Serie A - preview 9. kola

27.10.2012, 09:43, aktualizováno 28.10.2012, 08:26
Previews
Juventus načne nedělní program v Catanii a jeho cílem bude protáhnout sérii neporazitelnosti a pojistit si vedení v tabulce. Inter cestuje do Boloni, Fiorentina v atraktivním souboji hostí Lazio. AS Řím změří síly s Udinese, Neapol chce po dvou soutěžních porážkách tři body z duelu s Chievem...
Calcio Catania - Juventus FC  (neděle 12:30)
Juventus sice díky podařenému utkání s Neapolí vládne tabulce Serie A, tříbodový náskok se ale může kdykoli snížit. I proto musí Stará dáma svou roli favorita na titul potvrdit také na půdě Catanie.

Los nebyl v posledních dnech ke Catanii moc přívětivý. V minulém kole se jí do cesty postavil milánský Inter, s nímž na jeho hřišti prohrála o dva góly. A v neděli odpoledne zavítá na Stadio Angelo Massimino dokonce lídr tabulky, turínský Juventus. Catania se nachází na sedmé příčce a po loňské sezoně namlsaní diváci by ji rádi znovu viděli v okolí pohárových příček.

K tomu Catanii pomáhá i velmi dobrá série na vlastní půdě. Zde totiž už třikrát vyhrála a jednou remizovala, což je třetí nejlepší domácí statistika v celé Serii A. Do atraktivního duelu s Juventusem nezasáhnou například Giuseppe Bellusci, Blažej Augustyn a záložník Fabio Sciacca.

Juventus v rámci Serie A zvládl minulé utkání s Neapolí a právě od tohoto celku jej na první příčce nyní dělí tři body. Výhru zajistili Staré dámě dva střídající hráči - Martin Caceres a Paul Pogba. Neapoli se branku vstřelit nepodařilo a je druhá. V zápase se mezi třemi tyčemi neobjevila dlouholetá opora Bianconeri Buffon, střídat musel z důvodů zranění také Asamoah. Přes tyto absence se ale Juventusu podařilo vyhrát a odskočit svým pronásledovatelům.

O to větší šok zaznamenali fanoušci Bianconeri v utkání Ligy mistrů proti Nordsjaellandu. Branka Mikkela Beckmanna doslova zmrazila většinu příznivců italského mistra a kdyby Mirko Vučinič deset minut před koncem řádné hrací doby nevstřelil remízovou branku, mohl by mít výsledek pro Juventus katastrofální důsledky. Stará dáma je kvůli tomu až na nepostupové třetí příčce.

Otázkou tedy je, jak se hráči s nepříznivým výsledkem vyrovnají a zda se dokáží na utkání s Catanií plně koncentrovat. Dobrou zprávou je zdravotní stav Gigiho Buffona, Mirka Vučiniče i De Ceglieho. Trenérský tým se také musí zamýšlet nad sestavením záložní řady, protože Paul Pogba si posledními výkony hlasitě říká o místo v základním výběru. Juve neprohrálo již úctyhodných 47 utkání. V posledním vzájemném duelu se zrodila remíza 1:1.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Barrientos, Bergessio, Goméz
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Vučinič, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.50 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter Milán by se rád přiblížil prvnímu místu, proti ale stojí Bologna. Stramaccioniho svěřencům se o těžkém úvodu do sezony podařilo najít své lepší já a znovu usilují o návrat mezi nejlepší.

Před téměř rokem přebíral Stefano Pioli Bolognu v nezáviděníhodné situaci - týmu tehdy hrozil sestup do druhé ligy. Pioli ale tým pozvedl a Bologně se začalo opět dařit. Jenže rok se sešel s rokem a Bologna opět patří mezi horší celky, nyní je na šestnáctém místě se sedmi body a pasivním skóre. Tým kolem Alessandra Diamantiho ale nemá v plánu se vzdát bez boje.

V minulém kole se Bologně nedařilo, prohrála s Cagliari kvůli jediné brance Radjy Nainggolana. A trenér Pioli stále cítí v ústech hořkou pilulku, kterou pro něj prohra znamenala. "Tuhle porážku jsme si rozhodně nezasloužili," říká zklamaně.

Jedním z mála lidí, kteří se Pioliho práci velmi pochvalují, je znovuzrozený střelec Alberto Gilardino. Bývalý útočník janovských Grifů zažívá skvělé časy, v sedmi utkáních vstřelil již pět branek a dokonce pokukuje po reprezentaci. I přes druhou porážku v řadě se Gilardino neobává smutného konce a zůstává pozitivně naladěn.

"Je sice pravda, že nás týmy jako Juventus nebo Inter ještě teprve čekají, ale také je pravda, že každý zápas začínáme stejným výsledkem, tedy remízou," uvedl Gilardino.

Domácímu celku nepomohou čerstvě zranění Robert Acquafresca a Henry Gimenéz, kteří se přidávají k dlouhodobě zraněným Curcimu, Natalimu a Perézovi.

Interu se začíná opět dařit, důkazem budiž nedávná výhra v evropských pohárech. Vlastník Massimo Moratti plně důvěřuje svému trenérovi, na mladou osobu Stramaccioniho ale nechce klást žádné vysoké břímě: "Nás čeká vlastní soutěž s odlišnými cíli. Ale pokud budeme schopni bojovat o titul, bude to příjemný bonus."

Oba milánské kluby prochází jistou generační obměnou týmu a nutno podotknout, že Inter se s ní vyrovnává patrně lépe. Dva z nových hráčů byli dokonce hlavními strůjci úspěchu nad bělehradským Partizanem. Brankář Samir Handanovič byl v bráně jistotou a připsal si na své konto mnoho potřebných zákroků, důležitou branku vstřelil argentinský útočník Rodrigo Palacio.

Zdravotní stav Wesleyho Sneijdera Holanďanovi stále neumožňuje vrátit se do plného zátěžového rytmu, tudíž jeho místo v tříčlenném útoku pravděpodobně zaujme právě Palacio. Kvůli zraněním se na Stadio Renato Dall'Ara nepodívají ani Dejan Stankovič, Christian Chivu, McDonald Mariga a Gaby Mudingayi.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Garics, Antonsson, Cherubin, Morleo - Taider, Pazienza, Kone - Diamanti - Gabbiadini, Gilardino
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ranocchia, Samuel, Juan Jesus - Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo - Palacio, Milito, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Parma FC  (neděle 15:00)
Devítibodové celky Turína a Parmy se utkají na Stadio Olimpico. Lépe je postavený domácí Turín, ale to je díky lepšímu skóre. Ani toto střetnutí nemá favorita.

Turínští pokračují v pravidelném sbírání bodů, a i když zrovna nevyhrávají, i jednobodové zisky se počítají. Naposledy si nováček Serie A připsal poměrně cennou remízu 0:0 na hřišti sicilského Palerma.

Parma je na tom vlastně stejně jako Turín s jediným rozdílem. Pro ni je tato situaci spíše nepříznivá. Gialoblu by se rádi viděli v evropských pohárech, minimálně kvalitou kádru na to určitě mají, i když odchod Giovinca do Juventusu je přeci jenom zasáhl. Parma v minulém kole uťala pětizápasovou sérii bez výhry, když doma porazila Sampdorii 2:1.

A výhra 2:1 nad Sampdorií stvrdila rozhodnutí prodloužit stávající smlouvu s trenérem Robertem Donadonim. "Byl jsem velmi šťastný a lichotilo mi to, když mi prezident nabídl prodloužení. Neskrývám svojí touhu stát se úspěšným trenérem," okomentoval celou situaci sám Roberto Donadoni.

Nováček Serie A nemůže počítat s Diopem, Suciem, Santanou, Verdim a reprezentantem Ogbonnou. Na druhé straně bude stále chybět brankář Mirante a Santacroce s Galloppou.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
GILLET - D'AMBROSIO, GLIK, RODRIGUEZ, MASIELLO - BRIGHI, GAZZI - CERCI, MEGGIORINI - BIANCHI, STEVANOVIČ
Parma FC - pravděpodobná sestava:
PAVARINI - ZACCARDO, PALETTA, LUCARELLI - BIABIANY, PAROLO, VALDES, MARCHIONNI, GOBBI - PABON, AMAURI
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 15:00)
Šlágr devátého kola Serie A obstarají celky Fiorentiny a Lazia, tedy dva pohároví aspiranti. Fiorentina bude navazovat na vítězství proti Boloni. Lazio chce zase minimálně udržet třetí místo před dotírajícím Interem.

Pomalu, ale jistě se Fiorentina přibližuje vysněným pohárovým pozicím. V minulém kole se sice nepodařilo zvítězit, ale remíza na půdě Chieva rozhodně není dramatickou ztrátou. Fiorentině momentálně patří šestá pozice, která by ještě před nedávnem znamenala Evropskou ligu, s dvoubodovou ztrátou na pátý AS Řím. Trenér Montella však odmítá jakékoliv spekulace o útocích na příčky zaručující Ligu mistrů. "Nebudeme teď mluvit o cílech. Je ale jasné, že jsme ještě nepředvedli všechno," prohlásil Montella.

Daří se i Laziu. To pod trenérem Petkovičem sbírá jeden dobrý výsledek za druhým. Ligu má rozehranou parádně a i v Evropské lize má nakročenou za postupem. V lize Biancocelesti naposledy zdolali AC Milán 3:2 a upevnili si třetí místo. V Evropské lize si přivezli bod za remízu 1:1 z horké půdy Panathinaikosu Atény a stále jim patří vedení před slovinským Mariborem. Situace by mohla být pro Lazio ještě příznivější, neboť v Aténách přišlo o výhru v samotném závěru brankou Tchotého.

"Chybí nám zabijácký instinkt. Měli jsme spoustu šancí zápas rozhodnout v náš prospěch, ale místo toho jsme dali prostor našemu soupeři. Musíme být více lstiví a hrát celých devadesát minut," mrzel konečná remíza s Panathinaikosem bosenského trenéra Vladimira Petkoviče.

Trenér Violy Vincenzo Montella nemůže počítat se zraněným Camporesem a vykartovanými Pizarrem a Roncagliou. Římský celek je na tom, co se týče marodky, ještě hůře. Zdravotní potíže mají Ederson, Stankevičius, Radu a brankář Marchetti, k tomu všemu je suspendovaný Sculli.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
VIVIANO - SAVIČ, RODRIGUEZ, TOMOVIČ - CUADRADO, MATI FERNANDEZ, OLIVERA, BORJA VALERO, PASQUAL - LJAJIČ, JOVETIČ
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
BIZZARRI - KONKO, BIAVA, DIAS, LULIČ - CANDREVA, GONZALEZ, LEDESMA, HERNANES, MAURI - KLOSE
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Sampdorii a Cagliari sice dělí pouhé dva body, ale do utkání na Stadio Luigi Ferraris nastoupí oba týmy s odlišnou formou. Janovský celek je sice osmý, ale poslední tři duely prohrál. Hosté ze Sardinie jsou až čtrnáctí, ale naposledy vyhráli dvě utkání v řadě.

Domácí Blucerchiati začali sezonu v Serii A naprosto famózním stylem, když vyhráli hned první tři zápasy. Ale od vítězství nad Pescarou ve třetí hracím dni na výhru stále čekají. Od té doby nasbírali pouze dva body za dvě remízy. I vinou zranění se přestalo dařit hlavní útočné zbrani Sampdorie, Argentinci Maximu Lopézovi. Jako například v zápase s Parmou v minulém kole. Penalta v neprospěch 'Dorie' a konečný stav 2:1 pro Parmu. Práce Cira Ferrary opět čeká na sladké ovoce.

Kvůli zmíněné penaltě navíc nebude k dispozici brankářská jednička Sergio Romero. Karetní trest si odpykává i Andrea Costa, mimo hru jsou z důvodů zranění také záložníci Pedro Obiang a Nenad Krstičič. K nim se přidává i dvojice Nicola Pozzi s Gaetanem Berardim.

Cagliari má dva nové trenéry, na lavičku se dostali Ivo Pulga a Diego Lopéz. A jejich práce se zatím jeví jako pomoc v nejvyšší čas. Na neočekávané vítězství nad Turínem navázalo Cagliari také výhrou nad Bolognou. Navíc se sardinskému týmu povedlo v obou zápasech udržet čisté konto.

Trenérská dvojice musí stále přemýšlet nad nasazením dvou důležitých hráčů, kteří se vrací po zranění. Andrea Cossu a Mauricio Pinilla proti Bologně nehráli, aby se jejich návrat neuspěchal a zranění neobnovilo. Zápasy mezi těmito dvěma týmy jsou vždy velmi vyrovnané. Za celou dobu jejich účinkování jsme mohli napočítat 17 remíz a pět výher na každé straně.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Berni - Berardi, Rossini, Gastaldello, Poulsen - Munari, Tissone, Soriano - Eder, Maxi Lopez, Estigarribia
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Ekdal - Nainggolan - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Na Stadio Adriatico přivítá domácí Pescara třináctou Atalantu. Pescara po předchozích výhrách dvakrát prohrála, Atalanta zase uťala čtyřzápasovou sérii bez bodu.

Když už se zdálo, že se Pescara výsledkově zvedá, přišel pád. Po zisku sedmi bodů v rozmezí od čtvrtého do šestého kola následoval útlum. Pescara nezvládla domácí zápas s Laziema venkovní na hřišti Udinese Calcio. Pravdou je, že to byl těžký los, ale na to se není možno vymlouvat.

Zatímco loni Atalanta touto dobou válela, letos je to jiné. Celek z Bergama měl sice výborný start, ale po třech porážkách v řadě se v tabulce propadl a nápravu zjednalo až vítězství v posledním kole nad Sienou 2:1. "Věděli jsme, že to bude složitý zápas a neměli jsme dobrou první půli. Ale i díky zaplněnému stadionu jsme se ve druhé půli zlepšili a podařilo se nám zvítězit," vyjádřil se k vyhranému zápasu nad Sienou trenér Colantuono.

Vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch Atalanty. Pescara hostující celek nedokázala nikdy porazit, na druhou stranu vždy to bylo v rámci Serie B. Na scéně nejvyšší italské soutěže se tyto celky nesetkaly.

Pescara se doma představí bez Crescenziho, Savelloniho a vykartovaného Blasiho. Atalanta je na tom hůře, zdravotní potíže nepustí do hry Ferriho, Radovanoviče, Ferreiru Pinta, Capelliho, Biondiniho a Belliniho. Aby toho nebylo málo, tak Carmona je v trestu.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
PERIN - BALZANO, TERLIZZI, BOCCHETTI, MODESTO - NIELSEN, CASCIONE, COLUCCI, QUINTERO - WEISS - JONATHAS
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
CONSIGLI - RAIMONDI, STENDARDO, MANFREDINI, PELUSO - SCHELOTTO, CIGARINI, CAZZOLA, BONAVENTURA - MORALEZ - DENIS
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Giallorossi zápasem s Janovem ukázali, že umí hrát dobrý fotbal. Ukázali ale, že pojem "obrana" jim není vlastní. Teď musí ukázat, že už ví, co je to pojem "ustálenost výkonů". Udinese přijede na Stadio Olimpico napravit své prozatímní neúspěchy.

Mnohým divákům se v negativním smyslu doslova tajil dech nad tím, co v zápase s Juventusem "dokázali" hráči AS. A podobných akcí neubývá, v každém zápase Říma se můžete vsadit, že padne mnoho gólů - obrana AS k tomu přímo vybízí. Na rozdíl od zápasu s Juventusem už ale bývají hráči Giallorossi odměněni body.

Na celkem šťastnou výhru v poměru 2:0 nad Atalantou navázal tým trenéra Zemana třemi body ze zápasu s Janovem, v němž se síly neustále přelévaly. Hosté v Janově prohrávali 0:2, nakonec ale i díky dvěma brankám Pabla Osvalda vyhráli 4:2. Toho si všímá i Zdeněk Zeman, kterého výkon jeho svěřenců velmi potěšil. Po zápase dokonce prohlásil, že pokud bude AS pokračovat v tomto trendu, tak "se může měřit s kýmkoli."

Proč tedy takové selhání v zápase s mistrovským Juventusem? "Problém byl, že tehdy jsme se ani nepokusili, vůbec jsme se nesnažili něco s výsledkem udělat," vrací se Zeman k nedávnému utkání.

Co se týká zranění, tento týden nebyl pro Vlky vůbec dobrý. K Bogdanu Lobontovi a Taddeiovi se přidal na seznamu zraněných také Federico Balzaretti a Mattia Destro. Mladý italský reprezentant by ale nakonec měl být připraven zasáhnout do zápasu s Udinese.

Tým trenéra Guidolina za sebou nemá dobré období. A dle výsledků, jeho nejbližší budoucnost by také nemusela být z nejrůžovějších. V rámci Evropské ligy prohrálo Udinese s Young Boys Bern 3:1 a podtrhl matnost jeho výkonů.

Friuliani působí jako den a noc. Mezi světlé výkony patří výhra nad Reds v Evropské lize, v Serii A porazili naposledy Pescaru. Pak jsou zde ale i prohrané zápasy, mezi nimi třeba zápas s Neapolí. S Turínem a Janovem Udinese remizovalo. Nyní jsou Guidolinovi svěřenci na jedenácté příčce, na AS ztrácejí pět bodů.

Ke zmenšení tohoto deficitu mu ve Věčném městě nepomohou Luis Muriel, Dušan Basta, Giovanni Pasquale a Giampiero Pinzi. Všichni tito hráči patří k základní ose týmu, poslední absencí bude karetní trest stopera Danila.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Castán, Marquinhos - De Rossi, Tachtsidis, Pjanič - Lamela, Osvaldo, Totti
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Heurteaux, Coda, Domizzi - Pereyra, Allan, Willians, Lazzari, Armero - Maicosuel - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Po dalším pohárovém výbuchu se Neapol může opět koncentrovat na domácí soutěž. Na její půdu tentokrát zavítá Chievo a domácí neberou nic jiného než vítězství. Jen tříbodový zisk totiž může znamenat bodové dotažení na vedoucí Juventus, ovšem pokud ten klopýtne.

Plány na vítězství v Evropské lize začínají mít vážné trhliny. Neapol nezvládla další zápas s náhradní sestavou a tentokrát obdržela tři branky od ukrajinského Dněpropetrovsku. Byla to zároveň druhá porážka v soutěžním zápase v řadě a třetí ze čtyř posledních utkání. V Serii A Napolitani podlehli Juventusu, čímž utrpěli první ligovou porážku, i přesto však zůstávají na vynikajícím druhém místě. Nicméně další pohárový krach se rozhodně nezamlouval fanouškům.

"Fanoušci mohou říkat, co chtějí a já jejich názor respektuji. Vše, co ale mohu říct, je, že každý hráč se zodpovídá sám sobě," odpověděl na kritiku neapolských příznivců Walter Mazzarri.

"Hrajeme dobře, ale musíme si být vědomi skrytých nástrah v dalších zápasech," dodal slovenský záložník Marek Hamšík.

Chievu se v posledních zápasech výsledkově dařilo. Po domácí výhře nad Sampdorií 2:1 si připsalo remízu 1:1 s Fiorentinou, rovněž v domácím prostředí. Po dvou domácích zápasech čeká na Coriniho svěřence těžká cesta pod Vesuv. "Pojedeme na San Paolo s cílem navázat tam, kde jsme skončili proti Sampdorii. Věřím pak, že tam můžeme uspět," věří v bodový zisk záložník Adrian Stoian.

Výhodou domácích bude jednoznačně kompletní kádr. Základní jedenáctka na Ukrajině nehrála, a tak je plně připravena i odpočata na zápas s Chievem. Na rozdíl od domácích mají hosté jisté problémy, na marodce jsou M.Rigoni, Squizzi, Paloschi, Sardo, Papp a Cesar.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
DE SANCTIS - CAMPAGNARO, CANNAVARO, GAMBERINI - MAGGIO, INLER, BEHRAMI, ZUŇIGA - HAMŠÍK - PANDĚV, CAVANI
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
SORRENTINO - FREY, DAINELLI, ANDREOLLI, DRAMÉ - LUCIANO, L. RIGONI, HETEMAJ - THÉRÉAU, PELLISSIER, STOIAN
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - Città di Palermo  (sobota 18:00)
V Toskánsku nás čeká zajímavý zápas, domácí Siena vyzve Palermo. Oba týmy potřebují bodovat, což činí jejich duel ještě atraktivnějším.

Siena je poslední a Palermo na tom není o mnoho lépe. V podstatě jen o jednu příčku. Domácí tým je značně penalizován - za účast v korupční kauze zvané Calcioscommesse jí bylo odňato hned šest bodů. S nimi by byli domácí již třináctí. S bodovým deficitem to ale stačí pouze na poslední místo. Palermu se také nedaří a přes rostoucí formu jsou svěřenci trenéra Gasperiniho předposlední.

O přinejmenším proměnlivém charakteru prezidenta Zampariniho bychom mohli přečíst stohy knih. Jeden z jeho tahů na poli klubové politiky spojuje oba týmy - v Palermu působili trenér Giuseppe Sannino a sportovní ředitel Perinetti. Oba se ale stali oběťmi Zampariniho rošády.

Aby toho nebylo málo, Sanninův nástupce v podobě Serse Cosmiho vydržel na lavičce Rosanero pouhé dva měsíce, než byl kvůli neuspokojivým výsledkům odvolán. Jeho místo zaujal Gian Piero Gasperini, kterému by se v postupu tabulkou mohl zápas se Sienou docela hodit.

Siena má před sebou ještě velmi dlouhou cestu k záchraně, což si uvědomuje také Serse Cosmi. Trenér toskánského týmu poznamenává: "Siena není Disney Land. Nemůžeme od sebe čekat více, než jsme schopni dát. Na druhou stranu, nechceme se ani nijak podceňovat."

V posledním zápase prohrálo Palermo se Sienou vysoko 4:1, na penalty se stejným soupeřem vypadlo také z Coppa Italia. Má tedy domácím co vracet. Tohoto duelu se ale nezúčastní Abel Hernandéz a Milan Milanovič. Fit by nakonec ale měl být tahoun Fabrizio Miccoli. Domácím nepomohou Rosina, Bogdani, Rodriguéz a Martinéz.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Paci, Felipe - Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso - Valiani, Zè Eduardo - Calaiò
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Munoz, Donati, Von Bergen - Morganella, Barreto, Rios, Garcia - Iličič, Brienza - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Janov CFC  (sobota 20:45)
Krizí zmítané AC Milán přivítá v rámci devátého kola uprostřed tabulky položený Janov CFC. Domácí celek už nutně potřebuje začít sbírat body, jinak vážně hrozí, že se po letech nepodívá do pohárové Evropy. Body by potřebovali i Grifové, také oni by se rádi viděli v příští sezoně na pohárové scéně.

AC Milán se trápí a platí to jak o domácí scéně, tak i o Lize mistrů. V Serii A milánský gigant nevyhrál už tři zápasy v řadě a celkově nasbíral jen dvě vítězství. V tabulce mu tak patří až patnácté místo a to je velká bída. V Lize mistrů je to sice lepší, ale ani zde se nedaří podle představ. AC nejprve doma remizovalo s Anderlechtem, pak dokonce vyhrálo na Zenitu, ale naposledy opět prohrálo, tentokrát odjelo s prázdnou z Malagy. Trenér Massimiliano Allegri je tak pod velkým tlakem, svému týmu ale v dalších zápasech věří.

"Chlapci mají kvalitu a jsem přesvědčen, že nás uvidí se zlepšovat. Zítra to bude důležitý zápas, protože chceme vrátit fanouškům to, co jim dlužíme. Doufejme, že vyhrajeme. Hráči si to za to, co odvádějí na hřišti, zaslouží," prohlásil před sobotním zápasem trenér AC Massimiliano Allegri. Zápas s Janovem je opravdu důležitý, pokud Rossoneri prohrají, mohou se ocitnout na sestupových pozicích!

Soupeřem milánského AC bude Janov CFC. Grifové zažívali podobnou krizi v minulé sezoně, kdy měli velké problémy se záchranou. Letos je start lepší, ale pořád to není ono. Jestliže Milán čeká na výhru tři zápasy, Janov dokonce čtyři! Hosté naposledy doma nestačili na AS Řím, kterému podlehli 2:4. Tato porážka byla pro prezidenta Enrica Precioziho poslední kapkou, trenér De Canio byl odvolán a jeho místo zaujal bývalý kouč konkurenční Sampdorie Luigi Delneri. Ten má jediný úkol, dovést janovské CFC do pohárové Evropy.

Delneriho ale čeká těžká premiéra - na San Siru proti AC Milán. "Musíme hrát jednoduchou hru. Můžeme vyhrát, kluci jsou v dobré kondici, aby tak učinili," věří svým novým svěřencům trenér Luigi Delneri.

Max Allegri nemůže počítat se zraněnými Mesbahem, Robinhem, De Scigliem, Strasserem, Muntarim a Didacem Vilou. Stejné problémy má i hostující trenér Luigi Delneri, na milánský trávník totiž nevyběhnou Rossi, Anselmo, Ferronetti, Vargas, ex-milánský Borriello a vykartovaný Canini.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
AMELIA - MEXES, BONERA, ZAPATA - ABATE, DE JONG, MONTOLIVO, EMANUELSON - BOATENG - EL SHAARAWY, PATO
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
FREY - SAMPIRISI, GRANQVIST, BOVO, ANTONELLI - JANKOVIČ, TOSZER, KUCKA, MERKEL, BERTOLACCI - IMMOBILE
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC871019:422
2.SSC Neapol861114:519
3.SS Lazio860215:818
4.Inter Milán860213:618
5.AS Řím842218:1314
6.ACF Fiorentina83329:712
7.Calcio Catania83239:1311
8.UC Sampdoria832310:1010
9.Turín FC82429:59
10.Janov CFC823310:129
11.Parma FC82338:119
 Udinese Calcio82338:119
13.Atalanta Bergamo83147:128
14.Cagliari Calcio82245:118
15.AC Milán82159:107
16.Bologna FC82159:117
17.Chievo Verona82157:157
18.Delfino Pescara82156:157
19.Città di Palermo81346:116
20.AC Siena82249:102
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (954)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podme Janov, podme Giorgio Kucka, nalozte im

Reagovat
smazaný uživatel

Stephan má dnes narozeniny! Tanti Auguri El Shaar! Koukej griffy sestřelit

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
The Krupy

nech nemusím písať v lete ako Interista

Reagovat
lnterista

ty jeste porad doufas?

Reagovat
The Krupy

Zázraky sa občas dejú

Reagovat
lnterista

vsak jasne...nic neni jeste rozhodnuto ale bude to veeelka honicka

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Kto si? Co si spravil s real bianconerom?

Zase stavka omg, ze vas to bavi

Reagovat
Yanek

Nemůže mít jako Juventino rád hráče rivala? To se stává asi akorát ve tvém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No je to minimalne nezvycajne.

Komu z Interu fandis a prajes k narodeninam napr. ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hraje v Interu Italů?

Reagovat
rossoneri89

napocital som styroch

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemusel počítat, měla to být řečnická otázka

Reagovat
rossoneri89

aha ... ale aj tak som bol zvedavy na konkretne cislo

Reagovat
Yanek

asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stephan je skor egyptan

Reagovat
rossoneri89

otca ma z Egypta, mamu z Talianska, narodil sa v Taliansku, chodil do Talianskych skol, ma talianske obcianstvo, reprezentuje Taliansko, materinsky jazyk taliancina ...

Reagovat
smazaný uživatel

.. z mé strany rozhodně žádná sázka, to Krupy má nějaké účty s Interistou .... El Shaara mám rád, a chci, aby se prostřílel do reprezentace a udržel se tam. Nemám zájem se koukat na Osfaldy, Pazzoše a jim podobné

Reagovat
The Krupy

Ale ja mu tiež prajem, odhliadnúc od tej stávky. Mladý šikovný talian ktorý má najlepšie roky pred sebou, a rozhodne má repre čo poskytnúť. Takisto ako som mal rád z AC Pirla, Gattusa či Pipa v repre tak budem teraz priať aj Stephanovi. Alebo tiež De Rossi a podobní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

prvně jsem četl ofsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

jo kde by byla repre bez Pabla...v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby pes nesral, tak se roztrhne, tak se hoď do klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Padova boy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

ak dnes nevyhrame tak Allegri pravdepodobne dostane padaka .... co by som nechcel takze chalani do toho .... pravdepodobna zostava 3-4-3:

Amelia; Mexes, Bonera, Yepes; Abate, Montolivo, De Jong, Emanuelson; Boateng, Pato, El Shaarawy

- celkom slusna zostava tak hadam ich konecne rozbijeme .... citim to v kostiach ... FORZA MILAN

Reagovat
The Krupy

Ja si myslím že v pohode vyhráte. Janov je slabý, s nekvalitným trénerom (viem že tento názor tu populárny nie je ale jednoducho si to myslím) a ak sa nechytíte na tomto tíme, tak už neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Delneri je pro Janov jako stvořený. Že nebyl schopný unést tlak v Juventusu nehraje žádnou roli. Každopádně dnes věřím v 3 body pro AC.

Reagovat
The Krupy

Nejde o Juve, ale aj to jeho pôsobeníe v Sampe....tam mu úspech vystrieľali Cassano s Pazzinim.

Reagovat
Pinturicchio

A na zápas je připravoval kdo? Taktiku, atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

V Sampe byl dobře fungující tým. To můžeš říct, že Guardiolovi to vystříleli Messi, Xavi, Iniesta. Fergusonovi dříve CR7 nebo Rooney. Nebo v minulosti Lippimu duo Del Piero - Trezeguet. Všude najdeš vůdčí osobnosti. Zemanovi to v Pescaře táhlo trio Verratti-Insigne-Immobile, ale zase v tom byla práce týmu a práce trenéra. Delneriho úspěch v Sampě bych rozhodě nebagatelizoval.

Reagovat
rossoneri89

dufam ze to Pato troska pozdvihne a ze Boateng sa konecne nastartuje lebo zatial je to bieda neostava nam nic len verit

Reagovat
terry

Veřim v Delneriho kouzla a impuls týmu, protože si myslim, že jsou Rossoneri určitě hratelní.

Nicméně může být rozhodující absence Borriella, přítomnost El Shaarawyho a taky naše obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

taky věřim, že dneska už se to prolomí FORZA MILAN, 3:0 (Pato, Shaarawy, Boateng)

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nějakej dobrej odkaz na net ve slušný kvalitě? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes to uz musi prist verim nam!! FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na to rozostavenie 3-4-3 nevyzera to zle zostava je slusna

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Palermo

Reagovat
Pinturicchio

Milanisti, jak to vypadá, spíš Pato nebo Pazzini?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fandovstvi měníš jak ponožky, zaleží komu se daří co

Reagovat
smazaný uživatel

Pinťáka baví fandit věhlasným klubům v nelichotivé pozici v tabulce

Reagovat
Pinturicchio

To byla spíš narážka na nicky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, já to pochopil v první moment jinak

Reagovat
smazaný uživatel

On to bere podle korupce

Reagovat
Pinturicchio

Kam vítr, tam plášt

Reagovat
rossoneri89

Paťo

Reagovat
Pinturicchio

Díky, tak snad zasune, moje Fanta na něj spoléhá dneska.

Reagovat
rossoneri89

s podporou Shaarawyho a Boatenga hadam aj ano

Reagovat
Yanek

Patooo

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešním prvním utkání se poprvé zahraje s míčem Nike "Maxim Hi-Vis" uzpůsobeným na zápasy v extrémních podmínkách a blížící se zimě. Balón je žlutý s fialovými ornamenty.

Reagovat
lnterista

jj jsem zvedavej jak bude zarit

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=41162&L=en

Reagovat
Darren Fletcher

ako hrali juve stabia - roma 21 a catania - pescara 21tky?

Reagovat
smazaný uživatel

NOminacia na Bolognu

1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midfielders: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 21 Gargano;

Forwards: 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Cize sme stale bez Wesa

Reagovat
panca

Premyslim dnes o bondovi misto ac. Videl to nekdo? Aby to nebyla vetsi traga nez ac

Reagovat
Pinturicchio

Zatím jsem neviděl, ale podle recenzí je to super.

Reagovat
Yanek

Já na to jdu v úterý, trága to určitě nebude.

Reagovat
terry

Dneska budou padat góly, Bonda bych nechal na zítra.

Reagovat
panca

jsem po vcerejsku spolecensky unavenej, tak necham kino na zitra a juknu na pata jak zasune

Reagovat
smazaný uživatel

Na Casino Royal to asi mít nebude, ale QoS by měl nový 007 strčit do kapsy s přehledem. Bude to celkem pecka, si myslím.

Reagovat
terry

Mario Sampirisi by brzy mohl odejít z Janova, o teprve dvacetiletého obránce se zajímají anglické kluby Manchester United, Chelsea a Liverpool.

Achjoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dlabu, zase Bonera. A navíc ani ne zprava. Všichni naši stopeři jsou lepší a kromě Yepese i perspektivnější - a pořád hraje jenom Bonera...

Reagovat
Pettirosso

Marchisio do Catanie nepocestuje, nevyléčil si zranění pravého kotníku ze zápasu s Nordsjaellandem

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Claudiovi jen prospěje, když si odpočine. Giacc to zvládne.

Reagovat
Pettirosso

spíš mě štve, že si tím pádem opět neodpočne Vidal, který to potřebuje jako sůl

Reagovat
Pinturicchio

Ted na to koukám. To už je od Antonia trochu křeč, klidně mohl hrát Giacc / Marrone.

Reagovat
Pettirosso

já nevím, ale to je tak posranej, že by jsme bez formy hrajícího Vidala nemohli posadit? Lavičku máme taky kvalitní, to třeba Tondu nenapadne šoupnout Asu do středu a na křídlo dát třeba Cacerése?

Reagovat
Pinturicchio

Strach v tom nebude, ale ten důvod by mě opravdu zajímal.

Reagovat
Pettirosso

špatně jsem to formuloval, ne, že by si to nedovolil, ale aby se nebál, že bez něho nejde vyhrát nebo tak něco..

Reagovat
Benesse

Toto mi na Antoniovi dosť vadí, že aj on prepadá tomu niečo zmeniť. Aj keď jasné neprehrávame tak čo viac môžeme chcieť ale Arturovi to posledné zápasy vôbec nejde Pogba sa ukázal že by mohol hrať aj viacej v predu na jeho mieste a ako vice pirla skúsiť Lucu... Snáď vie čo robí, aj keď sme stále len na začiatku tak mladí by mali dostávať dostatok priestoru...

Reagovat
Pinturicchio

Mě to vyloženě sere, zvlást, když se to týká zálohy, kde máme nejvíc možností z celého týmu a prakticky pořád hrajou ti samí.

Reagovat
Benesse

Islu v strede ešte tiež neskúsil pokiaľ ma pamäť neklame....

Reagovat
Pinturicchio

Nezkusil, ale tak on sám Mauricio říká, že nejradši hraje na kraji ( kde by měl momentálně hrát právě on nebo Cácerés, protože LIchty je mimo )

Reagovat
Benesse

Lichtyho nespoznávam, ale snáď sa z tohoto útlmu čoskoro dostane a bude určite bez konkurencie. Martinovi ten posť tiež neskutočne sedí, posledný zápas keď tam hral Isla som videl kvôli skurveným streamom len vo fotkách takže neviem v akej forme momentálne hrá... Conte tam je ale schopný radšej dať aj Padoina

Reagovat
Pinturicchio

Právě, no. Jinak já s Dánama to samé, ke konci posledních pár minut už jsem jel jen livesport.cz. Jinak Martín byl letos napravo nejlepší ze všech.

Reagovat
Benesse

Tak dnes si určite pozriem Miláno najmä kvôli vracajúcemu sa Patovi a samozrejme Stephanovi. Dúfam že za grifov nastúpi Ciro

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně snad padne aspoň čtyry goly.

Reagovat
The Krupy

Paul Pogba’s explosive start to life at Juventus has seen the midfielder named as one of the candidates for this year’s prestigious European Golden Boy award.

The honour, established by Italian newspaper Tuttosport in 2003, is handed to the most impressive youngster, under the age of 21, plying his trade in the top flight of any European country.

Previous winners include Mario Balotelli, Rafael Van der Vaart, Alexandre Pato, Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas and Sergio Aguero.

A shortlist of 40 young talents will be whittled down by a judging panel of 30 journalists, representing the likes of France Football, L’Equipe, The Times, Marca, Mundo Deportivo and Bild.

Each journalist is allowed to select five players, allocating 10 points to the player they believe to be the most impressive, 7 for second, 5 third, 3 fourth and 1 point for the fifth most impressive.

Reagovat
Benesse

tak práve Stephan na fotke je určite väčším favoritom ako náš octopus

Reagovat
The Krupy

Inak, čo koleno ?

Reagovat
Benesse

Tak budem potrebovať ešte plastiku väzu, bez toho si veľmi nezašportujem jedine bicykel, slabší beh a iné nekontaktné (nudné ) športy. Musím skočiť do Ružomberka, bojím sa však že mi však dajú termín operácie až na ďalší rok a k tomu rok rekonvalestencie...

Reagovat
The Krupy

Ej tak to je nepríjemné, drž sa. A hlavne praktikuj slovenskú hádzanú

Reagovat
smazaný uživatel

To vedeni míče Miccoliho je fantasticky.

Reagovat
olis

Cavani si dnes na treningu poranil stehenny sval a nieje iste ci bude zajtra hrat, podobne problemy ma aj Behrami, to nieje dobre ale aspon si zahra Insigne, Chievo musia porazit tak ci tak hlavne ked setria v EL tak musia prist potom vyhri inak to bolo zbytocne

Reagovat
terry

Je to paradoxní, že je u mě Pellissier ve fantě až beznadějně šestej útočník. Dneska ale hlavně doufám, že neexploduje Immobile.

Reagovat
Yanek

MILAN: Amelia; Zapata, Bonera, Yepes; Abate, De Jong, Montolivo, Antonini; Emanuelson, Pato, El Shaarawy

GENOA: Frey; Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti; Jankovic, Kucka, Tozser, Antonelli, Bertolacci; Immobile

Ježiš marjáá.

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

nie skor 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Emanuelson by hral kridlo jo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Urby lave kridlo, El Shaarawy prave a Pato v strede....

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Jezis marjaa?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že na obranu se třema stoperama nadávali i nteristi a nakonec z toho jen získali...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa ta obrana lubi..nemam problem s 3 clennou obranou ... Jedine miesto Bonery by som videl mozno radsej Mexesa ale i tak fajn...

Reagovat
Yanek

Chtěl jsem minimálně jednoho z dvojice Mexes/Acerbi. Bonera mi tam už trošku pije krev a Yepes ty zápasy v lize sice zvládá, ale radši bych tam viděl někoho, na kom se to dá do budoucna stavět. Emanuelson hraje asi na úkor zranění Boatenga, ale Bojana tam podle mě klidně mohl zkusit.

Na druhou stranu jsem rád za Pata, snad něco předvede. Pazzo hrát prostě nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hej Mexes ci Acerbi mohli hrat radsej..ale Bonera nie je zly..Yepes je pre mna velky sympatak takze za neho som rad Suhlasim ze mohol hrat Urby miesto Antoninho a Bojan miesto Boatenga...Pato je spása..a dufam ze bude hrat dobre....Pazzo hrat nemoze ak mu nevedia dat loptu do zakoncenia... Ale v celosti to neni zla zostava...jedna z najlepsich moznych (kedze su zraneny)

Reagovat
smazaný uživatel

to je co sa rozostavenie???

Reagovat
Yanek

Na papíře 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

preco antonini?

Reagovat
panca

mne se nelibi system se trema obrancema ve predu bych dal z prave urbyho a z leve streny by se mohli stridat pato s faraonem

Reagovat
stas87

OT: inter ma zaujem o kuzmanovica?

Reagovat
GEGE

V rámci momentálních možností nejlepší sestava.Jsem rád,že opět sedí Boateng s Nocerinem.Snad se oba zamyslí nad svýma výkonama.Těším se na Montoliva,který jde nahoru dneska od něho čekám hodně.A samozřejmě na Pata pro,kterého by to měl byt ideální soupeř na rozehrání.

FORZA MILAN!!

Reagovat
Pinturicchio

Tak AC bych poprosil tak 3:3 ( Pato, Pato, Boateng + Prince dvě áčka )

Reagovat
smazaný uživatel

Prince ma nejake zdrav. problemy tak neviem ci ho da z lavicky..

Reagovat
Pinturicchio

Aha, jsem tu základní pořádně nečetl. . Tak snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nakoniec je len na tribune..takze dnes nic neda...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, viděl jsem, fešácký outfit.

Reagovat
Pinturicchio

AC - 112233

Reagovat
panca

tu minutu mas za silvia ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto link na AC???

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
maras93

Zapata

Reagovat
smazaný uživatel

Janov slusne tlaci

Reagovat
Yanek

Reagovat
Benesse

dost nekvalitný sop dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nabit Giorgiovi Kuckovi na jeho stiplavy obavany projektil zostredne dalekej vzdialenosti nech to rozhodne a predcasne ukonci o trapenie AC

Reagovat
Pettirosso

AC sleduju jedním okem, ale taky se vám zdá, že na hřišti chybí Pato?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Pato libi.

Reagovat
Pettirosso

aha, tak to bude tím, že u toho sleduju dva a půl chlapa

Reagovat
rossoneri89

je prvykrat v zaklade po dlhom case ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý zapas, ma to šance, velka bojovnost, tvrde souboje, sudi dost pouští, je to heclý. Dobré. Nejlepší Stephan a Nigel. Nejhorší Antonini, nepřeju mu zraněni, ale ještě že je už pryč. Jinak AC dobry signaly u rohů

Reagovat
GEGE

Ja tam teda moc šancí neviděl.Yepesova hlavička a Immobile po fatal erroru Zapaty.Jinak je to po vápno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, naznaky, nenapsal jsem to slovo...

Reagovat
Pettirosso

Delneri bude mít hodně práce, ale potenciál tam je..

Reagovat
panca

faraon zatim nejlepsi. Skoda tech centru do vapna, je jich dost, ale nikdy se to nedostane k utocnikovi

Reagovat
smazaný uživatel

Urbyho nevidno, u Pata sa mi zda, ze ta nabrata sila mu na kvalite skor ubrala, nie je tam ta lahkost co predtym a Faraon super ako vzdy tuto sezonu. V trojclennej obrane Yepes s prehladom, Bonera az na to jedno zavahanie z 33. minuty zatial solidny vykon, ale co tam predvadzal Zapata, tolko strat... Janov je skutocne chaby, dufam ze nam zas nedaju nejaky zebracky gol, ako to byva zvykom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to dobre... Mozno je to aj tym ze hrame proti "slabsiemu" Janovu, ale nasa hra sa mi lubi...Len treba zlepsit offenzivu a bolo by fajn.. Okrem Stephana tam bohuzial nikto neni schopny nieco urobit..

Reagovat
maras93

FORZA MILAAAAAN!!!!!! Poďme kluci dát gol !!!

Reagovat
maras93

To nikdo nemuže naběhnout k tomu vápnu a švihnout tam nohou ?

Reagovat
maras93

malýmu vápnu*

Reagovat
smazaný uživatel

tie diagonaly pred branu nikdy tam nikto nie je

Reagovat
maras93

De Jong breakdance

Reagovat
Yanek

Jestli co nejdřív nedáme gól, tak se bude opakovat klasický scénář.

Reagovat
Pettirosso

Už to ze strany AC začíná být pořád o tom stejným

Reagovat
maras93

Už by to chtělo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, urby..

Reagovat
panca

ja z urbyho rostu

Reagovat
maras93

Urby ať jde do cirkusu...

Reagovat
maras93

MILUJU TĚ FARAONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
GEGE

FARAONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!SPASITEL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Abate pekne.

Reagovat
panca

urby a abate konecne z toho neco je

Reagovat
smazaný uživatel

Lehky ofsajd Abateho?

Reagovat
GEGE

jj byl...

Reagovat
olis

Faraon skvelo, mam ho vo fante, oplatilo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Stephan

Reagovat
Pettirosso

Ciroo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Snad dáme zapomenout na Nords a vyhrajeme.

Reagovat
M11

DEL PIEROOO !!!

Reagovat
Pettirosso

Pry 800. zapas kariery

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Kurnik zase som presvihol zapas, pritom som myslel nato cely tezden ze si da poznamku : pozriet Sudney

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to prošvih ...ale zdálo se mi, že jim dal 5 gólů!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Sakra, fakt se me ty casy Juve posledni dobou nelibi snad dojdu domu alespon na druhej polocas, Forza Bianconeri!

Reagovat
Pinturicchio

Gazzetta : Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Asamoah, Vidal, Pirlo, Pogba, Lichtsteiner - Vucinic, Bendtner

Tak snad konečně Nicky v základu. Ještě by to chtělo poštelovat zálohu.

Reagovat
M11

Pogba i Bendtner v zakladu ? to beru..

Reagovat
Pinturicchio

Taky, doufám, že to tak opravdu bude. Ještě bych dal napravo Martína nebo Mauricia, místo Artura Lucu nebo Manyho.

Reagovat
M11

chtel bych Giaccha nebo aspon toho Islu ten kluk potrebuje hrat aby se dostal do tempa.. ale to uz by to bylo na Conteho asi moc zmen.. kdyz uvidim aspon ty dva zminene budu spokojen..

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, na Mauriciovi jde ta nerozehranost po tom zranění pořád dost vidět. Jinak máš pravdu, je dobře, že jsou alespon nějaké změny. Ten široký kádr je jedna z našich největších zbraní a výhod, je potřeba toho náležitě využít.

Reagovat
The Krupy

Načo zase Vidal v základe....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Claduio zraněný a Conte nechce měnit 2/3 stabilní trojice.

Reagovat
The Krupy

Lenže je viditeľne z formy a je unavený.

Reagovat
smazaný uživatel

To Conteho evidentně nezajímá, jak už v minulosti několikrát předvedl.

Reagovat
10

BALLOTTAGGI: Bendtner-Quagliarella 55-45%.

Reagovat
eLJay.91

Jak už tady někdo psal, i já bych byl pro Asovo přesunutí na střed. Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Pogba, Pirlo, Asa, Cáceres/De Ceglie - Vučinič, Bendtner/Quagliarella

Reagovat
Pinturicchio

Ale Asa potřebuje taky odpočívat. Dneska bych tam dal Lucu / Manyho.

Reagovat
eLJay.91

To je fakt. Tak teda: Gigi - Barza, Leo, Giorgo - Isla, Pogba, Pirlo, Giac, Martín/Paolo - Mirko, Bendtner/Fabio.

Reagovat
Pinturicchio

Takhle by se mi to taky moc líbilo.

Reagovat
madridcan

Ako pozeram na gol Faraona, tak Cristianove calm down nejak zludovelo

Reagovat
GEGE

Spíš nechtěl slavit proti bývalému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zdarma 200 Kc za registraci a 1.500 Kč za vklad, nejlepší sázkovka na světě:

www.zip.er.cz/Zdarma1500czk

Reagovat
lnterista

gazzetta ma v poho sestavu az na toho Nagatomo(taky uz ho tam nechci)

Reagovat
Jajinek

Tak dnes to bude hodně těžký a navíc důležitý zápas. Ono se to nezdá, ale potřebujeme pořád vyhrávat, protože Lazio a Neapol prostě moc ztrácet nebudou, alespoň to tak zatím vypadá, takže na udržní se nahoře budou zase potřeba 3 body. Boloňa má nějaké absence a navíc se nám u nich vždy daří a často jsme si od nich odváželi důležitá vítězství kdy jsme je potřebovali.

Hlavní bude ubránit kombinaic Diamanti - Gilardino, což by s naším systémem mohli jít. Přeci jen Gila se bude pohybovat někde mezi Samuelem a Juanem a často na něj budou dva. Gabbiadini je zatím hodně matný a pro soupeře ne moc nebezpečný, takže bych se opravdu koncentroval na tu jednu vozbu.

Co se týčenaší sestavy, je zarážející, jak jisté má Nagatomo místo v základě. Na jedné straně je to až k neuvěření, na druhé straně, při hře na tři beky a obranná křídla to prostě je logické, páč kvalita na tom postu chybí. Jonathan už nesmí na hřiště a Pereira, i když vlastně ani jednou nezklamal, tak je to prostě jen šedý průměr. Dal gól Chievu, odvedl dobrou fyzickou práci na špici pro AC, ale jinak je to za jeho cenu sakra málo. Jak ho někdo vychvaloval, tak jsem tedy čekal daleko více. V zimě je toto jeden ze 3 postů, které potřebujeme posílit, jako sůl. Jonathán by měl jít pryč a univerzální kraj klidně i pravý, by měl dorazit. Dále by to chtělo stopera, protože když hrajeme na 3 a na lavičce je jen nejistý Silvestre a stále zraněný Chivu, tak je to prostě málo, a vice-Milita a to už jen zkrz evropskou ligu a zejména zkrz to, že vlastně nemá z lavičky kdo přijít, když se nedaří.

I dnes je to postavené tak, že budou hrát všichni 3 hroti a pak tam je do útoku použitelný opravdu jen Ricky, ale žádné kladivo...

Nicméně dnes věřím ve 3 body!!

Co se týče ostatních zápasů tak hodně zajímavé bude Viola - Lazio, kde to bude mít Viola sakra těžké. Má obranu v jiném složení a hlavně bude hrát bez Pizzara, což je prostě s Jovem srdce toho týmu. Nic proti Maty Fernandezovi, ale bude to mít sakra těžké. Ještě mě zaráží, že Viola pořád nemůže najít parťáka k Jovemu. Ljajič, Hamdaoui i Toni se střídají ale pořád to není ujasněné, až tohle Viola vyřeší, tak to bude zajímavé, fakt fandím Lucovi. Jinak Lazio je hodně konsolidované a bojím se, že tohle zase zvládnou, i když bych se nezlobil, kdyby je Jove zase obral.

To Neapol to bude mít o poznání lehčí. Zase vyhořeli v EL a pošetřili síly a budou nabuzení. Čekám něco od Gorana, proti Chievu se mu sakra daří. Britos už bude na lavičce, až se dostane do hry místo Campagnara, zase budou o něco jistější, ale zajímavé by bylo, kdyby opravdu nemohl hrát Cannavaro. Protože takový Grava nebo Fernandez jsou letos strašní a to hráli jen v Evropě. Jinak Chievu body může získat a si jen zázrak jménem Sorrentino.

Udinese to bude mít v Římě strašně těžké. Hurá útočný styl jim moc nevyhovuje a ta marodka je hrozná. Obrana je úplně mimo a Basta, který dává ze své pozice Udinese důležitý faktor přečíslení na obou stranách hřiště vlastně taky. Jsme zvědavej na Heurteauxe, pro nějž to bude zkouška ohněm. Oblíbil jsem si ho, snad to zvládne. Je tady taky pak asi poslední šance pro Willianse při zranění Badua a Pinziho něco ukázat. Jinak mě překvapilo, že souboj o partáka Di Nataleho vyhrála Maicosoelova mrštnost před kladivem Ranegieho. Nicméně dnes proti AS budou hodně málo zkušení. I když se mi defensviní část Romy krom Cast´ána hrubě nelíbí, krajní beci jsou doslova na smích, tak ta spolupráci Totti a Osvaldo, kteří mají super formu, bude dnes klíčová.

Pokud Juve vyhraje i v Catanii, tak už tedy všechny čest. Na druhou stranu Catania není ve své kůži a na Meazze hrála přímo hrozně. Vůbec se mi nelíbí nasazování Marcheseho, který zabíjí celou útočnou fázi a vůbec se všichni hráči poslední dobou tak nějak chaoticky pohybují ve svých prostorech a všichni jsou blízko u míče a dopředu se pak valí jako lavina, místo aby hru chytře roztahovali. To proti Juve nemůže uspět. Jsem zvědavej na Nicka a Pogbu. První podle mě něuspěje, druhý ano.

Co se týče dalších zápasů..věřím Atalantě, Cagliari a Torinu.

FORZA INTER!!!

Reagovat
olis

"až se dostane do hry místo Campagnara" asi si chcel napisat miesto Gamberiniho

Reagovat
Jajinek

určitě...moje chyba

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Přemýšlím, co dneska vsadit. Docela se mi líbí Viola - Lazio : oba dají gól.

Reagovat
10

Bendtner potvrzen. Chci vidět sobeckost v zakončení, to nám strašně chybí.

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, snad nezklame a dvakrát zasune.

Reagovat
Il Architetto

Ale snad v zápase.

Reagovat
Pinturicchio

A po zápase jako oslavu těch gólů.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

hohou.. tak snad svou sanci chytne poradne za pacesy a nestane se z nej Elia

Reagovat
Yanek

na to mrknu.

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI

Catania (3-5-2): Andujar; Rolin, Legrottaglie, Spolli; Izco, Lodi, Almiron, Barrientos, Marchese; Gomez, Bergessio

A disp.: Frison, Messina, Potenza, Alvarez, Biagianti, Salifu, Capuano, Ricchiuti, Castro, Morimoto, Doukara. All.: Maran

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Vucinic, Bendtner.

A disp.: Storari, Rubinho, De Ceglie, Isla, Caceres, Padoin, Marrone, Giaccherini, Pepe, Quagliarella, Giovinco, Matri. All.: Alessio

Reagovat
smazaný uživatel

na Rolina jsem zvědav

Reagovat
10

Já taky, první zápas v Itálii a hned proti Juve. Je to nejdražší posila Catanie za poslední roky, to by u Lo Monaca měla být záruka velký kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě... velké očekávání.

Reagovat
M11

5 mega

Reagovat
olis

Dnes neberiem nic ine ako vyhru pretoze ak sa v Neapole rozhodli hravat EL s nahradnikmy ocakavam ze v lige sa zapas potom zvladne inak to setrenie nema velky vyznam, Cavani nebude hrat proti Chievu je to oficialne potvrdene, mozno to vyznie trocha blbo ale toto je idealny cas pre jeho zranenie pretoze lahsieho supera si uz velmi vyberat nemozeme a musime ich porazit aj bez Cavaniho, jednoducho povedane pokial chceme skutocne bojovat o Scudetto alebo aj o LM tak klub ako Chievo s takym zapornym skorej musime porazit.

Forza Napoli !

Reagovat
olis

200. pre dnesne vitazstvo Neapolu

Forza Napoli !

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jsem jediny kdo nema dnes italskou prvni ligu na betu ?

Reagovat
10

včera jsem hledal AC na posledních 10 minut a taky to tam nebylo

Reagovat
M11

co zas vymysleji

Reagovat
Dejwa

dneska to vidím na ukončení serie

Reagovat
Benesse

s Cataniou to dnes bude náročný zápas, uvidíme ako to pôjde Nickymu, myslím že pri nom by to viacej mohlo šľapať aj Mirkovi

Reagovat
M11

pojdme !! FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo bola minúta ticha?

Reagovat
10

Tiziano Chierotti, voják, který zahynul v Afghánistánu

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
terry

Slavil včera El Shaarawy?

Reagovat
Yanek

ne.

Reagovat
terry

Reagovat
10

faul Bonucciho, úplně dementní...stejně jako Chielliniho v Dánsku, po kterým jsme dostali gól

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

Niekedy mám pocit, že sú obaja vygumovaní.

Reagovat
10

ty kluci z Anglie mají hrozný návyky simulantský

Reagovat
smazaný uživatel

hovádka, co je ten Arsén učí....

Reagovat
Pettirosso

No nevím z opakovačky to vypadalo na faul na Pogbu, minimálně tam byl kontakt.

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio mě už s těmahle etýdama štve.

Reagovat
GEGE

To jsou simulanti to je hnus....

Reagovat
10

tjn, hlavně Izco

Reagovat
Pinturicchio

K té standardce nemělo vůbec dojít, dyt to bylo jasně za.

Reagovat
Pinturicchio

Neměla být reakce.

Reagovat
The Krupy

Ako zatiaľ hráme ? Sral som

Reagovat
M11

uz bylo v zamezi

Reagovat
olis

ASA to si ho nemohol zostrelit az v 16 tke ?

Reagovat
DelPiero137

Ten strielany center bol jasne za! Favloval Asamoah?

Reagovat
Pettirosso

centruje z outu a ještě se dožaduje ruky v pokutovým území

Reagovat
rossoneri89

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
rossoneri89

aky ofajd??? ...to bol regulerny gol

Reagovat
The Krupy

Kurva len to zapnem a gól

Reagovat
Dejwa

je tam

Reagovat
SqueeZy

A je to tady

Reagovat
brenk

no goal

Reagovat
brenk

Aj keď ofsajd tam nebol ani zďaleka.

Reagovat
olis

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pettirosso

nebyl blbečku

Reagovat
olis

ale mal byt

Reagovat
Pettirosso

měl, ale už kvůli tobě jsem rád, že nebyl

Reagovat
The Krupy

Netrapoš tu zase.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
brenk

A ešte si tu obhajuj, že sa viac tešíš z úspechu Neapola ako neúspechu Juve.

Reagovat
olis

tak ked da neapol gol bude to goooool dlhsie

Reagovat
Pipo123

A on to neuzná trapáci roku

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
10

neplatí

Reagovat
The Krupy

Ten mal platiť bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zářez vůči Catanii. Tohle pomezní posral.

Reagovat
Pinturicchio

Kompenzace.

Reagovat
olis

im jebe ?

Reagovat
SqueeZy

In your face bitches radujte se dál

Reagovat
smazaný uživatel

A za toto berie ten asistent plat

Reagovat
Benesse

Sudca to nezvláda od začiatku...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Maritazzi

To si dělá prdel? To přece musel jasně vidět.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako to, že k tomu nemělo vůbec dojít.

Reagovat
The Krupy

Ale zarezal ich, to uznať musíš.

Reagovat
Maritazzi

Já to zapnul ve chvíli, kdy se hráči Catanie začli radovat. Každopádně tam nebylo vůbec nic spornýho, bylo to jasný, tohle prostě nepochopim.

Reagovat
Pinturicchio

Ten gol byl výsledek akce, která začala tím, že míč byl víc než celým objemem za čarou. ( Odcentroval => faul => roh => gol )

Reagovat
10

jasná situace, musel to viděl krásně

Reagovat
10

asi ho zmátlo to tečování

Reagovat
Maritazzi

Jako i přes tu teč bylo z toho krajního záběru jasný, že mu tam nepřekáží vůbec nic, to je fakt chyba jako kráva. Ty rozhodčí v Itálii jsou fakt otřesní.

Reagovat
Pettirosso

to je rok co rok.. a pořád se s tím nic nedělá

Reagovat
10

zářez jako prase no, co na to říct...minulej zápas zase Catanii zařízli na Meazze, kde neodpískali jasnou penaltu...docela frustrující pro takovej tým

Reagovat
Maritazzi

Právě, kor z pohledu takových týmů, ta jedna situace zlomí celej zápas.

Reagovat
M11

vzdyt to ofsajd jasne nebyl tak co se piska ?

Reagovat
Pettirosso

btw kvůli čemu neodpískal ten jasný gól? bylo všechno v cajku ne?

Reagovat
DelPiero137

Preco neplati gol? Doklepol to tam rukou? Toto bude husty zapas, super je riadne nasrany za ten neuznany gol

Reagovat
The Krupy

Dosť hanba že sa to deje, klub ako Juventus takéto prilepšovania nepotrebuje. Mal to uznať a my sme potom mali začať hrať

Reagovat
Pettirosso

asi bych to tu neměl nadhazovat, ale taky jste si všimli, jak po gólu okamžitě byl pohled do boxu na Conteho a ten borec vedle něj (nevím kdo) hned zvedl telefon a rozčiloval se? Snad z toho zase nebude průser..

Reagovat
M11

ruka ? nevim

Reagovat
DelPiero137

Jedine ze ta tec zavadilo o ruku ale hrac stal chrbtom a nebolo to jasne vidno. Gigi si to aj tak moc nepohlidal...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za humus v tý Catanii? Nejdřív tak nehorázně k zblití simulace vůči Asamoahovi a pak neuznanej gól vůči Catanii? Proč ho vůbec neuznali? To sem trochu nepochopil..

Reagovat
M11

ale prece pokud to byl ofsajd tak musi mit praporek na hore a to nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Reformou italské ligy bych začal tím, že za každou takovouhle nechutnou simulace červená karta.. A že jich tam už pár bylo

Reagovat
lnterista

simulace bych tvrde trestal

Reagovat
lnterista

Bet uz nedava calcio? Nemuzu to najit...ani AC vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanouškem Juve musí vyžadovat silný žalůdek. Humus toto. Taky to podle toho vypadá v LM. Tam nejsou italští rozhodčí.

Reagovat
Pinturicchio

Ty máš žaludek na to, když tvůj tým dává goly, když u vápna leží zraněný hráč soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, pravidlo je takové, že rozhodčí určuje, jestli přeruší hru nebo ne. Tak proč by to dělali hráči. Si to nastuduj korupčníku

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
brenk

Skôr si to vyžaduje pevné nervy pri čítaní týchto sračiek.

Reagovat
The Krupy

Gabika toto zabolelo

Reagovat
Pinturicchio

Pogba zatím parádní.

Reagovat
brenk

Reagovat
Benesse

raz tam síce založil Catanii parádny brejk a pokazil dve ľahké prihrávky, ale on s tými dlhými nohami proste vybojuje toho veľa naviac

Reagovat
M11

meli by se krotit domaci nebo nedohraji v plnem poctu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Bendtner prosím? ted sem přišel dík

Reagovat
Pinturicchio

Hraje slušně, dere se do zakončení, měl by si líp hlídat offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by nás moh posunout někam dál nebo z něj bude Matri

Reagovat
Pinturicchio

Bude dobrý, respektive lepší než Matri.

Reagovat
smazaný uživatel

Siciliáni to absolutně nedávají, ti nedohrají v 11 lidech. Na jednu stranu se jim nedivím, rozhodčí je hodně poškodil. Ale tohle chování jim nijak nepomůže, kopou si hrob sami.

Reagovat
Maritazzi

Já třeba tyhle situace v zápasech taky nedávám, ten zářez ti tak hne s psychikou, že za vším pak vidíš další zářez a fotbal už tě tolik nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, co dělá rozdíl mezi dobrým a špatným sportovcem.

Reagovat
Maritazzi

Neni možný takhle zobecňovat, občas to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nadnesené. Ale to, že se chováš jako bezmozek ti brání ve sportovním posunu nahoru. Psychicky labilní jedinci končí a nikdy nedokáží, protože právě tyhle excesy je pošlou do sraček, a stejně tak na to doplatí, bavíme-li se tedy o kolektivním sportu, další kupa lidí kolem.

Reagovat
Maritazzi

Pokud se jedná o nějakej zářez, začne se tak chovat většina týmu. To tě i stáhne, vidíš to i u těch "dobrých" sportovců na nejvyšší úrovni. Emoce jsou prostě u sportu hrozně důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou emoce a emoce. Že to nezvládne banda kluků v pralesní lize je mi u zadku. Ti ať se třeba pozabíjí, kupa jich tam je vymytejch mozků, že by se člověk nedopočítal. Ale u profesionálních sportovců je nutností, aby se ovládal. Nejsem proti nadávkám. Ať si klidně pošle doprdele kdo chce koho chce, řekne si pár čuráků, kreténů a nějakou tu píču. Ale kdo jde do soupeře, jen aby něco dokázal panu rozhodčímu, že se snad mýlil, tak je pro mě primitiv. A to přesně několikrát předvedli hráči Catanie. Že rozhodčí pískl proti soupeři něco špatně, neuznal jim gól v naší síti, mám za to snad platit zraněním? Tak to sorry, ale to ať si jdou chlapci hrát přebor.

Reagovat
Maritazzi

Říkám, když hraješ zápas ve kterém jde o hodně a může ho rozhodnout z pohledu právě Catanie jedna situace, té frustraci se nedivím. Je to nešťastný, mě to po zápase taky třeba sere, ale jak píšeme, občas se jinak snad ani zachovat nejde. Ta nespravedlnost se fakt kouše těžko na každé úrovni.

Reagovat
Dejwa

začal bych hrát jak dobytek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi bezmozek.

Reagovat
Dejwa

nemůžu za to, nenadělám nic v tu chvílu

Reagovat
Pettirosso

nebo se zdravě nasereš a loupneš jim tam hattrick, jako já dneska

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tohle neumí, měl by pověsit sport na hřebík, protože škodí sobě, svému týmu, soupeři, a i divákům

Reagovat
Pettirosso

ale tak, emoce jsou někdy silnější než rozum, taky mě to párkrát ujede, někdy už je toho moc, té frustrace

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tím taky prošel, ale naučil jsem se ovládat a vztek přetavit v energii do hry. Protože vím, jaké to je, tak to netoleruju.

Reagovat
Maritazzi

Já třeba odbočim trošku, ale třeba když jsme hráli několikrát zaplacenej zápas, tak ten vztek využíváš všelijak, jen ne ve prospěch hry.

Reagovat
Pinturicchio

Z tohodle kontrolovaného vzteku / emocí člověku akorát tak jebne.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle nepřímo narážíš, že by snad tenhle zápas mohl být zaplacený, ale to si přeber jak chceš.

Reagovat
Maritazzi

Ne, proto jsem řekl, že odbočím, bavíme se akorát o tématu, kdy přeteče vztek. Nemám potřebu kopat kolem sebe, navíc v takových případech, kdy to ani neni relevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Jedi

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Sám mistr Yoda mě učil

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nezvladam, vidim pak rude a chovam se bezmyslenkovite jako prase..

Reagovat
Maritazzi

No já taky no, ale tak u mě je to prostě cholerickou povahou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave nejsem cholerik, ale silene nezvladam "nespravedlnost"..

Reagovat
The Krupy

Ale Bendtnera je vidieť

Reagovat
10

Mirko zatím absolutně mimo roli

Reagovat
Benesse

Mirko, Lichty, Vidal sú ešte asi v šatni...

Reagovat
The Krupy

Aký máš link ? Mne síce jeden ide ale obraz stojí za hovno

Reagovat
Benesse

kukám cez sop sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
The Krupy

Jaj sopcast to nič pre mňa, ale díky

Reagovat
Benesse

prečo? mám ten istý net čo ty bukvica

Reagovat
The Krupy

Ja viem ale ty s ním máš menej problémov čo mi je záhadou

Reagovat
Benesse

menej naťahaného porna ako ty

Reagovat
The Krupy

Ale zase viac gayporna

Reagovat
brenk

hlavne Vidal bije do očí...

Reagovat
Pettirosso

ouu, pěkně Paul

Reagovat
M11

to mel byt roh.. ty vole to je zase komedie

Reagovat
10

extrémní tragédie, na obě strany...Catanie samozřejmě poškozená víc, ale těch chyb tam je hrozně

Reagovat
Benesse

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Il Architetto

Ruka jak prase.

Reagovat
Pettirosso

chybí absolutně tempo, získáme míč a zastavíme se.. kurva tempo, jedéém, už to chce Conteho za čárou

Reagovat
The Krupy

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho

Reagovat
brenk

Mirko

Reagovat
Il Architetto

Mirkoooo.

Reagovat
The Krupy

Ten čo už nedá !!!!!!!!

Reagovat
Benesse

Mirko do boha.....

Reagovat
M11

boze MIRKO

Reagovat
Pettirosso

Mirko

Reagovat
Pinturicchio

Mirkoooooo

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Bendtner zatím taky dobrý, líbí se mi.

Reagovat
The Krupy

Aj mne, ide do šancí, snaží sa a je motivovaný.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Nepride ti pomaly? Ja viem ze vysoky a hrotak ale to zrychlenie je velmi pomalo napr. oproti Mirkovi.

Reagovat
10

všichni kromě Pogby jsou jak zpomalenej film, hlavně Mirko je úplně malátnej...

Reagovat
The Krupy

Vučinič cez polčas dolu ! Fabio a Giak na ihrisko !

Reagovat
smazaný uživatel

u Juve zase klasika, Catania regulerni gol a co? prekvapive neplati

Reagovat
The Krupy

To sa stalo vo futbale prvýkrát že niekomu neuznali regulérny gól ?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, u Juve opakovane

Reagovat
Pinturicchio

Včera třeba i AC dalo gol z offsidu, pak kdyby se ti chtělo, tak koukni na diskusi k lonským zápasů, kde AC kopalo penaltu. Několik jich bylo vyloženě vymyšlených. Tohle se děje u každého velkého týmu, jen u Juve se to zveličuje / zdá, že se to děje častěj kvůli Calciopoli.

Reagovat
10

u nás je to nejvíc vidět, ale takových situací je bohužel několik každý kolo...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pravda. Tři kluby jsou za tohle pranýřované - MU, Barcelona a Juventus ( respektive u těch se dělá největší halo, když rozhodčí něco pískne špatně )

Reagovat
Pinturicchio

Nepřekvapilo by mě, kdybys na ten zápas ani nekoukal a psal to podle diskuse.

Reagovat
M11

to je myslim vsem jasne

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj odhad me tak pobavil, ze se ti musim priznat, ze mas pravdu

PS: ale na faktu to nic nemeni

Reagovat
Pinturicchio

Za upřímnost. . Těžko říct, proč to neuznal, jestli pískal offside, tak platit měl, ale jak psal nahoře M11, praporek nahoře neměl.

Reagovat
Pinturicchio

Do druhého poločasu Mirko, Aturo OUT - Prcek, Mauricio IN

Reagovat
Pettirosso

do druhýho poločasu Vidala dolů a Giaca na plac, prosím

Reagovat
Pettirosso

jeden rozhodčí se jmenuje Musolino

Reagovat
Il Architetto

Catania nedohraje v 11.

Reagovat
M11

Giacch nebo Seba na plac.. tam by se nekdo mohl vykartovat

Reagovat
10

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni hodno Juventusu, abyste spolehali na vykartovani protihrace, ne?

Reagovat
10

prosimtě zalez někam, nikdo na tebe není zvědavej...to nám tady akorát chybělo, aby sem chodil debil jako ty provokovat

Reagovat
DelPiero137

len provokuje o futbal mu ani nejde

Reagovat
Benesse

Reagovat
Pinturicchio

Určitě Prcek, ten hraje poslední zápasy dobře a tohle by mohl být zápas pro něj ( počítám s tím, že Catania v druhém poločase přitlačí a nám vyjde nějaký brejk )

Reagovat
brenk

Typický výkon z tejto sezóny, naozaj by to chcelo oživenie v zálohe, pretože Vidal je úplne mimo. Dnes by som tam asi skúsil Islu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám jako fanoušek Juve ale rozhodčí nás dneska tlačí do výhry.Nevím je to určitě souhra náhod ale být fanouškem jiného týmu tak bych byl řádně naštvaný.rozhodí je na naší straně.

Reagovat
smazaný uživatel

hm neviem co si pozeral ale tie zlte co dostali boli zasluzene + v tom neuznanom gole ak som dobre ja videl neslo o ofsajd ale o ruku, ktora tam evidentne bola..

Reagovat
M11

jinak zapas se musi vyhrat.. domaci tam nemeli krome golu nic.. jak psal jajinek opravdu nejsou momentalne ve sve kuzi a byla by skoda toho nevyuzit..

Reagovat
Pinturicchio

"domaci tam nemeli krome golu nic"

Reagovat
M11

blbe napsano

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou dost mimo kvůli rozhodčímu, už jsou podráždění a nehrají svojí hru.Jestli nevyhrajem tak to bude ztráta pořádná.

Reagovat
M11

jsou mimo od zacatku to na rozhodci nehodlam svadet.. co se stalo potom jim samozrejme nepomuze ale hrajou spatne od prvni minuty

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

jj krome golu nic..

Reagovat
olis

vidis proti vam nepomoze superovy ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože Juve vždy vyrovná, nebo otočí.

Reagovat
olis

alebo pomoze rozhodca

Reagovat
Pettirosso

jj a někdy ho soupeř za 90 minut prostě nedá, že?

Reagovat
DelPiero137

Tak tak, okrem toho neuznaneho golu ziadna nebezpecna sanca. My sme ako vzdy zahodili 2-3 tutovky ale aj tak sa mi nasa hra nepaci.

Reagovat
M11

tady tyto diskuze to je udel prvnich tymu.. kdyz dal nefer gol Inter v dobach Manciniho ci Mourinha.. blulo se tady stejne tak.. snad i hure to same v dobach zlatana v AC.. kazda penalta byla vymyslena a podobne.. ted jsme zase na rade my

Reagovat
lnterista

souhlas ale AC je uplne jinej pripad

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

u vas mi vadily ty dodatecne nepotrestany simulace

Reagovat
The Krupy

JN teraz sme na druhej strane barikády...

Reagovat
The Krupy

Toto už čo bolo

Reagovat
Pinturicchio

Catania opakuje náš pokřik.

Reagovat
DelPiero137

Presne kto s tym zacal, my?

Reagovat
Pinturicchio

Asi jo, od domácího zápasu s Parmou ( loni )?

Reagovat
DelPiero137

Velmi tesny offside

Reagovat
M11

to si dela prdel s takovym prerusenim kdy jsme v sanci

Reagovat
M11

prava strana opet neexistuje

Reagovat
GEGE

Izco je taky na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil.

Reagovat
The Krupy

Ale celkovo hráme túto sezónu otrasne, Antonio brutálne chýba za čiarou

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOl

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAL !!! ale to musi Bendtner zabit uz

Reagovat
Pettirosso

Bendtnere, ty dřevo ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

arturooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

ARTUUUUUUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Bendtner v ofsajdu, aby toho nebylo málo jinak zakončení a la Matri

Reagovat
M11

strasne zakonceni

Reagovat
madridcan

Vidaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Dejwa

offside

Reagovat
Benesse

pozri sa na postavenie nôh ty grcko

Reagovat
Dejwa

vidím dobře..

Reagovat
SqueeZy

Ještě že se to takhle odrazilo, už jsem chtěl na Bendtnera nadávat

Reagovat
olis

bol tam offside

Reagovat
Pettirosso

hehe, to bylo z offsidu? to se asi Maran zastřelí

Reagovat
DelPiero137

No do pecka, zrovna takuto offside sancu musime vyuzit a zrovna nam to musia pustit?

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MRKOOOOOOOOOOOOO, NICKYYYYYYYYYYYYYYY, ARTUROOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Maritazzi

Ofsajd no, ten idiot na lajně to mává všechno opačně, to tam spší byla jiná situace kdy Bendtner v ofsajdu nebyl a mával mu ho.

Reagovat
M11

hned na zacatku polocasu

Reagovat
DelPiero137

Nazaciatku polcasu

Reagovat
M11

ty vole my to mame fakt zaplacene

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobna hranicna situacia ako vcera pri gole AC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí jsou s náma celej zápas.

Reagovat
Pettirosso

ty vole, kdybys nepadal a pořádně se do něj opřel, tak ho přetlačíš

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, faul.

Reagovat
Pettirosso

na Bendtnera? ani omylem

Reagovat
DelPiero137

Toto nebolo zrovna ukazkove branenie od Spolliho, laket v tvari.

Reagovat
10

Spolli už měl mít tak 3 karty

Reagovat
M11

jo ten jede na druhou cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner mi už leze na nervy.

Reagovat
The Krupy

Kontroverzný zápas

Reagovat
The Krupy

Ale hráme lepšie než súper

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na Sicílii no.

Reagovat
Pettirosso

ten Goméz je fakt sympaťák

Reagovat
M11

Gomez

Reagovat
madridcan

Boha vstavaj POGBA!!!!!

Reagovat
10

dostal ránu

Reagovat
DelPiero137

Uz 3x sundali Nickiho a ziaden trest ani faul. Chlapec si este drzi nervy na uzde vzhladom nato ako ho okopavaju.

Reagovat
10

Spolli šermuje rukama a loktama jak Kozák

Reagovat
GEGE

Spoli

Reagovat
M11

ty vole Spolli ten ji dostane snad az za vrazdu

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Spolli uz mal mat davno cervenu

Reagovat
Il Architetto

1. redka

Reagovat
Pinturicchio

Spoli už druhý takový zákrok.

Reagovat
The Krupy

My sa tých rečí o zaplatení zápasu nezbavíme...červená

Reagovat
madridcan

Dalo sa cakat....

Reagovat
olis

za Gomeza v zime by som sa nehneval

Reagovat
Pettirosso

je to tady

Reagovat
10

první, čau...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu

Reagovat
M11

konecne

Reagovat
The Krupy

Ojojooooooooj Pogba

Reagovat
DelPiero137

Za toto sa nemoze cudovat, moze byt sam na seba nasrany.

Reagovat
olis

taka lacna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Idiotina od neho

Reagovat
GEGE

To je fakt pičus ten Marchese...Golu mohl zabránit kdyby nemával rukou jak debil a těd ještě uděla takovou pičovinu...

Reagovat
M11

strasidelny vykon

Reagovat
maras93

Ještě půjde jeden, podle mě

Reagovat
Pinturicchio

Už je to tady. ( Neměl to dvakrát za ruku? )

Reagovat
Il Architetto

Jop.

Reagovat
Pettirosso

Jj, dneska hrajou házenou

Reagovat
M11

Andujar

Reagovat
10

nevím, na co zase čekáme s těma střídáníma...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele Nicku, když běžím, tak běžím! Piči už!

Reagovat
Pettirosso

to je fakt trága ten útok, jeden vedle druhýho

Reagovat
Pettirosso

doprdele střídej už

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zasraní alibisti! Tak už to někdo to zakončení vezměte na sebe!

Reagovat
10

Reagovat
Benesse

Leo nás poslúchol

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ho tu dost nahlas posral do prdele, za ten jeho pokus

Reagovat
10

se ti chtěl zavděčit a takhle dopadl

Reagovat
Benesse

Preštrikovať sa chceme asi až do brány...

Reagovat
M11

delame si srandu zase nebo co.. uz davno nema byt o cem a stale je nechavame ve hre.. a proc nestridame zase ?

Reagovat
10

SEBA do hry

Reagovat
Pettirosso

píči, ty debile, tys to vyřešil jak kus vola, hlavně že ti tam oba nabíhají do brejku

Reagovat
DelPiero137

To Leo sa snazil prelobovat brankara miesto prihravky na 2 volnych hracov? Zato si zasluzi dobru otcovsku facku!

Reagovat
smazaný uživatel

Preco do faka nestrieda

Reagovat
Il Architetto

Gio teprv teď.

Reagovat
10

Rolín je zajímavej hráč, s tím "nuovo Thiago Silva" bych to sice nepřeháněl, ale už v prvním zápase ukázal kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

pome Gio

Reagovat
Pettirosso

ty vole, to není možný, on střídá

Reagovat
brenk

Gio

Reagovat
10

ruský komentář: "Bendtner a malinký Giovinco"

Reagovat
Pettirosso

Krása Gio, jen tak dál

Reagovat
DelPiero137

Atom Ant!

Reagovat
M11

ten pomezni je fakt na drogach.. vse opacne

Reagovat
DelPiero137

Toto zase co piska? 3 zakrkoky ktore sa mali piskat na nasich a on to pusta? To je akoze kompenzacia?

Reagovat
M11

hmmm dobry roh

Reagovat
10

co to je? my jdeme proti 10ti na roh ve dvou lidech?

Reagovat
smazaný uživatel

To co hrame za HOVNO....kurna sak nas je o jedneho viac

Reagovat
Pettirosso

kdy se vrací Conte?

Reagovat
10

9.12.

Reagovat
smazaný uživatel

9.12.

Reagovat
Pettirosso

dík oboum, už aby to bylo

Reagovat
The Krupy

Pekne Arturo ! Treba na nich strieľať ako nemci na židov

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadny stred pola, ziadna podpora.. ach nech je uz radsej koniec

Reagovat
brenk

tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Sobec

Reagovat
brenk

GIOOOO

Reagovat
The Krupy

AAAAAAAAAAAA tak on urobí takú krásnu akciu a na konci to zaje...e

Reagovat
Il Architetto

Běž do piče kurva!

Reagovat
brenk

Ale podpora útoku žiadna, čo toto je?

Reagovat
SqueeZy

To si už ale vážně dělají prdel klucí... Tohle je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce Seba, vůbec to raději nikomu nepřihrávej, protože spoluhráči jsou tupci, ale kurva aspoň dej gol!!!!

Reagovat
Pettirosso

OMGGGGGGG, ale krásně Gio

Reagovat
10

Maradona Seba....tyvole ale to zakončení

Reagovat
brenk

Padoin

Reagovat
M11

SEBOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bendtner bude jak Matri :D

Reagovat
DelPiero137

Peleho solo a on to takto zakonci... Gioooooooo

Reagovat
eLJay.91

Gio, Giac a Martín tam měli jít už tak mezi 55. a 60. minutou a hra by vypadala úplně jinak.

Reagovat
The Krupy

Na našu hru sa nedá pozerať, najhorší výkon sezóny.

Reagovat
DelPiero137

Legro ho tam dobre stiahol.

Reagovat
The Krupy

Leo už má toho dosť

Reagovat
Pettirosso

ježiš marja, to jsou střely jak kdyby hráli am. fotbal

Reagovat
SqueeZy

a fotku před tím gólem Catanie nemáš?

Reagovat
DelPiero137

Ta tu chyba, lopta celym objemom za ciarou a pokracuje sa v hre...

Reagovat
The Krupy

Nabudúce fakt nep...uj keď ti napíšem že si viac hater Juventusu ako fanúšik Neapolu.

Reagovat
eLJay.91

Ten "offside" Catanie byl zářez, velkej! Ale to, v čem byl Bendtner, je to sice offside, ale já bych to pouštěl. Stejně jako včera byl Abate před gólem v offsidu, to je tak těsný, že by se to mělo pouštět. Včera to Abatemu taky nepískli, a je to dobře.

Reagovat
SqueeZy

Neskutečný co dokážeme zadrbat. Za Delneriho by z toho byla ještě remíza. Aspoň že máme tu "sílu" to udržet, ale výsledek měl být úplně jiný...

Reagovat
Melchior

paradoxne to Juventusu strasne skodi i kdyz za nic nemuzou.. to, ze Catanii nebyl uznanej regulerni gol a Juventusu byl uznanej neregulerni gol opet povede k hatu smerem od neutralnich fanousku, fanousku klubu protihracu a ruznym spekulacim v podobne idiotskych prohlaseni Zemana, aj. .. a to je teprv zacatek.. predstavte si, jak tu bude nablito, az Juve po ty dlouhy serii poprvy prohraje..

Reagovat
Melchior

*podobe

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Jajinek

Takže nakonec takto:

Handa - Rano, Wally, Juan - Zanetti, Gaby, Gargano, Cuchu, Nagatomo - Milito, Palacio

Očekávané posílení zálohy na hru venku a Cassano na lavičce. Jsem pro...

Reagovat
Dejwa

až na Nagatoma super

Reagovat
lnterista

no ja jsem pro jen kdyz budou 3body jinak se mi to nelibi...to je jako za Manciniho. Je mi jasne ze Cassana setri aby mohl nejak ragovat podle stavu ale i tak. 2 ofenzivni hraci to je ulet. No uvidime ale asi to nebude nejaka podivana

Reagovat
eLJay.91

Špatný, špatný, špatný. Skoro bych řekl nekoukatelný. Ke konci jsem dokonce už usínal. Pozitiva? Pogba, Bendtner (až na koncovku, ale snaha super), Gio. Jinak přechod do útoku pomalý, jak kdybychom to odkoukali od české repre. Arthuro kromě gólu a asi dvou střel mimo, pomalý. Pirlo taky nic moc. Lichty bez nápadu. Mirko k ničemu. Ten měl jít dolů už o půli. Jak už jsem napsal nahoře, někdy mezi 55. a 60. minutou měl jít dolu Vučinič - za něj Gio, a pak Vidal s Lichtym a za ně Giac a Martín. Opravdu nepochopím, že nedokážeme dát týmu, který o deseti útočí, nezakope se před brankou, takže máme možnost chodit do protiútoků, a my jsme totálně nuloví.

Reagovat
smazaný uživatel

Usínal? Já měl strach, že dostaneme na 1:1. Dvojici Vučinić - Bendtner bych za dnešek urval nohy a zmlátil je jimi. To bylo k zblití co předváděli.

Reagovat
eLJay.91

Usínal. Tak nějak jsem věděl, že ten gól nedostaneme. Ta hra nudila na obě strany. Bendtner se mi líbil už jen proto, že se rval a nabízel, nebrečel jako Matri, musí jen najít sebevědomí v zakončení a pak to bude super. Mirko byl bohužel na facku. Jenže to je pak i chyba trenéra, kterej ho měl vyndat daleko dřív. Gio byl skvělej. Jenže já mám pocit, že naše trenérská trojice se bojí cokoliv měnit, protože vědí, že tak nějak máme sílu, ikdyž základ hraje hovno, soupeře jedním gólem přetlačit, a tak nic nemění, protože pak bychom třeba mohli prohrát. To mě sere. Výkon Vučiniče a Vidala byl do očí bijící, měli jít oba dolů nejlíp už v půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rval a nabízel Běhal jak holka, a než aby přihrál dopředu, tak to vrátil, alibista. A levou nohu má taky jen na opírání. Jedinej rozdíl mezí ním a Quagliarellou z předešlého kola je, že Bendtner byl častěji na zemi.

Reagovat
10

http://youtu.be/ZzgL22wkSKI?t=48s

tady je levá noha Bendtnera v plný kráse, už v týdnu jsem si říkal, jak může hráč na takový úrovni takhle zakončovat slabší nohou...je to síla, málem se zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to hlava nebere.

Reagovat
eLJay.91

Hele, mě se jeho výkon celkem líbil. Radši on, než Matri. Na Matriho ublíženej ksicht jsem už alergickej. Bendtner se sice dneska taky nakonec neudržel a vztekal se, ale spoustu toho taky schytal, ve vzduchu hrál dobře, dobře se i nabízel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, je to tvůj pohled a brát ti ho nebudu Mě přišel hrozný, tečka

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jestli tě po tom včerejším trapasu opravovat, ale mně

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za opravu a omlouvám se, tohle by se mi stávat nemělo...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

Jinak sudí jsou letos stejně špatní, jako byly v roce 2008 v prospěch Interu nebo v roce 2011 ve prostěpěch AC. V Itálii se prostě vždy připískává těm nejlepším, co se dá dělat.

Není to úmyslné, spíše nějaké podbědomí těch sudích.

V roce 2008 všichni psali o spiklení a vytvářeli se články a různé počítání tabulkou, jak by to asi bylo, kdyby Inter neměl tolik penalt atd...přesto, že jsme byli nejlepší. Stejné je to i u Juve, i když nepředpokládám, že tady na serveru se to budě nějak seroózněji řešit. Každopádně dnes slušný zářez. I když dělal sudí chyby na obě strany, tak dvě naprosto klíčové udělal ve prospěch Juve...

Reagovat
M11

mne prijdou snad jeste horsi.. tyka se to i jinych zapasu.. ne jen favoritu.. nezvladaji naprosto nic

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
10

Spíš se o tom u prvního týmu tabulky víc mluví, všichni to řeší, zvlášť pokud je ten tým Juve.

Reagovat
Jajinek

je jedno, jestli je to Juve...Inter se tehdá řešil daleko více a serózněji. Reálně se mluvilo o spiknutí. Tady to rozhodně tak daleko nedospěje.

Reagovat
10

tenkrát to bylo vyhrocený do extrému po CP, situace byla jiná...a v médiich se to zase tolik neřešilo, řešilo se to na úrovni fanoušků, v tom je ten rozdíl, Gazzetta si zítra pochutná, pak budou další podobný epizody ve prospěch Juve a už budou vydávat série článků na tohle téma

Reagovat
Jajinek

je to možné no...výhodu máte aspoň na tomto serveru. Tehdá jsme tu Inter bránil snad jen já a Lubinterista proti zbytku světa...a Kily to spiknutí podporoval. Te´d to bude jiné, tady maximálně bude Olis a Bennes blít, pár jedinců z druhé strany se jim vysměje ale bude to prostě v té trollovské rovině.

Reagovat
10

tak tady na to sere pes, víc mi rozhodně vadí ty média, který budou minimálně nahlodávat i ty rozumný

Reagovat
Jajinek

chápu

Reagovat
10

btw. hraješ teď něco od 3?

Reagovat
Jajinek

mám neprohru Atalanty, neprohtu Cagliari....a zkusil jsem Lazio čistou 2. Tam mi ale nebude vadit, když ztratí.

Reagovat
10

blbý kolo, není pořádně co hrát...zrovna tu Fiorentinu chci zkusit jedničku

Reagovat
M11

ja hraju over

Reagovat
10

toho bych se skoro bál, ale každopádně držím palce

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Pinturicchio

Oba dají gol, 1,8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

"přesto, že jsme byli nejlepší. Stejné je to i u Juve" nemam rad taketo vyhry ale tesi ma aspon fakt ze sme boli jasne lepsi nez supera aj ked rozhodca to domrdal...

Reagovat
smazaný uživatel

Navyse sa mi ti rozhodcovia zdaju byt rok od roka horsi.

Reagovat
DelPiero137

Priserny zapas, priserny rozhodca. Super nic nepredviedol, jednu poriadnu sancu za zapas. Skoda ze to musel rozhodca takto rozhodnut, sanci sme mali opat na dva zapasy a jeden gol...

Bonucci - zasluzi preplesk za tie jeho nakopavane lopty a nepresne prihravky. Sice obcas pekne vynesie loptu ale je jasne ze ju odovzda superovi a pride protiutok

Kwadwo - dnes priserny smerom dopredu. Kazdu situaciu na superovej polke riesil 1na1 a kazdu prehral! a hrozil protiutok. Az na konci si konecne predhodil a presprintoval supera.

Bentner - musi zlepsit offsidove postavenie aj zakoncenie. Chyba mu este rychlost.

Pirlo - zbytocne stratil a odovzdal viacero lopt

Vidal - ten sa mi pacil najviac, konecne ho bolo plne ihrisko, bojoval ziskaval.

Gio- uz len to zakoncenie zlepsit

Pogba - solidny vykon, da sa natom stavat.

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Pipo123

Radu a Brocchi konečne na lavičke...

FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Savic, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Mati Fernandez, Olivera, Borja Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic. A disp. Neto, Cassani, Seferovic, Romulo, Migliaccio, Llama, Aquilani, Toni, Hegazi, El Hamdaoui, Della Rocca. All. Montella

LAZIO (4-1-4-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Lulic; Ledesma; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Mauri; Klose. A disp. Carrizo, Radu, Scaloni, Ciani, Cavanda, Cana, Onazi, Brocchi, Floccari, Kozak, Rocchi. All. Petkovic.

Reagovat
lnterista

to je atmosfera jak na Meazze

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Viola - Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nějaký link na Inter, na betu to z nějakého důvodu není

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
snuff24

http://www.rojadirecta.me/goto/sportv260.blogspot.com/p/c2.html tenhle zatim super, celkem kvalitní a neseká se

Reagovat
Jajinek

Možná budete říkat, že jsem na Juana zasedlej...ale jak může sakra takhle zůstat na ofsajd lajnou????

Reagovat
Votas

tak co, vykartujou se schvalně Juan s Žábou?

Reagovat
10

Bizzarri fenomenální zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

v calciu nejsou slabí brankáři.. krom Košického

Reagovat
10

stará známá pravda

Reagovat
Pipo123

čo spravil ? nekukal som

Reagovat
10

chytil trestňák Pasquala do šibenice...pak si dal hlavou o tyčku a asi viděl chvíli hvězdičky

Reagovat
snuff24

Rano kurva

Reagovat
10

rigooooore Pasqual v reprezentační formě

Reagovat
10

omg...

Reagovat
M11

proc to kope on

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kopal?

Reagovat
10

Fernandez

Reagovat
smazaný uživatel

aha , dík

Reagovat
10

nevím, čekal bych rozhodně Joveho, případně Pasquala

Reagovat
M11

urcite

Reagovat
Jajinek

Rano, tohle se musí dávat..ve výskoku byl o hlavu nad ním

Reagovat
Pipo123

Nedali penaltu

Reagovat
M11

ty vole Viola

Reagovat
Pinturicchio

Viola

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOL odcinil to nejlip jak mohl

Reagovat
Nuno čomes

RANOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

RANNNNOOOOOO

Reagovat
Dejwa

Žabák napravil

Reagovat
lnterista

pekne

Reagovat
Votas

takový přímaky, jak teď kope Cuchu nedal Wes za ty tři roky snad ani jednou

Reagovat
snuff24

to bys mu křivdil

Reagovat
Votas

střela mu občas sedla, ale aby udělal za zápas několik nebezpečnejch přímáků pro hlavičkáře, to nepamatuju

Reagovat
snuff24

občas ... tak jasný, že to šil rovnou na branku když to umí , proč ne ? sice to teď v poslední době pošle buď na Mars nebo do zdi, ale to že to umí perfektně mě nikdo nevymluví

Reagovat
Rudy

Konecne poradna hlava zabak

Reagovat
snuff24

Lazio prý hraje řádné hovno tak snad je Viola dá

Reagovat
Pipo123

Prečo všetko kope Hernanes ?

Reagovat
lnterista

tak asi to umi

Reagovat
Pipo123

no na to tam máme Ledesmu...

Reagovat
M11

no Lazio je dnes taky zrale na cervenou

Reagovat
10

gólová neděle zatím

Reagovat
M11

brankove hody !

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že k ni mužem přibalit i sobotu

Reagovat
10

hele, můžem...

Reagovat
M11

Reagovat
snuff24

Juan

Reagovat
M11

LJAJIC !!!

Reagovat
Pinturicchio

Ljajic

Reagovat
10

Ljajicccc

Reagovat
snuff24

jooo dobře viola

Reagovat
olis

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ljalic to bol krasny gol

Reagovat
lnterista

streda eurosport 19hod nextgen series

Juve:City jestli to nekoho zajima

Reagovat
10

díky

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Jajinek

jak se primavera juve kvalifikovala do next gen? Kolik týmů z ligy to hraje?

Reagovat
10

Juve a Inter

Reagovat
10

jinak ta kvalifikace tam asi žádná není, prostě je vybrali

Reagovat
Jajinek

tak předpokládám, že Inter je tam jako obhájce trofeje...ale nevyznám se jak se tam kvalifikuje, kdyžř těch primavery lig je více.

Reagovat
lnterista

pravidla neznam ale urcite jsme jim to vybojovali

Reagovat
Pipo123

Hráme strašné hovno, ale čo ma najviac serie to je Mauri, dúfam že ďalší zápas bude na lavičke, Hernanes a spol si môžu občas dovoliť zahrať hovno, ale Mauri hraje to hovno neustále

Reagovat
Jajinek

Velice se mi líbí, jak hrajeme....tedy ano, nedá se na to místy koukat, ale je to účinné jako za éry 2007-2010 a to je sakra důležité.

Strama tou novou taktikou dal poměrně dopořádku obranu a to je hlavní a těch 5 záložníků se mi pro zápasy venku prostě líbí. Držíme Boloňu daleko od brány, jediné jejich šance jsou dlouhé míče a střely z dálky. Takto hrát vzadu na jistotu s tím, že při kvalitě hlavičkářů (Cuchu, Rano, Samuel, Juan) jsou sakra nebezpečné standardky a s tím, že útočná eskadra může být v početním oslabení, celý zápas to mrvit, ale ten záchvat geniality je pravděpodoný, prostě vždycky gól dáme!

Věřím, že to ubráníme a půjdeme na 3. místo.

Jinak bych se pozstavil u jedné věci. Jmenovali se tedy nejlepší hráči v Calciu doposud. Poslední zápasy se mezi ně nezpochybnitelně řadí Cuchu, on je letos jasně nějepším hráčem týmu. Je všude, pozičně je nejgeniálnějším hráčem ligy a ještě ponmáhá útočit. Už proti Catanii byl vyjimečný. Nyní po jeho akci a faulu na něj standardka, kterou sám kopne neomylně na hlavu Rana. I tu druho naši šanci zařídil on po skvěle kopnutém rohu. I konkurence musí uznat, že to co dlouhodobě předvádí je TOP.

P.S. Sigmička vede a míří do čela ligy!!!!

Reagovat
10

Letos se mi Cambiasso zase líbí, minulou sezonu se to ale rozhodně říct nedalo, to už jsem ho pomalu začínal odepisovat. Docela mu sedí, že má víc volnosti a není tím hlavním záložníkem dozadu.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

PS: je to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Supertalent Ninis střídaný už o poločase Marchionni do hry...

Reagovat
M11

ten je zatim slusne jalovy

Reagovat
Votas

no chtělo by to dát dva góly a nechat vyžlutit na středu Juana, jinak zatím efektivní zápas

Reagovat
snuff24

a to jako proč ???

Reagovat
lnterista

chce ho na Juve ale ja bych to taky nedelal

Reagovat
Votas

přesně tak...ve středu Doria a za týden Juve, ohrožení sou Rano, Juan a Guarín a kdyby náhodou nemohli na Juve nebo Doriu hrát naráz dva ze tří stoperů, tak by mohl být problém+ víc věřím Ranovi, že to dá ve středu bez karty

Reagovat
snuff24

tak to potom jo, já myslel, že to má byt zase něco proti jeho osobě

Reagovat
snuff24

tvl inter asi ještě zůstal v šatně jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
snuff24

DIIIIIIIIIIIIIEGOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

PRINCIIIPEEEE

Reagovat
M11

Inter si to dava slusne

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
Dejwa

Palacio super

Reagovat
snuff24

a zrovna od něj potěšil dvojnásob, už jsem myslel, že je z něj 100% záložník

Reagovat
Jajinek

"s tím, že útočná eskadra může být v početním oslabení, celý zápas to mrvit, ale ten záchvat geniality je pravděpodoný, prostě vždycky gól dáme! "

ehn,,,

NADHERA!!!!

Reagovat
10

Fiorentina začíná trošku hořet

Reagovat
Pipo123

A ruku čo nepískal ? a kurva Klose škoda

Reagovat
snuff24

Kurva

Reagovat
Pipo123

Veď nebol ofsajd, skurvený rozhodca

Reagovat
10

regulérní gól Mauriho, jasná penalta po ruce Cuadrada...superforma rozhodčích pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapive, co? konkurent v boji o Scudetto Lazio rozhodci pere, Juventusu dava..

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

jj jak jsi to poznal?

Reagovat
10

mám superhero vlastnost, že dokážu podle chování v diskusi přiřadit diskutujícího k obličeji...

Reagovat
smazaný uživatel

si dobrej

Reagovat
10

jinak Fiorentina rozhodně není menší konkurent v boji o Scudetto než Lazio...

Reagovat
Pinturicchio

Evidentně to nemá cenu zkoušet rozumně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 6 bodu to je minimalni rozdil..

Reagovat
Maritazzi

Mám dneska štěstí na rozhodčí, to je fakt vrchol už, každej zápas něco, klíčové momenty.

Reagovat
olis
Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
snuff24

CHUUUUUUUUUUUUUCHUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Votas

CUCHUUU

Reagovat
Nuno čomes

CUCHUUUUUUUUUUU

Reagovat
cresposuper

Palacio Cuchu

Reagovat
lnterista

dalsi nadhera....

argentina

Reagovat
M11

Pescara 1 strela.. a to hraji proti 10.. Atalanta 14

Reagovat
Jajinek

opravdu krásný gól!!...Milito, Palacio, Cuchu...neskutečná kombinace...

ale teď to zklidnit!!!

Reagovat
M11

AMAURIIIIIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

otazka na fans Lazia - proc nepusti Kozaka aspon na hostovani do nejakyho mensiho klubu SA? driv aspon dostaval maly sance a hral mensi zapasy, ted uz se na hriste nedostane vubec..

Reagovat
10

tohle byla taky penalta imo...

Reagovat
Pipo123

Rozhodca dojebal celý zápas neodpískal jasnú penaltu, neuznal jasný gól... jebem na to, hnus

Reagovat
10

...+teď tam byla penalta na Jovetiće

Reagovat
M11

over mi slusne zajebal rozhodci

Reagovat
10

to teda

Reagovat
Votas

Reagovat
Slejdy

Fiore parada

Reagovat
snuff24

Votas: Juan ti splnil přánií

Reagovat
Votas

jj

Reagovat
Pipo123

Celý druhý polčas sme lepší a hovno z toho

Reagovat
lnterista

dva atleti v utoku

Reagovat
snuff24

Reagovat
Slejdy

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanesovi zase raz zajebalo

Reagovat
Pipo123

Za toto červená ? výsmech, končím

Reagovat
Pipo123

Tak oprava, Hernanes je kokot, správna redka

Reagovat
Maritazzi

Klasickej zkrat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel mu jasne po nohách. Takéto zákroky treba trestať červenou.

Reagovat
10

oběma nohama napřed, faul z frustrace, jasná červená karta

Reagovat
Pinturicchio

Hráči Lazia to nejspíš docela nedávají.

Reagovat
10

Lazio to nedává...

Reagovat
Maritazzi

Zase, dojebal to rozhodčí, neni se moc divit.

Reagovat
10

další extrémní výkon, 2 takovýhle výkony rozhodčího během 4 hodin, to je vážně síla...

Reagovat
10

a to jsem viděl 2 zápasy

Reagovat
Pipo123

podobne

Reagovat
Dejwa

fanta v řiti toto kolo

Reagovat
cresposuper

Gargano na plac.

Reagovat
Pipo123

Chápem frustráciu hráčov, rozhodca tam dojebe 3 situácie, ale stejne Hernanes toto posral.

Reagovat
Slejdy

jj, snad dostane tak na 3 zapasy stop... 11.11. hrajem s vama

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
cresposuper

To je zakončenie

Reagovat
10
Reagovat
10

Luca nesmí končit, tahle písnička musí žít dál

Reagovat
Pinturicchio

Se u toho zase seknu na půl hodiny.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

FIORENTINA-LAZIO 2-0 (BERGONZI,BERGONZI)

Reagovat
Inter Eterno Amore

vonku nám to teda ide

PAZZA INTER STRAMALA

Reagovat
Maritazzi

Montella Každá výhra nad Laziem se cení, navíc po tom jak řekl, že mu nejsou vůbec sympatičtí.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
The Krupy

Hmmm tak Inter ma zatiaľ vyvádza z omylu, zdá sa že šlapú.

Reagovat
olis

dnes musi prist vyhra, hadam nebude Inter druhy

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI:

NAPOLI (3-5-2): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Zuniga; Pandev, Insigne. A disposizione: Rosati, Colombo, Grava, Fernandez, Aronica, Mesto, Dzemaili, Donadel, El Kaddouri, Dossena, Vargas. All: Mazzarri.

CHIEVO (4-3-3): Sorrentino; Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé; L.Rigoni, M. Rigoni, Hetemaj; Luciano, Thereau, Vacek. A disposizione: Puggioni, Viotti, Jokic, Papp, Cruzado, Cofie, Guana, Moscardelli, Samassa, Stoian, Di Michele, Pellissier. All: Corini.

ARBITRO: Domenico Celi di Bari (Marrazzo-Giachero/De Pinto; add1: Damato; add2: Di Paolo)

Forza Napoli !

Reagovat
Maritazzi

tak teda: ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Totti.

UDINESE (3-5-1-1): Brkic; Angella, Coda, Domizzi; Faraoni, Pereyra, Allan, Lazzari, Armero; Maicosuel; Di Natale.

Reagovat
Slejdy

vitezna

Reagovat
smazaný uživatel

2 vyhra v rade,podme k nej pridat tretiu VLCI , HRACI SVATEHO RIMA !!!!!!!!!!!!!

som zvedavy na doda,co predvedie.....france by si dnes mohol dat zase gol ...... AS ROMA FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Slejdy

Pak sem hodte nekdo odkaz pls.. Bet

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133333

Reagovat
Maritazzi

Zvědavej jsem na oba novice v základu - fakt nevím, co čekat od Doda, ani jak uchopí šanci Pjanič.

Reagovat
Pinturicchio

Chievo, Udine jedem

Reagovat
The Krupy

Napolitánci sú bez Cavaniho ? Tak si môžu spievať toto - http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs

Reagovat
smazaný uživatel

Mám plichtíčku na AS a výhru Neapole tak pojĎme.

Reagovat
Pinturicchio

Pěkná akce. Kdo to je ta 27 Roma?

Reagovat
M11

Dodo

Reagovat
Pinturicchio

Díky, docela šikovný hráč a dobré páčo.

Reagovat
herbage

neměl kdysi přestoupit do Manchestru United?

Reagovat
Alberto Aquilani

jo , ale potom si urval koleno a rok nehral ....

Reagovat
herbage

tak zadarmo dobrej kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Dodo, Sabovo objev, myslim že mu ještě není ani 20

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Benesse

OSvaldo, De Rossi krásne...

Reagovat
smazaný uživatel

smrt reklamam pri linku

Reagovat
Alberto Aquilani

s touto zalohou to hráme jak za Enriqueho

Reagovat
Benesse

Lamela si pri zakončovaní berie príklad z Mirka

Reagovat
Benesse

tak nič

Reagovat
Alberto Aquilani

LAMELAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Udine to dneska uhraje to AS to má otevřené až běda.

Reagovat
10

Brkic

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

ERIIIIIIIIIIIIK!!! to by byo aby sme po takový náloži šancí nedali

Reagovat
herbage

dneska je radost AS sledovat

Reagovat
10

hlavně Tottiho, jako obvykle...

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOL ERICEEEEK :D

Reagovat
lnterista

pekne Lamela

Reagovat
Slejdy

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ERIIIIIIIIIIIIK!!

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia golllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
GEGE

Udine hoří jak papír tohle byla otázka času...

Reagovat
Slejdy

nadhera

Reagovat
herbage

Totti hraje božsky

Reagovat
GEGE

jako vždy

Reagovat
10

je to bůh, takže logicky hraje božsky

Reagovat
M11

hmmm dobre Roma

Reagovat
olis

bozeeeeeeeeeeeeeee Magioooooooooo hentake sa musi davat

Reagovat
herbage

zajímavé, že z dnešní sestavy AS jsou jen Totti a DDR v týmu déle než dva roky. Hlavně obrana přišla celé v létě

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to zatial parada

Reagovat
herbage

Udine šlo tak dolů nebo nějaký výpadek formy? V týdnu YBB, teď tohle

Reagovat
The Krupy

Nepodarilo sa im vhodne doplniť káder po oslabení tentokrát, dalo sa to čakať.

Reagovat
10

dneska jim chybí 6 hráčů základu, ten jejich systém je pořád funkční, akorát forma klíčových hráčů není úplně ideální - hlavně Di Natale a Armero hrajou hodně pod svoje možnosti, podepsala se na nich ta neúspěšná kvalifikace o LM. Brkić taky moc nedrží, to je nesrovnatelný s Handanovićem, k tomu několik nových hráčů...asi to bude chvíli trvat

Reagovat
herbage

že pod Enriquem na jaře vypadal domácí zápas AS proti Udinese dost podobně, jen Udine mělo pevnější obranu a Di Natale tam uklidil dva góly z breaků

Reagovat
M11

tak jeden uz tam mel uklidit i dnes.. nepochopitelne na neho netrefil

Reagovat
Pinturicchio

Armero už se potřebuje posunout výš.

Reagovat
Pinturicchio

AS nehraje špatně, ale pořád si myslím, že ta jejich zlepšená hra je dost ovlivněná jejich soupeřema v posledních dvou zápasech.

Reagovat
herbage

to rozhodně, ale taky se lepší souhra a krystalizuje základní sestava. Hlavně Janov byl tragický, ti vůbec nevěděli o sobě, ale Udine může dneska ještě překvapit, do konce zápasu daleko

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš se zlepšovat ještě budou, ale ta obrana je hrozná, stačí trochu zatlačit a sype se jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Steak

Reagovat
Slejdy

reklamy zaprcane

Reagovat
smazaný uživatel

sa ho mohol opytat kam to chce...neutralny divak ma zase skvele pozeranie

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Osvaldo to dá hlavou takhle blbě....

Reagovat
Alberto Aquilani

Boze hrajmeee !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme vyrovnat jsou děraví.

Reagovat
GEGE

Osvaldo dobrá asist

Reagovat
Pinturicchio

Domizziiiii ( Moje Fanta je na tom fakt špatně, Domizzi první hráč, co mi dal gola )

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu uz som ho tam videl

Reagovat
lnterista

ale obrana je hodne marna

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sme přestali hrát a už nás melou......před zápasem sem říkal, že to skončí 4:3 pro nás a ono to není úplně nereálný

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechcem hrať chytrého , ale gol Udinese bol z offsidu a teraz bol prio tej šanci pri jednje prihravke tiež offside Udine

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne sa zdal ,ale uz jedno gol plati

Reagovat
Maritazzi

Gól Udine hlavičkoval Osvaldo ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

čooo ? to neviem , možno mi to uniklo :O

Reagovat
Maritazzi

Určitě, tu standartku prodloužil k Domizzimu Osvaldo.

Reagovat
Benesse

Reagovat
herbage

existuje nějaký jiný tým na světě, který si dokáže sám sobě tak komplikovat život?

Reagovat
M11

asi ne.. AS to uz dotahuje do extremu

Reagovat
herbage

no, před pár lety bych řekl Arsenal, ale tomuhle se dneska už zdaleka nepřibližujeme

Reagovat
Pinturicchio

Juventus taky, od CP do doby, než přišel Conte.

Reagovat
herbage

tehdy jsem vás měl rád

Reagovat
Pinturicchio

I fanoušci Calcia k nám měli tak nějak blíž, když jsme se brodili v těch sračkách.

Reagovat
M11

no ty sracky typu Siena 1-0 2-0 3-0 3-1 3-2 3-3 ani nepripominej

Reagovat
Pinturicchio

Legendární zápas

Reagovat
herbage

na Arsenal - Newcastle a 1-0 2-2 3-0 4-0 4-1 4-2 4-3 a 4-4 to ale nemá

Reagovat
Pinturicchio

To byl parádní zápas.

Reagovat
herbage

jedna z největších nespravedlností historie fotbalu. Barton se tímto zápasem zařadil do společnosti vyvrhelů typu Hitler, Caligula či Rasputin

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

gol Tioteho stal ovsem za to

Reagovat
M11

vy umite taky o tom zadna

Reagovat
M11

navic z 1-0 udelat 2-2 to chce kumst

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

utok super, obrana karastrofa.

Reagovat
olis

boze kurva, takuto krasnu hru od nas som uz velmi davno nevidel, supera tlacime poriadne, mohli sme vyhravat uz tak 3:0 ale ked hraci zaseru ciste sance, staci dorazit meter pred branou tak je to marne, ach jaj dufam ze tam jeden gol doklepnu

Reagovat
GEGE

Maicosuel je super.Storkrát zábavnější sledovat jeho hru než toho švédského kopytnaka...

Reagovat
herbage

zajímavý, že v Bundeslize se moc nechytnul

Reagovat
smazaný uživatel

ak nedame gol,pravdepodobne dostaneme....FORZA ROMA !!! uz by bola skoda to pokaslat

Reagovat
herbage

no, za zlepšenou hrou Udine vidím to, že začli běhat. Jak je AS přehrávalo, tak bránili v 4-5 lidech a útočili ve 3. Nyní se začli při bránění poctivě vracet a i útočí ve více lidech, takže AS s tou svojí hrou na šířku celého hřiště se moc nechytá

Reagovat
Alberto Aquilani

Ou , tak po gole na 2:0 sa stalo presne to čo som očakaval , prestali sme hrať a naša ultrastatická zaloha prestala behať už uplne , samozrejme kazdy z nej si neodpustil svoju klasiku , 2 zbytocne zadrbane lopty za polocas(u Taxiho je toho samozrejme viac , ale jemu počítam len extrémy) . Drzi Nás vynikajuci Castan a Marquinhos , Castan k tomu pridáva vynikajucu rozhravku a neuveritelny prehlad , vyborny je aj opat Totti

Reagovat
GEGE

Vykon AS bych moc nepřecenoval.Udine hraje s béčkovou obranou a první gol navic daroval AS Brkič.Hosté nejsou ale i s touhle sestavou bez šance na body což potvrdili ty šance.Ještě to bude zajímavé.

Reagovat
herbage

no, první gól možná daroval, ale to nemění nic na tom, že AS je přehrávalo a mělo dalších 5 gólovek, takže dvougólové vedení po zásluze. Spíš pak se zas ukolíbali a sesypali, což je už jejich zvykem

Reagovat
Maritazzi

Jenom v bodech. Projevuje se, že nejsme psychicky silní, jeden moment proti nám a hrozně se sesypeme a trvá dlouho, než se vrátíme zpátky do zápasu. Totti je úplně jinde, netřeba rozebírat. Lamela roste v parádního hráče. Dodo za poločas předvedl víc než Angel za celou sezonu. Pjanič se mi moc nelíbí. Po gólu nám zas začal hořet střed pozičně (Tax).

Reagovat
herbage

Pjanić se nevrací a nebrání, narozdíl od Florenziho, který to navíc odmaká, ale zase přijde mi jistější s míčem a v platnější v kombinaci. Dneska bych pochválil i Tachtsidise

Reagovat
Maritazzi

To neni jen v defenzivní fázi, Florenzi umí i líp přečíslit v útoku, dostane se do zakončení, do vápna. Tax je od gólu zas hroznej. Vůbec není tam, kde by měl.

Reagovat
herbage

tedy ne pozičně, ale na míči

Reagovat
olis

tak po prvom polcase by som napisal len tolko ze k dokonalosti chybaju uz len goly, inak nadherna hra, dufam ze vyhrame inak to bude velmi smutne po takto predvedenej hre

Forza Napoli !

Reagovat
Slejdy

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

panebozeeeeeee

Reagovat
lnterista

Antooooooooooooooooonio

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
GEGE

nebyl

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Roma-Ofsajd 2:2

Reagovat
lnterista

a v kterym momentu byl?

Reagovat
smazaný uživatel

2 polcase

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

pjanic ma sere nahravky zle, a napada a nikoho neobere

Reagovat
smazaný uživatel

zvacsili sa mi prsia po operaciii to mna zaujima pocas futbaloveho zapasu...reklamy osrate

Reagovat
GEGE

sopcast jede jak fotka

Reagovat
smazaný uživatel

nasa psychika je na urovni tenisovej hracky

Reagovat
Alberto Aquilani

vystriedaj už !!!

Reagovat
The Krupy

Udine pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinha za Pjaniča dřív než bude pozdě!

Reagovat
Maritazzi

Florenzi na plac. Jinak Armero mi přijde jako solidní výmaz, zvlášť teda jestli plivl na toho Taxe.

Reagovat
M11

nedivil bych se

Reagovat
Pettirosso

on je mimo od té zadrbané postupové branky proti Braze v předkole.. ani bych se nedivil kdyby se to na něm podepsalo až do takové frustrace.

Reagovat
Maritazzi

Taky to na něm pozoruju od toho momentu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd, on na Taxíka flusnul....tak to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo udrzat Dajte tam Farkasa

Reagovat
olis

Marekiaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

ukazal Insignemu a Pandevovi ako sa davaju goly

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

to preto ze tam nedal farkasa..

Reagovat
Pinturicchio

Skoda, Chievo, drželi se dlouho.

Reagovat
Maritazzi

Proč se kurva nerozcvičuje Destro nebo Nico?!

Reagovat
herbage

Marquinho za Doda? Nějaký Zemanovo power-play?

Reagovat
Maritazzi

Může hrát i LB.

Reagovat
herbage

vím, ale jsem zvědav, jak se bude vracet

Reagovat
Maritazzi

Nemá problémy s defenzivní stránkou, docela mu to tam sedí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela vynikajuci

Reagovat
Alberto Aquilani

no konečne , pod Alles

Reagovat
smazaný uživatel

lamela bol za de rossim uplne volny

Reagovat
Melchior

vsazeno na výhru Lamapolu a plichtu v Římě, takže udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

taxo ty si co triafal UFO

Reagovat
smazaný uživatel

stredom to tazko pojde

Reagovat
Alberto Aquilani

daj tam Destra , da gol !!!

Reagovat
A Seleção

Mas ho tam,tak doufam,ze budes mit pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

mackame ich,chyba gol !

Reagovat
Slejdy

Armero je ocas

Reagovat
Maritazzi

No, je to kokot, naprostej.

Reagovat
herbage

Totti dolů?

Reagovat
Alberto Aquilani

to si uz robia uplnu picu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no, co dodat

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Slejdy

no ty kravo v takovem case pisknout tohle...hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

kurz na Udine už byl 50

Reagovat
Pinturicchio

Hráls?

Reagovat
10

ne, hraju Porto za kurz 3

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad se zadaří.

Reagovat
10

už se zadařilo, stáhnul jsem to...super víkend co u tebe?

Reagovat
Pinturicchio

Špatné, tenhle víkend nic. Ještě, že se hraje Calcio i v týdnu, snad se zadaří víc.

Reagovat
smazaný uživatel

mna odvezu

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale no ... ešte musíš dať záverečnú reč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

to je fakt EXTREM !!!

Reagovat
Slejdy

De ja vu

Reagovat
Benesse

Antonín ako Antonín

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to posral

Reagovat
GEGE

Dobrý zářez no...A tomu Armerovi tam dobře mrdlo v kouli...

Reagovat
M11

je to zmetek

Reagovat
Pinturicchio

Co udělal? Já viděl jen to, jak plivnul po Římanovi.

Reagovat
The Krupy

Udine výborne ! Nič proti AS, rád by som ich videl vyššie ale nie pod tým ()ujom. Aspoň bude v diskusií pokoj od palcov pre Zemana od ľudí ktorí vôbec jeho tím nesledujú.

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty

Reagovat
M11

Vacek cervena

Reagovat
SqueeZy

Asi začnu dávat live sázky proti Římu..

Reagovat
smazaný uživatel

TOTO AKOZE FAUL? PREBOHA

Reagovat
Slejdy

taxi

Reagovat
Alberto Aquilani

Jedine pozitivum tohto zapasu je že sa vykartocval Tachtsidis

Reagovat
GjøvikFF

Výživná penaltička - hlavní od toho byl stejně daleko jako pomezní, musel to vidět úplně stejně - sám to nepískne a nechá si poradit od kašpara za bránou.

Reagovat
Alberto Aquilani

prežil ten zákrok Castana ? mu skro urval nohu

Reagovat
smazaný uživatel

PRECO PRECO

Reagovat
Slejdy

hrozne, takhle to dal nejde

Reagovat
Yanek

Ti sudí se snad předhánějí...

Reagovat
10

jsou kolegiální, nechtějí v tom ty ostatní nechat...prostě jeden za všechny, všichni za jednoho

Reagovat
Maritazzi

Armero zmrd, rozhodčí zmrd, Zeman zmrd. Ten tým ukázal, jak velký má potenciál. Jenže ten, co sedí na lavici není ten typ, který by ho naučil vyhrávat. Jinak co dneska předvedli rozhodčí ve třech zápasech, co jsem viděl, tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiče měl jsme remízu ti kokoti rozhodčí mě posrali tiket!

Reagovat
M11

rychle na tohle kolo zapomenout a doufat ze to bude lepsi.. bohuzel to asi neni moc realne

Reagovat
The Krupy

A to je chyba rozhodcu že ste si nechali opäť raz ľahkovážne nechali ujsť pohodové dvojgolóvé vedenie ? Chápem rozhorčenie po tej odpískanej penalte ale tie dva góly boli absolútne normálne, zase nezvaľujte všetko na neho. Hlavným vinníkom tejto situácie je Zeman.

Reagovat
Slejdy

nejde jen o AS....na Catanii prej hruza, na Fiore kalamita sudi a prej aj Chelsea zarizli...

Reagovat
The Krupy

V tomto súhlas, ale u Chelsea je to karma po všetkých tých tlačenkách ktoré mali od rozhodcov.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zeman môže za penaltu ? :O toto je taka logika jak ked hralo AS na INteri 3:1 a nakoneic pred chybné rozhodnutia to skončilo 3:3 tak Interisti napísali ..... no čo , mali ste dať viac golov

Reagovat
The Krupy

Zeman nemôže za penaltu, ale za predvedený štýl hry a za to že absolútne nedokáže ten tím pripraviť na to aby neinkasoval, však vám pravidelne nestačí ani dvojgólové vedenie. To je na zamyslenie.....jasné, rozhodca vás na konci zarezal ale tie dva predchádzajúce góly Udine pramenili z toho čo som napísal vyššie. Hlavným problémom je ten chlap, neviem kedy si to už chceš priznať. Mňa by ako fanúšika frustrovalo vidieť môj tím hrať takýto sranda futbal.

Reagovat
10

už to prosímtě neřeš, všichni znají tvůj názor, nemá smysl to tady pořád opakovat, zvlášť po takovým zápase by to chtělo trošku shovívavosti vůči fanouškům Romy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Zeman hrál v útoku a nedával goly, Zeman hrál v obraně a špatně bránil a Zeman přivedl do toho týmu kopyta a lazary, který mu nemaj nic moc co dát

Reagovat
The Krupy

Najskôr sa nadýchni, potom začni rozmýšľať a napokon si prečítaj môj post o 22:50.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zřéjme, ž si vůbec můj příspěvek nepochopil...dám to za vinu té tvé tzv nenávisti vůči Zemanovi

Reagovat
The Krupy

Ja mám zase pocit že si nepochopil ty mňa. Ale ok, viditeľne to nikam nevedie tak to necháme tak.

Reagovat
panca

ty vogo 960 komentu... Hmmm italsky liga zacina tahnout

Reagovat
smazaný uživatel

a to som tentoraz ani moc nespamoval cez zapas interu, kedze som cestoval, iak by bola 1000 padla

Reagovat
smazaný uživatel

ZEMAN moze aj za to ze sa ochladilo nie ?

Reagovat
The Krupy

Vy ste všetci debilní ? Fakt sa ospravedlňujem za tento výraz, ale ja už neviem. Ešte raz :

Zeman nemôže za penaltu, ale za predvedený štýl hry a za to že absolútne nedokáže ten tím pripraviť na to aby neinkasoval, však vám pravidelne nestačí ani dvojgólové vedenie. To je na zamyslenie.....jasné, rozhodca vás na konci zarezal ale tie dva predchádzajúce góly Udine pramenili z toho čo som napísal vyššie. Hlavným problémom je ten chlap, neviem kedy si to už chceš priznať. Mňa by ako fanúšika frustrovalo vidieť môj tím hrať takýto sranda futbal.

Reagovat
GjøvikFF

Co by sis bez něj počal, chodím sem asi jen 14 dní, ale tvoje posedlost tím chlapem nejde přehlídnout - radíš nahoře "nadýchni sa", ale spíš bych to poradil tobě před každým příspěvkem, kde se o něm zmiňuješ. To je ale opravdu tak často, že by ses po takovým dechovým tréninku mohl brzo začít potápět pro perly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Je to tragéd a to nie je tajomstvo, navyše hovorím pravdu. Ale je to český tréner, tak prečo by si sa ho nezastal všakže. Nenávisť tam určite je, ale hovorím to čo aj niektorí nezaslepení fans AS napr. Maritazzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otáza jesli Maritazzi není stejně zaslepenej, jako ty. Už před sezonou všude kde mohl, prohlašoval, že Zemana nechce a to, že vám přikyvuje k vašim nenávistnejm komentům, z něj dělá nezaslepeného.....to nutí k zamyšlení

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi hodláš odpovědět na mojí otázku z před tří dnů?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvoje odpověď? kvalitní

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Maritazzi

Nechtěl jsem ho (protože byli jiní kandidáti), ale v klidu jsem mu chtěl dát šanci. On ale naprosto hoří ve všech směrech.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

debilne je pred zapasom,po zapase...ked je clanok o zemanovi neustale citat ze nic nevie ,ze je to zmrd ,ze hra futbal bez logiky....pri akejkolvek prilezitosti to napisat aby som si na nom komplex vybil ,lebo si otvoril usta na svate zebry z juventusu...

Reagovat
The Krupy

Podobnú vec ako môj príspevok vyššie som písal niekoľkokrát aj pri Luisovi Enriquem, ktorý na Juventus nikdy nenadával. To čo som napísal je jednoducho fakt. alebo to snáď chceš popierať ?

Reagovat
smazaný uživatel

na ihrisku nehra zeman ale hraci ,ako on moze za tie gol za to ze chce hrat utocnym stylom ...ano sere ma ze branenie je o hovne ,ale som rad ze hrame urocny futbal.....ako keby sme mali stale remizovat 0-0 a hrat beton ,....ide o to ze napises zeman je zmrd nie raz za mesiac ale 100 krat za tyzden.... pri kazdej prilezitosti sa pustit do zemana ,to uz hranici so zemano -komplexom ...

Reagovat
The Krupy

Nepíšem že Zeman je zmrd, ale neschopák. Navyše som presne pomenoval čo nezvláda. Ale vieš čo fajn, fandi si mu a slepo si ho zastávaj....koniec koncov tomu klubu fandíš ty a nie ja.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas rad zemana ale budes o nom neustale pisat ako papagaj

Reagovat
Pinturicchio

Zeman nemá rád Juventus, ale bude se o něm vyjadřovat pořád.

Reagovat
Pinturicchio

Vy jste dobří pokrytci v tomhe. Zeman se obouvá do Juventusu při naprosto každé příležitosti, i při věcech, které s Juve nesouvisí přímo. Krupy nebo i já napíšem, že je to neschopák, což se potvrzuje pořád a už je ohen na střeše. Opravdu si někdy nevidíte do huby / pod prsty.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se to tady rozjíždí du spát, všichni Zemanovi odpůrci vidí chybu hlavně v něm, nikdo z nich si asi neuvědomuje, že na tom hřišti není trenér, ale 11 borců a když se na to v půlce zápasu vyserou, tak s tim ani trenér nehne (což by měl vědět každej kdo kdy hrál fotbal) a já jim to tady nebudu vysvětlovat, protože by t stejně přes svoje zaslepení neviděli

Reagovat
Maritazzi

Oni se na to jen tak vyserou? Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem zapoměl, hráli sme 90 minut, ale Udinese bylo jasně lepší.....

Reagovat
The Krupy

Tak to potom zrušme trénerov, keď na ihrisku behajú hráči. Snáď to chápeš....

Tréner je od toho aby hráčov takticky pripravil a motivoval počas zápasu, aby reagoval na udalosti a zvraty v zápase. Nič z toho Zeman nedokáže, jeho prínos pre klub je nulový. Akurát si opäť po rokoch honí ego v novinách.

Reagovat
Pinturicchio

Rozjíždí se jediná věc, vaše frustrace po prohraném zápase, kdy hledáte chyby všude, jen ne u sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz keby zacne hrat siena mega utocnym stylom ,aj za to by mohol zeman lebo by to mali od " toho idiota"

Reagovat
smazaný uživatel

Trener je zodpovedny za hru a taktiku. Individuality mame dobre, aj v obrane, ale ten herny styl je otrasny. Radsej byt efektivny ako len efektny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

na FIFE som vyhral nad juventusom 2_1

Reagovat
smazaný uživatel

balim kufre conteho vojaci sa tu vynorili

Reagovat
madridcan

Madridcan ako Juventus...stale bez porazky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele