10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Bologna FC 2:1

Ani v desátém kole ročníku 2012/2013 neutržil domácí Juventus porážku. Jeho úctyhodná série se tak opět o něco natáhla. Stará dáma to ale dnes neměla jednoduché, nad Boloňou sice vedla, ale pak se hrálo dlouho nerozhodně. Výhru 2:1 nakonec zařídil doslova za pět dvanáct Paul Pogba.

Juventus začal hodně aktivně a Boloňa se musela v defenzívě hodně ohánět. Giaccheriniho střelu vytáhl dobrým zákrokem brankář Agliardi. Zanedlouho zkoušel střelecké štěstí pozdější hrdina Paul Pogba, avšak mířil vedle. Domácí to zkoušeli všelijak, ale pevnou obranou hráz hostů v prvním poločase nepřekonali. Co se týče pak útočných výpadů Boloni, ty nebyly v prvním poločase žádné.

Poprvé se změnilo skóre krátce po změně stran a bylo tomu tak ve prospěch Juventusu. Giaccherini v dobré pozici nehamounil, našel lépe postaveného Quagliarellu, jenž poslal Juventus do vedení - 1:0. Ale aktivita domácích tím polevila a Boloňa toho dokonale využila ve svůj prospěch. Nedůraz v obraně potrestal Saphir Taider a tzv. "angličanem" srovnal na 1:1. Boloňa bylo blízko k senzaci. V Turíně držela těsně před koncem nerozhodný výsledek, se kterým by byla zaručeně spokojena.

Jenže současný Juventus se obírá o body těžko. V nastaveném čase přesně odcentroval Giovinco a Paul Pogba hlavou rozhodl o vítězství Staré dámy 2:1. Neporazitelnost se tak natahuje, s devíti výhrami a jednou remízou je Juventus jednoznačným lídrem soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 , nebo 3:1 pro milovaný JUVENTUS Forza JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

stači jse podivat na juventus nemusiš jezdit az tak daleko do španelska na BARCU...abys vedel opravdovy filmovany a okradany....last time juventus catania ..NEUVEŘITELNY JAK POŠKODIL ROZHOČI CATANIU NEUZNAL REGULARNY GOL A JESTE VYLOUČIL HRAČE A UZNAL JUVENTUSU GOL Z OFSAJDU....UŽ JE TO SmeŠNY JAK JSE POMAHA JUVENTUSU...

Reagovat
smazaný uživatel

poplač si

Reagovat
smazaný uživatel

jj dilinaku,poplaču a pobleju jse ti do huby SMRADE....

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se psát česky!

troubo

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

MERDA BOLOGNA

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/j-b-FqUfYCMRUofo1O76

Dobře Juventus. V současnosti není snad v Evropě tým s lepší bilancí než Juventus, ganjopádně už mě docela štvou s tou neporazitelností....prohra by jim teď s Dány slušela :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha...tak oni dostaly od Interu o víkendu , tak to je dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele