13. kolo
18.11.2012 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bologna FC - Città di Palermo 3:0

Hned čtyři červené karty viděli diváci na stadionu Renata Dall'Arra. Domácí Boloňa přehrála Palermo 3:0 a hosté během zápasu přišli o tři vyloučené hráče! Za domácí se postupně trefili Gilardino, Gabbiadini a Diamanti, poslední dva jmenovaní se prosadili z pokutových kopů.

Utkání začalo pořádně zostra a hráči Palerma možná až příliš agresivně napadali domácí hráče. Po osmi minutách zatáhl Gilardina Muňoz, ale sudího píšťalka zůstala prozatím němá. První šanci si vytvořili hosté, jmenovitě Dybala, kterého v pohodě vychytal Curci. Poprvé se měnilo skóre ve 22. minutě. Alberto Gilardino krásně vypálil a Ujkani byl bez šance - 1:0 pro Boloňu. Gilardino byl při chuti, ale o pár minut později už na Ujkaniho nevyzrál.

Boloňa střežila jednobrankový náskok a těsně před koncem prvního poločasu se jí naskytla velká šance na zdvojnásobení skóre. Donati zahrál v pokutovém území rukou a sudí odpískal pokutový kop ve prospěch domácích. Manolo Gabbiadini jej bezpečně proměnil a Boloňa vedla 2:0.

Po změně stran se následně Palermu sesypala celá hra. Hned ve 46. minutě fauloval brankář Ujkani a vedle jeho vyloučení se kopala další penalta. K té se tentokrát postavil Alessandro Diamanti a i on byl úspěšný - 3:0 pro Boloňu.

Domácí už se zbytečně netlačili dopředu a pohodlný náskok si hlídali. Navíc čtvrthodiny před koncem přišla další vyloučení. Nejprve viděl přímou červenou kartu Barreto a krátce po něm neudržel nervy na uzdě i domácí Taider, který nebezpečným skluzem sestřelil protihráče. Palermo bylo v devíti a Boloňa v desíti. Jenže ani tento počet nevydržel dlouho. Osm minut před koncem viděl další červenou kartu za ošklivý zákrok Labrin a Sicilané už byli na hřišti pouze v osmi lidech. Další vyloučení už nepřišlo. Boloňa porazila Palermo zcela jednoznačně 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl jinej zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele