Serie A - preview 26. kola

24.02.2018, 08:41, aktualizováno 26.02.2018, 09:07
Previews
Juventus v neděli kvůli sněhu nehrál, Neapol tak může po pondělní dohrávce v Cagliari odskočit na rozdíl čtyř bodů. Prodlouží Hamšík a spol. svou sérii neporazitenosti?
Cagliari Calcio - SSC Neapol  (pondělí 20:45)
Cagliari se nebezpečně blíží k sestupové zóně a jeho forma je hodně nevyzpytatelná. Odemknout jeho obranu se v pondělní dohrávce pokusí samotná Neapol, která svádí boj na dálku o první místo. Soudě dle vzájemné historie nás čeká hodně atraktivní a gólově bohaté utkání.

Pondělní dohrávka Serie A slibuje napínavou bitvu, protože hostující Neapol nehodlá ztratit ani jeden bod a dovolit tak Juventusu, aby se dostal blíže k dalšímu mistrovskému Scudettu. Už teď je jasné, že Neapol je prakticky jediným týmem, který se zkušeným Juventusem dokáže delší dobu držet krok.

Bohužel si ale její úporná snaha o zisk Scudetta vybírá daň na účasti v ostatních soutěžích. Vidět jsme to mohli například v Evropské lize, kde Neapol narazila na silné Lipsko. Trenér Sarri před vlastními fanoušky zariskoval a nasadil nepříliš využívané hráče.

I proto německý soupeř nakonec vyhrál 3:1 a právě inkasovaná branka v závěru utkání byla pro Neapol klíčovou ztrátou. Německou odvetu totiž Neapol zvládla mnohem lépe a vyhrála nad domácím týmem o dvě branky! Právě ta jedna jí ale chyběla k dokonalému obratu, takže se s poháry loučí dřív, než by si její fanoušci přáli.

Trenér Sarri dal jasně najevo, že prioritou je pro něj v tuto chvíli liga. A nyní je čas, aby své sliby přeměnil v důkaz. Už v minulém kole bylo na Partenopei vidět, že jsou i oni schopní hrát v trochu šetřícím módu, což diváci vidí neradi. Úsporně hrající Neapoli stačila jediná branka záložníka Allana k tomu, aby si zajistila tři body proti nováčkovi SPALu a dorovnala tak Juventus Turín.

K současné Neapoli se vyjadřuje hráč, který jí byl v éře Zdeňka Zemana velmi blízko a sám oblékal dres pondělního soupeře. Luis Oliveira v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss Napoli zmínil: "Je skvělé vidět, jak Neapol hraje. Její fotbal opravdu baví, je synonymem pro skvělou podívanou a atraktivní utkání. Každý její pohyb si musím užívat, protože patří k tomu nejlepšímu, co je v evropské kopané k vidění. Věřím, že Neapol tento rok Scudetto získá."

Neapoli se s Cagliari hraje velmi dobře, už čtyři poslední duely v řadě patří Neapoli. A pokaždé se bylo na co dívat, neboť za tyto čtyři zápasy Partenopei nastříleli celku ze Sardinie už 14 branek! Aktuálně řeší trenér Maurizio Sarri staré známé absence, neboť mimo hru jsou i nadále Milik, Ghoulam a Chiriches. Ani domácí nebudou kompletní, protože jim schází dvojice Cigarini a Farias.

Cagliari má před sebou hodně náročný duel, což velmi dobře ví. Jednak se mu s Neapolí hraje velmi špatně a jednak jeho forma rozhodně není ideální. V posledních deseti soutěžních duelech se sardinský celek radoval z výhry pouze dvakrát, když si poradil s Atalantou a SPALem. Jinak se ale trápí a tabulkou padá stále níž. Aktuálně je až na 14. místě tabulky, což ovlivnila například těsná prohra v minulém kole s Chievem Verona.

Mladý brankář Alessio Cragno, který se nedávno dočkal také prodloužení smlouvy, očekává tvrdý boj. "Mluvíme tu o Neapoli, což je jeden z nejlepších týmů v Evropě a jeho fotbal umí zaskočit kohokoli. Bude to hodně náročné na bránění, protože jsou perfektně sehraní a dokonale znají svou pozici. Jsem ale přesvědčen, že pokud každý udělá maximum, můžeme soupeři utkání hodně znepříjemnit," dodává talentovaný brankář.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Andreolli, Ceppitelli, Castan - Faragó, Barella, Ionita, Padoin, Lykogiannīs - Joao Pedro - Pavoletti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.60 - 5.37 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - SPAL 2013  (neděle 12:30)
Pojem "záchranářská bitva" by snad už ani nemohl být jasnější. Hned v neděli po obědě jej svede Crotone, které doma uvítá SPAL. A pokud domácí získají nějaké body, uvrhnou své hosty do ještě větší deprese.

Už nyní je SPAL v rámci sestupové zóny posazen relativně pevně, protože mu patří 18. místo a na svého nedělního soupeře ztrácí čtyři body. Čili ani v případě výhry se nemůže dostat mimo ohrožení. Motivace je to ale veliká. V mnohem lepší formě je nyní Crotone, které má navíc výhodu domácího prostředí.

Crotone získalo za posledních pět duelů šest bodů a například jeho remíza s Interem Milán nebo Atalantou byla rozhodně pozoruhodná. V minulém kole se ale vše vrátilo do starých kolejí. I když se Crotone dokázalo prosadit hned dvakrát, Benevento jej v samém závěru přestřílelo a jeho naděje dále žijí. V hodně dramatickém utkání na poslední celek tabulky nestačilo, což chce nyní odčinit.

V rozhovoru pro FCTV to vyjádřil Andrea Nalini, který o následujícím souboji prozradil: "Máme před sebou dost možná klíčovou šanci dostat se dál od pásma sestupu a hodláme ji naplno využít. Cokoli nám trenér Zenga říkáme, to posloucháme a plníme. Sami na sobě pozorujeme změnu k lepšímu, i když v minulém kole to na body nestačilo. Věřím, že můžeme SPAL porazit a nakonec se i zachránit," míní mladý útočník.

Crotone nebude úplně kompletní a atmosféru stadionu Ezio Scida dost možná neokusí například Ante Budimir, který na tom není fyzicky úplně nejlépe. Hosté mají větší starosti, protože se musí obejít bez Felipeho, který pyká za karty. Zpět do hry se ale vrací Cionek, přičemž do hry zřejmě nezasáhne Grassi.

V minulém kole se SPAL hodně trápil, protože i když podal dobrý výkon, favorizovaná Neapol si nakonec uměla poradit. SPAL vyhrál za posledních deset duelů jen jednou a v posledních třech kolech navíc nevstřelil ani jednu branku. Právě na tom musí zapracovat nejvíc, i když ani jeho obrana není vyloženě pevnou zdí.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Benali, Barberis, Mandragora - Ricci, Trotta, Nalini
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Cionek, Vicari, Salamon - Lazzari, Everton Luiz, Viviani, Schiattarella, Mattiello - Kurtić - Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.16 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 15:00)
No, není to úplně pozitivní sezona, kterou se trenér Stefano Pioli snaží ukočírovat. Ligové postavení Violy je pro její dlouholeté a tradiční fanoušky hodně smutným pohledem. Svou situaci se Viola pokusí vylepšit v neděli odpoledne, kdy hostí Chievo Verona.

Viola byla zvyklá produkovat velmi kvalitní fotbal za pomoci hráčů známých i méně známých, ale její ambice vždy měly punc evropských pohárů. Nebo se Viola minimálně pohybovala po větší část sezony v popředí a bojovala o Evropskou ligu. V letošní sezoně se ale zatím herně a především výsledkově trápí, o čemž svědčí pouhý pohled na tabulku. Ta ukazuje Violu na skromném jedenáctém místě!

Výkonnostní forma nemůže trenéru Piolimu ani náhodou dělat radost, protože na jeden krok kupředu odpovídají jeho svěřenci dvěma kroky vzad. Za posledních deset utkání se Fiorentina radovala z výhry jen dvakrát a stále hledá své opory v čase, kdy je pod tlakem. Velmi kritizovaný je také mladý střelec Giovanni Simeone, který měl nahradit Nikolu Kaliniće. Sedm vstřelených branek za 27 odehraných utkání je na prvního útočníka zkrátka málo.

K tomuto názoru se přiklání někdejší hráč obou soupeřů, Christian Manfredini. V rozhovoru pro Europacalcio sdělil: "Když vás koupí jako obrovský talent a předchází vás taková pověst, logicky se od vás očekává mnoho. Tým jako Fiorentina vždycky sázel na mladé hráče s velkým potenciálem, ale se slavným příjmením přichází také větší tlak. Myslím, že ta kritika je oprávněná a Simeone se s ní musí naučit žít. Není rozhodujícím hráčem, jakého Fiorentina potřebuje," míní Manfredini.

Chievo je na tom ještě mnohem hůře. Nyní se dokonce zdá, že se mu obvykle předpovídaný sestup nevyhne. V současné době je Chievo až na patnáctém místě a jeho forma je taktéž hodně nestálá. Alespoň trochu ji zachránilo minulé kolo, ve kterém se Chievu povedlo porazit Cagliari a přiblížilo se mu. Mussi Volanti, kteří byli dříve známí pevnou obranou, už inkasovali 42 branek. V Toskánsku jim nepomůže zraněný Giaccherini. Domácí zase kvůli kartám postrádají dvojici Badelj a Milenković.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Gaspar, Pezzella, Astori, Biraghi - Dabo, Benassi, Veretout - Chiesa, Simeone, Thereau
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Bani, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.47 - 7.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Sampdoria má před sebou klíčový duel s Udinese, ve kterém se chce opět přiblížit k předním příčkám, které znamenají evropské poháry. V minulém kole se jí zápas nepovedl a to samé lze říct i o Udinese. Také Zebry se budou chtít ukázat v lepším světle.

Sampdoria Janov má mnoho důvodů vyhrát. Především to pak platí pro trenéra Marca Giampaola, který sedí na lavičce Námořníků. Jeho osobním maximem v počtu výher v jedné sezoně první ligy je číslo dvanáct (Siena, Empoli a nyní Sampdoria). A pokud vyhraje nad Udinese, už v tomto kole sám sebe překoná. Kromě toho coby trenér Giampaolo ještě nikdy neporazil mladšího kolegu Massima Odda na lavičce soupeře.

Po dobře sehraném utkání s Hellasem Verona Doria v minulém kole nestačila na rozjetý AC Milán a se slavným celkem prohrála o jednu branku. To bude teď chtít napravit, protože se nechce připravit o "svou" šestou příčku. Ta je poslední vstupenkou do Evropy a právě AC Milán se na Dorii hodně tlačí. Dobrou zprávou pro trenéra Giampaola je také fakt, že kromě zraněného záložníka Praeta má kompletní kádr.

Spoléhat se může mimo jiné také na mladého útočníka Gianlucu Caprariho, který v rozhovoru pro Il Secolo XIX sdělil: "Tohle je pro nás zásadní utkání. Nejen z toho hlediska, že jsme minule nedokázali vyhrát, ale také proto, že hrajeme proti silnému soupeři. Dobrou zprávou je domácí prostředí, kde se nám vždycky víc daří a kde cítíme obrovskou podporu našich fanoušků. To by mohl být zásadní faktor. Nesmíme ale nic podcenit, protože Udinese už v sezoně několikrát překvapilo."

Naposledy se utkání mezi Udinese a Sampdorií neslo v jasném duchu pro Zebry, které vyhrály vysoko 4:0. Caprari tedy moc dobře ví, o čem mluví. Udinese se zase moc nedaří v Janově, což dokazuje fakt, že zde proti domácí Dorii vyhrálo za posledních 14 let jen a pouze dvakrát! Tým trenéra Odda má co napravovat, protože ve dvou posledních kolech mu štěstí moc nepřálo.

Turínské FC mu dalo dvě branky a stejný počet inkasovaly Zebry také v minulém kole od AS Řím. V obou případech nedokázalo Udinese vstřelit branku, na čemž má lví podíl také delší zranění tahouna Lasagny. Kromě něj se utkání s Dorií nebude týkat ani Hallfredssona s Behramim, k nimž navíc přibyl vykartovaný Stipe Perica.

A Oddo ví, že bez nich to jeho tým bude mít hodně těžké. "Máme před sebou náročné utkání na půdě, kde se nám dlouhodobě nedaří. Sampdoria se navíc prezentuje vynikajícím fotbalem, na který se špatně hledá odpověď. Opírá se o skvělého trenéra a zajímavé hráče. Největší dojem z nich na mě udělal Lucas Torreira, kterého jsem trénoval v Pescaře a teď z něj vyrostl skvělý hráč."
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Murru - Barreto, Torreira, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Zapata
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Fofana, Jankto, Adnan - De Paul - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.46 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio naposledy rozneslo na kopytech rumunského soka a po skvělém výkonu se raduje z postupu do osmifinále Evropské ligy. Římský celek dlouhodobě ukazuje útočný potenciál, na který si teď bude muset dávat pozor domácí Sassuolo. A tomu se v obranné práci moc nedaří.

Římské Lazio muselo v týdnu odvracet nepříjemný výsledek z prvního utkání proti rumunskému celku FCSB, který na domácí půdě těsně vyhrál. Gól vstřelil také na Stadio Olimpico, ale k ničemu mu to už nebylo. Probudil se totiž opět Ciro Immobile, který nasázel za vydatné pomoci zklidněného Felipeho Andersona hattrick. Lazio přejelo svého soka pěti góly a slaví zasloužený postup.

Teď je ale čas opět posbírat síly a zaměřit se na Serii A. V ní tým trenéra Inzaghiho několikrát nepříjemně klopýtl a přišel o třetí místo. Ani současná čtvrtá pozice ale rozhodně není k zahození, protože vede do Ligy mistrů. Konkurence je ale velmi silná a dá se očekávat o tuto žádanou příčku velký boj. Ať už to bude konkurenční AS, zlepšující se AC Milán nebo Inter, který by rád do boje také výrazněji promluvil.

Lazio si musí dávat pozor i na souboje s týmy z druhé poloviny tabulky a obránce Senad Lulić si to velmi dobře uvědomuje. "Máme za sebou krásné utkání, ve kterém jsme splnili cíl. Ale teď na to musíme navázat dobrým výkonem v lize. Bez toho by náš pokrok vlastně nic neznamenal. A je jedno, kdo proti nám stojí. Pokud se chceme udržet v tabulce co nejvýš, každé utkání pro nás musí být jako finále. Ani Sassuolo nám nedaruje vůbec nic zadarmo," dodává Lulić.

Lazio vyhrálo poslední tři duely s Neroverdi a naposled jim nasázelo hned šest branek! Výhodou trenéra Inzaghiho je širší kádr, který přišel jen o obránce Martína Cácerese. Domácí Sassuolo nemůže počítat s Goldanigou, který pyká za karty. V obraně bude chybět také Letschert, který je zraněn. V rámci první ligy se Lazio ve čtyřech duelech proti Sassuolu na jeho půdě pokaždé aspoň jednou trefilo.

Nic nenasvědčuje tomu, že by tentokrát měli Biancocelesti zůstat střelecky na suchu. Jednak je jejich menší výpadek zřejmě zažehnán, což potvrdilo poslední vítězství nad Hellasem. A především se Sassuolu vůbec nedaří. Po pětadvaceti odehraných kolech tráví své chvíle na šestnáctém místě a ani trenér Iachini zatím nepomáhá.

Obránce Federico Peluso v rozhovoru pro Sassuolo Channel zmínil: "Proti Laziu musíme ukázat náš opravdový charakter a naprosto se do utkání ponořit. Pokud nebudeme hrát na maximum a budeme dělat hloupé chyby jako minule, nemáme šanci. Tohle musí být bojovné a odhodlané Sassuolo, které jsme vídali dříve. Zvláštní pozornost věnujeme obraně, protože náš soupeř má skvělou palebnou sílu."
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Lemos, Acerbi, Peluso - Duncan, Missiroli, Magnanelli - Politano, Babacar, Berardi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, de Vrij, Radu - Marušić, Leiva, Parolo, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.36 - 3.62 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Turín FC  (neděle 15:00)
Hellas Verona se po delší době opět ponořil naplno do výsledkové i herní krize a jeho postavení v tabulce se nijak nelepší. Teď navíc na Stadio Marc'Antonio Bentegodi přijede turínské FC, kterému se málokde daří tak jako ve Veroně.

Obvykle to bývá tak, že domácí prostředí, fanoušci a známá místa podpoří domácí celek k lepším výkonům. Hellas je v současné době týmem, o kterém se něco takového říct nedá. A zvlášť to platí v případě, že jeho oponentem jsou hosté z Turína. Býci sehráli ve Veroně už řadu zajímavých duelů, ale od roku 2001 se domácí Hellas Verona radoval ze tří bodů jen jedinkrát! A to je hodně tristní bilance.

Celek z Verony prožívá hodně náročné období a sídlí ve společnosti, které by se nejraději vyhnul. Patří mu totiž až předposlední místo v tabulce a jeho obavy, že se v příští sezoně budou prodávat lístky na druhou ligu, jsou každé kolo reálnější. Hellas už tři duely po sobě prohrál a nedal v nich ani jednu branku. Naposledy si s ním velmi jednoduše poradilo domácí Lazio, kterému stačilo mírnější tempo a dvě branky.

Prezident Maurizio Setti podle komentářů tak trochu s druhou ligou už počítá. "Uvidíme, co přinese zbytek sezony, teď už můžeme jen maximálně doufat a pracovat s pílí a skromností. A pokud opravdu skončíme na posledních třech místech, tak je náš cíl jasný - okamžitě začneme pracovat na tom, abychom se co nejdříve vrátili do první ligy. To je nutnost a naše jasná volba. Patříme do první ligy a v případě sestupu budeme dělat maximum."

Turín má odlišné starosti, neboť jeho cílem je primárně zůstat v první desítce. Sice se při příchodu trenéra Mazzarriho mluvilo o možném boji o Evropu, ale ten se zatím nezdá reálný a především to vyžaduje mnohem více času. Mazzarri už má za sebou také první porážku, kterou mu v derby připravil Juventus. Těšit ho ale může fakt, že má kompletní kádr. Domácím naopak schází zranění Ferrari, Zaccagni, Cerci a Bianchetti.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Boldor, Caracciolo, Vuković, Fares - Romulo, Valoti, Calvano - Matos, Petkovic, Kean
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N’Koulou, Burdisso, Molinaro - Obi, Rincon, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Niang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.96 - 4.19 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
Už dlouhých 26 zápasů Juventus Turín dokázal proti Atalantě neprohrát a pevně věří, že si s ní poradí také v neděli v podvečer. Druhý celek tabulky Serie A by rád využil také faktu, že na Orobici poslední doléhá úbytek sil.

Stíhací jízda za první Neapolí opět pokračuje a také v tomto kole má turínský gigant menší psychologickou výhodu. Své utkání započítané do 26. kola Serie A odehraje dříve než jeho sok. Konkrétně v 18:00, když arbitr Maurizio Mariani začne svým hvizdem duel na stadionu Allianz Arena. Jeden ze šlágrů kola nabídne duel posledního šampiona s hladovým mužstvem z Bergama, které nedávno ukončilo dlouhou pouť Evropskou ligou.

Jen jednou za posledních deset soutěžních duelů Juventus nedokázal vyhrát. V posledním utkání Ligy mistrů si jen rozdělil body s Tottenhamem, respektive remizoval s ním a čeká jej náročná odveta. Po souboji s Angličany se ale pragmatik Massimiliano Allegri vrátil na ligovou scénu opět vítězně a jeho mužstvo si poradilo s městským rivalem, Turínem. Býci sice nehráli špatně, ale příliš ustrašený výkon jim k bodům nepomohl.

O výhře Juventusu rozhodl jedinou trefou obránce Alex Sandro, který se po menším intermezzu opět vrací k dobrým výkonům a pevnému místu v základní sestavě. Jeho branka znamenala další tři body a další prodloužení boje s Neapolí, neboť také ta zvládla svůj duel. Oba soupeře v honbě za prvním místem tabulky nadále dělí jen jeden jediný bod a my můžeme s napětím dál čekat na zaváhání jednoho ze soupeřů.

Duel s Atalantou nesmí Juventus podcenit, což si uvědomuje například obránce Benedikt Höwedes, který v rozhovoru pro JTV řekl: "Jsem moc rád, že jsem se uzdravil, cítím se naprosto v pořádku a jsem trenérovi k dispozici. Budu hrát kdekoli, kde mě bude potřebovat a kde mi řekne. Věřím, že tu zažiji mnoho úspěchů a krásných momentů. Tohle je výjimečný tým a klub s báječnou pověstí, takže jsem hrdý, že můžu hájit jeho barvy. Atalanta už několikrát ukázala, jak je nebezpečná, takže se musíme maximálně soustředit."

Orobici mají za sebou pouť Evropskou ligou, v níž nestačili na slavnou Borussii Dortmund. Po parádní cestě základní skupinou nestačili na německého soupeře, třebaže ještě pár minut před koncem v domácí odvetě postupovali. Branka zkušeného obránce Marcela Schmelzera však v kontextu s první porážkou v Německu ukončila nadějnou pohádku italského celku.

Ten se ale loučí se zdviženou hlavou, což potvrdil prezident Antonio Percassi. "Zasloužili jsme si postoupit, především za to první utkání. Předvedli jsme, že nás nic nepoloží, že máme silnou psychiku a táhneme za jeden provaz. Je opravdu škoda, že jsme vypadli, ale Borussia nás potrestala jako zkušený tým. Jsem ale hrdý na to, co jsme dokázali, a věřím, že se nám to podaří zopakovat také příští rok. Teď už se musíme soustředit jen na duel s Juventusem, ve kterém hodláme také bojovat."

Bojovat v dresu Atalanty nebude pouze dlouhodobě zraněný záložník Rizzo. Juventus má mnohem více absencí, které trenéra Allegriho trápí. Do hry se nepodívá argentinský šutér Gonzalo Higuaín, mimo hru jsou také zranění Bernardeschi, Cuadrado nebo De Sciglio. Atalanta sídlící na osmém místě si musí dávat pozor na nejlepší útok ligy, který zaznamenal už 62 gólů. A rovnou 35 z nich dal Juventus ve druhých poločasech.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Dybala, Mandžukić
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Palomino - Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens - Iličić - Gomez, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.51 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (neděle 20:45)
AC Milán se v týdnu dočkal postupu do další fáze Evropské ligy a ukázal, že se s ním musí počítat. Velkým testem schopností pro něj ale bude nedělní večer, kdy své brány otevře Stadio Olimpico. Domácí Vlci to totiž poslední dobou s Rossoneri umí.

AC Milán si zatím vede nad očekávání dobře a již delší dobu se mluví o prodloužení pracovního vztahu mezi klubem a trenérem Gennarem Gattusem. Tomu při nástupu po mladším a zkušenějším Montellovi věřil málokdo, ale Gattuso ukazuje, že skeptické jazyky se pletly. A to jak v rámci Serie A, tak rovněž v Evropské lize. V posledním soutěžním utkání totiž jeho ekipa pohlídala vedení z prvního utkání a slaví postup do osmifinále.

Ještě než slavný italský velkoklub změří síly s londýnským Arsenalem, musí se ale naplno koncentrovat na ligové střetnutí. Postupně ho čeká hodně nabitý kalendář, který opravdu prověří síly a taktickou připravenost Rossoneri. Prvním na řadě je AS Řím, hned po něm čeká na AC Lazio a později se Rossoneri postaví ještě proti městskému rivalovi Interu, takže žádné snadné utkání v dohledu.

Hned to první, které uzavře nedělní program 26. kola Serie A, by mělo být hodně napínavé. Oba týmy preferují hodně ofenzivní styl a mají ve svém kádru mnoho výborných fotbalistů. Římané spoléhají před utkáním s AC také na to, že jej už čtyřikrát v řadě porazili, naposledy i díky vyloučení Turka Çalhanoğlua poměrem 2:0. Momentální forma se ale u Giallorossi hodně střídá se špatnými výkony.

První poločas zápasu v mrazivém Charkově proti Šachtaru Doněck vycházel lépe Římanům, jenže po změně stran nastoupil úplně jiný tým. Bez energie, nápadu a fyzické formy. Domácí Šachtar pak rychle otočil utkání ve svůj prospěch a má před římskou odvetou lepší postavení. Vlci se nyní musí soustředit opět znovu na ligu, kde jim aktuálně patří solidní třetí příčka. Na ně se ale tlačí jak Lazio, tak Inter nebo právě AC se Sampodorií.

Jedním z hráčů, kteří čekají na svou šanci a mohli by být příjemným oživením základní sestavy AS, je Grégoire Defrel. Francouzský útočník před utkáním s AC poznamenal: "Je velká škoda, že jsme se ve druhé půli se Šachtarem tak trápili. A nebýt famózních zákroků našeho brankáře, mohlo to dopadnout ještě hůř. Jsem ale optimista a věřím, že když si příště dáme větší pozor, postoupíme. Teď se ale musíme především soustředit na AC, které se ohromně zvedlo a hraje výborně. S AC to bude pikantní a hodně náročný souboj."

Římanům nadále chybí obránce Rick Karsdorp, zpátky do kondice se musí dostat také Silva nebo Gonalons. Bez absencí se neobejdou ani hosté, kteří se nemohou spoléhat na služby trojice Kalinić, Conti a Storari. I bez nich si ale trenér Gattuso uměl zjednat respekt ostatních klubů a dál sází na dobře organizovanou hru. Ta se projevila při první demolici Razgradu nebo v minulém kole proti Sampdorii, kdy AC vyhrálo 1:0.

Díky zlepšeným výkonům se AC může těšit na prodloužení jarních bojů v Evropské lize a klubový manažer Christian Abbiati si toho nesmírně váží. "Zasloužili jsme si postoupit, to je bez debat. Mužstvo dře, táhne za jeden provaz a hráči, kteří se dříve nedostávali do popředí, nyní táhnou tým. Mám radost, když vidím, jak se nám povedly minulé zápasy. Musíme ale zůstávat nohama na zemi."
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Strootman, Pellegrini - Ünder, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Cutrone, Çalhanoğlu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.40 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (sobota 18:00)
Janov má sice problémy s vyhráváním na půdě Bologny, ale jeho současná forma jej vykresluje jako jasného favorita. Mužstvo z přístavního města dostalo za poslední tři duely jen jednu branku a nyní se pokusí jeho obranu vyzkoušet Bologna.

Sobotní program italské nejvyšší soutěže nabídne dva duely, z nichž v tom prvním se jedná o záchranářskou bitvu. Ačkoli mají domácí Bologna i CFC Janov shodný počet bodů, menším favoritem jsou hosté. Jejich forma totiž poslední dobou zažívá velký nárůst. CFC už tři zápasy po sobě vyhrálo, ačkoli se muselo potýkat třeba s Laziem Řím nebo naposledy s Interem Milán, což jsou pohároví adepti.

Inter ale jeho obranu nepřekonal ani jednou a prohloubil svoji krizi, k čemuž mu hodně "pomohli" současní a bývalí hráči. První branku si vstřelil obránce Ranocchia sám a druhou měl na svědomí Goran Pandev. Janov se díky této výhře dostal na metu třiceti bodů, což mu díky lepšímu skóre stačí na 12. místo. Musí si ale dávat velmi dobrý pozor, protože jeho další soupeř je na místě třináctém a má stejný počet bodů.

Výhodou hostí je také plný kádr, který nemá žádné větší absence. Trenér Davide Ballardini řeší snad jen to, zda má vedle Pandeva postavit do útoku Galabinova nebo Lapadulu. To Roberto Donadoni je na tom mnohem hůře. Na delší dobu se totiž musí obejít bez svého lídra a zkušeného hráče, útočníka Rodriga Palacia. Ani obrana nebude kompletní, protože karetní trest si odpykává zkušený stoper De Maio. Obránce Masina už je znovu k dispozici.

Absence však nejsou jediným problémem, se kterým se zkušený trenér Donadoni musí prát. Jeho tým vykazuje hodně nestálou formu, takže jednou překvapí pohodlnou výhrou (Sassuolo, Benevento) a jindy, ve většině případů, prohrává. V deseti posledních duelech prohrála Bologna už sedmkrát a snad jen remízám se vyhýbá. V minulém kole zastavila svůj pád tabulkou a těsně porazila bezradné Sassuolo. Hostům má co vracet, protože naposledy ji na stadionu Dall‘Ara obrali o všechny body.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Helander, Gonzalez, Masina - Poli, Pulgar, Džemaili - Orsolini, Destro, Di Francesco
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Rossettini, Spolli, Zukanović - Rosi, Bessa, Bertolacci, Hiljemark, Laxalt - Galabinov, Pandev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 2.93 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Benevento Calcio  (sobota 20:45)
Inter Milán znovu padá tabulkou a nyní by rád konečně zastavil zhoršující se formu. Má k tomu ideálního soupeře, protože na San Siro přijede nováček z Beneventa. Čarodějky už ale několikrát ukázaly, že velmi úporně bojují s osudem.

Jediná výhra za posledních deset soutěžních utkání. To není pro tak slavný a momentálně hodně ambiciózní celek jako Inter vůbec dobrá vizitka. Jeho výkony jsou nestálé a forma klíčových hráčů v mnoha případech klesla na stejný bod, kvůli kterému ráno škrábeme auta. Ať už je to Miranda, Perišić s Candrevou nebo Borja Valero s mladíkem Gagliardinim. Aktuální situace Interu se moc nezlepšuje a korunu jí nasadilo minulé kolo.

V něm Inter cestoval do Janova, aby změřil síly s tamním CFC a navázal na výhru nad Bolognou. K tomu ale nedošlo, protože vlastní branku si vstřelil obránce Andrea Ranocchia a jeden gól přidal zkušený kanonýr Goran Pandev, takže Inter opět propadl. To se projevilo i na jeho ligovém postavení, protože klesl až na současnou pátou pozici za zlepšující se AS Řím a Lazio Řím.

Teď se pokouší o comeback proti nováčkovi z Beneventa, ale ani to nebude snadné. Dobře si to uvědomuje Tarcisio Burgnich, který říká: "Na Benevento bych si dal obrovský pozor. Z hlediska papírových předpokladů se není o čem bavit a Inter by měl soupeře rozstřílet, aniž by si s tím dával práci. Ale viděli jsme, jak Benevento bojuje, jak dokáže třeba 60, 70 minut hrát se slavnějším soupeřem vyrovnanou hru. Má své zbraně, má obrovskou chuť a nové posily se velmi dobře zapracovaly."

V tom má Burgnich pravdu. Benevento je sice stále poslední, ale v minulém kole ukázalo parádní zápas proti Crotone. Jeho živelnost, bojovnost a nasazení hráčů dělaly soupeři obrovské problémy. A ačkoli Benevento s Crotone prohrávalo, minutu před koncem dokázalo gólem Diabatého vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch. Na sedmnácté Crotone sice stále ztrácí propastných jedenáct bodů, ale minimálně ukázalo, že bude až do konce sezony bojovat o každý bod.

Trenér Spalletti zřejmě opět nevyužije služeb Mirandy nebo Icardiho, ale nasadit už může Ivana Perišiće. Od první minuty by mohl nastoupit také záložník Rafinha, který je velkým příslibem především pro ofenzívu. V rámci Beneventa není ve formě Guilherme a Cataldi by měl začít na lavičce.

Velkou posilu pak představuje záložník Sandro, který je na Inter přichystán. "Jednou jsem měl možnost jít do Neapole, ale tehdy jsem si vybral něco jiného. Teď vím, že moje kariéra mohla pokračovat úplně jinak. V Itálii se mi moc líbí a jsem z Beneventa nadšen. Pevně věřím v záchranu a vím, že náš tým se nikdy nevzdá. Na střet s Interem se už nemůžu těšit víc," dodal zkušený záložník.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Ranocchia, D'Ambrosio - Vecino, Gagliardini - Candreva, Rafinha, Perišić - Éder
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimsiti, Costa, Letizia - Viola, Sandro, Djuričić - Brignola, Coda, Parigini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.57 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol25213155:1566
2.Juventus FC25212262:1565
3.AS Řím25155540:1950
4.SS Lazio25154661:3349
5.Inter Milán25139340:2148
6.UC Sampdoria25125844:3341
7.AC Milán25125835:3041
8.Atalanta Bergamo25108737:2938
9.Turín FC25812535:3036
10.Udinese Calcio251031236:3633
11.ACF Fiorentina2588934:3232
12.Janov CFC25861121:2530
13.Bologna FC25931331:3830
14.Cagliari Calcio25741423:3625
15.Chievo Verona25671223:4225
16.US Sassuolo25651415:4323
17.FC Crotone25561421:4421
18.SPAL 201325381423:4717
19.Hellas Verona25441722:5016
20.Benevento Calcio25312118:5810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (347)

Přidat komentář
didosh

V Římě to bude ohromě těžké ale v bodík věřím.Neapol na Sardinii podle mě nečeká taky nic lehkého...Škoda že Juve hraje doma,Atalanta nehraje vůbec špatně,hrát doma věřím že by je porazila...

Reagovat
snuff24

Forza Benevento

Reagovat
Inter Eterno Amore

chceš aby Spalletti letel ?

Reagovat
snuff24

ne chcu aby Inter letěl tabulkou dolů.

Reagovat
lnterista

Ty ses vocas

Reagovat
Nuno čomes

Magor

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

chapem frustracii, ale toto mi nepride ako spravny postoj. to ze skoncime nejak nizko v tabulke nebude mat ziadny efekt na nic

Reagovat
Mrvinho

Bude, te spravne, super a hlavne lepsi pulce Milana vytvorite usmev na tvari

Reagovat
smazaný uživatel

tisko

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

spolu to dokážeme!

Reagovat
Mrvinho

A nejsi sám, my te v tom nenechame

Reagovat
smazaný uživatel

Inter kříž

Reagovat
Pipo123

Los EL pekne na hovno. Sice sme dostali hratelneho supera, no nie atraktívneho

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je tu podla mna sanca na vyhru. FORZA INTER!!!

Reagovat
Artaxerxes

Možná... kdoví... snad

Reagovat
Pipo123

Vraj ak nedáme LM tak sa v lete bude predávať Milinkovic. Odchod De Vrija a Milinkovica by bola obrovska strata. Najnovšie ma mat o Sergeja zaujem Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lottito je úplný blázen

Reagovat
andycek1

No ale za Sergeja dostanete min 60-70 mil. €

Reagovat
Pipo123

Pri cenách v dnesnej dobe by ma neprekvapilo ani 100. Ten zaujem bude obrovsky

Reagovat
andycek1

55 mil hodnota na transfermarkte takže vlastne v pohode aj 100 mil. a som zvedavy ako to Lazio zúročí a nepadnú dole. Ale Sergeja by som do Juve veľmi veľmi chcel

Reagovat
Yzemi

za Sergeje v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

1 Handanovic; 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 37 Skriniar, 33 D’Ambrosio; 11 Vecino, 5 Gagliardini; 87 Candreva, 8 Rafinha, 44 Perisic; 23 Eder.

henta Candreva neviem no.

Reagovat
cresposuper

Vsak hral minule omnoho lepsie nez Karamoh, podla mna to je pochopitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ja ked ho vidim som nestastny. aj ked to mam pri vacsine timu uz

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji Sagna gól, ale snad vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

mozu mat 80% prihravok krivych?

Reagovat
lnterista

To je strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne je Benevento zatiaľ lepším mužstvom na ihrisku...

Reagovat
Deki

Gaglia už mohl být venku... podruhý jako totální dřevák nakopne protihráče do holeně

Reagovat
smazaný uživatel

toto je neskutocna hanba ako nas nicia. ja nechapem ze im neni kokotno

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento diktuje hru

Reagovat
Mihal

Rafinhovi to netrvalo dlho a zacina zapadat do podpriemeru hracov Interu...

Reagovat
lnterista

Nema komu a nema skym...byt tam ronaldo nebo messi tak se svet dozvi co je to za zoufalce

Reagovat
Nuno čomes

Ranocchia ambrosio a průměrný cancelo, obrana dnes v topu záloha Vecino gagliardini místo aby byl borja na hřišti. No a Candreva Perisic nic lepšího nemame. Ještě ze je na nově superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Souběžně puštěná Barcelona, to je prostě koncert, k těm našim nemám slov...

Reagovat
cresposuper

Okej, najhorsi polcas za poslednych niekolko rokov mame za sebou, teraz by sme mohli zacat hrat futbal. Karamoh na plac.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vzal by som v lete Gagliardiniho. Podľa posledných výkonov by mohol stáť tak 3 milióny

Reagovat
Deki

toho to slušně semlelo vůbec ho nepoznávám. ono ale co po boku Vecina nebo Brozoviče jde dělat...

Reagovat
Mrvinho

Zase klid tady, Benevento je naopak velmi silne a neni ostuda s nim ani prohrat

Reagovat
Deki

hlavně si pohlídat brankáře

Reagovat
Pipo123

Kurvy Vyjebane, som podal polcas 1, ze kurz 1,70, Pice Ved aj moja babka by im do polčasu jeden gol dala

Reagovat
RKBoy

za kolko predáš?

Reagovat
Pipo123

Babku? Ma hodnotu cca 150 milionov, len je casto zranená

Reagovat
RKBoy

hostovanie?

Reagovat
Pipo123

Nereálne

Reagovat
REPLIKATOR

Inter stále drží cennou remízu

Reagovat
Walter_Sobchak

Škriniaaaar

Reagovat
lnterista

Jenom prijde Karamoh

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak v goloch moc prsty nemal ale určite by mal hrať miesto Candrevy. To je proste nepochopitelne.

Reagovat
Tomanatura

Tak toto je konec, oni je porazili diky golum Skrinky a Ranocchii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň ty standardky a Milan s Zabakem

Reagovat
Walter_Sobchak

Odkial vlastne pochádza prezývka Žabák?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Až ľutujem to Benevento. Prvý polčas boli lepším teamom, v druhom to už ale nezvládli. Keby v prvom polčase lepšie využili šance... no škoda... Ale že Ranocchia zachraňuje Inter, to je tiež dosť ironické..

Reagovat
smazaný uživatel

pan kapitan!!!

Reagovat
atlee

Tvl. Eder zatiaľ za celý zápas 7 dotykov s loptou a len dve prihrávky. Absolútne neviditeľný. A to nie je najhorší na ihrisku

Reagovat
Pipo123

A to v Dorii lietal po trávniku celých 90 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

V Interi tiež lieta, ale v oblakoch

Reagovat
atlee

veď práve. Tam sa mi veľmi páčil. Nechápem prečo je pod Spalom tak odpojený

Reagovat
blaugrana

Ako hral Rafinha?

Reagovat
smazaný uživatel

neviditelne

Reagovat
blaugrana

Hm. Tak to ho asi nekupite.

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy predtym hral ovela lepsie.dnes mu to moc neslo

Reagovat
Nuno čomes

Jinak asi úplně nuda ne?

Reagovat
blaugrana

Mark Andre ter Wall.

Reagovat
atlee

Btw, prečo je v preview fotka Icardiho, keď ani nenastúpil?

Reagovat
Nuno čomes

Aspoň ze brozovice vypiskali při nástupu

Reagovat
Forza_Inter

Alebo perisica pri odchode

Reagovat
Nuno čomes

Nene. Ten už byl dávno na lavičce když začal pískot.

Reagovat
snuff24

Škoda Benevento jasně lepší

Reagovat
Mihal

uz staci ...buduce kolo sa potesis

Reagovat
snuff24

Já už si z toho musím dělat prdel protože kdybych to měl brát vážně tak už mi z toho týmu hrábne..Klubem za ty roky prošli desítky hráčů, nemálo trenérů a my se neposunuli absolutně nikam ani o píď.

Reagovat
Mihal

Neboj sa, presne viem o com pises...tiez zazivam tu hrozu. A ten pocit bezmocnosti. Pozeram na to a dufam, ze prave tento zapas uz to pride, pride zmena, muzstvo bude hrat ako tym a na futbal sa bude dat zase pozerat. Ale nie, vzdy je to pravy opak, zase iba dalsi zapas, z ktoreho mam pocit zufalstva a som totalne znechuteny a mam totalne dojebany cely vikend...diky aspon za 3 body ked uz hra stoji za sracku...aj ked neviem ci nam v konecnom zuctovani budu tieto 3 body k niecomu lebo neverim uz, ze to muzstvo sa dvihne a zacne zase vyhravat aspon 3 zapasy zo 4. Realne to vidim tak na 6 miesto.

Reagovat
FuckT

Nie je to nejaky extremny posun, ale trochu prehanas, pretoze rozhodne ste krok vpred urobili.

Reagovat
snuff24

V čem? těch pár konkurenceschopných hráčů co tam je tak prodáme, prachy nejsou protože "finanční pravidlo" , Spall zdrhne a další rok jedeme zase na odznova.

Reagovat
FuckT

Ak to tak bude, tak okay. Ale zatial to este nie je iste, tak je zbytocne skladat zbrane, aj ked na druhej strane chapem, ze to uz asi nie je pre fans Interu jednoduche.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Posledne čo som párkrát videl AC tak sa mi moc páčili. Tu sa núka znova porovnať, že Gattussovi trvalo chvíľu, a jeho rukopis je na nich už vidieť, ich futbal má systém a vedia čo hrať, pričom Di Francesco toto nedokázal aplikovať za 8 mesiacov. Každopádne by som sa teraz z toho neposral, na víťazstvo máme. Chcem Džeka na lavici a možno by som sa nebránil ani Naingollanovi vedľa Lobonta.

Reagovat
LesyJePan

Práve teraz sa ukáže ako na tom sme, doteraz to boli poväcsine lahší súperi okrem Lazia s ktorym sme mal aj stastie. Každopádne podla mna ide AS do zápasu ako favorit.

Reagovat
Largo

Ty blázne, Lobont zálohu neuběhá

Reagovat
Lech

Takze utok Schick a pod nim Defrel? Moze byc

Reagovat
Milan.B

no caka nas snura tazkych zapasov, uvidime ako na tom sme

Reagovat
Yanek

Gattuso zvedl tým hlavně mentálně a díky tomu, jakou měl kariéru, jeho provázanosti s týmem a odhodlání nabízí víc než Mihajlovič. Jsem rád, že u nás je, ale jestli má na to být skvělým koučem napoví až další čas. Následující zápasy něco ukážou, mám ale strach z úzkého kádru.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
didosh

Reagovat
Eldarion

Roma si s nami posledné roky vytiera prdel ale je aj pravda, že mali o dosť lepší tím a nevládol tam taký chaos ako u nás. Formu síce máme ale nemyslím si, že máme kvalitnejší tím ako AS minimálne teda zohratejší, čiže čakám ťažký zápas a AS je favorit. Nevadili by mi dve remízy v Ríme a vyhrať derby a nad Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Crotone dneska strasny vykon. Krome Budimira jsou vsichni uplne mimo. Naopak namotivovany Spal klobouk dolu

Reagovat
Pipo123

Strakosha; 13 Wallace, 27 Luiz Felipe, 26 Radu; 77 Marusic, 96 Murgia, 6 Leiva, 21 Milinkovic Savic, 5 Lukaku; 10 Anderson; 17 Immobile.

Parolo, Lulič, De Vrij, Albeto na lavičke, konečne zápas v ktorom neuvidím hrať Parola a Luliča, kurva paráda

Reagovat
cresposuper

Myslis, ze De Vrij si uz nezahra?

Reagovat
Pipo123

Simone ho asi šetrí, navyše Felipe hral docela dobre v EL.

Reagovat
Pipo123

Milinkovic je beštia

Reagovat
Eldarion

Neskutočný hráč v 22 rokoch, vôbec by som nebol prekvapený keby to dotiahol za 1-2 roky do Realu, Barcelony atď. V lete pôjde od 80m vyššie

Reagovat
Pipo123

Zlta karta Leivu by sa nemala zrušiť? Ak ju dostal po situacii ktoru si rozhodca pozrel s spätne odpískal penaltu

Reagovat
didosh

No měl by to zrušit...

Reagovat
Nuno čomes

To lazio mě mrdá, šlape jim to jak hodinky.

Reagovat
Pipo123

Nehráme nic extra, no v ofenzíve nam to šľape. Anderson posledne zapasy vo výbornej forme

Reagovat
Pipo123

Berardi bol vždy píča, zákerné hovado

Reagovat
M11

Berardi je sasek.. s nim to jde silene do haje

Reagovat
GEGE

Škoda jeho talentu...

Reagovat
M11

Tak Marusic si taky chvilku nezahraje

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri dělá vše pro odchod Paulita

Reagovat
Furia Ceca

Zase je po zranění, těžko říct, jak na tom vlastně je. Ale pokud ho chceme rozehrát na Tottenham, tak by měl naskočit v 60. minutě nejpozději...

Reagovat
Mr.Jindros

A ty znáš nějak podrobněji jeho zdravotní stav?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah; Marchisio, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Mandzukic, Alex Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria zápas zvládla, Atalanta musí zabojovať a večer AC začína ťažká šnúra na ktorú som teda okrem ťaženia SSC, veľmi zvedavý, ako to chlapci zvládnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria zápas zvládla, Atalanta musí zabojovať a večer AC začína ťažká šnúra na ktorú som teda okrem ťaženia SSC, veľmi zvedavý, ako to chlapci zvládnu.

Reagovat
Forza_Inter

Atalanta ide na Juve s totálnym Bčkom, som zvedavý

Reagovat
Furia Ceca

Očividně se šetří na středeční Coppu, kde chtějí zabojovat o zázrak. To mi přijde docela jako logický krok, v Coppě jsou dva zápasy od trofeje, zatímco v lize toho letos asi moc už nevybojují... Každopádně my je musíme dneska i ve středu rozsekat!

Reagovat
Furia Ceca

Zy kráso, takový příliv sněhu! To se asi odloží, hádám...

Reagovat
Furia Ceca

* Ty

** příval

Reagovat
FuckT

Priliv.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

http://prntscr.com/ijkayr

Hmm. To sa ide v tomto hrat? Dufam ze nie..

Reagovat
smazaný uživatel

To na hru nevypada...

Reagovat
10

dpč, jsem se těšil

Reagovat
brenk

ja som plánoval po dosť dlhej dobe opäť pozrieť zápas a nič z toho

Reagovat
M11

Napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

O tri dni je tu repete Coppa...

Reagovat
Furia Ceca

Poslední tři ze čtyř zápasů jsem musel vidět ze záznamu, včetně Tottenhamu - a ten čtvrtej zápas bylo turínský derby, kdy mi jeden debilní web propálil výsledek, takže jsem viděl jenom sestřih. A když to konečně vyšlo, že jsem na přímej přenos doma, tak v Turíně sněží.

Reagovat
10

a co má potom říkat Claudio, kterej byl konečně v základu

Reagovat
Hans82

Kur.. clovek se tesi na fotbal a hovno to neni poprve u nas zatahovaci strechu by to chtelo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ríme to vyzerá na prehánky, sneh s dažďom, nech tomu počasiu prestane jebkať.

Reagovat
Eldarion

Nevie niekto prečo zrazu tak rapídne klesá kurz na AC a naopak na AS stúpa? Kvôli podmienkam?

Reagovat
10

má hrát Schick

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Reagovat
Deki

myslel jsem, že mu jako jeden z mála tady pořád věříš...

Reagovat
10

vždyť jo...akorát nedělám bookmakera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gennaro rozplakal dnešného oslávenca http://prntscr.com/ijlcqr

Reagovat
Alberto Aquilani

oleee ole ole oleeeee šikeeee šikeeee

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Já tušil, že se při prvním problémů Di Fra vrátí zase ke svý klasice a rozestavení 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkial si na to prisiel?

Reagovat
Largo

?

Reagovat
FCSL

Schick od začátku a na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nedal na hrot Defrela. Jeho buldoci styl sa mi paci

Reagovat
Furia Ceca

Calhanoglu dobrej breakdance

Reagovat
Eldarion

Hráme až moc ofenzívne hlavne Calabria a Rodriguez a aj tak nás ich obrana k ničomu nepustila. Zostáva tam až moc priestoru pre AS v brakeoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci hrá zatiaľ skvelý zápas, aká to zmena oproti začiatku sezóny.

Reagovat
Yanek

Víc hráčů hraje daleko líp. Na Kessiem to jde taky hodně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme. Zaujímavé že toľko hráčov sa dokáže tak zásadne ,,zmeniť,, behom pár mesiacov. Zjavne to nebol problém v hráčoch ale v systéme.

Reagovat
rossoneri89

chyba bola mozno aj v treningoch kedze viaceri sa vyjadrili ze Montella mal strasne lahke treningy a strava bola tiez nejaka bio blbost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť. Príprava na zápas, chémia v kabíne sú podstatné záležitosti. Montella nemusí byť zlý tréner, len pre tento tím to nastavil zle. Gattuso ich nenaučil hrať futbal to je jasné.

Reagovat
Largo

Kessié je fakt v beast módu, ty jeho souboje s Radjou je paráda sledovat.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

Ještě k Bonuccimu - u něj bylo úplně jasný, že na tom není dobře a není to jen jeho vina. Ty výsměchy tady o tom, že je to průměrný obránce byly úplně mimo mísu. Získali jsme v něm top kvalitu a lídra.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci sme verili že bude líder, pre mňa bol však najväčším sklamaním. Teraz to už vyzerá lepšie. Nechám mu ešte radšej čas to potvrdiť :) čaká nás séria ťažkých zápasov a tam sa ukáže.

Reagovat
Furia Ceca

Za to asi patří velký dík Gattusovi, kterej ho dokázal vrátit na zem. Za Montelly byl Bonucci přesně tím nechutným bohem, jakým poslední rok, dva v Juventusu.

Reagovat
Furia Ceca

Gattuso teď vypadal, že Kolarovovi natáhne

Reagovat
10

si na něj počká před stadionem

Reagovat
Furia Ceca

Tak už se Gattuso s Kolarovem zkamarádil To je hroznej týpek, v něm to vře...

Reagovat
10

Kolarov se bál jít do tunelu, tak se radši usmířil

Reagovat
Furia Ceca

Mně přišlo, že to gesto vlídnosti bylo z Gattusovy strany. Každopádně prdel, že těsně předtím málem fyzicky napadl Calabriu u autový čáry. Gattusovi je očividně jedno, o koho zrovna jde, hlavně, že se může s někým porvat!

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Kolarov si zahrává

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
naheCZ

Schick

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
naheCZ

Pěkně tam vykoupal dva hráče AC...škoda jen, že z toho nevytěžil víc.

Reagovat
10

sebevědomí Schicka podle očekávání zůstalo v pořádku

Reagovat
Kluivert9

Schick se strašně málo nabízí

Reagovat
smazaný uživatel

To dela od zacatku v Rome. Je to muj laicky odhad, ale prijde mi, ze si nejak nesedl s kabinou. Ti hraci radeji prihraji nekomu jinemu, nez jemu, kdyz se ukaze.

Reagovat
Furia Ceca

Mně teda spíš přijde, že mu nikdo nenahrává... Hráči AS s míčem strašně sobčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam zapnute PSG, ale podle statistil Schick ani jedno zakonceni To zas hraje jen zady k brane?

Reagovat
Yanek

Suso hraje občas hrozně naivně.

Reagovat
10

no, Juve s Atalantou byla větší zábava...

Reagovat
Largo

Myslíš ten nudnej profesorskej fotbal, co praktikujete jo?

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

to nič, largo podľa všetkého nekuká ani na ten náš zápas, inak by proste nikto kto naňho naozaj pozerá nemohol dať Pelleho k najlepším v polčase...

Reagovat
10

mě se Graziano taky líbil

Reagovat
10

to už asi bylo moc

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Málokdo Patrikovi nahrává. A když nějakou šanci má, tak si ji většinou sám vytváří. Což je škoda, protože s ním jsme prostě mnohem lehčí, elegantnější a nebezpečnější než s Džekem.

Dneska se mi to směrem dopředu i dozadu líbí. Alisson prakticky zasahovat nemusel, Peres mile překvapil.

Nejlepší zatím dle mýho názoru Kolarov, Manolas a Pellegrini se Shickem.

Reagovat
GEGE

Pellegrini hraje hrozně alibisticky a hodně kazí...jestli se ti libí,tak máš docela nízké nároky...Zatím se Pellegrinimu ze Sassuola ani nepříblížil...

Reagovat
Largo

Tak přece jen ho Eusebio tak často nestaví a AS je trochu jinej klub no.

Reagovat
KillSwitch

mne sa jediný páči asi Perotti

Reagovat
GEGE

hrozně zoufaly zapas...ale ne,ze bych cekal neco jineho...

Reagovat
FuckT

Pozrel som si 45 minut, jedine dobre casti zapasu boli tych poslednych 30 sekund a Schickova strela z offsidu, ak teda bol, nevidel som to dobre. Takze asi 40 sekund sa oplatilo vidiet, a celkom dobre sa pozeralo aj na tu defenzivu, ale to by dobremu futbalu nemalo stacit. Vzdy ked si pozriem zapas AS, tak to takto vyzera...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt oni tomu Schickovi vubec nenahravaji...Pritom pohyb a techniku ma, to musi kazdy videt.Hamouni, jdou do precisleni, Schick je tam uplne volnej a stejne mu ten balon neda.

Reagovat
10

to jsem si všimnul taky, Kolarov minimálně 3x za ten poločas, jednou tp radši úplně nesmyslně napálil na tribunu, přestože tam měl Schick prostor

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Pellegrinim je krásne vidieť, ako to tí odchovanci majú do AS ďaleko. Pravidelne tu plačeme nad tým, ako sa nedáva šanca odchovancom. No Pelle už nie je hráč, ktorý do tímu naskočil hneď z primavery, alebo kopal len niekde druhú ligu. Má za sebou dve plné sezóny v Serii A, jeho prínos mal byť cítiť hneď, ale zatiaľ je slabučký, priam až tragický. Ale nelámem ešte nad ním palicu, je mladý, o rok či 2 to môže byť celé inak, najmä teda pod iným trénerom.

Každopádne, toto je ten naJväčší hnus. A áno, Eusebio je naozaj najhorší tréner AS. Žije tu stále z toho dvojzápasu z Chelsea. Tá hra nemá nič, nemá systém, nemá myšlienku, nemá nápad. Strední záložníci sú úplne zbytoční, tí nehrajú vôbec, "pressing" je len tak naoko. Vlastne sme začali so 4-2-3-1, aby sme pak po 8 minutach prešli na 4-3-3 a nedokázali si dvakrát po sebe nahrať.

Šike hrá dobre, je šikovný, má sebavedomie, párkrát sa slušne ponúkal do šance, ale loptu nedostane, pretože hráme furt dokola tú istú priposranú sračku, takže sa to hodí na krídlo a všetko odznova. Našťastie AC nehrá tiež nič moc, ale zaútočiť vedia a ten náš stred poľa, ktorý vlastne nie je, si dávajú vpohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kopa sraciek, ako vzdy

Reagovat
Alberto Aquilani

bože nereaguj na mňa, na kokotov nemám čas

Reagovat
smazaný uživatel

, to napise ten, co tu komentuje takmer kazdy moj prispevok

Reagovat
10

Reagovat
Lech

Co ti tam nesedi?

Reagovat
dextroza_m

Proč mu nenahravaji? Já tomu nerozumím, hráč, který ma techniku na brutální úrovni a oni ho schválně vynechavaji.

Reagovat
FuckT

Asi preto, ze vyzera ako beach boy a mal sebavedome vyjadrenia ako Boh, alebo Dzeko fajci kabine, mozno oboje.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježišikriste, už prestante s tým, že Schickovi úmyslene nenahrávajú, lebo ho nemajú radi či čo.. Nenahrávajú mu, pretože hráme tento priposraný štýl futbalu od príchodu Eusebioa, všetko len hodiť na krídla, to isté dokola, 1000 a 1 center každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

hra ála Slavia

Reagovat
Pipo123

To sa mi tiez nezda, jedna vec je pokyn od trenera dat to na krídla, ale aby mu neskúsili ani raz dat nejaku kolmicu?

Reagovat
rossoneri89

golasooooooooooooooo Cutroneeeeeeeeeeeeeee ♥

Reagovat
smazaný uživatel

CUTROOOOOONEEEEE BOOOOH parada...

Reagovat
Yanek

Kaliniče už tam nechci nikdy vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si ho berú!

Reagovat
10

zavři oči rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Má As vůbec nějaký systém? Tohle je fakt bída.

Reagovat
smazaný uživatel

ma, nenahrat Schickovi

Reagovat
Alberto Aquilani

nemá

Reagovat
Largo

Systém eliminovat silný stránky soupeře. Dokud to jde. Pak to, kolem 60. minuty, soupeř pochopí, a AS herně odejde.

Reagovat
Furia Ceca

Ruskej komentátor nadšeně řve, že Cutrone je úplnej Pippo Inzaghi!

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnosť tam je, Cutrone ma podobný inštinkt zabijaka vo vápne, vie kam sa postaviť a zakončiť...

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní hráč, působí jako kopyto bez techniky, ale padá mu to tam slušně

Reagovat
smazaný uživatel

No práve ani Inzaghi nevyzeral ako technik a tiež mu to padalo

Reagovat
pantondavo

Vsak to je definice Inzaghiho

Reagovat
Alberto Aquilani

Nebola to len jeho chyba, ale Manolas hrá svoju najslabšiu sezónu v Ríme. Prehráva väčšinu súbojov. Už nie je istota vzadu.

Reagovat
10

neviděl jsem od něj povedenej zápas, ta jeho fyzická dominance je tuhle sezonu pryč...

Reagovat
Largo

V létě podle mě půjde....

Reagovat
Gimme

Ať jde třeba do prdele

Reagovat
GEGE

PIPPOOOOO!!!CRUTONE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas, Manolas, to je pokrytie hraca

Reagovat
10

Cutrone tomu Číňanovi s osobním bankrotem ušetřil 100 mega ze Belottiho

Reagovat
GEGE

No tím bych si zas tak jistý nebyl...

Reagovat
Eldarion

Len nech nehráme betón ale Suso + Cutrone zas a znova

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny solicka ty rimani. A schick kdyz ma mic tak vzdycky neco vymysli...

Reagovat
naheCZ

Ten Perotti je děsnej sobec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

on jediny sa snazil o prieniky...ostatny tam iba saskovali

Reagovat
smazaný uživatel

At dou do pici ty hraci AS, fakt zadnej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kolarov jich měl plnou prdel, jen teda vždycky trefí prvního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
smazaný uživatel

There is only one Patrick...

Reagovat
Pipo123

AC krasaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Keď stál Shick 38 koľko musí stať Cutrone? 80? Keď si zoberiete, že jeho cena na začiatku sezóny bolo 700k...

Reagovat
Furia Ceca

Khedira hadr... Bigliu jsem na hřišti zaregistroval až v 60 minutě (!!!).

Reagovat
10

hraje dobře, konečně zase vypadá jako fotbalista

Reagovat
Yanek

Čistí to parádně a je klidný na míči.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov dal první centr za zápas, bravo

Reagovat
Pipo123

Biglia je vo svojej forme a to tu dostával vysmech v uvode sezony

Reagovat
10

hlavně od tebe

Reagovat
Pipo123

Ja som ho nekritizoval, len v tom smere ze Leiva je pre Lazio lepsi. No o jeho kvalitách nepochybujem, som ho tu este obhajoval pred fans AC.

Reagovat
rossoneri89

sorry ale ty si sa mu tiez smial

Reagovat
Alberto Aquilani

zas si si hejterov namazal na chleba

Reagovat
Yanek

Troll

Reagovat
10

ne že by někdo z AS hrál líp než pod Spalem, ale propad u tý "starý" gardy je teda hooodně výraznej...

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Z jejich strany to spíš vypadá, že odstřelujou EDF.

Reagovat
10

no právě...

Reagovat
CubONE

https://streamable.com/o1j8s

On fakt sam nevie ako to trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Opa Inzaghi style...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francescov spasitel prichadza

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se asi posral, mít v týmu týpky, kteří centrují jako Kolarov nebo Under, na to se nedá dívat

Reagovat
Alberto Aquilani

Čelzá už vyhodila Conteho?

Reagovat
Yanek

To se vás stejně netýká.

Reagovat
Alberto Aquilani

proč jako?

Reagovat
Yanek

Má větší ambice a nezaplatíte ho, easy

Reagovat
Alberto Aquilani

aha...

Reagovat
Largo

Jo jo, když tě vyhodí Chelsea, máš v tu chvíli fakt ambice jak kráva Kromě toho, po odchodu z Juve říkal, že klidně bude trénovat jiný italský kluby, protože je profesionál. Takže asi toliko k ambicím.

Reagovat
Pipo123

Ked ho vyhodia tak nikam nepojde Bo nebude chcet prist o kráľovsky plat co mu bude chodit na ucet.

Reagovat
Alberto Aquilani

a aké ženy sa mu páčia?

Reagovat
Pipo123

Fakt veris zeby ste ho zaplatili? Yanek ma v tomto pravdu, Contemu bude stale bezat lucusna zmluva

Reagovat
Alberto Aquilani

ano...

Reagovat
Largo

Jo jo, protože Conte je přesně ten typ trenéra, co to dělá jen pro prachy

Reagovat
Pipo123

Ale ja netvrdim zeby nesiel do AS, len pochybujem zeby tam isiel hned ked by mu bežala zmluva v Chelsea.

Reagovat
Largo

ok

Reagovat
Yanek

Právě Chelsea je pověstná tím, že trenéry vyhazuje dost iracionálně. A o Conteho situaci, kdy mu kupujou béčkové hráče, se dlouhodobě ví...

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě by šel stejně spíš do Interu.

Reagovat
REPLIKATOR

Radši Van Dijk za 80 mega než Manolas za 30.

Reagovat
Furia Ceca

Jednoduše, krátce: ani jednoho - a máš to.

Reagovat
Largo

Momentálně jo.

Reagovat
stuff

Bez Radju nech na loptu zabudnu

Reagovat
Kluivert9

Ten Pellegrini Tady i ten Gomes bude asi posila...

Reagovat
Kluivert9

*

Reagovat
M11

Becker je vynikajici golman

Reagovat
smazaný uživatel

ten Allison bude drahy

Reagovat
10

Patrik měl málem asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Dve lopty na Schicka, dve dojebal. Este placte ako mu nenahravaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

To je dobře, že mu nenahrávají... Fandím AC.

Reagovat
Snatus

To je značně nepřesný počet.

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
rossoneri89

Calabriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥

Reagovat
SixtoRodriguez

Tak asi vybavenô.

Reagovat
rossoneri89

vybaveno bude az ked rozhodca odpiska koniec

Reagovat
smazaný uživatel

HM Conti to cez Calabriu bude mať ťažké...

Reagovat
Pipo123

Chudak Radja, ten uz tretiu sezonu vyhlasuje ako získajú nejaku trofej, mal by ist do ciny

Reagovat
Gimme

|Ať hlavně začne hrát, zatím stojí za houby

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ten Kalinic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikola Palinić Calabriaaaaa

Reagovat
Yanek

Calabria na to se tak krásně dívá po těch letech s Abatem

Reagovat
GEGE

FORZA PRIMAVERA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Calaaabriaaaa.. a Kalinič paradna prihravka...

Reagovat
Eldarion

Calabriaaaaaaa <3

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal nám gól Calabria po nábehu do našej 16ky... klesli sme na dno...

Reagovat
Furia Ceca

Na dně fakt nejste... To teprve přijde, až se jednou vrátí oba Milány na scénu a vy budete na LM koukat v televizi.

Reagovat
Alberto Aquilani

ok, ked sa to stane, cinkni mi...

Reagovat
Emmett Brown

LM sme hravali aj keď boli milanske kluby hore

Reagovat
Furia Ceca

To jo, ale ne s takovou pravidelností, s jakou jí hrajete posledních 4, 5 roků.

Reagovat
Alberto Aquilani

hráme ju tak pravidelne, že sme ju minulý rok nehrali...

Reagovat
Furia Ceca

Jo já zapomněl, že jste jenom hráli předkolo, kde jste vypadli s Portem... No tak o to hůř pro vás.

Reagovat
Largo

Asi jako vy a tituly. Nejsme jediný, kdo se můžou bát vzestupu milánskejch týmů.

Reagovat
Furia Ceca

O titul(y) se nebojím. Pořád jsme před konkurencí dost napřed.

A až jednou o Scudetto přijdeme, zase to bude dobrý pro ligu - a ve finále i pro nás.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Emmett Brown

To je obrana...hlavne ze mame Gersona a Schicksona

Reagovat
blaugrana

To ma pojeb as. Hanba na tri roky.

Reagovat
Lech

Od zacatku si rikam ze Calabria je super typek kteryho bych si pral mit na pravym beku misto tech dvou nymandu. Gratulace AS k vyhre, z nemastneho tymu Rino udelal tym co ma charakter, vi co hraji, uplne jednoduse si umi poradit s kazdym saskovanim nasich s micem. Ok no

Reagovat
Lech

AC samozrejme

Reagovat
Forza_Inter

Nečakal som od AS taký slabý výkon. AC sa zdvihlo, hrajú kompaktne, vedia čo hrajú, obávam sa derby

Reagovat
Eldarion

Treba ostať nohami na zemi aj vy ste ich porazili 3:1 aj keď so "troškou" šťastia

Reagovat
Eldarion

Gennaro Guardiola je frajer viac ma ale teší že gól dali a tím ťahajú odchovanci akadémie

Reagovat
Andis

Di Francesco Džeko, Shaarawy nejlepší střelci týmu a oba na lávce

Reagovat
Largo

Tohle ale není jen o Džekovi. Ty problémy sahaj mnohem dál. Navíc, Džeko potřebuje nutně oddech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko dal za poslednych 23 zapasov 4 goly, uz len on je vyhra

Reagovat
10

AS doma tuhle sezonu hrálo zatím 6 zápasů s týmy z první osmičky, prohrálo 5x, Juve tam teprve pojede...

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa to AS

Reagovat
Kluivert9

AS si asi dlouho zas nepustím... hrozná tragédie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Kessié neskutečnej, když to srovnám se začátkem sezony. Teď tam utahá Nainggolana se Strootmanem.

Reagovat
LesyJePan

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

aka #VraciamePožičanéPart3. Ďalší na rade Inter...

Reagovat
cink

#sidebilmore

Reagovat
smazaný uživatel

co si na tom nepochopil ty retard? Vsetkych top 6 klubov nas v prvej polke porazilo, teraz im to vraciame. Lazio, Sampa a teraz AS...

Reagovat
Mihal

velmi sa ti tu budem smiat ak vas porazime (aj ked si to nemyslim) za to ako tu vystupujes ...ide vam karta ale to neznamena, ze ste hned majstri sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale su, a kazda ich strata bodov je podla neho kvoli rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko, Schick, Defrel a nema im kto nahrat

Reagovat
Frony

Chudák Schick se uzdraví zrovna do takových sraček

Reagovat
naheCZ

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Borini mohol dať 4 gól v 4 zápase v rade

Reagovat
Eldarion

a zas z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to špičkový európsky futbal, ale je to už pozeratelný futbal. Gennaro

Reagovat
Lech

Gennaro ten tym vytahne vys, jde videt jak ti hraci potrebuji motivaci, jednak od profi fotbalisty, ale hlavne od cloveka co je klidne i sereze. To by potrebovali borecci v interu i AS jak sul. AC do LM pls

Reagovat
rossoneri89

uuuuuuuzasneee ... Forza Milan ♥

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan!

Reagovat
Pipo123

AS za posledne roky kúpilo 3 výrazne posily ktore stali balík ( Iturbe, Scick a Gerson) pritom vsetci traja maju problem sa presadiť, nabuduce by sa mali takýmto prestupom vyhnut

Reagovat
Snatus

Tak možná to je kabinou, která ty nové tváře nedokáže přijmout. Nemusí být chyba jenom v těch nových posilách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radsej hracov spoza hranic za tucny balik ako vlastnych odchovancov zadarmo, je logika vedenia

Reagovat
smazaný uživatel

eusebio di francesco PAL DO PICE ZIADNY SYSTEM,VOBEC NIC,NEKUKATELNE HOVNO V UTOKU 3 HROTACI,CO SI LEN ZAVADZAJU same nepresne centre a prihravky ,hnus

Reagovat
smazaný uživatel

eusebio nevie vyhravat velke a dolezite zapasy trener tak do SERIE B o zachranu ....prehra doma s interom,napoli,na rubentuse,doma s atalantou ,teraz s AC ,na atleticu,sachtar, je toho moc

Reagovat
smazaný uživatel

Krása chlapci! Základy sú položené, teraz treba na nich začať stavať

Reagovat
Largo

Už poněkolikátý si říkám, že se na to vykašlu a nebudu to zapínat. Ale já blbec to vždycky znovu udělám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial bude Pallotta viest klub, nikdy sa nic nezmeni

Reagovat
Lech

Utesuju se tim, ze ted to tak bohuzel musime vydrzet, nejakou tu sezonu to bude jen o tom, na kom a kolik se vydela, z toho se postavi mrakodrapy a Stadio, a potom ten klub dostane jinou tvar. To neco, co nam chybi. Blby je, ze z tech sracek co se momentalne placame, vidim jediny vychodisko, a to je obmena kadru a trenera. Otazka je, jestli pan podnikatel kapne korunu, hh

Reagovat
smazaný uživatel

Aký tréneri sú voľný? Carlo??? Capello? Panucci? Či De Rossi s primaveri???.... EDF - von, ešte dnes!!!

Reagovat
Largo

Blanc, Tuchel, Scolari, Ancelotti, atd...

Reagovat
celeb

teoreticky Bielsa. Je to risk, ale ak by mal 100% podporu, tak by mohol dokazat vela.

Alebo sa na to vysrat este pred 1. zapasom

Reagovat
mastakillah

José Allan je tuhle sezónu skvělej. Podle mě nepostradatelnej ten gól vlastně udělal zase on

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele