14. kolo
30.11.2008 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 1:0

Cagliari porazilo na domácí půdě Sampdorii Janov, která se po matném startu do ligy začínala rozjíždět. Cagliari vyhrálo především díky zlepšenému druhému poločasu, ve kterém vstřelil jedinou branku utkání Jeda.

Sampdoria začala utkání aktivněji a byla to především ona, která se tlačila do zakončení. Paolo Sammarco odcentroval na hlavu Padolina, který však minul. Padolino sehrál důležitou roli i při dalším pokusu hostí, italský fotbalista se obtočil kolem obránce a střelou vystrašil brankáře Marchettiho. Na druhé straně musel zasahovat i brankář Castelazzi proti průniku Roberta Acquafrescy, ovšem Sampdoria byla stále aktivnější. Antonio Cassano našel skulinku mezi dvěma obránci a střelou trefil pouze Marcehttiho. Brankář Cagliari znovu ukázal své kvality po ráně Bellucciho. První poločas skončil 0:0, což byl vzhledem k vývoji dobrý výsledek pro domácí.

Po změně stran se ale děly zajímavé věci, tři minuty po úvodním hvizdu se prosadil Jeda a svojí brankou poslal domácí celek do vedení. Jeda se prosadil hlavou po přímém kopu Finiho - 1.0. Michele Fini mohl zakrátko zvýšit náskok domácích, ale jeho branka nebyla uznána kvůli údajnému faulu na Dessenu. Sampdoria se z úvodní branky nemohla vzpamatovat a byli to domácí, kteří se začali tlačit více dopředu. Po jednom průniku musel zasahovat Castellazzi a následně tentýž brankář vyrazil přímý kop Michela Finiho.

Sampdoria se snažila o vyrovnání, ale nebylo jí přáno. Smůlu v koncovce měli Gastaldello a Gennaro Delvecchio, jejichž hlavičky šly mimo. Cagliari nakonec vedení uhlídlo a vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele