Serie A - souhrn 9. kola

27.10.2012, 19:54, aktualizováno 28.10.2012, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus zůstává i nadále neporažen, poté co vyhrál v Catanii, Neapol si pohlídala druhou příčku výhrou nad Chievem. Venku získaly tři body Inter, Parma a Cagliari, v utkání dvou pohárových aspirantů porazila Fiorentina Lazio a Milán již včera udolal Janov. V zápasech Sieny s Palermem a Pescary s Atalantou diváci čekali na branku marně.

AS Řím - Udinese Calcio 2:3

28.10.2012 20:45

Góly: 22. Erik Lamela, 24. Erik Lamela - 32. Maurizio Domizzi, 50. Antonio Di Natale, 88. Antonio Di Natale (pen.)

Udinese sice prohrávalo již o dvě branky, ale nevzdalo se a slaví na Stadio Olimpico tři body. Dvakrát se v zápase trefil také Erik Lamela, jeho góly ale nestačily vyvážit obranné chyby Giallorossi.

V atraktivním utkání jsme viděli penaltu, pět gólů a červenou kartu. Hrdinou pro hosty se stal především kapitán Antonio Di Natale, který zaznamenal dvě branky. Druhou vstřelil dvě minuty před koncem, když typicky po 'panenkovsku' proměnil nabízenou penaltu.

V dresu AS chyběli zranění Lobont, Taddei a Federico Balzaretti. Místo italského reprezentačního obránce zaujala mladá posila jménem Dodó. Krajní obránce nehrál kvůli zranění jedenáct měsíců, dnes ho tedy čekal ostrý debut. Udinese naposledy prohrálo v Evropské lize s Young Boys Bern a chyběli mu hráči jako Luis Muriel, Dušan Basta, Mehdi Benatia, Giovanni Pasquale, Giampiero Pinzi a suspendovaný Danilo.

Od začátku byli podle očekávání aktivnější domácí, o střelu se pokoušel Pablo Osvaldo, kterého vzápětí napodobil Erik Lamela. Mladý Argentinec byl v úvodních minutách velmi aktivní, také jeho další hlavičku Brkič chytil. Na druhé straně ohrozil Stekelenburga Maicosuel.

AS pevně drželo otěže utkání, což se projevilo na výsledku. Po rychlém útoku se k míči dostal na hranici vápna Erik Lamela a po kličce obránci udělal pro jistotu jednu také brankáři a zakončil - 1:0.

Hosté chtěli rychle odpovědět, ale místo toho inkasovali podruhé. Totti našel výbornou přihrávkou nabíhajícího Osvalda, který našel přesným centrem před bránu nabíhajícího Lamelu. Argentinský ofenzivní univerzál zakončil i přes obránce a AS odskočilo svému soupeři na rozdíl dvou branek.

Udinese se ale nevzdávalo bez boje a ještě do poločasu udeřilo. Volný přímý kop rozehrálo nakrátko, centr směrem k vlastní bráně prodloužil Osvaldo a pro Domizziho již zakončení tváří v tvář Stekelenburgovi nebylo problémem. Centr Andrey Lazzariho si do vlastní brány málem srazil Ivan Piris, do kombinace se poté zapojili Di Natale, Maicosuel a Lazzari.

Pět minut po změně stran se Udinese radovalo podruhé. Di Nataleho střela v bráně ještě neskončila, ale když se z římských obránců k míči nikdo nehrnul, vzal si ho pod patronát Armero a střílenou přihrávkou našel svého kapitána. Pro Di Nataleho je prostředí kolem malého vápna téměř domovským územím - 2:2.

Střídající Marquinho vnesl do domácí hry trochu pohybu, těžit z toho mohl třeba Daniele De Rossi, jehož hlavička mířila těsně vedle. Maicosuel zlobil římské zadáky, ale Marquinhos s Castanem si nakonec porozuměli a Brazilce zneškodnili. Tottiho rána mířila těsně vedle. Přeci jen se diváci v hlavním městě ještě jednoho gólu dočkali.

Pronikající Pereyra padl v pokutovém území pod tlakem ze strany Leandra Castána a sudí Massa nařídil po delším rozmýšlení pokutový kop! Ten "panenkovským" lobem proměnil kapitán Antonio Di Natale a hosté vedli. To se samozřejmě nelíbilo ani domácím fanouškům, ani hráčům. Nejočividněji dával průchod svým emocím mladík Tachtsidis, kterého Massa za ironické tleskání vlastní osobě vyloučil. Po představení v Janově se tak opět ukazuje, že se silnějším soupeře má "obrana" AS velké problémy.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 1:0

28.10.2012 20:45

Góly: 58. Marek Hamšík

Svěřenci Waltera Mazzarriho dokázali na poslední nepovedené výsledky odpovědět tím nejlepším možným způsobem a zásluhou Gökhana Inlera přehráli veronské Chievo, načež se zároveň vrací zpátky o bod na druhé místo.

Dešťovými kapkami zasypané Stadio San Paolo vidělo povedený nástup domácí ekipy, kterou mohl po osmi minutách poslat do vedení Inler, jeho dalekonosný pokus však zaťukal jen na tyčku hostující branky! Partenopei drželi svého protivníka přikovaného před vlastním pokutovým územím a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Hlavou to pro změnu zkoušel Hamšík, tomu se však postavil do cesty Dramé.

Aktivní Insigne ve 24. minutě oslovil dalším povedeným centrem hlavu Maggia, ten však ve stoprocentní možnosti nepochopitelně hlavičkoval nad branku! Neapolský křídelník se ovšem nevzdával a za pár minut napřáhl z dálky, Sorrentino však jeho ránu vytěsnil na rohový kop, po kterém se do míče opřel Inler, tomu se ale mezi tři tyče zamířit nepodařilo. Tlak Neapole pořád sílil...

...kýžené vysvobození mohlo pro domácí celek přijít těsně před odchodem na přestávku, kdy opět Insigne vrátil do ohně a Panděv akrobatickým zakončením přes hlavu nedokázal usměrnit kulatinu mezi tři tyče!

Po obrátce se pokračovalo v nastoleném režimu. Veronská pevnost však již dlouho odolávat nevydržela: Zúñiga po rychlém protiútoku předal kulatý nesmysl Hamšíkovi, který se zbytečně nerozpakoval a parádní ranou k tyči zavěsil - 1:0. Insigne následně mířil nad branku, aby pak zahrozilo i na druhé straně - Théréau však ani nadvakrát nedokázal zacílit do vymezeného prostoru! Hosté nakonec museli bez vyloučeného Kamila Vacka (druhou žlutou kartu obdržel za zákrok na Hamšíka), dohrávat o deseti, ale i přesto mohli senzačně vyrovnat, Pellissierovi bylo však pískáno postavení mimo hru.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Inter Milán 1:3

28.10.2012 15:00

Góly: 58. Nicolò Cherubin - 27. Andrea Ranocchia, 53. Diego Milito, 64. Esteban Cambiasso

Milánský Inter prokázal, že jeho forma má stoupající tendenci a nadále se mu daří. Dnes odpoledne si poradil s domácí Bolognou a chystá se řádně promlouvat do boje o titul.

Inter je po výhře nad Bolognou dočasně druhý, a to především díky zaváhání dosud velmi dobře hrajícího Lazia. Přes počáteční krizi se, jak se zdá, karta obrací a Stramaccioniho parta bude opět vážným kandidátem na umístění na špici tabulky. Bologna je po tomto výsledku až sedmnáctá.

Jako první se vzrušení diváků na tribunách postaral domácí Alessandro Diamanti, jehož rána z přímého volného kopu ale neměla potřebné gólové parametry. Udeřilo tak na druhé straně. Po Pazienzově faulu, který byl sudím De Marcem oceněn žlutou kartou, zahrávali hosté přímý volný kop. Míč si ve vápně našel obránce Ranocchiu a jeho hlavička poslala Nerazzurri do vedení - 1:0.

Bologna se sice snažila převzít kontrolu nad hrou a vrátit se brankou do zápasu, ale často si hráči nebyli schopni porozumět v kombinaci. Druhý poločas již nabídla větší počet akcí.

Z druhého dějství neuběhlo ani deset minut, když se skóre měnilo podruhé. Rodrigo Palacio pronikl do vápna, nahrál míč volnému Militovi a ten přesně umístěnou střelou zakončil. Teď byla na řadě domácí Bologna.

A kontaktní gól jí trval pouhých pět minut! Po rozehrávání rohového kopu se centr snesl na hlavu Cherubina, který se zakončením přes bezmocného Handanoviče neměl větší problémy - Bologna se dočkala a Inter vedl již jen o gól.

Rychlý sled událostí ale nabral ještě větší rychlost. Inter Milán dnes zkrátka prohrát neměl a potvrdil to hned o šest minut později, kdy se trefil Esteban Cambiasso. Odražený míč se ve vápně snesl právě k jeho kopačkám a argentinský záložník stanovil konečnou podobu výsledku. Brankář Agliardi musel ještě v závěru potvrdit své kvality proti střele Nagatoma, ale víc branek v zápase již nepadlo.

Více informací k zápasu

Turín FC - Parma FC 1:3

28.10.2012 15:00

Góly: 90. Migjen Basha - 72. Nicola Sansone, 73. Amauri, 88. Aleandro Rosi

Souboj Turína s Parmou vyzněl lépe pro hosty, čisté konto brankáři Pavarinimu zkazili domácí až v nastaveném čase. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení Sansoneho.

Po osmi minutách musel brankář Nicola Pavarini řešit první vážnější akci, když na něj vystřelil obránce Darmian. Podobným výsledkem skončila také rána Meggioriniho, také s ní si Pavarini zkušeně poradil. V desáté minutě se domácí Gianluca Sansone pokoušel hlavičkovat, jeho snaha ale byla neúspěšná.

Chvíli poté se musel činit také brankář Gillet, který nakonec dokázal vytěsnit ránu Amauriho mimo nebezpečí. Amauri se do akce zapojil i o chvíli později, kdy mu balon krásně naservíroval Jonathan Biabiany, italo-brazilský útočník ale trestuhodně přestřelil prázdnou bránu!

Po delší odmlce se hra přesunula opět před brankáře Turína, když po centru hlavičkoval Christian Zaccardo. Belgičan Gillet byl ale připraven. Před koncem prvního poločasu ještě tvrdě vypálil Riccardo Meggiorini, ale Nicola Pavarini byl připraven.

Gianluca Sansone se stal velmi výraznou postavou zápasu. Nejprve po změně stran aktivně, ale nepřesně střílel. Do statistik zápasu se ale zapsal o chvíli později, kdy byl za simulaci v pokutovém území Parmy vyloučen. Po druhé žluté kartě ani nic jiného následovat nemohlo, domácí tedy hráli o deseti.

A toho hosté bezezbytku využili. Byl to hráč se stejným příjmením, tedy Sansone. Útočník Parmy Nicola tvrdou ranou prostřelil vše co mohl a poslal míč do sítě - 1:0 pro hosty.

Jen o pouhé dvě minuty později byl vývoj zápasu jasně dán a bojovný duch Turína dolomen - po Marchionniho centru se prosadil Amauri a Parma vedla o dvě branky.

A ze strany hostí to nebylo vše. Po zmatku v pokutovém území domácích se míč od Biabianyho dostal k Aleandru Rosimu a ten je poslal přímo do sítě - 3:0! Na výhře hostí již nic nezměnil ani nastavený čas, v němž se prosadil Migjen Basha. Domácí jsou nyní na dvanácté pozici, hosté stále sedmí.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SS Lazio 2:0

28.10.2012 15:00

Góly: 45. Adem Ljajić, 90. Luca Toni

Ve šlágru kola porazila Fiorentina Lazio 2:0 a toho využil Inter Milán, který se na úkor Biancocelesti posunul minimálně do večera na druhé místo za vedoucí Juventus. Všechny branky padly až ve druhém poločase, na jeho začátku se prosadil Ljajič a definitivní podobu výsledku dal brankou v devadesáté minutě Luca Toni.

První minuty patřily Laziu, ale Fiorentina postupně ovládla hru a v zápase dominovala. Ve 20. minutě i za cenu sebeobětování předvedl výborný zákrok proti střele Pasqualeho Bizzarri. A hned o pět minut později přišel důležitý okamžik utkání. Konko ve vlastním vápně fauloval Pasquala a sudí neváhal odpískat pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Matías Fernandez a selhal! Fernandez nastřelil tyč. Matías Fernandez chtěl svoje selhání napravit a pět minut před koncem prvního poločasu jen těsně minul tyčku římské svatyně.

Fiorentina se ale v prvním poločase přeci jenom dočkala. Adem Ljajič předvedl krásnou individuální akci, obešel dva protihráče a přesně zakončil - 1:0 pro Fiorentinu.

Pokud chtělo Lazio bodovat, muselo zlepšit svojí hru. A svěřenci trenéra Vladimira Petkoviče hru zlepšili a sedm minut po změně stran měl na kopačce vyrovnání Antonio Candreva. Klose mu poslal přesný centr, ale s Candrevovou hlavičkou si poradil Viviano. Pak zkusil štěstí i Klose, ve velké šanci ale minul branku!

V 59. minutě přišel další velice sporný okamžik. Stefano Mauri vstřelil gól a tedy srovnal na 1:1, jenže praporek pomezního byl zdvihnutý a branka tedy pro ofsajd neplatila! Jak se ale ukázalo, o ofsajd se nejednalo. V zápase bylo k vidění opravdu všechno, mimo jiné i červená karta. Tu uviděl čtvrthodiny před koncem Ledesma, který nedovoleně zastavil Cuadrada a po druhé žluté byl vyloučen. A nebyla to jediná červená v zápase. O pár minut později se "předvedl" i týmový kolega Hernanes, když zezadu atakoval Cuadrada.

Viola držela hubený výsledek a v samotném závěru vstřelila oslabenému soupeři pojišťující gól. První hlavičku Toniho odvrátil Biava, ale vysoký kanonýr se přeci jenom prosadil. Po Aquilaniho centru nekompromisně vypálil a potvrdil tříbodový zisk svého týmu. Fiorentina porazila ve šlágru kola Lazio 2:0.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 0:1

28.10.2012 15:00

Góly: 47. Daniele Dessena

Hráčská šatna je velmi inspirativní místo, kde často dochází pozoruhodným proměnám. O tom se dnes přesvědčili diváci v Janově. Sardinské Cagliari totiž vstřelilo rozhodující branku zápasu minutu po příchodu do druhé půle.

Po pěti minutách jsme mohli být svědky prvního gólu. Záložník Estigarribia předvedl své umění již v Juventusu, v dresu Sampdorie předvádí také skvělé výkony. Po jedné z jeho akcí se míč kroutil přesně k tyči, skvělým zákrokem jej ale zlikvidoval brankář Agazzi.

V další akci se ocitl obránce Gastaldello, jeho hlavička ale mířila mimo. Na druhé straně nedosáhl na Ribeirův přímý kop obránce Davide Astori.

Změna stran prospěla jednoznačně hostům, kteří byli aktivnější a již po dvou minutách se chopili otěží zápasu. Pisanův centr zastihl ve skvělém náběhu Daniela Dessenu, který přesně mířenou hlavičkou překonal náhradního brankáře Berniho a rozjásal hostující hloučky fanoušků - 1:0 pro Cagliari.

Už o pět minut později ale mohlo být srovnáno. Obránce Gastaldello mohl dnes již podruhé skórovat, jeho hlavička ale mířila těsně nad bránu. Skvělou práci odvedl především dobře střílející Eder, ani jeho předcházející rána ke gólu nevedla. Také domácí Blucerchiati se mohli radovat, když se prosadil Munari. Jeho střele ale pomohl do sítě v ofsajdu stojící Maxi Lopéz a sudí správně branku neuznal.

Víc akcí jsme již v Janově neviděli, utkání skončilo výhrou hostujícího trenérského dua. Výsledek posouvá Cagliari na deváté místo, Sampdoria klesá na jedenáctou příčku.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Atalanta Bergamo 0:0

28.10.2012 15:00

Góly: -

Na Stadio Adriatico se dnes odpoledne body pouze dělily, duel tamní Pescary s Atalantou vítěze nakonec nenašel. A to přesto, že Pescara hrála celý druhý poločas proti deseti.

Velkou příležitost ke vstřelení branky spálil již v sedmé minutě záložník Ezequiel Schelotto. Jeho střela jen těsně minula Perinovu svatyni. Podobně se vedlo jeho spoluhráčům, v největší šanci byl aktivní Moraléz. Také on ale bránu Pescary svým projektilem minul. Mladý brankář Perin byl v úvodních minutách velmi důkladně prověřován, ze čtyřiceti metrů na něj pálil záložník Cigarini, ani jeho střela ale gól nepřinesla.

Po půlhodině hry se k zakončení prodral rychlík Moraléz, ale také tentokrát si s jeho ranou brankář Perin poradil. Největší šanci prvního poločasu spálil těsně před odchodem do šaten opět Schelotto, který s míčem protančil až k pokutovému území, před Perinem ale zpanikařil a míč poslal nad bránu.

Ve čtyřicáté minutě viděl reprezentant Peluso první žlutou kartu, o sedm minut později - již v rámci druhé půle - fauloval opět a sudí Valeri byl nekompromisní. Atalanta musela dohrávat bez jednoho obránce. Téměř neviditelného útočníka Vukušiče nahradil Abbruscato, který se hned na úvod svého vystoupení uvedl dobře mířenou střelou. Ta ale brankáře Consigliho nevystrašila.

Hosté se mohli ujmout vedení, Davide Brivio napálil svou ránu pouze do tyče Perinovy brány! Snažili se také domácí hráči, Quinterova šance ale zůstala bez odezvy. V poslední akci utkání se ukázal opět střídající Abbruscato, který se po kombinaci dostal až před brankáře Consigliho, ten ale jeho střelu skvělým reflexivním zákrokem vyrazil a zachránil pro svůj celek cenný bod. Atalanta je nyní na patnácté příčce, domácí ještě o jedno místo za nimi.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Juventus FC 0:1

28.10.2012 12:30

Góly: 57. Arturo Vidal

Turínský gigant se v poledním utkáním střetl s domácí Catanií a po prvním poločase to vypadalo na remízu. Deset minut poté se ale prosadil Arturo Vidal a jeho branka znamenala pro hosty cenné tři body.

Juventus nastupoval do dnešního utkání pod dojmem remízy v rámci Ligy mistrů, když si dělil body s dánským Nordsjaellandem. Otázkou tedy bylo, jak se s neúspěchem dokáží hráči vyrovnat. Nakonec to výsledkově zvládli na výbornou, i když předvedená hra určitě nepatřila k nejlepším výkonům sezony.

V útoku Bianconeri nastoupil dánský útočník Nicklas Bendtner, který se také málem dostal k dorážce po Vidalově ráně. Brankář Andujár se ale přesto dnes musel činit. V záloze Juventusu nastoupil mladík Pogba, který v minulém kole výrazně pomohl zisku tří bodů v zápase proti Neapoli.

První vážná akce Catanie přišla krátce před půlhodinou hracího času, když domácí vstřelili gól. Spolliho hlavička ještě mířila do tyče, doklepávající Gonzalo Bergessio se ale již prosadil. Nicméně, sudí Gervasoni situaci posoudil jako ofsajdovou a branku neuznal. Tato situace výrazně ovlivnila další průběh zápasu.

Deset minut před poločasem se ke střele odhodlal Paul Pogba, jeho rána ale mířila mimo. Stejným výsledkem nakonec skončila i snaha Mirka Vučiniče. Ten o chvíli později skládal reparát, jeho hlavička ale Andujára nepřekvapila.

Po změně stran se předváděná hra nijak výrazně nezměnila. Vše bylo jinak, když ze druhého poločasu uběhlo deset minut. Pirlův přímý volný kop se dostal k Bendtnerovi, jehož střelu poslal Andujár jen k nohám Vidala. Ten možná stál v ofsajdu, ale sudí byl jiného názoru a jeho branku uznal - 0:1.

Artura Vidala zřejmě vstřelená branka velmi povzbudila, protože se o pár okamžiků později odhodlal k další povedené ráně. Další klíčový moment zápasu ale přišel o chvíli později. Obránce Marchese zahrál rukou a protože již jednu kartu měl, sudí Gervasoni mu ukázal i kartu červenou. Catania tedy v době, kdy měla posílit útok, oslabila obranu a dovolila Juventusu udržovat tempo.

Již o minutu později skončil další Pirlův centr na hlavě Pogby, záložník ale tentokrát minul Andujárovu bránu. Závěr utkání přinesl ještě dvě střely Giovinca, ani jedna z nich se ale do branky domácích nevešla. Bianconeri to ale mrzet nemusí, díky třem bodům si upevňují postavení lídra a Serii A vedou.

Více informací k zápasu

AC Milán - Janov CFC 1:0

27.10.2012 20:45

Góly: 77. Stephan El Shaarawy

AC Milán dal zapomenout na sérii porážek a doma zcela zaslouženě porazil Janov. Grifové toho na San Siru příliš nepředvedli, a tak je čtvrthodiny před koncem "popravil" Stephan El Shaarawy, jenž začínal s profesionálním fotbalem právě v Janově.

Do první větší šance se dostali hosté, ale domácí jim k tomu výrazně pomohli. Zapata udělal obrovskou chybu, ze které vyplynulo zakončení Immobileho, naštěstí pro Milán zasáhl Amelia a také kus štěstí. To byla prakticky jediná šance Janova v utkání. Na druhé straně po přesném centru hlavičkoval Yepes nad branku. O několik minut později cpal před branku dobrý přízemní centr El Shaarawy, ale nikdo z Milánských na něj nezareagoval.

Po změně stran zatáhl Pato míč do šestnáctky, přesně takové momenty v předchozích zápasech Milánu chyběly, a přihrávkou hledal nabíhajícího Constanta, ten však na míč nedosáhl. Milánu se podařilo dostat Janov pod soustavný tlak, Rossoneri byli čím dál nebezpečnější, což dosvědčovala například nepříjemná střela Abateho, kterou Frey nohama vykopl. Tomuto momentu ještě předcházel nafilmovaný pád Nigela de Jonga, který sudí jako penaltový pochopitelně neposoudil.

AC bylo sice lepším týmem, ale pořád platil bezbrankový výsledek. Diváci na San Siru se však nakonec branky dočkali. V 77. minutě rozehrál pěknou akci Zapata, načež Abate možná v lehounkém ofsajdu našel před prázdnou brankou El Shaarawyho - 1:0 pro AC Milán. "Malý Faraon" byl ještě donedávna klubově spjat s Janovem a branku přeci jenom neoslavoval. Do konce utkání měl Milán ještě jednu dobrou šanci, ale Emanuelson zpoza vápna těsně přestřelil. Rossoneri tak udolali Janov jedinou brankou, nutno však podotknout, že zaslouženě.

Více informací k zápasu

AC Siena - Città di Palermo 0:0

27.10.2012 18:00

Góly: -

I přes množství šancí a evidentní snahu obou týmů se nakonec v toskánské metropoli zrodila bezbranková remíza. Palermo díky bodu dočasně opouští sestupové příčky, Siena si ale nepolepšila a nadále je poslední.

V dresu domácích chyběli například Gaetano D'Agostino, Javier Martinéz a Andrea Campagnolo. Za hosty nenastoupili zranění Hernandéz s Milanovičem, k dispozici už ale byl kapitán Miccoli. Velmi vydatně ho podporoval Slovinec Iličič, který se stává horkým palermským zbožím.

První vážnější akci zakončil Brienza, ale Pegola v domácí bráně nepřekonal. Aktivní Emanuele Calaió se v pokutovém území neprosadil a došel k závěru, že to bylo vinou Donatiho faulu. Sudí Calvarese se ale s jeho myšlenkou neztotožnil. Po Mantovaniho centru se snažil přes hlavu zakončit záložník Josip Iličič, ale jeho rána nepřinesla kýžený efekt.

Do druhého poločasu naskočil na Rosinovo místo Valiani a po pěti minutách byl u zrodu zajímavé situace. Po jeho centru se málem do zakončení dostal Calaió, Ujkani ale celou akci kontroloval. O pár momentů později střílel opět Valiani, jehož touha dokázat trenérovi své kvality byla evidentní. Jeho projektil ale mířil nad Ujkaniho bránu.

Dvacet minut před koncem zápasu se k míči dostal zkušený Fabrizio Miccoli, jeho rána z volného přímého kopu ale mířila nad Pegolovu bránu. Gólový moment nepřinesla ani spolupráce Miccoliho s Bertolem, zakončení argentinského záložníka ale Pegolo také zdárně vyřešil.

Závěrečné minuty patřily Palermu. Nejprve se o penaltu snažil Donati, v nastaveném čase z úhlu pálil mladíček Dybala, který má být podle trenéra velkou nadějí do budoucnosti. Dnes ale tři body pro své barvy nevystřelil, utkání skončilo bez branek.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC981020:425
2.SSC Neapol971115:522
3.Inter Milán970216:721
4.SS Lazio960315:1018
5.ACF Fiorentina943211:715
6.AS Řím942320:1614
7.Parma FC933311:1212
8.Udinese Calcio933311:1312
9.Calcio Catania93249:1411
10.Cagliari Calcio93246:1111
11.AC Milán931510:1010
12.UC Sampdoria932410:1110
13.Turín FC924310:89
14.Janov CFC923410:139
15.Atalanta Bergamo93247:129
16.Delfino Pescara92256:158
17.Bologna FC921610:147
18.Città di Palermo91446:117
19.Chievo Verona92167:167
20.AC Siena92349:103
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele