Serie A - souhrn 10. kola

28.10.2009, 22:50, aktualizováno 29.10.2009, 22:41
Komentáře a souhrny
Inter nakonec zvládl přestřelku s Palermem a na čele tabulky má čtyřbodový náskok. Juventus ve šlágru kola porazil Sampdorii 5:1 a nahradil ji na druhém místě. Velké věci se děly v Neapoli, domácí rychle prohrávali s AC Milán 0:2, v nastaveném čase ale vyrovnali. Udinese zdolalo Řím, Janov Fiorentinu. Parma se po výhře nad Bari vyšvihla na čtvrté místo.

Bologna FC - AC Siena 2:1

28.10.2009 20:45

Góly: 16. Adaílton, 59. Daniel Osvaldo - 87. Emanuele Calaió

Bologna vyhrála 2:1 nad poslední Sienu a posunula se na poslední příčku, která ještě znamená záchranu v nejvyšší soutěži. Sieně začíná pěkně ujíždět vlak a pokud se co nejdříve nevzpamatuje, čekají jí nepříjemné starosti.

Domácí borci mají velké štěstí, že je v jejich kádru Martins Adailton - specialista a přímé kopy. Ten totiž už v 9. minutě předvedl svojí excelentní kopací techniku, ovšem při hostech v tu chvíli stálo velké štěstí, Adailton totiž trefil pouze brankovou konstrukci.

Také hosté přispěli svými šanci do zajímavého dění, s Jajalovo pokusem měl plné ruce práce mladý brankář Viviano, zuby si na něm vylámal i Abdel Ghezzal. V 16. minutě otevřel skóre utkání Adailton, který se sice netrefil z přímého kopu, nicméně to bylo domácím v tu chvíli úplně jedno - 1:0 pro Bolognu. Siena se snažila něco vymyslet, Ghezzal byl opět neúspěšný a v brance neskončil ani přímý kop zahraný Paulem Codreou.

V 59. minutě zvýšili domácí vedení na 2:0. Pablo Daniel Osvaldo se pěkně trefil hlavou a domácí byli blízko zisku tří bodů. Bianconeri se však nevzdávali, Maccaroneho vychytal Viviant a na druhé straně opět trefil tyčku Adailton, jak jinak, než z přímého kopu. Ke konci utkání se přeci jenom Sieně podařilo snížit, po centru z leva se trefil hlavou Calais, jenomže kontaktní branka přišla už příliš pozdě. Bologna vyhrála 2:1 a Siena se nadále potácí v krizi.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Chievo Verona 1:2

28.10.2009 20:45

Góly: 42. Giuseppe Mascara (pen.) - 32. Andrea Mantovani, 70. Michele Marcolini

Chievo dalo zapomenout na předešlá dvě prohraná utkání a vrátilo se na vítěznou vlnu. Veronský celek si ze Sicílie odváží všechny tři body a pro domácí Catanii to znamená propad na sestupovou příčku. V zápase byl vyloučen domácí Morimoto.

Jako první se na stadionu Massimino předvedl Simone Bentivoglio, který hlavičkoval po centru Luciana vedle, a na druhé straně Adrian Ricchiuti přestřelil branku. Ve 32. minutě si naběhl na centr z pravé strany Mantovani a nikým nehlídaným střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Chievo. Za deset minut ale bylo vyrovnáno, pronikající Ricchiuti byl nedovoleně zastaven Yepesem a rozhodčí odpískal pokutový kop. S touto úlohou nemívá žádné problémy Giuseppe Mascara, a platilo to i tentokrát - 1:1. V nastaveném čase prvního poločasu se Catania dožadovala druhé penalty, za Bentivogliovo hraní rukou v pokutovém území. Tentokrát však přání domácího celku vyslyšena nebyla.

Ve druhém poločase útočili především hosté z Verony. Hodně vzruchu přinesla Lucianova hlavička, ovšem zbytečně, protože byl máván ofsajd. Dvacet minut před koncem strhli hosté vedení na svojí stranu. Centr z pravé strany brankář Andujar vyboxoval do zdánlivého bezpečí, ovšem parádní střelou dostal míč do branky Marcelini a hosté vedli 2:1. Osm minut před koncem byl vyloučen Japonec Morimoto a domácí se v oslabení na vyrovnání nezmohli.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 2:1

28.10.2009 20:45

Góly: 43. Raffaele Palladino, 73. Giandomenico Mesto - 63. Marco Marchionni

Janov zvládl těžký zápas s Fiorentinou a do tabulky si po výhře 2:1 připisuje důležité tři body. Viola sice dokázala skrze Marchionniho odpovědět na první gól Palladina, ale na ten Mestův to již nezvládla a podruhé za sebou prohrála.

Skóre mohl otevřít Giuseppe Sculli, ale hlavičkou v těžké pozici branku netrefil. Příliš ale nechybělo a gólman Frey se za míčem jen ohlédl. Na druhé straně se musel činit Amelia proti pokusu Montoliva. Hra se poté přesunula opět před druhou branku, břevno nastřelil Sculli. Odpověď našel po Pasqualově centru v Gilardinově hlavičce, kterou však Amelia kryl.

Šance postupně přibývaly a vytáhnout další zákrok musel z rukávu Frey, jenže hbitě zareagoval na propadlý míč po Zapaterově centru a Palladinově zakončení, kdy nohou ještě stihl míč vykopnout. Vzápětí však svým spoluhráčům musel vyčinit, že takhle bránit nejde. Nakonec se ale Grifové přeci jen dočkali, ve 40. minutě. Sculli našel přesným pasem za obranu nabíhajícího Palladina, který si v šestnáctce hrudí zpracoval a patičkou poslal míč na opačnou stranu než měl namířeno Frey. Hostující obránci sice zvedali ruku a křičeli ofsajd, ale Palladino v postavení mimo hru nebyl. To se sice nedá říct o Crespovi, ale ten se do akce očividně nezapojil.

V úvodu druhého dějství byla Viola velice blízko vyrovnávací brance, ale Amelia měl tyče dobře postavené. Nejprve zadunělo břevno po trestném kopu Montoliva a tyč pro změnu vzápětí zastavila Gilardinovu hlavičku. Na hřiště se poté dostal Marchionni, což se o chvilku později ukázalo jako skvělý tah, když hostující záložník po Pasqualově asistenci vyrovnal. S bodem se však Janov nechtěl smířil a za sedm minut reagoval Mestovým gólem, na který už Fialky odpověď nenašly.

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 5:1

28.10.2009 20:45

Góly: 26. Amauri, 42. Giorgio Chiellini, 50. Mauro Camoranesi, 62. Amauri, 88. David Trézéguet - 64. Giampaolo Pazzini

Juventus se dokázal zvednout v pravou chvíli a v důležitém zápase deklasoval Sampdorii, když jí nastřílel pět branek. Velkou měrou se na zisku třech bodů podílel Brazilec Amauri.

Přitom šlo o souboj o druhé místo, respektive Blucerchiati dokonce mohli atakovat to první. Jenže v Turíně dnes večer vládl jediný celek, Juventus nedal soupeři šanci a ukázal, že se s ním musí nadále počítat.

Stará Dáma mohla vést už po deseti minutách, kdy přesným centrem našel hlavičku Chielliniho Diego, jenže na brankové čáře se skvělým zákrokem vyznamenal Castellazzi. Na druhé straně připravil slibnou pozici pro Zieglera Cassano, ale proti janovskému záložníkovi vyběhl Buffon a šanci zlikvidoval. Juventus začal lépe a po půlhodině hry se ujal zaslouženého vedení. Na rohový kop si naskočil Amauri a ačkoliv byl jeho pokus napoprvé zastaven, brazilský útočník dokázal rychle zareagovat a na podruhé dopravil míč do sítě. Domácí střelec se trefil už ve třetím zápase v řadě.

Kouč Luigi Del Neri na nepříznivý stav reagoval okamžitým střídáním a místo Zauriho poslal na hřiště Bellucciho, přičemž Ziegler se posunul do obrany. Příliš to ale nepomohlo, když krátce před přestávkou na 2:0 zvyšoval Chiellini. Stoper Bianconeri si vyměnil míč s Amaurim a poslal Starou Dámu do zaslouženého dvoubrankového vedení.

Pár minut po změně stran to mohlo být už o tři branky, kdyby opět vynikající zákrok nevytáhl Luca Castellazzi, ten si tentokrát vyšlápl na vlastního hráče, protože Diegův trestný kop si málem do branky srazil Lucchini. Bianconeri ale pokračovali v diktování tempa a v 50. minutě svou dominanci přetavili ve třetí gól. Z voleje se trefil Camoranesi. Z dalšího útoku málem zvyšoval Giovinco, ale tentokrát si Diego úspěšnou asistenci nepřipsal, Camoranesimu totiž nahrával také on. Hřebíček do rakve Sampdorii zasadil v 62. minutě Amauri, jenž se po centru Camoranesiho opět trefil hlavičkou. Vzápětí sice odpověděl Pazzini, kterému nemohl nahrát nikdy jiný než Cassano, ale přesto vypadal stav hrozivě. Na Olympijském stadionu svítilo 4:1 a to ještě nebyl konec. Definitivní podobu totiž výsledku dal dvě minuty před koncem Trezeguet, kvůli kterému si Doria veze z Turína pětigólový debakl.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Cagliari Calcio 0:1

28.10.2009 20:45

Góly: 50. Alessandro Matri

Další bídný výsledek si připsalo Lazio Řím. Biancocelesti nestačili před domácím publikem na Cagliari a v lize se nadále trápí. Lazio je s pouhými deseti body patnácté, jen bod od sestupových příček. Výhru Cagliari 1:0 zařídil po chybě Muslery v 51. minutě Matri.

Hosté ze Sardinie byli první, kdo poprvé vážně ohrozili branku soupeře, Matriho střelu z voleje zlikvidoval brankář Muslera. Na druhé straně se zase musel činit Marchetti, který vytáhl těžký zákrok proti střele Aleksandra Kolarova. Tak jako v každém zápase Lazia se snažil o individuální průnik Mauro Zarate, jenž se opět zbavil několika protihráčů, nicméně finální střelu nezamířil přesně.

O přestávce přichystali domácí první změnu v sestavě, obránce Perpetuini byl nahrazen Mauri. Trenér domácích tak chtěl raději vsadit na zkušenost a pohlídat si brejkové situace. Každopádně to byli domácí, kteří darovali Cagliari vedení, respektive brankář Muslera, který neudržel v ruce přímý kop Daniela Contiho, a jeho chyby využil Matri - 1:0 pro Cagliari. Lazio se ale nemohlo dostat do tlaku, Matuzalem obdržel žlutou kartu a v dalším kole proti Sieně bude chybět.

Nando Muslera částečně napravil své zaváhání, když vytáhl dva dobré zákroky proti Biondinimu a Centimu. V závěrečných minutách si Cagliari hlídalo vedení, a dokonce i ohrožovalo branku Lazia. Lazzariho střela se ale neujala. Sardinské Cagliari nakonec zvítězilo 1:0.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Atalanta Bergamo 1:0

28.10.2009 20:45

Góly: 68. Leonardo Migliónico

Livorno navázalo na skvělý výsledek z Říma a poprvé v letošní sezoně doma vyhrálo. Vzestup Livorno odnesla Atalanta, která na stadionu Armanda Picchiho prohrála 1:0. Autorem jediné branky je Leonardo Martín Miglionico.

Domácí se už po dvou minutách hry dožadovali odpískání pokutového kopu. Tiberio Guarante šel do skluzu, přičemž zasáhl Cristiana Lucarelliho, nicméně rozhodčí penaltu neodpískal. V prvním poločase se ale nehrál dobrý fotbal, šancí bylo málo a diváci se na stadionu nudili. Livorno do příštího zápasu nebude moci počítat s útočníkem Lucarellim, který obdržel po faulu na Talamontiho žlutou kartu, a ta pro něj znamená stop na další utkání. V závěru prvního dějství ještě došlo k vynucenému střídání, Antonio Filippini utrpěl zranění a do hry musel Marchini.

Nico Pulzetti si vytvořil dvě zajímavé příležitosti, ovšem ani jedna neskončila v brance Bergama. V 68. minutě padla první, a také jediná branka utkání. Miglionico se trefil hlavou, přičemž měl na tom velký podíl brankář Consigli, jenž Maglionicovy celou branku poněkud usnadnil. Hostující trenér si čtvrthodiny před koncem dovolil stáhnout z hry Doniho, což se samotnému kapitánovi vůbec nelíbilo. Atalanta navíc bez něj už nedokázala na branku Livorna reagovat.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 2:2

28.10.2009 20:45

Góly: 90. Luca Cigarini, 90+3. Germán Denis - 2. Filippo Inzaghi, 6. Alexandre Pato

Stadion San Paolo zažil nevídanou podívanou, domácí prohrávali po rychlých brankách Inzaghiho a Pata 2:0, ale v 90. minutě nejprve snížili zásluhou Cigariniho, a poté vyrovnali brankou Denise. Milán tak trestuhodně promarnil možnost výhry. V závěru byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Abate.

Hosté začali velice impozantně a v prvních pěti minutách rozhodli celý zápas. Už po 120 sekundách hry zužitkoval Fillipo Inzaghi pas za obranu, přičemž se vyhnul ofsajdu a střelou propálil brankáře domácích - 1:0 pro AC. Za další tři minuty obdržel další pas za obranu druhý útočník Pato, a také se nemýlil - 2:0. Milán se pak nechal rychlými brankami ukolébat a iniciativu zápasu převzala Neapol. Hamšíkovu střelu vyrazil Dida a průnik Argentince Lavezziho byl zastaven obranou Rossoneri. Neapol držela více míč na svých kopačkách, ale do konce prvního poločasu se jí nepodařilo alespoň snížit.

Ve druhém poločase k tomu měl velice blízko Pazienza, Fabio Quagliarella nejprve vystřelil, Dida jeho ránu vyrazil právě před Pazienzu, jenomže Dida se i na podruhé blýsknul skvělým zákrokem. Neapol byla i nadále lepší, Lavezzi přestřelil a Gargano s Hamšíkem nedokázali na několik pokusů překonat skvělého Didu. Milán dlouhou dobu držel velice nadějné a slibné vedení 2:0, a dokonce mohl přidat i třetí gól. Inzaghi ho dal, jenomže kvůli ofsajdu nebyl uznán.

V 86. minutě obdržel druhou žlutou kartu Ignazio Abate a konec zápasu museli Rossoneri odehrát v deseti. Domácí borci si jistě zasloužili alespoň jednu vstřelenou branku, a ta nakonec přišla. V 90. minutě se krásnou střelou z první prosadil Cigarini a Neapol se hnala za vyrovnáním. Rozhodčí nastavil pět minut a domácí toho náramně využili, Denis se totiž trefil hlavou a vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Bari 2:0

28.10.2009 20:45

Góly: 58. Valeri Božinov, 66. Alberto Paloschi

Souboj letošních nováčků, kterým se zatím poměrně daří, vyzněl lépe pro domácí Parmu. Ta se díky výhře 2:0 posunula už na čtvrté místo, Bari je deváté. K vidění nebyl pohledný fotbal, zato branky, které padly byly, opravdu výstavní.

Jak už bylo zmíněno, nehrál se pohledný fotbal. Diváci viděli takticky svázanou bitvu a i na první velkou šanci si museli poměrně dlouhou dobu počkat. Vitalij Kutuzov na brankáře Miranteho nevyzrál. To byla na dlouho dobu ojedinělá šance.

Až ve druhém dějství se začalo "něco" dít. V 58. minutě totiž zčistajasna udeřila domácí Parma. Bulharský útočník Božinov nádhernou střelou vymetl pavučinu v levém horním rohu Gilletovy branky a tím nasměroval domácí borce do důležitého vedení - 1:0. neuběhlo ani deset minut a Stadio Tardini mohlo podruhé jásat. Jestliže byla první branka fantastická, tak i ta druhá stála za to. Mladíček Alberto Paloschi se obtočil kolem Ranocchia a minimálně stejně hezkou branku zvýšil vedení na 2:0 pro domácí Parmu. Bari si nevytvořilo nic, a tak prohrálo 2:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 2:1

28.10.2009 20:45

Góly: 21. Antonio Floro Flores, 84. Antonio Floro Flores - 42. Daniele De Rossi

Dvěma přesnými zásahy se dnes večer zaskvěl Antonio Floro Flores, který tak Udinese zařídil zisk tří bodů. Na první branku sice stihl reagovat De Rossi, ale druhou si Flores schoval až na konec zápasu a rozhodl o výhře domácích. Obě mužstva navíc dohrávala o deseti.

Vše mohlo být jinak, kdyby v úvodu nepředvedl skvělý zákrok Samir Handanovič. Ten se vytáhl proti Brighimu, kterému míč namazal Vučinič. Udinese udeřilo hned z první vážnější šance, po dvaceti minutách nádhernou hlavičkou otevřel skóre po D'Agostinově trestňáku Floro Flores. Asamoah mohl o chvilku později zvýšit na 2:0, když šel sám na Doniho, ale hostující gólman ho zneškodnil.

Obrovskou šanci na vyrovnání měl Marco Motta, jenž si na zadní tyči sklepl centrovaný míč, ale dalším skvělým zásahem udržel Bianconeri ve vedení Handanovič. Římanům se ale nakonec přeci jen podařilo do poločasu vyrovnat. Juanovu hlavičku dokázal sice Handanovič vyrazit, ale pouze k nohám kapitána Rossiho, který přesnou ranou srovnal na 1:1.

Druhou půli zahájil nastřeleným břevnem Asamoah následován červenou kartou pro Rodriga Taddeie, jenž se až příliš hněval na pomezního sudího. To pro Vlky nebyla dobrá zpráva a rozhodit se je ještě více snažili dalekonosnými ranami Inler s Asamoahem. Jenže situace se nakonec začala komplikovat i pro domácí, kteří v 78. minutě přišli o vyloučeného Bastu. Jenže nakonec jim to zas tak nevadilo, protože šest minut před koncem vrátil Udinese vedení druhou brankou Floro Flores. Obrovskou šanci na vyrovnání měl z následného útoku Vučinič, jenže z malého vápna přestřelil. Přitom mu stačilo jen správně trefit branku, protože gólman Handanovič ležel.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Città di Palermo 5:3

29.10.2009 20:45

Góly: 7. Samuel Eto'o (pen.), 34. Mario Balotelli, 42. Mario Balotelli, 44. Samuel Eto'o, 83. Diego Milito - 49. Fabrizio Miccoli, 61. Abel Hernández, 67. Fabrizio Miccoli

Neuvěřitelný zápas viděli diváci na San Siru. Inter totiž po poločase vedl už 4:0 a myslel si, že má vyhráno, jenže Palermo se nevzdalo a třemi brankami zápas pořádně zdramatizovalo! Uklidnění nakonec Nerazzurri přinesl rozhodující pátou brankou Milito.

Na první gól se příliš dlouho nečekalo, už v páté minutě totiž hlavní sudí Tagliavento nařídil pokutový kop. Mario Balotelli se obtočil kolem třech obránců, až musel být zastaven Melintem, avšak nedovoleně. Poté se však mladý útočník postaral o menší pozdvižení, když si nemohl vybojovanou penaltu kopnout a z místa činu ho musel odvést kapitán Zanetti. K exekuci se totiž postavil Samuel Eto'o a v sedmé minutě poslal Nerazzurri do vedení. Super Mario však tuto branku neslavil, nakonec si ale se spoluhráčem plácl, když mu Stankovič s Cordobou domluvili.

Kamerunský forvard mohl vzápětí přidat druhou branku, ale na poslední chvíli zakročil Mark Bresciano. Javier Pastore na druhé straně přestřelil a Muntariho centr nedokázal Eto'o zužitkovat. Po čtvrthodině hry přihrál Miccoli Simpliciovi a ten pořád provětral Cesarovi rukavice.

V další akci domácích opět sehrál hlavní roli Eto'o, který obešel Migliaccia a Goian si jeho pas málem srazil do vlastní sítě, ale gólman Sirigu hbitě zareagoval. Po rohovém kopu Cambiassa o chvilku později hlavičkoval Balotelli, ale míč těsně branku minul. Další vzrušení měl na svědomí hostující Miccoli, který z 28 metrů vystrašil nebezpečnou ranou Julia Cesara, který si nakonec se skákavým pokusem poradil. Po následném rohovém kopu se Palermo dožadovalo penalty, když Kjaera držel Samuel, ale s žádostí neuspělo.

Inter byl směrem dopředu stále nebezpečnější a ačkoliv si Sirigu s Maiconovou střelou mířící pod břevno poradil, proti hlavičkujícímu Balotellimu po Maiconově rohovém již nic nezmohl - 34. minuta, 2:0. Cavani odmítl snížení, když se po trestném kopu ocitl sám s míčem na zadní tyči, ale neuspěl. Těsně před přestávkou ještě stihl Inter zvýšit své vedení, Kjaer zachyboval a nedal šanci Siriguovi zachytit míč, čehož využil Cambiasso a poslal míč na branku, kde ho do prázné doklepl Balotelli. Tahle branka sice padla tři minuty před poločasovým hvizdem, ale Nerazzurri stihli udeřit ještě jednou! Skvělý Balotelli obešel dva obránce a z brankové čáry nahrál Eto'ovi, jenž si již se zakončením poradil.

Do druhého poločasu naskočil v palermském dresu za debutujícího Melinteho Abel Hernandez, na druhé straně vystřídal Chivua mladý Santon. Po pár minutách s menším zranění skončil i Balotelli a návrat tak předvedl Milito. Rosanero dokázali rychle vstřelit kontaktní branku, jestli to tak můžeme vůbec nazvat. Miccoli proběhl mezi Samuelem a Cordobou a po překonání Cesara si připsal první gól do sítě Interu v kariéře.

V té chvíli ale asi nikdo na San Siru netušil, co se bude dít dál. Přišla totiž 61. minuta a Hernandez svojí první brankou v Serii A snížil na 4:2, nahrával mu Cassani. Milito sice mohl zvýšit na 5:2, ale jeho střelu tečoval mimo branku Kjaer. To Palermo skvěle potrestalo a vzápětí to bylo už 4:3! Miccoli utekl obráncům a po další Cassaniho asistenci skóroval. Inter byl třetí brankou soupeře pořádně zaskočen a příliš mu nepřidávalo zranění Eto'oa, jenž musel opustit hrací plochu. Nerazzurri se nakonec mohli uklidnit až sedm minut před koncem, kdy odvedl skvělou práci Maicon a připravil pátý gól pro Milita, který byl také poslední brankou celého večera.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1081126:925
2.Juventus FC1063118:821
3.UC Sampdoria1062218:1320
4.Parma FC1052312:1217
5.AC Milán1044210:1116
6.Janov CFC1051418:2016
7.Città di Palermo1043315:1415
8.ACF Fiorentina104339:815
9.AS Bari1035210:714
10.Chievo Verona1042413:1114
11.Udinese Calcio1042414:1414
12.SSC Neapol1042414:1614
13.Cagliari Calcio1041511:1213
14.AS Řím1032516:1811
15.SS Lazio102447:1110
16.Atalanta BC102359:129
17.Bologna FC102359:159
18.AS Livorno102354:109
19.Calcio Catania1014510:157
20.AC Siena101278:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (147)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevadí Doria, nic se neděje, jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak! Gratulujem súperovi ! Dnes mu to sypalo...

FORZA SAMPDORIA

Reagovat
10

Reagovat
terry

GENOAA!! Jinak ale taky PARMA!

Reagovat
Inzaghi

Paloschi opět Ten kluk roste neskutečně rychle...

Reagovat
Slejdy

AS

Reagovat
GEGE

Denis nám to pěkně vrátil za ten minulý rok když si dal vlastňák...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus skvely výkon sampdoria ončimoj Juve ju sfouklo

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně JUVE jinak AS,Lazio,Udine a Neapol jsou zatím velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Parma a Bari milé překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda AC... Tak nějak jim přeju, aby se z té krize vyhrabali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

A nejhorší na tom je, že kdyby to dneska vyšlo, mohla už být definitivně pryč... Příště snad zase budeme od 10 min. prohrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

AC Takhle velký kluby zápasy neztrácí...

Reagovat
smazaný uživatel

ztratit můžou, ale nesmí dostat 2 góly v 90.minutě to je na hlavu!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, takový tým bych čekal, že už si závěr pohlídá...

Reagovat
Shevchenko

U nás je to normální.

Reagovat
10

sice jsem to AC neviděl, ale řekl bych, že s Nestou by to nepustili...

Reagovat
Shevchenko

Nevím no, Cigarini krásná střela z 20 metrů a gól Denise byl Thiagův.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Fiorentina bude tento rok ráda za Evropskou ligu, ten tým se nedokáže odvázat. To co předvedli proti Liverpoolu bylo ojedinělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem myslel chybně. Proti Janovu to byl zřejmě pěkný zápas se spoustou šancí. Ale jinak se mi Fiorentina tuhle sezonu moc nelíbí.

Reagovat
Mr.Jindros

V následujících čtyřech zápasech by to chtělo bezpodmínečně zvítězit.

Reagovat
10

ten dnešní výkon a výsledek by nám k tomu měl pomoct

Reagovat
lnterista

gratulace juve...zapas jsem sice nevidel ale asi to byla zabava, ale videl jsem jenom poslednich 5min neapole a klasicka italska nuda

Reagovat
smazaný uživatel

čo juve predvadzalo som už dlho nevidel

Reagovat
Shevchenko

Neapol ale doma zase skvělá, pochybuju o tom, že tam letos někdo vyhraje.

Reagovat
terry

To je vlastně pravda. Jste tam nemohli přece počítat s vítězstvím, i když jste dvě minuty před koncem vedli 2:0.

Reagovat
Shevchenko

My jsme přece vyjímky.

Reagovat
terry

Potvrzující pravidlo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Alt Frau

Reagovat
irik

Alte Frau .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, věděl jsem že něco je špatně, chtěl jsem napsat Altern, ale to jsou zase tuším rodiče ... a dík za ten odkaz .)

Reagovat
Shevchenko

Rodiče jsou Eltern.

Reagovat
smazaný uživatel

uff.. radši toho už necham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ted jede!A Amauri taky!

Reagovat
smazaný uživatel

možná nakonec dobře, že jsem ten zápas neviděl..., ušetřil jsem si infarkt.

Reagovat
j_mrazik

Sakra, kdo mne tady odrazoval od sledování Juve??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, po nastoupení Borriela jsem to radši vypl... Koukám, že jsem dělal dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Po 13 zápasech to byl poprvé výkon hodný Juventusu . Nevím ale jestli byla včera Doria tak špatná , nebo Juve tak dobré . Poprvé se mě líbil Grosso , Zdeňa taky fajn . Skvěle hrála záloha , snad až na Mela .

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje

Reagovat
10

Doria byla špatná, protože jim Juve nic nedovolilo...největší rozdíl byl v záloze, ke Cassanovi se nedostal balon a když, tak mu ho okamžitě sebrali...včera rozhodně výkon sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně chyběl Angelo.

Reagovat
10

jo, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Milan,ale Dida super

ten * sudi zase musí nastavit 5 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nastavil tři, tak ten gol stejně dostanete...

Reagovat
jtbs

dnes je tak krásnej den, dneska by to šlo (aby inter prehral )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle si nechat vzít 2 body to se jen tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nutně potřebuju vidět včerejší zápas. Můžete mi někdo poradit, kde bych ho mohl shlédnout...

Reagovat
smazaný uživatel

V 19h by měl být záznam na Sport 1.

Reagovat
jtbs

tak toto ma tiez zaujima

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, jaká negativa najdeš

Reagovat
10

to si fakt sežeň, protože to byla nádhera...jestli i na tomhle najdeš nějaký zásadní negativa, tak už s tebou končím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi poraď kde... A Sport 1 bohužel fakt ne...

Reagovat
10

jdu kouknout

Reagovat
lnterista

chces vedet vysledek?

Reagovat
10

neeeeeříkej mu to

Reagovat
lnterista

okej tak nebudu svine

Reagovat
Mr.Jindros

Taky jsem zvědavej co ty na to.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mininova.org/tor/3096006

Nemám ozkoušené, jestli je funkční...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ale nešlo by to nějak, aby to nebyl torrent. Já mám totiž pracovní PC a nemůžu tam nic instalovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, hledal jsem ale nic jsem nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli by ho dostali ono,moralka když maš 3 nebo 5 min.je ve fotbale dost rozdílná

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud budeme od teď stabilně hrát 4231, jakože asi jo, nabízí se několik otázek: a) co stane až se vrátí Alex - může hrát místo Diega či Giovinca? b) co se stane až si bude potřebovat Mauro odpočinout či se nedejbože zraní? Je 4-4-2 řešením?

Reagovat
10

hm, taky jsem o tom včera přemýšlel...docela dilema...další otázka kam s Marchisiem...jsem na to zvědav, jak to Ciro poskládá, podle mě se vrátí k 4312

Reagovat
jtbs

tak s navratom Del Piera sa podla mna vrati aj system ..bohuzial ale neverim, ze sa Del Piero vrati v takej forme, aby sa nam navrat k systemu vyplatil, takze urcite som za 4231

Tak Marchisia vidim v strede zalohy a tocenie so Sissokom Melom a Poulsenom..

Alternativu za Cama treba kupit v zime..(Weiss? ou to ma bude asi boliet)

Reagovat
smazaný uživatel

tu poslední větu si jako nenapsal jo???

Reagovat
jtbs

sanca ze by prisiel do Juve je velmi velmi velmi velmi velmi mala...neboj nebolo to myslene vazne ...ale myslim ze v takom spanielsku by sa po nejakom kridle dalo zalovit..hmm Valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

(ale tym ze vravim, ze sanca je mala, nechcem povedat ze na to Weiss nema)

Reagovat
Mr.Jindros

Podle by se Marchisio ve 4231 mohl zkusit i jako záskok za Gia na jeho postu. Kromě defenzivního záložníka samozřejmě. Já myslim, že po včerejšku dá Ciro 4231 větší důvěru. Těžko říct, co s Alexem. Je to ořech. Alex by mohl být alternativa za Diega a za Maura možná Hasan, ale to už je moc velká divočina asi.

Reagovat
smazaný uživatel

a) Alex může hrát místo Amauriho nebo Diega, na křídle těžko (i když ho tam možná Ciro vyzkouší)

b) To může být problém. 4-4-2 je rozhodně řešením. A bral bych to jako plnohodnotnou variantu. Protože pokud se zraní Mauro nebo Gio, je po 4-2-3-1. Maura může ve 4-4-2 nahradit(krátkodobě) Tiago(Marchisio, pokud bych dal Tiaga vlevo) nebo Poulsen.

4-3-1-2 s Diegem je zakázaná varianta a jen Alex ve fenomenální formě ji může vzkřísit.

Reagovat
jtbs

predstavujes si 442 s Diegom v strede?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce.

Reagovat
jtbs

ja som bol vzdy spokojny so 442, ale s prichodom Diega mozme na tento system zabudnut..minimalne tuto sezonu bude hrat Diego zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago je fit , takže to s Alexovím návratem vidím na návrat k diamantu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každopádně až budou všichni fit, tak Tiago bude rád i za lavičku.

Reagovat
Mr.Jindros

To by se mohlo ukázat jako absolutně fatální chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě něco říká že se Ciro s tím diamantem ještě definitivně nerozloučil .

Reagovat
10

to mě taky...

Reagovat
Mr.Jindros

Snad nemáte pravdu, kluci...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový juve chci videt... kdyby to takhle mělo fungovat tak bych možna obětoval i Alexe ikdyž srdce bolí... a Hladový Gio odted doufam základ... včera sem se díval a bavil se.. díky...

Reagovat
jtbs

on Alex by sa nemusel bat, mame nabity program a s trojicou gio-diego-camo nevydrzime...ak by sa prisposobil na nejaky z tychto postov tak by si zahral viac nez dost

Reagovat
Tsigi

Tak už mi je blbě ze dvou věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokázal zas pochytat Dida, neuvěřitelné.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Dida

pokud vim na MS2002, a ME 2004,hral del piero v levo

ta zaloha byla na MS zpr.-Tommasi,Totti,(Gattuso,Coco),Del Piero-Vieri,Inzaghi

tak by tam Alex mohl hrát slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl, on na křídle hrát nechce a ani mu to tam nejde!

Reagovat
j_mrazik

Navíc rychlost, kterou měl už pomalu s věkem odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlost, tak ta mu rozhodně neodchází...

Reagovat
10

je pořád stejně "rychlej"

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho rychlosti nenalézám žádné změny, on nikdy rychlík nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

AC dalo dva rychlé goly na začátku, Neapol pak v nastavení, jak patetické..

Reagovat
Pinturicchio

A původně, jak jsem viděl, byl mezi góly Neapole i AC tříminutový interval

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to, ze Inter opet projde soutezi jako nuz maslem. AC, Juve, Fiore ani AS nebudou zadni souperi

Reagovat
terry

AS?

Reagovat
$dolar$

AC?

Reagovat
smazaný uživatel

mysleny tradicni tymy co bojuji o scudetto. Ted by tam mohli bejt dalsi ctyri tymy, ale ty pujdou casem dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

snad Parma by jim mohla zavařit

Reagovat
10

podle čeho usuzuješ, podle výsledků?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v lize to Interu střílí, o tom žádná, ale co naplat, když v Lize Mistrů to je tření bídy s nouzí.

Reagovat
Mr.Jindros

Tj, opakuju to tady pořád - suverén Serie A posledních let a v LM taková bída - to nedělá Calciu dobré jméno. Navíc to letos vypadá, že klidně může vyletět ve skupině, čímž by si ještě pohoršil. Snad ještě zaberou.

Reagovat
Pinturicchio

Jáááj, Inter zase víc štěstí než rozumu, klasika ... nebo pomáhal refrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy dva kousky . Jak hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Bída. Balotelli ho o třídu převyšoval snad ve všem. Viděl jsem jen první poločas(pak jsem bohužel usnul), ale nepředpokládám, že ve druhém(už polde výsledku) to byla nějaká hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

já čekal, že to bude s Militem klapat. Nevím, co tomu spojení ještě chybí ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti minulému zápasu zlepšení, dostával se tam do šancí, ale proměnil jen jednu (nepočítám penaltu), to je zatím jeho problém, když už se do té šance dostane, tak jí zadrbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno taky dodat, že obrana Palerma nám to ulehčila, protože hrála špatně, stejně tak ale naše...

Reagovat
smazaný uživatel

podla fanusikov Interu bol Etoo tretim najlepsim hracom na ihrisku po prvom Ballotelim a druhym Maiconom

Reagovat
Jajinek

To rozhodně nebyl... Berevné proužky na inter.it mají do objektivnosti hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sa s tym hlasovanim zhodujem,alebo mozno by som tam jednu,maximalne dve zmeny urobil...myslim,že taketo poradie hracov ako je uvedene na inter.it moze byt:1.Balotelli,2.Maicon,3.Etoo,4.Cambiasso,5.Zanetti,6.Milito,7.Stankovic,8.Muntari,9.Motta,10.Chivu,11.Cesar,12.Samuel,13.Cordoba,14.Santon

Reagovat
Jajinek

Eto nebyl třetím nejlepším, to je nesmysl. Krom těch gólů to zase mrvil. Cuchu i Stankovič hráli rozhodně líp...

Reagovat
10

taky bych řekl...ty dva góly jeho výkonu moc neodpovídaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mate hodnotenia hracov zo vcerajsieho zápasu podla viacerych portalov a vsade je lepsi Etoo ako Stankovic a Cambiasso!!!

Repubblica: Julio Cesar 6, Maicon 7, Cordoba 5, Samuel 5.5, Chivu 6, Santon 4.5, Zanetti 6, Cambiasso 6.5, Muntari 6.5, Stankovic 6,5, Eto'o 7, Thiago Motta 6.5, Balotelli 7, Milito 6.5

Gazzetta dello Sport: Julio Cesar 6.5, Maicon 8, Cordoba 5.5, Samuel 6, Chivu 6, Santon 4.5, Zanetti 6.5, Cambiasso 6.5, Muntari 5.5, Stankovic 6,5, Eto'o 7, Thiago Motta 6, Balotelli 8, Milito 6

Corriere dello Sport: Julio Cesar 6; Maicon 8, Cordoba 5, Samuel 6, Chivu 6.5, Santon 5; Cambiasso 7; J. Zanetti 6.5, Muntari 6; Stankovic 6.5; Balotelli 8.5, Milito 7, Eto’o 8, Thiago Motta bn

Tuttosport: Julio Cesar 5.5; Maicon 7, Cordoba 5, Samuel 5.5, Chivu 6, Santon 4.5; Zanetti 6.5, Cambiasso 6, Muntari 6; Stankovic 6; Balotelli 8, Milito 7, Eto’o 7, Thiago Motta bn

Inter.it: Julio Cesar 6; Maicon 8.5, Cordoba 5.5, Samuel 6, Chivu 6.5, Santon 5; Zanetti 7, Cambiasso 7.5, Muntari 7; Stankovic 7; Balotelli 9, Milito 7, Eto’o 8, Thiago Motta 6.5

Reagovat
Jajinek

Ty nemáš mozek? Jen proto, že to napíší novináři, tak to nemusí být pravda....udělej si někdy na věc vlastní názor a přestaň nám sem trapně předhazovat nějaké známky. Už jsi to udělal na jednom webu a vůbec si se nepoučil. Tyto periodika a weby hodnotí hráče většinou na základě branek a asistencí. Eto´o nezáhrál nic moc, krom gólů a jednoho průniku byl opět jalový a stojím si za tím, že Cuchu i Stankovič podali lepší výkon. Ty nic nedokážše podpořit jakýmkoli argumentem, který by pocházel z tvé vlastní hlavy a tímto předhazováním známek to jen dokazuješ. Celému webu jsi tu jen pro smích, protože tématům o kterých píšeš naprosto nerozumíš. A já už to vzdávám. Když nemáš tolik sebereflexe a nedržíš hubu, nebudu už na tebe nikdy reagovat, páč tě člověk stejně nikdy nepřesvědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja už som sa tu k tomu hlasovaniu vyjadroval,že ja s tym hlasovanim na inter.it suhlasim a tie barevne pruzky tam nevytvaraju ziadni novinari,nepisali ich tam ani ziadni novinari,ani ziadne periodika,tam hlasuju ludia,napr aj ja som tam hlasoval,takže tie barevne pruzky vyjadruju nazor vacsiny

Reagovat
10

s tebou to vážně nemá smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas viděl jenom druhej poločas a tam byl Samuel celkem neviditelnej. I když on celej Inter působil ve druhým poločase docela ospale a já se až nestačil divit jak se skóre rychle změnilo z 4:0 na 4:3.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase hrál skvěle, druhý jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně něco, co jsem chtěl slyšet

Reagovat
$dolar$

Hral velky H, takze neni treba se divat Barcelonskyma ocima

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele ty čůráku zasranej, na tvůj názor nejsem zvědavej, takže na mě vůbec nereaguj

Reagovat
10

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

OFFTOPIC:

nevite kde stahnout novyho football managera?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

a proč to vkládáš k souhrnu Serie A?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to vkládá všude

Reagovat
10

jj, koukám

Reagovat
alias

kua ten Slepička zase včera perlil, ať ho nechají komentovat jen ženský basketbal a NHL, to nesleduji, a neplete se do fotbalu. když mu nerozumí. Ten když něco vypustí z huby tak to stojí za to...fakt vždycky zkazí celej přenos ze serieA, přitom tam mají mnohem lepší komentátory.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o

Reagovat
10

Sissoko se znovu zranil

Teprve před dvěma týdny se Mohamed Sissoko vrátil na trávníky a už znovu zamířil na marodku. Záložník Juventusu si v utkání se Sampdorií poranil stehno a bude chybět přibližně měsíc.

tohle už je unavující

Reagovat
Tsigi

docela trapas

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele