11. kolo
09.11.2008 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - AC Milán 0:1

AC Milán ztratil tři body až ve třetí minutě nastavení, když se trefil Andrea Esposito. Rossoneri celý zápas bušili do obrany soupeře, což se jim povedlo deset minut před koncem díky trefě Ronaldinha. Remíza 1:1 znamená pro Milán ztrátu prvního místa, tam se posunul městský konkurent Inter.

Rossoneri byli po celý zápasem lepším týmem, v 7. minutě ofenzíva Milána poprvé zahrozila, Marek Jankulovski vybídl k zakončení Borriella, ale ten přestřelil. Útočník AC Milán nebyl úspěšný ani o pět minut později, tentokrát lehce tečoval střelu Kaká, brankář Benussi jí s potížemi vyrazil právě před Borriella, ten však nezamířil dobře. Domácí Lecce se dostávalo do šancí velice sporadicky. Střela Daniela Cacia šla těsně vedle. Ve 35. minutě odhlavičkovával obránce Lecce jemný oblouček Borriella, který směřoval do branky a následný rohový kop se dostal znovu k Borriellovi, italský reprezentant ve službách milánského AC však znovu přestřelil. Brankář Benussi si v závěru prvního poločasu ještě poradil s pronikajícím Borriellem a především díky němu byl stav po prvním poločase nerozhodný.

AC Milán dominoval prvnímu poločasu, jenomže branku nedal. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Přesto mohlo jít Lecce překvapivě do vedení, rohový kop našel volného Giacomazziho a ten hlavou netrefil úplně prázdnou branku. V 53. minutě prodloužil dlouhý nákop Borriello na Kaká, ten se vzápětí ocitl v situaci sám na brankáře, ale nedal. Podobně si vedl i obránce Marek Jankulovski, který střílel těsně vedle levé tyče Benussiho branky. Milán se dočkal v 79. minutě, a kdo jiný než Ronaldinho zařídil vedení Rossoneri. Brazilská hvězda se položila do centru Pata a překonala Francesca Benussiho - 1:0. Milánské AC mohlo vstřelit i další branku, ale Benussi byl proti jak po střele Pata, tak i při dalším pokusu Seedorfa. Rozhodčí nastavil pět minut a domácí toho dokonale využili. Ve třetí minutě nastavení totiž proměnil centrovaný míč hlavou střídající Andrea Esposito, čímž zařídil konečnou dělbu bodů. Milán tím ztratil první místo v lize, kam se posunul městský rival Inter.

Autor: Ondřej Linhart / acmilan.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zase to davaj večer je to na h....

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši tě nenechaj dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked nemas dobry satelit ,tak ti poradim ,pozeraj to na nete,ja kazdy jeden zapas co hra AC pozeram ci na satelite alebo na nete

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,jak to můžu sledovat na netu a je to placené?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jen remíza

Reagovat
smazaný uživatel

FU AC Milan

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

sou to mrdky..zkurwili mi celej tiket!!!

Reagovat
smazaný uživatel

wyny - to víš až teď!!!???

Reagovat
smazaný uživatel

AC je mi z vás na

Reagovat
smazaný uživatel

hele drž se při zemi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele