13. kolo
18.11.2012 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Cagliari Calcio 2:2

Milánský Inter nedokázal využít sobotního zaváhání Juventusu a doma pouze remizoval s Cagliari 2:2. Nerazzurri i přesto zůstali na druhém místě se čtyřbodovou ztrátou na první příčku. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, Inter vedl, ale Cagliari otočilo. Poslední slovo měl osm minut před koncem Davide Astori, jenž nešťastným vlastencem zařídil konečnou remízu 2:2.

Domácí výběr Andrey Stramaccioniho měl první větší příležitost utkání. Centr do pokutového území Cagliari propadl až k Diegu Militovi, jenž střelou z první netrefil hostující branku. Sardiňané odpověděli nebezpečnou střelou Neného, po které musel Handanovič předvést pohotový zákrok. V desáté minutě se poprvé měnilo skóre a to ve prospěch domácího výběru. Rodrigo Palacio si naběhl na centr a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Inter Milán.

Cagliari ale bylo vyrovnaným soupeřem a Interu v prvním poločase několikrát pořádně zatopilo. Ve 34. minutě hlavičkoval z hranice malého vápna Nené a Handanovič opět podržel domácí nad vodou. Dvě minuty před koncem prvního dějství se hosté přeci jenom prosadili. Po centru do šestnáctky se trefil Marco Sau - 1:1.

Po změně stran byl aktivnější domácí Inter. Milito dokonce překonal Agazziho, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. Jen o chvíli později byl Milito v další obrovské šanci, nedokázal ale trestuhodně trefit prázdnou branku a nerozhodný výsledek tak pokračoval. Nebezpečí hrozilo i na druhé straně, Marco Sau se nacpal k míči a přestřelil. Hlavním smolařem utkání byl bezesporu Diego Milito, jenž pálil jednu šanci za druhou. Při jeho dalším pokusu skvěle zasáhl Agazzi. Inter své velké šance nevyužil a byl za to potrestán. Pinillovy nůžky ještě skončily na tyči, ale následná dorážka Marca Sau skončila v síti - 2:1 pro Cagliari.

Opařený Inter měl stále dost času na to něco s výsledkem udělat a osm minut před koncem zápasu se mu podařilo srovnat na 2:2. Z pravé strany přišel centr, který si Davide Astori srazil do vlastní sítě! Nerazzurri následně ožili a Palaciovo zakončení musel těžkým zákrokem likvidovat Agazzi. Na stadionu Giuseppe Meazzy další branka nepadla, Inter pouze remizoval s Cagliari 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zraneny pribyl ( Guarin) doufam,ze uz se vrati aspon sneijder do zalohy a ze nepostavi Silvestreho do zakladu,potom by sme to mohli ukopat na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zase začíná inter trapčit

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta s takovejma sráčema ještě si musely dát vlastnáka a ty píšeš dobře

Reagovat
smazaný uživatel

treba to myslel ironicky... vzdycky se nemuze darit,obrana nic moc,ale zase nas zarizl rozhodci kdy neodpiskal penaltu v nastaveni.Celkove sme meli dost smulu kdyz milito prestrelil ze 3 metru a asi 2x vykopl hrac mic z brankove cary

Reagovat
smazaný uživatel

Milita mam od tý doby co je v Interu asi nejradši ale to jak dává goly jen z penalt a zahazuje golovky to už je jak Vlček ve slavii když ještě hrál v základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele