14. kolo
30.11.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 1:1

Boloňský Marco Di Vaio připravil Janov, svůj bývalý klub, o stoprocentní bilanci na domácí půdě. V 63. minutě totiž odpověděl na branku Sculliho a rozhodl o konečném výsledku 1:1. V Serii A již tak není žádný tým, který by doma vyhrál všechna utkání.

Hráčům utkání na Stadio Ferraris pořádně ztěžoval vydatný déšť a hra tak nebyla úplně pohledná. Z 25 metrů se odhodlal k první střele zápasu Marchini, ale domácí brankář Rubinho ji zlikvidoval. Poté převzali útočnou iniciativu domácí, ale útěk Diega Milita zastavil Moras. O chvilku později byl v akci opět argentinský útočník, jenž ovšem o kousek nedosáhl na Bocchettiho pas. Nad branku pak pálil Papastathopoulos.

Blízko úvodní brance byl na druhé straně Di Vaio, jenž ještě loni nastupoval v dresu Grifů, ale volejem z blízkosti branku přestřelil. V závěru prvního poločasu měla další velkou šanci Bologna, když se do Zenoniho centru položil těsně před brankovou čarou Mingazzini, ale míč se nakonec do branky nedostal, trefil břevno.

Nakonec to byl Janov, kdo se ujal vedení. Vše se odehrálo už ve druhém poločase, deset minut po jeho začátku. Na druhý poločas do hry naskočil Andrea Gasbarroni a okamžitě změnil obraz hry. Nejprve svojí střelou donutil k dobrému zásahu Antonioliho a poté připravil přesným centrem gólovou pozici Scullimu, jenž hlavičkou otevřel skóre.

Radost ze vstřelené branky ale domácím netrvala příliš dlouho, jelikož o osm minut později našel Adailton Di Vaia a ten hlavičkou vyrovnal. V nastaveném čase se mohl do sítě bývalého zaměstnavatele ještě jednou trefit Di Vaio, ale vynikající zákrok předvedl u bližší tyče Rubinho. Ještě později měl šanci na druhé straně Milito, ale ani ten branku nedal a utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele