Serie A - preview 31. kola

07.04.2018, 08:58, aktualizováno 08.04.2018, 08:36
Previews
Juventus vyhrál v Beneventu a čeká na odpověď Neapole, ta je favoritem souboje s Chievem. Inter Milán hraje v Turíně a zajímat ho bude i výsledek z Udinese, kde se představí Lazio. AC Milán poměří síly se Sassuolem, dnes se bude hrát také ve Veroně a Crotone...
Turín FC - Inter Milán  (neděle 12:30)
Těžké utkání má před sebou Inter Milán, který se rve o čtvrté místo zaručující Ligu mistrů. Nerazzurri totiž cestují do Turína k nepříjemnému zápasu proti tamnímu FC. Vzájemná bilance je v posledních pěti lety velmi vyrovnaná, o čemž svědčí poslední dva zápasy, které skončily plichtou.

Pro Inter Milán je teď každé utkání jako finále. Osm kol před koncem stále drží klíčovou čtvrtou pozici, ovšem na Lazio má jen dvoubodový náskok, takže jakákoliv další ztráta může být osudná. Ve hře je samozřejmě i třetí pozice, na kterou Inter ztrácí jen bod.

Nerazzurri si v minulém kole připsali bezbrankovou remízu s městským konkurentem AC a nutno podotknout, že to byla spíše ztráta. Zejména Mauro Icardi měl minimálně tři stoprocentní šance, jenže branka Gigiho Donnarummy jako by byla zakletá. Forma Interu každopádně není špatná, Spallettiho svěřenci prohráli za posledních deset kol jen jednou, na druhou stranu mají na svém kontě poměrně vysoký počet nerozhodných výsledků. Inter ve 31.kola čeká náročný soupeř, s Turínem je to vždy velmi vyrovnaný zápas a i tentokrát se očekává, že zápas může rozhodnout každá maličkost.

Granata měla před sezonou zcela jiné cíle, než se plácat ve středu ligové tabulky. Po čtyřech porážkách ale přišlo konečně zlepšení a ve dvou zápasech po sobě si Turín nejenže připsal šest bodů, ale také dohromady nastřílel osm branek! Odnesli to Cagliari a Crotone a Mazzarriho svěřenci si teď brousí zuby na Inter Milán.

Domácí ekipa bude postrádat zraněnou dvojici Molinaro, Lyanco a k dispozici nebude Mazzarrimu ani potrestaný Rincón. To Inter je v lepším rozpoložení a na marodce má pouze stopera Ranocchiu.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - N'Koulou, Burdisso, Moretti - De Silvestri, Baselli, Acquah, Obi, Ansaldi - Iago Falqué, Belotti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Miranda, D'Ambrosio - Gagliardini, Brožovič - Candreva, Rafinha, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.84 - 3.52 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - Bologna FC  (neděle 15:00)
Velmi důležité utkání má před sebou Crotone. To se v případě vítězství nad Boloňou může bodově dotáhnout na sedmnáctý SPAL. Má to však jeden háček, domácí za posledních deset kol slavili výhru jen dvakrát.

V březnu si Crotone nečekaně vyšláplo na Sampdorii, kterou smetlo 4:1, ale v dalších zápasech na to nedokázalo bodově navázat. Zengovi hoši padli s Římem, Fiorentinou i Turínem a dál se plácají v sestupovém pásmu. Na SPAL však ztrácí jen tři body, takže šance na záchranu je stále reálná. A domácí si věří, neboť přivítají soupeře, kterého už letos porazili. V Boloni totiž Crotone senzačně slavilo výhru 3:2.

Zatímco domácím půjde o hodně, hosté mohou hrát uvolněně. Jistotu záchrany sice nemají, ale těžko si představit, že o prvoligovou příslušnost přišli. Na jedenáctém místě mají na Crotone jedenáctibodový náskok. A rozhodně se nedá říci, že by byla Donadoniho ekipa bez formy. Boloňa sice čtyři kola v řadě nevyhrála, ale naposledy dokázala obrat o body oba římské velkokluby.

O senzační výhře Crotone na půdě Boloni již šla řeč, oba soupeři spolu odehráli několik zápasů a celkově můžeme říci, že je vzájemná bilance vyrovnaná.

Walter Zenga bude postrádat hned několik hráčů, na marodce totiž zůstávají Benali, Budimir, Markovič, Nalini i český stoper Simič. Jeho protějšek Roberto Donadoni má o poznání méně starostí, protože k dispozici nebude mít pouze Gonzaleze.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni,Capuano, Ceccherini, Martella - Stoian, Mandragora, Rohden - Ricci, Trotta, Simy
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, Helander, Masina - Poli, Pulgar, Donsah - Verdi, Palacio, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.22 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hellas Verona - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Hellas i Cagliari budou mít co dělat, aby si udobřili své fanoušky po fiasku z minulých kol. Především veronský celek za tři kola inkasoval hrozivých jedenáct branek, aniž by se sám střelecky prosadil. A pochopitelně půjde o hodně, neboť oba celky bojují o záchranu.

Hůře je na tom domácí ekipa, které po třiceti kolech patří předposlední místo. Situace Hellasu ještě není kritická, čtyřbodové manko se dá dohnat, ovšem je potřeba začít vyhrávat. V minulých třech kolech se to svěřencům trenéra Pecchii vůbec nepovedlo a fanoušci veronského klubu museli skousnout jednu potupnou porážku za druhou. Nejprve dostal Hellas před vlastními fanoušky napráskáno od Atalanty 0:5, následně neuspěl na Interu, kde prohrál 0:3 a vrchol přišel na půdě Beneventa, kde prohrál opět o tři branky. Suma sumárum jedenáct inkasovaných branek za tři zápasy a pochopitelně žádný bodový zisk. Kouč Pecchia věří, že se jeho svěřenci z debaklů otřepají a proti Cagliari předvedou zcela jiný výkon.

Ani Cagliari v uplynulých týdnech nepotěšilo své fanoušky. Také hosté obdrželi před vlastními diváky těžký debakl, od Turína inkasovali čtyřikrát a padli také v Janově s FC (1:2). Sardinskému celku patří patnácté místo s pětibodovým náskokem před osmnáctým Crotone. Na první pohled se to zdá jako bezpečný náskok, ale samozřejmě Cagliari ještě nemá vyhráno. Cagliari ovládlo první letošní vzájemný zápas, když na Sant'Elia zvítězilo těsně 2:1. O branky se podělili Ceppitelli a Faragó.

Oba celky hlásí několik absencí. Hellasu nepomohou zranění Matos, Heurtaux a Kean, zatímco hosté musejí oželet starty Cigariniho, Joaa Pedra, Andreolliho i zmiňovaného Ceppitelliho.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Ferrari, Caracciolo, Vukovič, Souprayen - Romulo, Calvano, Valoti, Aarons - Verde, Petkovič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Pisacane, Castan - Faragó, Ionita, Barella, Padoin, Lykogiannis - Sau, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.32 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Neapol v minulém kole zaváhala a její trápení pokračuje. Zatímco Juventusu Turín v lize nedochází dech, Partenopei zatím síly spíše ztrácejí. V neděli odpoledne se na stadionu San Paolo objeví hráči Chieva, kteří by rádi co nejdříve slavili záchranu.

Pomalu se začíná zdát, že Neapol ani tento rok neukončí nadvládu Juventusu. Že to Stará dáma opět dokáže. Ke konci sezony totiž Neapol působí dojmem týmu, kterému zásadně dochází síly. A to už se tým trenéra Maurizia Sarriho nemusí soustředit na více soutěží. Zvolil si jasně, prioritou je šampionát. Ale ani v něm se Neapoli už nedaří tak, jak by bylo zapotřebí.

Neapol za posledních deset ligových střetnutí už třikrát ztratila body. Prohrála s AS Řím a remizovala Interu Milán, přičemž oba týmy se dají považovat za velmi těžké soupeře. Nejhorší ale bylo minulé kolo. Neapoli nevycházelo prakticky nic a na to, jak velkým favoritem proti Sassuolu byla, zklamala na celé čáře. Výsledný bod, který musel až v 80. minutě zachraňovat vlastní brankou domácí obránce Rogerio, je prostě málo.

Partenopei ztrácejí na Juventus už čtyři body a ještě je čeká vzájemná konfrontace. Do té doby by s prvním týmem tabulky chtěli držet krok, ideální jeho náskok zmenšit. Utkání s Chievem by jim k tomu mohlo pomoci, protože veronský celek neporazil Neapol už tři a půl roku. Přesto to Partenopei nebudou ani s podporou vyprodaného San Paola mít vůbec jednoduché.

Ředitel Radio Kiss Kiss Napoli Valter De Maggio k tomu řekl: "Je jasné, že minulé kolo a remíza se Sassuolem hodně mrzí a mnohé nám zkomplikovala. Tým se ale musí sebrat a začít opět naplno vyhrávat. Nesmí se vzdát až do té doby, dokud nebude o všem rozhodnuto. Juventus stále může několik bodu ztratit. Všichni v klubu se teď soustředí jen na přítomnost a to, co tým bezprostředně čeká, všechno ostatní jde stranou," dodal De Maggio.

Do hry proti Chievu nenastoupí s určitostí dvojice vykartovaných hráčů, kterými jsou Jorginho a Raul Albiol. Na jejich místa by měli být nasazeni Diawara s Chirichesem. Do základu se zřejmě vrátí kapitán Marek Hamšík, který naposledy začal jen na lavičce. Trenér Rolando Maran dost možná opět nasadí sestavu se čtyřmi záložníky a dvěma útočníky. Šanci by měl dostat Depaoli, neboť Cacciatore je mimo hru kvůli kartám.

V kádru Chieva je několik hráčů, jejichž osud je protkán s Neapolí. Do týmu by měl přijít už v létě útočník Roberto Inglese a opačným směrem teprve nedávno putoval Giaccherini. Chievu se ani s ním moc nedaří, protože Mussi Volanti aktuálně tráví duben až na 14. místě. Ještě nedávno byli navíc sestupové propasti mnohem blíže a teprve výhra nad Sampdorií jim dodala klid.

Útočník Inglese k ní poznamenal: "Ty body jsme hodně nutně potřebovali, protože se nám opravdu nic nedařilo a měli jsme pocit, že naše snaha vychází naprázdno. Teď můžeme zase dýchat o něco volněji. V minulém kole se nám nepovedlo vyhrát, i když jsme k tomu měli hodně blízko. Hodně nás mrzí, že jsme inkasovali až v závěru a navíc v početní převaze. Ale to je fotbal, teď se už nemůžeme ohlížet a řešit, co bychom udělali jinak. Naším cílem je Neapol a dobrý výsledek."
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Diawara, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Tomović, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj, Giaccherini - Stepiński, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.94 - 23.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (neděle 18:00)
Topící se Udinese se každý dalším kolem stále více přibližuje propasti, kterou má už velmi blízko. Trenér Massimo Oddo už otevřeně může přemýšlet o krizi, kterou se v neděli odpoledne ještě pokusí prohloubit Lazio Řím.

Lazio není radno podceňovat. Naposledy se v plné parádě ukázalo v Evropské lize. Na Stadio Olimpico se dostavil Red Bull Salzburg a zpočátku se jednalo o hodně vyrovnanou partii. Postupem času ale hostům docházela šťáva a projevilo se to také na hře. Lazio svému hostu pořádně zatopilo a vstřelilo mu nakonec hned čtyři branky. Dvě sice Lazio dostalo, ale k postupu má před odvetou mnohem blíž.

Lazio tak zůstává jediným italským týmem, který si v tomto týdnu vytvořil dobrou pozici pro odvetu. Juventus i AS Řím prohráli, Neapol už dávno v pohárech nefiguruje. Ani v Serii A to není vůbec zlé. Lazio je sice až na pátém místě, ale Liga mistrů je hodně blízko. Přesněji řečeno ztrácí tým trenéra Simoneho Inzaghiho na čtvrtý Inter jen jediný bod! Může za to také minulá kanonáda do sítě Beneventa, kterému Lazio nadělilo dokonce šest branek!

A je jasné, že hráči jsou v těchto týdnech velmi spokojení. Obránce Dušan Basta prozradil: "Máme za sebou velmi povedené zápasy. V lize se nám povedlo sehrát hodně atraktivní duel a připsali jsme si tři body, což zvedlo naše sebevědomí také v Evropské lize. Salzburg byl hodně nepříjemným soupeřem, ale věřím, že se dokážeme v odvetě předvést alespoň podobně dobře a postoupíme. Hlavní teď je, abychom se nenechali překvapit a na Udinese nastoupili podobně," míní Basta.

Udinese už dlouhých sedm utkání strádá a nezískalo z nich ani jeden bod. Za posledních deset duelů se radovalo z výhry jen jednou, když porazilo Janov. Jak se na začátku zdálo, že trenér Oddo bude tím správným mužem, který z Udinese vytvoří mladý a schopný tým, aktuální situace mu příliš nefandí. V minulém kole Udinese taktéž prohrálo. Dvě branky dostalo od Fiorentiny a její obranu naopak nepřekonalo ani jednou.

K tomu trenér Oddo poznamenal: "Prožíváme poměrně těžké chvíle, kdy se nám nedaří téměř nic. Všechno, co děláme, dopadá v náš neprospěch. My se ale nesmíme vzdát. Věřím v tento tým a jsem si jistý, že již brzy překonáme naše problémy. Potřebujeme být pozitivnější a před bránou soupeře dravější," míní Massimo Oddo.

Mladý trenér a někdejší stratég Pescary bude v zápase s hostujícím Laziem postrádat trojici zraněných hráčů, kterými jsou zkušení Angella, Fofana a Behrami. Marodka Lazia se ale také vyprazdňuje jen velmi pomalu, takže jsou na ní stále ještě obránci Lukaku, Marušić, Wallace a také Caceres, což trenéra Inzaghiho těšit rozhodně nemůže.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Nuytinck, Danilo, Samir - Widmer, Balić, Barák, Jankto, Adnan - de Paul - Maxi Lopez
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Murgia, Lulić - Milinković-Savić, Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.93 - 3.82 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (neděle 20:45)
AC Milán po dvou ztrátách potřebuje opět zabrat, aby ještě oživil naděje na čtvrté místo. To se milánským výrazně vzdaluje, osm kol před koncem ztrácejí osm bodů. Proti Sassuolu tak nic jiného, než tři body neberou. Neroverdi ale už čtyři zápasy nenašli přemožitele a sérii chtějí natáhnout i na San Siru.

Sassuolo se po svém postupu do Serie A stalo postrachem Milána, nicméně v posledních dvou letech se vzájemná bilance přeci jenom překlopila na stranu slavnějších Rossoneri. AC vyhrálo předchozí tři střetnutí, přičemž dvakrát v řadě uspělo na Cittá del Tricolore.

Tentokrát se bude hrát na San Siru a zde Milán se Sassuolem prohrál jen jednou v roce 2015. Dvě branky tehda obstarali Nicola Sansone a Simone Zaza. AC Milán bude v zápase velkým favoritem. Pod trenérem Gattusem se herně i výsledkově zvedá, byť v posledních dvou zápasech nedokázal vyhrát. Nejprve prohrál v Turíně s Juventusem 1:3 a posléze přečkal šance Interu a v milánském derby remizoval 0:0.

Zatímto pro AC vypadá na další nepovedenou sezonu, byť zisku čtvrtého místa se Gattusovi svěřenci stále nevzdávají. Ona čtvrtá pozice je již poslední možností, jak se do milionářské soutěže vrátit, neboť z Evropské ligy Milán už vypadl.

Sassuolo má samozřejmě zcela jiné starosti. V této sezoně se mu nedaří podle jeho představ a stále nemá jistotu záchrany. Situace je sice lepší, Neroverdi mají před osmnáctým místem pětibodový náskok, ale vyhráno ještě nemají. Kouče Iachiniho může těšit aktuální forma, Sassuolo už čtyři zápasy v řadě neprohrálo, na druhou stranu porazit dokázalo jen Udinese. Milánu budou chybět krajní obránci Ignazio Abate a Andrea Conti. Posila z Atalanty Bergamo zatím neměla možnost naplno ukázat svůj potenciál a kvůli zranění ještě dlouho neukáže. Poměrně rozsáhlá marodka trápí i tým trenéra Iachiniho. Trojice Letschert, Goldaniga, Berardi má zdravotní potíže, zatímco Magnanelliho a Adjaponga do hry nepustí trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, André Silva, Calhanoglu
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Acerbi, Peluso, Dell'Orco - Lirola, Missiroli, Sensi, Mazzitelli, Rogério - Babacar, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.54 - 7.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Juventus FC  (sobota 15:00)
Juventus Turín naposledy navýšil svůj náskok na druhou Neapol a dost možná učinil zásadní krok směrem k mistrovskému titulu. V Lize mistrů se mu ale vůbec nedařilo a proto vítá dalšího soka. Tím totiž bude poslední tým tabulky, maličké Benevento.

Stará dáma v minulém kole zvládla utkání s AC Milán a se svým sokem si poradila díky skvělému závěru hladce 3:1. Teď se pokusí navázat na úspěšné utkání a uspokojit fanoušky, které naposledy v Lize mistrů příliš nepotěšila. Juventus sehrál výtečné utkání s Realem Madrid, ale v duelu těchto dvou tradičních velikánů pohárů jasně tahal za kratší konec. Možná ne herně, jelikož přes mnoho absencí dokázal být Realu poměrně vyrovnaným sokem.

Výsledkově ale na Real naprosto nestačil a především pak dostal lekci z produktivity. Utkání ovlivnila červená karta pro Paula Dybalu, ale především jej ovlivnily dvě parádní branky Cristiana Ronalda, rozdílového muže číslo jedna. Juventus se do Madridu vydá s hodně nelichotivým výsledkem 3:0 pro soupeře a bude doufat v zázrak. Ještě předtím se ale musí soustředit na ligovou scénu.

Staré dámě patří první příčka s náskokem čtyř bodů, ale byla by chyba Neapol odepsat. A to si myslí také právní zástupce Claudio Pasqualin. "Rozdíl mezi Juventusem a Realem byl naprosto jasný v tom, jak efektivně dokázal Real hrát. Právě v pohárových soutěžích nabírá na síle a v rozhodujících momentech má lepší vítěznou mentalitu. Navíc se zdá, že mnohé opory Juventusu z posledních let dosáhly svého limitu. Teď se ale Juventus musí zkonsolidovat a napnout síly na ligu, protože Neapol se nevzdává," přemítá Pasqualin.

Dobrou zprávu pro trenéra Massimiliana Allegriho znamená zdravotní stav Federika Bernardeschiho, který se zbavil problémů s kolenem a bude k dispozici. Oddech bude zřejmě dopřán Barzaglimu se Sandrem, do hry se nejspíš vrátí Pjanić s Khedirou. Benevento má mnohem věští starosti s marodkou, na níž se vyskytují Viola, Memushaj, Parigini a Sagna. Kvůli karetnímu trestu navíc nemohou hrát Costa s Puggionim.

Přesto vládne po posledním kole v táboru Beneventa optimismus. Čarodějkám se totiž v rámci odloženého 27. kola podařilo zvítězit v klíčové bitvě s Hellasem Verona a do jeho sítě se prosadily třikrát! Po velmi dobrém výkonu začali někteří fanoušci opatrně věřit, že by se záchrana přeci jen mohla uskutečnit. Důležité ale bude, aby se nejednalo o ojedinělý pokus. Což je přesně něco, co sezonu Beneventa dobře charakterizuje.

Benevento navíc trápí hodně špatná obrana. Ta sice naposledy nedostala ani gól, ale ve 29. kole jí Lazio nasázelo hned šest branek. I s nimi má Benevento nejhorší obranu v lize, protože dostalo už 69 branek. A pro Juventus to bude hodně vítaný soupeř na zhojení ran. Benevento se ale nehodlá vzdávat a rádo by bojovalo také proti silnému Juventusu. Alespoň tak to vidí trenér Roberto De Zerbi.

"Jsme moc rádi, že jsme dokázali vyhrát a po skvělém utkání získali tři body. Ukazuje to, že při dobrém načasování a tvrdé práci umíme hrát jako dobrý tým. Taky to ale ukazuje, že se musíme pořád zlepšovat. Hodně mě mrzí, že jsme nedokázali něco podobného v minulosti častěji a někdy zbytečně ztráceli body, které by se teď hodně hodily. Věřím, že i proti Juventusu předvedeme dobrý výkon," dodává trenér De Zerbi.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Brignoli - Venuti, Djimsiti, Tosca, Letizia - Cataldi, Sandro, Djuričić - Guilherme, Iemmello, Brignola
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah - Khedira, Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Dybala - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.50 - 5.37 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Dvěma zástupcům italské kopané se naposledy v Lize mistrů vůbec nedařilo a s prázdnou jel z Barcelony také AS Řím. Ten si nyní bude chtít spravit náladu po nepovedené a smolné porážce, jenže jeho sok nemá v plánu ztrácet body.

Juventus dostal tři branky od Realu Madrid, AS se zase utkalo s jeho věčným rivalem z Barcelony. Stadion Camp Nou byl svědkem vysokého vítězství domácí ekipy v poměru 4:1, k čemuž výrazně pomohly dva vlastní góly Italů. Před odvetou ve Věčném městě čeká trenéra Eusebia Di Francesca náročný úkol. Jednak chce ukázat co nejlepší výkon a ještě se důstojně poprat o šanci na postup, ale především nesmí ztrácet ze zřetele ligovou situaci.

Ta se totiž pro AS nevyvíjí zase tak dobře. Hlavním cílem AS v této sezoně je umístění mezi první čtveřicí, která zajišťuje postup do Ligy mistrů pro příští ročník. Teď je AS na třetím místě, dost daleko od druhé Neapole, ale velmi blízko ke čtvrtému Interu Milán. Ten sice naposledy remizoval s AC, jenže i přesto ztrácí na AS jen pouhý bod! A to je pro Vlky hodně nepříjemná situace. Může za to také fakt, že AS naposledy jen remizovalo s Bolognou.

Někdejší trenér Ezio Sella k Giallorossi podotkl: "Je jasné, že ten tým bude teď trochu rozhozený a vyčerpaný. Bránit Messiho v podstatě nejde, stojí to hrozně moc sil. Naposledy neskóroval asi jen proto, že nebyl stoprocentně zdráv. Jinak je ale výsledek z Barcelony hodně krutý a přehnaný, rozhodně si AS zasloužilo lepší výsledek. Teď je ale čeká Fiorentina a ta je ve skvělé formě. Bude důležité najít správnou taktiku a konečně začít vyhrávat."

AS má na marodce stále Ricka Karsdorpa, který sice začal trénovat, ale na nominaci to ještě dlouho nebude. Zraněn je rovněž Cengiz Ünder, což je pro AS velmi citelná slabina. A jednu má i Fiorentina, neboť Viola nemůže postavit vykartovaného žolíka Federica Chiesu. Ten dostal v utkání s Udinese další žlutou kartu a nebude tak moci nastoupit.

Jinak se ale trenér Stefano Pioli může kochat při pohledu na to, jak se jeho hráčům momentálně daří. Fialky rozjely paradoxně v období po smrti kapitána Astoriho brilantní sérii a možná na jeho počest jsou hnány vpřed. Už pět duelů v řadě Fiorentina vyhrála a navíc se jí daří i v obraně, kde bylo právě Astoriho místo. V těchto pěti vyhraných duelech dostala Viola jen jeden gól!

Naposledy si Viola poradila s Udinese a Zebry pro ni nebyly soupeřem. Tyto tři body jí vynesly současnou osmou příčku, která je hodně blízko Evropské lize. Ještě nedávno se zdálo, že Viola bude spíše bojovat o střed tabulky a nad trenérem Piolim se vznášel ošklivý a demotivující otazník. Aktuálně ale ztrácí Viola na šestý AC Milán jen čtyři body, což je malý zázrak.

O tom mluví mimo jiné také záložník Valentin Eysseric. "Něco se v nás zlomilo. Možná jsme měli víc možností přemýšlet nad sebou, nevím přesně. Ale jisté je, že si fotbal užíváme, že je to naše odpověď a pocta. Baví nás to, máme v sobě impuls a daří se nám. Je skvělé, že vyhráváme, ohromně nás to stmeluje. Věřím, že i proti AS odehrajeme dobrý výsledek, i když to je velmi silný soupeř," uzavírá Eysseric.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Fazio, Manolas, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Defrel
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Dabo, Benassi, Veretout - Gil Dias, Saponara - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.71 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
SPAL se stále zuby nehty snaží udržet se nad sestupovými vodami, do nichž mu nezbývá mnoho. V poslední době ale bojuje a sbírá body díky remízám. Atalanta Bergamo by pro něj ale podle předpokladů měla být příliš velkým soustem.

Atalanta Bergamo sídlí na skvělém sedmém místě a má v plánu dokonce sesadit AC Milán ze šesté příčky. Ta totiž zaručuje Evropskou ligu, do které by se ambiciózní celek moc rád vrátil co možná nejrychleji. Na AC mu schází jen čtyři body, což je velmi přijatelná vzdálenost. Mohla být ještě menší, jenže kromě AC zaváhala v minulém kole také Atalanta a v rámci odloženého 27. kola prohrála.

Body si od ní s poděkování vzala Sampdoria Janov, které stačily branky Caprariho se Zapatou. A celek z Bergama na vlastní půdě ukončil sérii dvou výher v řadě. Atalanta v tomto utkání působila hodně laxně a především v obraně velmi neohrabaně. Po zápase toho litoval i obránce Andrea Masiello, který mluvil o situaci v klubu a náladě v kabině s médii.

"Samozřejmě nás hodně mrzí, že jsme ztratili body, ale možná ještě víc nás musí mrzet způsob, jakým jsme prohráli. Nevycházelo nám vůbec nic a Sampdorii jsme ty branky v podstatě darovali. Všichni jsme zodpovědní, ale za tuto porážku mohou individuální chyby, kterých jsme se zbytečně dopustili. Mrzí mě, že jsem pokazil nahrávku v důležité chvíli a vedlo to až ke gólu. Věřím, že teď dokážeme otočit list a znovu zapneme naplno. Je potřeba, abychom nenechali AC se příliš vzdálit."

SPAL má velmi náročné postavení, protože je až na 17. místě tabulky a na sestupové vody má náskok jen dvou pouhých bodů. Pro něj hovoří fakt, že už pět zápasů v řadě neprohrál, z čehož poslední tři duely dokázal vždy získat bod. V minulém kole hrál proti Janovu a ačkoli byl už ve 28. minutě vyloučen Francesco Vicari, přesto SPAL dotáhl nepříjemné manko a remizoval i v početním oslabení!

Obránce Francesco Vicari tedy z důvodů karet nebude moci nastoupit a jeho místo by měl zaplnit Salamon. Do hry nezasáhne ani zkušené trio Borriello, Mattiello a Dramé. Útočník Borriello má navíc zřejmě už po sezoně. V záložní řadě bychom ale opět měli vidět Jasmina Kurtiće, což je pro trenéra Sempliciho hodně dobrá zpráva.

Hostující Atalantu trápí absence kreativního záložníka Josipa Iličiće a rovněž beka Spinazzoly. Od prvních minut zřejmě opět začne Caldara, Tolói a Gosens, který by měl Spinazzolu nahradit. SPAL zatím hrál s Atalantou jen jednou a body se mezi oběma soupeři nakonec dělily. A to přesto, že Atalanta musela dohrávat bez vyloučeného Freulera.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Cionek, Salamon, Felipe - Lazzari, Grassi, Schiattarella, Kurtić, F. Costa - Paloschi, Antenucci
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Cristante - Petagna, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.83 - 3.65 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (sobota 20:45)
Sobotní várku zápasů 31. kola italské nejvyšší soutěže zakončí prestižní janovské derby della Laterna. Oba týmy v minulém kole zvítězily a pohybují se kolem středu ligové tabulky. Grifové mají se Sampdorií nevyřízené účty, poslední tři derby skončily triumfem Námořníků.

Stadio Luigi Ferraris se má opět na co těšit. Přístavní město zažije v sobotu večer nekompromisní derby. Sampdoria Janov se zmátořila z třízápasové šnůry bez vítězství a poměrně překvapivě vyhrála na půdě Atalanty Bergamo 2:1. Vítězství se nerodilo lehce, tři body pro Blucerchiatti vystřelil až šest minut před koncem útočník Duván Zapata. Sampdoria se díky tomu udržela v kontaktu s dalšími celky, bojujícími o evropské poháry.

Derby znamená pro janovské celky vždy hodně. "Derby je pro fanoušky, je to rodinná záležitost," nechal se slyšet trenér Giampaolo, který k soupeři chová velký respekt. "Janov je solidní tým, který je vždycky ve hře. Zítra očekávám těžký zápas na úrovni soupeře, který hraje hodně fyzicky a ne jen technicky. Mám k němu velký respekt, což jsem říkal i před prvním zápasem," dodal lodivod Sampdorie.

Fanoušci Grifů by se po delší době opět rádi radovali z vítězného derby. Naposledy se jim to podařilo před necelými dvěma lety, kdy vyhráli vysoko 3:0. Dvěma brankami se o to zasloužil Suso a jednou branku přidal Pavoletti. Ani jeden však už v týmu nepůsobí. Sampdoria má v posledních letech ve vzájemných soubojích navrch a vyhrála i první derby této sezony. Pod výhrou 2:0 se gólově podepsali Gastón Ramírez a nestárnoucí Fabio Quagliarella.

Forma Grifů není bůhvíjaká, na druhou stranu sestupové příčky se jim výrazně vzdálily a před třemi dny k tomu přispěla i domácí výhra nad Cagliari 2:1. Janov má na dvanáctém místě desetibodový náskok před osmnáctým Crotone.

Trenér Giampaolo bude postrádat středového záložníka Barreta a mimo hru je také Kownacki. Ani Ballardini nemá k dispozici kompletní kádr. Velosa, Izza ani Galabinova do hry nepustí zranění.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Silvestre, Regini, Murru - Praet, Torreira, Linetty - Caprari - Quagliarella, Zapata
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Spolli, Zukanovič - Lazovič, Hiljemark, Rigoni, Bertolacci, Laxalt - Panděv, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.26 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC30253270:1678
2.SSC Neapol30235264:2074
3.AS Řím30186650:2460
4.Inter Milán301611350:2159
5.SS Lazio30176773:3957
6.AC Milán30156942:3551
7.Atalanta Bergamo30138946:3347
8.ACF Fiorentina30138942:3347
9.UC Sampdoria301451150:4647
10.Turín FC301012845:3842
11.Bologna FC301051535:4235
12.Janov CFC30971424:3134
13.Udinese Calcio301031738:4633
14.Chievo Verona30781528:4929
15.Cagliari Calcio30851728:5029
16.US Sassuolo30781520:5029
17.SPAL 2013305111429:5126
18.FC Crotone30661828:5624
19.Hellas Verona30642025:6222
20.Benevento Calcio30412524:6913

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY DELLA LANTERNA! Zápas,co se vždy vyplatí sledovat!

Doufám,že potvrdíme tři body z Bergama a odčiníme domácí ostudu s Interem!

FORZA LA SAMP!

Reagovat
M11

Juventus XI: Szczesny; Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Alex Sandro; Matuidi, Pjanic, Marchisio; Cuadrado, Mandzukic, Dybala

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Katastrofa futbal, to vyzera skor ako suboj 20 a 19 klubu v tabulke

Reagovat
10

ten rozhodčí je extrémně špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Píská stejně jako Cuadrado hraje. To se pak není čemu divit.

Reagovat
10

ano, v tomhle do zápasu dost zapadá...ono kdyby jenom Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, těch adeptů tam je víc.

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Claudiove pasy

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je po zraneni lepsi Dybala nez pred zranenim.Posledni dobou ho musim pochvalit, momentalne nas tahne, snad bude takhle pokracovat.

Reagovat
10

škoda toho nešťastnýho zápasu s Realem, kde byl blízko i gólu a nakonec se to celý tak posralo

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dal 50 gólů v Serii A v dresu Juventus.

Reagovat
M11

Reagovat
10

očividně nám ten trapas v týdnu nestačil...ten přístup hráčů k tomu zápasu je šílenej, to jsem dlouho neviděl

Reagovat
M11

Uz to same platilo se Spalem.. neskutecne ze s tim Allegri nic neudelal

Reagovat
10

jestli to náhodou už celý neztratil, protože dneska to tak vypadá...

Reagovat
Pinturicchio

Max je odepsany, vždyť tam pomalu není hráč, co by ho neposlal do prdele.

Reagovat
10

vypadá to tak

Reagovat
10

Marotta chiude il caso Allegri: "Allenerà la Juve nella prossima stagione al 100%"

Reagovat
Pettirosso

já doufám, že je to jen politické prohlášení

Reagovat
Pinturicchio

Jak jinak, musí se přece spláchnout do hajzlu i zbytek toho, co se tak složitě budovalo. Na Allegriho si otvírají hubu i hráči, někdo takový vedení vyhovuje, drž hubu a krok a jsi nás člověk. Oni prostě silnou osobnost v klubu nesnesou.

Reagovat
M11

Ten zaver sezony bude asi jeste ''prdel''

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri záležitost. Třetina hráčů neví, že je na hřišti, druhá třetina vyklusává a že se 2-3 snaží hrát, je dost málo. 11 hráčů na place, tým nikde.

Reagovat
10

tohle už má celkem jednoznačně parametry tý poslední sezony v Miláně, akorát v AC v tý době neměl hráče, co to dokázali nějak urvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nezvládne trochu korigovat, tak ještě může přijít o titul.

Reagovat
10

Benatia si asi dělá prdel, minulý kolo s Bonuccim úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri, děláš si srandu? Sundáš Marchsia a Matuidiho s Pjanićem necháš na place? Bože, ať už je konec sezóny.

Reagovat
Pettirosso

kéž by konec sezóny byl něčím kladným.. obávám se, že v létě to zůstane vše při starém.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Když tak pověsím Juve na nějaký čas na hřebík, no.

Reagovat
10

to "bránění" rohů je kouzelný tyvoe

Reagovat
Pipo123

:D

Reagovat
10

to ne snad? já myslel, že mu jde rovnou dát kartu...tragéd rozhodčí

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Paulitooooooooooo

Reagovat
Pipo123

To su penalty, Skoda Benevento, v druhom polčase boli aktívnejší

Reagovat
M11

Jeste neni konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vyrovnají, dočkej času.

Reagovat
10

ta první úplně jasná, ta druhá nebyla

Reagovat
Pipo123

No Ved, VAR zafungoval iba v jednom pripade

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

už to Dybalovi pískají jo?

Reagovat
Pettirosso

Pipita tím divem nejspíš zachránil Allegrimu prdel. Benevento nezaslouženě, jsou lepší.

Reagovat
10

ono proti těm chodcům stačí běhat, Juve hraje v chůzi celej zápas, tam nebyl jedinej sprint

Reagovat
Pettirosso

to máš pravdu, víc naběhaný, než hráči Juve bude mít i pomezní sudí

Reagovat
Largo

Reagovat
10

calma calma...už fakt ne

Reagovat
M11

Uz mam na to slusnou averzi

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole co je zase tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa pěkně zavěsil

Reagovat
M11

Ty kraso COSTA !!!

Reagovat
Il Architetto

Oooooooo ten si ho pěkně volópal.

Reagovat
10

krásně Douglas

Reagovat
Pinturicchio

Ty kokos, Douglaaaaas

Reagovat
olis

na mieste ADL by som sa na to vysral alebo prihlasil klub do inej ligy ak by to bolo mozne, toto nema vyznam ani skusat

Reagovat
Pinturicchio

Holt ta kvalita Juve je pro Neapol moc, no ... a nebreč.

Reagovat
olis

jj kvalita... jj brecim...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Ako ja ho Chapem, vymyslená penalta v momente kedy Juve vyzeralo ze este prehraje, taketo zapasy v boji o titul mozu rozhodovat.

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, tak se chyťte za ruce nebo sulinky, dle chuti, a pobrecte si spolu, nepenalty se pískají každému týmu, kor těm velkym, což olis nechápe, ani nemuze, když fandí Neapoli a ty Laziu.

Reagovat
Pipo123

Aha tak to že fandíme slabším klubom ospravedlnuje to ako to rozhodca dnes nezvládol v prospech Juve? To je super že veľké Juve potrebuje pomoc rozhodcu

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, co tak nějaký kurz pro chápání psaného textu?

A brečet můžete jen směrem k blbosti rozhodčího, když má video a nepoužije ho.

Reagovat
10

on ho použil samozřejmě

Reagovat
Pinturicchio

U té druhé?

Reagovat
10

jo, tyhle situace se řeší vždycky...jen to někdy videorozhodčí vezme rovnou na sebe, resp. potvrdí původní rozhodnutí rozhodčího

Reagovat
Pinturicchio

Sem nepostřehl, tak mu to asi potvrdil. No bože, tak jsme si to koupili, no.

Reagovat
10

přesně, všechno je ke koupi, nebo na prodej, já nevím co tady s tím všichni nadělaj

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, všechno má svou cenu ... beztak akorát závidí, že my na to máme a oni ne.

Reagovat
Pipo123

Choď do riti, prestávam ťa mať rád

Reagovat
Pinturicchio

Ale no, Filo, snad nebude tak zle.

Reagovat
10

https://youtu.be/QPzevLPD64s?t=50s

Higuain tomu nechutně přidal, nepískal bych to jen kvůli tomu, ale nic takovýho v pravidlech není...

Reagovat
10

Mertens má takových situací xx za sezonu, o to úsměvnější je pak to celý divadlo dole od drama queen z Neapole

dal bych do pravidel, že pokud hráč nasimuluje penaltu, ruší se faul...v hokeji jdou sedět oba, to ve fotbale udělat nejde

Reagovat
olis

Mertensovi narozdiel od tohto tucniaka neodpiskaju 99% veci, a to ani takych kde bol skutocne faulovany ale jasne, na odvedenie pozornosti staci trepnut hocico

Reagovat
10

jak říkáš, na odvedenie pozornosti staci trepnut hocico...třeba že Mertensovi neodpískají 99% věcí

Reagovat
olis

hyperbola ti asi nic nehovori, to som si mohol mysliet, prepac

Reagovat
10

od někoho, kdo je ztělesněním hyperboly, mi to opravdu nic neříká, to máš pravdu

Reagovat
olis

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=J7ipAq0I4-Q

to 1% každopádně stojí za to

Reagovat
Yzemi

To jako myslíš vážně?

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pipo123

Súhlas, ale najradšej by som bol keby sa futbal vráti o 20 rokov dozadu a hráči budú hrať tvrdo no férovo. Rozhodcovia pískajú hroznú sračku, ale já im to nemám za zlé, pri tej bande simulantov čo behá po trávnikoch je to naozaj hrozná práca. Neviem či si včera pozeral derby v PL, bol tam jeden zákrok na Aguera kedy jasná červená a penalta, no rozhodca to nezapískal, ten rozhodca vôbec nezvládol zápas, ale aj napriek tomu sa mi páčilo ako išli hráči do súbojov, rozdal myslím 10 kariet, ale hralo sa tvrdo a 90% času aj férovo, pri pohľade na ten zápas som si spomenul na Rímske derby keď hrával Simeone, Nedved, Inzaghi atd, veď to vyzeralo rovnako, zákroky občas na kriminál, ale hráči neležali na trávniku, žiadne simulovanie, žiadne behanie za rozhodcom. To mi azda najviac chýba na dnešnom futbale, potom sa úprimne raduj keď tvoj team dá gól po vymyslenej penalte, veď to sa ani poriadne nedá, potom aj my fanúšikovia chceme po každom kontakte penaltu či odpískanie faulu. Problém je že futbal a ľudia vo futbale to akceptovali, doteraz nikto nepovedal a nepomenoval že je problém ako sa kúskuje hra, že hráči ochotne padajú na zem, že rozhodcovia potom nezvládajú zápasy, vôbec to nikto nerieši. teraz som sa opustil

Reagovat
10

Tahle nostalgie je často spíš logicky špatná paměť a idealizování...zrovna třeba Simone nebo Pavel ty simulace využívali dost často

Že se to víc řezalo je asi pravda, ale to bylo i tím pojetím fotbalu, dneska je to všechno mnohem víc ofenzivní, defenzivní hráči nerostou, po stoperech se v první řadě chce konstruktivní hra, až pak se kouká, jestli vůbec umí bránit. Jsou samozřejmě výjimky, třeba Atlético nebo Lazio hrajou dost tvrdě.

Reagovat
Pipo123

To o tom futbale je pravda, 99% populácie zbožňovalo hráčov ako Ronaldo, Zidane atd, já som mal vždy radšej tie tvrdé hovada ako Simeone, Stam, Gravesen, Radu, Cana atd, bolo ich kopec ktorých hra ma bavila, hlavne to boli všetko hráči čo hrali tvrdo ale férovo, nespomínam si žeby niekomu spôsobili nejaké vážne zranenie.

Vždy si vybavím túto situáciu https://www.youtube.com/watch?v=blBUZV9v428 Toto keby niekto spraví v dnešnom futbale tak v momente je na ihrisku celá lavička súpera, tréner súpera beží za 4 rozhodcom a ten protihráč robí kotrmelce na zemi.

Reagovat
DelPiero137

To som cumel co dokaze rozhodca neodpiskat, to mohlo skoncit aj zlomeninou...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo aby sa simulacky dodatočné posudzovali po zápase a dávali napr. 5 zápasové stopky a odvtedy by nesimuloval ani jeden to mi ver. Neviem prečo stým FIFA nič nerobí....

Reagovat
10

protože by tím poškodili image celýho toho bilionovýho průmyslu...dovedeš si představit, že by Ronaldo nebo někdo z Barcelony dostal 5 zápasů za podvod? to by pak začala vnímat i ta širší veřejnost a nepůsobilo by to na ně asi moc dobře, to oni moc dobře ví

Reagovat
Yzemi

To poškození by bylo velice krátkodobé, oni by se to kluci velice rychle naučili a v dlouhodobém měřítku věřím, že by to spíš prospělo.

Reagovat
Pipo123

Sú aj iné športy kde sa točia obrovské prachy a nebojá sa rozdať ban aj hviezdam. Lenže futbal klesol na svoje dno, zober si minulú sezónu LM a súboj Barca - PSG, všetci po zápase ešte týždeň obdivovali obrat Barcelony, no absolútne nikto neriešil simulácie a doslova darované rozhodnutia od rozhodcu, vôbec nikto. Pokiaľ to verejnosť bude vnímať pozitívne tak nikdy nebudú mať dôvod niečo meniť

Reagovat
Yanek

Reagovat
DelPiero137

to vyplyva z tej masy ktora pritahuje futbal. Dnes aj pomerne inteligentny ludia zacinaju fandit futbalu ale pointa im absolutne unika. Dolezite je aby ich to v co najsiresej miere zabavilo=divadlo. Dnes je vsetko nudne, nezaujimave, vsade sa musi nieco diat ako v tomto pripade neuveritelny obrat, vela golov a bla bla bla

To ze niekto simuluje je v poriadku "ved to robi kazdy" alebo "vyuzil system". Dnes si priznat chybu, ze moj oblubeny tym alebo hrac simuloval je nemozne. Je to az velmi podozrive ze media, obzvlast bularne media, tomu nevenuju absolutne ziadnu pozornost.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
DelPiero137

To je vocas ten Gonzalo rovnako Dybala by sa mohol spat s tou teatralnostou.

Reagovat
Pipo123

Aby si ešte bol v obraze, je mi úplne jedno kto vyhraje titul, či Juve alebo Neapol, len som si chcel zastať Olisa

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic ono zase po case pride nejaka afera, zoberu im 5 titulov a jebnu do 4 ligy a vsetci budu spokojny

Reagovat
Mr.Jindros

dobrej nápad, nějaka africká liga by vám sedla

Reagovat
olis

v takej uz sme

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi daleko od pravdy, těch vandráků a levné pracovní síly je v lize kupa. Pokud se něco nezmění, tak bude hůře než je.

Reagovat
Mr.Jindros

ty seš ještě tady? mazej otravovat do diskusí na afrofotbal.cz

Reagovat
olis

thats racist

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

ber to z tý lepší stránky, aspoň se máš do konce života na co vymlouvat...Neapol by to sice posrala klasicky sama, což ukazujou už poslední zápasy, ale takhle můžeš říkat, že rozhodla penalta v Beneventu...něco jako Interisti s Ronaldem a Iulianem, to se řeší ještě 20 let poté

Reagovat
olis

sice sa hovori ze sto krat opakovana loz sa stane pravdou ale ja nezabudam a budem to pripominat. to ze budete stale trepat ze tu vyplakavam a vyhovaram sa nic nezmeni ani na mojom poukazovani na tieto veci a na fakte ze k vacsine poslednych nie len titulov vam rozhodcovia vyrazne pomohli, kazdy normalny kto vas posledne roky sleduje to videl a musi si to pamatat. mozete sa mi smiat, mozete ma zosmiesnovat, mozete degradovat Neapol a ostatne kluby ale ak si myslite ze ma tym znechutite a vyserem sa na to tak to ste na omyle, takze kludne do mna, ja znesiem

Reagovat
Pinturicchio

Pripominej, Oli, jen je škoda, že energie!uzes vidět, jak mi to rve žíly.

Reagovat
10

bojuj, tygře

Reagovat
vladino10

Natri im to

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
DelPiero137

Pozeram ze mame rovnaky pocet odpiskanych penalt ako Neapol. Kolko z tych Neapolskych bolo nafilmovanych, nespravne udelenych? Ja to tak nesledujem a mas urcite lepsiu pamat by mato zaujimalo ci si dokazu priznat ze nepravom kopali 11-ku.

Olis je v tomto strasny, aj ked budeme na konci sezony pred nimi o 4 body, stale bude vytahovat zapas v Benevente ako nam pomohli k titulu. Ale to ze tento zapas by aj tak nic neriesil (+4b) je nepodstatne...

Reagovat
olis

nerobim si taketo statistiky a teraz to kvoli tomu ze teba to zaujima nebudem robit, sorry. tie +4b to je diskutabilne. vies to je ako ked ste ma tu pri uz neviem akom zapase klasicky vysmievali(neviem uz ci konktretne aj ty), ze co sa stazujem ze sme nedostali penaltu aj tak sme prehrali o viac ako gol, ale tam treba brat aj do uvahy ze keby sme tu penaltu dostali zapas mohol vypadat inak

Reagovat
10

tak hlavně že ti nevadí napsat "k vacsine poslednych nie len titulov vam rozhodcovia vyrazne pomohli"

Reagovat
olis

a co sa ti na tom akoze nezda. toho bolo tak vela ze o tom si nemusim viest ani ziadnu statistiku aby to bolo jasne

Reagovat
10

tyhle prázdný řeči a dojmy ubrečených poražených možná někdy poznáš taky, pokud Neapol něco vyhraje...

Reagovat
olis

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=TAzFbr_SBvA

Myslíš třeba tohle? Nebo tu včerejší? Já se v tom pitvat nepotřebuju, to dělají jiní, třeba tady - http://www.calciomercato.com/news/moviola-classifica-dei-favori-arbitrali-11661

Reagovat
olis

vytahuj si co chces, ja radsej ani nezacnem lebo by som neskoncil ani do konca sezony

Reagovat
10

Protože jen meleš klišé vytvořený ve svojí hlavě, já si s tebou klidně tyhle žolíky zahraju. Za každou pomoc Juve ti najdu pomoc Neapoli, ten článek naznačuje, že mám celkem šanci

Reagovat
Yzemi

Sorry, ale co se týká tady toho jsi fakt šílený. Nemůže to být třeba tím, že má Juve nejlepší a nejširší kádr? A například první dvě sezony pod Contem jsme měli nejméně penalt z velkých klubů, aspoň co si pamatuji. Tu první tady spousty juventinů probíralo proč máme tak málo "pomoci"(rozuměj správně odpískané penalty a důležité fauly). Tehdy Juve rozhodně nikdo nepřipískával. A to že se Juve vypracovala v suveréna ligy a s tím souvisící připískávání, za to přece nemůže(za to připískávání). Předtím tady všichni prskali na Inter a jak mu rozhodčí pomáhají. Tak to prostě je, velkým se připískává, tím to neobhajuji ani neschvaluji.

Reagovat
olis

prave to ze mate najsirsi kader, (zakladne 11ky su podla mna vyrovnane) tak o to je to smutnejsie. ja viem ze to tak proste je, ale to neznamena ze sa s tym musim zmierit a ticho to akceptovat

Reagovat
Yzemi

Ale Napoli k těm velkým týmů Serie A patří také, to je pointa. Já budu samozřejmě radši když se bude pískat rovina, ale to je zatím jen sen.

Reagovat
Fridgiee

Ta tabulka na konci je super

https://i.imgur.com/k1okGfF.png

Reagovat
Pettirosso

krásně Costa.. ale toto mělo přijít proti Realu, ne Beneventu

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Wojta a ještě tomu směje jak blby

Reagovat
Largo

Benevento je jeden z nejaktivnějších nováčků, ale prostě ty zápasy nedokáže vyhrávat. Škoda, ani dnes nepodalo špatnej výkon.

Reagovat
Pettirosso

od toho co je převzal De Zerbi, tak se neskutečně zvedli. Rád bych viděl, co udělá s týmem, se kterým dostane alespoň celou jednu sezónu. Podle mě má talent.

Reagovat
Pipo123

Sportielo je strasna diera, co tam robi

Reagovat
Pinturicchio

Sportielo je zlity nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykúpenie bude nekvalifikacia do LM, výmena trénera a zmena polky kádra

Reagovat
Pipo123

Hrozne sa mi paci ako fanúšikovia AS sa doslova tešia ked sa Peres rozbehne po krídle, no potom odcentruje a odrazu nastane hrobové ticho :D

Reagovat
danko10

Neviem co by musel Di Francesco spravit, aby bol odvolany. Po dnesku sa da povedat, ze vyskusal uz naozaj vsetko.

Reagovat
Pipo123

AS nehraje vobec zle, len im chyba trosku stastia

Reagovat
Pinturicchio

As dobrá smula v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Gonalons, Peres, Florenzi, Dzeko, Defrel-dovidenia

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vam ozaj jebe s tym vyhadzovom Florenziho???? Mozno jediny riman v nasledujucej sezone a srdciar, ktory vzdy necha na ihrisku dusu

Reagovat
smazaný uživatel

oni kdyby ho nechali hrát v záloze potamžo na křídle a necpali ho pořád na beka, tak by hrál podstatně lépe... ale to je jako házet hrách na zeď

Reagovat
Lech

Me prijde ze je furt splasenej na to kolik mu je, tusim 27? Behat beha, super, ale jediny centr kvalitni centr neda. Neni jeho chyba ze tam hraje, ze je svazany i branenim, ale on proste ani ten utok nepodpori. Ja ho kritizuju, ale jen z toho duvodu, ze mi prijde postupem casu jeste horsi nez byvaval. To ale neznamena ze se v tom tymu nenajdou jeste vetsi bidaci, viz faraon nebo peres

Reagovat
Squinty

Jak to vypadá? Co Schick, je vidět, nebo klasika?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobre, 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro dal gól, trafil brvno. Aj sa viac snaží/je viac vidieť ako zvyčajne.

Reagovat
smazaný uživatel

schikovný, ale to nestačí.. dneska mal aj smolu

Reagovat
Artaxerxes

Forza Inter!

Todle bude těžký, ale bylo by super využít pro změnu něčí zaváhání

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
snuff24

Proč nehraje Rafinha a proč zas hrajem jak postižení?

Reagovat
Eldarion

Ljajiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jasna prehra

Reagovat
lnterista

Co porad becite...jsme lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

preto prehravame

Reagovat
lnterista

Ty mas pravdu ja mam klid

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Nuno čomes

Co z toho, když potřebujeme body.

Reagovat
Artaxerxes

Z první střely na bránu... no už bysme taky mohli něco dat

Reagovat
Nuno čomes

Ty 4 místa v LM jsou při Itálii naprosto zbytečná.

Reagovat
Nuno čomes

Jo a existuje míň produktivní křídlo než Candreva, které hraje Furt?

Reagovat
Pipo123

Perisic, ten k tomu ze nema cisla hraje aj hovno

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
lnterista

9golu to nejsou spatny cisla

Reagovat
Nuno čomes

Ne má občas snad gól nebo nejaky áčko. Candreva sbírá jen minuty tak už dobre tři roky. Tak hrozné křídla nema nikdo v lize.

Reagovat
Airus

Mandzukič. Candreva má 8 asistenci 0 gólů. Mário má 3 asistence a 4 góly.

Reagovat
Nuno čomes

Ale nehraje Furt.

Reagovat
Airus

Hraje

Reagovat
Dejwa

Candreva se hodně snaží, ale je prostě marnej a leze mi neskutečně na nervy.. měli jsme celkově tolik náznaku špatně vyřešených, že ta nekvalita hráčů fakt bolí a nebyly to jen motivační žvásty.. snad i přes to otočíme, máme na to..

Reagovat
10

aby do LM nakonec nepostoupila Fiorentina, když se tam nikomu tak nechce

Reagovat
Pipo123

2 kolá dozadu som už tak nejak prestával veriť že máme šancu na LM a ono sa to zase neskutočne zamotáva, je dosť možné že posledné kolo sa bude rozhodovať o LM, máme doma Inter. Oh wait, zase majú slováka v základe Skriniar pôjde po sezóne do Parmy

Reagovat
10

chudák, pro jistotu by se měl vykartovat

Reagovat
Pipo123

Mňa by skôr zaujímalo ako bude reagovať De Vrij, vravel že sa chce v kariere posunúť a hrať LM, bla bla bla, keby sa hralo v poslednom kole o LM tak či by na tom myslel. No každopádne bude to sranda do posledného kola

Reagovat
Pipo123

* myslel ohľadom na jeho prestup do Interu

Reagovat
10

to by ho snad Inzaghi nepostavil, pokud je ten přestup hotovej...ono když jsem viděl náš včerejší výkon, tak nebude zajímavej asi jen boj o LM

Reagovat
Eldarion

Ty sa neteš dnes Udine 1X

Reagovat
Pipo123

Nevadí, vyhráme EL

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme dobre pičujete...Hráme zle pičujete...Vyhrávame pičujete..Prehrávame pičujete...

Reagovat
Nuno čomes

Hrame dobre aha.

Reagovat
Artaxerxes

Třeba proti Sampě?

Reagovat
Nuno čomes

Ja myslím dnes přece. Sampa je minulost a super výhra.

Reagovat
snuff24

Hrajeme naprosto průměrně řekl bych tak nějak interisticky

Reagovat
cresposuper

V 30. minute to malo byt 3-0 a bol by pokoj...Toto musime vyhrat.

Reagovat
Nuno čomes

Ten mančaft je vnitřně tak slabý, ze nema šanci to otočit. V turine jsme nevyhrali ani nepamatuju. Hrajeme jen ligu a nejsme schopni predskocit AS, kdykoliv nám k tomu daji sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky sme tam nevyhrali..To nie je veľa

Reagovat
Eldarion

Z posledných 11 zápasov ste v Turíne 8 vyhrali a 3 remizovali

Reagovat
Nuno čomes

Vidíš, ani mi nepřijde

Reagovat
Artaxerxes

No furt je problém, že máme jedinýho hráče schopnýho dát gól, a zatim byl dost krytej. Ale věřim, že v tom druhym poločase náhodou něco tam spadne a oni se chytěj. A nebo dostane někdo brzo červenou s timdle rozhodčim.

Reagovat
Artaxerxes

Inter do toho! 3:1! Candreva hattrick!

Reagovat
Pipo123

Inter hraje 45 dobre, dostanú gól a odrazu hrajú hovno, ešte šťastie že Torino zahadzuje šance

Reagovat
Artaxerxes

Aspoň už tam jde Rafinha, tak snad oživí

Reagovat
Nuno čomes

Nic moc jako.

Reagovat
Nuno čomes

Konečně Candreva dole. A do Milana pěšky

Reagovat
cresposuper

Tagliavento je neuveritelny traged

Reagovat
smazaný uživatel

perišiču, ty debile

Reagovat
Artaxerxes

Boha jeho, jak muzou bejt schopny toho tolik nedat

Reagovat
Nuno čomes

To je kopyto ten Perisic.

Reagovat
Eldarion

Mám podané 1:1 tak pome

Reagovat
lnterista

Mame nejvic tycek v lize

Reagovat
Nuno čomes

Ten gol dneska nedáme ani picu

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Tonelli, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. A disposizione: Rafael, Sepe, Maggio, Chiriches, Milic, Rog, Zielinski, Machach, Ounas, Milik. All. Sarri

Marek sa dnes s 388 zapasmi dostane na prve miesto v pocte odohratych ligovych zapasov za Neapol

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Nuno čomes

My jsme drevaci

Reagovat
10

hráči Interu dávají víc energie do protestů o to, kdo tečoval míč, než do vyrovnání

Reagovat
Nuno čomes

To by nejdříve museli umět hrát fotbal, aby do toho dali energii.

Reagovat
smazaný uživatel

Este Laszlo Rim a vsetko bude ako ma byt :-)

Reagovat
mastakillah

Mertens je absolutně z formy

Reagovat
olis

ale aj celkovo cela utocna trojka a celkovo ta efektivita a rozhodnutia v okoli 16ky od vsetkych su v poslednej dobe katastrofalne, minuly zapas sa mi pacil Milik, dufam ze dnes dostane znova priestor aspon na pol hodinu

Reagovat
Kluivert9

Jsou utavení, no. Celá sezóna nepochopitelně bez rotace, neustálé protěžování hráčů bez formy, žádný plán B, pořád ta stejná ohraná písnička, což jde samozřejmě za Sarrim. A jak bude Sarri zas střídat, ví i moje babka... Mertens, Hamšík, Diawara out, Milik, Rog, Jorginho in...

Reagovat
olis

ked sa chces hrat na mudreho tak by si aspon mohol vediet ze Jorginho je vykartovany

Reagovat
Kluivert9

Bábi děkuje za opravu, pozdravuje tě a říká, že nastoupí překvapivě Zielinski...

Reagovat
FuckT

Reagovat
Pinturicchio

Je přečtený, pak hráčům dojdou síly a neurvou to ani na sílu, proto každý rok odpadnou.

Reagovat
olis

jj to ze hraci, specialne Insigne, nevedia trafit prazdnu branu tak je precteny

Reagovat
Pinturicchio

No vidíš, do toho ještě neduraz v zakončení, penalty pro Juve, to se pak těžko hraje.

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Ale Ved maju pravdu, rotácia hracov minimálna, hráte pekne po šestnástku, stale tomu nieco chyba

Reagovat
olis

nehovorim ze to na to nema vplyv, ale oni to tu pisu stylom ze keby sa viac rotuje tak to vsetko vyriesi co je blbost

Reagovat
DelPiero137

Takych hracov mame aj my tak nefrajeru

Reagovat
jany kozak

hlavne mi pride ze hraju az moc cez lavu stranu, chyba moment prekvapenia

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, v podstatě všechno zleva, když je něco vpravo, tak Callejonovo zakončení po centru.

Reagovat
Kluivert9

Hrozně čitelná konzerva... Ounas za celou sezónu dostane 90 minut, Rog za celou sezónu ani jednou v základu, Mertens do návratu Milika vůbec nestřídaný (ani při vysokých výhrách)... nemohl ten závěr sezóny dopadnout jinak.

Reagovat
Pinturicchio

Každý rok to samé, letos je to o to brzke vypadnutí z Evropy nepochopitelnější.

Reagovat
Kluivert9

Své obhájce si to stále evidentně najde...

Reagovat
FuckT

Bohuzial suhlas, bez rotacie to jednoducho nejde, a Giache nam prave ukazal, ze co vsetko sme mali a mame a co vsetko sme ignorovali a ignorujeme, a nasou odmenou za to je unava a nemotivovana lavicka.

Reagovat
Kluivert9

Ta ignorace širšího kádru je až zarážející, přitom to jsou z většiny hráči, co si tam natahal sám Sarri. A pokud si není schopen koupit ani hráče, kterým by věřil, tak je to ještě horší, než jsem si myslel...

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

No jo, Mertens prece nesimuluje.

Reagovat
Pipo123

Lenze v duchu FP nepremenil, Dybala sa zachoval zle

Reagovat
Pinturicchio

Dybala je ze zlého Juventusu, snad si nečekal, že se zachová čestně?

Reagovat
Yzemi

Reagovat
FuckT

Tak uz aspon Juvehnusu, ked uz tolko tej ironie.

Reagovat
Pinturicchio

Já to myslel vážně, Juvehnis (napsáno schválně, maďarskou T9 nepoužívám už nějaký ten mesic) není na miste.

Reagovat
FuckT

Tak v tom pripade to ber z tej lepsej stranky, aspon nie je ruzovy a nema 100 kilogramov a chvost.

Reagovat
Pinturicchio

Always look on the bright side of life

Reagovat
FuckT

Cheer up Brian! Some things in life are bad...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Pockat, Dybalovi sa to uz stalo v inom zapase ze nepremenil spornu penaltu. Takze Mertens ho chcel len dobehnut

Reagovat
mastakillah

Jeden rozumnej důvod proč Sarri ještě nestřídal??

Reagovat
olis

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt paralympiáda letos.

Reagovat
Pipo123

Zmenil Sarri niekedy rozostavenie?

Reagovat
olis

ano

Reagovat
Kluivert9

Ano... v Empoli.

Reagovat
Kluivert9

Příští rok Neapol už určitě pojede na titul Do konce února, než klasicky dojde dech...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

Insinge je podla mnohých génius co sa podoba na Cassana, pritom ten chlapec ma šablón ktore stale skúša, obcas sa mu nejaka podarí, inak hraje hrozne

Reagovat
Pipo123

Insinge ma 20 striel za zapas, 10 do protihráčov, 9 niekde na tribúnu a tu jednu obaľovacku obcas trafí

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Jooooo žijeme

Reagovat
Pinturicchio

ty vole, to sem přesně tusil

Reagovat
KillSwitch

bravooo Napoli

Reagovat
FuckT

Dnes to nemusi byt iba vyhra. Milik ukazal svoje kvality a to nadsenie okolo Mertensa ako False 9 uz pomaly zacina vyprchavat, sice gradualne ale asi s istotou. Mertens za Insigneho a Milik na hrot, ale to sa asi nikdy nestane.

Reagovat
mastakillah

Momentálně Insigne > Mertens a to mám Driese o parník raději než Lorenza

Reagovat
olis

Mertensovi by ale mohla zmena pozicie pomoct, Insignemu nepomoze ani svatena voda

Reagovat
mastakillah

Pořád, ale Insigne dneska udělal jeden gól. Metrens jak kdyby tam dneska ani nebyl

Reagovat
olis

tento zapas ano, ale ked sa na to pozreme z pohladu celej sezony alebo co i len jarnej casti tak podla mna takych zlych zapasov ma Insigne ovela viac

Reagovat
olis

pokial Mertens neodide do Ciny a Milik sa znova nezrani tak buducu sezonu to tak kludne moze byt a dufam ze aj bude, malo to tak byt aj tuto sezonu ze Dries mal hravat aj na kridle a nie len na hrote, ale Milikove dalsie zranenie bohuzial zmenilo moznosti

Reagovat
Pipo123

- Strakosha; Bastos, de Vrij, Luiz Felipe; Marusic, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic, Lulic; Felipe Anderson, Immobile

Joj Alberto, Milinkovic, Anderson, Ciro, to bude ofenzíva

Reagovat
smazaný uživatel

Jooj. Keby Juve dalo takto gol, to by tu bolo zase placu a nadavok, pripomienok k rozhodcovi do konca dalsej sezony Kedze je to ale Neapol tak pani hypokrati s olisom na cele ani zmienka ze ten druhy roh mozno nemal byt - bol tam pri prvom rohu zrejme faul na braniaceho hraca... Ale mozno strielam do vetra ja Uvidim ked sa objavi video s tym incidentom na yt. V PP to ale vypadalo na faul, Sorentina islo rozpucit od zlosti, resp. sudi take situacie vacsinou piskava

Reagovat
Pinturicchio

Neapol je dobro, ti můžou, protože bojujou proti zlému, korupčnickemu Juventusu . Nechápu, co na tom pořád někteří nechápou.

Reagovat
FuckT

Juve je mega klub, ved ktory iny klub by tak ochotne kupil uz vcelku stare prasa za tak velke peniaze, a este mu aj dal sancu vyhrat SA? Na ligu majstrov mu sice siahnut nedovolia, lebo radsej 10 titulov bez konkurencie v rade, ale tak aspon nebudu prasce hrat o CHL, to by bola hanba pre ostatnych hracov, a az prilis velky krok vpred pre vsetky osipane.

Reagovat
Pinturicchio

Je super vidět, jak ti Pipita pořád leží v žaludku.

Reagovat
FuckT

Popravde ani nie, ale to jeho brucho je proste az prilis dobrym nametom na velmi slabe vtipy, ktorych som zvycajne zrovna ja rad autorom.

Reagovat
Pinturicchio

Tím to bude, Pipita má vanu mnohem menší, tak jsou slabší i ty vtipy .

Reagovat
FuckT

Moj kamarat ma taku klobasu, ze len polozi zalud na odtok a ma postarane, to len tak, aby nam vsetkym bolo jasne, ze o com sa bavime.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

vy by ste dostali 5 minut a este aj ten roh tak by som moc nemudroval

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Olis, ty už snad ani větší pokrytec byt nemůžeš.

Reagovat
FuckT

Pocitas tam aj mna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neapol je tak v prdeli že ešte budú radi za druhé miesto. Na Juve dostanú trojku...

Reagovat
Pinturicchio

Koukám na CFC a tak si říkám, kéž by Tonckovi chtělo škubnout v bedně a nabídl Moratu za Higuaina.

Reagovat
Eldarion

Lasaagnaaaa

Reagovat
Pipo123

Hrame docela hovno, ale ta ofenzívna štvorica obcas zapne a staci to na gol.

Reagovat
Nuno čomes

Proste lazio se neposere a lehce otočí do poločasu

Reagovat
ED91

Nemá každý hráč Udinese iný dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

zaujímalo by ma prečo? Či sú na tom až tak zle, že si nemôžu dovoliť jednu sadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Lazio dost so stastim najme ten prvy gol

Reagovat
Pipo123

Gattuso AC nakopol, no mam pocit ze posledne zapasy uz nehrajú tak dobre, neviem ci bolo spravne mu dat zmluvu na dalsie 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrajou dobře i když zatím dost impotentně.

Reagovat
maras93

Jsem rád, že tam je, ale taky mi to přišlo unahleny

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tohle bylo přesně jasný

Reagovat
Eldarion

Prvý polčas ešte dobre a troška smola ale ten druhý hráme v tempe ako keby sme viedli 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,první poločas celkem dobrej fotbal.Ten druhej profesorskej fotbal jak kdybychom si to hlídali.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Forza Inter !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

KONEČNĚ

Reagovat
Ragazzo d'oro

Sudí dneska píská neuvěřitelně spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně zbytečná remíza

Reagovat
maras93

Škoda střely od Bonaventury

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,AC dochádza para, nápad treba fakt útočníka a záložníka svetovej kvality inak znova 6-9 miesto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele