11. kolo
09.11.2008 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - AC Siena 3:0

Lazio Řím výhrálo i potřetí v řadě a alespoň do večera se posunulo na třetí pozici. Biancocelesti rozhodli o své výhře až ve druhém poločase, když dokázali Sieně nastřílet tři branky. Vítěznou trefu měl na starosti Mauro Zarate.

Utkání nemuselo takto dopadnout, kdyby svojí šanci využil hostující Ghezzal, toho tváří v tvář vychytal výtečný Juan Pablo Carrizzo. Brankou neskončila ani hlavička Massima Maccaroneho, šla vedle branky. Siena nevyužila dvě velmi dobré příležitosti, což jí nakonec hodně mrzelo. První půle byla jasně ve znamení hostů, i další akce na branku podnikala Siena. Spolupráci Ghezzala s Maccaronem utnul až Stephan Lichtensteiner. Poločas skončil 0:0, což bylo pro Lazio vzhledem k vývoji utkání dobrým výsledkem.

Druhý poločas byl od toho prvního velmi rozdílný, první šanci si vytvořilo Lazio, v 58. jí navíc proměnil minutě Mauro Zarate. Prozatimní nejlepší střelec Lazia zakončil dobrou práci Tommasa Rocchiho a Mourada Meghniho střelou z přímého kopu, kterým nedal Curcimu žádnou šanci - 1:0. Pro Sienu to byl velice krutý zásah, jelikož byla doposud lepším týmem na hřišti. Další brankové šance nepřicházely. Druhou branku v utkání viděli diváci na Olympíjském stadionu až v 86. minutě, to se prosadil Tommaso Rocchi po přihrávce Maura Zarateho - 1:0, ještě předtím skončil Maccaroneho přímý kop vedle. Siena už neměla síly na jakýkoliv zvrat a do konce utkání inkasovala potřetí. A znovu u toho byli Mauro Zarate a Tommaso Rocchi, druhý jemnovaný udělal tečku za utkáním po přihrávce Lichtensteinera. Lazio vyhrálo především díky dobrému druhému poločasu 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele