Serie A - preview 14. kola

29.11.2008, 08:36, aktualizováno 30.11.2008, 09:43
Previews
Inter Milán bude hájit první místo v těžkém utkání proti Neapoli, která je zatím čtvrtá. Na zaváhání svého rivala čeká AC, rossoneri jedou do Palerma. Lazio hraje v Bergamu, Fiorentina na půdě AS Řím. Udinese proti Chievu nebere nic než tři body.
Calcio Catania - US Lecce  (sobota 18:00)
Catania i Lecce mají po posledním utkání co napravovat, oba celky totiž dostaly od svých soupeřů nadílku v podobě tří gólů. Catania prohrála se Sampdorií, Lecce zase podlehlo římskému AS.

Právě zápasy na venkovních stadionech hráči Catanie evidentně nezvládají, důkazem byla poslední porážka 3:0 od Sampdorie Janov. Bilance v domácích utkáních je velmi dobrá, šest výher a pouze jedna jediná porážka, kdežto bilance ve venkovním prostředí je žalostná, tři remízy a tři prohry a žádná výhra. To řadí tento sicilský klub až na devátou příčku. "Doma jsme bezchybní, jelikož hrajeme s větší bezstarostností, bohužel venku děláme víc chyb než v domácích zápasech." Poukázal na rozdíl ve venkovních a domácích zápasech generální ředitel Catanie Pietro Lo Monaco. Nyní Catanii čeká souboj s relativně lehčím soupeřem než je Sampdoria, a to sice s Lecce.

Nováček letošní Serie A pokračuje v trápení a po prohře s AS Řím se velmi nebezpečně přiblížil sestupovým pozicím. Lecce přitom nehraje špatně, vcelku dobře pracuje v defenzívě, jenomže problémem je ofenzivní činnost týmu. Přitom se zdálo, že se tým po překvapivé remíze s AC Milán a přestřelce se Sampdorií zvedne, jenže všechno zase vrátila do starých kolejí vysoká porážka s Římem. Svěřenci trenéra Beretty cestují do Catanie s vidinou zisku alespoň jednoho bodu, ale všichni jsou si moc dobře vědomi, že je na Sicílii nečeká snadná práce.

Domácímu celku budou kvůli zranění chybět Martinez, Terlizzi a Llama, hostům zase Konan a Mihoubi.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Sardo, Stovini, Silvestre, Alvarez - Carboni, Ledesma, Biagianti - Mascara - Paolucci, Plasmati
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benussi - Polenghi, Diamoutene, Fabiano, Esposito - Munari, Ardito, Zanchetta, Caserta - Giacomazzi - Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.00 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Reggina Calcio  (sobota 20:30)
Juventus Turín se bude chtít po porážce v Derby d’Italia znovu vrátit do své předešlé formy a udržet si třetí místo před dotírající Neapolí, jeho soupeřem bude Reggina, které prozatím patří osmnácté, sestupové místo. Ovšem s tím, že dvě utkání po sobě vyhrála.

Stará Dáma má za sebou náročné utkání na horké nebo spíše zamrzlé půdě v ruském Petrohradě proti domácímu Zenitu. Parta okolo Del Piera a Nedvěda tam vyválčila bod a jen potvrdila už jistý postup do osmifinále Ligy mistrů, ovšem je tu jisté varování a to sice, že Juventus jak v utkání s Interem, tak i právě s Petrohradem nevstřelil ani gól. "Po sedmi výhrách, ve kterých obrana nechybovala přišla porážka proti Internu. Proti skvělému týmu s ohromnou ofenzivní silou. Naše defenzíva letos pracuje velmi dobře, ale je to celý tým který hraje dobře." Hovořil o formě a utkání s Interem obránce Nicola Legrottaglie.

Velmi dobré výsledky předvedla minulá dvě utkání Reggina, která nejprve senzačně vyhrála na hřišti Udinese 1:0 a poté toto vítězství potvrdila v domácím měření sil s Atalantou Bergamo (3:1). Reggina se tedy, jak se zdá být zvedá, ovšem i nadále zaujímá sestupovou pozici. "Můžeme být ještě lepší, v sobotu musíme hrát tak, jakoby to byl náš poslední zápas sezony." Burcoval tým před těžkým zápasem brankář Andrea Campagnolo.

V minulé sezoně obdržela Reggina v Turíně výprask 4:0, ale v domácím prostředí svému soupeři porážku oplatila výhrou 2:1. Nicméně to nic nemění na tom, že jasný favoritem bude pro toto utkání Juventus.

Juventus trápí velmi rozsáhlá marodka, kvůli které nemohl se Zenitem Clauido Ranieri šetřit své největší opory. Staré Dámě budou chybět Jorge Andrade, Cristiano Zanetti, Jonathan Zebina, David Trezeguet, Gianluigi Buffon, Hasan Salihamidzic, Dario Knezevic, Christian Poulsen a Portugalec Tiago. I na straně hostí lze napočítat několik citelných ztrát, a to sice Giosu, Cascioneho, Lanzara, Puggioniho a Luku Vigianiho.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Camoranesi, Sissoko, Marchisio, Nedved - Amauri, Del Piero
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Cirillo, Valdez, Santos, Costa - Alvarez, Barreto, Carmona, Barillà - Brienza - Cozza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
AS Řím se pomalu zvedá z výsledkové krize z úvodu sezony a vzestup formy bude chtít potvrdit i v dalším kole. Nečeká ho ale vůbec lehký úkol, protože na Stadio Olimpico přijede Fiorentina.

Římský záložník Matteo Brighi před duelem s Fiorentinou prohlásil, že pro jeho tým bude velice důležité vyhrávat nad týmy z vyšších pater tabulky. Giallorossi se snad konečně dostali z velké krize, která je provázela v úvodu sezony a nyní již mají na svém kontě dvě výhry v řadě.

Ty jim zároveň zajistily posun ze sestupových míst na 15. místo. Nyní je čekají Fialky, které jsou pravým opakem Římanů. Sezonu Fiorentina rozjela skvěle, ale v posledních týdnech se jí nedaří podávat ty nejlepší výkony, proto až šesté místo.

"Musíme stoupat tabulkou, takže každý zápas, který hrajeme proti výše postavenému týmu musíme vyhrát, jen tak můžeme snížit bodovou ztrátu," narazil Brighi na devítibodový rozdíl mezi jeho klubem a Violou. "Bude důležité pokračovat v nastolených výkonech a vyšplhat se k vrcholu tabulky co nejrychleji."

Kouč Luciano Spalletti nemůže počítat se zraněným obráncem Christianem Panuccim. Na druhou stranu se mu ovšem vrací několik hráčů z marodky. Jedním z nich je kapitán Francesco Totti, jenž má velký podíl na vzestupu formy Římu.

Na druhé straně barikády, v táboře hostů, musí řešit větší počet absencí. Cesare Prandelli nemůže vinnou trestu postavit obránce Comotta a také zraněné Dainelliho, Donadela a Jorgensena. Fiorentina se bude snažit napravit zaváhání v Lize mistrů, kde podlehla Lyonu a definitivně přišla o naději postoupit do další fáze.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Taddei, De Rossi, Brighi - Baptista, Vučinič - Totti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Zauri, Kroldrup, Gamberini, Vargas - Kuzmanovič, Felipe Melo, Montolivo, Santana - Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Cagliari chytlo slušnou formu a stoupá tabulkou, něco podobného se ale dá říct i o Sampdorii. Tým ze Sardinie vyhrál tři poslední domácí zápasy, poradil si i s Fiorentinou, Janovští naplno bodovali ve čtyřech z posledních pěti utkání.

Že má Cagliari formu, potvrdil i minulý víkend, kdy vybojovalo cennou remízu v Neapoli a stalo se letos vůbec prvním týmem, jenž se ze San Paola vracel neporažen. Že by domácí měli být favority napovídá nejen jejich forma, ale také forma janovského celku na hřištích soupeřů - Sampdoria zatím venku vybojovala jediný bod a dala jen dva góly.

Domácí se musí obejít bez stále zraněných Michele Caniniho a Marca Pisana, chybět bude i další obránce Alessandro Agostini, jenž nasbíral čtyři žluté karty. Šanci by letos poprvé od začátku mohl dostat Daniele Magliocchetti. Největší hrozbou Cagliari je reprezentant do 21 let Robert Acquafresca, jenž dal v posledních třech domácích zápase čtyři góly.

Na druhé straně chybí zraněné trio Angelo Palombo, Marco Padalino a Nenad Krstičič a také jeden suspendovaný, Stefano Lucchini. Šanci by po zranění měl dostat Hugo Campagnaro. I Sampdoria má svého tahouna a není jím nikdo jiný než "zlý hoch" Antonio Cassano. Ten se v posledních dvou kolech trefil třikrát.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Matheu, Lopez, Bianco, Magliocchetti - Fini, Conti, Biondini - Cossu - Acquafresca, Jeda.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Campagnaro, Gastaldello, Accardi - Stankevicius, Delvecchio, Sammarco, Franceschini, Pieri - Bellucci, Cassano.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Atalanta BC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Už šest let čeká Lazio Řím na vítězství na půdě Atalanty Bergamo, Biancocelesti tam naposledy vyhráli 6. října 2002. Domácí ale nechtějí tuto sérii utnout a proti Laziu budou chtít naplno bodovat, opřít se mohou především o dobrou domácí bilanci, na stadionu Azzurri totiž letos prohráli pouze jednou.

Naposledy tu Atalanta překvapivě přejela Neapol 3:1, když dvakrát smrtelně udeřila až v samotném závěru. Nicméně klub z Bergama na tuto výhru nenavázal a stejným výsledkem prohrál v Kalábrii s Regginou a i proto se tým trenéra Luigiho Del Neriho pohybuje jen okolo desátého místa. "Na papíře mají lepší kádr, nicméně my chceme za každou cenu vyhrát. Dáme do toho vše," vzhlíží k utkání s Laziem jeho někdejší hráč Thomas Manferdini.

Lazio po nešťastně prohraném derby jen remízovalo na Olympijském stadionu s Janovem 1:1 a v tabulce zůstalo na pátém místě, ovšem na vedoucí Inter Milán už ztrácí sedm bodů. Biancocelesti vyhráli tři ze šesti venkovních utkáních a v Bergamu by si rádi připsali čtvrté vítězství. O výhru se pokusí bez čtveřice zraněných hráčů, mimo hru je Firmani, Matuzalem, Siviglia a Pandev. Právě absence Gorana Panděra je nejvážnější ztrátou Římanů.

I na straně Atalanty je několik zraněných a utkání proti Laziu propásnou D'Agostino, Cigarini a Cerci. Jak už bylo řečeno, Lazio už tu šest let nevyhrálo, ale celkově má lepší vzájemnou bilanci.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Garics, Talamonti, Manfredini, Belini - Ferreira Pinto, De Ascentis, Guarente, Padoin - Doni - Floccari
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Lichtsteiner, Cribari, Rozehnal, Radu - Brocchi, Ledesma, Manfredini - Foggia, Rochci, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Inter Milán už znovu kraluje italské Serii A. Ve 14. kole ovšem přivítá Neapol a nečeká ho nic lehkého. Neapoli se sice v posledních zápasech příliš nedařilo, přesto se ale drží na čtvrté pozici a právě na Inter ztrácí šest bodů. Inter má za sebou již čtyřzápasovou šňůru vítězství.

Neapolský ředitel Peirpaolo Marino ovšem nepřipouští, že by byl jeho tým v nějaké krizi. Azzurri totiž v posledních dvou zápasech získali pouze bod a spadli na čtvrtou pozici. Navíc ztratili stoprocentní domácí bilanci, když pouze remizovali s Cagliari. Pokud se ale bude Neapol chtít vrátit zpět do boje o prví pozici, musí Inter porazit. Nerazzurri ale nepoznali hořkost porážky již osm zápasů a na vlastní půdě je bude obzvlášť těžké překonat.

"Měli bychom na San Siro jet s cílem získat tři body, ačkoliv pravděpodobnější variantou je, že prohrajeme," prohlásil pro list Corriere dello Sport Marino. "Ale ať se stane cokoliv, nemůže tvrdit, že je Neapol v krizi. S Milánem a Atalantou jsme prohráli kvůli vlastnímu gólu. Nad Cagliari jsme vedli až do 95. minuty, nakonec z toho byla remíza. Pokud bychom remizovali v Bergamu (Atalanta) a porazili Cagliari, mohli bychom být na druhém místě."

Inter bude chtít v ligovém střetnutí napravit zaváhání v Lize mistrů, kde mužstvo Josého Mourinha podlehlo Panathinaikosu. Poslední důležité vítězství na Juventusem zařídilo Nerazzurri tříbodový náskok na čele tabulky, ale obránce Ivan Cordoba ví, že Inter nesmí přestat pracovat.

"Myšlenka oddechu po výhrou nad Juve není možná," prohlásil. Slova svého spoluhráče podpořil také Zlatan Ibrahimovič, jenž řekl, že hlavním důvodem, proč se Neapole bát, je Ezequiel Lavezzi. "Nastoupíme proti mužstvu, které doposud hrálo velice dobře, skutečně dobře. Lavezzi je skvělý útočník, který se mi líbí. Měli bychom k nim chovat velký respekt."
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell - Zanetti, Cambiasso, Muntari - Stankovic - Adriano, Ibrahimovic
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Iezzo - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Blasi, Gargano, Hamšík, Mannini - Zalayeta, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Udinese spadlo z čela tabulky až na aktuální osmé místo, proti Chievu tak potřebuje zabrat. Nováček by měl být k nastartování vítězné série ideální soupeřem, jelikož dosud získal pouhých šest bodů.

Účastník Poháru UEFA naposledy prohrál 2:4 ve Fiorentině. "Každý zápas vám ukáže věci, ze kterých je třeba se poučit. Když to uděláte, příště můžete být o hodně lepší," říká domácí obránce Giovanni Pasquale.

"Tento víkend jsme plně připraveni na Chievo. Potřebujeme vyhrát a s tímto cílem jdeme do utkání. Nesmíme se příliš dívat, kdo proti nám hraje, důležité je, že chceme vyhrát my," dodává Pasquale.

Do sestavy Udinese by se měli vrátit uzdravení útočníci Di Natale s Quagliarellou, přesto je seznam absentérů v domácích řadách dlouhý. V trestu jsou Pepe, Floro Flores a Domizzi, mezi zraněnými pak trojice Isla, Tizzone, Zapata.

Chievo se zatím trápí. Nováček vstřelil v třinácti kolech pouhých šest branek a získal stejný počet bodů. Žádný div, že je v tabulce úplně poslední. Nedělní cíl je jasný - neprohrát posedmé v řadě.

"Jediná cesta z našich problémů je tvrdá práce a my musíme pracovat ještě tvrději," říká obránce Andrea Mantovani. "To co jsme dosud předváděli rozhodně nebylo nic extra, proto musí každý z nás přidat."

"Potřebujeme jednou vyhrát, to by nám hodně pomohlo," dodal Mantovani. Trenér Domenico Di Carlo bude muset udělat dvě změny v sestavě. Zranění nepustí na hřiště Erjona Bogdaniho, Marco Malago je v trestu.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Motta, Coda, Felipe, Lukovic - Inler, D'Agostino, Pasquale - Sanchez, Quagliarella, Di Natale
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Moro, Mandelli, Yepes, Mantovani - Pinzi, Bentivoglio, Marcolini - Luciano, Langella - Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Janov bude chtít ve 14. kole stavět na svojí dosavadní stoprocentní domácí bilanci, když na Stadio Luigiho Ferrarise přijede Bologna. Ta má za sebou tři remízové zápasy a potácí se na předposledním místě. Janov se bude chtít výhrou vrátit zpět mezi špici ligy.

Rossoblu zatím letos vyhráli všech šest svých domácích zápasů a ve stejném duchu budou chtít pokračovat i proti Bologně. "Rozhodně nesmíme svého soupeře podcenit," prohlásil trenér domácích Gasperini. "Je to nebezpečný tým, jehož největší síla je v protiútocích, jelikož mají hráče jako Di Vaio a Valiani," řekl dále Gasperini, jenž Di Vaia zná z jeho nedávného působení právě v Janově.

"Di Vaio byl jedním z našich nejdůležitějších hráčů." V Janově si ale nakonec Di Vaio nedokázal najít stálé místo v základní sestavě a v létě odešel do Bologny, kde našel skvělou formu. Vstřelil totiž již sedm branek. "Jsem za něj skutečně šťastný, je to milé překvapení," dodal Gasperini.

Di Vaio také moc dobře ví, že Janovu má za co děkovat. "Po působení v zahraničí jsem se vrátil právě do Janova a mám na něj dobré vzpomínky. S každým v klubu jsem měl dobrý vztah a jsem šťastný, že si proti nim mohu znovu zahrát," řekl Di Vaio, jenž neví, jaké přijetí má čekat od domácích fanoušků. "Podpora fanoušků je nyní ovšem další janovskou zbraní. Je velice těžké odvést si odtamtud body, vždyť se to nepovedlo ani Milánu s AS Řím," uvědomuje si Di Vaio.

V útoku Grifů po něm převzal štafetu Diego Milito a ani jemu se nevedne vůbec špatně. Ten má totiž na svém kontě branek již dokonce jedenáct. Trenér Gasperini pravděpodobně pro zítřejší duel bude postrádat srdce sestavy Thiaga Mottu a Ivana Juriče, kteří jsou suspendováni, respektive zraněni. Návrat ovšem chystá Omar Milanetto.

Bologna bude chtít po třech zápasech, v nichž remizovala, konečně vyhrát a trenéru Sinišovi Mihajlovičovi bude chybět jen Davide Bombardini. Nahradí ho Davide Carrus.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Papastathopoulos, Ferrari, Biava - Rossi, Milanetto, Juric, Vanden Borre - Sculli, Milito, Palladino
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Lanna - Coelho, Mingazzini, Mudingayi, Valiani - Marchini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.55 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - Turín FC  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Franchiho přivítá domácí Siena turínské FC. Oba celky se nacházejí ve druhé polovině tabulky, jenomže jak v Sieně, tak i v Turíně se začíná blýskat na lepší časy. Bianconeri chtějí zopakovat triumf proti Chievu, Toro zase dobrou druhou půli proti AC Milán.

Domácí Siena se po pomalém startu začíná rozjíždět, Bianconeri jsou silní především doma, kde letos ještě neprohráli. Ze stadionu Artemia Franchiho odjela s nepořízenou Fiorentina nebo AS Řím. K tomu Siena přidala první výhru venku, když v minulém kole vyhrála na půdě Chieva Verona 2:0. Forma týmu se zdá být dobrá, jenomže ani Turín není bez šance.

Turínští mají za sebou velmi dobrý druhý poločas díky kterému nakonec v utkání s AC Milán bodovali. Remízu 2:2 zajistil z pokutového kopu čtvrthodiny před koncem Alessandro Rosina. Toro však musí máknout dál, jelikož jeho situace v lize není dobrá, pouze náskok jednoho bodu na sestupovou Regginu znamená ještě hodně práce.

"Siena je velmi těžký protivník, který hraje především takticky v domácích zápasech. Mají dobrého trenéra, který představuje kvalitu tohoto týmu. Bude to velmi těžký zápas ale všechna utkání v Serii A jsou těžká," chválil svého protivníka trenér Turína Di Loreto. V Loňské sezoně dopadlo střetnutí těchto týmů smírně, v Turíně 1:1, na Sieně pak 0:0.

Sieně v tomto zápase nepomůže náhradní brankář Eleftheropoulos, dále pak i Ficagna, Del Prete a Codrea. Úplně stejně jsou na tom hosté z Turína, do Sieny neodcestují Malonga, Abate, Corini a Rakušan Saumel.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Zuniga, Rossettini, Portanova, Del Grosso - Jarolím, Vergassola, Galloppa - Kharja - Ghezzal, Maccarone
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Diana, Natali, Pratali, Rubin - Colombo, Dzemaili, Barone, Rosina - Stellone, Amoruso
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - AC Milán  (neděle 20:30)
Těžké utkání čeká fotbalisty AC Milán na hřišti sicilského Palerma. Domácím se zatím příliš nedaří a s jedenácti body jim patří jedenáctá příčka, ovšem ani Milán naposledy neoslnil, když pouze remízoval na hřišti Turína 2:2.

Palermo letos střídá hodně dobré výkony s těmi podprůměrnými, svěřenci trenéra Ballardiniho například porazili Juventus na jeho hřišti, ale pak prohráli s Turínem nebo ztratili s Bolognou a Lecce. Jedenáctá pozice je pro tento ambiciózní celek neuspokojivá, tým pomýšlí ne evropské poháry ale především díky nevyrovnaným výsledkům se jim to zatím nedaří.

Naposledy Palermo ztratilo na hřišti sestupové Bologni, když tam remizovalo 1:1. Za bod mohli být nakonec Rossoblu rádi, protože vyrovnávací branku vstřelil až ve druhé minutě nastavení Davide Succi. Na stadionu Renza Barbery se nyní očekává velká bitva proti milánskému AC, které zaujímá druhé míst před Interem Milán.

"Víme, že nastoupíme proti nejsilnějšímu celku v lize, ale uděláme všechno proto, abychom předvedli náš nejlepší výkon a vybojovali pro nás co nejlepší výsledek," prohlásil před utkáním Antonio Nocerino.

Milánští mají za sebou těžké utkání Poháru UEFA proti anglickému Portsmouthu, ve kterém už prohrávali 2:0, ale nakonec díky trefám Ronaldinha a Inzaghiho alespoň vyrovnali, čímž si zajistili postup do další fáze. Rossoneri nedokázali vyhrát ani v posledním ligovém utkání na hřišti turínského FC, se kterým, jak už bylo řečeno, remizovali 2:2.

Ancelottiho svěřenci ztrácejí na vedoucí Inter Milán tři body a ty by rádi v utkání s Palermem získali a na městského rivala se bodově dotáhli. Pokusit se o to musí bez brazilce Kaká, jenž nemůže nastoupit kvůli vysokému počtu žlutých karet. Do utkání nezasáhnou ani obránce Alessandro Nesta a útočník Marco Borriello.

Davide Ballardini na lavičce domácích má výhodu v tom, že mu nebude chybět žádný hráč kádru. Carlo Ancelotti sice tuto výhodu nemá, ale i přesto budou jeho hráči pro toto utkání větším favoritem. Rossoneri by navíc rádi svému soupeři oplatili loňskou porážku na stadionu Renza Barbery, tehdy tam Milán prohrál 2:1.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Amelia - Cassani, Carrozzieri, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Liverani, Bresciano - Simplicio - Cavani, Miccoli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Ronaldinho - Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.10 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1393120:730
2.AC Milán1383219:1027
3.Juventus FC1373317:924
4.SSC Neapol1373319:1324
5.SS Lazio1372422:1423
6.ACF Fiorentina1372418:1223
7.Udinese Calcio1363421:1421
8.Janov CFC1363420:1521
9.Calcio Catania1363414:1421
10.Atalanta BC1352614:1517
11.Città di Palermo1352616:1817
12.AC Siena1344511:1216
13.UC Sampdoria1244413:1516
14.Cagliari Calcio1342714:1714
15.AS Řím1242614:1814
16.Turín FC1333714:1912
17.US Lecce1326512:1812
18.Reggina Calcio1332812:2411
19.Bologna FC1323811:229
20.Chievo Verona131396:216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
GEGE

Dneska dvě 1.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska trojice z horkého jihu vs. severní tyran

v obou případech pravděpodobné vítězství domácích..., v obou případech bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

no v nedělu hrajů další tyrani ze severu Inter a AC ,.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hrajů. vynikající postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

Catania-Lecce 2:1

Juve.Reggina 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juve asi neztratí, i když by mohli...Tahák kola je samozřejmě zítra na San Siru. No jsem zvědav, jestli si hráči po středě už uvědomili co znamená hrát za Inter. Musí být patrná snaha a touha, kvality jsou jednoznačné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahák kola je dneska o půl deváté

Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra je supertahák

Reagovat
smazaný uživatel

Který skončí 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo chápu, ty chceš mít vždy poslední slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak . zítra o půl deváté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve - Reggina, mám tam nějaké dua na sledovačku, jako: Del Piero X Cozza, Amauri X Brienza, Manninger X Campagnolo a co mě bude ještě zajímat, práce obou záloh.

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavním tahákem je pro mě AS - Fiorentina, ten zápas ale neuvidím . Jinak dneska Catania - Lecce, to je dilema pro sebevraha, komu v tomto zápase proboha fandit? Asi raději pojedu na Kometu do Berouna.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se překonám a budu fandit Sicilanům, ale pouze kvůli Ledesmovi ve fantě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem snad radši nejezdi. Hokej, který předvádíme je otřesnej a kometa má jasný body podle mě. Sám sem z Berouna a ani mě nenapadlo se na ty dřeva jít podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, hoši poradťe koho mám dát do útoku ve Fantě

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvůj útok je strašnej , ale asi bych zkusil trojici Floccari, Vučinič a...Max. i když já se svými výsledky nemám moc co radit .

Reagovat
smazaný uživatel

...Taky bych to tak viděl, ale posadím Miccoliho a on dá branku, jako naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Miccoli vám asi gól nedá. Já zase nevím, jestli vyndat Cassana nebo Mascaru. V záloze má asi smůlu Brienza, Reggina nedala na Juve strašně dlouho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš aspoň z čeho vybírat..., mě se solidně rozpadá útok. Gila, Amoruso a k nim ? Pepe vykartovanej, Bianchi přikovanej k lavičce, Denis na lávku tipovanej, Borriello zraněnej. asi budu muset tipnout mezi Bianchim a Denisem, pokud nechci měnit rozestavení...

Reagovat
smazaný uživatel

Domizzi vykartovaný

Reagovat
Tomanatura

Catania i Juve vyhrají, na Sicílii to bude 1:0, v Turíně 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dossena odchádza-záujem Rím,Juve....

Reagovat
Slejdy

dvě jedničky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

em jedenáctko, dáš mi icq jestli teda máš já abych měl taky pro případ nouze nějakýho fandu juve....

Reagovat
M11

305 566 283

Reagovat
smazaný uživatel

trošku Berettův majstrštyk, poslat na hřiště Castilla

Reagovat
M11

tj teda.. a ja si tak pral aby dnes udzeli domaci ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

hele, Handanovič nebyl schopnej od draftu udržet čisté konto a taky žiju...

Reagovat
M11

vsiml sem si.. zijem to jo.. ale na jakych mistech

Reagovat
smazaný uživatel

A můj nechat ho na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vzpomněl jsem si na Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Castillo 1 dotek s míčem tak se to dělá Jinak Mascara a Paolucci nejlepší hráči na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Orlandi je blázen, ta jeho kamenná tvář...stále stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro ho tam zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je hrozná :X

Reagovat
Shevchenko

Zase ta fotka ??

Reagovat
smazaný uživatel

Opět ta fotka ?

Reagovat
Tsigi

není nad albína ronaldinha to jinde nenajdeš

Reagovat
smazaný uživatel

mě připadá spíš jako mrtvej, než jako albín

Reagovat
Slejdy

vyhraje inter ?

Reagovat
GEGE

Když nemůže hrát Kaká tak by se mělo hrát na dva hroty a na jeho místo dát Ronaldinha...Rozhodně nechat Seedorfa v záloze a necpat ho tam kde mu to moc nejde...Očekávám těžký zápas ale nesmíme zaváhat....0:1(Pippo)FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

můžete mi někdo vysvětlit, proč postavil Reja Rinauda místo Santacroceho ?

Reagovat
smazaný uživatel

O Di Nataleho stojí Rubin Kazaň. Je podle vás tento přestup reálný?

Reagovat
Tsigi

Myslím, že ne, Udine nepustí svýho nejlepšíího hráče a obzvlášť do Kazaně. Spíš, kdyby odcházel, tak půjde do většího italskýho

Reagovat
smazaný uživatel

nic o tom nevím, ale Udine není z týmů, které by přehnaně držely své nejlepší hráče. jejich přestupová politika velí levně koupit, výhodně prodat, takže pokud by Kazaň nabídla dostatečnou částku, nereálný by to nejspíš nebylo. samozřejmě bych ale byl radši, kdyby Di Natale zůstal v Itálii a navíc je to jejich nejlepší hráč, takže by se snad o něj aspoň trošku poprali...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhé straně by si asi zavřel dveře do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

tj..., bral jsem to jen ze strany vedení Udinese.

Reagovat
Tsigi

V létě se mluvilo o zájmu Říma a taky tam nešel. Pokud má rozum tak do Ruska nepůjde to je ještě horší volba než všechny ty Wolfsburgy

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný, já tím chtěl jen říct, že by se tomu vedení při dostatečné nabídce nejspíš nebránilo. vždycky to tak u nich fungovalo (Amoroso, Iaquinta, Jankulovski, Pizarro, Jörgensen atd.). Di Nataleho postoj neznám, ale samozřejmě věřím, že by upřednostnil zůstat v Itálii...

Reagovat
Tsigi

Druhej gol Interu fakt parádní akce

Reagovat
smazaný uživatel

jn, luxusní. holt kde není Fabiano, ani Iezzo nelape...

Reagovat
GEGE

Tj teda ta Cruzova patička

Reagovat
Tsigi

Ten Lavazziho taky nebyl špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska jeden gól hezčí, než druhej.

Ezequiel LAVEEEEZZI

Reagovat
Tomanatura

A u koho začala ta akce, kvůli které je to 2:1?

Reagovat
smazaný uživatel

u Lavezziho

Reagovat
Tomanatura

Nápověda, je to hráč Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan....prodat

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan se nějak rozehrává

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele