Serie A - souhrn 10. kola

30.10.2012, 22:44, aktualizováno 01.11.2012, 22:36
Komentáře a souhrny
Fiorentina v dohrávce vyhrála v Janově a poskočila na páté místo. Juventus udolal Bolognu a navýšil svůj náskok na čtyři body, protože Neapol prohrála v Bergamu. Na druhé místo poskočil Inter díky výhře nad Sampdorií, AS Řím odjíždí s prázdnou z Parmy, Chievo si poradilo s Pescarou a Cagliari přestřílelo Sienu. Body se dělily na Laziu, v Udinese a Palermu...

Janov CFC - ACF Fiorentina 0:1

01.11.2012 20:45

Góly: 14. Manuel Pasqual

Nešťastná série janovských Grifů pokračuje, po porážce od Fiorentiny jsou až šestnáctí. Utkání rozhodla jediná branka, tu vstřelil po čtvrthodině hry Manuel Pasqual.

Zápas na Stadio Luigi Ferraris v sobě skrýval dlouholetou překážku, Fiorentina totiž nedokázala Marassi dobýt již dlouhých 30 let! Dnes se jí to ale konečně povedlo. Nic na tom nezměnil ani pomalejší začátek. První střelu zápasu si na své pomyslné konto připsal Slovák Juraj Kucka, jeho rána ale mířila mimo.

První gól padl již po čtrnácti minutách, když se k míči o nahrávce Gonzala Rodrígueze dostal Manuel Pasqual a lobem přes brankáře Freye poslal hosty do vedení!

O něj mohla Fialky připravit špatná nahrávka Stevana Saviče, který našel jen protihráče Immobileho, mladý útočník ale brankáře Viviana nakonec kvůli zpracování rukou nepokořil. Hosté byli v tuto chvíli aktivnější, Frey musel vytahovat střelu Jovetiče nad bránu, práci pro něj znamenal i pokus Cuadrada.

O vyrovnání se za Janov snažil záložník Andrea Bertolacci, jeho pokus ale Viviano chytil. Na druhé straně si Cuadrado rozuměl s Ljajičem, jejich souhru ale ukončil brankář Frey. Do druhého poločasu již v dresu Janova přišel Jorquera, který vystřídal nevýrazného debutanta Halleniuse.

Fiorentina opět hrozila a mohla přidat i uklidňující druhou branku. Jovetič našel Ljajiče, mladý srbský útočník ale Freye neprostřelil. Janov se pokoušel vyrovnat, na Antonelliho centr jen těsně nedosáhl útočník Ciro Immobile. Závěr zápasu opět patřil hostům. Nejprve se k průniku do vápna a následnému pádu odhodlal rekonvalescent Alberto Aquilani, dobrou šanci na konci utkání nevyužil Mounir El Hamdaoui. Tři body opouští Marassi a míří do Florencie.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 2:1

31.10.2012 20:45

Góly: 54. Fabio Quagliarella, 90+2. Paul Pogba - 71. Saphir Taïder

Ani v desátém kole ročníku 2012/2013 neutržil domácí Juventus porážku. Jeho úctyhodná série se tak opět o něco natáhla. Stará dáma to ale dnes neměla jednoduché, nad Boloňou sice vedla, ale pak se hrálo dlouho nerozhodně. Výhru 2:1 nakonec zařídil doslova za pět dvanáct Paul Pogba.

Juventus začal hodně aktivně a Boloňa se musela v defenzívě hodně ohánět. Giaccheriniho střelu vytáhl dobrým zákrokem brankář Agliardi. Zanedlouho zkoušel střelecké štěstí pozdější hrdina Paul Pogba, avšak mířil vedle. Domácí to zkoušeli všelijak, ale pevnou obranou hráz hostů v prvním poločase nepřekonali. Co se týče pak útočných výpadů Boloni, ty nebyly v prvním poločase žádné.

Poprvé se změnilo skóre krátce po změně stran a bylo tomu tak ve prospěch Juventusu. Giaccherini v dobré pozici nehamounil, našel lépe postaveného Quagliarellu, jenž poslal Juventus do vedení - 1:0. Ale aktivita domácích tím polevila a Boloňa toho dokonale využila ve svůj prospěch. Nedůraz v obraně potrestal Saphir Taider a tzv. "angličanem" srovnal na 1:1. Boloňa bylo blízko k senzaci. V Turíně držela těsně před koncem nerozhodný výsledek, se kterým by byla zaručeně spokojena.

Jenže současný Juventus se obírá o body těžko. V nastaveném čase přesně odcentroval Giovinco a Paul Pogba hlavou rozhodl o vítězství Staré dámy 2:1. Neporazitelnost se tak natahuje, s devíti výhrami a jednou remízou je Juventus jednoznačným lídrem soutěže.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Calcio Catania 2:2

31.10.2012 20:45

Góly: 29. Antonio Di Natale (pen.), 90+3. Antonio Di Natale - 62. Lucas Castro, 86. Francesco Lodi

Zajímavá přestřelka byla k vidění v Udine. Domácí celek nejprve nad Catanií vedl, pak dokonce prohrával, ale nakonec dokázal alespoň srovnat na konečných 2:2. Obě branky domácích přitom obstaral kanonýr a ikona klubu Antonio Di Natale!

Ve všech směrech se hrál vyrovnaný fotbal a šance se objevovaly na obou stranách. První gólový moment utkání přinesla 28. minuta, Allan byl ve vápně faulován a hlavní sudí ani na moment nezaváhal. Antonio Di Natale pak neměl nejmenší problém, penaltu bezpečně proměnil a zajistil svému týmu vedení 1:0. Hra se pak přelévala ze strany na stranu a ještě do konce prvního poločasu měli domácí jednu velkou tutovku. Lazzari se vyhnul ofsajdové pasti a měl skórovat, zblízka ale brankáře Andujara nepřekonal!

Neproměněná šance mohla Lazzariho později přeci jenom mrzet, zvláště když další šancí domácích pohrdl tentokráte Agyemang-Badu, opět se zaskvěl výborný brankář Andujar. Pak začala kousat Catania. V 54. minutě ještě zamířil vedle Gomez, ale o sedm minut později už byl úspěšný jeho týmový spoluhráč Lucas Castro! Střídající hráč před Brkičem nezazmatkoval, míč poslal k tyči a vyrovnal na 1:1.

Udinese si nejspíše nezasloužilo prohrát, každopádně čtyři minuty před koncem pořádně zmrazil Stadio Friuli Francesco Lodi. Ten krásnou střelou obstřelil zeď i překonal gólmana Brkiče - 1:2. Fotbalový bůh byl vůči domácím přeci jenom spravedlivý, až ve třetí minutě nastavení si dobře naběhl Di Natale a přesným zakončením rozhodl o dělbě bodu - 2:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Siena 4:2

31.10.2012 20:45

Góly: 6. Nenê, 26. Nenê, 28. Marco Sau, 89. Thiago Ribeiro - 42. Erjon Bogdani, 90+3. Emanuele Calaió

Sardinské Cagliari se doma vůbec nemazalo se Sienou a po divoké výhře 4:2 se posunulo na osmé místo ligové tabulky. Branky padaly jak v první, tak i ve druhé půli. Klíčová pro celý vývoj zápasu byla zejména první půli.

Diváci, kteří si ve středečních večerních hodinách našli cestu na stadion Cagliari, rozhodně nemohli litovat. Už v prvním poločase předvedli domácí borci ofenzivní smršť a svého soupeře doslova válcovali. Po šesti minutách předvedl povedenou střelu Nene a Pegolo se natahoval marně - 1:0 pro Cagliari.

Ve 26. a 28. minutě vstřelili Sardiňané dvě slepené branky. Nejprve si připsal druhou branku v zápase Nene, krásně se trefil z přímého kopu, a poté Marco Sau dobrým lobem zvýšil na 3:0. Odpověď hostí mohla být blesková, po Nainggolanově faulu rozhodčí nařídil pokutový kop, ale jindy spolehlivý Emanuele Calaió ztroskotal.

Siena byla i díky tomuto momentu zralá na ručník, ale kupodivu ještě v prvním poločase vstřelila kontaktní branku, a tím se dostala zpět do utkání. Po dobrém centru se ve vápně zorientoval Erjon Bogdani a snížil na 3:1 z pohledu domácích.

Na své si přišli diváci i ve druhém poločase, zvláště v poslední čtvrthodině. Sienský Neto uviděl v 76. minutě druhou žlutou kartu a za nepříznivého výsledku oslabil svůj tým. Minutu před koncem zvýšil už na 4:1 Thiago Ribeiro a o minutu později napravil předchozí penaltové zaváhání Emanuele Calaió. Konečný výsledek 4:2 pro Cagliari nemůže hosty rozhodně těšit, Siena totiž nadále zůstala na posledním místě.

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Řím 3:2

31.10.2012 20:45

Góly: 34. Ishak Belfodil, 37. Marco Parolo, 65. Cristian Zaccardo - 8. Erik Lamela, 71. Francesco Totti

Velké drama a dá se říci i tradiční přestřelku nabídly celky Parmy a hostujícího Říma. Zemanovi svěřenci měli spoustu šancí, ale v zápase vždy tahali za kratší konec. Parma v závěru udržela výsledek 3:2, AS Řím tak opět nevyhrálo. Nutno ještě říci, že se hrálo na velmi těžkém terénu.

Zápas na Ennio Tardini sliboval ofenzivní podívanou a diváci mohli poprvé oslavovat branku už v osmé minutě. Defenzíva Parmy nebyla schopná odvrátit Tottiho centr do bezpečí, míče se ujal Erik Lamela a technickou střelou překonal Antonia Miranteho - 0:1. Pro domácí vůbec utkání nezačalo dobře, zhruba o deset minut později musel trenér Roberto Donadoni poprvé střídat, zraněného Amauriho nahradil Belfodil. První šance Parmy přišla ve 22. minutě, Biabiany se ocitl před Stekelenburgem, který ho ale včasným výběhem zneškodnil.

AS Řím sice v utkání vedl, ale pod trenérem Zdeňkem Zemanem je známý tím, že se rozhodně neuchyluje k defenzívě a nadále útočí. To se ale tentokrát hráčům Giallorossi v prvním poločase nevyplatilo. Valdesův centr Dodo podskočil a Belfodil proti osamocenému Stekelenburgovi uspěl - 1:1. Parma navíc ještě do poločasu skóre otočila. Marchionni našel přesnou přihrávkou Marca Parola, jenž nadvakrát poslal domácí do vedení - 2:1. Na druhé straně bylo také pořádně horko, to když zase Bradleyho vychytal na malém vápně Mirante.

V útočení se pokračovalo i po změně stran. V 65. minutě pelášil na branku Belfodil, svojí šanci sice nedal, naštěstí pro Parmu ale dorazil míč do branky Zaccardo - 3:1 pro Parmu. AS Řím se nevzdávalo, neustále domácí zaměstnávalo a brzy snížilo. Nařízený pokutový kop proměnil Totti sice až z dorážky, ale to nic nezměnilo na dalším strhujícím dramatu - 3:2.

Závěr utkání byl neustále otevřený, AS Řím i Parma měly řadu šancí. AS Řím bylo lepší a navíc těsně před koncem mělo možnost přesilové hry, Belfodil totiž uviděl druhou žlutou a byl vyloučen. Oslabená Parma už se zmohla jen na odkopy, za každou cenu však chtěla uhájit těsné vedení. Těžký terén navíc ztěžoval Římu kombinaci. Parma nakonec vyhrála, AS porazila 3:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 3:2

31.10.2012 20:45

Góly: 52. Diego Milito (pen.), 68. Rodrigo Palacio, 82. Fredy Guarín - 20. Gianni Munari, 90+4. Éder

Pět branek viděli diváci na stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Inter potvrdil fazónu, opět vyhrál a v tabulce už je druhý za suverénním Juventusem. Zápas se pro Inter vyvíjel nepříznivě, nakonec však domácí třemi zásahy skóre otočili.

Inter před tímto zápasem budil velký respekt, ale Sampdoria si věřila, letos už Milán dobyla a věřila si i proti Interu. Navíc hráčům Nerazzurri se vůbec nepovedl začátek utkání, snadný balón ztratil Samuel a Gianni Munari ho okamžitě dopravil za Handanovičova záda - 0:1. Inter se po celou půli snažil o vyrovnání, ale hosté z Janova velmi dobře bránili. Bohužel pro diváky se nic dalšího v první půli nestalo.

Druhá část klání už byla ze strany Interu mnohonásobně lepší. Jen šest minut po změně stran zaváhal Costa, za faul na Milita uviděl červenou kartu, navíc domácí zahrávali pokutový kop. Diego Milito uspěl a Inter srovnal na 1:1. Nerazzurri ožili a od této chvíle se už hrálo jen a jen na branku oslabené Sampdorie. Milito z další šance napálil tyč a o sedm minut později už zafungovala kombinace Cassana s Palaciem. První jmenovaný adresoval přihrávku, druhý skóroval - 2:1.

Stramaccioniho svěřenci byli jasně lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Cassano orazítkoval břevno ale Freddy Guarín tvrdou ranou už překonal brankáře Romera - 3:1. Třetí branku psychicky nezvládl Ciro Ferrara a za následné řeči byl vykázán na tribunu.

Zápas už byl pod kontrolou Interu, na jeho vítězství už nic nezměnila ani branka ve třetí minutě nastaveného času v podání Edera. Ten technickou střelou překonal Handanoviče a korigoval na konečných 3:2 pro Inter Milán.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Turín FC 1:1

31.10.2012 20:45

Góly: 57. Stefano Mauri - 10. Kamil Glik

Další ztrátu v boji o Ligu mistrů předvedlo Lazio. To na domácím hřišti brzy inkasovalo a poté se již zmohlo pouze na vyrovnání. Konečný výsledek 1:1 zařídil ve druhém poločase Mauri.

Lazio se muselo před utkání vypořádat s několika absencí, včetně záložníků Hernanese a Ledesmy a v úvodu utkání to bylo znát. Olympijský stadion v Římě zmrazil už po deseti minutách polský reprezentant Kamil Glik, který si přesně naskočil na rohový kop a hlavou dal na 1:0 pro Turín. Lazio se osmělilo až po dalších patnácti minutách, jedovatá střela Candrevy skončila těsně vedle.

Až do samotného závěru první půle se nic moc nedělo, ale pořádné vzrušení přinesla právě zmiňovaná 45. minuta. Cerci se ocitnul sám před brankářem, chtěl zvolit kličku a to bylo špatné řešení. Defenzíva Lazia odolala a do šaten se tedy šlo za stavu 0:1.

Začátek druhého dějství nabídl vyrovnanou partii, útočit však potřebovalo Lazio. V 57. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po protiútoku vystřelil přízemní ránu Stefanou Mauri a srovnal na 1:1. Do konce utkání stále zbývala spousta času a vyhrát tak mohly oba týmy. V jasné tutovce selhal Rocchi, prakticky jasný gól vytáhl z branky vynikajícím obraným zákrokem Rodríguez! V další fázi zápasu už se nic podstatného nestalo. Lazio tak pouze remizovalo s turínským FC 1:1 a v tabulce opět ztratilo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Delfino Pescara 2:0

31.10.2012 20:45

Góly: 75. Luciano (pen.), 76. Adrian Stoian

Ve všech středečních utkání se bylo na co dívat. Neplatilo to jen v jednom případě. Chievo sice porazilo Pescaru 2:0 a má tři body, ale pro diváka to byla strastiplná cesta ke konečnému výsledku. Hrálo se zkrátka hodně nezáživně.

Co se týče prvního poločasu, už ten toho příliš nenabídl. Vlastně až na vyloučení Romagnoliho nic. Ve 32. minutě se dostali hosté do velkých potíží, Simone Romagnoli předvedl ostrý zákrok a byl za to po právu vyloučen. Chievo ale proti oslabenému soupeři v prvním poločase nic nevymyslelo. Dočkalo se až ve druhém dějství.

Přitom první šanci měl ve druhém dějství hostující Francesco Modesto. Domácího brankáře nepřekonal a výsledek zůstal nadále nerozhodný. Tento výsledek platil až do 75. minuty, kdy sudí nařídil ve prospěch domácích pokutový kop. Luciano ho proměnil a Chievo vedlo nad Pescarou 1:0! Hned za další minutu zvýšil Adrian Stoian a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Nic dalšího už se totiž nestalo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 1:0

31.10.2012 20:45

Góly: 19. Carlos Carmona

Překvapivý výsledek se zrodil na stadionu Atleti Azzurri D’Italia, kde domácí Atalanta Bergamo udolala jedinou brankou Carlose Carmony Neapol 1:0. Hosté z pod Vesuvu ale byli lepším týmem a především v prvním poločase doplatili na špatnou efektivitu.

Napolitáni vstupovali do utkání v roli velkého favorita a podle toho také vypadaly úvodní minuty. Hosté se snažili kombinačně něco vymyslet a byli nebezpečnějším týmem. Po čtvrthodině hry navíc mohl udeřit Insigne, jenže branku přestřelil. Vzápětí na druhé straně přišel pro Neapol šok! Carlos Carmona se z hranice vápna trefil parádně a Atalanta překvapivě vedla 1:0. Každopádně i přes nelichotivý vývoj měla Neapol navrch a nadále v utkání dominovala. Ale co to bylo platné, ve 35. minutě spálil nemožné Daniele Brivio. Z blízka nedokázal trefit branku a tím odmítl dvougólové vedení!

Domácí sice vedli, ale paradoxně pokud chtěli výsledek udržet, museli hru zlepšit. Neapol se ale nadále tlačila dopředu, Insigne pálil vedle a přesnost chyběla ve velké šanci i Marku Hamšíkovi. Na druhé straně si rovněž nesrovnal mířidla útočník German Denis. Atalantě se dařilo držet hvězdy Neapole na uzdě, hosté se dostávali do zakončení čím dál hůře a Atalanta měla postupem času senzační vítězství na dosah.

Kdo navíc čekal závěrečný nápor, musel být zklamán. Neapol sice vsadila vše na ofenzívu, ale bylo jí to marné. Atalanta rozhodně nebyla v prvním poločase lepším týmem, ale vstřelila branku a to bylo rozhodující. Porážka Neapole má navíc za následek propad na třetí pozici, na druhé místo se po výhře nad Sampdorií dostal Inter Milán.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Milán 2:2

30.10.2012 20:45

Góly: 45. Fabrizio Miccoli (pen.), 47. Franco Brienza - 69. Riccardo Montolivo, 80. Stephan El Shaarawy

Milánské AC se i přes dvougólové manko vzchopilo a díky vyrovnávací trefě spasitele El Shaarawyho bere ze zápasu s domácím Palermem bod za remízu 2:2.

Budoucnost Maxe Allegriho je v médiích stále více probírána. Vedení milánského celku údajně není spokojeno s tím, jak vstoupili Rossoneri do nové sezony a je připraveno udělat potřebné změny. Jednání o svém dalším angažmá se ale Allegrimu podařilo načas odložit, protože s týmem vyhrál nad Janovem. Palermo v minulém kole narazilo na domácí Sienu a bez branek s ní remizovalo.

AC nastoupilo v rozestavení se třemi obránci a pětičlennou zálohou. Ta doplňovala uzdraveného Pata a hrdinu posledních týdnů - "Faraona" El Shaarawyho, který je v obdivuhodné střelecké fazóně. Plány domácímu trenéru narušil již v šesté minutě Donati, který byl nucen pod tíhou obnoveného zranění střídat. Brienza se po narážečce s Miccolim ocitl v pokutovém území hostí, ale zákrok Constanta ho na poslední chvíli zastavil. Domácí u sudího Rizzoliho reklamovali faul, jeho píšťalka ale nezazněla ani přes jejich výtky.

O pouhou minutu později se v podobné situaci ocitl milánský Pato, ale von Bergenův skluz jej včas zastavil. Palermo již několik sezon spoléhá na osobnost Fabrizia Miccoliho, ten se také pokusil o střelu přes bránícího Boneru, bránu Amelii ale minul. Miccoli se zastřeloval také o chvíli později, kdy mu nechtěně nahrál protihráč Constant. Tentokrát domácí útočník přestřelil. A do třetice Miccoliho projektil - po půlhodině hry ale opět mířil jen těsně mimo.

Když už se hráči obou celků viděli v šatnách, přišel klíčový okamžik. Abate v pokutovém území zahrál rukou a Rizzoli pískl penaltu. K ní se nemohl postavit nikdo jiný než Miccoli a s přehledem poslal domácí do vedení!

Také druhý poločas orazítkovali domácí hráči Rosanero gólem. Jen dvě minuty po změně stran se krásnou střelou prosadil Franco Brienza a Ameliu bude jeho pozdní reflex ještě dlouho mrzet - 2:0 pro domácí.

Massimiliano Allegri na nepříznivý vývoj zápasu reagoval dvojitým střídáním, do hry poslal Bojana a Pazziniho. Z nadějné pozice přímého kopu nebezpečně pálil Emanuelson. Čtyři minuty poté našel Abate přesnou přihrávkou před bránou volného El Shaarawyho, ten ale přestřelil prázdnou bránu! AC si vše vynahradilo o minutu později, když se z hranice šestnáctky prosadil Riccardo Montolivo. Na střelu reprezentačního záložníka nedokázal Ujkani včas reagovat a AC snížilo.

Deset minut před koncem zajímavého duelu byla zápletka dokonána. Když je v AC potřeba, stačí spoléhat na služby a talent El Shaarawyho. Mladý útočník s extravagantním účesem se prosadil také nyní, i když mu k zásahu notně pomohla hrubka brankáře Ujkaniho. I takové góly se ale počítají (a možná mají o to větší cenu). AC tedy i díky závěrečnému tlaku remizuje s Palermem na Stadio Enzo Barbera 2:2 a je deváté. Palermo zatím sídlí o sedm pozic níž.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1091022:528
2.Inter Milán1080219:924
3.SSC Neapol1071215:622
4.SS Lazio1061316:1119
5.ACF Fiorentina1053212:718
6.Parma FC1043314:1415
7.AS Řím1042422:1914
8.Cagliari Calcio1042410:1314
9.Udinese Calcio1034313:1513
10.Atalanta Bergamo104248:1212
11.Calcio Catania1033411:1612
12.AC Milán1032512:1211
13.Turín FC1025311:910
14.UC Sampdoria1032512:1410
15.Chievo Verona103169:1610
16.Janov CFC1023510:149
17.Città di Palermo101548:138
18.Delfino Pescara102266:178
19.Bologna FC1021711:167
20.AC Siena1023511:143
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (272)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mafián Moggi zamknul rozhodčího v kabině!

2006 - Vcelku originální praktiky používali představitelé Juventusu Moggi a Giraudo, aby si zařídili respekt mezi rozhodčími. V loňské sezoně si vybrali pro utkání svého týmu v Reggině sudího Paparestu. Protože ale podle jejich mínění pískal blbě, byl za svůj výkon potrestán. Oba dva za nim přišli po zápase do kabiny a po sérii nadávek jej zamkli v šatně a odvezli si klíč s sebou do Turína. Moggi se s tím pak chlubil známému v telefonu. Reggina vyhrála 2-1.

Nasazování rozhodčích probíhalo naprosto přesně jako v české lize. Na jedné straně předseda komise rozhodčích a na druhém konci telefonu Ivánek alias Moggi. "Poslouchej, jak to vidím na neděli," říkal sportovní ředitel do telefonu. "Doufám, že stejně jako já," odpovídal mu Pairetto. Moggi: "Vydrž, mám to napsaný," nachází papír a čte zápasy a rozhodčí...

Na mušce měli i českého trenéra Zemana, který vždy tvrdě na veřejnosti bojoval proti jakémukoliv dopingu. Když vypukla dopingová aféra, která se hodně dotýkala Juventusu, shodli se na tom, že mu musí udělit řádnou lekci.

V aféře je zapleten také reprezentační gólman Buffon. Spolu s bývalými hráči Juventusu si zřídili hráčské účty na zahraničních serverech sázkových kanceláří a sázeli na fotbal. A rozhodně ne v malém, Buffon údajně prosázel několik set tisíc eur. V Itálii je sázení hráčů na fotbal přísně zakázano. Mezi podezřelé zápasy patří loňský zápas Italského poháru. Juventus tehdy vypadl hned v prvním duelu s Bergamem. Pokud by se prokázalo, že snad někdy Buffon vsadil na vlastní zápas, už jen kvůli tomuto prohřešku by Juventusu hrozil pád do Serie B. V Itálii jsou nekompromisní. V roce 1980 podobný osud postihl AC Milán a Lazio Řím.

Reagovat
raduinho

El Shaarawy je dravec

Reagovat
raduinho

*neměla BEJT reakce

Reagovat
olis

to mi pripomenulo ze: dravec Hološko

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to trapné proboha .. Mimochodem taky bych ho tam zamkl

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

A když tyhle dávno vyvrácené lži budeš kopírovat dalších dvacet let, myslíš, že se stanou pravdou? Mimochodem, ty a ten bennes, vy to tu kopírujete dokola proč? Protože víte, že to není pravda. Jste prostě s nervy v hajzlu. Jste zoufalci kopírující na net něco, o čem celý svět ví, že to není pravda. Víte to i vy, je to těžké unést, že.

Reagovat
Yanek

Jak vidím, tak zase čachry se sestavou a hlavně s rozestavením. Po poločase asi dobrý výsledek, nicméně konkurenti utíkají, a mají mílové boty.

El Shaarawy je neskutečný, NESKUTEČNÝ.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda, mohlo to Palermo udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved druhy polcas skoro ani nehrali na polovici AC tak co si cakal??

Reagovat
The Krupy

TORINO - La Juventus, nelle ultime ore, starebbe pensando ad una clamorosa operazione di mercato. Sembra che possa verificarsi un clamoroso ritorno in maglia bianconera. Stiamo parlando del ex bomber della Juventus, ora al River Plate, David Trezeguet. Il francese in questi ultimi giorni era stato accostato al Palermo di Zamparini, privo dell'infortunato Hernandez. La società rossonero ha però smentito qualsiasi contatto. Alcuni recenti sviluppi però

Prosiiiiiiiiiiiiiiiim nech prijde

Reagovat
Coniglio

co to dopr.. znamena? pride zamparini?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mě bavilo. Krásnej zápas s (konečně) dobrým rozhodčím. Milanisti dostali v kabině red bull a proslov od Allegriho - no a paraada.. Škoda že to neotočili

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom vsetkom zlom co AC postihlo aspon male pozitivum je ten Stephan... rozpredaju vsetko lepsie a aj tak najdu v kadri najlepsieho strelca serie A je mi jasne, ze to neudrzi to, ze Cavani bude najlepsi strelec je viac menej jasne ale aj tak klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

pri druhopolcasovom tlaku sme si zasluzili aj vyhrat...El Shaarawy sa ukazuje ze bude velmi dolezity pocas tejto sezony...vcera sa dobre ukazal aj Bojan a Montolivo to predvadza v kazdom zapase...este nech sa chyti aj Pato a bude vsetko v pohode FORZA MILAN!!

Reagovat
Recoba Inter

a já dal 1čku...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!!!!!

Reagovat
panca

jak hral pato? Mel jsem to pusteny, ale vubec jsem to nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze sa snazi a dostava sa pomaly do toho...mal jednu sancu ale nestihol vystrelit lebo v tej chvilu sa mu hodil pod nohy súper...ochvilu uz aj streli gol verim tomu..FORZA MILAN!!

Reagovat
GEGE

Zatím ma teda do formy hodně daleko...Jednu tutovku totalně zazdil pomalým spracováním...měl tam jeden průnik po kterém připravil šanci jinak slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Abatemu ta pozicia v 3-4-3 sedi omnoho lepsie, ako v 4-clenej obrane, aj centre ma, zda sa mi, lepsie.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

nezavidim sousedum ze musi bydlet vedle me..

tesim se na inter !

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

jeste ze tak.. jinak bych mel kiks De Ceglieho celou noc pred ocima

Reagovat
Pettirosso

ještě že tak, bude se mi líp psát seminárka

Reagovat
Coniglio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Vytočený som stále, boli to nervy. Zase sme prestali hrať, a tá mizéria v útoku ? Našťastie to tam padlo aspoň Fabiovi, ja vždy hovorím že by mal hrať základ pravidelne. Treba nejako prežiť do zimy, dúfať v postup zo skupiny LM a naozaj dopredu niekoho priviesť, veď toto je otrasné a každý to vidí. Vedenie by sa malo buchnúť po vrecku a jednoducho surovo kvalitného bombera zaplatiť, prachy na to sú a mohla by to byť naša jediná posila, inde posilňovať nepotrebujeme.

Neviem čo sa to stalo s De Cegliem, minulú sezónu hral ako kráľ a teraz by som ho najradšej poslal do uránových baní, jedna obrovská hrúbka a jeden gól na jeho triku. Určite ho do základu už nestavať. Naopak, zamiloval som si Pogbu....nechce sa mi veriť že ten chalan má len 19, je to "next big thing" a nemôžem sa na jeho hru vynadívať. Ešte som aj teraz v eufórié z toho gólu, sakra to bola radosť .

Derby z Interom bude vražedné, dúfam že náš streak bude pokračovať aj po ňom a na ten zápas sa neskutočne teším, ale som aj nervózny. Forza Juventus !

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mate Bendtyho Ten vam naseka 20 fikov, ak sa zacne na ihrisku i hybat Ale dnes bol do kombinacie dobry. A Pogba je borecek

Reagovat
The Krupy

On mi príde zbytočný, už máme omnoho geniálnejšieho Vučiniča.

Reagovat
smazaný uživatel

No snad bude pre vas efektivnejsi Amauri, mate s nim predsa len viac variacii. Dnes tych finalnych lopt rozdal hodne, takmer nemal zlu pruhravku, nechapem tu vasu averziu voci nemu.

Reagovat
The Krupy

Frustrácia, na jeho mieste mal hrať top kanonier no....ten hate je niekedy neopodstatnený, vôbec nehrá zle ale jednoducho sme v lete čakali čosi úplne iné než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrejme na top kanoniera asi nemate tak hlboko do vrecka. Okrem toho Bendty je oproti zmienovanemu Amaurimu aj herne rozhodne prinosnejsi. Tak ale vas nestal prakticky ako hostovacka nic a ak sa uplatni , ako 2 ci 3 utocnik by mohol byt.

Reagovat
The Krupy

Prachy máme, to vôbec nie je problém akurát Marotta otáča každé jedno euro a potom máme v LM dvetisíc remíz, a zápasy v lige nevyhrávame 4:0 ale 2:1 resp. 1:0

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Juve

Reagovat
The Krupy

Petirosso : Vidíš čo som hovoril, Neapol je závislý len na jednom hráčovi (Cavani) a bez neho sú poloviční.

Reagovat
Pettirosso

jeden zápas jaro nedělá, ale i tak

Reagovat
The Krupy

Jasné no, ale hrá mi to do kariet

Reagovat
Coniglio

Forza Blucerchiati, Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Juve ještě víc posilní.Letos vidím už jen jednoho soupeře a to je Inter.Neapol je jen odvar a ti když jedou ven, jsou uplně neškodní.Chtělo by to porazit Inter, udělat si náskok a soustředit se na poháry.

Reagovat
DelPiero137

Velka pochvala Nicklasovi Bojoval, snazil sa, nepindal a ustal toho hodne. Dokaze udrzat loptu a sikovne si tuknut alebo nahrat. Nie tak elegantne ako Mirko ale dokaze. Velmi sa mi pacili jeho narazacky, akcie so spoluhracmi. Uz len aby mu to tam padlo.

Reagovat
The Krupy

A Forza Parma, som zvedavý na čo tú prehru zvalí Zemanov bandwagon tentokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rodinu Agneliový, protože ovladájí zeměkouli!!!

Reagovat
lnterista

darecku tohle kolo mohlo byt vic ale i tak hodne velka spokojenost...na 4. 5bodu to je paradicka S hrou to taky nebyla zadna slava...cervena na muj vkus hodne prisna hodne nam to usnadnila...proti 11 by to byla honka

Reagovat
Oxbow

Byt fonousek rima, to chce fakt nekdy mit pevny nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Na AS Rim tie kurzy na overy rapidne znizuju kazdym tyzdnom

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovorim, stastkari z juve ma uz se.. (hnevaju).

Bilanciu mame skvelu, lepsiu ako v majstrovskych sezonach, z 10 zapasov 8 vyhier. Ale o z toho ked juve ma 9 a jedno x. Keby skvelo hraju, dominuju a tie body su zasluzene nepoviem nic, ale vacsinou su to take usmudlane vitazstva o gol

To by malo prestat

Reagovat
The Krupy

Ušmudlané ? že máme xxx šancí ? že máme vždy väčšie držanie lopty než súper ? že dominujeme ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, lebo tie timy hrajuce proti vam sa stiahnu dozadu a hraju na protiutoky.

KEby im davate po 5:0 je to ine, ako takto kde sa uz tesim ze juve strati a zase hovno z toho

Reagovat
Pinturicchio

Tak jako ty, se cítila většina fanoušků Calcia při nadvládě Interu a jejich vítězstvích, kdy tam ten míč dotlačili ten míč snad i očima. Mluvil jsi tehdy o vašem štěstí? Jinak ten pocit ti moc přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

v pripade Interu to bol skill

Reagovat
Pinturicchio

Jsi k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

it`s funny because it`s true

Reagovat
DelPiero137

Ty si na praskoch alebo co? Dominujeme, zasluzime si tie body za to co nechame na ihrisku, kolko sanci si vytvorime, o kolko sme viac iniciativnejsi, hladovejsi po vitazstve ako super.

Reagovat
smazaný uživatel

28 bodov z 30 moznych je na ten vas profesorsky futbal proste prilis lichotiva bilancia

ci chces mi povedat ze si za priebeh doterajsih zapasov a vykonov z nich zasluzite tych 93,333% co ste ziskali?

Reagovat
DelPiero137

Prve dva zapasy som nevidel, ostatne ano a mozem povedat ze ano zasluzili sme si vyhrat.

Reagovat
blaugrana

Aj tam ta výhra Juve bola prd platná, keď kripli z leverkusenu už ten tiket zabili predtým.

Reagovat
Pinturicchio

Já měl na Leve oba dají gol.

Reagovat
eLJay.91

Nevím jak vám ostatním Juvetinům, ale mě se dneska líbil Gabbiadini. Když dostal míč, nepřihrával alibisticky dozadu, šel hned dopředu, tlačil se do brány. To je útočník, kterýho budeme potřebovat. Snad se bude dál zlepšovat.

Reagovat
Pinturicchio

Při té jedné šanci tam docela vykoupal Martína. Je dost pohotový a přímočarý ( což u našich útočníků chybí )

Reagovat
eLJay.91

Právě, přímočarý a sebevědomý. To potřebujeme!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

mozem osrat, 9 striel na branu vs 1 strela na branu, tolko vylozenych sanci, neviem kto bol tragickejsi ci Insigne alebo Pandev asi obaja rovnako uboho hrali, Hamsik ma taktiez sklamal lebo bol vo velmi podobnej pozici ako proti Chievu a zahodil to, dufam ze Cavani bude v nedelu pripraveny lebo to moze zle dopadnut, inak presne ako som pisal Dossena bol uplne mimo keby hra Zuniga tak mozno by to aj inak vypadalo, v sobotu by bolo pre Neapol najidealnejsie keby Juve s Interom remizovali takze dufam ze sa tak stane

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš aby tvoje Neapol honila Inter nebo Juventus? Neblázni dívej se za sebe.

Reagovat
olis

zase musi namysleny juventinec reagovat, ach jaj, jasne ze chcem, inak by som to tu nepisal, to sa ani pytat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

ale realita taková není, buď trošku objektivní.

Reagovat
olis

realita je presne taka, ty bud trocha objektivny, keby sme boli taky luckery jak vy tak by sme vyhrali aj dnesny zapas, prevahu sme mali velku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře já si klidně zkopíruju tohle co si napsal.A já ti říkám že Juve bude před Neapolí o 20 bodů minimálně.Ok?A na konci sezony to sem dám.

Reagovat
olis

vsak mozes kludne len neviem co tu teraz vymislal lebo ja som nikde nenapisal ze budeme pred juve

Reagovat
10

kdyby Juventus měl štěstí Neapole, tak slaví Scudetto v únoru

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

no po dnesku se preci pod Zemanem zidle musi uz slusne otrasat ne ?

Reagovat
Coniglio

...

Reagovat
The Krupy

Nepovedal by som, však ako dlho si držali španiela....Zeman je ich "modla", podľa mňa ostane. A Montella sa môže smiať.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

aj masazne kreslo nastavene na plny vykon je stabilnejsie ako stolicka pod zdenkom

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to tak být 3 výhry z 10 mačů to je k smíchu.

Reagovat
GjøvikFF

Tak buď mu počítej i tu kontumační nebo nepočítej zápas, když už...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím že by na Cagliari vyhráli, vůbec ne.

Reagovat
GjøvikFF

Čemu ty věříš, není v téhle věci zrovna podstatný, bez urážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zeman je šašek.

Reagovat
Pipo123

Zdar, Fanta B potom končím nebaví ma fanta, prestalo ma to baviť a za druhé som znechutený z futbalu... neviem najdite si náhradu za mňa alebo nech niekto pokračuje za môj tým... to už mi je jedno

Reagovat
Slejdy

ty si dobry lojzek teda...nou koment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC prostě prokauč v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že by Pogba mohl hrát místo Marchisia? ten kluk se mi líbí čím dál tim víc, ale nvm koho obětovat

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nezkoušej... Marchisio je tam snad jediný sympaťák...

Reagovat
Pinturicchio

Na to se hodně hraje, no

Reagovat
smazaný uživatel

A to řekl kdo?

Reagovat
Pinturicchio

V současné formě Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidala bych nevyndal kvuli sympatiim já no :) věřím, že mu oddych prospěl a vrátí se ve svý původní formě.

Reagovat
The Krupy

To ma tiež napadlo, ale nemôžme si dovoliť aby začal byť nespokojný a zdrhol niekam do Realu v ktorom by bol za kráľa. Jednoducho mu to teraz nejde, ale aj tak je pre tím neuveriteľne platný a hlavne je gólový, čo sa pri tých našich impotentoch vpredu naozaj cení.

Reagovat
Pinturicchio

My si hlavně nemůžeme a nesmíme dovolit takovéhle věci. Bude hrát, protože ... . Hrát mají ti s formou.

Reagovat
DelPiero137

Predosly zapas v Catanii bol Vidal vyborny. Zase to bol ten Vidal co behal, brani, odoberal a zapajal sa do utoku. Neviem preco silou mocou hladate na kazdnom nieco len preto ze sa niekto iny bliskol. Je len dobre ze mam tolko hracov co dokazu podat rozdielovy vykon.

Reagovat
10

mě se paradoxně v druhým poločase, kdy měl 1+1, už tolik nelíbil...přišlo mi, že mu došla šťáva a už se moc nezapojoval

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

* Mně.

Reagovat
10

já už se ani na pravopis pořádně nekoncentruju, protože vím, že seš tady ty a všechno mi případně opravíš

Reagovat
Pinturicchio

Učitelky češtiny v důchodu nikdy nespí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to viděl taky hned rano, ale řikal sem si, že na to seru radši

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

jé, tak já se to teda naučím psát správně, když vás to tak irituje...

Reagovat
Pinturicchio

Nebudu mít co opravovat.

Reagovat
10

tak budu místo toho psát "-doplní učitelka češtiny v penzi Pinturicchio-"

Reagovat
Pinturicchio

Deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl jen pokračovat v tomto trendu, co nastavil P.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos cítím že Juve udělá nějaký bodový rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně v LM s těma remízama :DD

Reagovat
smazaný uživatel

Mena sucasne spajane s Interom- Bobadilla, Paulinho, Ogbonna, Willian

To by slo, este skusit Lisandra a je to

Reagovat
Benesse
Reagovat
smazaný uživatel

100. POGBAAAAA

Reagovat
The Krupy

Petirosso neuveríš čo som našiel :

'Juventus are like WWE champion CM Punk' - Miccoli

The Italian forward believes the Bianconeri's will to win is similar to that of the wrestling star and speaks of his friendship with Palermo director Pietro Lo Monaco

Palermo striker Fabrizio Miccoli has compared Juventus to World Wrestling Entertainment (WWE) champion CM Punk due to their willingness to do anything to win.

situations and their grit when they are up against it.

"CM Punk, the WWE Champion for 344 days, is like Juve, as they are both strong and because they are great fighters," he told Tuttosport.

"They also take advantage of all little situations. For example, on Sunday [at a 'Hell In A Cell' event], he kept the title because the referee gave a 'low blow' to the opponent. You know, everything happens in wrestling.

Palermo director Pietro Lo Monaco recently claimed Miccoli would spend the rest of his career at the Renzo Barbera, and the former Benfica forward was quick to highlight his good relationship with the club official.

"This is the first time I heard such a thing and it filled me with joy. We'll talk soon, and see if we have everything you need to continue and move forward together, or not.

"The relationship between me and him will not change, however."

Palermo drew 2-2 with AC Milan on Tuesday and currently sit in 16th place in Serie A with eight points from 10 games.

A ďalšou podobnosťou je to že CM Punk sa nazýva "the best in the world", čo sme aj my

Reagovat
Pettirosso

no ale fůj, přirovnat Juve k CM Punkovi

Reagovat
Pettirosso

jinak Micco má styl, sleduje WWE

Reagovat
The Krupy

Poslal som Punkovi ten článok a dal mi dokonca aj retweet

http://i46.tinypic.com/23mvvk2.png

Reagovat
Pettirosso

ou, to musíš být teď v nebíčku co?

Reagovat
The Krupy

Tak ja ako wrestlingový žurnalista som už komunikoval aj s inými veľkými menami (Bill Goldberg, Dolph Ziggler atd.) ale úprimne, som a dosť akurát že mám asi 10 nových followerov, 33 retweetov a 30 favorited tweetov za pár minút, takže môj wall vyzerá dosť otrasne.

Ale už sa ozvali nejakí interisti s calciopoli

Reagovat
Pettirosso

tak ja narazel na to, ze je to tvuj oblibenec a modla :)) ty rozhovory byly jakou formou? pisemnou, pres skype ci neco? jinak super ale, za tohle te obdivuju

Reagovat
The Krupy

Písomnou, ale už pripravujem aj prvý videorozhovor cez skype. Nervičky pracujú a díky

Reagovat
Pettirosso

Bude to aji pak k nalezeni? rad bych se koukl :)) mas za to nejakou odmenu? nebo je to vylozene hobby?

Reagovat
The Krupy

Určite bude, však ma poznáš že sa rád pochválim

My zakladáme s kolegom prvú wrestlingovú spoločnosť na našom území s možnou expandáciou za hranice, takže vďaka tomuto všetkému mám s wrestlermi kontakty a s niekoľkými som už aj dohodnutý že sem prídu vystúpiť. Navyše ideme rozbehnúť mnoho ďalších wrestlingových projektov ktoré by mali vynášať, zatiaľ nám chodia prachy len za reklamu ktorú ukazujeme na Arte.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

btw máš super pozadí na twitteru, hledám nějakýho pěknýho Claudia, ale on je všude v prostřed a zakrývají ho tweety

Reagovat
The Krupy

Ja mám na pozadí Edge, to je Punkov profil.

Reagovat
The Krupy

Edga

Reagovat
smazaný uživatel

FIGC říká, že máme 28 bodů. U mě máme 30 !! 30 sul campo !

Reagovat
Jajinek

Neuvěřitelně důležitý tři body...naříkám, že se rodily snadno, ale podle mého názoru zasloužené! A o tom to je...pod Ranierim by se tenhle zápas prohrál. Nějaké větši hodnocení nemá cenu. Čekal jsem ztráty Neapole a Lazia a na LM máme náskok 5 bodů. To je klíčové.

Jinak nejvíce mě těší to, že Derby d Italia - největší zápas v Itálii, kterému se nic nevyrovná, bude soubojem dvou aktuálně nejlepšíh týmů v Itálii, a tak to má být! Po strašně dlouhé době a já si to hodlám sakra užít!

FORZA INTER!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

.......myslel som ze juventus prerusi seriu bez prehry uz v catanii dokonca som to mal aj na tikete ale som velmi rad ze ich seriu prerusi prave inter strasne sa na ten zapas tesim

Reagovat
smazaný uživatel

parada Inter

PS: Kozak krasnych 0 minut..

Reagovat
Mr.Jindros

No tak jsem šel do hospody a zápas nakonec neviděl. Ale pokud někdo píše "výsledky dobrý, ale se štěstím" tak přesně v tom je klíč úspěchu v lize, hoši.

Reagovat
madridcan

Ked Cukrousek a CubOne neposlali zostavy, tak im mam ratat tie z minuleho kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak ten Inter se kurevsky drží, kdo by to před sezónou čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela posledni dobou celkem střelecká

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik kol už je Juvenstus proboha neporažen? Už snad přes 50 musí bejt? Neuvěřitelné!

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době slušný výkon . Hrdinou zápasu jasně DeCeglie , který když viděl ty promoklé lidi kteří hledí na tu nudu , která zavládla po Fabiovém gólu , rozhodl se to změnit . Diváci se nakonec nenudili až do samého konce . Jinak jestli teda má Conte v těch sestavách nějaký systém tak Bendtnera dlouho neuvidíme , je horší než Matri . Isla hrál dobře ale bohužel se zase přes pravou stranu moc nehrálo . Teď su zvědav jak bude Conte stavět tu zálohu , předpokládám že furt stejně . Pogba a včera i Giaccherini ukázali že by je neměl přehlížet . To bylo snad poprvé co Pirlo byl nejmíň výrazný hráč ze středové dvojce . Teď hurá na Inter máme šanci si vytvořil luxusní náskok . Předpokládám klasickou sestavu .

Reagovat
10

Bendtner hroznej, všude pozdě, zapojuje se do prostorů, kam by vůbec neměl, pak naopak není tam, kde by bejt měl.

Reagovat
Jajinek

tak ono se to dalo čekat, jeho poziční návyky jsou naprosto zvrhlé, navíc prostě kanonýr to není. Moc jsem nechápal, proč jste ho pořád poslední dobou do útoku prosazovali, nebo spíše na základě čeho.

Reagovat
10

To bylo spíš ze zoufalosti. Ono přecejen podobně silovýho útočníka nemáme a čekal bych, že ty centimetry budou při těch častých centrech v útoku platit. Na druhou stranu, abych ho jen nekritizoval, na hrotu na sebe pohybem natahuje často dva hráče, vytváří prostor. Problém je v tom, že si myslí, že je Zlatan a stahuje se rozehrávat.

Reagovat
Pettirosso

myslím ale, že kdyby se na to vysral, stoupl si do vápna a tlačil se do branky, udělá mnohem líp

Reagovat
10

pokud má mít nějakou platnost, tak tam...to udělal pak poslední půl hodinu a bylo to lepší, hlavně by to pomohlo Mirkovi/Sebovi

Reagovat
smazaný uživatel

no nechapem aky zapas ste pozerali vy ale mne sa Bendtner pacil, konecne po dlhom case v utoku hrac co vyhraval a podrzal tazke lopty + nie raz mal na sebe dvoch troch hracov a rozohral, to ze sa stahoval a rozohral az na polovicke sa mi paci, dnesny futbal neni len o tom aby cakal ako to robil Treze aj ked klobuk dole bol to pan v Juve, mne Nicolas pripominal Zlatana v drese bianconeri a isto hral daleko lepsie ako Matri, ktoreho by sme sa mali zbavit cim skor a kupit za 5 melonov Nicolasa ak bude takto hrat, 100x platnejsi a porovnavat ho so sebastianom, fabiom a mirkom nema vyznam on ma uplne ine prednosti a ak uz niekto ho chce prirovnat/porovnat tak najblizsie k nemu mi pride prave Zlatan..

Reagovat
Pettirosso

...to je právě ono, Bendtner ti nemá na hřišti připomínat Zlatana. Jeho úloha je, přijít za nepříznivého stavu a gólem hlavou nebo jinou haluzí dotlačit kýžený gól a zajistit nám vítězství, playmakerů máme plnou prdel..

Reagovat
DelPiero137

To suhlas ze sa netlacil do vapna, ale uz druhy zapas ked cakal vo vapne sa k nemu lopta nedotala. Hraci ho nechcu alebo nevedia najst prihravkami. Aspon bol platny aj v hre smerom dozadu. Oproti Matrimu neporovnatelne, Nicklas nestratil mozno len jednu loptu, kombinoval a snazil sa prihrat spoluhracom do sance. Byt tam vcera Matri tak je to ovela horsie. Betnerovu hru mal hrat vcera Fabio ale nejak sa mu do toho nechcelo. Jedine co je mozne na vcerajsom vykone kritizovat je ze nestal vo vapne a nesupol tam gol. Inak nestracal, bojoval do konca s obrovskym nasadenim, kombinoval. Navyse to ze sa snazil o Zlatanovu hru pomohlo Pogbovy ktory mohol nabiehat z druhej vlny do viac menej odkrytej obrany.

Skusil by som ho s Giom ze ako by to vyzeralo ale nie proti Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

K poslední větě se hodí dodat "bohužel"... Jinak souhlas.

Reagovat
DelPiero137

Giak bol okrem enormneho behania platny len prvych 20min kedy Bologna este nehrala. Mal vela nepresnych prihravok aj to zakoncenie bolo zle, este ze prihral Fabiovi. Giack je hrac na par takychto zapasov v sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

u toho AS je asi celkem jedno kdo je trénuje

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.youtube.com/watch?v=trdA0tRXKps videli ste chytrolíni , jak padli 2 goly do siete Romy ? 2.gol trafil vedla , len kvoli travniku mu to zostalo na mieste a dal gol a 3 gol bola neskutočná haluz od uplneho začiatku akcie .....

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sem se tak nezasmal u fotbalu

Reagovat
Alberto Aquilani

to je síce fajn , ale potom sem príde Mr.Krupy a začne nadávať na Zemana , že zas "dostal" 3 goly a prehral ...

Reagovat
The Krupy

Excuses....excuses everywhere. Kedy si už priznáš že ten Zeman je neschopný tréner ktorý tvoj klub ťahá prudko dole ?

Reagovat
10

...ale tak aspoň máte tentokrát celkem legitimní výmluvu

Reagovat
Pinturicchio

Nevymlouvejte se. Co ty ostatní šance Parmy? A vaše šance, které jste nedali? Voda pomohla i vám, při té penaltě.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
DelPiero137

V prom rade ten zapas sa mal vazne prerusit, to bolo otrasne. Na takomto teren sa neda hrat futbal.

Teren pomohol raz jednemu, raz druhemu. Ta 11-ka nebyt vody tak odhlavickovana lopta sa pekne odkotula mimo 16-ku k hracovi Parmy.

Reagovat
Benesse

Tak podľa tohoto zostrihu nevidíme ostatné šance, ale Pintu má pravdu v tom že obiva mužstvá hrali na rovnaom teréne čo sa týka golu Parola tak ten ma z rána poriadne pobavil lebo on tú prvú strelu mieril hádam niekde k rohovej zastávke a potom mu to tam zastavilo ako na podnose

Reagovat
Alberto Aquilani

nechápete tomu že ten zápas sa proste ani nemal hrať, príde si Mr.Krupy a začne dávať aky je Zeman šašek že prehrá s Parmou a dostane 3 goly , z toho 2 by ani neboli ...... ano hralo sa na rovnakom teréne , ale kto trénuje vodné polo ? to nebol futbal .....

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli oba soupeři stejné podmínky?

Reagovat
The Krupy

Oba tímy mali rovnaké podmienky, jeez

Reagovat
Alberto Aquilani

vy ste proste šasci

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tu jsi za "šaška" pouze Ty, tak se rač uklidnit.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
The Krupy

Argument ako od olisa

Reagovat
DelPiero137

Suhlasim ze sa nemalo hrat ale aj tak si myslim ze priebeh zapasu by bol velmi podobny aj normalnych podmienok.

Reagovat
GEGE

dobré goly no...A ten Lameluv gol haluz nebyl,že když to mohl obránce vklidu odkopnout a místo toho mu to přihrál krásně do šance...

Reagovat
Alberto Aquilani

lenže vtedy bolo ešte ihrisko celkom vpohode , od 20 minúty to začalo byť dosť nehrateľné a 2. polčas už ani nebol futbal ...

Reagovat
DelPiero137

BTW, pozri na akom teren sa v 2000 rozhodovalo o Scudette.

Reagovat
DelPiero137
Reagovat
Alberto Aquilani

strýček Craghnotti

Reagovat
madridcan

ja sa natom pozrem z mojej strany, ze keby sa to stalo Realu, tak som strasne nasraty. Nechapem ako to rozhodca nemohol aspon prerusit alebo co.

Reagovat
Alberto Aquilani

presne o to mi ide , určite by som bol menej nasrany keby sme prehrali 5:0 na normalnom terene , ja niesom nasraty na hráčov ani Zemana , vtom sa moc hrať nedalo , som nasraty že to nepreložili

Reagovat
The Krupy

Jasné a minule si bol nasratý na rozhodcu, nabudúce budeš nasratý na divákov ktorí veľmi kričia a Zeman sa nemôže sústrediť na taktiku, nie ?

Reagovat
Alberto Aquilani

ked Vás zareže rozhodca budem velmi zvedavy čo tu budeš predvádzať , bohuzial u Vás to je nemožné , ako každý vie ....

Reagovat
The Krupy

Hej hej zase odved pozornosť úplne inde než na Zemana, jak typické

Reagovat
Alberto Aquilani

môže Zeman zato , že rozhodca odpíska zle penaltu , môže že celý zápas je napixu kvoli terénu a ide o to ku komu sa prikloní voda ? Nemôže !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemysli rozhodci vazne? jak tohle mohl nechat dohrat? a jeste vic, jak tohle muzou Juventini svalovat na Zemana?

Reagovat
lnterista

Milito Palacio je nejsympatictejsi utocny par od dob co fandim Interu. Jeste toho Cassana vystridat...nejlepe Tevez,Lavezzi

Reagovat
The Krupy

Ten útok máte najlepší v lige, neskutočná sila. Ticho závidím. (Bendtner jokes are coming)

Reagovat
smazaný uživatel

forza cassano

Reagovat
lnterista

taky ho mam rad ale je pomalej a vubec neni aktivni..ja ty hrace co se potuluji na hristi nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom ma zablesk genia ktoym rozhodne zapas. Mne sa paci, ma dobre vedenie lopty, prihravku, spracovanie, klucku, vie urobit sancu, ideal ako nahravac pre Milita.

Chcel by som ho v zaklade kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu...taky miluji vypecky se zelim a bramborovym knedlikem ale svickova je svickova

Reagovat
smazaný uživatel

Co vidis na tom Lavezzim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho moc nemusim, nelibi se mi styl jeho hry, podle mě ma tak 7 zapasu za sezonu kdy je perfect, jinak pro mě spíš pruměr.

Reagovat
lnterista

tak argentinec je rychlej technickej a hlavne bojovnik. A v LM na mne udelal velkej dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam se mi taky libil, ale jinak neivm no, nijak zvlast.

Reagovat
10

ten Lavezzi moc v PSG nehraje...mohl by se vrátit do Itálie

Reagovat
lnterista

jj cetl jsem ze je mozna i zajem...to by bylo super

Reagovat
10

reálnost vidím bohužel minimální, když už si někdo čuchne k prachům od šejka, těžko ho pak může nabídka z Itálie nějak oslovit...

Reagovat
lnterista

je mi to jasne navic ty prachy za nej nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez vidim problem v plate. Ma tam dlhodobu zmluvu na 4,5M rocne, to mu uz proste nemozme dat a on s platom dole nepojde.

Co je skoda, ak ma hrac takych kvalit presediet svoje najlepsie roky na lavicke a len poberat ropne peniaze

Reagovat
.13

je zraneny, teda aspon bol

myslim, ze bude hravat neboj

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Yanek

Palacio vypadá s tím "něčím" na hlavě tak strašně nevkusně, že nechápu jak může někomu připadat sympatický.

Reagovat
Jajinek

Padawan!! Kdo nevnímá sílu...nepochopí....

Reagovat
smazaný uživatel

a Milíto jeho mistr

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

ja to beru spis mentalne(ale i tak Palacio vypada v poho )...kdyby to bylo podle vzhledu tak jasne ze Vieri Ronaldo. Ikdyz tyhle dva pary to je tezky kazda ma neco

Reagovat
Tomanatura

TO je proste jeho image, vzdyt to ma uz od narozeni.

Reagovat
homeles8

200. pro mír, lásku a calcio ♥

Reagovat
smazaný uživatel

pre calcio

pre mier. Mier je nuda. Si predstav ze sa tu fans timov nebudu dotahovat, ale fanda juve(Pintu) napise fandovi Interu(MsGoo) pred zapasom Interu: ej ty jeden moj kamarat, dufam ze sa vam v tom zapase proti Catanii bude darit, predvediete peknu hru a vyhrate mucinky mucq :-* Potom po zapase ak by Inter prehral, napise fanda Interu: a do frasa, sice sme prehrali ale aspon juventus vyhral chi chi chi a ja im to prajem lebo je to moj kamarat z internetovej diskusie" a fanda juve(10) by mu odpisal"snad vyhrate nabuduce, budem vam priat, si dobry clovek a mas dobre srdce, zasluzis si radost z vyhry aj ty, ty moj mily kamarat♥"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

to je právě krasný ♥ Takový diskuze bych chtěl všude i mimo EF a mezi všema :-)

Reagovat
lnterista

tak muzes zacit

Reagovat
homeles8

tak ono to moc neni vidět, no jinak takhle skoro píšu

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak gay a tak nudne

Reagovat
smazaný uživatel

To uz k zivotu a ludom patri. Ale ak pises , ze dobro , porozumenie a mier je nuda, tak sa potom nemozes cudovat, ze obcas tu dostanes ban len preto ze si bennes . Tebou popisane cnosti sa vztahuju aj k nespravodlivosti (ci jeho pocitu ako napriklad k tomu BANu) , takze si musis niekedy zakusit i vlastnu polievocku

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro vyhru Fiore dnes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

btw ani sa to nezda, ale uz o 2 dni nas caka derby d`ìtalia. Snad uz prestane v Taliansku prsat nech je travnik luxusne pripraveny a hra sa na skvelom terene, ziadna plavaren.

Pravdepodobne zostavy od gazzetty:

Juve: 1BUFFON, 15BARZAGLI, 19BONUCCI, 3CHIELLINI, 26LICHTSTEINER, 23VIDAL, 21PIRLO, 8MARCHISIO, 22ASAMOAH, 9VUCINIC, 12GIOVINCO

INTER: HANDANOVIC, 6SILVESTRE, 25SAMUEL, 23RANOCCHIA, 4ZANETTI, 14GUARIN, 21GARGANO, 19CAMBIASSO, 55NAGATOMO, 99CASSANO, 22MILITO

co je v pripade Interu blbost, ziadny silvestre tam nema co robit, Juan uz bude moct hrat. A namiesto yuta by to chcelo pereiru.

Reagovat
Benesse

Po včerajšku si dovolím tvrdiť že s trávnikom nebude žiadny problém

Reagovat
Pinturicchio

Na papíře to nejsilnější, co máme, uvidíme co na hřišti. Obavy máme jen z Vidala, snad ho takhle velký zápas nahecuje.

Reagovat
cresposuper

Na Juve by som skúsil radšej 3412.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda aj s Palaciom vpredu? Nebude to moc ofenzivne a chybal by jeden hrac vzadu?

Bo cakam ze loptu a hrat nechame juve, my budeme branit a utocit cez protiutoky do uz otvorenejsej obrany, ziadne busenie do nich sa neda cakat, jednat hrame vonku a jednak je vyhodnejsie zaliezt a hrat zo zabezpecenej obrany.

Reagovat
cresposuper

Handanovic,- Ranocchia, Samuel, Juan,- Zanetti, Gargano, Cambiasso, Pereira,- Coutinho,- Cassano/Palacio, Milito

Čiže niečo podobné ako proti Fiorentine, s tým, že Coutinhovi by zápas s Juve mohol sadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je ale este zraneny na 2 tyzdne

Reagovat
cresposuper

Hm, škoda.

Reagovat
lnterista

ja bych tam klidne dal asi Yuta misto misto Pereira...Pereita zatim nic moc...treba mu to v top zapasech pujde ale vcera se mi Yuto libil vic

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Pereira je výborný, dajte mu čas. Stačilo mi, že Yuto dodrbal jeden zápas proti Juve.

Reagovat
lnterista

ja mu cas dam ja ho nezatracuji ale momentalne bych rekl ze je lepsi Yuto a urcite to neni klicove jestli bude hrat ten nebo ten

Reagovat
Jajinek

určitě ne!!! Musí hrát 5 záložníků

Reagovat
cresposuper

Zrovna proti Juventusu by sa viac hodilo hento. Viz Viola.

Reagovat
Jajinek

Rozhodně si to nemyslím, proti Viole jsme hráli doma a nebyl od ní takový kombinační tlak na míč. Pokud proti Vidalovi, Marchisiovi a Pirlovi nasadíš samotného Cambiassa s Garganem, tak tím zejména zabiješ aktuální vhodnou roli Cuchua v týmu a druhak ty hráče přetížíš. Ten podhrot tam pak bude na nic. I proti Viole byl...

Reagovat
smazaný uživatel

na juventus rozhodne 5 zaloznikov..............tak ci onak o gol inter vyhra

Reagovat
cresposuper

Ako 352 nie je zlá varianta, len si myslím, že proti Juventusu sa tam hodí hráč, ktorý sa pohybuje medzi obranou a zálohou, už viac krát s tým mali problém.

Reagovat
M11

ve stredu je na Eurosportu nextgen BVB - Inter

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
DelPiero137

Ty si tu minule davaj zapas Juve so City, ja som si to poznacil do telefonu a ked mi vcera vyskocil reminder bez description tak som to discardul. A teraz uz viem co to bolo za no-name pripomienku

Skoda ze som to presvihnul.

Reagovat
The Krupy

Neľutuj, ihrisko vyzeralo ako jazero a podľa toho vyzeral aj ten futbal...

Reagovat
Maritazzi

Janov je hroznej, bezzubej, k tomu teď nemají Borriella. Jim už ani nepomáhají ty čachry na přestupových trzích, budou mít co dělat, aby se udrželi. Nejdřív jsem tipoval dolu Palermo, ale když jsem viděl dneska Janov...

Reagovat
The Krupy

Pescara, Janov, Siena podľa mňa

Reagovat
terry

To by byl absolutni skandal, kdyby Janov s tim kadrem sestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jako loni Villareal?

Reagovat
terry

Treba, ale co ja vim, Spanelsko tak nasledovane nemam. Nicmene v SA je papirove Janov podle me v prvni desitce. Samozrejme ze to nehraje roli, jenom by to byl vazne majstrstyk, kdyby se s tim tymem spadlo. Navic v soucasny situaci si myslim, ze by se Janov do SA nevratil jen tak.

Reagovat
GEGE

Papirově v první destice ani nahodou...Podle mě je to jejich postavení momentálně odpovídající.

Reagovat
terry

Asi jo, to jsem prepisknul. Ja se porad dost ridim lonskou sezonou, letos bohuzel nezvladam tolik sledovat, ale teda nemyslim si, ze by to muselo byt nutne na sestup. Ackoliv je fakt, ze jak nekdy letos nastupuje zaloha, tak se nestacim divit, jak se to za rok dva promenilo. A slo dolu.

Reagovat
Maritazzi

Ta záloha kvalitu nemá, útok bez Borriella taky. Už minulý rok jste se zachraňovali až minulý rok. Ta hra je fakt neškodná a asi to fakt není trenérama, těžko říct, jak z toho ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 15. misto to stačí

Reagovat
terry

Uz se ani na derby netesim.

Reagovat
Pinturicchio

Viola.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice este daleko, ale v sucasnom rozpolozeni su uz nejake "drby" o zimnom prestupovom obdobi: Hraci k dispozicii na prestup alebo hostovanie: Mesbah, Didac Vila, Traore, Flamini, Niang, Strasser, Boateng a Robinho. O Robinha ma zaujem Santos, Vila by sa mohol vratit do Spanielska, Mesbah do Palerma/Turina, o Princa stoji Bayern (Prince to vsak odmieta).

Reagovat
smazaný uživatel

+ je tu zmienka o navrate Nesty cez pauzu v MLS,

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini predat,Mesbah to iste,Strasser snad hostovacka,Robinho predat (plat 4,5mega),Prince ked by Bayern mal chut dat zanho (10-15mega )predat bez Ibru je nulovy a plus casto zraneny,Niang hostovacka ,Vila skoda ho zas poslat prec v podstate nedostal sancu sa prejavit a este k tomu pribalit Mexesa........

Reagovat
smazaný uživatel

Prince mi aj s Nocem strasne prirastli k srdcu, nerad by som sa ho zbavil, no je pravda ze obaja hraju hrozne. Ak by predali Mexesa, museli by priviest noveho !kvalitneho! stopera (Zapata, Acerbi, Yepes a Bonera na 3-clennu obranu nestacia), dufal som ze konecne v zime pusti Montpellier lacno Yanga-Mbiwu, ale ak teraz predlzi, mozem na to zabudnut. A neviem na ake alternativy by boli prostriedky...

Reagovat
panca

Al e kdo by pak za ac hral?

Reagovat
panca

Mesbah a vila pryc, ale zbytek zatim potrebujem. Dokud neprijde nahrada, tak takovej mexes, robihno nebo prince odejit nemuzou

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zas Berlusconi hodla nechat rozpocet volakych 10-20 milionov, co sa moze prestupmi zmenit? Dnes sa za to nikto kvalitny kupit neda.

Reagovat
smazaný uživatel

ono stych menovanych hraje vecsinou Robinho a snad Prince dalsi poriadne ani nehrali.....ked to zoberies ze je tu sanca ze nepostupime do dalsej fazy LM tak ten kader nieje nutne roztahovat........tu je otazne ci AC sa chce este stale hrat na top klub alebo to duo B+G zabalia a rozpredaju co ma cenu...........Silvo peniaze evidentne nema alebo ich nechce davat do AC a bez nich mat rozpocet na hranici 120 mega a hrat o stred tabulky je vela.

Reagovat
Maritazzi

Jinak OT k Římu, vedení podle všeho zvažovalo, že do trenérského týmu povolá Aurelia Andreazzolliho, který se věnoval defenzivě pod Spallettim a Montellou a který u nás má pořád smlouvu a je oblíbený... no Zeman nechce.

Reagovat
olis

tak Cavani pravdepodobne v nedelu hrat bude, takze idealny scenar juve - inter remiza a Neapol vyhra a znova na 2 mieste

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

"Romulus03.11.2012 16:50

anglicka liga z 5 zapasov 3 remizy ...podvodnici,mafia " CALCIO vracia uder

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele