10. kolo
28.10.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - AC Siena 2:1

Bologna vyhrála 2:1 nad poslední Sienu a posunula se na poslední příčku, která ještě znamená záchranu v nejvyšší soutěži. Sieně začíná pěkně ujíždět vlak a pokud se co nejdříve nevzpamatuje, čekají jí nepříjemné starosti.

Domácí borci mají velké štěstí, že je v jejich kádru Martins Adailton - specialista a přímé kopy. Ten totiž už v 9. minutě předvedl svojí excelentní kopací techniku, ovšem při hostech v tu chvíli stálo velké štěstí, Adailton totiž trefil pouze brankovou konstrukci.

Také hosté přispěli svými šanci do zajímavého dění, s Jajalovo pokusem měl plné ruce práce mladý brankář Viviano, zuby si na něm vylámal i Abdel Ghezzal. V 16. minutě otevřel skóre utkání Adailton, který se sice netrefil z přímého kopu, nicméně to bylo domácím v tu chvíli úplně jedno - 1:0 pro Bolognu. Siena se snažila něco vymyslet, Ghezzal byl opět neúspěšný a v brance neskončil ani přímý kop zahraný Paulem Codreou.

V 59. minutě zvýšili domácí vedení na 2:0. Pablo Daniel Osvaldo se pěkně trefil hlavou a domácí byli blízko zisku tří bodů. Bianconeri se však nevzdávali, Maccaroneho vychytal Viviant a na druhé straně opět trefil tyčku Adailton, jak jinak, než z přímého kopu. Ke konci utkání se přeci jenom Sieně podařilo snížit, po centru z leva se trefil hlavou Calais, jenomže kontaktní branka přišla už příliš pozdě. Bologna vyhrála 2:1 a Siena se nadále potácí v krizi.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele