Serie A - preview 38. kola

19.05.2018, 09:01, aktualizováno 20.05.2018, 08:28
Previews
Lazio hraje doma s Interem Milán a má před sebou jasný cíl - udržet čtvrtou příčku zaručující start v Lize mistrů. Dramatický bude boj o záchranu, který se stále týká několika celků, Crotone potřebuje uspět na půdě Neapole a čeká ho náročnější úkol než SPAL, ten hostí Sampdorii...
Janov CFC - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín jede do Janova s vědomím, že ani případná prohra jej o konečné desáté místo nemůže připravit. Najde trenér Mazzarri dostatek motivace pro své hráče, nebo se Grifům podaří ukončit sérii tří porážek v řadě?

Konec dobrý, všechno dobré? Tímhle heslem by se moc rádi řídili v Janově, kde se domácí CFC utká v neděli odpoledne s Turínem. Grifům se sezona moc nepovedla, opět byla plná nestálé formy, zvratů a pádů. Nepříliš sehraný a úzký kádr se před posledním vystoupením v přístavním městě usadil na 12. místě a ani porážka jej neposune na horší než třinácté místo. Před vlastními fanoušky by ale Grifové pochopitelně rádi triumfovali.

To ostatně říká také makedonský útočník Goran Pandev. "Máme před sebou domácí utkání, které chceme za každou cenu vyhrát. Jsme profesionálové, takže chceme vyhrávat za každých podmínek, ať už hrajeme o záchranu nebo ne. Turín bude hodně těžkým soupeřem, to je jasné. Ale věříme v podporu našich fanoušků i vlastní schopnosti. Klíčem bude to, abychom vstřelili první gól. Pak můžeme hrát víc v klidu," míní Pandev.

Jemu ani jeho spoluhráčům ale snaha "hrát v klidu" poslední dobou moc nevychází. Tři minulé duely první ligy CFC prohrálo, dvakrát z toho padlo jen o gól. Na své straně má ale domácí prostředí, které je zvláště v duelu těchto dvou týmů často určujícím faktorem. Od roku 2003 se totiž stalo jen jednou, že by vyhrál hostující tým!

Janov se nebude moci spolehnout na Ervina Zukanoviće, který nemůže nastoupit kvůli kartám. Zdravotní potíže zase nepustí do hry dvojici Laxalt - Pereira. Zcela zdraví nejsou ani Bessa a Spolli. Turín má zraněného pouze mladého obránce Lyanca, i když jistý není ani start dalšího stopera Bonifaziho.

Turín rovněž nezažívá povedenou sezonu a nedá se říct, že by angažování stratéga Waltera Mazzarriho Býky z Piemontu nějak výrazně zvedlo. Ambiciózní tým, který se opakovaně snaží dostat blíž pohárům, aktuálně sídlí až na desátém místě. Právě týmy, které i letos bojují o poháry, se mu staly osudnými. Fiorentina, Lazio nebo Atalanta - ti všichni byli nad síly Turína. V minulém kole se však Turín nabudil na poslední kolo výhrou nad SPALem.

Jeho dres stále hájí mladý útočník Andrea Belotti a navzdory spekulacím by mu historicky nejlepší útočníka Tora, Paolo Pulici, doporučil zůstat. "Když se v mých dobách nějaký hráč cítil dobře v nějakém týmu, pak tam zůstal, třeba až do smrti. Dneska jsou ty priority jiné a pojmy jako klubismus už nejsou v módě. Přesto si myslím, že by Belotti měl zůstat v Turíně ještě sezonu, aby se opět dostal do formy," radí Pulici, který sám nasázel 172 gólů v dresu Granaty.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Rossettini, El Yamiq - Biraschi, Hiljemark, Veloso, Bertolacci, Omeonga - Medeiros, Rossi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Burdisso, N'Koulou, Moretti - De Silvestri, Rincon, Baselli, Ansaldi - Ljajić - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.72 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
Cagliari je jedním z pěti týmů, které až do posledních chvil nemohou odpočívat a užívat si závěr sezony. Jen jeden bod jej totiž dělí od 18. místa a snadno by se mohlo stát, že nakonec sestup potká právě sardinský celek. Teď jej navíc vyzkouší nebezpečná Atalanta.

Před kádrem Cagliari Calcio stojí hodně náročná zkouška. Po Crotone má totiž největší šance na sestup a také nejhoršího soupeře. Zatímco Crotone jede do Neapole, Cagliari se chystá na bitvu s Atalantou, což je tým neméně nepříjemný. A Cagliari potřebuje vyhrát, aby se nemuselo otáčet za sebe, jak dopadnou ostatní výsledky. Od 18. Crotone jej totiž dělí jen jeden jediný bod, takže to budou nervy až do posledních chvil.

Cagliari prožívá hodně smolnou a smutnou sezonu, ve které jej potkává jeden nezdar za druhým. Jeho forma je bídná až žalostná, což dokumentuje už 21 porážek (mimochodem se jedná o čtvrté nejhorší číslo v lize). Po jedné vydřené výhře následuje znovu propad a několik špatných výsledků, které mimo jiné mají negativní vliv na psychiku hráčů i fanoušků. V minulém kole ale Cagliari zabralo a zvítězilo proti dalšímu složitému soupeři.

Leonardo Pavoletti se stal jediným úspěšným střelcem duelu s Fiorentinou, což byl pro nejednu sázkovou kancelář menší šok. Sám zkušený útočník po zápasu uvedl: "Tenhle pro mě hodně znamená, protože nám jako týmu umožnil dýchat s větší volností. Nesmíme ale zapomenout na to, že je před námi ještě jedno, rozhodující kolo. A v něm Atalanta, která bude hodně těžkým soupeřem," uvědomuje si zkušený střelec.

Atalanta prohrála za posledních deset soutěžních duelů jen jediný zápas, když nestačila na Sampdorii Janov. Jinak se ale týmu trenéra Gasperiniho daří udržovat se v dobré formě a držet sedmou příčku. Ta pro Orobici znamená předkolo Evropské ligy, což byl opět na počátku sezony cíl vedení. Atalanta už ochutnala, jaké to je zapojit se do pohárů, a chce další úspěchy. Navíc si ve společnosti slavnějších klubů dokázala zajistit respekt.

Poslední dvě kola se ale týmu trenéra Gasperiniho nepovedla. Po vybojované remíze s Laziem Řím se jí do cesty postavil také AC Milán a do sítě Orobici se prosadil bývalý hráč - záložník Franck Kessié. Atalanta se ale nevzdala a vydřeným tlakem se dostala až do zakončení, které v 91. minutě ve vyrovnávací branku proměnil Andrea Masiello.

Jeho spoluhráč z obrany, Brazilec Rafael Tolói, poté zmínil: "Samozřejmě nás těší, že jsme neprohráli, ale chtěli jsme víc. Zasloužili jsme si víc a věřím, že v příštím kole se rozloučíme výhrou. Nehodláme nic podcenit, protože tři body jsou pro nás důležité. Hrajeme o Evropu a nesmíme si už kvůli našim fanouškům dovolit zaváhání," dodává zkušený stoper. Ani jeden z citovaných stoperů ale do utkání kvůli kartám nezasáhne.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Andreolli, Ceppitelli - Faragò, Barella, Cigarini, Padoin, Lykogiannis - Farias, Pavoletti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Palomino, Caldara, Mancini - Castagne, De Roon, Freuler, Gosens - Cristante, Gomez - Barrow
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.70 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Benevento Calcio  (neděle 18:00)
Chievo má před sebou důležitý úkol, porazit Benevento a zajistit si prvoligovou příslušnost i pro příští sezonu. V opačném případě se ještě může stát, že Fly Donkeys spadnou na sestupové pozice. Benevento se v minulém kole rozloučilo s domácími fanoušky a ve Veroně se minimálně na rok bude loučit se Serií A.

Osud Beneventa byl zpečetěn už dávno před koncem. Nováček doplatil především na bídnou formu z první poloviny sezony, kdy rekordní dobu čekal vůbec na nějaký bod. Postupem času se ale i nováček rozehrál a především na jaře byl nepříjemným soupeřem pro každý celek. Své by o tom mohl vyprávět AC Milán, který ze dvou zápasů uhrál s Beneventem jediný bod. Giallorossi před týdnem udolali FC Janov 1:0 a byla to celkově šestá výhra. Přidají na Stadio Bentegodi sedmou?

Domácí budou jednoznačně proti, už proto, že si zkrátka porážku nemohou dovolit. Jistotu startu v příštím ročníku Serie A totiž stále nemají. Chievo každopádně v boji o záchranu přidalo, vyhrálo poslední dva duely a vyhrabalo se z nejhoršího. Fly Donkeys zvítězili dvakrát shodně 2:1, nejprve nad Crotone a potom i nad Boloňou.

Trenér D'Anna, který teprve nedávno nahradil odvolaného Rolanda Marana, se bude muset obejít bez zraněného Baniho, jde však o jedinou ztrátu. To situace na opačné straně je poněkud složitější. Na marodce zůstávají Antei, Iemello, Billong, Djuričič i Lombardi a dlouhodobě je mimo distancovaný Lucioni.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomovič, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa, Inglese, Giaccherini
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimstiti, Tosca, Letizia - Sandro, Del Pinto, Viola - Brignola, Diabaté, Parigini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.02 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Fotbalisté Fiorentiny cestují do Milána s nadějí, že se jim ještě podaří obsadit sedmé místo a tím pádem se dostat do kvalifikačních bojů Evropské ligy. Situaci ale nemají ve svých rukou, krom výhry na San Siru ještě potřebují porážku Atalanty a ani to ještě nemusí stačit, v případě rovnosti totiž bude rozhodovat skóre, které má zatím lepší Atalanta.

Šance Violy jsou malé, ale pořád existují a dokud tomu tak bude, musí se Fiorentina pokusit o nemožné. V prvé řadě se musí soustředit na svůj výkon proti Milánu. Na San Siru už hosté nezvítězili takřka pět let a AC, jakkoliv si už zajistilo pohárové umístění, nebude chtít prohrát. Je totiž rozdíl skončit na šestém, či sedmém místě.

Fiorentina ztrácí na sedmou Atalantu Bergamo tři body a vzhledem k tomu, že ve vzájemných zápasech se dvakrát hrálo 1:1, rozhodne v případě rovnosti bodů lepší skóre. A i to má lepší Atalanta. Pro Fiorentinu by bylo ideální vyhrát větším brankovým rozdílem a zároveň doufat v porážku Atalanty rovněž vyšším brankovým rozdílem. Jak už bylo řečeno, šance jsou malé, ale pořád existují. Fiorentina jinak ztratila výtečnou formu z kraje jara a v minulém kole dokonce prohrála doma s Cagliari, což jí nakonec dost možná bude stát místenku do pohárové Evropy.

AC Milán už má splněno. Po minulém kole si definitivně zajistil evropské poháry pro příští rok, ovšem v zápase s Fiorentinou mu ještě půjde o lepší umístění. Pochopitelně sezona jako taková bude v Miláně hodnocena jako hodně nepovedená. Slavný klub snil o návratu do Ligy mistrů, ale na to si bude muset zase minimálně jeden rok počkat.

Trenér Gennaro Gattuso nemůže do posledního zápasu sezony nasadit zraněnou trojici Conti, Suso, Zapata a k dispozici mu nebudou ani karetní hříšníci Montolivo s Borinim. Kompletní není ani Viola, té budou chybět Lo Faso a Veretout.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Locatelli, Bonaventura - Cutrone, Kalinič, Calhanoglu
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Pezzella, Milenkovič - Chiesa, Benassi, Badelj, Dabo, Biraghi - Saponara - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.04 - 4.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - FC Crotone  (neděle 18:00)
Neapol sice v minulém kole definitivně ztratila šanci na vysněný titul, ale hodlá odehrát poslední duel sezony se ctí. A to i proto, že ji vpřed poženou domácí příznivci. Na San Paolo zavítá Crotone, které naopak ještě hraje o život.

Neapol do letošní sezony hodně nadějí vkládala, ale jen málo jich vyšlo. Vysněný titul, který si Sarriho parta kolem kapitána Marka Hamšíka tak moc přála, se letos znovu konat nebude. Juventus opět ukázal svoji sílu v rozhodujících chvílích a nakonec uzmul první místo s předstihem jednoho kola. Partenopei, kteří se před začátkem sezony dohodli na paktu o útočení na titul, mají oproti Crotone jen minimální motivaci a potřebu vyhrát.

V minulém kole se kádr Partenopei ještě hodlal pokusit o zázrak, i když z matematického hlediska ani teoretická naděje nepanovala. Svou úlohu splnil, neboť si poradil se Sampdorií Janov a po dvou nevyhraných utkáních si konečně připsal tři body. Nápor Neapole Sampdoria dlouho zvládala vydržet, jenže v posledních dvaceti minutách se trefili Arkadiusz Milik a Raúl Albiol.

Pár slov k současné situaci v Neapoli má také novinář sportovní sekce webu Libero Fabrizio Biasin. "Hodně se spekuluje o tom, kteří hráči skončí, jak se uzavře jedna velká éra a podobně. Nejčastěji se ale mluví o konci trenéra Sarriho, i když to ještě není jisté. Sarri podle mě zůstane, pokud si bude myslet, že to má smysl. Chce mít věci pod kontrolou, mít hlavní slovo při přestupech. A chce mít tým, který bude na 100 procent připravený bojovat o titul v příští sezoně."

V utkání se bude s dresem Neapole loučit španělský brankář Pepe Reina, který již dotáhl svůj transfer do AC Milán. V základní sestavě by se měli objevit také Hamšík a Milik. Přílišná zranění netíží ani Crotone, které má prakticky kompletní kádr k dispozici a hodlá jeho sílu naplno využít. Musí totiž bodovat, pokud chce myslet na záchranu.

Crotone má obrovskou motivaci k tomu, aby si s gigantem poradilo. Hraje o všechno. Situace na spodku tabulky je následující: mezi 18. Crotone, v tuto chvíli největším favoritem na sestup, a 14. Udinese, je totiž rozdíl jen dvou bodů! Hned pět týmů tak ještě bojuje o záchranu a jeden z nich si právě v posledním kole vytáhne "Černého Petra". Zatím to vychází právě na Crotone, které má jednak nejsilnějšího soupeře a jednak nejhorší skóre.

Od poloviny dubna ale ukazuje, že svou sezonu ještě nebalí a že je odhodlané za každou cenu hrát první ligu i v příštím ročníku. Remíza s Juventusem či výhry nad Sassuolem a Udinese psychicky hodně pomohly ztrápenému Crotone, které rázem dostalo nový impuls do života. V minulém kole navíc sehrálo perfektní remízu s Laziem. Kromě pomoci ostatních týmů a jejich zaváhání ale musí nejprve uhrát nějaké body s Neapolí.

Útočník Simy, který v poslední době táhne ofenzivu Crotone, ví, že to nebude snadné. "Pořád je to Neapol, tým hrající nejlepší fotbal v Itálii. Její zápasy rád sleduji, když je možnost. Navíc si všichni tady uvědomují, co všechno je v sázce. Zároveň ale víme, že když odevzdáme maximum, může se nám to podařit. Nechceme se ohlížet na ostatní výsledky, cílem je uhrát dobrý výsledek v Neapoli. Jsme připraveni a maximálně odhodlaní," varuje Simy svého soupeře.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Milik, Insigne
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Rohden, Mandragora, Barberis - Trotta, Simy, Nalini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.76 - 8.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
SPAL nemá nic jistého a sestup je pro něj i před posledním ligovým kolem ročníku velmi reálnou hrozbou. Má sice situaci ve svých rukou, ale musí vyhrát. A to by mohlo být proti Sampdorii hodně těžké, třebaže se Námořníkům aktuálně moc nedaří.

Sampdoria opět skončí mimo evropské poháry, to už je jasná věc. Aktuálně je až na devátém místě a na sedmou Atalantu, která zatím hájí pozici předkola Evropské ligy, ztrácí už nedostižných šest bodů. Je to způsobeno mimo jiné i tím, jak moc v poslední době Sampdoria ztrácí a jak nevyrovnané výkony umí podávat. Po skvělém představení následuje debakl nebo smolná prohra a slovo jako stálost, vyrovnanost výkonů, to je Dorii cizí.

Jen v posledních třech duelech je to dobře vidět, protože poté, co Doria smetla 4:1 Cagliari, podlehla vzápětí Sassuolu. V minulém kole ji navíc porazila Neapol, která jí téměř nic nedovolila a nasázela jí dvě branky. Problémy mají Blucerchiati především v obranné fázi, protože dostali už 57 branek a jejich skóre je záporné. Ani útočná fáze jim ale poslední dobou nejde.

Teď se navíc musí popasovat s návštěvou Ferrary, kde hrává domácí zápasy SPAL. Nováček letošního ročníku je odhodlán stůj co stůj zachránit si kůži a přežít první rok. Bude to mít ale hodně těžké, protože je až na 17. místě a zachránit se bez vlastního přičinění může jen v případě, že Crotone na místě 18. prohraje. Proto bude jistější, když SPAL také přiloží ruku k dílu a pokusí se favorizovanou Dorii překvapit.

Tak to alespoň plánuje zkušený útočník Sergio Floccari. "Je škoda, že jsme minulé kolo nezvládli, mohli jsme být v klidu a soustředit se mnohem lépe na poslední zápas. Turín nehrál zase o takový kus lépe, ale nevyužili jsme šance. Samozřejmě uděláme všechno pro to, abychom se zachránili. Posiluje nás skvělá atmosféra, naši fanoušci a vědomí, že máme vše ve vlastních rukou. Když vyhrajeme, jsme zachráněni bez ohledu na ostatní," uvědomuje si Floccari.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Simić, Vicari, Felipe - Schiavon, Kurtić, Viviani, Grassi, Costa - Paloschi, Antenucci
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Belec - Bereszyński, Silvestre, Andersen, Strinić - Linetty, Torreira, Praet - Ramírez - Caprari, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.97 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 18:00)
Poslední krok na cestě za záchranou potřebuje udělat Udinese. Zebry mají k dobru dvoubodový náskok a i když se jeví jako nepravděpodobné, že by všechny celky za nimi vyhrály, definitivní jistotu nemají. Soupeřem Udinese bude již zachráněná Boloňa.

Ta šance, že by Udinese mohlo opustit nejvyšší soutěž, je sice malá, ale stále existuje. Severoitalský celek minulý týden konečně ukončil čekání na výhru a k české radosti se o to jedinou brankou postaral Antonín Barák. Byla to velmi důležitá výhra, protože kdyby se tak nestalo, bylo by Udine kolo před koncem na sestupové pozici a nemělo by sitauaci ve svých rukou. O bídné formě Udinese toho bylo už napsáno dost. V Udinese nyní doufají, že Barákova branka udělala za touto kapitolou tlustou čáru. Kapitolou, která uvrhla Udine do bojů o záchranu a která znamenala rovněž konec kouče Massima Odda. Toho teprve nedávno nahradil někdejší obránce Juventusu a chorvatské reprezentace Igor Tudor.

Boloňa se na Stadio Friuli představí coby celek, který už je definitivně zachráněn a o nic zásadnějšího už jí nepůjde. Donadoniho svěřenci si ještě mohou polepšit o jednu příčku, či si dokonce pohoršit až o tři místa, nicméně na faktu, že Boloňu uvidíme i v příštím ročníku Serie A, to nic nemění.

Hosté přitom nemají zrovna dobrou formu. V lize nevyhráli od poloviny dubna, kdy přehráli Hellas. Za posledních pět kol získali jen jeden bod.

Udine bude pro karty chybět zkušený Valon Behrami a dalšími absentéry jsou zranění Angella s Balićem. Boloňa bude pro poslední zápas postrádat Gonzáleze, Destra, Palacia, Pulgara i Helandera. Kouč Roberto Donadoni má ideální příležitost nasadit méně protěžované hráče.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Nuytinck, Samir - Fofana, Hallfredson, Barák, Jankto - De Paul, Lasagna
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, De Maio, Romagnoli, Masina - Poli, Crisetig, Džemaili - Verdi, Avenatti, Orsolini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.79 - 7.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Inter Milán  (neděle 20:45)
Nejdůležitější zápas posledního kola italské ligy se bezesporu odehraje na Stadio Olimpico v Římě. Tamní Lazio bude hájit čtvrtou příčku před Interem Milán a k postupu do Ligy mistrů mu bude stačit i remíza. Inter musí bezpodmínečně zvítězit. Boj o poslední místenku prestižní soutěže dosáhl vrcholu.

V Římě půjde o všechno! Buď Liga mistrů nebo "jen" start v Evropské lize. Blíže do milionářské soutěže mají domácí Biancocelesti, kteří kolo před koncem disponují tříbodovým náskokem. Proto jim bude stačit neprohrát, ovšem hrát proti Interu na remízu by byla cesta do pekel.

Lazio se už mohlo radovat po minulém kole, jenomže nevyužilo porážky Interu doma se Sassuolem a samo ztratilo dva body v Crotone. Na Stadio Olimpico se tak očekává nesmírně dramatická podívaná. Inzaghiho svěřencům postačí k jistotě bod, ale v případě vítězství si ještě mohou brousit zuby na třetí místo, ale potřebovali by nutně zaváhání konkurenčního AS Řím. Zisk třetí příčky není pro Lazio v tuto chvíli primárním cílem.

Inter Milán musí na Laziu vyhrát, jinak se jeho sen o návratu do Ligy mistrů zase rozplyne a opět se nepodaří naplnit předsezonní cíle. Přitom vše vypadalo nadějně, Luciano Spalletti začal na lavičce Nerazzurri skvěle, dokonce s týmem držel šestnáctizápasovou neporazitelnost a zapojil se do bojů o Scudetto, jenomže po novém roce přišel úpadek formy a jedna ztráta za druhou zapříčinily, že Inter vypadl nejen z boje o titul, ale nakonec vyklidil i pozice v první čtyřce.

Minulé kolo mu paradoxně ještě dalo naději. Inter sice nezvládl domácí zápas se Sassuolem a prohrál, ale ztratilo i Lazio, takže karty jsou v posledním kole Serie A rozdány jasně. Historie těchto soupeřů je bohatá, včetně jejich vzájemných zápasů. Poslední vzájemné utkání na San Siru skončilo remízou 0:0 a i proto je situace taková, jaká je. V italské Serii A totiž rozhoduje o lepším postavení při shodě bodů vzájemná bilance. Simone Inzaghi pak pevně věří, že domácí fanoušci poženou jeho tým za kýženým úspěchem.

Laziu bude chybět důležitý hráč ofenzívy Luis Alberto i středopolař Marco Parolo. To jsou dva stavební kameny, jejichž absence může dělat problémy. Na druhou stranu Lazio má po letech poměrně široký kádr a Simone Inzaghi má kam sáhnout. Inter Milán marodka netrápí a na nejdůležitější zápas sezony je v kompletním stavu.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, De Vrij, Radu - Marušič, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovič-Savič, Lulič - Felipe Anderson, Immobile
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio - Vecino, Brožovič, Candreva - Rafinha, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.62 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AS Řím  (neděle 20:45)
AS Řím jede v posledním kole do regionu Reggio Emilia, aby se utkalo s místním Sassuolem. Jeho zájmy ještě nedávno hájilo několik členů současného kádru AS včetně trenéra Di Francesca, takže to bude hodně emotivní setkání.

Sassuolo by se dalo označit jako spřátelený tým AS Řím, neboť s ním Vlci navazují velmi často obchodní vztahy. V Sassuolu se vyvíjel talent mladých hráčů z juniorky Pellegriniho, Anteie, Mazzitelliho, Frattesiho nebo Politana. Kromě nich se ale na jeho lavičce proslavil trenér Eusebio Di Francesco, kterého si vedení AS v Sassuolu vyhlédlo jako ideálního nástupce Luciana Spallettiho.

A Di Francesco rozhodně nezklamal. Je to trenér, který se delší dobu seznamuje s novým prostředím a první sezona snad ve všech jeho dosavadních angažmá patřila k těm nejhorším. V té římské dokázal ale jednak dojít až do semifinále Ligy mistrů, přičemž skončil před branami finále na Liverpoolu. Za své působení v milionářské soutěži si AS vydobylo respekt i uznání za nejeden skvěle odehraný zápas.

Serie A je k AS taktéž přívětivá, neboť žádný z týmů s ambicemi na třetí místo nedokázal dlouhodobě využít slabin soupeřů. Na tahu je tak AS, kterému stačí k definitivě třetího místa jen bod. Jako bonus vnímá také to, že by skončilo před Laziem. Aktuálně oba týmy dělí dva body a AS má lepší vzájemné zápasy. V minulém kole dokázalo AS udržet remízový výsledek s Juventusem i přesto, že muselo dvacet minut hrát bez vyloučeného záložníka Nainggolana.

Belgické opory se proto v posledním utkání sezony nedočkáme. Kromě něj nebude hrát ani Rick Karsdorp, přestože na lavičku už by usednout mohl. Ani domácí Sassuolo nemá mnoho absencí a jedinou z těch výraznějších je obránce Lemos, který nesmí nastoupit kvůli kartám. Do hry se naopak vrací zkušený bek Peluso.

Zápas bude hodně emotivní také pro mladíka Lorenza Pellegriniho, který se do Říma vrátil s touhou získat místo v základní sestavě. "Samozřejmě se hodně těším na naše další utkání. Jednak proto, že v případě bodového zisku si zajistíme třetí místo a také proto, že je to Sassuolo. To je klub, ke kterému cítím velký závazek, který mě vychoval a pomohl mi se zlepšovat. Nikdy nezapomenu na klub ani jeho fanoušky, kteří mě vždy podporovali."

Od roku 2013 se Sassuolu ještě nikdy nepovedlo nad AS zvítězit, což trenér Beppe Iachini zkusí nyní. Jeho tým sice chvíli balancoval na hraně a dokonce byl blízko sestupové propasti, ale v poslední době se do Sassuola vrací radost i život. Za posledních deset soutěžních duelů Sassuolo prohrálo jen jednou a připisuje si kromě zlepšených výkonů také cenné skalpy.

Už si rozdělilo body s Neapolí nebo AC Milán, přičemž vyzrálo na Fiorentinu nebo Sampdorii. Velkou radost zažili jeho fanoušci především v minulém kole, kdy jim trefy Berardiho a Politana zajistily tři body proti slovutnému Interu Milán! I díky nim se Sassuolo dostalo na jedenácté místo. Je jasné, že trenér Beppe Iachini byl po zápase hodně rád.

"Je velmi příjemné, když se na konci sezony nechceme spokojit s pouhým dohráním sezony. Naopak se dobrým finišem pokoušíme odčinit to, co jsme na začátku nezvládli. Chceme vyhrávat, přinášet radost našim fanouškům a bavit fotbalem. V minulých zápasech ligy se nám to dařilo a v kabině vládne výborná atmosféra," popisuje trenér Iachini.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Dell'Orco, Acerbi, Peluso - Ragusa, Missiroli, Magnanelli, Duncan, Rogerio - Berardi, Politano
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Strootman - Schick, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.09 - 3.84 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Poslední kolo italské Serie A přinese mimo jiné loučení jedné z největších legend. Gianluigi Buffon odchytá v sobotu odpoledne svůj poslední zápas v dresu Staré dámy. Na stadion Juventusu zavítá už jistý sestupující Hellas Verona. Oslavovat se bude nejen konec jedné éry, ale také sedmý titul v řadě.

Sobotní odpoledne bude patřit Juventusu a zvláště Gianluigi Buffonovi. Stará dáma bude přebírat mistrovský titul, už sedmý v řadě a svůj poslední zápas v černobílém dresu odchytá živoucí legenda, nestárnoucí Gigi. V samotném zápase už o nic nepůjde, Juventus je jistý mistr a Hellas jistý sestupující."Pro Gigiho to bude zítra historický a pochopitelně myslíme už na oslavy," prohlásil s úsměvem trenér Allegri.

Stará dáma si sedmé Scudetto v řadě definitivně zajistila v minulém kole, když remizovala na půdě římského AS 0:0. Výsledek nakonec vyhovoval oběma celkům, neboť Římu zajistil Ligu mistrů. V Turíně už pochopitelně pomýšlejí na příští sezonu a je jasné že se bude shánět náhrada za Buffona, mluví se o několika variantách včetně Matii Perina z Janova. Nový kontrakt by měl potom podepsat Alex Sandro, o jehož byl zájem v Anglii. "Že bude další sezona obtížnější? Říkám to každý rok, ale nové podněty jsou potřeba. Příjdou trochu zevnitř i trochu zvenčí. Všichni budou připraveni nás v příští sezoně porazit," naznačil změny kouč Allegri.

Hellas bude v Turíně jakýmsi sparingpartnerem, ale alespoň má možnost se rozloučit s nejvyšší soutěží zrovna v době korunovace Juventusu. Jakýkoliv výsledek už na postavení Hellasu vůbec nic nezmění, takže klub se bude v příští sezoně snažit o návrat v Serii B. Jistotu sestupu získal veronský celek už dříve, celá sezona pro něj nebyla vůbec vydařená. Za sedmatřicet kol nasbíral jen dvacet pět bodů, hůř si vedlo už jen Benevento.

Juventus má s Hellasem výrazně lepší vzájemnou bilanci byť to není tak dávno, co s tímto soupeřem prohrál. V předminulé sezoně výhrál Hellas v předposledním kole 2:1, ale to už také bylo o všem rozhodnuto.

Na trávníku Juventus Stadium se neobjeví zranění Höwedes a Bernardeschi, zatímco kouč Pecchia nebude moci nasadit Bianchettiho Valotiho, Calvana a Petkoviče.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Benatia, Asamoah - Marchisio, Pjanič, Matuidi - Dybala, Mandžukič, Higuaín
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícloas - Ferrari, Caracciolo, Vukovič, Fares - Romulo, Danzi, Zuculini - Verde, Cerci, Matos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 13.40 - 29.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC37295384:2392
2.SSC Neapol37277375:2888
3.AS Řím37228760:2874
4.SS Lazio37219787:4672
5.Inter Milán371912663:2869
6.AC Milán3717101051:4161
7.Atalanta Bergamo371612957:3860
8.ACF Fiorentina371691253:4157
9.UC Sampdoria371661555:5754
10.Turín FC3712151052:4551
11.US Sassuolo3711101629:5843
12.Janov CFC371181832:4141
13.Bologna FC371162040:5139
14.Udinese Calcio371142247:6337
15.Chievo Verona379101835:5937
16.Cagliari Calcio371062132:6136
17.SPAL 2013377141636:5835
18.FC Crotone37982039:6435
19.Hellas Verona37742629:7625
20.Benevento Calcio37632833:8321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (294)

Přidat komentář
Koubinhor

FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Na zajtrajší zapas sa predalo 73 400 lístkov, na štadióne ma byt 12 000 Interistov, Kua to bude ina jeba. :)

Reagovat
Benesse

Reagovat
Alberto Aquilani

Spolu budú oba fanúšikovske tábory na štadióne ako jedna veľká šťastná rodina

Reagovat
smazaný uživatel

A Roma solo la Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Luciaaaano prosiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: Parma je v budúcej Serie A! Neskutočne som im to prial Empoli hralo svoju ligu ale ako si to Frosinone pokazilo Plaermo hlavne že zase zmenily trénera. Z baráže by som chcel buď Veneziu alebo Bari, možno aj Palermo by som bral pre trochu komédie.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

dnes sa hra posledne kolo tureckej lige a zapasy prvej stvorky budu naramne vyzivne kedze o nicom zdaleka nie je rozhodnute. navyse vsetci hraju s mancaftami, ktorym uz o nic nejde.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Forza_Inter

Hoši máte bližšie info o tých B týmoch ktoré sa budú mocť prihlasovať do serie C? Je nejaká šanca že by sa tam prihlásili niektoré primavery?

Tiež som zatial nezachytil že by nejaký top klub oznámil prihlásenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To je jak když v tý Neapoli chtěji s fotbalem skončit

Reagovat
jany kozak

tak to by snad Marek neurobil

Reagovat
Airus

To zni jako kachna

Reagovat
smazaný uživatel

Na lajfskore je sestava bez Buffona

Reagovat
Pipo123

Vo vsetkych predpokladaných zostavách je obraba Radu, De vrij, Ramos...

Reagovat
Furia Ceca

Fede už má dvě děti?!

Reagovat
pistacik11

Čo tam Berna, ale rugani akú má fanúšičku na tribúne :P https://www.instagram.com/p/Bi9hFD7AXea/

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

teplouš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen mi nepřijde pěkná, takových najdeš někde ve fabrice stovky.

Ale jestli se ti líběj omalovánky, tak tě chápu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

"takových najdeš někde ve fabrice stovky"

Reagovat
Inter Eterno Amore

na SVK určite

Reagovat
pistacik11

Si asi dlho nebol vo fabrike. Keby si povedal s tackou v ruke, alebo za barom beriem. Ale vo fabrike 30+ buchty rozkysnute.

Reagovat
pistacik11

Šiel by som sa pozrieť do tej fabriky

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty spíš preferuješ takový ty naturální s bobrem chlupatým až k pupíku a místo "pýrsingu" klíště...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi omezenec, to je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to rejpavě, každýmu se líbí něco jinýho...

Reagovat
Furia Ceca

To ale nejsou děti, ale psi...

Reagovat
10

aha, já nemám ani děti ani psa, takže to nepoznám

Reagovat
Furia Ceca

Já vím jenom to, že obojí je po hodně stránkách dost podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Juve jsou dobrý až na ten hnusnej nápis vpředu zase.

Reagovat
el Principito

je to moc bílý

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

To mně osobně ani nevadí, mám radši bílé kraťasy a štulpny, ale fakt nechápu proč tam ten Jeep maj jak samolepku.

Reagovat
Airus

Jop, chce to cerny trenky. A venkovni dres chi zlatej

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić na hrotu je oproti Higuaínovi boost jako prase

Reagovat
pistacik11

Ja to vždy hovorím, že Mário na hrot, a higuaina sa zbaviť

Reagovat
10

dokud nemá zakončovat...Mario je palič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Pořád má větší přínos pro tým než Hambáč.

Reagovat
10

Marotta: “Emre Can? I am very optimistic. You can read my smile…”

“Morata always expressed sincere appreciation for Juventus and the city of Turin, but it was a very expensive transfer, so it’s practically impossible to get him back.

Reagovat
Benesse

Emre bude fajn ak ho Allegri dokáže správne využiť.

Morata je sympaťák a ja by som ho bral naspäť ale na útočníka č.1 to podľa mňa nieje, čiže asi logické že za neho nebudú dávať toľké peniaze...

Reagovat
10

taky si myslím, ty peníze za Alvara (i jeho plat) by neodpovídali tomu, že se nechytil v Chelsea a v Realu i Juve byl náhradník, finančně se to prostě vyšroubovalo mimo realitu...třeba Martial je imho zajímavější varianta

Reagovat
Benesse

Martial je delo, ale obávam sa, že sa do toho oprie Bayern a máme po ňom

Reagovat
Pettirosso

Ti berou Baileyho ;)

Reagovat
jany kozak

Leverkusen ho nechce predavat v ramci ligy

Reagovat
Pettirosso

je pravda, že by mohli dělat stejnou zagorku jak tehdy s Vidalem.

Reagovat
jany kozak

keby to dopadlo cele rovnako vobec by som sa nehneval

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

RUGAA !!!

Reagovat
10

teď to trefí

Reagovat
M11

MIRAA !!!

Reagovat
10

ciao Gigi

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Ake bolo striedanie/rozlucka? Nepozeram a zapas sa mi nahrava

Reagovat
10

asi není těžký si to představit, pak to můžeš porovnat s realitou, pokud nahráváš správně

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted ukápla slza i mně díky Gigi za vše co si pro Juve udělal

Reagovat
smazaný uživatel

To bude strašně zvláštní pocit nevidět v bráně Juventusu Buffona, kor když si pamatuju jeho první zápas za Juve

Reagovat
Furia Ceca

Já zase nepamatuju žádnou jinou jedničku než Gigiho. Bude to bez něja fakt divný...

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja si pamätám Peruzziho

Reagovat
smazaný uživatel

já Zoffa

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Furia Ceca

A rekord v pí...

Reagovat
10

Gigi skončil a už to začíná

Reagovat
Furia Ceca

Pinsoglio tam asi opravdu není od chytání

Reagovat
pistacik11

Tak pri tom góle ani nemal nárok

Reagovat
Furia Ceca

Úplně stejný jak poslední zápas s Alexem. Nikoho absolutně nezajímá, co se děje na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty to je škoda

Reagovat
Furia Ceca

OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Reagovat
10

Stephan

Reagovat
Benesse

Reagovat
Benesse

No nič LIchty musí ešte sezonu ostať

Reagovat
10

Stephan globálně dost nedoceňenej hráč...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Link na oslavy či pohřeb - jak se to vezme?

Reagovat
Benesse

1a9523db5486ae814f3707407dd70b545e9c5a90

Reagovat
pistacik11

Dnes zápas v znamení konca dvoch legiend juventusu. Vďaka Stephan za skvelé služby, vždy 110% nasaďenie. Ale tak Gigi, to je fakt sila, dlho som nedal žiadny status o futbale na fb, ani keď sme hrali finále, ale tento chlapík si to zaslúži. Hráč vďaka ktorému som sa stal brankárom, ktorý má čo sa týka športu asi najviac ovplyvnil a motivoval.

Vďaka Gigi, si proste kráľ

Aká náhoda, že aj ja po tejto sezóne dávam rukavice na klinec, a dohodol som sa s trénerom, že od novej sezóny si idem vrátiť chuť do futbalu v útoku. Snáď mi to pôjde lepšie ako v bráne

Reagovat
brenk

možno aj Gigi chce ísť nahradiť Neymara do PSG ak by odišiel

Reagovat
10

ty holky zmoklý, samej gentleman tam

Reagovat
smazaný uživatel

Poučení do příště, berte vysoký čísla, ať tam pak nemusíte stát v dešti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz:

Taky přímý přenos na Sport 2 končil nastupujícím Bernardescim pro medaily? Já na to teď koukal ze záznamu a je to tam useknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten adidas dělá čím dál hnusnější dresy!

Vypadaji jak Krteček v lacláčích Zlatej Niké nebo Kappa

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Rip

Pome Inter 1:3

Reagovat
Gimme

Doufám, že dnes Chievo sestoupí

Reagovat
Dejwa

Škoda.. vypadá to na Crotone

Reagovat
Pipo123

Strašne sa teším na dnešok, ten team pod Inzaghim viac krát ukázal že vie zvládať ťažké zápasy, či už proti Juve alebo AS,. Ak aj prehráme, tak hlavné čo chcem je aby hráči nechali na trávniku všetko. FORZA SS

Reagovat
pistacik11

Hlavne De Vrij sa môže rozhodnúť s kým chce ísť do LM

Reagovat
Inter Eterno Amore

tip EF 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to teda je ak Inter vyhrá ide on do ligy majstrov veď bude mať tolkoiato bodov ako lazio tam sa rozhoduje lepší vAjomny zápas alebo ako?

Reagovat
Inter Eterno Amore

jo vzájomný

Reagovat
Artaxerxes

To jsou nervy zas, a to jsem si myslel, že jsem se přesvědčil, že jsem na to rezignoval už

Reagovat
smazaný uživatel

Kalinic v základe. Gatuso len dokazuje, že nieje žiadny tréner len motivátor

Reagovat
Lech

5-1, prave ti ukazal ze rozumi fotbalu a ty ne

Reagovat
smazaný uživatel

prave si ukazal, ze netusis o com som pisal a futbal akoze sledujes aby ludia nezistili ze si gej

Reagovat
Lech

Ses marnej jako Jose13 a za monitorem ne jinak

Reagovat
FORZAMILAN

Čala perfektní přímák

Reagovat
CubONE

No zatial najlepsi Hakan a tanecnice.

Reagovat
Yanek

Kdyby neslavil tak se asi poseru

Reagovat
Grahf

ako to vlastne teraz je? Ak inter vyhraje, tak skončí štvrtý?

Reagovat
Coutinho10

přesně tak....1. vzájemný zápas remíza 0:0, takže stačí vyhrát a LM jistá

Reagovat
Dejwa

Candreva a jeho poslední šance

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos. De vrij, Radu - Marusic, Murgia, Leiva, Milinkovic, Lulic - Anderson - Immobile

Reagovat
10

čistej průměr...snad to dáte

Reagovat
Pipo123

Tato zostava vam 90 minut nedovolila strelu na branu, myslim ze tam bolParolo este

Reagovat
10

a kolik to skončilo?

Reagovat
10

Lukaku, Alberto, Parolo...a De Vrij nebyl hráč Interu

Reagovat
Deki

Jako že máme po všech těch trapárnách docela dobrou šanci na LM, je pěkná realita. Tipovat snad ani nejde, chci je alespoň vidět jezdit po prdeli.

Tenhle zápas může rozhodnout o mnohém.

FORZA INTER

Reagovat
Dejwa

Odjezdit to je základ, ostuda snad nebude to bych se nasral

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes s časovým posunem, tak snad mě nenaserou

Reagovat
10

Ramos jde taky do Interu?

Reagovat
olis

Inter este nenastupil na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

a je po sezone

Reagovat
10

gól roku

Reagovat
mato Kreator

lazio

Reagovat
Benesse

Tak ten by trafil asi rohovú zástavku keby tam nebol Perišičov xicht

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme Lazio

Reagovat
Coutinho10

celkem komplikace Inter

Reagovat
snuff24

fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Na ktoru picu dva Schicka na kridlo, toto nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho tipujete na Zlatou popelnici za tuhle sezonu??

Schick je podle mě, vzhledem k pořizovací ceně hóóóódně vážnej kandidát.

Nenapadá mě nikdo jinej, kdo by stál ranec a byl k ničemu

Reagovat
10

Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávaji to jen zahraničním?

Reagovat
10

ne

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že jo

Reagovat
10

ne, dřív to vyhrál třeba Vieri nebo Legrottaglie...hlavně už nedělá RAI, dělá to nějakej blog, takže už to nemá takovou váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Já pamatuju Mela a loni Gabigola

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

to už je úplně jiná anketa, tyhle asi fakt berou jen zahraniční hráče, narozdíl od tý originální zlatý popelnice (Bidone d'Oro)...to mi přijde o hovně

jinak když už z těch zahraničních, tak spíš než Schickovi, kterej hrál semifinále LM a byl několikrát zraněnej, bych to dal Silvovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si mimo chlapce

Reagovat
pistacik11

Ten isto nie

Reagovat
10

s ohledem na očekávání a cenu byly jeho výkony po většinu sezony nejtrapnější, nikoho tak výraznýho nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

kolko si ty videl zapasov AC moj? Bol tragicky prve zapasy a v systeme na 3ch obrancov ale potom tahali snuru s minimum inkasovanymi golmi takze Bonucci urcite nie

Reagovat
10

viděl jsem dost zápasů a sestřihy každý kolo, nevybavím si obránce, co by byl přímo podepsanej pod tolika gólama

Reagovat
smazaný uživatel

skoda casu sa stebou vobec bavit

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

André Silva, Kalinič nebo ten Schick no

Reagovat
smazaný uživatel

ty 2 byli proti Schickovi dost gólový. Mě to vychází na něho

Reagovat
Dejwa

To je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

s touto komediou si LM nezasluzia

Reagovat
Lech

Florenzi lita ve hvezdach tvl, hrozny bek

Reagovat
smazaný uživatel

Perrotiho vyjebane sebcenie mi lezie totalne na nervy

Reagovat
Ferguson6

Keď vidím toho rozhodcu, tak to vyzerá, že Inter do tej LM nejako pretlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rete

Reagovat
snuff24

VYMRDANCIIIII

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
10

chudák Handa, měl by s sebou aspoň na efekt hodit

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

dopice zrusit ten tim plny zufalcov. nam da gol aj upratovacka. ale Samir ju velmi pekne pozoroval tu loptu

Reagovat
pistacik11

Tak to nemal šancu chytiť, urobil krok do druhej strany, to už sa ti ťažko potom hádže

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

ano to hej. len ked on toto tak casto robi, ze uz mi to vadi :)

Reagovat
snuff24

jsem rád že hrajem jako piče aspoň to bude pěkně zaslouženě a bez pachutě

Reagovat
smazaný uživatel

handanovicov klasicky look za loptou

Reagovat
smazaný uživatel

Manolaaaaaaas, ukazal mantakom v utoku ako dat gol

Reagovat
Tomanatura

Interr nahazel za poslednich par mercat strasne miliony do stredni zalohy a stejne je tam Lazio prehrava vic nez Crotone. Ten tym je tak spatny to neni mozne. Kolik souboju vyhraje Inter a kolik Lazio? Jim se do te LM ani evidentne nechce.

Reagovat
Pipo123

Super polcas od nas, len skoda zahodenych sanci, hlavicka SMS a to co prepalil Ramos, do kazdeho suboju ideme na 100%, paci sa mi aj Murgia. snad to neposereme, btw Anderson a jeho sprint pri gole nieco neskutocne

Reagovat
cresposuper

Vecino hrajuci na Milinkovica je vysmech...Brozovic to v strede drzi sam.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter je otrasný. Okrem gólu po rohu a jednej šanci po chybe Lazia nemali vôbec nič. Nulová hra..

Reagovat
Tomanatura

To proste nepochopis. Stejne jako vcera UTD, dneska Inter. Zapas pri kterem tam musis nechat dusi a makat a oni tam postavaji a obcas nekdo pobehne. Mne nerikej ze toto je taktika, proto by se tam Spalleti tak nevztekal. Dopice berou 4x vic nez hraci Lazia, ale ten rozdil je naprosto markantni. Lazio zapne a je z toho gol. Inter se prohaluzoval k vyrovnani.

Reagovat
lnterista

Nemyslim ze nemakaji ale kdyz Candreva a Vecino jsou uplne k nicemu tak je to tezky v takovych zapasech

Reagovat
Tomanatura

Vzsyt sou lini na krok

Reagovat
10

Lazio je nejtvrdší tým v lize, Inter jsou naopak dost softíci, bez míče jsou úplně v prdeli, tam vidím hlavní rozdíl

Reagovat
lnterista

V te zaloze je rozdil neskutecny a Icardi pokracuje v zahazovani

Reagovat
Pipo123

Stale si myslite ze Marusic je priemer? Ved on je vsade, tu pravú stranu uplne opanoval, ci v obrane tak aj v utoku

Reagovat
pistacik11

Ovládol

Reagovat
Coutinho10

tak pokud se nestane zázrak, tak Inter zase bez LM

Reagovat
10

Inter zahraje vždycky dobře jen v zápasech, kdy to od nich vůbec nečekám. Dneska hrajou jako kdyby už měli LM jistou od března, nechápu...

Reagovat
Pipo123

Docela dobre k hracom Interu odstupujeme, tiez ma prekvapuje fakt ze sa viac tlačíme dopredu, vyzera to ako keby Inter bránil remizu a nie Lazio

Reagovat
cresposuper

Vsak hrate na brejky ako vzdy..my proti tomu celu sezonu nevieme hrat.

Reagovat
10

zatím možná, ale nepředbíhal bych, vy jste schopný všeho, ne náhodou jste v sezoně dostali skoro 50 gólů a dostali 6 gólů od Salzburgu

Reagovat
Pipo123

Problem je koncentrácia, hraju dobre a potom to vsetko pohebu, dnes to posral Lulic a De vrij,

Reagovat
10

spíš to posral Inzaghi, Lazio defenzivně nemá na to, aby hrálo 40 minut jen do obrany

De Vrij už jen hasil špatnou rozehrávku Strakoshy, Lulić je výmaz, to není nic novýho...

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Rocchi to pěkně kurví ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli skriniar zustane tak by mel byt kapitanem, maka nadava vsem a icardi stoji a hovno robi kokot jeden namysleny.

Reagovat
Deki

nezůstane ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

radsi at odejde icardi

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemoze byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodca nezvlada vobec

Reagovat
10

úplně to kurví, píská každou blbost, za všechno karty...kdyby to pustil, tak to má úplně jiný grády

Reagovat
10

vidíš Pipo, že se to celoroční brečení nad VARem vyplatilo

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze je pravy cas na prodej icardiho dokud ma nejakou hodnotu pristi rok to muze byk uplne jinak.

Reagovat
Deki

zas bych nepřeháněl. ale taky už jsem spíš pro jeho odchod. bohužel Ausilio připravuje nový kontrakt s výkupkou 160 mega. nevim, kdo to může dát..

Reagovat
smazaný uživatel

psg, city, utd, real, barca

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil někdo střídání? Candreva a Rafinha mají zdravotní problémy?

Reagovat
10

De Vrij začíná

Reagovat
pistacik11

Teraz to začína mať grády

Reagovat
Coutinho10

Icaaaaardiiii

Reagovat
olis

Reagovat
Ferguson6

De Vrij si chce zahrať v LM?

Reagovat
lnterista

Zapletka

Reagovat
10

klasika Lazio

Reagovat
Dejwa

Tyvole a hrajem!

Reagovat
Deki

jestli rozhodne Rano, tak se poseru

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo Goooaaaaal

Reagovat
sinter

komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Inteeeeeeeer

Reagovat
lnterista

Icardiiiiiiiii

Reagovat
vilp

Reagovat
olis

Reagovat
Mihal

Choj do pice ja neverim

Reagovat
pistacik11

Ti musí jebať Lazio

Reagovat
RKBoy

pome Inter,aspon vy!

Reagovat
Dejwa

Joooo VECINO!!

Reagovat
mastakillah

Inter

Reagovat
GEGE

Zkurvene Lazio

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomanatura

Toto proste nepochopis

Reagovat
LesyJePan

Lazio

Reagovat
10

pacienti...Salzburg 2.0

s jejich obranou prostě není šance, aby se 30 minut před koncem zápasu snažili uhrát jen defenzivně a mohli rezignovat na ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

Pazza inter Amala!!!

Reagovat
Benesse

Inter upletie aj z hovna bič ale Lazio ty vole takto si to zase pojebať....

Reagovat
RKBoy

že niečo takéto napíše zrovna fanúšik Juve.

Reagovat
Benesse

Pri Juve sú to skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santon do hry pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Mohol by to ešte Škriniar nejako dať na Greška

Reagovat
olis

no nevadi, aspon mozme skusit Inzaghiho ked Sarri odide

Reagovat
cink

Neuvěřitelný , hlavně udržet prosím

Reagovat
Coutinho10

Icardi skoda mohla bekt pojistka

Reagovat
Greny

toto rozhodci moc nezvladl

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné fakt ale paráda

Reagovat
LesyJePan

Inter je tam DE VRIJ TO DOKAZAL

Reagovat
cink

Pico jooooooooooooooo jooooooooooooooo jooooooooooooooo jo9 je to tam je to tam

Reagovat
REPLIKATOR

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

co vam jebe.neskutocne! som im neveril vobec, ale sme tam!

Reagovat
Deki

Pro Lazio hodně krutý... Ale jsme tam!

Reagovat
10

Inzaghi slušně prokoučovaný...i s tím De Vrijem, jak to asi mohl na konci vnímat?

Za celou sezonu s ohledem na možnosti by si to asi Lazio zasloužilo o trochu víc, neměli takový delší výpadky jako Inter, ale rozhodla větší kvalita hráčů, která prostě u Interu je. Psycho jsou každopádně oba týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ted musi byt v kadru poradna cistka ale nevim jestli ausilio je ten spravny na to.

Reagovat
cink

Borja Vecino ranochia Santon Ambrosio elder

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ranocchia je dobry nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ambrosio taky

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA LAZIO ,na olimpicu sa o ligu majstrov nebudeme s nikym delit ...SKRINIAROVI som to prial...v Milane bude po 100 rokoch vysvietene san siro aj utorky a stredy

Reagovat
smazaný uživatel

aj stvrtky

Reagovat
cink

Aj čtvrtky

Reagovat
smazaný uživatel

OH YEAH OH MY GOD OH MY LUCIANO Tak nakoniec nákupy budú a snáď aj nová éra! FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

Pipo se zabil?

Reagovat
Pipo123

Ja to beriem v pohode, nie som maniak do LM, skor ma mrzi ze bez LM asi odide SMS

Reagovat
smazaný uživatel

ako klobuk dolu pred sezonou Lazia, tak ofenzivny futbal plny golov je radost pozerat, podla mna odide viacero hracov

Reagovat
snuff24

Super, že to tak bereš ale určitě mě to za vás dost mrzí. Každopádně je pravda že pro Lazio je LM příjemný bonus a takový sen, ale pro Inter je to otázka bytí.

Reagovat
DelPiero137

Nic kontroverzne co ovplyvnilo zapas Lazio-Inter? Vsetko vramci kostolneho poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca dost nezvladal

Reagovat
cink

V Itálii jsou jiné týmy které uplaceji. Třeba Juve

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

o kontroverzich s tvym nckem bych tu moc neprudil

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Vrij je uz na 100% iste ze ide do interu? alebo to je len take ze mozno

Reagovat
smazaný uživatel

100pro

Reagovat
smazaný uživatel

a Cancella neudrzime?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ale ted kdyz je CL tak mozna i joa a jeste tomu napomaha fakt ze se valencia zajima o edera. Rozhodne by takoveho hrace mel inter vykoupit je dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Lazio ale prial som to obom, mali tam byt na ukor AS

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Laziu by LM slušela víc. .

Reagovat
cink

Tvoj tatko rekords

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím řeči tvého kmene

Reagovat
smazaný uživatel

Oh nooooooo

Reagovat
cink

Hlavní je hrát ligu mistrů pravidelně, i kdyby se první dva roky mělo vypadnout ve skupině. Musí se z interiéru udělat znova značka , aby hráči chtěli za nás hrát.

Reagovat
cink

Koho z "hvězdných hráčů" by jsme měli prodat? Perisic?

Reagovat
smazaný uživatel

candreva, Rano, Eder, D'Ambrosio aj ked ten si to nezasluzi ale bohuzial na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

icardi jednoznacne a kapitanska paska skriniar

Reagovat
smazaný uživatel

A koho dáš místo Icardiho?

Reagovat
smazaný uživatel

prijde martinez a pise se o luisi suarezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím jen ne Suareze (to už zlatý Icardi), a jít do sezóny s 20 letým hráčem, který ještě v evropě nehrál je celkem risk. Navíc s tím, jak je umíme zapracovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

risk to je ale je to jen muj nazor a pro me je dulezitejsi skriniar jak icardi ale nechame to na mistrovi ausiliovi

Reagovat
smazaný uživatel

Se Skriniarem, nicméně si myslím, že by měl zůstat i Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

jo muze byt ale jestli by mel jeden z nich odejit ja jsem pro icardiho inter potrbuje pohyblivjejsiho utocnika a ne typka co ceka cely zapas ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá jedině souhlasit.

Reagovat
cink

náš nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Do vápna ano :-)

Reagovat
cink

Nevěřím že icardi odejde. . On je internista

Reagovat
smazaný uživatel

Sme tam!

jooooooooooooooooooooooo

Reagovat
cink

Mimochodem je stoprocentní že budeme ve čtvrtém koši. Plzeň bude s největší pravdep

Reagovat
cink

Plzeň bude s největší pravděpodobností v třetím

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tim, co ma najlepsieho obrancu na svete- Mirandu, musel postupit do LM, dakujeme Miranda

Reagovat
Koubinhor

ten první gól Marušiče to byl teda fíkus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele