10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Siena 4:2

Sardinské Cagliari se doma vůbec nemazalo se Sienou a po divoké výhře 4:2 se posunulo na osmé místo ligové tabulky. Branky padaly jak v první, tak i ve druhé půli. Klíčová pro celý vývoj zápasu byla zejména první půli.

Diváci, kteří si ve středečních večerních hodinách našli cestu na stadion Cagliari, rozhodně nemohli litovat. Už v prvním poločase předvedli domácí borci ofenzivní smršť a svého soupeře doslova válcovali. Po šesti minutách předvedl povedenou střelu Nene a Pegolo se natahoval marně - 1:0 pro Cagliari.

Ve 26. a 28. minutě vstřelili Sardiňané dvě slepené branky. Nejprve si připsal druhou branku v zápase Nene, krásně se trefil z přímého kopu, a poté Marco Sau dobrým lobem zvýšil na 3:0. Odpověď hostí mohla být blesková, po Nainggolanově faulu rozhodčí nařídil pokutový kop, ale jindy spolehlivý Emanuele Calaió ztroskotal.

Siena byla i díky tomuto momentu zralá na ručník, ale kupodivu ještě v prvním poločase vstřelila kontaktní branku, a tím se dostala zpět do utkání. Po dobrém centru se ve vápně zorientoval Erjon Bogdani a snížil na 3:1 z pohledu domácích.

Na své si přišli diváci i ve druhém poločase, zvláště v poslední čtvrthodině. Sienský Neto uviděl v 76. minutě druhou žlutou kartu a za nepříznivého výsledku oslabil svůj tým. Minutu před koncem zvýšil už na 4:1 Thiago Ribeiro a o minutu později napravil předchozí penaltové zaváhání Emanuele Calaió. Konečný výsledek 4:2 pro Cagliari nemůže hosty rozhodně těšit, Siena totiž nadále zůstala na posledním místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele