

Přesně tak. Sice druhý místo,to je pěkný,ale ty výkony,to je vážně hnus. Už zase pokračujeme ve výkonech z minulé sezóny.

Reagovat
GEGE

Katastrofální výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto už fajčí..., vůbec se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

roniemu to zacina jit ale zas mu to kazi ostatni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jit mozna...ale co tak behat nebo aspon klusat?

Reagovat
panca

ale jo uz to neni tak hrozny jak na zacatku sezony!

Reagovat
smazaný uživatel

tak dela mnohem lepsi pokroky jak Adri

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ja chtel napsat pro palermo...ale to tvoje je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

a Big Maca

Reagovat
smazaný uživatel

ták ták

Reagovat
smazaný uživatel

ty cerny bundy lotto co ma palermo jsou luxus :o)

Reagovat
smazaný uživatel

vypadaj trokšu těsně, ale určitě dobré děla

Reagovat
smazaný uživatel

ou ou ou

Reagovat
Shevchenko

Dostávame pěkně na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři už je dost.

Reagovat
Shevchenko

Pěkně! Ještě tři a budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

grazie Dinho...

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraje fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to udělal moc hezky.

Reagovat
panca

moooooc pekne!

Reagovat
panca

tak vsem fanouskum AC preju klidnou noc protoze tohle je fakt moc! a gallianimu at uz se probere, podekuje carlovi a da mu padaka protoze jina cesta z toho nevede!! ps treba uz pristi sezona bude lepsi

Reagovat
Shevchenko

Gianluca.

Reagovat
Inzaghi

Dnes jsme měli možnost sledovat další díl ze ságy Městečko Miláno usína.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by to chtel juve:acm remiz...a muzem pomalicku slavit

Reagovat
smazaný uživatel

ty, to by nebylo špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusím se vyjádřit k přičinnám naší krize. Jedná se o subjektivní názory - jiné ambice ani nemají, tak k nim taky podle toho prosím přistupujte. Základním problémem, který nemůže být v žádném případě opomenut je naše vedení, jmenovitě Galliani a Carlo. Prvně jmenovaný svoji konzervativností na přestupovém trhu stížil situaci tomu druhojmenovanému. Konkrétně v otázce příchodu elitního útočníka. Nepodařilo se realizovat příchod útočníka top kvalit a přestože dotáhl přestup Ronaldinha, čímž si zaslouží obdiv, tak ale stejnak i tento transfer má jedno velké ale. Tím ale je účast Dinha (a pata) na OH. Ve chvílích, kdy se formoval tým a sehrával se na nadcházející sezónu tito dva chyběli. V přípravě to samozřejmě bylo znát a místy (chelsea) to byla opravdu ostuda. Carlo bohužel v této situaci toho tolik nezmůže, ale jeho přílišná konzervativnost a sázení už xlet na stejnou taktiku se zkrátka jednoznačně projevilo jako problém už minulou sezónu - a v té letošní to je to samé. Dalším problémem je Alessandro Nesto. Zkrátka bez něj nedokážeme hrát, ať si říká kdo chce co chce. On né jenom že je brilantním "obranářem", ale především i výborným "rozjížděčem" útočných akcí. Nemluvě samozřejmě o jeho psychickém přínosu pro tým. Bez Nesty mi chybí v týmu klid v defenzívě a v rozehře. Bonera, Kaladze ani Maldini bohužel nedokáží výše zmíněného zastoupit. Tak a na závěr jsem si nechal z mého pohledu největší naší potíž. Tou potíží je bohužel Andra Pirlo. V minulé sezóně se jasně ukázalo, jak je naše hra na něm závislá, resp. na jeho formě. Už jeho přítomnost na hřiští jakoby všechny svazovala a nutila všechny myšlenky nechávat na něm. Přitom se ukázalo, že bez něj nám to jde. Bohužel všechny útočné akce se dříve či později dostanou k němu - nutno podotknout, že mnohdy zbytečně. Andrea není ve formě, nedaří se mu přenášet hru či ji zrychlovat a často ztrácí zbytečně míč na vlastní polovině. Jak už zde psal Gattuso, tak řešení i já vidím v Seedorfovi jako v tvůrci hry. Abych jen nekritizoval, tak se vyjádřím i k těm lepším stránkám. 1. gólmani; nedělají chyby, drží nás a můžeme v klidu říci, že je na ně spolehnutí. 2. Ronaldinho; hru dokáže geniálním pasem či nahrávkou hodně zrychlit a pro obranu je hodně nebezpečný (pokud zrovna nestojí na místě). Jeho přímáky jsou parádní a u každého si můžeme být jisti, že to bude velké ohrožení branky soupeře. 3. Zambrotta; jeho podpora útoku je parádní a musím pochválit Gallianiho za tento kup. Hawk, domluvil sem.

Reagovat
panca

jj moje slova a galliani to musi taky vedet ale porad s tim nic nedela!!! skoda pro milan ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by fráze "Pirla prodat" nebyal až tak od cesty?

Reagovat
smazaný uživatel

je na něm zřejmá ztráta motivace..já si jeho prodej představit nedokážu (a Carlo podle toho, že ho po zranění hned staví do základu taky ne ), ale pro nezaujatého sledovatele by to asi bylo řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

...by nebylo špatné vrátit Pirla zpátky Interu, výměnou za 30 mil. eur

Reagovat
smazaný uživatel

za figa

Reagovat
panca

to by ac na tom vydelal!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím nejspíš úplně ve všem a podepisuju se pod to, že jedním z našich největších problémů je až příliš konzervativní vedení v čele s Gallianim. takhle - má nesporné kvality a když už si většinou řekne, že někoho přivede, tak ho v drtivé většině případů přivede..., jenže v posledních letech je málokdy schopnej se takhle do něčeho opřít (radši zahlásí to svoje "Siamo a posto" - všechno je v pořádku, nic netřeba měnit). co se týče čistě situace na hřišti, tam se opravdu začíná z Pirla stávat problém (nevěřil jsem, že to někdy řeknu). tím druhým je rozestavení, jelikož je ten náš stromeček proti poctivě bránícímu soupeři úplně na nic (čistě závislý na genialitě Dinha, Kaka', Seedorfa..., občas Pata, kdysi Pirla). Carletto se očividně bojí vsadit zpátky na osvědčené 4-1-2-1-2, ale abych řek pravdu - ani se mu nedivím. v tomhle systému totiž není místo pro Dinha a toho si nemůže dovolit posadit..., ani třeba pouze na venkovní zápasy (navíc se začíná fakt dost dobře rozehrávat, takže by to byla dvojitá blbost). no a u Pirla platí to samé..., Carlo ho neposadí. co se týče Ancelottiho osobně, v žádném případě bych se ho aspoň do konce sezony nezbavoval. nadělalo by to víc škody, než užitku. hráči jsou na něj zvyklí, v kabině je klid, pohoda..., novej kouč by musel udělat zázrak, aby do konce ligy něco rapidně změnil. trenér dostal jasnej úkol - Scudetto, nebo boj o něj do posledních kol. pokud tohle nesplní (a má na to ještě hromadu času), pak bych teprve začal řešit trenérskej post. jenže, abych byl upřímnej - z Gallianiho komentářů jde jasně vyčíst, jak by si u nás Carletta nechal nejspíš nejradši doživotně...

Reagovat
smazaný uživatel

neboj odejde kaka a uz bude pro dinha misto

Reagovat
smazaný uživatel

to radsi at odejde ten Pirlo uz neni to co bejval at ho koupi Ctiy za 30 mega a bylo by to dobry pro obe strany jinak negdy bych se fakt nebal posadit Kakaho protoze ten ted taky nema nejagg extra formu ted ho zastinil Ronaldinho a ohledne toho utoku tam by to chtelo posilit jak psal Krystof prece jenom Pipo nebude hrat vecne a Sheva se stale hleda takze v podstate a Pato vsechno prece jenom nezaridi no...

Reagovat
panca

ja myslim ze horsi s novym trenerem by to nebylo!! protoze uz se dlouho ukazuje ze to ac nejde a jak se rika nove koste dobre mete tak pro ac by to bylo v tehle situaci to nejlepsi... tohle uz neni nejaka krize to je poradny trapeni a trva to uz hodne dlouho!

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct. bylo by to budování za pochodu a podle mě by se nic extra nezlepšilo..., novej trenér většinou dodá novej impulz, ale v psychice až tak problém není (kromě Pirla, ale neřek bych, že by začal zase válet jak před lety jen proto, že by přišel novej trenér). stejně je zbytečný to řešit..., Ancelotti minimálně do konce sezony neodejde.

Reagovat
panca

ja myslim ze by novej to trosku jinak postavil a hlavne by zacal stavet hrace podle vykonu a ne podle zasluh a obliby!

Reagovat
smazaný uživatel

a co hrat na utok

....... Ronaldinho-Pato(Boriello)

.....................Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

mno jako asi by to nebylo uplne vod veci no ale zalezi jak by to vypadalo v realu na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

to mě napadlo, ale tam by byl Dinho možná moc utopenej, takže by se úplně nevyužily jeho přednosti, tudíž by se nejspíš stahoval a byl by z toho opět stromeček. ten systém chce 2 hroťáky do útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem se zmínit k obraně - s Nestou máš samozřejmě pravdu. díky jeho absenci klesla naše obrana bez přehánění o třídu a paradoxní je, že patří momentálně k nejlepším stoperům Bonera, kterej by při Sandrově zraví seděl (úplně z formy je Kakha a na Paolovi se bohužel začíná opravdu projevovat věk, přestože se to dá pořád ustát). snad se vedení aspoň tady kousne a přivede v létě minimálně 2 špičkové stopery a pravděpodobně i jednoho beka (pravděpodobnej odchod Maldiniho, Favalliho a velkej otazník Nesty).

Reagovat
smazaný uživatel

jj posilit na stoperu potrebujem jak sul nejlepe by bylo ted v lednu nejakyho mladyho obrance kterej se dokaze prosadit do zakladu nejlepe by se mi libila nahrada za Paola Terry ale to je trosku nerealny ale takovej Zapata za 8 mega by nebyl spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, proč zrovna Terry ? Zapata by možná ušel, ale mám jiný tipy - Gamberini, Santacroce, když smažu minulost, tak Barzagli a možná ten Thiago Silva (jenže krom posledně jmenovaného by to všechno bylo nejspíš na dlouhý letní vyjednávání..., žádné rychlovky v lednu).

Reagovat
smazaný uživatel

nebo zalovit negde v Jizni Americe a najit tam nejakyho sikovnyho obrance ale spis by to chtelo nejakyho Itala no ty jak rikas by nebyli spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

jsme taky zalovili a nasli Rivase

Reagovat
smazaný uživatel

hle kdy k vam prestoupil Obina??

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze inter ho vlastni uz nejakej ten rok...pokud se nepletu...chces ho?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hral prece za Chievo ne??jeste snad minulou sezonu myslim nebo ne??

Reagovat
smazaný uživatel

ale inter je vlastnikem...nevim jak to presne je nebo bylo...nejak jsem se o nej nezajimal

Reagovat
smazaný uživatel

už tam je nějakou dobu, loni hostoval v Chievu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos měl hrát v Evertonu, ale nedostal povolení...

Reagovat
panca

jenze carlo by jim stejne nedal sanci pred tema svyma oblibencema!!

Reagovat
smazaný uživatel

před kým ? vždyť Maldini skončí, Nesta už dost možná hrát nebude, s Favallim se taky moc nedá počítat a Bonera není žádnej Carlův oblíbenec (naopak - jeho pošle na plac většinou, když už není zbytí). pak už zbývá jenom Kaladze, páč Senderos se snad vrátí do Anglie...

Reagovat
panca

ja myslel ted v zime!! kdyby nekoho koupili mladyho. maldini pokud je zdravej bude hrat vzdycky a ten novej by musel byt jasne lepsi nez zbytek ale takovej se bude v zime hodne tezko shanet!

Reagovat
GEGE

Souhlas ve všem netřeba nic dodávat....

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů pěkně pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

od mala jsem zvyklej smát se interistům a najednou se smějou oni nám

zvláštní časy..., doba plná paradoxů

Reagovat
smazaný uživatel

Si zvykej lepší už to pro vás nebude Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

řek jsem interisti, né mourinhovci..., takže se Tě to vlastně netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem interu už za dob Manciniho i když je fakt že José mě sedí víc

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tak do roka bude všechno ve starých kolejích . my s Juve o Scudetto a vy...tam...kajsik...za náma

Reagovat
smazaný uživatel

kde pak...vase krize je horsi nez se cekalo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu snad ani sám nevěříš .Objektivně řečeno: kvalita kádru Interu je taková, že takřka není možné, aby v tabulce skončil hůře než druhý...Juve může nabrat formu, jako nedávno, ale na titul to nestačí, časem stejně začne ztrácet...Troufám si říci, že Scudetto bude letos opět naše a za rok ještě nevidím, ale ta síla tu je velká..

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že celkem věřím ? začněme u vás - pokud letos vyhrajete ligu a nevyhrajete LM, bude na Champions League kladen za rok ještě větší důraz, přičemž lze pomalu očekávat ztráta motivace v lize (logicky) a to zřejmá. Juve - rok od roku stoupá jistým krokem a pokud kádr přes léto ještě posílí na správných místech, budou hlavními adepty na titul, jelikož u nich je ta motivace naopak fantastická (jak pro staré, kteří se chtějí pomstít, tak pro mladé, kteří chtějí něco dokázat). a my ? u nás záleží na dvou faktorech - 1) stejně jako u Juve posílení na správných místech (v našem případě obrana a nejspíš i příchod snajpra), 2) trenér - pokud Carletto zůstane, bude to podle mě těžší, ale ne nereálný, protože má týmu stále co nabídnout (už jsem to vypisoval včera), navíc se snad konečně poučí z chyb a zkusí tým naučit taky něco nového + dobře zabuduje případné posily, které nám snad vytrhnou trn z paty. pokud nezůstane, příjde věřím špičkovej kouč, kterej týmu dodá novej impulz, naučí ho přes léto svůj styl, kterej týmu (doufejme) sedne a AC bude stejně nebezpečný a pro soupeře nepředvídatelný, jako kdysi po příchodu Carletta, kterej právě s týmem udělal to, co bych očekával od nového trenéra. vy by jste byli pro mě rázem adepti na 3.flek..., ale to je ještě daleko a uvidíme, jak se bude situace vyvíjet...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - ta tvoje věta "Objektivně řečeno: kvalita kádru Interu je taková, že takřka není možné, aby v tabulce skončil hůře než druhý..." mě vážně rozesmála

objektivita z ní přímo sálá (bavíme se o příští sezoně ! nezapomínej - viz. do roka...)

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo netvrdi...ale letos si muzem titul prohrat jenom sami...priznej me si hrajem docela tuzku a mame naskok 6bodu to je luxus...a ja reaguji na to tvoje ze to vsecno bude ve starejch koleji(napr. inter 10let 3. a kdyz bud forma tak max. 2. tahle doma je pryc)s tim se muzete rozloucit...o titul se bude prat hlavne inter,acm,juve...na stary koleje zapomen...bud rad ze jsi u toho kralovani byl ale tohle se uz opakovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že nebudete v té trojce. po mnoha, mnoha, mnoha letech jste nastoupili konečně na správnou cestu. jen věřím, že budete za rok z té trojky třetí (obzvlášť, pokud urvete letošní Scudetto). třeba se pletu, ale uvidíme (nezáleží to už ani tak na vás, jako na nás s Juve). no a že si to budem v blízký budoucnosti rozdávat jen my tři mezi sebou je vcelku jasná věc..., jako byla už od 50.let minulého století...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však ta kvalita tam bude i za rok. Neočekávám, že bychom někoho pouštěli, a vy i Juve ač se posílíte, pořád budete kádrem slabší. Jak říká kolega, prohrát si to můžeme jen sami a to i za rok, protože co do kvality kádru se s náma nemůže v lize rovnat nikdo...Další věc je tebou zmiňovaná motivace, i když myslím, že José by to nedopustil a hráči mají motivace až dost po těch minulých slabých letech bez trofejí...O všem ze současnoti svědčí věta kolegy - hrajeme tužku a stejně jsme první - to je velká pravda. Kdyby se ještě chytili i Quaresma, Mancini a Adri začal dávat góly tak bude brzy rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

nepleť sem pořád tuhle sezonu, bavím se o té příští. a říct, že i když posílíme, budeme kádrem slabší, to už je vrchol zaslepenosti. ty snad víš, kdo příjde ? k té motivaci - kdo z hráčů současného kádru ty hubená léta zažil ? César ne, Maicon ne, Cordoba ano, ale to je srdcař, Samuel ne, Maxwell/Chivu ne, Zanetti ano, ale to je kapitán, Cambiasso v podstatě ne, Muntari ne, Stankovič v podstatě ne, Ibra ne a k nim Cruz, nebo Adriano, kteří nepatří k rozhodujícím faktorům. většina těch hráčů zažila v Interu až ty vítězný léta a je tady opravdu vysoká šance, že ta motivace půjde po dalším případným Scudettu dolů, přičemž se budete už opravdu silně soustředit na LM. to všechno ale ukáže čas..., třeba se mýlím a vám startuje nová éra, ale nevsadil bych si na to a naopak je tady i šance, že o titul příjdete už letos, jelikož se bude pro vás lámat chleba ve vyřazovací části LM, kam s vysokou pravděpodobností vrhnete většinu svých sil. uvidíme...

Reagovat
Shevchenko

Tak to už je šestý zápas za sebou, který se mi nelíbil. Naposled, kdy se mi to opravdu líbilo, byl zápas s Neapolí.

Reagovat
smazaný uživatel

"dela roma...gola numero totti šika dela belrui...il gola dela rota giallorossa....el dzato dela nostro kapitano...da sibo di roma...da gi gialorosso...da biogoro...da numero dieci..Francescooo...Tottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...."

Reagovat
Slejdy

oleee

Reagovat
smazaný uživatel

Na diskusích o Serii se mi líbí ta zvláštní pohodová atmosféru. Super kluci

PS: ale pro mě to není, já se radši zůčastňuju hádek

Reagovat
Shevchenko

Diskuse o Serii A jsou na eurofotbalu ty nejkvalitnější ze všech. Před rokem bych ještě napsal PD, ale letos vám to kazí fandové Realu (Ne všichni, mere ) včele s Galacticosem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsem na nás pyšnej

Reagovat
smazaný uživatel

AC se asi zaleklo mafianu na jihu:( chtelo by to vetsi rychlost! at nazuji toto a budou i ti duchodci z AC litat jak za mlada!:D

http://cz.youtube.com/watch?v=oMPwBTl8gGE

http://cz.youtube.com/watch?v=xPvCVTLBWcw

Reagovat
Inzaghi

Dočetl jsem tvůj příspěvek po slovo důchodci,pak to pro mě ztratilo význam.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi precetl skoro cely

Reagovat
Inzaghi

K poentě jsem se už nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten konec byl pozitivni

Reagovat
Inzaghi

Nechceš mi ho prosím trochu přiblížit? K originálu už se vracet nechci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele