Serie A - souhrn 13. kola

17.11.2012, 19:57, aktualizováno 19.11.2012, 22:40
Komentáře a souhrny
AS Řím porazilo v dohrávce Turín a poskočilo na šesté místo. Hodně týmů z popředí tabulky v tomto kole sbíralo jen po bodu - Juventus remizoval s Laziem, Neapol s AC a Inter s Cagliari. Toho všeho využila Fiorentina, která si poradila s Atalantou. Tu předskočila Catania, z posledního místa se odlepila Siena. Janovské derby opanovala Sampdoria...

AS Řím - Turín FC 2:0

19.11.2012 20:45

Góly: 71. Daniel Osvaldo (pen.), 86. Miralem Pjanić

AS se díky dvěma pozdním gólům dočkalo tří bodů, klíčová byla střídání trenéra Zemana. Obrana FC Turín ale po většinu zápasu předváděla velmi dobré výkony a AS se neprosazovalo vůbec snadno.

Týmu trenéra Zemana se daří velmi střídavě a momentální sedmá příčka se určitě nedá považovat za úspěch. Římští fanoušci proto vkládali do dnešního zápasu s nováčkem z Turína velké naděje. Zvlášť, když si navykli na skvělou formu Erika Lamely. Turín ale není radno podceňovat, Giampiero Ventura podle vlastních slov obdivuje práci českého trenéra a také sází na ofenzivní styl.

Domácí se snažili přikovat svého soupeře k vápně již od začátku, v šesté minutě se mohl prosadit Pablo Osvaldo, po Pjaničově nahrávce ale mířil mimo Gilletovu bránu. Jen o tři minuty později si Erik Lamela vzal míč pod svůj patronát, přeběhl celé hřiště až k bráně Turína a nahrál na Osvalda. Reprezentační útočník ale svůj obstřel poslal mimo bránu.

Brankář Gillet měl o poznání víc práce, následovala Tottiho rána těsně vedle tyče. Na druhé straně jsme viděli rychlý přechod do útoku v podání bývalého Římana Cerciho, který si poradil s Balzarettim a přihrával na nabíhajícího Bianchiho, kapitán Turína ale našel jen dobře zasahujícího Goicoecheu.

Poločasová přestávka minula a oba týmy znovu vyběhly na Stadio Olimpico. Druhá půle pokračovala v podobném stylu jako první, tedy domácí se snažili konečně změnit bezbrankový stav, hosté z Turína úporně, ale stále velmi kompaktně bránili. Výborně hrající stoperskou dvojici v podání Ogbonny a Glika dlouho nemohli hráči Giallorossi překonat.

Kamil Glik vyrostl ze země vždy, když to bylo zapotřebí a chirurgicky přesnými zákroky ničil naděje domácího týmu. Nutno ale vyzdvihnout výkon celé obranné čtveřice, a to včetně brankáře Gilleta. Turín se spoléhal především na rychlé protiútoky tažené Cercim a zakončované zpravidla kapitánem Bianchim.

Klíčové eso z rukávu nakonec vytáhl právě lodivod AS, když trochu překvapivě stáhl dvojici Totti - Florenzi a nechal na trávníku pobíhat Mattiu Destra s Marquinhem. Brazilský záložník o chvíli později pronikl do pokutového území hostí a po menší strkanici upadl. Rozhodčí Guida si nechal pár momentů na rozmyšlenou a po poradě se svým asistentem rozhodl o penaltovém kopu pro domácí Vlky.

Jeho zahrávání se ujal Pablo Osvaldo a s kapitánskou páskou na ruce poslal do té doby vynikajícího brankáře Gilleta na druhou stranu - 1:0. Být v tuto chvíli poblíž trenéra Ventury mohlo být docela nebezpečné, protože zkušený kouč byl naprosto nespokojen s výrokem sudího Guidy. Za blíže neurčité poznámky byl o chvíli později vykázán z lavičky.

Sedm minut před koncem se do zakončení dostal znovu útočník Osvaldo, svůj osmý gól ale nepřidal, protože ztroskotal na zákroku brankáře Gilleta. To ale jeho spoluhráče příliš mrzet nemuselo, protože tři minuty poté se prosadil navrátilec do sestavy, mladý záložník Miralem Pjanič. Ten je střelecky při chuti, naposledy korigoval v prohraném derby s Laziem střelou ze třiceti metrů. A podobně se trefil také dnes večer. Jeho rána byla ještě zblokována jedním z hostujících obránců a nakonec skončila za zády bezmocného Gilleta.

Giallorossi jsou po výhře šestí, stále se dívají na záda svému rivalovi, na kterého ztrácí tři body. Turín klesá na třináctou příčku.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Janov CFC 3:1

18.11.2012 20:45

Góly: 16. Andrea Poli, 36. Cesare Bovo (vl.), 88. Mauro Icardi - 73. Ciro Immobile

Ostře sledované janovské derby mezi Sampdorií a Janovem vyznělo lépe pro domácí. Blucerchiatti díky brankám v první půli zvítězili 3:1 a ukončili svoje čekání na vítězství. Naopak prohlubuje se krize Grifů, ti po městském derby klesli už na poslední místo.

Toto janovské derby mělo bohužel velice trpkou příchuť, neboť se jednalo o souboj aktuálně o záchranu bojujících celků. Dokonce přímo před zápasem byla tabulka taková, že Janov byl poslední a Sampdoria předposlední.

Do první šance velkého janovského derby se dostali Grifové. Marco Borriello převzal na hranici vápna přihrávku, ale svojí střelu nasměroval pouze do připraveného Romera. Delneriho svěřenci byli v této úvodní fázi zápasu lepším týmem, jenže to byli oni, kdo poprvé inkasoval. Na tahu totiž byla se svojí příležitostí Sampdoria a ta ihned uspěla! Andrea Poli vypálil a Sebastian Frey musel lovit míč ze své sítě - 1:0 pro Sampdorii. Další šance nepřicházely a sudí Mazzoleni musel hned několikrát za poločas tasit žlutou kartu. Ve 36. minutě se změnilo skóre podruhé a opět ve prospěch Sampdorie. Cesare Bovo si vstřelil neuvěřitelného vlastence, který se jen tak nevidí a Grifové už prohrávali 0:2. Ještě do konce prvního poločasu to mohlo být s janovským FC ještě horší, kdyby Icardi trefil branku.

Janov měl ve druhém poločase jasný cíl, a sice co nejrychleji vstřelit snižující branku a tím se dostat zpět do zápasu. Blucerchiatti to věděli a svojí šestnáctku velmi dobře uzamkli. Nicméně v 73. minutě přeci jenom došlo ke zdramatizování zápasu. Po rohovém kopu došlo ve vápně ke zmatku, který ukončil až dorážkou Ciro Immobile - 2:1.

A hosté se tlačili a sahali po vyrovnání. Po dalším závaru vyboxoval poněkud nešťastně míč Romero, ale střela jednoho z hostů mířila vedle. Janov vsadil vše na ofenzívu a na to v závěru doplatil. Zcela otevřená a rozhozená obrana nedokázala zastavit Maura Icardiho, jenž si míč nejprve potáhl a pak sám neomylně zakončil - 3:1 pro Sampdorii. Icardiho branka zároveň znamenala definitivní tečku za janovským derby, které ovládla Sampdoria.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 4:1

18.11.2012 15:00

Góly: 5. Gonzalo Rodríguez, 42. Alberto Aquilani, 45+2. Alberto Aquilani, 49. Luca Toni - 32. Giacomo Bonaventura

Domácí Fiorentině se dnes náramně dařilo, na Stadio Artemio Franchi nadělila čtyři branky Atalantě. Utkání částečně ovlivnila také červená karta na konci první půle, po níž hosté dohrávali o deseti.

Na třinácté kolo budou ve Florencii dlouho vzpomínat, diváci se mohou do svých domovů vracet maximálně potěšeni. Předvedenou hrou i dobrým výsledkem, po němž Fiorentina stále tlačí na celky před sebou a dál se hlásí o slovo v bojích o evropské poháry.

Na domácím stadionu se diváci snad ještě ani neposadili a už padl první gól. K míči se ve vápně hostů dostal obránce Gonzalo Rodriguez a ukázal v čem je jeho síla - letní posila z potápějícího se Villarrealu se prosadila již potřetí v této sezoně.

Pak se chvíli nic nedělo a toho využili pro změnu hosté, kteří vstřelenou brankou zmrazili zaplněné ochozy. Brankář Viviano byl totiž po půlhodině krátký na dorážku Giacoma Bonaventury - a bylo srovnáno.

Vedení ale hosté neudrželi příliš dlouho, neboť se do akce dostala silná domácí záložní řada. Jmenovitě elegantní technik Alberto Aquilani. Svou silnou stránku předvedl bývalý římský záložník před poločasem, kdy zatočil míč přesně do míst, kam se brankář Consigli nemohl ani natáhnout a domácí opět vedli.

Ještě do poločasu utkání poznamenaly dvě důležité události, které hosty odsoudily k prohře. Nejprve byl těsně před přestávkou po ostrém zákroku vyloučen hostující Luca Cigarini, hned vzápětí se ještě jednou prosadili domácí hráči. A opět to byl s chutí hrající Aquilani, k němuž se snesl po rohovém kopu míč a se zbytkem si Aquilani již poradil.

Vše podstatné se točilo kolem poločasu, protože už čtyři minuty po nástupu do druhé půle se skóre měnilo znovu. Luca Toni dokáže skvělé využít svých vrozených dispozic a předvedl je také proti Atalantě. Hlavičkou překonal Consigliho a naposledy pohnul číslem na světelné tabuli.

Ke cti hostům slouží fakt, že se nevzdali a snažili se utkání zdramatizovat. Germán Denis se pokoušel střílet, ale s jeho ranou si domácí obrana poradila. Mladý talent Ljajič se snažil probíjet do slibné pozice, ale nakonec nevystřelil. V závěru utkání se neprosadil ani Ljajič, ani El Hamdaoui.

Domácí tým tedy pokračuje ve spanilé jízdě a trenér Montella si užívá poměrně radostné období. To donedávna platilo i o Atalantě, ta ale klesá na sedmou pozici.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Città di Palermo 3:0

18.11.2012 15:00

Góly: 22. Alberto Gilardino, 44. Manolo Gabbiadini (pen.), 48. Alessandro Diamanti (pen.)

Hned čtyři červené karty viděli diváci na stadionu Renata Dall'Arra. Domácí Boloňa přehrála Palermo 3:0 a hosté během zápasu přišli o tři vyloučené hráče! Za domácí se postupně trefili Gilardino, Gabbiadini a Diamanti, poslední dva jmenovaní se prosadili z pokutových kopů.

Utkání začalo pořádně zostra a hráči Palerma možná až příliš agresivně napadali domácí hráče. Po osmi minutách zatáhl Gilardina Muňoz, ale sudího píšťalka zůstala prozatím němá. První šanci si vytvořili hosté, jmenovitě Dybala, kterého v pohodě vychytal Curci. Poprvé se měnilo skóre ve 22. minutě. Alberto Gilardino krásně vypálil a Ujkani byl bez šance - 1:0 pro Boloňu. Gilardino byl při chuti, ale o pár minut později už na Ujkaniho nevyzrál.

Boloňa střežila jednobrankový náskok a těsně před koncem prvního poločasu se jí naskytla velká šance na zdvojnásobení skóre. Donati zahrál v pokutovém území rukou a sudí odpískal pokutový kop ve prospěch domácích. Manolo Gabbiadini jej bezpečně proměnil a Boloňa vedla 2:0.

Po změně stran se následně Palermu sesypala celá hra. Hned ve 46. minutě fauloval brankář Ujkani a vedle jeho vyloučení se kopala další penalta. K té se tentokrát postavil Alessandro Diamanti a i on byl úspěšný - 3:0 pro Boloňu.

Domácí už se zbytečně netlačili dopředu a pohodlný náskok si hlídali. Navíc čtvrthodiny před koncem přišla další vyloučení. Nejprve viděl přímou červenou kartu Barreto a krátce po něm neudržel nervy na uzdě i domácí Taider, který nebezpečným skluzem sestřelil protihráče. Palermo bylo v devíti a Boloňa v desíti. Jenže ani tento počet nevydržel dlouho. Osm minut před koncem viděl další červenou kartu za ošklivý zákrok Labrin a Sicilané už byli na hřišti pouze v osmi lidech. Další vyloučení už nepřišlo. Boloňa porazila Palermo zcela jednoznačně 3:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Parma FC 2:2

18.11.2012 15:00

Góly: 9. Antonio Di Natale, 50. Roberto Pereyra - 46. Marco Marchionni, 89. Raffaele Palladino

Další remízu si na své konto připisuje Udinese Calcio. Tým trenéra Francesca Guidolina pouze remizoval 2:2 s Parmou a v tabulce mu patří až desátá pozice. Parma je na tom jen o jednu příčku lépe.

Udine přitom vstoupilo do utkání lépe a po prvním poločase vedlo 1:0. V deváté minutě si počínal v zakončení elegantně Antonio Di Natale a Parma byla hned v úvodu v nezáviděníhodné situaci - 1:0. Za chvíli byl Di Natale opět v šanci, ale zastavil ho praporek pomezního.

Na druhé straně se tlačil k míči Parolo, ale do zakončení se nakonec nedostal. Gialoblu přidali plyn a výsledkem bylo hned několik velice slibných příležitostí. Po hlavičce Amauriho se zaskvěl Brkič a tentýž brankář se vyznamenal i po ráně Parola! Brkič si vybral slabší chvilku až na konci prvního poločasu, kdy po jeho chybě mohla Parma vstřelit vyrovnávací gól. Parolo ale nedokázal trefit odkrytou branku a skóre 1:0 pro domácí se do konce poločasu nezměnilo.

Velké věci se začaly dít až po změně stran. Hned ve 46. minutě předvedli parádní sólovou akci Marco Marchionni a Brkič se mohl natahovat marně - 1:1. Radost hostí však netrvala dlouho. Roberto Pereyra si po skvělém Miranteho zákroku počkal na dorážku a v klidu dal na 2:1 pro Udine.

Parma byla ve hře až do samotného konce a v 89. minutě nakonec srovnala. Obrana Udine neuhlídala Raffaela Palladina, který překonal Brkiče a srovnal na konečných 2:2!

Více informací k zápasu

AC Siena - Delfino Pescara 1:0

18.11.2012 15:00

Góly: 31. Francesco Valiani

Jak jsme vás již před chvílí informovali, na lavičce nováčka z Pescary skončil trenér Giovanni Stroppa. Jeho katem se dnes odpoledne stala Siena.

V utkání jsme ale také viděli hned dvě červené karty, obě byly určeny hráčům Pescary, na kterých byla nervozita a frustrace již od počátku viditelná.

Již v první minutě se do zakončení prohnal Vukušič, brankář Pegolo ale jeho ránu vykryl. Po pěti minutách mohla jít Siena do vedení, to by ale Rosina musel trefit něco jiného než tyč. Od začátku jsme ale sledovali velmi aktivní hru s množstvím šancí. Na střelu Bolzoniho navázal jeho spoluhráč Emanuele Calaió, který ale opět trefil pouze tyč! To byly pro Sienu velmi smolné chvíle.

Vše si domácí hráči vynahradili po půlhodině hry, kdy se k míči dostal Francesco Valiani a jeho rána zapadla za Perinova záda - 1:0 pro aktivnější domácí tým.

Pescara dostala velkou šanci na vyrovnání, když zkušený obránce Contini ve svém pokutovém území fauloval pronikajícího Vukušiče a sudí Irrati pískl na znamení přestupku. Pokutový kop se rozhodl proměnit sám faulovaný, ale neudělal dobře. Brankář Pegolo však ano a penaltu chytil.

Dvě minuty po změně stran se mohli prosadit opět domácí hráči, nejprve pálil Rosina, po Perinově vyražení se k míči dostal Vergassola, ale bránu netrefil. Pegolo měl práci s ranou Quintera, hned po něm se na druhé straně blýskl skvělým zákrokem Perin, který vychytal místy již bezradného Calaia.

Festival brankářských dovedností pokračoval po ráně Quintera z přímého volného kopu, Pegolo ale skvěle zasáhl. Mladý ofenzivní hračička Quintero poutá pozornost nejednoho přednímu klubu a dnes ukázal proč. Jeho rychlé nohy rozhýbaly další akci Pescary a míč dokonce skončil na tyči!

V závěru utkání se ke slovu přihlásila Pescara, jejíž trenér hnal své svěřence do útoku. Balzanova rána ještě mířila mimo Pegolovu bránu, ten se ale musel činit proti Caprariho akci. Marco Capuano se zřejmě již nemohl na výkon svého celku dívat a po druhé žluté viděl kartu červenou.

Svého spoluhráče napodobil v nastavěném čase Damiano Zanon, který dokumentoval situaci v táboře Delfínů - situaci, kterou už trenér Stroppa nezmění.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 2:2

18.11.2012 15:00

Góly: 10. Rodrigo Palacio, 83. Davide Astori (vl.) - 43. Marco Sau, 66. Marco Sau

Milánský Inter nedokázal využít sobotního zaváhání Juventusu a doma pouze remizoval s Cagliari 2:2. Nerazzurri i přesto zůstali na druhém místě se čtyřbodovou ztrátou na první příčku. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, Inter vedl, ale Cagliari otočilo. Poslední slovo měl osm minut před koncem Davide Astori, jenž nešťastným vlastencem zařídil konečnou remízu 2:2.

Domácí výběr Andrey Stramaccioniho měl první větší příležitost utkání. Centr do pokutového území Cagliari propadl až k Diegu Militovi, jenž střelou z první netrefil hostující branku. Sardiňané odpověděli nebezpečnou střelou Neného, po které musel Handanovič předvést pohotový zákrok. V desáté minutě se poprvé měnilo skóre a to ve prospěch domácího výběru. Rodrigo Palacio si naběhl na centr a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Inter Milán.

Cagliari ale bylo vyrovnaným soupeřem a Interu v prvním poločase několikrát pořádně zatopilo. Ve 34. minutě hlavičkoval z hranice malého vápna Nené a Handanovič opět podržel domácí nad vodou. Dvě minuty před koncem prvního dějství se hosté přeci jenom prosadili. Po centru do šestnáctky se trefil Marco Sau - 1:1.

Po změně stran byl aktivnější domácí Inter. Milito dokonce překonal Agazziho, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. Jen o chvíli později byl Milito v další obrovské šanci, nedokázal ale trestuhodně trefit prázdnou branku a nerozhodný výsledek tak pokračoval. Nebezpečí hrozilo i na druhé straně, Marco Sau se nacpal k míči a přestřelil. Hlavním smolařem utkání byl bezesporu Diego Milito, jenž pálil jednu šanci za druhou. Při jeho dalším pokusu skvěle zasáhl Agazzi. Inter své velké šance nevyužil a byl za to potrestán. Pinillovy nůžky ještě skončily na tyči, ale následná dorážka Marca Sau skončila v síti - 2:1 pro Cagliari.

Opařený Inter měl stále dost času na to něco s výsledkem udělat a osm minut před koncem zápasu se mu podařilo srovnat na 2:2. Z pravé strany přišel centr, který si Davide Astori srazil do vlastní sítě! Nerazzurri následně ožili a Palaciovo zakončení musel těžkým zákrokem likvidovat Agazzi. Na stadionu Giuseppe Meazzy další branka nepadla, Inter pouze remizoval s Cagliari 2:2.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Chievo Verona 2:1

18.11.2012 15:00

Góly: 51. Sergio Almirón, 85. Sergio Almirón - 90+3. Marco Andreolli

Dvě branky Sergia Almirona nakonec přinesly Catanii potřebné tři body i přesto, že hosté v závěru utkání snížili a zdramatizovali konec utkání.

Catania vůbec nehraje špatně a do tohoto utkání vstupovala z osmé příčky. Chievo nečekala vůbec snadná věc, protože Catania doma zkrátka neprohrává a jediný tým, který ji na jejím vlastním stadionu obral o všechny body, byl mistrovský Juventus. Veronský celek má zcela jiné starosti, před utkáním se nacházel na patnácté příčce a nic nenasvědčovalo prudké změně k lepšímu.

Aktivnější domácí hráči pálili na Sorrentina už od začátku utkání, jejích pokusy ale skončily nezdarem. V první větší šanci zápasu se objevil útočník Goméz, jehož rána ale mířila mimo požadovaný cíl. Goméz byl o malý okamžik už o mnoho přesnější, přesto jeho projektil stále ještě míjí Sorrentinovu bránu.

Ještě do uplynutí prvních třiceti minut zranění dvakrát nepříjemně zkomplikovala plány domácího výběru, střídat museli Biagianti a Bergessio. Gólu jsme se ale přesto nedočkali. Rozhodnutí tak mělo přinést až druhé dějství.

Tuto prosbu vyslyšel už po šesti minutách pozdější hrdina Almiron, který změnil skóre zápasu ve prospěch svého týmu. Po rohovém kopu si našel míč a poslal jej přesnou hlavičkou do sítě - 1:0.

V následujících chvílích se zápas trochu vyostřil a sudí rozdal několik žlutých napomenutí. Útočným hráčům hostí se dnes nedařilo dobře zpracovávat míče, záložní řada Fly Donkeys jim ani moc šancí nepřipravila a eliminovat svého soupeře bylo v závěru pro Catanii celkem snadné. Zvlášť, když se pět minut před koncem domácí znovu prosadili. Sergio Almiron našel místo v Sorrentinově bráně a technickou střelou zvýšil.

Domácí ale v žádném případě neměli vyhráno. Zkušený veterán Sergio Pellissier nejprve z podobné pozice netrefil Andujárovu bránu, poté se jeho střele postavila do cesty dokonce tyč! Přesto se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu, když Andujára připravil o čisté konto obránce Andreolli. Hosté jsou nyní šestnáctí, Catania o deset příček výš.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 2:2

17.11.2012 20:45

Góly: 4. Gökhan Inler, 30. Lorenzo Insigne - 44. Stephan El Shaarawy, 83. Stephan El Shaarawy

Druhé sobotní utkání Serie A mezi Neapolí a AC Milán bylo poměrně bohaté na branky. Domácí Azzurri v zápase vedli už dvoubrankovým rozdílem, ale nakonec se museli díky dalšímu skvělému výkonu Stephana El Shaarawyho spokojit s remízou 2:2.

Rossoneri vstoupili do zápasu zle a s Neapolí prohrávali už po čtyřech minutách. Gokhan Inler z obrovské vzdálenosti zkusil štěstí a světe div se, rána skončila v brance. Na první pohled se zdálo, že jde o jasnou chybu brankáře Abbiatiho, ovšem opakovaný záběr ukázal, že míč před milánským brankářem bez cizí pomoci náhle změnil směr - Neapol vedla nad Milánem 1:0. Hosté mohli kontrolovat Montolivem, jeho střela se ale mezi tři tyče brankáře De Sanctise nevešla.

Po půlhodině hry měl brankář Abbiati další kopu smůly. Insigne si ve vápně zpracoval míč a střelou nasadil jesličky, jak svému strážcovi Acerbimu, tak i Abbiatimu - 2:0 pro Neapol. AC bylo v těžké pozici ale do zápasu se dokázalo vrátit ještě v prvním poločase. De Sciglio nahrál na volej El Shaarawymu, který krásnou a nechytatelnou střelou pod břevno snížil na 2:1.

Po změně stran mohli diváci na San Paolo sledovat další šance v podání obou celků. Nejprve Bojan v obrovské příležitosti netrefil branku, a po něm vychytal Cavaniho nešťastník Abbiati. Akce střídala akci a na San Paolo se nakonec body dělily. Osm minut před koncem vymyslel geniální kolmici na El Shaarawyho Brazilec Robinho a malý Faraon vstřelil vyrovnávací trefu. El Shaarawy zároveň opět potvrdil, že je v ohromné formě. Branky stříli nejen v Miláně, ale už i také v italské reprezentaci.

Zápas ještě zdaleka nebyl u konce. AC ožilo a nakonec mohlo slavit vítězství. Mladičký Niang popotáhl míč přes půl hřiště a následně narazil na připraveného De Sanctise. Brankář Neapole se vyznamenal i o dvě minuty později proti další ráně El Shaarawyho, který tak mohl zkompletovat hattrick. To se ale nestalo. Neapol neudržela dvoubrankové vedení a s AC Milán jen remizovala 2:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 0:0

17.11.2012 18:00

Góly: -

První zápas nového kola svedl dohromady velmi zajímavé celky. Na stadionu šampiona z Turína se představilo římské Lazio. Domácí se snažili potěšit své fanoušky, ti se ale nakonec branek nedočkali.

Otázkou dne bylo pro trenéra Petkoviče nasazení elitního útočníka Kloseho, který se potýkal s mnoha zdravotními problémy. Nakonec se jej římští fanoušci dočkali, ale ani jeho kouzla nezlomila pevnou turínskou obranu. Branky jsme se nedočkali, domácí celek je ale stále první.

Do úvodní šance utkání se tlačili domácí, Arturo Vidal našel před bránou Marchettiho Fabia Quagliarellu, ten ale kvůli zákroku Biavy nezakončil. Po pěti minutách se k zakončení dostali také hosté, po Konkově centru zkoušel zakončení Miroslav Klose. Nakonec ale na míč nedosáhl a tak znovu rozehrává domácí brankář Buffon. Centr aktivního Asamoaha musel likvidovat brankář Marchetti.

Po skvělé práci Claudia Marchisia se k zakončení dostal malý velký muž Juventusu - Sebastian Giovinco. Jeho rána ale Marchettiho nepřekvapila, stejně skončila i Quagliarellova dorážka. Giovinco se ke střele dostal také o chvíli později, když si ve vápně počkal na Islův centr. Ani tentokrát ale rychlonohému esu nebylo přáno. Maličký útočník hýřil aktivitou, po nákopu Leonarda Bonucciho opět pálil na Marchettiho, také v tomto případě ale mířil pouze do míst, kam Marchetti ještě dosáhl.

Laziu se dnes kombinace příliš nedařila, brankář Buffon byl celkem nezaměstnaným mužem. Ve druhé půli se na hřiště Juventus Areny dostal střídající Ederson, kterého dlouhým a přesným nákopem našel Candreva. Střela posily z Lyonu ale končí vysoko nad domácí svatyní.

Po hodině hry se do zakončení dostal Giorgio Chiellini, projektil svátečního střelce ale zneškodnil bravurním zákrokem Federico Marchetti. Rychlostně velmi dobře vybavený Mauricio Isla zlobil především Konka, který ho párkrát nechal utéct. Když se s ním dvacet minut před koncem vracel, málem si míč srazil do vlastní brány.

Hrdinou okamžiku se mohl stát Leonardo Bonucci, jeho střela se ale nakonec potkala pouze s břevnem Marchettiho brány! Deset minut před koncem utkání se znovu musel činit brankář Biancocelesti, po přiťuknutí Matriho se k ráně připravil Marchisio. K vidění byl ale stále se opakující scénář dnešního večera, který zněl jednoduše - nepřekonatelný Marchetti.

V závěru utkání sice oba týmy vystřídaly a na hřiště poslaly útočné věže v podání Bendtnera na jedné straně a Čecha Libora Kozáka na straně druhé, ale ani jejich přítomnost nedokázala změnit jakýmkoli způsobem skóre. Utkání tak končí bez branek, což je pro ostatní vyzyvatele v souboji o titul velmi dobrá zpráva.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC13102129:932
2.Inter Milán1391326:1528
3.ACF Fiorentina1383223:1027
4.SSC Neapol1383222:1127
5.SS Lazio1372419:1723
6.AS Řím1362530:2320
7.Calcio Catania1354417:1719
8.Atalanta Bergamo1362514:1918
9.Parma FC1345416:1817
10.Udinese Calcio1337318:2016
11.Cagliari Calcio1344513:1916
12.AC Milán1343620:1815
13.Turín FC1336413:1214
14.UC Sampdoria1342716:1913
15.Bologna FC1332815:1811
16.Città di Palermo1325611:2011
17.Chievo Verona1332813:2511
18.Delfino Pescara133289:2411
19.AC Siena1344513:1410
20.Janov CFC1323813:229
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (448)

Přidat komentář
Pinturicchio

Lazio , rozpustit tenhle cikánský pseudoklub.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pipo123

Ty to maximálne nezvládaš, no urážaj ešte viac fakt vy Juve fans ste tu na EF čisto mimo, už ma to ani nebaví tu čítať vaše diskusie kde len blijete na každého a kto je proti vám tak je za kokota

Reagovat
olis

tak tak

Reagovat
Pinturicchio

Postěžuj si a užívej nezasloužený bod, víc k tomu nemám.

Reagovat
Pipo123

No já mám ten bod hlboko v riti... absolútne tu nemienim prežívať futbal ako ty a urážať druhý klub...

Reagovat
Juan Román Riquelme

pintu, ja mam juve rad...to, ze lazio neziskalo nevyhralo je ok..ale ako si mal zasluzit juve 3 body, ak neboli schopny z tolko sanci ani jednu poslat na marchettiho? co z toho, ze vecchia signora mala sanci aj na 2 zapasy, ked tam nebol nikto, kto by to uklidil? ak dojde striker do vapna a la trezegol, bude z juve masina...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, však já neříkám, že jsme hráli nějak extrovně, mě ale neskutečně sere ten způsob, jakým se Lazio k tomu bodu dopracovalo, z toho je mi na blití.

Reagovat
Juan Román Riquelme

zaparkovali autubus v 16-tke.....neviem, preco tam neskusil bendtnera, urcite by v tomto zapase bol platnejsi ako matri...

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas, ono platnější než Matri by v současné situaci bylo i to, kdybychom hráli v 10-ti.

Reagovat
Juan Román Riquelme

je to bohuzial pravda.....neviem, dokedy on bude zit z toho, ze v cagliaru mu to slo a zahral odvetnu cast pred 2 rokmi.....

Reagovat
Pinturicchio

Asi do té doby, dokud ho neprodáme.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

co jinýho taky čekat, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

přeháníš to.

Reagovat
olis

Lazio

Reagovat
rossoneri89

Lazio

Reagovat
maras93

Dementi, co jen brání. Zkurvený Lazio.

Reagovat
GEGE

Pro Lazio zlatý bod.Měli snad nějakou šanci za ten zápas?Vychytal jim to Marchetti super výkon od něj.Ještě,že má Juve ve předu tragikomika Giovinca a má jim to tak kdo kurvit.Snad bude smrdět v základu co nejdelší dobu.

Reagovat
M11

nemeli ani poradnou strelu na branu..

Reagovat
Pinturicchio

Neměli, ani jednou nevystřelili. Giovinco je OK, alespon dnes byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinko je OK od té doby co přestal padat při každym druhym kontaktu.. S čimž přestal tušim někdy ke konci září. On až získá naprostou pohotovost před brankou, tak to bude torpédo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Giovinco prvni polocas jakstaks.. druhy uz na place byt nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragikomika Giovinca? Ty si mi(ni)str dnešních vtipálků

Reagovat
Mr.Jindros

Má pravdu.

Reagovat
Pettirosso

sám seš tragikomik, koukni alespoň na zápas, než něco napíšeš, bez něho by se Juventus v první půlce k brance ani nepřiblížilo.

Reagovat
DelPiero137

Z casti pravda o Giovi z casti nie. Je priserne ze kazdu druhu prihravku nedokaze spracovat a ma priserne nepresnu strelu. Nadruhu stranu nas taha v ofenzive, vymasla akcie a je platny. Okrem Mirka si nedokazem predstavit kto by v nasom kadri vedel dat utoku to co on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

nevadi.. jedeme dal..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
cresposuper

Marchetti

Reagovat
homeles8

Škoda, ale hezky Lazio. Jako Dynamo Budějovice Jinak v Juve by se snad chytnul i Lafata to snad ani neni možný.

Reagovat
Pettirosso

Horší fotbal jsem v téhle sezóně ještě neviděl.. a to jsem koukal na Liverpool, Q.P.R atd.

Nemá cenu nadávat na hráče Lazia, že jim trenér dal o poločase do pití prášky na spaní. My jsme měli, především už v prvním poločase dát 3 góly a bylo po zápase, pak si na konci mohl klidně Kozák se Cianim před vápnem klidně rozdělat spacáky.

Z naší strany to byla fakt holomajzna místy. Pořád to cpeme do křídel, přitom Konko s Raduem už se tam stáhli dřív, než jsme tam ten pas poslali. Do útoku přecházíme vzchuchem, když naši "útočníci" mají výškový průměr 1,6 m. Pogba by si měl zkusit párkrát zahrát fifu aby zjistil, že má v atributách i sprint. Marchisio tam dneska pro jistotu ani nebyl, přitom on měl po Pirlovi převzít taktovku. Obrana tam dneska byla zbytečná, Lazio přelezlo půlku asi jen 2x.

Marchetti MOTM, měl občas štěstí, že ho ti naši dřeváci trefili, a jednou ho zachránilo i břevno, ale i tak dokazuje, že je jedním z nejlepších v lize.

Jedeme dál, co se dá dělat, ale s takovou to prostě nepůjde, ne každej se porazí sama jako Pescara nebo AS. Forza Juve!

Reagovat
Mr.Jindros

Giovinco by za druhou půli zasloužil sedačku hned vedle Bendtnera.

Reagovat
DelPiero137

Sanci sme si vypracovali opat na 2 zapasy, super skoro neskodny. Aj tak sa mi nasa hra nepacila, skoda ze tam ziadna z tych sanci nespadla. Marchetti na vychytal alebo skor hraci premienali tak nafigu.

Skoda, 3body velmi blizko.

Reagovat
Ronaldo.com

Lazio

Reagovat
stuff

teraz som dosiel z prace. zda sa, ze som o vela neprisiel. mozte mi niekto napisat, jak sa ukazal pepe?

Reagovat
Pinturicchio

V tomhle systému pro něj není místo, klasicky ani jeden z jeho centrů nenašel adresáta.

Reagovat
Pettirosso

jeho centry alespoň netrefili prvního bránícího borce

Reagovat
Pinturicchio

Velké plus, no. Měl tam jít Cácerés a ne Pepe.

Reagovat
Pettirosso

stejně ho tam teď Tonda bude cpát hlava nehlava

Reagovat
Pinturicchio

No kdyby to změnil na 4-3-3, tak by mi Pepe zas tak nevadil. Ale toho se nedočkáme, Antonio se těch změn bojí jak čert kříže.

Reagovat
Pettirosso

Sám v rozhovoru řekl, že 3-5-2 je nejútočnější rozestavení a 4-3-3 už hrát nechce. Navíc to prý není o papírovém rozestavení.

Reagovat
Pinturicchio

Tak potom ciao, Pepe.

Reagovat
Pettirosso

to nebude tak lehký. Imho, ačkoliv tam nepasuje, bude na těch křídlech alternovat, zvlášť během APN

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no. Doufám, že v zimě přijde Armero. I kdyby ne, nalevo může hrát Cácerés, Isla, De Ceglie.

Reagovat
Pettirosso

právě, může.. neznamená, že bude

Reagovat
Pinturicchio

To je snad jasné.

Reagovat
Pettirosso

já jen, že to píšeš, jak kdyby si to očekával já nad tím raději ani nepřemýšlím, akorát bych se nasral

Reagovat
Pinturicchio

Spíš doufám, no. Pepe nalevo, přes nohu, v 3-5-2, to by bylo oproti Asamoahovi velké oslabení. Snad přitáhneme toho Armera.

Reagovat
Pettirosso

hele, do toho už se nechci zatahovat, víme jak to dopadá.. Bendtner a ti další

Reagovat
Pinturicchio

Tak to je útok, záloha nám jde, co se týče posilování.

Reagovat
Pettirosso

však počkej, Peluso už si balí kufry

Reagovat
Pinturicchio

Možná by to byla k Asamoahovi lepší varianta, navíc zahraje i stopera.

Reagovat
Pettirosso

viděl si ho hrát? I Padoin se mi zdá do útoku odvážnější.. Vážně, od toho borce jsem ještě neviděl přihrávku dopředu

Reagovat
Pinturicchio

Jednou, dvakrát.

Reagovat
ACSMan

Korupčníci z itále, jak si vede Paul Pogba v juventusu?

Reagovat
Melchior

sinusoida

Reagovat
Melchior

i see what i did there..

Reagovat
Pettirosso

Petkovic: “It was almost impossible to get to the Juventus penalty area, as they were very aggressive and deserve praise for their performance."

Reagovat
Melchior

Buffon

Barzagli - Bonucci - Chiellini

Lichtsteiner - Vidal - Pirlo - Marchisio - Asamoah

Vucinic - Giovinco

na Chelsea asi takhle, co?

Reagovat
Pettirosso

Gigi - Barza, Leo, Lucio - Lichty, Vidal, Pirlo, Asa, Martín - Mirko, Qéčko

Reagovat
Pinturicchio

Chiellini hrál dneska výborně, pokud někdo sednout, tak Leoš.

Reagovat
Pettirosso

Jeden nebo druhý, v těch kiksech se pravidelně střídají, je jedno koho.

Reagovat
Pinturicchio

Chiellini je větší jistota.

Reagovat
Pettirosso

je pravda, že Ramiho a později Matu v tom prvním utkání uhlídal.. Matu až tak, že si pak zoufale prohodil místo s Hazardem aby si zahrál

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Buffon - Chiellini, Lucio, Barzagli - Cácerés, Asamoah, Pirlo, Marchisio, Lichtsteiner - Vucinic, Quagliarella

Reagovat
Pettirosso

váhal jsem mezi Arturem a Claudiem, ale po dnešku si lavičku zaslouží víc Claudio... Kdyby nehrál jak namistrovanec Pogba, tak bych posadil oba, ale s jeho dnešním výkonem by ho záloha modráků přejela jak tank

Reagovat
Pinturicchio

Claudio vedle sebe potřebuje Pirla, velké zápasy mu jdou. Arturo byl v prvním poločase na facku, za druhý motm. Těžko vybírat, no.

Reagovat
Pettirosso

no každopádně to nasazení Asy do středu na jeho pozici je na zvážení, alternace na jeho křídlo máme.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, hlavně vyhrát.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
rossoneri89

co by sme robili bez Faraona ....... Traore, Flamini a Boateng by mu mali kopacky cistit .... FORZA MILAN

Reagovat
Pinturicchio

AC , snad zítra zabere i Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovali sme remizu, il Faraone nadhera ! Snad to prispeje k zlepseniu.

Btw, uz chapem, preco je tu Neapol taky "oblubeny".

FORZA MILAN!

Reagovat
stas87

cavani hrac je to asi dobry ale keby k tomu nepridava tu komediu...vsetko co piskne rozhodca proti neapolu riesi tym stylom ze vyplakava a robi teatralne gesta...

na talianskej lige mi celkom vadi to neustale drzanie zapasy to nie su spatne ale kazdy kontakt zavani faulom,to v bundeslige je tohto minimum a hra ma rychlost a spad

Reagovat
Pettirosso

nikdo tě tady nedrží

Reagovat
stas87

Reagovat
GEGE

Paráda za bod sem nesmírně štastný i když Neapol dnes rozhodně byla k poražení....Bohužel hloupé chyby nás o to připravili.Skvěle odmakaný zápas jsem hrdý na ten tým za to,že se nesložil po tak haluzáckých golech a ještě to dokázal srovnat.

FORZA MILAN!!!FORZA FARAONE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka je pre mna zahada. Čo je ten čierny flak vedla jeho ruky ?

Reagovat
Sali5

Kousek trávníku, co odletěl od kopačky... a nebo taky ne...

http://www.youtube.com/watch?v=vly-vddrmhY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
homeles8

Reagovat
božský John

Asijská sršeň

Reagovat
stiflerovamama

Boha Neapol odjebali ste mi krasny tiket . Hroza co zacali hrat za stavu 2-0 , nemalo to ani hlavu ani petu .

Reagovat
smazaný uživatel

omg Neapol za stavu 2:0 by to udržala aj Granada

Reagovat
terry

EL SHAAARAAAWYYYYY!

To byl vážně super kup do fanty, když už jsem to zase jinak celý prokoučoval. Nicméně jsem předevšim rád, že potvrdil svůj talent a i když se mi ten jeho přestup nelíbil, nakonec udělal dobře. Jednak dostal rok na to hrát s těmi nejlepšími a navíc pachtit se v Janově, to by nebylo ono.

Reagovat
Pettirosso

ještě šup Cira zpátky k nám, aby se tam taky nepachtil..

Reagovat
rossoneri89

Il Faraone

Grande Shaarawy

Reagovat
Filipow

Jinak docela pěkný, jak se daří Lamelovi a Faraoni letos. Ti dva budou budoucí superhvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Padova boy.

Reagovat
Filipow

Nejdřív del Piero, teď Faraon. Dobrá vizitka pro Padovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, už když byl v Padově, že z toho kluka něco bude.

Reagovat
Pettirosso

kdo tam válí teď?

Reagovat
smazaný uživatel

počkej si 18 let, jde to po generacích...

Reagovat
DelPiero137

Ak sa dostane uroven Alexa tak to bude vynikajuce. Skoda ze nebude valet za Juve

Reagovat
Filipow

Teď je řada na Inter, no.

Reagovat
smazaný uživatel

El SHOWrawy budoucnost Milána!

Reagovat
smazaný uživatel

kym ho nekupi PSG

Reagovat
DelPiero137

Len tak dalej, nech sa mu dari.

Reagovat
terry

100. pro derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se začíná více prosazovat i Insigne

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Del Piera to už není ten Juventus. Chybí mu nejen po fotbalové stránce...

Dodnes nechápu, proč si ho nenechali. Všechny ty "útočníky" v Juve by hravě strčil do kapsy. Kecy, že chtěli dát přednost mladým? S tím ať jdou prdele...

ALESSANDRO DEL PIERO

Reagovat
panca

faraon za pekny goly koukam, ze pato ani nestridal

Reagovat
Alberto Aquilani

2 najlepší strelci Serie A sú ročníky 92

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

Reagovat
Trand

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Filipow

Já tu chtěl psát, že je na čele hodně mladejch, odpískal jsem to poté, co jsem viděl jen ty dva. Ale tak je to pro ně dobré. A hodně štěstí pro ně do dalších zápasů.

Reagovat
DelPiero137

Nova krv.

Reagovat
herbage

a 4., 5. a 6. zase 79, 78 a 77

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za obrat predovsetkym Faraonovi!

Reagovat
smazaný uživatel

aký obrat ved to skoncilo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

jeb na to

Reagovat
The Krupy

Mne sa páčilo ako hralo Lazio, z ich strany. Bolo to síce na nervy ale hrali to čo potrebovali a to že sme sa nevedeli presadiť je náš problém. Ak by sme mali vpredu niekoho schopného tak by sa to nestalo.

Reagovat
GEGE

By mě mrdlo s toho Cagliari.Ten závěr hráli mrtě zkušeně i střídání se povedla ale Astori to dneska prostě všechno spláchnul do hajzlu...První gol jeho druhý vlastňák a pak ještě penaltový zákrok...Bod je pro ně určitě uspěch ale mohli brát vklidu 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak rád bych nebyl, Cagliari nám uteklo.

Reagovat
10

Reagovat
M11

souhlas meli v klidu na 3 a kdyby to sudi piskl tak nemaji ani jeden

Reagovat
M11

Siena uz je konecne v uplnem kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý Palermo, hezkej výkon, 3 červenky potěšily, jen dále a dále do druhé ligy,

Reagovat
The Krupy

Super výsledky konkurencie, nič sa pre nás nemení. A hlavne Forza Parma

Reagovat
Paddy

Fialky, neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca nas zarezal a pripravil o 2 body

Reagovat
rossoneri89

neplac!

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim ciru pravdu

Reagovat
rossoneri89

jasne .... ale ked nam neuznal regulerny gol proti vam tak si to nazval placom .... toto je podobne

Reagovat
smazaný uživatel

nebol regulerny, rozhodca piskal faul na brankara,

Reagovat
rossoneri89

odpiskal ziadny faul na brankara

Reagovat
smazaný uživatel

srsi z teba subjektivita

Reagovat
rossoneri89

to v ziadnom pripade .... nie som sam ktory to hovori .... kde som pozeral futbal bolo polcasove studio a boli tam traja odbornici plus jeden moderator a vsetci hovorili ze gol mal platit lebo faul nebol ...

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to nahodou na MilanTV?

Reagovat
rossoneri89

ne Sportklub

Reagovat
Pinturicchio

Dyť je to hloupá ovce. Penalta to byla, ale kde je psáno, že by ji proměnili?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase urazka? To uz je na BAN. Ci tu sa bany rozdavaju len mne a mirimu?

Kolko sa statisticky penalt premeni, 90%? To uz je tak vysoke cislo ze mozem povedat ze nas rozhodca o 2 body pripravil.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, jen tobě a Mirimu, za demenci.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pettirosso

kdo je Miri?

Reagovat
Pinturicchio

Bratislavký světák.

Reagovat
The Krupy

Z Lučenca

Reagovat
10

jasně, jako vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

a ta penalta na konci co? aj juvefans uznali ze bola.

Reagovat
olis

tak aspon ze Inter remizoval ked uz ta Fiorentina vyhrala, takto to nevypada az tak zle

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chlopi neviete kde najdem policajne paragrafy na nete ? :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

to je tenis nebo demence ?

Reagovat
rossoneri89

konecne si si nasiel pindura alebo co?

Reagovat
stas87

pekna expresska to je inter fakt taky ubuleny klub?

Reagovat
Pinturicchio

Je nebe modré a slunce žluté?

Reagovat
stas87

no ze ma to u interu ani neprekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bojkotuje média

Inter Milán přestal komunikovat s médii. Italský klub se tak rozhodl učinit na protest proti výrokům rozhodčích v jeho neprospěch v dnešním duelu s Cagliari (2:2).

Spravne robime Na nespravodlivost je potrebne poukazat.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Slejdy

komedie

Reagovat
The Krupy

Aký tu bol pokoj kým si sem nepísal

Reagovat
smazaný uživatel

a mozem ja za to ze je nam krivdene? Keby rozhodcovia piskali tak ako maju a fer, nemam o com pisat.

Reagovat
10

akorát škoda, že se toho nedrží i Moratti

Reagovat
M11

muzem za to my ne

Reagovat
10

Jistě, furt naráží na CP. Zase plácá, jak tohle musel snášet posledních několik let před CP, že by se nerad vracel. Radši bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Buranský chudáček ukřivděný.

Reagovat
M11

achjo.. jak rikas radeji to prejit s nadhledem

Reagovat
Komat

Říkal to někde neoficiálně, nějakej pisálek se toho chytil a už se z toho dělá aféra.

Reagovat
DelPiero137

Tazko sa znasaju nakupy ako Quaresma, odkopnutie Pirla, Cannavara atd. Ten clovek si nevidi do huby. Jediny sprav tah z jeho strany bol Mourimho za posledne desatrocie(a).

Reagovat
rossoneri89

Inter Milán přestal komunikovat s médii. Italský klub se tak rozhodl učinit na protest proti výrokům rozhodčích v jeho neprospěch v dnešním duelu s Cagliari (2:2).

toooooolko placu

Reagovat
Pettirosso

OT: Boakye

Reagovat
Pinturicchio

Gabbiadini dal za Bolognu taky.

Reagovat
Pettirosso

a u nás smrdí takoví zabijáci jako Bendtner s Matrim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

z penalty ne?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda borec

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

takze tenis

Reagovat
panca

radek bude jeste tezka pisemka

Reagovat
smazaný uživatel

uz ani ne

Reagovat
panca

Tak to asi neznas dobre stepanka a jeho nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

pred stepcem smekam

Reagovat
GEGE

Co myslíte budou rusáci dávat Janovské derby?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/137202

Budou.

Reagovat
GEGE

nice

Reagovat
Pinturicchio

Petkovic . To, že zaparkovali bus, by mi nevadilo, ale to polehávání, simulování, zdržování, to byl prostě humus největší.

Reagovat
10

Petkovic je borec, Mazzarri, Zeman a další by se od něj mohli učit...

Reagovat
Pinturicchio

Sympaťák, už od pohledu, takový "tvrďák", poker face. Něco jako Lippi.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samuele Longo v Primere sa presadil a opat skoroval Rastie nam tam talent

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jeho góly ve Španělsku dvěma a máš hrubý odhad, kolik by mohl dát v Itálii.

Reagovat
Votas

furt lepší než Bendtner

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, to i strašák do zelí.

Reagovat
M11

Stepanka nejak nemusim.. ale teda obrovsky smekam.. kralujeme svetovemu tenisu..

fantazie

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

tady to kaderkovo heslo, ze kralujeme svetovymu tenisu, se mi vubec nelibi Sice kralujeme, ale ve 2 hracich Za nema je obroska dira

Reagovat
GEGE

To myslel společně s holkama ne?

Reagovat
panca

no vsak ja taky. Tema dvouma jsem myslel berdycha a kvitovou. Ti to tahnou. Pak je tam stepanek se safarovou a za nema je propast. Az tahle generace skonci, tak to ani nechci videt

Reagovat
GEGE

Vyrostou další

Reagovat
panca

no nevim, kdyz nemame poradnyho hrace ve veku 17 - 20 let

Reagovat
M11

na Kaderku kaslu.. myslel jsem to i s Fed Cup

Reagovat
panca

ja taky. Viz reakce na gegeho...

Reagovat
M11

aha spatne jsem to pochopil.. o to vic si to uzijme

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

200. pro Borriellův hattrick a vítězství Sampy

Reagovat
mastakillah

Nemáte někdo sestřih ze zápasu Bologně s Palermem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Doria...Jinak Stepanek je master, oproti Berdychovi to je PAN TENISTA a hlavně nomrální člověk...A Jajinku, ty se nediváš na lidi kolem sebe? pět minut na tebe čumim, a ty nic...

Reagovat
smazaný uživatel

jajinek autizmus?

Reagovat
Jajinek

tak nečum a zavolej...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ja nechtěl nějak rušit, když jsis kupoval listky na Sigmu a cokdybych se spletl ze jo...

Reagovat
lnterista

to byl vykon...ach jo skoda 3 body jsme meli dat ale neva...spis co mi vadi a to hodne je to breceni

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty by si to nechal len tak a isiel dalej ze akoze sa nic nestalo?..

Reagovat
lnterista

urcite bych to tak nehrotil

Reagovat
Lubinterista

Tak uvidíme jak se to bude vyvíjet. Na druhou stranu dnešek, minule penalta Atalanty, předtím gol Juventusu po ofsajdu, který by mávnul i Stevie Wonder. Je toho moc po sobě. Vyloženě brečením bych to nenazval.

Reagovat
lnterista

jj ale to jsou spis spatni rozhodci...meli jsme rozhodnout driv a byl by klid. Jako taky mi to vadi to je jasny

Reagovat
Pinturicchio

Prezident klubu na EF, to se nevidí tak často.

Reagovat
Lubinterista

Nechápu, prosím o vysvětlení. Nebo si jen netrefil vlákno?

Reagovat
smazaný uživatel

pintuhovori z cesty kazdy chvilu, to si ani nevsimaj.

Reagovat
Pinturicchio

Drž hubu a radši jdi vymýšlet další geniální teorii z kategorie "trenér je jen figurka"

Reagovat
smazaný uživatel

PAN ADMIN, to je uz vrchol drzosti ako sa voci mojej osobe tento pajac vyjadruje! Vraj "drz hubu", to uz prekrocilo vsetky medze! V reale mu uz leti jedna vychovna!

Toto je slusne spravanie???

Reagovat
Pinturicchio

Trefil. Jsi s tím k smíchu stejně jako váš prezident.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
Pettirosso

Poli

Reagovat
terry

Jestli bych chtěl v Itálii na nějakej zápas, tak by to bylo derby. Na druhou ligu se příští rok určitě budou dát sehnat lístky za dobrej peníz.

Reagovat
Pettirosso

To je hroznej fotbal. Doufal jsem, že je to derby nabudí a bude se na co koukat, ale zatím se spíš píská než kope. Dneska vyhraje tým, který udělá o chybu víc.

Reagovat
terry

Však to mohl čekat jenom blázen. Nebylo možný, aby najednou Janov předvedl suprovej fotbal. Už se těšim, koho má Preziosi připravenýho v záloze.

Reagovat
Pettirosso

tak derby je vždycky jiný než normální zápas, nečekal jsem Real s Barcelonou, ale tohle mi připomíná spíš zápas z toho Okresního přeboru co jel na nově. Navíc po sobě jdou, jak kdyby jim majitelé za každý KO slíbili premie

Reagovat
terry

No jo, jenomže atmosféra nahecuje, přidají se do toho emoce, ne kvalita.

Reagovat
Pinturicchio

Řežou se jak psi, červená je tutovka.

Reagovat
terry

Je dobrý, že to aspoň nějakej náboj má, když ne kvalitu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

jinak to snad ani nejde

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To bývá normální u Janovskeho derby..

Reagovat
Pinturicchio

Se těším na turínské, snad to bude v podobném duchu.

Reagovat
Pettirosso

kdybych sázel, tohle stopro dám jako první

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jooo !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to Icardi ustal a nechtěl padat, jak by to udělalo 98% utocniku v Calciu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

ty seš pako Cesare, chudák Frey, já být jím, vyseru se na to a jdu dom.

Reagovat
GEGE

Ty vole Bovo

Reagovat
terry

Jak se to řiká? Na posranýho i hajzl spadne. To sedí přesně.

Reagovat
Lubinterista

Tak teprve tohle je Masiello Vol.2

Reagovat
10

jo, u Astoriho to bylo něco jinýho...v zimě je v Interu

Reagovat
Pinturicchio

Jen jestli mu to angažmá nepokazil rozhodčí , ... ale snažil se, bojoval, o tom žádná.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Romero dneska snad životni vykon, dlouho jsem ho neviděl takhle skvělyho.

Reagovat
Pettirosso

ježiš, to jsou ztráty

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šance na pět nula !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pettirosso

ty vole, to není možný, obrana CFC je na ručník, ti borci neví, která bije.. nebýt Freye, už mají pětku v kapse

Reagovat
terry

Jedinýho kluka, kterýho mi je líto, je Frey.

Reagovat
GEGE

Jako zrovna dneska grifoni nehrajou tak tragicky jak obvykle(až na ten závěr poločasu to už pramení s výsledku)ale zase doplatili na totalní faily v obraně a ještě k tomu mají kopec smůly...Doria využila první náhodnou šanci a to je nakoplo.

Reagovat
GEGE

Jinak dobré derby bavím se.

Reagovat
Pettirosso

OT: nevíte, zda bude v tv Juve proti Chelsea?

Reagovat
Pinturicchio

Budou, na Prima Cool.

Reagovat
M11

bude na coolu

Reagovat
Pinturicchio

A Paolo bude dávat rozhovor přímo ze hřiště.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

dík kluci

Reagovat
terry

Vysílaj online?

Reagovat
Pettirosso

to předpokládám

Reagovat
Pettirosso

kua, spletl jsem si live s online

Reagovat
terry

Protože na bytě nemám televizi, tak bych musel ladit cizí streamy.

Reagovat
Pettirosso

no desítka psal minule, že si platí 49kč měsíčně na stránkách prima play a dávají tam všechny zápasy. Nevím jestli tam jsou i zadarmo, leda pak zahraniční

Reagovat
terry

No jo, už si vzpomínám, že jsme to tady řešili. Stejně asi nakonec půjdu do hospody.

Reagovat
Pettirosso

alespoň hned budeš moct zapít žal

Reagovat
terry

Ono nakonec možná to druhý místo bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ten desítka je nejaky lovaty, nezda sa vam?

Reagovat
.13

To je ono Sampa, toto uz musime zvladnut

Reagovat
10

V Janově je to kompletně prohnilý odshora dolů, tam se musí všechno změnit, začít můžou v Serii B...akorát jsem zvědavej, komu to chce pak Preziosi prodat

Reagovat
10

a třeba to Preziosimu a možná i Zamparinimu v Serii B dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se celkem snažej, ale je to takový nemastný, neslaný... Tím lépe pro Sampu...

Reagovat
Pettirosso

Janov do druhého poločasu celkem vlítnul, Vargas by jim mohl pomoct. Ale Sampa musí udržet!

Reagovat
10

Vargas zhubnul, už má BMI jen 37

Reagovat
terry

Jojo, to byla posila jako hrom.

Reagovat
.13

U Fialiek to bol celkom frajer, aj ked ta posledna sezona, nic moc.

Reagovat
terry

Právě.

Reagovat
.13

ale v tej jeho lavacke to chalan ma(az na to co teraz asi daval center a prekopol tu branu asi v 5metrovej vyske ), len nejak nabral v pase a nejak zlenivel

Reagovat
Pinturicchio

Jsem říkal, že je škoda ho nezkusit za těch pár šupů.

Reagovat
Pinturicchio

Kucka už měl být venku, psychouš.

Reagovat
.13

tak tak, vobc nesiel po lopte

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně už to pro něj měla být druhá žlutá.

Reagovat
Pettirosso

hraje jak prase každej zápas

Reagovat
10

Maresca pěkně válel sudy

Reagovat
10

Boško krááásně, škoda, to mohl bejt gól kola

Reagovat
terry

Reagovat
.13

Teraz sa Grifovia celkom snazia, aj tak to snad uz nepustime

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Sampdorie?

Reagovat
.13

no tak z Talianska ju mam najradsej(este Lazio su sympataci) takze prajem timto dvom.

Preco ty im fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim nefandím... Z Itálie je mám nejradši, ale nefandím nikomu... Já jsem naplava z PL, co se jednou za čas podívá ve volném čase na Calcio... A když si můžu vybrat, tak je to právě Sampa...

Reagovat
.13

to mam podobne, ja ich sledujem trosku viac ako amm cas stihat aj moje ine kluby, toto je asi 5-6ty zapas tuto sezonu co ich vidim.

Inak komu este fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje celoživotní láska je Liverpool... (Což asi zdejší Juventini neslyší rádi... )

A ještě mám rád francouzké Ajaccio, ale to proto, že jsem tam nějakou dobu přebýval a vytvořil jsem si tak k onomu klubu jistý vztah...

Reagovat
.13

Ja to mam srdcovku Barcu, PSG a NUFC.

Z Nemecka BVB(koli Dinovi a Rosovi, odvtedy im fandim) a z Talianska Sampa

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no... Já bych ale na víc klubů stejně neměl čas... (A ani bych to nechtěl...) Já jsem prostě věrný tomu svému a jsem spokojený...

Jinak celkem sympatické týmy... Akorát v PSG mě štvou ti šejci, ale zase je tam Ibra a tím se to vyvažuje...

Reagovat
.13

ja sommal taky zlom u PSG asi v r.2007/8 a uplne mi prirastli k srdcu, aj som bol v Parku Princov dvakrat a tiez ma to nastavlo ti Arabi, ale tak nevykaslem sa na klub len koli tomu, ze ich kupil niekto bohati(aj ked ak by v lete predali Sakha tak uz by ma asi tak nasrali, ze by som to aj zabalil).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda...

Reagovat
Pettirosso

Ciro to nějak psychicky nedává

Reagovat
.13

ani kartu nedostane za to, to je hanba...

Reagovat
.13

Toto Taliansko, to je velke teátro(teraz Esti, predtym po tom Kuckovom zakroku)

Reagovat
cresposuper

Vyrovnať!

Reagovat
Pettirosso

Cirooo

Reagovat
.13

predtym tam mal na zaciatku polcasu tutovku a moc sa nepochlapil

Reagovat
Pettirosso

on těch šancí měl víc, jen by to chtělo chladnější hlavu

Reagovat
.13

mal nejake sance aj v 1.polcase? Lebo ten som nestihol

Reagovat
Pettirosso

měl jednu tutovku, kdy konečně dostal pas do ulice mezi stopery, ale trefil z vápna jen Romerovu náruč

Reagovat
.13

*Freyom, ale chapeme sa

tak to neni az tak zle

Reagovat
Pettirosso

mluviíme o Ciro immobilem ne? Frey je jeho spoluhráč pokud vím

Reagovat
.13

ah jasne, sorry ja som sa zamyslel nad Icardim a nejak mi to uslo

Reagovat
Dejwa

konečně Janov, ještě aspon jeden

Reagovat
Pinturicchio

Ciro

Reagovat
terry

Immobile. Škoda, že je na lavičce.

Reagovat
10

Icardi je hroznej, s Maxim nebo aspoň jiným trošku decentním útočníkem by už nebylo o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl dobrej

Reagovat
10

jo? já jsem první poločas viděl jen částečně a přišel mi tam taky hroznej, několik slibných akcí tam úplně zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda libil s Romerem nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

klasika, tohle funguje pořád

Reagovat
.13

Kucka dnes cervena, to inak dopadnut nemoze

Reagovat
cresposuper

Tvl tie Vargasove strely

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas to hodně oživil

Reagovat
terry

Čekám, kdy mu to tam to levačkou jednou projde.

Reagovat
.13

Reagovat
Tomanatura

Vymenit Inter s Juventusem a ta tabulka tak muze zustat Mit za sebou Milan, Inter a Neapol venku a byt 3., to uz je fakt neco. Navic se ani neda rict, ze je to jen nahodny lauf, protoze ten kadr je proste silny.

Pane Prade, smekam.

Reagovat
lnterista

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

Viola.

Reagovat
Pettirosso

za Violu jsem rád, že vyhraju nad Tomem sázku

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 25 kol.

Reagovat
Pettirosso

bylo to o poháry, nebo LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry.

Reagovat
Pettirosso

chtěl jsem napsat, že Viole věřím i do LM ale né, máš pravdu, nebudem předbíhat, stát se může cokoliv

Reagovat
Votas

Reagovat
.13

Maurooo

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

Paráda.

Reagovat
10

to, že Granqvista chtěl Liverpool asi o něčem vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjde Janov jako taková Italská Aston Villa... Kádr složený ze zvučných jmen, která jsou však většinou za zenitem apod...

Reagovat
Pinturicchio

* Mně

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeší se...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

za posledních 5 sezon protočili hráče skoro za půl miliardy EUR, furt se mění kádr, trenéři, sportovní ředitelé...Preziosi je magor a hlavní část viny je na jeho straně

Reagovat
Pinturicchio

Půl miliardy? Dobrá pálka, být tam někdo schopnější, tak by s trochou nadsázky mohli hrát o Scudetto, minimálně o CHL určitě.

Reagovat
Pettirosso

vsadil bych se, že taková třetina těch výdajů šla na hráče, který za CFC neodehráli ani minutu

Reagovat
10

to ne, tak to bylo jen u Bonucciho a Boatenga, z těch dražších

Reagovat
Pettirosso

no Preziosi je překupník, vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby těch mladých bylo koupeno a obratem prodáno hodně a ty malý částky se ti pak nasčítají. Jinak jsem to samozřejmě zveličil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slušná pálka...

Reagovat
herbage

no, hlavně poslední roky to serou nehorázně. Oni poskládali celkem konkurenceschopný kádr, pak ho rozprodaj, nakoupí nové hráče a ty pak zase prodaj. Takový kup Boatenga a následné poslání na hostovačku do AC, to byl jejich "highlight"

Reagovat
Trand

Aston Villa a zvučná jména? Jsi asi zaspal dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland, Bent, Agbonlahor, Given, Vlaar, Nzogbia... To jsou podle mě zvučná jména...

Reagovat
Biozdenda

až na Givena bych určitě nepoužil slovo zvučná.. Spíš průměr

Reagovat
terry

Delneri ven!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Cirovi to nejde nepřát, Sampa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

...ale zatím pořád váhám nad tím, jestli je lepší trenér, nebo zpěvák

Reagovat
Pettirosso

tak v tom já mám jasno i kdyby byl lepší jak Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

7x v řadě prohrál, tak asi ten zpěvák...

Reagovat
.13

Vy mate Cirov v oboch Janovskych mansaftoch

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pipo123

Od včera večera som premýšľal na koho sa mi podobá Marchisio, teraz mi už trklo, je to dvojník herca a speváka menom Johnny Strong, aspoň teda vo filme Sinners & Saints vyzerá ako on

Reagovat
Pipo123

jo brutál, já mám na taký výzor chlapa slabosť, taký drsný fešáci

Reagovat
Pettirosso

jojo přesně

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
.13

mohol by mi rposi vas niektopovedat, preco nebol DDR ani v nominacii na AC Turin?

Reagovat
smazaný uživatel

vykartován

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman parada

Reagovat
Alberto Aquilani

Ho hooo sme 6 len o 3 body za Laziom , to ani neni zlé ....

Reagovat
herbage

no, ale pak už je to tak nadupané, že 5. místo je momentálně vaše maximum

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasu mám smíšené pocity. Mezi pozitiva určitě patřily výkony Ogbonny a Cerciho. Taktika byla taky zvolená dobře, ač s tím asi nemohl mít Ventura moc práce, jelikož karty byly rozdáno dávno před výkopem. Obrana fungovala celkem bez problému až do nějaké 65. minuty. Co se týče útoku, tak mi vadilo Bianchiho řešení situací. Celý zápas volil špatně. Jednou místo střely udělal kličku a nakopak v jiné situaci bezohledně vystřelil, než aby vysunul Cerciho do gólové šance. Jsem rád za šanci pro Diopa, protože se jeví jako velice nadaný mladík a potřebuje v lize každou minutu.

V několika předchozích zápasech jsme získali dost bodů a můžeme si tak teď dovolit párkrát ztratit, ale za žádnou cenu nesmíme usnout na vavřínech. (Už bychom se taky nemuseli probudit.)

Viva il Grande Torino!

Reagovat
Biozdenda

AS si vyhrát zasloužilo a penalta mi přišla poměrně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť já nikde nepíšu, že to tak není...

Reagovat
Pettirosso

Janov CFC odešel z městského derby poražen a propadl se na poslední místo tabulky, prezident klubu Enrico Preziosi ale druhou trenérskou změnu v sezóně nechystá a Luigiho Delneriho podržel. "Trenér zůstane pro zbytek této sezóny a také na tu další. Zůstane tak dlouho, jak dlouho tady budu já. Delneri je skvělý kouč a já mu dám tolik času, kolik bude potřebovat," uvedl Preziosi.

to mu teda fakt nesežeru

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Ale dělá se to snad všude.

Reagovat
Tomanatura

A nejlepsi utok v Serii A ma ......

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk

Reagovat
smazaný uživatel

Zdendaaaaaaaaa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nejhorší obranu mu zase vyfouklo Chievo

Reagovat
Pinturicchio

Nutno dodat, že fakt s drtivým náskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Silnej joke.

Reagovat
herbage

Reagovat
The Krupy

Základom úspechu je mať ale najlepšiu obranu

Reagovat
Biozdenda

včera hráli dobře jak cyp

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Ten Petkovič je občas dosť mimo, na Spurs má na ľavo v obrane hrať Lulič, stopéra Ciani a to isté aj proti Udine v lige, Radu na lavičke a pritom by mohol hrať aj stopéra aj ľavého obráncu. ak to tak naozaj bude, tak nechápem... náš najlepší obránca

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano má stop na dva zápasy

Inter Milán se bude muset ve dvou zápasech obejít bez Antonia Cassana. Italský útočník dostal trest za své chování po utkání s Cagliari (2:2), když v tunelu napadl rozhodčího, jemuž vyčítal neodpískanou penaltu ve prospěch Nerazzurri.

Toto mi pride chore ze niekto opravnene protestuje a oni ho potrestaju. Ak nemal pravdu a prilis vehementne to daal najavo, ok potrestajte ho, ale nie za toto

Reagovat
Jajinek

ty už si snad děláš prdel ne...???

Je úplně jedno, jestli měl pravdu nebo ne a je úplně jedno, jestli protestoval oprávněně a jestli ne. On není ten, kdo má tohle posuzovat. Pokud jeho protesty přerostly určitou mez, tak musí být potrestán bez ohledu na okolnosti.

A ty už opravdu přestaň naprosto tupě obhajovat neobhájitelné za každou cenu a dělat tu ze sebe vola. Sám vím, že zaslepený nejsi a děláš to jako pózu. Fakt se vzpamatuj a přispívej tu normálně! Sám tohle vyčítáš Juventinům, ale dál to děláš. Směješ se Juvedefence force a sám jsi Bennes defence force.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze mas porad zapotrebi lezt tem Juventinum do prdele, ale asi ti to dela dobre.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi fakt exot, strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi rika ten pravej ale fakt je, ze te mam rad, takze mi ani tvoje provokace nevadi

Reagovat
Jajinek

nelezu Juventinum doprdele...mám je doslova u prdele...některé z nich doslova nesnáším, což kdybys sledoval diskuze trochu podrobněji a nebyl by jsi od přirozena hloupý člověk, viděl a následně věděl.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pettirosso

Ne, akorát je jako jeden z mála tady objektivní i když jde o jeho tým. Pokud teda chápeš, co znamená být objektivní..

Reagovat
10

*Bennes demence force

Reagovat
Pinturicchio

* Bennes ovce force

Reagovat
10

navíc Cassano už to udělal v poločase při zápase s Juve, takže mu to asi sečetli...+Strama dostal 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To nesuhlasim. Clovek je emocny tvor a ked citi krivdu opravnene protestuje. Na to by sa malo prihliadat.

Dam taky priklad trosku pritiahnuty za vlasy, ak ti niekto znasilni dceru,minimalne mu fyzicky ublizis, pripadne ho zabijes, nenechas to len tak. A sud by na to potom urcite z velkej casti prihliadal, ze to bolo opravnene.

Podobne je to aj v tomto Cassanovom pripade.

Obhajujem obhajitelne, ta penalta mala byt. A je mi jedno co zo seba popritom delam, moj ciel nie je byt oblubeny nick na bezvyznamnej internetovej futbalovej diskusii.

Ked uz tak, som Inter defence force Co je v tomto pripade pozitivne, nie ako v pripade juvedefenceforce A zial som v tom sam, miri je zabanovany uz asi na vsetkych nickoch( ) a ty si radsej zadobre s juvefans, cize som na to sam.

Reagovat
Jajinek

Ja nejsem zadobre s Juventinama. Hadal jsemm se tady za Inter jeste kdyz ty jsi ani nevedel, co je klavesnice. O Pintovi si myslim svoje ( a on o me ). Jen proste mam mozek a nad udalosi premyslim a udelam si vlastni nazor a vsechno co se stane, nemusim komentovat ve prospech Interu. Jsi stejnej jako ti Juventini, s kteryma se tu hadas. A za Inter force te rozhodne nepovazuju, pac timhle Inter spise poskozujes. Coz je ti ale jedno, pac jsi typickek netovej fanda, kteryho bavi vic hadat se na foru nez sledovat zapas sveho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Starsi si odomna o malo, mozno 2 roky, tak zase tolko nefrajer

A ta posledna veta je blbost co ma trochu urazila, urcite viac fandim Interu ako pisem tu. Len poslednu dobu ako nas rozhodcovia poskodzuju tak musim pisat viac. Ze som este nemal moznost ist na vyjazd neznamena ze som netovy fanda. Ale presviedcat ta nejdem..

Reagovat
Jajinek

neřeším věk ( i když si myslím, že jsem starší o více let, ale to je fakt jedno)...spíše mi šlo o to, že na tomto webu přispívám od sezóny 2004/05, a to jsi ještě ani nevěděl, že nějaký Inter existuje.

K dalším věcem se nemá cenu vyjadřovat...fanoušek se rozhodně nepozná, podle toho, kolikrát byl v Miláně...ale podle toho, co pro svůj klub v životě dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, Interu fandim od roku `99 ked som dostal ako darcek mikinu s pravym Ronaldom v drese Interu

To si nemyslim, pravi fans mozu byt aj taki co len sleduju zapasy cez TV a net a fandia ako o zivot. Nemusia ja neviem kupovat miliardu suvenirov a programovat stranky s klubovou tematikou, alebo ani neviem co si predstavujes pod pojmom" co pro svůj klub v životě dělá. "

Reagovat
panca

za ten druhej odstavec ja bych treba s dresem na sobe nechodil

Reagovat
Jajinek

kdo sleduje zápasy přes net jako o řivot může taky být prostě jen temperamtnní člověk, který se nechá vtáhnout do jakéhokoli děje...a nemusí to být fanoušek. Je to o tom, jaký máš ke klubu vztah a co jsi ochotný v životě obětovat.

Reagovat
panca

co myslis tim vztahem ke klubu?

Reagovat
Jajinek

pocit sounáležitosti, radosti, cítit se jako člen rodinny...ne být rád, že můj klub vyhrál, abych se někomu mohl vysmát na internetu a pak na něm machrovat...

Reagovat
panca

tak to musi kazdej citit uvnitr, takhle pres diskuzi se to tezko poznava. Ale zrovna treba u smoga bych to videl jako pozu a ne jako ze je fanousek interu

Reagovat
Jajinek

MSgoo nikdy fanouskem Interu nebyl. Bennes jim je, to bych mu krivdil.

Reagovat
rossoneri89

jezis nespominaj MSgoo-a ... este sa vrati

Reagovat
panca

neni zabanovanej?

Reagovat
rossoneri89

nemam sajnu len som ho tu uz dlhsi cas nevidel

Reagovat
Jajinek

* a proto mě opravdu naštve, když někdo jako ty neustále o sobě říká, že je Inter force a že já se paktuju s Juventinama...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som prvyraz napisal nieco o inter force, aj to bolo v narazke na tvoje slova, inak y ma to ani nenapadlo.. Tak ake "neustále o sobě říká"?

Ze sympatizujes s juvefans si vsimli viaceri , nielen ja.

Reagovat
10

Jajinek jo, no...tvoje myšlenkový pochody se vzácně často shodují s dolarem, což z lidí, který s tvýma názorama nesouhlasí spíš dělá sympatizanty s inteligencí a objektivitou, rozhodně ne s Juventusem

Reagovat
Jajinek

ty a dolar...dolar je neobjektivní postpubertální hovado, které nerozumí fotbalu a jen se snaží kurvit diskuze a uměle bleje na vše, co souvisí se Spartou, Juve a Barcelonou páč ho to děsně baví....a ty se k němu blížíš, jen máš užší záběr...

Reagovat
smazaný uživatel

aj z vlakna vyssie tipujem ze sa povazujes za jedineho(alebo jedneho z mala) spravneho uber Inter fanusika, potom nechapem ako mozes tak bezemocii prijimat rozhodnutia ktore su v prospech juve a v nas neprospech. Ako aj toto posledne, 2 zapasy ban pre fantantonia bude citelna strata. zas z toho juve tazi. (ako vzdy)

skutocny fanusik Interu, taky prototyp, musi juve nenavidiet, uz kvoli historii, kvoli calciopoli, kvoli sucasnosti. Ty sa tu naopak snazis tvarit ako velky diplomat, to ku tifosi interu nesedi

Reagovat
Jajinek

nejsem jediný uber fanouške Interu...vzhledem k tomu, že s Interem a lidmi okolo jsem v kontaktu tak vím, že je hodně lidí zejémna v ČR, kteří jsou daleko většími Interisty.

Co se týče těch rozhodnutí, když vidím, že ty rozhodnutí jsou špatné, tak na ně poukážu, což jsem vždy udělal.

To, že Juve gól padl s ofsajdu, že měl být Lichti vyloučen, že to byla v neděli jasná penalta, co nás obrala o 3 body...to jsem všude psal.

Ale, to, že jsem přišli o Cassana není chyba nikoho jiného, nežli Cassana, který s horkou hlavou šel za sudím a nněco mu od plic řekl. Bez ohledu na to, jestli se citil ukřivděně nebo ne a jestli penalta byla oprávněná nebo ne.

Já Juventus opravdu nemusím, ale nemusím to tady blít do každého příspěvku. I přes to, že mám s Juventusem a jeho fanoušky osobní zkušenosti, na základě kterých je nemám rád, pořád jsou věci, na základě kterých je jako soupeře v rámci sportovní míry respektuji.

Já se na nic nehraju a nesnažím se nijak tvářit. Tu hru tady spíš rozjíždí ti, kteří vlastně nemají žádný důvod na druhou stranu blít a neustále to dělají. To, že jsi začal fandit Interu v roce 99 ti věřit musím nebo nemusím, nicméně pořádně prožívat Inter jsi začal zcela určitě až po CP. Z historie sporů Interu a Juve jsi zažil minimum. To tvoje nadávání na Juventus působí jako uměla vyvolaná histerická internetová nenávist k někomu ani nevíš proč, jen proto, že by se to u fanouška Interu mělo nosit.

Já tu nemusím do každé diskuze blít na Juventus, aby bylo vidět, že jsem Interista. Nemusím tu každý den psát o Zanettim se srdíčky, aby bylo vidět, že ho považuji za žijící legendu Calcia, nemusím tu pod každý příspěvek proti Interu hodit palec dolů či blijící smajlík, aby bylo vidět, že s tím nesouhlasím, tak jak to třeba dělá u Neapole olis. Mě stačí, že to tak sám cítím.

Inter miluju, ale neglorifikuju vše, co je s Interem spojené. To, že dokážu na věci kolem klubu nahlížet kriticky, právě moji lásku prohlubuje. O to větší radost pak mám, když se něco opravdu povede. Vše z Interu vyzdvihovat a vše ostatní zatracovat, to je strašně jednoduchý pohled na svět z kterého ani člověk nemusí mít radost.

Chápu, že někoho baví prostě být kontroverzní v diskuzi. Problém je ten, že já třeba beru EF jako zpřijemnění fotbalu a fandovství. Jako doplněk. U některých zde mám pocit, že fandovství klubu tu někteří berou jako doplněk toho, aby mohli psát na EF a zabavit se u diskuze, a to je sakra rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze historku ako som zacal fandit som si akoze vymyslel? Fakt nemam dovod vymyslat si veci aby moj nick vyzeral na internetovej futbalovej diskusii nejak inak ako to v skutocnoti je, to som uz pisal. Keby zacnem fandit ako gloryhunter napr po triple napisem to tu.

A ze som zacal na EF pisat okolo CP? Urcite este predtym a este davnejsie skor nie len kvoli tomu, ze som na ef.cz ani nechodil. Davnejsie predtym okolo milenia som mal info len z novin co som si kupoval v stanku, aj to len na poslednych stranach bol sport, vysledky, strelci a tabulka, neskor davali na stv euroligy kde som pozeral kazdu cast aby som videl zostrih Interu, este neskor teletextu(pamatam si ako som zapasy sledoval tak ze som mal pocas talianskej ligy teletext markizu na 255, pozeral vysledky a ked dal gol Inter siel som pozriet na 217 kto dal gol, v drvivej vacsine tam bolo vtedy Vieri , to som aj celych 90 minut plus polcas presledoval a kazdych 5 min aktualizoval zmeny vysledkov ), , potom prostrednictvom pro footballu, hattricku a to bolo vsetko. Inter som prezival rovnako aj ked som nemal net a "nemohol sa hadat na EF"

Nepotrebujem sa ti nejak kvalifikovat, mysli si co chces, ale chcem uviet na pravu mieru to tvoje "zcela ucite po CP" co su len tvoje domnienky co si si proste vycucal z prsta.

Ostatne co pises ok, mozno si az tak racionalny clovek a dokazes sa nad veci povzniest, a dokazes veci opisat aj triezvo a mozno trochu objektivne.

Ja priznam, ze Inter vidim subjektivne, vsetko o Interi je pre mna automaticky pozitivne, krivdu tazko znasam a dam to najavo. Neviem sa nad to povzniest a pisat tu ultra diplomaticky.

Reagovat
DelPiero137

Netahaj Juve do Cassana. To ze Jajinek pouziva aj rozum a neobhajuje Inter za kazdu cenu neznamena ze je zly fanusik. A nehladaj za vsetkym Juve, sak to je chore. To ze sa Cassano neovladol je jeho problem. Tak isto sme mali obdobie ked sa nam nic nepiskalo a nenapadalis me rozhodcov. A keby aj, odsudil by som to rovnako ako Jajinek. A rovnako nesuhlasim s vyplakavanim na rozhodcov cez media.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze sa ti paci vyjadrenie jajinka, ked hovori veci co by ste chceli pocut

Reagovat
DelPiero137

To nie je pravda, jas nim suhlasim v niektorych veciach ktore su proti Juve. Tu nejde o to kto je na ktorej strane ale nezaujaty, rozumny postoj k veci.

Reagovat
DelPiero137

Z tvojich reci som pochopil ze by si si sam pred sebou obhajil aj vrazdu ak je to v mene Interu? Ten priklad so znasilnenim je extrem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie.

Priklad bol len cisto na ilustraciu, ze niekedy clovek reaguje "oficialne" neprimerane aj ked je v podstate v prave. Na to som chcel poukazat, spojitost tam nie je ziadna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar je v klidu, jen provokuje a všichni mu to žerou no, ja ho mam prokouklyho

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, ja nerozumim fotbalu

Reagovat
Jajinek

ne

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud ano, tak to v tvých příspěvcích není moc vidět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele