Serie A - souhrn 11. kola

08.11.2008, 20:36, aktualizováno 09.11.2008, 22:22
Komentáře a souhrny
Inter gólem Cruze z poslední minuty porazil Udinese a vede. AC Milán díky Ronaldinhově brance v závěru vedl v Lecce, ale nakonec jen remizoval a klsl na druhé místo.V neděli jinak nezaváhal ani jeden z favoritů, tři body si připsaly Lazio, Neapol, Juventus, Fiorentina a také Janov, který především díky hattricku Milita porazil Regginu. V sobotu zažilo další zklamání AS Řím...

Turín FC - Città di Palermo 1:0

08.11.2008 18:00

Góly: 88. Jürgen Säumel

Volej Jürgena Säumela z konce druhého poločasu zajistil Turínu výhru nad Palermem. FC Turín se tak především díky vítězným domácím zápasům pomalu zvedá ze dna Serie A. Naopak Palermo může díky prohře spadnout do dolní poloviny tabulky.

Toro začalo velmi dobře a prakticky si vytvořilo absolutní nadvládu na hřišti během první čtvrthodiny. Blerim Džemaili se snažil překvapit Alberta Fontanu střelou z třiceti metrů, ale byl neúspěšný. O chvíli později předvedl veterán v brance Palerma dobrý zákrok proti hlavičce Roberta Stelloneho. Následně se trefovala konstrukce. Nejprve orazítkoval břevno domácích svou dělovkou Fabrizio Miccoli, poté nastřelil na druhé straně Džemaili tyč.

Několik minut nato se bývalý hráč Boltonu, Švýcar Džemaili, opět činil. Z přímého kopu trefil břevno a následný odražený míč se odrazil od Nicoly Amorusa směrem do branky. Palermo spasil až zákrok Alberta Fontany na brankové čáře. Blerim Džemaili byl k nezastavení. Založil protiútok, na jehož konci našel Simone Baroneho. Barone svou ránou z hranice pokutového území opět orazítkoval břevno!

Turín se dostal o několik minut do další příležitosti. Na jejím konci nebyl nikdo jiný než Blerim Džemaili. Proti jeho střele dalekonosné dělovce musel Fontana vytáhnou perfektní zákrok. Giani De Biasi připravil v druhém poločase střídání. Ofenzívu posílil Alessandro Rossina a zraněného Paolo Zanettiho nahradil Rakušan Jürgen Säumel.

V 54. minutě pokračovala obrovská smůla domácích. Střela Džemailiho se odrazila od pravé spojnice přímo k volnému Amorusovi, který dokázal překonat brankáře hostí. Branka však nebyla uznána pro ofsajdovou pozici. Palermo bylo naprosto vyšachováno ze hry. Džemaili připravil skvělou šanci pro Stelloneho, který ji však zahodil, neboť prováhal správnou chvíli k zakončení.

Zhruba po půlhodině hry se dostalo k ojedinělé šanci také Palermo. Střelu Fabrizia Miccoliho však chytil brankář Calderoni, pro kterého se jednalo o vůbec první zásah v zápase. Na druhé straně střílel Rossina. Jeho střela se odrazil rovnou k Stellonemu, který však mířil vedle. Hosté se nyní začali nacházet na hřišti. Dělovku Fabia Simplícia vyrazil s vypětím sil Alex Calderoni.

Deset minut před koncem utkání však šli hosté do oslabení. Antonio Nocerino udeřil skvělého Džemailiho do obličeje a sudí Rizzoli jej poslal zchladit do sprch. Palermo v této fázi utkání doufalo v cenný bod. O ten však přišlo o několik minut později. Obrana hostí nedokázala pořádně odkopnout míč, ten spadl k Jürgenu Säumelovi, jenž ránou z voleje překonal Alberta Fontanu.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 1:1

08.11.2008 20:30

Góly: 90+2. Cicinho (vl.) - 68. Francesco Totti

Fotbalisté Říma mají na kontě další zaváhání, tentokráte velmi smolné. Debut Siniši Mihajloviče na lavičce Boloni zachránil až vlastní gól Cicinha v nastaveném čase. Řím vedl zásluhou Francesca Tottiho. Hostujícímu celku se navíc zranila brankářská jedinčka.

Římané stále prožívají nejhorší start za posledních třicet let, na kontě mají čtyři prohrané poslední zápasy. Poté však přišla hladká porážka Chelsea a očekávalo se, že Giallorossi jsou zpět. Také už to tak vypadalo proti Boloni, ovšem kuriózní vlastní gól připravil AS o tři body. Kapitán Francesco Totti oslavil svůj 400. zápas v Serii A brankou, která bohužel k vítězství nestačila.

Boloňa se mohla dostat do vedení už v prvních osmi minutách. Ale když Alexander Doni vyrazil Marchisiho střelu přímo k Marcu Di Vaiovi, tak útočník neuvěřitelně selhal při zpracování. Následně se Simone Perrotta srazil s Gabym Mudingayiem v pokutovém území Říma, ale sudí Orsato nechal pokračovat ve hře. Následně centroval do vápna Cicinho, ale Totti nedokázal naplno využít chybu Morase.

Giallorossi pálili dále. Po zpětné přihrávce Cicinha trestuhodně přestřelil bránu Mirko Vučinič ze značky pokutového kopu. Chvíli nato se vytáhl Francesco Antonioli proti bombě z voleje v podání Mattea Brighiho. Na druhé straně chyběly nehlídanému Valianimu několik centimetrů, aby dosáhl na centr Adailtona. Di Vaiův neohrožený úprk skončil mimo branku Doniho. Římané si v závěru poločasu vytvořili tlak. Panucciho střela byla však sražena.

Boloňa měla penaltové ambice na začátku druhého poločasu. De Rossi nejprve předvedl nebezpečný zákrok, poté se míč odrazil ještě do jeho ruky. Sudí však znovu nenařídil pokutový kop. Domácí začali být nebezpečnější v druhém poločase. Alexander Doni se odvážně vrhnul do srážky s Di Vaiem, aby mu zabránil v zakončení Marazzinovo centru. Brankář Říma však byl při střetu nakopnut do hlavy a byl odvezen na šití. V brance AS si tak odbyl debut Brazilec Arthur.

Po této nepříjemné události se hostům podařilo vstřelit branku. Dlouhý, na míru přesný přímý kop našel na zadní tyči Francesca Tottiho, který skvělou ránou podél Antonioliho poslal svůj tým do vedení. Zenoni následně skvěle přerušil Cicinhovu nahrávku do brejku na Vučiniče. Boloňa si následně vytvořila tlak. Siniša Mihajlovič poslal do boje Bernacciho a jeho tým tak hrál na tři útočníky.

V 83. minutě se rozhodčí postarali o poprask na Dall’Ara. Marazzina byl vyslán do nájezdu na Arthura, ale zastavil jej omylně praporek pomezního. Pizarro si následně zajistil lístek v hledišti na Římské derby. Dostal totiž žlutou kartu, která jej staví do příštího utkání mimo hru. Hra se pomalu blížila ke konci a Římané se již viděli se třemi body na kontě doma v hlavním městě.

V nastaveném čase však přišla krutá rána. Římané pořádně neodkopli míč po rohovém kopu a následný centr Di Vaia uklidil do vlastní sítě hlavou Cicinho. Jednalo se opravdu o kuriózní branku, neboť Cicinho nebyl atakován nikým ze soupeřů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Siena 3:0

09.11.2008 15:00

Góly: 58. Mauro Zárate, 86. Tommaso Rocchi, 90+3. Tommaso Rocchi

Lazio Řím výhrálo i potřetí v řadě a alespoň do večera se posunulo na třetí pozici. Biancocelesti rozhodli o své výhře až ve druhém poločase, když dokázali Sieně nastřílet tři branky. Vítěznou trefu měl na starosti Mauro Zarate.

Utkání nemuselo takto dopadnout, kdyby svojí šanci využil hostující Ghezzal, toho tváří v tvář vychytal výtečný Juan Pablo Carrizzo. Brankou neskončila ani hlavička Massima Maccaroneho, šla vedle branky. Siena nevyužila dvě velmi dobré příležitosti, což jí nakonec hodně mrzelo. První půle byla jasně ve znamení hostů, i další akce na branku podnikala Siena. Spolupráci Ghezzala s Maccaronem utnul až Stephan Lichtensteiner. Poločas skončil 0:0, což bylo pro Lazio vzhledem k vývoji utkání dobrým výsledkem.

Druhý poločas byl od toho prvního velmi rozdílný, první šanci si vytvořilo Lazio, v 58. jí navíc proměnil minutě Mauro Zarate. Prozatimní nejlepší střelec Lazia zakončil dobrou práci Tommasa Rocchiho a Mourada Meghniho střelou z přímého kopu, kterým nedal Curcimu žádnou šanci - 1:0. Pro Sienu to byl velice krutý zásah, jelikož byla doposud lepším týmem na hřišti. Další brankové šance nepřicházely. Druhou branku v utkání viděli diváci na Olympíjském stadionu až v 86. minutě, to se prosadil Tommaso Rocchi po přihrávce Maura Zarateho - 1:0, ještě předtím skončil Maccaroneho přímý kop vedle. Siena už neměla síly na jakýkoliv zvrat a do konce utkání inkasovala potřetí. A znovu u toho byli Mauro Zarate a Tommaso Rocchi, druhý jemnovaný udělal tečku za utkáním po přihrávce Lichtensteinera. Lazio vyhrálo především díky dobrému druhému poločasu 3:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 1:0

09.11.2008 15:00

Góly: 90+2. Julio Cruz

Inter se minimálně do večerního duelu posunul na první příčku. Vítězství mu ve šlágru kola nad Udinese zajistil gólem v posledních vteřinách utkání Julio Cruz. Nerazzurri přitom několikrát hodně zariskovali a mohli být rádi, že nedošlo k vyloučení Ivana Cordoby.

V sestavě a ani nominaci domácích se již počtvrté v řadě neobjevil hříšník Adriano, na straně druhé chybělo útočné eso Antonio Di Natale. Přesto se ovšem do první šance propracovávali hosté z Udinese. Útěk Antonia Flora Florese byl ale nakonec zdviženým praporkem pomezního sudího.

Další střely obstarali hráčí v černomodrém dresu. Nejprve pálil Ibrahimovič, jehož střelu srazil obránce Domizzi a poté střílel na brankáře Handanoviče Ricardo Quaresma, ale rovněž neuspěl. Na druhé straně nevyužil D'Agostinovu přihrávku Floro Flores.

Z levé strany připravil svým centrem další šanci domácích Maxwell, ale míč směřující na zadní tyč minul jak Ibrahimovič, tak také Esteban Cambiasso. Ještě před přestávkou si oba brankáři připsali povedené zákroky. Domácího gólmana Julia Cesara prověřil dělovkou Gokhan Inler, Handanoviče pak hlavičkou Balotelli.

Do druhého poločasu vyslal stratég José Mourinho Julia Cruze, jenž nahradil Ricarda Quaresmu. K první šanci se opět ale dostalo hostující mužstvo a byl to znovu Floro Flores, který tentokrát prokličkoval mezi několika hráči soupeře a ocitl se před Juliem Cesarem. S jeho střelou ale neměl domácí brankář příliš mnoho práce.

V 58. minutě využil chaosu v šestnáctce švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovič, jenže míč napálil přímo do brankáře Handanoviče. Slovinský reprezentant pak musel likvidovat další pokus Balotelliho. Další akci Nerazzurri rozjel Ibrahimovič a před pokutovým územím byl faulován Codou. Cruzova střela ale trefila pouze zeď. Přestože Inter soupeře tlačil, nedařilo se mu skórovat a fanouškům na San Siru pomalu docházela trpělivost.

Nakonec mohli domácí děkovat brankáři Cesarovi, jenž skvěle vytáhl nebezpečný pokus kapitána D'Agostina. Příliš minut neuběhlo a Inter měl znovu velké štěstí, tentokrát mu ho 'dopřál' hlavní sudí. Ten totiž za likvidační Cordobův zákrok na Inlera odměnil kolumbijského obránce pouze žlutou kartou, což se pochopitelně nelíbilo Udinese. Cordoba do švýcarského reprezentanta zajel oběma nohama a měl štěstí, že Inlerovi nezpůsobil vážné zranění.

Inter se ale nevzdal vytouženého vítězství, kterému se přiblížil v 88. minutě. Handanovič byl již Zanettiho střelou překonán, ale míči nakonec zabránila v překročení brankové čáry tyč. Domácí ale nakonec byli za své útočné snažení odměněni v závěrečných vteřinách nastaveného času. Rohový kop skončil na hlavičce Julia Cruze, jenž z pár metrů rozhodl o vítězství Interu.

Na San Siru vzápětí propukla obrovská radost z důležitého vítězství. Svěřenci Josého Mourinha ovšem již podruhé v krátké době vstřelili vítěznou branku v poslední minutě utkání.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Reggina Calcio 4:0

09.11.2008 15:00

Góly: 54. Diego Milito (pen.), 74. Diego Milito, 81. Giuseppe Sculli, 90. Diego Milito

Reggina utrpěla další porážku, tentokrát si veze ze hřiště Janova ostudnou porážku 0:4. Hattrickem se blýskl Diego Milito, do listiny střelců se zapsal také Giuseppe Sculli. Všechny branky padly ve druhém poločase, Reggina dohrávala od 45. minuty v deseti.

Reggina měla na svých kopačkách první brankovou příležitost, ovšem střelu Franca Brienzy zlikvidoval brankář Rubinho. Brienza nenašel na Rubinha recept ani po přímém kopu. Za domácí zkoušel štěstí Raffaele Palladino, z dvaceti metrů však minul. Janovští dokonce v prvním poločase vstřelili branku, ale kvůli ofsajdovému postavení Sculliho právem neplatila. Další přiležitost měl Bernardo Corradi, ale znovu dobře zasáhl Rubinho. Celé utkání ovlivnila červená karta, kterou v závěru prvního poločasu obdržel za druhou žlutou kartu hostující Giuseppe Biava. Poločas skončil 0:0.

Ve druhém poločase už jasně dominovali domácí. Úvodní tlak Janovských vyvrcholil pokutovým kopem. V 54. minutě totiž v pokutovém území nedovoleně sevřeli střídajícího Gasbarroniho Barreto a Valdez a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K němu se postavil Diego Milito a následně zaznamenal sedmý gól v této sezoně. Janov i nadále svého soupeře tlačil, ale druhou branku přidal až v čtvrt hodiny před koncem. Rossi zahrával rohový kop, ten skončil na hlavě Juriče, s touto šanci si ještě brankář Regginy poradil, ovšem na dorážku Milita už byl Campagnolo krátký - 2:0. Defenzíva hostí se naprosto sesypala, v 81. minutě přidal třetí zásah Giuseppe Sculli. Vynikající práce a přesná přihrávka našla Sculliho, jenž neměl problém - 3:0. Obrana hostí inkasovala ještě jednou, hattrick dovršil Diego Milito. V poslední minutě utkání si poradil s rozloženou obranou hostí a přesnou střelou udělal tečku za zápasem. Janov vyhrál 4:0 a i nadále drží slušnou šňůru neporazitelnosti, Reggina zůstává poslední.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 2:1

09.11.2008 15:00

Góly: 20. Felipe Melo, 23. Alberto Gilardino - 77. Sergio Floccari

Navrátilec Alberto Gilardino se brankou podílel na vítězství Fiorentiny nad Atalantou, která ve Florencii prohrála 1:2. Skóre otevřel Felipe Melo, za hosty v závěru utkání snižoval ze značky pokutového kopu Floccari.

Zraněními zdecimovaná Atalanta mohla zažít vynikající začátek, jenže Floccariho trestný kop zastavilo břevno Freyovy branky. Na druhé straně byl v ofsajdu lapen Alberto Gilardino, jenž by již sám mířil na gólmana Coppolu. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre, první branku v Serii A si připsal Felipe Melo. Domácí záložník napřáhl z 20 metrů a i díky Coppolově pomalé reakci otevřel skóre.

Atalantu inkasovaná branka očividně zaskočila, čehož využil soupeř a za další tři minuty si pojistil vedení. Stevan Jovetič využil zaváhání obránců v hloubi pokutového území a zpětnou přihrávkou našel Gilardina, jenž poslal Fiorentinou do dvoubrankového vedení.

Aktivní Jovetič si vypracoval další dvě šance, ale ani jedna brankou neskončila. Poté měl obrovskou šanci Franco Semioli, jenž skvěle zužitkoval centr a přehodil brankáře Coppolu, kterého ovšem zachránilo břevno.

Atalanta se nezmohla na žádnou kloudnou odpověď a v další šanci se po propadnutí míče mezi středními obránci ocitl Gilardino. Coppola tentokrát zakročil. V 64. minutě přišla speciální chvíle pro Christiana Vieriho, jenž naskočil v dresu Atalanty ke svému letošnímu debutu a rovnou proti bývalému zaměstnavateli.

Gianluca Comotto sice patnáct minut před koncem dal hostům naději, když fauloval v šestnáctce Padoina a z následné penalty snížil Floccari, jenže další branku už Atalanta přidat nedokázala. Spíše ještě mohla být ráda, že se netrefil aktivní Gilardino. Ten totiž nastřelil břevno.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 2:0

09.11.2008 15:00

Góly: 23. Daniele Mannini, 74. Marcelo Zalayeta

Stadio San Paolo v Neapoli i nadále zůstává nedobytnou pevností. Domácí SSC porazilo díky brankám Manniniho a Zalayety Sampdorii Janov 2:0. Azzurri se tak prozatím posunuli na druhé místo, naopak Sampdoria zůstává u dna tabulky, na šestnácté příčce.

Na obou stranách v úvodních minutách zápasu zahrozilo. Nejprve domácí stoper Fabiano Santacroce poslal centr Waltera Gargana nad branku hostí. Na druhé straně zahrozil Gennaro Delvecchio po centru Antonia Cassana. Míč směřoval mezi tři tyče, ale díky teči Paola Cannavara skončil mimo. O několik minut později se však domácí ujali vedení.

Tvůrcem branky byl Ezequiel Lavezzi, který předvedl excelentní zrychlení, aby se zbavil obránce. Následně odcentroval přesně na nohu Daniele Manniniho, který s radostí doklepl. Za chvíli měli domácí další dobrou příležitost. Daniele Gastaldello daroval nešťastně míč Hamšíkovi. Svou chybu si však napravil včasným zákrokem při zakončení slovenského záložníka. Na druhé straně neproměnil Gastaldello excelentní příležitost.

Gennaro Iezzo chyboval při rohovém kopu a svým vyběhnutím netrefil míč. Ten se snesl přímo na hlavu stopera Sampdorie, který přehlavičkoval prázdnou branku. Brankář si pak spravil chuť výtečným zákrokem proti střele Claudia Bellucciho. První půli zakončil Ezequiel Lavezzi stříleným centrem, který byl sražen a málem si našel cestu až do branky.

Druhou pětačtyřicetiminutovku začal svým útokem Gustavo German Denis, ale skončil u Pietra Accardiho, jenž mu vystavil stopku skvělým obranným zákrokem. O okamžik později hosté dokázali vstřelit branku. Antonio Cassano si naběhl na kolmou přihrávku a míč s přehledem uklidil podél Iezza. Poté však jen nevěřícně koukal na zvednutý praporek pomezního. Situace byla minimálně diskutabilní. O ofsajd se totiž zřejmě nejednalo.

Blucerchiati se zdravě naštváni kvůli neuznané brance vrhli do útoku. Rohový kop velmi dobře umístil Gennaro Delvecchio. Radost hostům však zkazil Manuele Blasi, který spasil domácí odkopem z brankové čáry. Ovšem odkop spadl přímo na nohu Daniele Franceschiniho, jehož rána taktéž mířila do brány. Tentokráte splnil roli brankáře střelec první branky Mannini.

Po neskutečně smolných několika minutách dostala Sampdoria další ránu. Marcelo Zalayeta navýšil na 2:0. Opět měl v gólové situaci prsty Lavezzi. Argentinec využil srážky dvou obránců Dorie a vystřelil. Jeho střela byla sražena, ale díky teči se z ní vyklubala gólová přihrávka, kterou Zalayeta již jen uklidil do brány.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 0:2

09.11.2008 15:00

Góly: 40. Alessandro Del Piero, 54. Vincenzo Iaquinta

Juventus v čele se skvěle hrajícím a dnes navíc narozeniny oslavujícím Alessandrem Del Pierem pokračuje v dobrých výkonech a pomalu stoupá tabulkou. Dnes porazila Stará dáma Chievo. Parádní střelu z trestného kopu předvedl v prvním poločase Del Piero, v úvodu druhého upravil skóre Iaquinta.

Alessandro Del Piero si dnes nadělil skvělý dárek ke svým 34. narozeninám. Ve 377. startu v italské nejvyšší soutěži vstřelil další branku a dotáhl se tak na legendárního Gaetana Scireu. Juventus pokračuje ve vítězné cestě i přes početnou marodku, dnes navíc chyběl také odpočívající Pavel Nedvěd.

Hned v první minutě se domácí nováček dožadoval odpískání pokutového kopu, ale hlavní sudí neshledal Tiagovo údajné držení jako nedovolené. Momo Sissoko poté na druhé straně vyslal Del Piera, jenž jen těsně minul branku. Po deseti minutách mohl otevřít skóre po centru Esposita Sergio Pellissier, ale domácí fanoušky nepotěšil. Zblízka totiž z první netrefil branku.

K akrobatickému zakončení se odhodlal Vincenzo Iaquinta, ale branku rovněž netrefil. Na druhé straně nevyužil zaváhání Olofa Mellberga Antonio Langella. Pět minut před koncem úvodního dějství fauloval Mario Yepes Del Piera, jenž z 20 metrů předvedl další parádu. Hostující oslavenec předvedl podobnou střelu jako v duelu Ligy mistrů proti Realu Madrid a poslal Starou dámu do vedení.

Těsně před přestávkou měl štěstí Sissoko, jenž po odehrání míče zbytečně nakopl Yepese. Hlavní sudí ovšem Sissokův zákrok neviděl a záložník Juve odešel bez trestu. Trenéra Ranieriho ale čin bývalého hráče Liverpoolu rozzlobil a do druhého poločasu místo něj nasadil Albina Ekdala.

Po deseti minutách druhého poločasu ve vápně držel za dres Iaquintu Mantovani a proti jeho brance byla odpískána penalta. K té se nakonec nepostavil tradiční exekutor Del Piero a přenechal jí Iaquintovi. Del Piero se musel o pár sekund později chytat za hlavu, když jeho spoluhráč penaltu neproměnil. Vzápětí ovšem Iaquinta svůj čin napravil a z dorážky pojistil vedení.

Závěr utkání sice přinesl několik šancí, především na domácí straně, ale ani jedna šance Chieva brankou neskončila a Juventus zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Cagliari Calcio 2:1

09.11.2008 15:00

Góly: 37. Giuseppe Mascara, 87. Rocco Sabato - 6. Jeda

Catania Calcio potvrdila svou domácí suverenitu a porazila nepříjemné Cagliari Calcio 2:1. Domácím zařídil výhru až ke konci utkání stoper Rocco Sabato. Catania se tak posunula na deváté místo, Cagliari zůstává na své, patnácté příčce.

Hosté začali velmi dobře. Již v šesté minutě se ujali zásluhou Jedy vedení. Jeda si naběhl na rohový kop a rybičkou trefil míč náramně. Brankář Albano Bizzarri předpokládal, že hlavička míří vedle, a tak se ani nepokoušel zasahovat. Ovšem omyl, Jeda vymetl domácím šibenici. Bizzarri se o chvíli později málem zasloužil o další branku. Svým špatným odkopem trefil atakujícího Jedu, ale Brazilcova následná střela byla příliš slabá.

Sicilský celek byl překvapen raketovým začátkem hostí. Trvalo mu takřka půl hodiny, než si vytvořil za zmínku stojící šanci. Jednalo se však hned o šanci gólovou. Útočník Giuseppe Mascara se obtočil ve vápně kolem svého strážce a svou tečovanou střelou nedal Marchettimu sebemenší šanci. Další šanci si vypracovali opět hosté. Rocco Sabato zaspal a dovolil Matheuovi odcentrovat. Centr si našel Roberta Acquafrescu, který svou dělovkou z voleje jen o centimetry minul cíl.

Po změně stran se režie zápasu ujala domácí Catania. Giuseppe Mascara poslal volej přímo do břevna Marchettiho branky. Několik minut na to zahodil zlatou příležitost Giacomo Tedesco. Jorge Martinez mu připravil ideální střeleckou pozici, ale Tedesco poslal míč mimo tři tyče. Domácí se dočkali zaslouženého vedení v 84. minutě. Plasmati byl faulován na hranici pokutového území a Rocco Sabato propálil přízemní dělovkou vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

US Lecce - AC Milán 1:1

09.11.2008 20:30

Góly: 90. Andrea Esposito - 79. Ronaldinho

AC Milán ztratil tři body až ve třetí minutě nastavení, když se trefil Andrea Esposito. Rossoneri celý zápas bušili do obrany soupeře, což se jim povedlo deset minut před koncem díky trefě Ronaldinha. Remíza 1:1 znamená pro Milán ztrátu prvního místa, tam se posunul městský konkurent Inter.

Rossoneri byli po celý zápasem lepším týmem, v 7. minutě ofenzíva Milána poprvé zahrozila, Marek Jankulovski vybídl k zakončení Borriella, ale ten přestřelil. Útočník AC Milán nebyl úspěšný ani o pět minut později, tentokrát lehce tečoval střelu Kaká, brankář Benussi jí s potížemi vyrazil právě před Borriella, ten však nezamířil dobře. Domácí Lecce se dostávalo do šancí velice sporadicky. Střela Daniela Cacia šla těsně vedle. Ve 35. minutě odhlavičkovával obránce Lecce jemný oblouček Borriella, který směřoval do branky a následný rohový kop se dostal znovu k Borriellovi, italský reprezentant ve službách milánského AC však znovu přestřelil. Brankář Benussi si v závěru prvního poločasu ještě poradil s pronikajícím Borriellem a především díky němu byl stav po prvním poločase nerozhodný.

AC Milán dominoval prvnímu poločasu, jenomže branku nedal. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Přesto mohlo jít Lecce překvapivě do vedení, rohový kop našel volného Giacomazziho a ten hlavou netrefil úplně prázdnou branku. V 53. minutě prodloužil dlouhý nákop Borriello na Kaká, ten se vzápětí ocitl v situaci sám na brankáře, ale nedal. Podobně si vedl i obránce Marek Jankulovski, který střílel těsně vedle levé tyče Benussiho branky. Milán se dočkal v 79. minutě, a kdo jiný než Ronaldinho zařídil vedení Rossoneri. Brazilská hvězda se položila do centru Pata a překonala Francesca Benussiho - 1:0. Milánské AC mohlo vstřelit i další branku, ale Benussi byl proti jak po střele Pata, tak i při dalším pokusu Seedorfa. Rozhodčí nastavil pět minut a domácí toho dokonale využili. Ve třetí minutě nastavení totiž proměnil centrovaný míč hlavou střídající Andrea Esposito, čímž zařídil konečnou dělbu bodů. Milán tím ztratil první místo v lize, kam se posunul městský rival Inter.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1173117:724
2.AC Milán1172216:823
SSC Neapol1172216:823
4.SS Lazio1171321:1222
5.Udinese Calcio1163219:921
6.Juventus FC1163213:721
7.Janov CFC1162318:1020
8.ACF Fiorentina1162314:920
9.Calcio Catania1153311:918
10.Città di Palermo1151515:1516
11.Atalanta BC1142510:1114
12.US Lecce1126310:1212
13.AC Siena113358:1112
14.Turín FC1132610:1411
15.Cagliari Calcio1131711:1510
16.UC Sampdoria102447:1310
17.AS Řím1022610:188
18.Bologna FC112189:207
19.Chievo Verona111376:186
20.Reggina Calcio111288:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (306)

Přidat komentář
jtbs

juve vyhra 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Francescoooo !!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne. vlkům letos není přáno...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

kdyz sracky.. tak poradne

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinhoooooooooooooooooooooooo ....jsem necekal ze budu nekdy fandit AS

Reagovat
Slejdy

zalez tragede

Reagovat
smazaný uživatel

dej si prasek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby vám dneska Quagliarella naprášil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle AS nepřeju,to už je i smůla!

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednych sekundach zapasu som prisiel o tiket kua:( a liter v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól .

Reagovat
smazaný uživatel

cicinho vrely diiik....

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej beton předvedla Bologna, snad celý zápas bránila v 8 lidech, tam se nedalo projít, vystřelit... Ten vlastní gól je fakt smolný, ale co se dá dělat, byla to složitá situace. Doni bude snad v pořádku, Artura bych nerad viděl v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

mate to jedno ligu stějně vyhraje ac milan nebo juve a sestoupí inter a as rim

Reagovat
smazaný uživatel

ty si opravdu hustej. Inter ani AS rozhodne nesestoupi ,tohle je teda bonbonek

Reagovat
smazaný uživatel

K sestupu mate bliž vy než my . Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti musel mít kruté dětství. určitě ho tatík Angelo mlátil, nebo se mu smáli ve škole..., protože jinak si nedovedu vysvětlit ten příval štěstí teď poslední 2 roky, včetně calciopoli. no nic, aspoň to snad večer nepodceníme a půjdem za vítězstvím. takhle má liga grády. ještě jednou gratulace Internazionale...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že dětství neměl špatné, peněz bylo dost...Dnes ale fakt haluz, i když Udine hrálo neskutečný beton Coroba a Samuel

Reagovat
smazaný uživatel

ale přestaň pořád s tím betonem. ty ses snad díval na jinej zápas, nebo jsi doteď neviděl jinej zápas Interu doma. už tam hrály daleko defenzivnější týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkák ,že nehrály a to jsem letos viděl úplně všechny zápasy jak doma, tak venku, ale Udine fakt 65 minut bránilo v 7,8 lidech, a to se pak těžko prosazuje, i když beru, že Ibra a spol. hráli velký exkrement...

Reagovat
smazaný uživatel

v 7,8 lidech. to máš 4 obránce a 3 až 4 další hráče. to bych chtěl vidět, jak by při vašem tlaku, při vašem držení míče někdo nasadil do defenzívy míň lidí. trošku otevři oči, co měli jako dělat, když jste na to druhej poločas šlápli ? dál si hrát svoje a dostat 4 kousky ? na to, jak jste druhej poločas dominovali, nehráli nic tak šíleně defenzivního, abys musel v každým komentu mluvit o betonu. Floro Flores, Pepe, Quagliarella, Inler, D'Agostino..., ti všichni se snažili chodit do ofenzívy, když byla možnost. radši si vzpomeň na Catanii u vás, která opravdu betonovala, i když hrála proti deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

jj Catania, to raději nevzpomínám . Je jasné, že museli zamknout, když jsme začali tlačit,ale přece jen hrát každý zápas proti plné 16 je dost těžké,ale to hráče neomlouvá, s tím musí počítat. Inler i D´Agostino hráli více zezadu, vepředu skutečně zůstával jen Pepe a Fabio. Ale tak hlavní jsou body...

Reagovat
SqueeZy

jestli nekoho opravdu nemam rad, tak jeho... At si uziva dokud muze, na kazdyho jednou prijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na naštváni, že nějaký tým je čestný že?

Reagovat
SqueeZy

spis je to na nastvani, ze naivkove jeste nevymreli

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal u preview: kdyby Moratti skutečně byl namočenej, tak ho dávno odhalí. Když usvědčili páky jako Berlusconi (jeho klub), Galliani, Moggi, Lotito, tak nevidím důvod aby Massima nechali. Byla to natolik velká akce, že je nemožné nějaké zvýhodňování. Vsadím se, že AC i Juve si dali záležet na tom, aby byl také Inter pořádně prověřen a očividně nic nenašli, to je zřejmé...Jenom proto, že je bohatý nemusí být korupčník, ale to ty asi nechápeš...

Reagovat
SqueeZy

zbytecny se s fanouskem Interu o tomhle bavit... vsadim se ze Interu fandis tak 3 roky ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je argument, jak má být...Proč se nezamyslíš nad mými argumenty? Ty s nimi nesouhlasíš, zdají se ti nadsazené? V čem? Jen pro úplnost Interu fandím od pěti let...

Reagovat
SqueeZy

tak to si jeden z mala... myslim ze argumentu bylo dost, a byly zbytecne a bezucelne... kazdy si mysli sve... ja na to mam jiny nazor, uz sem ho na hodne webech a forech psal, ale ze by to neco zmenilo...

Reagovat
smazaný uživatel

já ti napsal naprosto logické a zřejmé fakta, ty vážně myslíš, že Silvio bude odsouzen, Moggi bude odsouzen a Moratti jako velký BŮH ne? Myslím, že byli prověřeni všichni a Inter je prostě čistý a férový klub, z čehož mám velkou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Osattně, to jsme viděli loňskou sezonu, ten "čistý Inter"...

Reagovat
smazaný uživatel

tak do toho se mi pouštět nechce, nemá to cenu Já mluvím o Calciopoli, které dopadlo jasně a já své argumenty už psal výše

Reagovat
SqueeZy

ja nemluvil jen o Calciopoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak můžeš mít radsot, že tvůj tým byl čestný z calciopoli, kdy už potom ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale já neříkám a nemyslím si, že Inter sai loni počínal nečestně. To, že nějaký sudí podlehne tlaku je jeho problém. Já nevěřím tomu, že by Inter nebo kdokoli jiný od té aféry ovlivnil rozhodčí. Na to to je až moc hlídané, nedovolili by si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Podlehnout tlaku ok. Ale u Interu podlehávali více a frekventovaněji než u ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, to jen hráči jak oTotti a de Rossi rozpoutali takovou hysterii, protože doufali ve Scudetto. Opakuji co jsem už řekl 100 krát: nevěřím tomu, kdyby se to stalo, tak to dávno dokážou...

Reagovat
SqueeZy

Ja ti ten nazor neberu, jeste aby jsi tomu neveril kdyz jim fandis... Rekl bych ze Moratti mel jako jeden z mala cas zamest dukazy a ukazat prstem na vyniky... V Italske lize kraluje, ovsem je mi divne proc se v ty LM nedari...

Reagovat
smazaný uživatel

zamést důkazy a ukázat prstem?

Reagovat
SqueeZy

perifráze...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt myslíš, že Moratti by byl schopen schovat své prohřešky, když to nedokázal Silvio, Galliani ani Moggi? Ale no tak, všichni nejsou stejní...

Reagovat
SqueeZy

jen cas ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky se nic neprokázalo ,ale ještě se ukáže? Přijmi fakt, že ne každý klub uplácí...Jsem si jist, že v Itálii to prověřili natolik, že nikdo nevyvázl. Viz. usvědčení Milána, Juve, Violy, Lazia atd.

Reagovat
SqueeZy

proc porad mluvis jen o Calciopoli? uz ponekolikate ti rikam, ze nemluvim jen o dobe pred Calciopoli, ale i o minule sezone a celkove...

Reagovat
smazaný uživatel

Interu nikdy nebylo nic dokázáno, nepadl ani stín, narozdíl od jiných špičkových klubů Serie A. Já nevěřím, že by letos či loni kdokoli uplácel, protože jsem s jist, že je to tak hlídané, že to nelze. Nikdo by si to nedovolil, proto mne štvě jak hlupák a neznalec typu Slepičky řekne, navíc do televize, že Moratti není čistý a vyázl jako vítěz. Co si to dovoluje?

Reagovat
SqueeZy

poprve jsem souhlasil se Slepickou.., a to uz je co rict... Juventus v B, AC odpocet, Moratti s cistym stitem a huuraaa po 17 nebo kolika letech pro scudetto... Jestli to bylo opravnene nebo ne, to uz vi jen malo kdo... Ovsem nic neni dokazano, takze...

Reagovat
smazaný uživatel

to patrně nemá cenu, vše co jsem chtěl a mohl říct, jsem už řekl. Proti Interu a Morattimu nikdo nic nemá, jsou prostě čistí, nic nebylo dokázáno, dokonce nebylo podáno ani obvinění, takže tvé hloupé narážky nemají ani smysl ani pravdu...Musíš se smířit s tím, že existuje morálka a fair play...

Reagovat
SqueeZy

ze to nema cenu jsem psal hned ze zacatku . Ty jsi mel nutkani to rozebirat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale s tebou se očividně nemá cenui bavit, protože neumíš pochopit a uznat pravdu. Jak si vysvětluješ fakt, že lidé jako Silvio, Galliani, Moggi nebo Lotito byli obviněni a Moratti ne? To o něčem svědčí, nemyslíš? A nemluv o zametání a schovávání faktů, vždyť kdyby toho byl schopen Moratti, tak proč ne nejmocnější Ital Berlusconi?

Reagovat
SqueeZy

zase mluvis jen o Calciopoli... na to uz zapomen, pochybuju ze nekdo zacne resit 2 roky starej pripad... Minula sezona byla opravdu, ale opravdu divna, hlavne kdyz vam zacalo AS slapat na paty... uz me to fakt nebavi resit... Nechame to tak jak to je... Jsme oba zainteresovany, vime jen minimum a tahle konverzace uz jak sem na zacatku psal je uplne zbytecna...

Reagovat
smazaný uživatel

tak z toho co vím, a viděl jsem takřka všechny zápasy Interu letos i loni, mohu soudit jediné: nikdy nic nebylo ani dokázáno ani nikdo nebyl obviněn či podezřen. A teď mluvím o úplně všem, jak loni, tak Calciopoli atd. Už jsem psal, že Totti a de Rossi začali loni dělat přehnané scény o nadržování Interu, které se dle mne nedělo v porovnání s jinými kluby o nic víc. A že nějaký plátek sepsal tabulku bez pomoci rozhodčích je trapné, neboť si tam mohli započítávat co chtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

Interu patří/patřila Telecom Italia, proto odposlouchávali ostatní týmy a dokonce i hráče a jejich soukromý život.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to snad nemyslíš vážně? Berlusconimu zase patří takřka všechny televize, navíc má ošéfované noviny, Moggi měl ošeéfované rozdodčí i delegáty, takže ten argument je úplně o ničem. Věř tomu, že kdybyb byl důvod Morattiho podezírat, tak se o to Galliani, Moggi a spol. postarají....

Reagovat
SqueeZy

ja bych rekl, ze vsichni tebou zminovany vedeli o ostatnich co dokazou, jen nemohli nic dokazat a ani nechteli, aby se neprislo na ne... kdyz prisel Moratti i s nahravkama, bylo uz pozde

Reagovat
smazaný uživatel

to ,že s nahrávkami přišel Moratti je samozřejmě hloupost a nepravda. Ty nahrávky pořídil svaz, když projednával zcela něco jiného a zmínka o uplácení se objevila jen náhodou, od té doby se to rozjelo. Nevěř tomu, že by Galliani někoho neobvinil bez důkazů. Jsem si jist, že kdyby tušil jen malou šanci na úspěch, tak by obvinil všechny okolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Doping se nejdříve prověřoval...

Reagovat
smazaný uživatel

o dopingu nemluvím. Za tí mco jsem psa si stojím jak já, tak důkazy, bohužel pro vás...ProtiInteru a Morattimu nikdo nic nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

a to, že patří Interu se mi nějak nezdá...Odkud to víš? Tuším, že Morattimu to nepatří, ale nejsem si jist...

Reagovat
smazaný uživatel

Funkcionářům Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se mi to nezdá. Funkcionářům? To jako Branca, Oriali, Sabetta, Paolillo a já nevím kdo ještě mají ve vlastnictví Radio Italia? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tronchetti Provera

Reagovat
SqueeZy

presneji snad Morattimu, chtel jsem to napsat, ale nevedel jsem okolnosti... proto i ta perifráze...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to takové diskutabilní, v minulé sezoně tam bylo vidět, že rozhodčí Interu pomohli, ale důkazy o nějakém ovlivňování a podplácení nejsou. Ale přesto bych řekl, že veřejnost, hlavně tifosi ostatních italských klubů ho jako čistý klub nevidí, jenže to může být Interu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já zase nevidím čistý Milán, poněvadž když vidím na tribuně vedle sebe Gallianiho a Berlusconiho, tak to je dle mne daleko větší záruka leváren než Moratti. Říkám znovu: kdyby něco Moratti udělal, jsem si jist, že ostatní bossové by se postarali o odhalení i potrestání..

Reagovat
SqueeZy

mam hlavne na mysli minulou sezonu, ty jsi zacal s Calciopoli... jak pise Trewinn

Reagovat
smazaný uživatel

a Berlusconi ne? Nejmocnější muž Itálie, Moggi - italský Koštál...

Reagovat
smazaný uživatel

robertocarlos: ze se s nima vůbec bavís- jsou zaujatí proti interu a nechapou ze se muze vyhravat i čestně... a to ze se rozhodci loni upiskli - jim hrozne vadí... vy to ted uz nezmeníte- muzete nadavat jak chcete ale k čemu vám to je.. Proste Inter je čiste- dobre loni rozhodčí pískali v náš prospěch..asi ve dvou zapasech ty penalty byt nemusely...ale to je jedno- ja se s vama o tomhle vůbec bavit nabudu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš, jinak dvě penalty? To by jsme se tu bavili o celém calciu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chci obhájit značku Inter Milán

Reagovat
SqueeZy

taky se o tom s tebou nikdo bavit nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proti Interu rozhodně zaujatý nejsem a nikdy jsem nebyl, jen mi ta sezóna přišla...

Reagovat
smazaný uživatel

proto, že to bylo těsně? Na tom Scudettu rozhodčí vliv rozhodně neměli. To bychom potom mohli rozebírat a popírat všechny ostatní tituly nejen v Itálii. Nesouhlasím s tím, že Inter vyhrál zásluhou rozhodčích - to je lež ...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jiného názoru, ale zase odstupuji od diksuze, nemám důkazy a nebudu sem tahat fikce... mě stačí, že mám oči

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačím se divit tomu, co jsem se tady od tebe dneska dověděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět skvělá Lavezzishow, Sampdoria hrála taky pěkně.

Reagovat
One-Real

FORZA NAPOLI!!!

Millito ....

Reagovat
SqueeZy

Juve , Milito , Inter

Reagovat
smazaný uživatel

řikam zaujatej proti interu... jinak souhlasim Neapol Milito Lavezzi

Reagovat
SqueeZy

tak promin ze sem fandil Udine, a neprislo mi fer dostat v 92 minute gol

Reagovat
smazaný uživatel

dobre- v tomhle s tebou souhlasim ale jestli si ten zapas videl... tak si myslim ze inter si 3 body zaslouzil... ale Udine je dobrej tym.. maj skvely hrace a pekne zatapeli. kdyby dali gol na začatku druhy pule tak bych to videl blede

Reagovat
smazaný uživatel

nepřišlo fér? Vždyť Udine si remízu nezasloužilo ,Inter byl takřka celý zápas jasně lepší, Udine sedmdesát procent času je odkpávalo balony...

Reagovat
SqueeZy

jj a hrali blok vid? viz vyse

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych to nazval Superblok

Reagovat
smazaný uživatel

co to ?? .. ten první tiket má nějaký pomatený zápasy ne ??

Reagovat
SqueeZy

taky si rikam

Reagovat
Shevchenko

Však to jsou zápasy 10 dní staré.

Reagovat
SqueeZy

owned

Reagovat
smazaný uživatel

oh so

Reagovat
madridcan

ach jaj Milito by sa nam zisiel

Reagovat
GEGE

Aj skoda Udinese skoda....

Reagovat
smazaný uživatel

supeeerrr, AS nejni na sestupové příčce (a to má zápas ještě k dobru!).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak málo stačí k radosti. Kdo by tohle před sezonou čekal... Snad se AS zvedne, doufam že hned proti Laziu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co nám zbývá. Musíme se radovat i z maličkostí (ikdyž sestup by zrovna maličkost nebyla, ale to snad nehrozí). No Lazio musíme porazit, nic jinýho neberu, musíme být alespoň vládci Říma. FORZA ROMA.

Reagovat
SqueeZy

Lazio je celkem rozjety, bude to tezky zapas, kazdopadne Vam verim a drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

tak těžký zápas to bude, o tom vůbec nepochybuju. Snad to bude ale pěkný zápas a snad už konečně budeme mít trochu toho štěstíčka a nějak to urvem.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to nebyl špatný výkon, ale přes ten jejich bránící blok toho nešlo moc udělat. Systém se sice změnil, ale myslel jsem, že je to special taktika na Chelsea, hrát s třema defenzivníma záložníkama i proti Bologně? Hrál bych s tímto systémem proti silným týmům jako AC, Inter, Juve, ale proti slabším týmům asi ne. Místo Perrotty/Brighiho bych tam dal ofenzivnějšího hráče (Baptista, Menez). Lazio musíme porazit, nic jiného se nebere!

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych tam dal toho Meneze. Babtistu bych dal driv misto Vucinice. Ale pres ten jejich blok to fakt moc neslo. Tam neprosla snad jedina strela z dalky. Vzdycky chumel na vapne no hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Quaresma je neuvěřitelně tragickej. Škoda toho gólu, přál jsem Udinese remízu. K tomu, že Udinese hrálo beton, stačí se podívat na Bolognu, to byl pořádnej beton.

Reagovat
GEGE

Jj Quaresma je zatim marny ale ne ze by mi to vadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Je marný a Mancini ještě víc, kdyby se ti dva chytli tak by to hned bylo o něčem jiném. My totiž nemáme tvůrce hry (Esteban je spíše defenzivní, není to playmaker), a tak musíme hrát po stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadá, že Quaresma se bojí hrát. Hraje podle mě alibisticky, všechno na jistotu, radši nahát zpátky, než udělat nějakou kličku, parádičku.. Mancini taky hrůza, křídla vám vůbec nehrají. Ještě, že máte Maicona, to se přiznám, že ho žeru

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Maicon hraje úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon - momentalne nejlepsí hrač interu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Slejdy

jj je to kapr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

kapr=borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Gila. Ibra. A takhle pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra , byl otřesný

Reagovat
Tomanatura

Ono to asi bude kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

jj ibra dnes nic moc...- docela dost toho ve předu pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

on přestal běhat

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se mu nedařilo a hlavně už docela dlouho nedal gol- navíc je to hrotovy utočník

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych hrát v základu Cruze s Ibrou a na lajnách Balotelli a Quaresma, to by bylo efektivnější. Quaresma se musí rozehrát, má na to. O Ibru strach nemám, je to Il Genio a když nedá gól, alespoň je vypracuje,i když dnes to nepotvrdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrajete 4-4-2, tak dostáváte hrozně gólů. I od slabých.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, ale já spoléhám na to, že s příchodem Sa,muela a definitivní mzařazením Ivána přichází krásné bezgólové časy. Třeba dnes Córdoba nejlepší hráč na hřišti, Samuel hrál taky výborně, a to nastoupil tuším poprvé po dlouhé pauze. Napravo Maicon, to je jistota, vlevo Chivu, nebo Maxwell, to je jedno, oba jsou dobří. Myslím, že s takovou obranou se nemusíme bát...

Reagovat
herbage

Kuš, máš je všechny podplacený, jen Eto'o je neuplatný

Reagovat
herbage

Četl jak jsi ho sprostě vyměnil za Benzemu a teď se ti mstí

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,doufám,že dorazil úplatek i do Madridu,aby bylo po dnešní jedenácté za aktuální kolo alespoň vyrovnáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bravo ušetřily sme síly hráčům a ještě sme vyhráli,i když hra neslaná nemastná.

Reagovat
smazaný uživatel

kua som psity jak kot kua sti m pci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ferbeweeeeeeeeeeet

Reagovat
smazaný uživatel

fernet

Reagovat
smazaný uživatel

kaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

miluej mta milujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne mi drbalo

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Inter

Reagovat
Slejdy

ten inter to sou nehorazni haluzaci

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

večer 20:30.. Lecce- Milano 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho to tam uklidil jako skutečnej profik:-) takhle se to kolikrat nepovede ani utočnikovi:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce - AC Milan jak to vidite dneska? padne hodne golu nebo to bude ze strany lecce dalsi hra na remizu?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce bude hrát opatrně, Milán ještě není úplně rozjetý, doufám v 1-1, ale tučím výhru Milána 2-1. Forza Lecce, prego prego...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve-hra špatná, je zřejmý, že proti defensivně hrajícím soupeřům to bude z velké části o štěstí, protože chybí víc kreativity. Dneska to v podstatě rozhodl Del Piero, protože ze hry si Juventus nevytvořil prakticky nic.Určitě by to chtělo vymyslet nějaké řešení, například hru se dvěma bijci na hrotu (Amauri, Treza, Iaquinta), se staženým tvořivým útočníkem (Del Piero), což by rozšířilo útočné varianty.

Reagovat
smazaný uživatel

Treza je zraněn, a to nadlouho. Amauri hraje s Alexem, a to asi stačí, jinak by to neubránili...

Reagovat
smazaný uživatel

to vím, myslím to jako řešení do budoucna. Krom toho by tenhle systém byl použitelný právě proti týmům jako Chievo, to prakticky celý zápas jen odkopávalo, tam nejsou potřeba dva DZ. Hlavně jde o to, že Iaquinta byl na hrotu hodně osamocený, při klasické hře do křídel a centrů do vápna je jeden silný útočník málo. Dneska to bylo jasně vidět, drtivá většina centrů neměla žádný efekt a středem to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady.Inter dneska v hodine dvanacte zachranil 3 body tak uvidime jak se bude darit jeho mestskemu konkurentovi

Reagovat
panca

doufam ze da milan konecne gol v 1. polocase at se netrapi

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. uvidime uvidime.snad se dneska zadari,ikdyz to Lecce jsou doma neprijemnni a navic jejich remizy jsou na dennim poradku:)

Reagovat
smazaný uživatel

co pořád máš s těmi prvními poločasy ? v letošní sezoně jsme dali v prvním poločase 8 gólů, ve druhém 7, takže o co jde ?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim bych to neresil.podle toho jak to tam vypada je to jen otazkou casu nez padne gol:) to Lecce je nejake marne.bude to asi tim ze Milan hraje jak jinak nez dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jen to nezakřikni. diktujem tempo, ale zatím nám dělá trošku problém vytvořit si šanci a Lecce má nebezpečné brejky.

Reagovat
panca

ja jen aby to nebylo drama zase do posleni minuty uz bych si rad jednou vychutnal nakej zapas treba 3:0 ale tak to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ou jejda moc zlutych karet a to je teprv pulka prvniho polocasu.to neni zrovna good

Reagovat
panca

borriello uz by se mel trefit!! ted s te blizky to byla velka skodaaaaa...............

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou sance do haje to snad neni mozne

Reagovat
Shevchenko

ojoj

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak říká komentátor: How many chances does Borriello need ?

Reagovat
panca

v takovej zapas by byl dobrej pipo

Reagovat
Shevchenko

A další...

Reagovat
Tsigi

každopádně nemá problémy s dostáváním se do šancí

Reagovat
smazaný uživatel

důležitý je, že se nebojí hrát.

Reagovat
panca

jeste aby se bal hrat kdyz je v milane to uz by mel zvladat....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se dneska dívám a Ronnie se mi zatím docela líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci sa mito zda,alebo je ten Boriello naozaj taky slaby AC MILAN Forever

Reagovat
smazaný uživatel

co to tedka jako bylo vzdyt ten brankar borriella uplne zboril no tohle to jsou my veci

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam Seva tak uz je 0:2

Reagovat
Shevchenko

Nech si ty svoje moudra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Borrielo to je kacíř!

Reagovat
smazaný uživatel

Marcooo !

Reagovat
smazaný uživatel

takove solicko no skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas nic moc z nasej strany.Skoda tutovky Boriella,ktory z metra prekopol.Snad to pride.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne se Carlo rozcilil na rozhodciho jak nesetrne prerusil akci.no tak prvni polocas je za nami.sanci bylo si myslim hodne ale nejak se zadna neujala. kdovi jak by to dopadlo byt tam treba Pippo hmm tak snad tu streleckou smulu prolomime v druhe puli.

Reagovat
GEGE

To snad neni pravda Borriello tolik spalenych sanci snad se to v druhem polocasu prolomi...jinka Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to není špatný, zápas máme vcelku pod kontrolou, ale proboha třeba ho tam konečně vsítit. Borriello už stihnul spálit 3 gólovky (snad se u nás z něj nestane druhej Gila). kdyby svítil na ukazateli po 60.minutě stav 0-0, asi bych vpustil do arény Pata, respektive Pippa (podle toho, co to bude v danou chvíli chtít).

Reagovat
panca

jestli nezacne borriello davat goly tak ztrati misto a uz mu dalsi sanci nedaj si myslim....

Reagovat
Xavi8

Jak hral Hamsik?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty si sežeň kontakt na samotnýho Hamšíka nebo se nauč anglicky podívej se na goal.com. A nebo se prostě dívej na ty zápasy s Neapolí, když máš net. Potom tady nemusíš každej víkend oxidovat s dementní otázkou na pokračování.

Reagovat
Xavi8

opytal som sa to druhy x, tak bud laskavo kludny

Reagovat
smazaný uživatel

Já propás Barcu i Napoli 6:0 a Lavezzishow Zasraný víkendy na chalupě.

Reagovat
panca

etoshow

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu váznam tvýho příspěvku a když už, tak Eto'oshow.

Reagovat
smazaný uživatel

*význam

Reagovat
panca

tak kdyz jsi psal lavezziho show tak jsem dopsal ze radil i etoo ale nebavilo me to psat presne jak se to pise a myslel jsem ze se tu lidi neopravuji za kazdou kravinu to by se tu nepsalo o nicem jinym

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca paráda , Neapol jsem neviděl, sledoval jsem Inter. Nesmutni, ještě se podíváš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na jednu stranu to dneska zas taková tragédie neni. Projdeš si pár diskusí, podíváš se na sestřih zápasu a máš obrázek... ale prostě to neni ono Jinak o Barcu se letos vůbec nebojim, vim, že ještě pár show bude, snad aspoň jednu uvidim naživo. Doufam

Reagovat
smazaný uživatel

to tady ctu pomerne casto jak hral hamsik:)

Reagovat
smazaný uživatel

dle mne po sezóně přestoupí, třeba nám by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině pokud by naštval vedení, což je možný, protože venku na to sere. Jinak Neapol prodávat nebude, v tomhle jim věřim. To už by byli pryč nejenom Lavezzi a Hamšík, ale i Santacroce, Cannavaro a Gargano...

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, je to tu samý hamšíkovec a nebo hamsykovec...

Reagovat
smazaný uživatel

Diamoutene a Stendardo ve stoperské dvojici - to je jak voda a víno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Diamoutene se zlepšuje, Stena mám na lávce

Reagovat
panca

dnes nam to neni prano kdyz uz neda golovku ani kaka ale mel to tezky!

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka no drsne

Reagovat
smazaný uživatel

Hustej val tenhle zapas

Reagovat
smazaný uživatel

...v 90. minutě dá gól Tiribocchi, mistr Beretta ví, jak betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to Lecce je tak tragicky nebo ACM tak dobry?

Reagovat
panca

oboje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to mam rict natvrdo tak Lecce nic nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď tvrďák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja na to prave koukam a hraje se jen na puli Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

9 hracov brani to sa hra velmi tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jak hraje Fabio Caserta, bych potřeboval ho očíhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

teď přišel do hry...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Teď přišel na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

pato zase nehraje zaklad??

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

to je divny a proc?? me prisel dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se Carletta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nehra je nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese hralo na Interu aspon fotbal ale to co predvadi doma Lecce to je neco sileneho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to benjamínek Serie A

Reagovat
Shevchenko

božeee

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tedka bylo naprosto husty Ronaldinho,Jankul parada

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcooo co to KUA děláš ???

Reagovat
smazaný uživatel

jezisikriste ten borriello to snad neni mozne co to melo tedka byt.a nebyla tam nahodou penalta.no ale to je jedno kurna ten borriello tohle neeeeeee jezisine to jsou zase nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

To snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prý gol...

Reagovat
panca

tak borriello si to dnes dost podelal!!! bez neho hned gol a zazdil 4 sance!! ja psal ze to budou nervy..

Reagovat
panca

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pato

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOL!!!!PATO SKVELE!!

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOO !!!

GRAZIE GRAZIE GRAZIE PATO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boriello si uz zaklad tak skoro nezahra---myslim

Reagovat
smazaný uživatel

nenenene, on je typickej hrotovej útočník na stromeček, tzn. v této variantě to bude pořád podle mě volba č. 1. Hodně toho naběhá a bojuje, jen mu to tam nepadá.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak..., Borriello má místo jistý. dneska hrál dobře, jen mu to tam nespadlo.

Reagovat
Shevchenko

Hrozná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho hustej val

Reagovat
smazaný uživatel

tak brazilska spoluprace jedna basen

Reagovat
Shevchenko

Nemít my ty brazilce, tak kdo ví, kde jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzat!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo vyborne stridani

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu s tymi Brazilcanmi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nemate burdissa nebo cicinha

Reagovat
panca

dik nechcemeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

není Brazilec, jako Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dává góly v 92.minutě, my je dostáváme

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce. jo a Burdisso je Argentinec...

Reagovat
smazaný uživatel

Caserta pěkně kosí

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to nezakrikni

Reagovat
Tomanatura

To né, mně je to fuk, jenom chci vidět teď ty komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

ja si delam srandu

Reagovat
Shevchenko

Je pravda, že gól proti Napoli byl připsán Ronniemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gazzettě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ESPOSITOOOOO

Goool di Lecce!!

Reagovat
Shevchenko

hmm

Reagovat
panca

tak borriello nam ztratil dva body

Reagovat
smazaný uživatel

hej no to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělaj kluci srandu ze mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dává góly v 92.minutě, my je dostáváme

Reagovat
panca

smula neskutecnaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

spravedliva remiza

Reagovat
panca

hnusnej interisto vsak pockej az te uvidim te zbiju....

Reagovat
smazaný uživatel

prdel...jo je to pech...byly jste jasne lepsi no...smula

Reagovat
panca

ti nevadi stejne te zbiju ja z toho mel malem infarkt po tom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

To snad neni mozne Lecce hraje totalni hovno a pak daji takovy gol...dneska to byla proste smula kdyby to skoncilo 5:1 tak se nemohl nikdo divit...FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Beretta s příchodem do Lecce říkal ...chci udělat dobrou obranu... a udělal jí. Mizím.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to teda neni vubec dobry zaver.tohle se melo pohlidat,dostat gol v 92.minute ze standartky to teda by se Milanu stavat nemelo.kor kdyz cely zapas dominovaly a spalili prinejmensim 4 golovky ze marco.no ale jak jinak by to mohlo skoncit jinak nez remizou kdyz hraje Lecce ze.rozhodne predvedena hra nebyla vubec spatna.opet ale nepromenovani sanci a souper da ze tri jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

co se dá dělat no, i takový zápasy jsou..., škoda . jinak dobrej výkon. jen musíme příště proměňovat !

p.s.: jo a tu tabulku spravte..., bohužel je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa já se tak těším na zápas, kdy nebudu muset do 80 minut čekat na gól.. nedělá to mému srdíčku dobře

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže nám přát štěstí v jednom kuse . teď hlavně porazit doma Chievo a vrátit se na vítěznou vlnu...

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Velký zážitek, dost mi je AC líto. Každý hráč ukazoval svoji kvalitu a hráli opravdu dobře. Ancelotti napřed výborně vystřídal, ale vzápětí musel všem ukázat, že je to opravdu on a poslal tam Emersona, který myslím udělal ten hloupý faul. Ale zase to přeju Berettovi, už kvůli Trewinnovi.

Dýňo

Polenghi

Reagovat
smazaný uživatel

za tu obranu musím před Berettou smeknout. aspoň dneska fungovala opravdu bezvadně (až na pár Diamouteneho tradičních výpadků ).

Reagovat
-Kopy-

Diego Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to spravil ale nemuzu :)) ale jsem nastvany opravdu tohle je krute.no a co me se nejvic vraci je to finale ligy mistru s tim Liverpoolem jak sme vedli po polocase 3:0 a nakonec prohrali 4:3 po penaltach to jsem myslel ze snad vyletim z kuze a tu televizi vyhodim z okna vubec jsem to nechapal a dotedka to asi nepochopim

Reagovat
panca

kdyby jsme hrali prd tak to beru ale tohle je proste v pr..li!!! tolik sanci a ted mame jen jeden bod velka skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DINHO...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně se to Ac vrátilo,všechno se v průběhu sezony kompenzuje,teď doufám že se to někdy vrátí Interu,ten má taky štěstí až až.

Reagovat
M11

to je mazec.. AC dostane v nadstaveni.. Inter da v nadstaveni.. jinak ta prvni osmicka je brutalne naskladana.. az na ten Inter v cele

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal no..., ta první osmička je neuvěřitelně našlapaná. paráda

Reagovat
Slejdy

to jo fakt parada inter da v nastaveni my (AS) si dame sami v nastaveni ach jo toto

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se dari tak se dari

Reagovat
smazaný uživatel

Inter me začíná srát... nehrajou vubec nic... ale bodujou... Jose tam neco změnil ale nezdá se mi že k lepšímu... snad zacnou brzo ztrácet ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je s Interem od začátku tam, kde byl Mancini v největší krizi. Už se těším, jak se dostane do krize on. To bude pokoukáníčko na ty protažený xichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Juventus, Bravo Alessandro to je neuveritelny co Del Piero stale predvadi

Reagovat
smazaný uživatel

Tante grazie Lecce, nádhera, tak už to snad zůstane do konce ligy . Ora e per sempre Nerazzurri!

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Scudetto na San Siro (modročerná část)

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele