Serie A - preview 24. kola

10.02.2017, 08:25, aktualizováno 13.02.2017, 08:56
Previews
Pondělní dohrávaný zápas nabízí rovněž italská Serie A. AC Milán zajíždí na hřiště římského Lazia a případným vítězstvím se může na svého protivníka dotáhnout...
SS Lazio - AC Milán  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávka nejvyšší italské ligy nabídne jen jeden duel, zato však duel velmi chytlavý a emotivní. O tři body a vzestup tabulkou se totiž utkají dva tradiční týmy ligové historie, z nichž oběma se momentálně daří. Do Věčného města přijede k zápasu s motivovaným Laziem AC Milán, které sice ekonomicky i herně přešlapuje na místě, ale hodlá si dojít pro body.

Lazio je aktuálně blíž pohárovým příčkám, protože se trenéru Inzaghimu povedlo najít správný rytmus a vyhýbá se přílišným výkyvům. Koncem ledna sice Biancocelesti nestačili na Juventus Turín a trochu překvapivě si s nimi poradilo i Chievo Verona, ale od té doby už římský celek zase šlape jako hodinky. Možná ne jako rolexky, ale v drtivé většině případů spolehlivě.

Lazio postoupilo do další fáze Coppa Italia přes Inter Milán a v velkou chuť k fotbalu projevilo také v minulém kole. Tým trenéra Simoneho Inzaghiho si především díky čtyřem gólům záložníka Marca Parola poradil s Pescarou a posunul se v tabvulce zas o něco výš. Aktuálně ztrácí na Evropskou ligu ze šestého místa jen dva body a Liga mistrů také není příliš daleko. Za posledních 10 soutěžních duelů Lazio prohrálo jen třikrát.

Své k tomu má co říct třeba Mario Ielpo, který v různých fázích kariéry nastupoval za oba soupeře. "Lazio je podle mě aktuálně silnější než AC, má lepší hráče a hraje stabilně dobře. Nemá mnoho chyb, ustálil sestavu a trenér Inzaghi zatím příjemně překvapuje. Možná má menší problémy v obraně, ale luxusní a rychlý útok to vynahrazuje a je schopen vstřelit několik branek velmi jednoduše," míní Ielpo.

Na marodce týmu z hlavního města není téměř nikdo, zraněni jsou jen Patric s Keitou, ale ty dokáže Inzaghi nahradit. Mnohem horší situace panuje v táboře nepřítele, protože tam už zranění kosí kádr výrazně a podle vyjádření některých fanoušků sezona skončila. Mimo hru jsou Bonaventura, Montolivo, Calabria, Antonelli, De Sciglio a Romagnoli, což už je slušná porce. K tomu je ještě nutné započítat Kucku, který stojí kvůli karetnímu trestu.

Takové AC Milán má větší potíže i v samotné hře. Tým trenéra Montelly už ztratil smysl pro optimismus, který jej provázel na začátku sezony. Tehdy to ještě vypadalo, že se veškeré mimofotbalové starosti vyřeší velmi brzy, že bude na leden dostatek peněz a vůbec že si Montella s hráči rozumí. Trochu chudé mercato z důvodu odložení změny majitele ale dokládá úbytek sil a herní i výsledková krize.

V minulém kole AC přerušilo výhrou nad Boloňou sérii čtyř porážek v řadě, což už je na pováženou. To způsobilo pád Rossoneri na současné osmé místo, dost daleko od vysněné Ligy mistrů. V minulém kole si alespoň AC zlepšilo svou bilanci a především psychiku, protože porazilo Felsinei i přesto, že hrálo v devíti mužích! O třech bodech rozhodl stále se lepšící záložník Pašalić až minutu před koncem.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Milinković-Savić - Felipe Anderson, Immobile, Keita
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Gomez, Vangioni - Pasalić, Locatelli, Bertolacci - Suso, Lapadula, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.90 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - AS Řím  (neděle 12:30)
Crotone nevzpomíná na své první utkání proti AS Řím moc dobře a bude mu chtít debakl oplatit. Mám k tomu výhodu domácího prostředí, ale menší nevýhodu v podobě uzdravujících se hráčů soupeře. Přesto jsou domácí odhodláni pokusit se o překvapení.

To ostatně proti AS není nemožné. V poháru se to málem podařilo Ceseně, kterou popravil Francesco Totti až v 96. minutě penaltou. Jinak ale hrála velmi dobře a místy byla v utkání lepším týmem, na kterém byla vidět chuť hrát. Jen odhodlání samozřejmě nestačí a nestačilo ani Ceseně, ale minimálně je to pro Crotone dobrý základ. Problém je, že Crotone se nedaří v podstatě proti nikomu.

Body sbírá sem tam, jen proti týmům podobně ohroženým sestupem, nebo když má náhodou svůj den. Ten mělo například proti Empoli, kterému ještě nedávno druholigový tým nadělil čtyři góly. Jinak se ale trápí a kromě remízy s Janovem nebo starší výhry nad Pescarou se jeho hra povážlivě nelepší. Možná i proto je Crotone nyní až na předposledním místě a za 23 dosud odehraných duelů nasbíralo pouhých 13 bodů! Spolu s poslední Pescarou si Crotone připsalo už 16 porážek a vyhrálo jen třikrát.

Proti Římu se postaví jeden jeho někdejší hráč. Aleandro Rosi nikdy nepatřil do základu AS a jen stěží si nějaký fanoušek vybaví jeho vyloženě pozitivní zápas, ale v Crotone se statečně bije o záchranu. "Na Řím se hodně těším. Už tam neznám tolik lidí, ten tým se hodně změnil. Ale trenér Spalletti je pořád vynikající osobnost, stejně jako De Rossi s Tottim. Nám bude asi hodně škodit Džeko, což je opravdu vynikající fotbalista. Musíme být maximálně připravení a s trochou štěstí a správného přístupu můžeme uhrát dobrý výsledek," tvrdí Rosi.

Římané mají druhý nejlepší útok po Neapoli a druhou nejlepší obranu po Juventusu, takže jejich aktuální druhé místo se do toho skvěle hodí. Po urputném boji s Cesenou přišla v minulém kole velká úleva, když si AS jednoznačně poradilo s Fiorentinou, ačkoli před zápasem to vypadalo na vyrovnanou partii. Čtyři góly v síti soupeře, z nich rovnou dva vstřelil Edin Džeko. Zkušený útočník se tak posunul na první místo kanonýrů v lize, neboť nastřádal už 17 gólů.

Dobrou zprávou pro trenéra Luciana Spallettiho i fanoušky AS je návrat Mohameda Salaha po druhém místě na APN. V nominaci byl Egypťan už v minulém kole, ale po náročném poháru bude připraven až nyní. Zraněni tak stále zůstávají Florenzi a Nura, Vermaelen je také velkou neznámou. Trenér Davide Nicola bude zřejmě postrádat jen Rohdéna, který ještě není stoprocentně fit. A pokusí se odčinit první vzájemný duel s AS, které v 5. kole vyhrálo i díky dvěma gólům Džeka 4:0.

Vlci z posledních deseti duelů prohráli s Juventusem a trochu překvapivě se Sampdorií, ale jinak jsou spokojeni. A občas se na hrací ploše objeví i veterán Francesco Totti, který doufá v nějaké minuty i proti Crotone: "Jsem rád, že jsem stále důležitou součástí týmu. Nechci hrát nikde jinde a doufám, že zde zakončím kariéru. Ještě nevím, bude po sezoně, rozhodnu se až na konci této. Není kam spěchat. Vím, že bychom mohli hrát lépe a stále doufám ve Scudetto, ale liga je ještě dlouhá," ví legendární útočník.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Mesbah - Nalini, Crisetig, Barberis - Stoian, Falcinelli, Trotta
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Manolas, Fazio, Rüdiger - Bruno Peres, De Rossi, Strootman, Emerson - Salah, Nainggolan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.90 - 4.95 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Potvrdit vzestupnou formu bude chtít před vlastními diváky Sassuolo a má k tomu příhodného soupeře z Verony. Chievo sice před nedávnem senzačně vyplenilo Lazio, ovšem naposledy doma nedalo gól a jen remizovalo s Udine.

Sassuolo se pomalu, ale jistě zvedá a v tuto chvíli z pěti ligových zápasů ztratilo jen jediný - s Juventusem. Naposledy svěřenci trenéra Eusébia Di Francesca vyhráli na horké půdě Janova, když svého soupeře udolali jedinou brankou Lorenza Pellegriniho.

Bodovat se před týdnem povedlo i Chievu, i když remíza 0:0 s Udinese není žádným velkým úspěchem. Spíše naopak, protože kolo před tím se veronskému celku povedl husarský kousek - vyhrát na půdě Lazia. Chievo ale může být na průběžné dvanácté pozici spokojeno. Od sestupu ho dělí ohromných patnáct bodů. Nicméně kouč Rolando Maran by rád pronikl do první poloviny tabulky. Bodové manko není vůbec velké, činí pouhý bod.

Chievo dokázalo naposledy vyhrát na půdě Sassuola v roce 2013, jedinou branku dal tehdy Cyril Théréau. Jinak je ale vzájemná bilance vyrovnaná, svědčí o tom minulá sezona, kdy se dvakrát zrodil nerozhodný výsledek. Letos už se Chievo jednou z výhry radovalo, v 5. kole doma zvítězilo 2:1.

Oproti začátku sezony se Sassuolu výrazně vyprázdnila marodka, ale stále je na ní několik důležitých jmen. Především útočník Defrel a záložník Biondini. Mimo jsou i Lirola a Magnanelli. Chievo se zase musí obejít bez svého střelce Sergia Pellissiera a Cesara. Zejména absence Pellissiera může být klíčová, neboť Fly Donkeys nepatří mezi celky s dobrou produktivitou, spíše naopak.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Aquilani, Duncan - Berardi, Matri, Politano
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Rigoni, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.43 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Devátý Turín se nachází mnohem níž, než by si jeho fanoušci přáli. I proto potřebuje body jako sůl a na pocit z výhry už málem zapomněl. Připomenout by si jej mohl už o víkendu, protože jeho soupeřem bude tonoucí Pescara.

Turínské FC se zatím matně potácí tabulkou a nechybí mu mnoho, aby se dostalo do její druhé části. Což je meta, na kterou chce tým dosáhnout ze všeho nejméně. Turín ztratil schopnost vyhrávat a rozhodovat zápasy, ale o to víc bude chtít nový rozjezd proti Pescaře. Ta zažívá ještě mnohem horší sezonu a zdá se, že už jí jen zázrak ochrání od sestupu do Serie B. Naposledy jí fotbal bavit ani nemohl.

Spíše než fotbalové klání dvou vyrovnaných celků vypadalo minulé kolo z pohledu Pescary jako noční můra o jedné dezorientované oběti. Pescara se stala obětí Lazia, které jí i přes počáteční potíže nasázelo s lehkostí sobě vlastní šest gólů a královsky se u toho bavilo. Pescara si tak připsala další smutný den a navíc jako první tým v letošní Serii A má na kontě už rovnou padesátku inkasovaných branek!

A protože je Pescara poslední s pouhými devíti body na kontě, fanoušci se začínají nepříjemně ozývat. Jejich zloba je namířena kromě trenéra Odda především na prezidenta Sebastianiho, který podle nich špatně investuje a nečiní důležitá rozhodnutí včas. Podle mnohých činovníků nebo někdejších hráčů Pescary je však Sebastiani stále velmi schopným mužem a měl by v čele Delfínů zůstat i nadále.

Jedním z nich je Ottavio Palladini, který v rozhovoru pro Tuttomercatoweb přiznal: "Sebastiani to má v Pescaře velmi složité a vůbec mu jeho roli nezávidím. Nemá moc prostředků, schopní hráči se prodali a v zimě nový kádr nepostavíte. Je to velmi pohotový a bystrý člověk, má hodně schopností, ale chybí mu zkušenosti a čas. Pescara má skvělé fanoušky, ale poslední projevy násilí či nenávisti jsou až za čarou a škodí celému klubu. Nemůžete v tak negativní atmosféře počítat s úspěchy," míní Palladini.

Mnoho pozitiv se nedá najít ani před duelem s Turínem. Turínské FC je nažhavené na úspěch a konečně na tři body, které už dlouho nezažilo. Přesněji řečeno nevyhrálo už 6 soutěžních duelů, což na klub jeho ambicí je velmi špatná bilance. V italském poháru už nefiguruje a přesto, že se vrátil střelec Andrea Belotti, se Býci trápí. V minulém kole si jen rozdělili body s Empoli, což byl proti remíze se silnou Atalantou krok zpět. S Pescarou ale hrát umí, což dokázali devíti výhrami v 15 vzájemných duelech.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - De Silvestri, Ajeti, Moretti, Barreca - Benassi, Lukić, Obi - Iago Falque, Belotti, Ljajić
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Campagnaro, Stendardo, Biraghi - Memushaj, Brugman, Muntari - Benali, Cerri, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.75 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Empoli FC  (neděle 15:00)
Série výher v podání Interu minulý týden skončila a nyní je čas zahájit novou.Favorizovaný Inter vyzve na stadionu Giuseppe Meazzy Empoli, které je sice těsně nad sestupovou propastí, ovšem s poměrně dostatečným náskokem.

Milánskému Interu vstup do nového měsíce vůbec nevyšel. Nejprve přišla v domácím poháru porážka od Lazia a naposledy o víkendu Nerazzurri podlehli vedoucímu Juventusu. Porážku se Starou dámou Pioliho svěřenci hodně těžko trávili, navíc do dalších zápasů přišli o Perišiče a Icardiho. Inter ovšem nemusí zmatkovat, pod Piolim se jinak výrazně zvedl a ještě se vrátil do hry o Ligu mistrů.

Nerazzurri před tímto kolem zaujímají páté místo, které zaručuje Evropskou ligu. To pochopitelně není pro Inter uspokojivá pozice. Na čtvrté Lazio ale ztrácí jen jeden bod, na třetí Řím bodů osm.

Empoli se po překvapivém debaklu v Crotone trochu vzpamatovalo a doma vyválčilo s nepříjemným Turínem alespoň bod za remízu 1:1. Kouč Martusciello, který byl ještě nedávno pod velkým tlak, neboť se týmu Azzurri vůbec nedařilo, má nyní přeci jenom klidnější spaní. Od nového roku jeho tým prohrál jen třikrát, pokaždé venku a doma je tím pádem neporažen.

Empoli teď čeká další výjezd a to na neoblíbenou půdu Interu. Vyhrát tu dokázal všudy všeho jenom jednou. V lednu 2004 jedinou brankou legendárního Tommasa Rocchiho. V minulé sezoně v obou zápasech zvítězil Inter, ale nic přesvědčivého to nebylo, pokaždé jen o jednu branku. První zápas hraný na stadionu Carla Castellaniho dopadl opět lépe pro Inter, který zvítězil 2:0.

O dvojici Perišič, Icardi již šla řeč a oba tedy budou v zápase s Empoli scházet. Další ztrátou je pak absence záložníka Brožoviće. Empoli je na tom podobně, vykartovaného Bellusciho doplňují zranění Pasqual, Costa a Mčedlidze.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia, Mário - Candreva, Banega, Éder
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Veseli, Cosič, Dimarco - Krunič, Dioussé, Croce - El Kaddouri - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.40 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Palermo se na stadionu Renza Barbery pokusí opět něco ukrojit z bodového manka, které ztrácí na nesestupové Empoli, ale čeká ho překvapení letošní Serie A Atalanta Bergamo. Nerazzurri ve své jízdě za evropskými poháry nepolevují.

Nejprve však k domácím. Palermo od příchodu dalšího nového kouče, tentokráte Davida Lópeze, začalo sbírat body. Ze dvou zápasů udělalo rovnou čtyři a velkou zásluhu na tom má právě nový charismatický lodivod. Nešlo o jednoduché zápasy, nejprve Sicilané vydřeli bod proti favorizované Neapoli, přičemž mohli i vyhrát a poté udolali jedinou brankou Crotone. Sice šlo o předposlední tým soutěže, jenomže zároveň o přímého konkurenta v boji o záchranu. Palermo díky čtyřem bodům stáhlo ztrátu na Empoli na osm bodů, což je ale pořád hodně velká porce.

Zatímco vytouženým cílem Palerma je záchrana, u Atalanty jsou to evropské poháry. Svěřencům Giana Piera Gasperiniho se stále nepřestalo dařit a z posledních sedmi kol našli jediného přemožitele - římské Lazio. Naposledy si Bergamaschi poradili s Cagliari 2:0 a na šestém místě tabulky jsou jen vinou horšího skóre.

Palermo v tomto ročníku mnoho bodů nezískalo, ale jedno z mála vítězství si překvapivě připsalo v Bergamu. Přitom cesty obou týmů se od tohoto duelu zcela rozešly, zatímco Atalanta začala tabulkou stoupat, Palermo klesat. Výhru na Bergamu zrežíroval pozdní brankou z 89. minuty Ilija Néstorovski.

Domácí se budou muset obejít bez Rajkoviče, Fulignatiho, Lo Fasa a Silvy. Úplně stejně jsou na tom hosté. Kouč Gasperini nemůže využít služeb Cabezase, Dramého, Konka a Melegoniho.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Rispoli, González, Goldaniga, Pezzella - Henrique, Jajalo, Čočev - Embalo, Néstorovski, Trajkovski
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Kessié, Freuler, Spinazzola - Kurtič - Petanga, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Bologna FC  (neděle 18:00)
Sampdoria Janov na své půdě v nedělní v podvečer uvítá Bolognu, které se naopak vůbec nedaří. Zatímco Doria se v poslední době neustále zlepšuje herně i výsledkově, Bologna se vzpamatovává z neapolského šoku.

Není tomu tak dávno, co se oba týmy od sebe moc nelišily. Ani jeden z nich neměl moc štěstí a kvůli především defenzivním chybám ztrácely body. Ani ofenzíva nezachraňovala reputaci dlouhodobých účastníků Serie A, protože její střelci prožívali impotentní období. Nyní je situace odlišná, protože Sampdoria jen kvete a konečně našla svůj rytmus, zatímco Felsinei se i přes snahu nadále trápí.

Bologna si připsala dvě porážky v rychlém sledu a především ta první jí vzala vítr z plachet. Jednalo se o víkendové utkání s Neapolí, které dopadlo přímo katastrofálně. Neapol se bavila fotbalem, Bologna se těšila na závěrečný hvizd a tajně doufala, že se z té zlé noční můry co nejdřív probere. Po 90 minutách totiž dostala neuvěřitelných 7 branek! Tím jen demonstrovala, v jak velké krizi její obrana je. A protože se s jedním vstřeleným gólem moc nepředvedl ani útok, trenér Donadoni jen nechápavě kroutil hlavou.

V dohrávce 18. kola se ve středu večer navíc Bologna trápila i proti AC Milán, třebaže dostala jen jediný gól. A krize to byla především proto, že Bologna hrála více než 30 minut v početní výhodně dvou (!) hráčů! Sampdoria naopak minule na AC stačila, když se jako jediný trefil dvacet minut před koncem penaltový střelec Luis Muriel a rozradostnil Blucerchiati. A protože Sampdoria vyhrála rovněž předchozí kolo proti AS Řím, stoupá tabulkou.

Bologna sice vyhrála poslední dva vzájemné duely, ale jednalo se vždy o její domácí utkání. V Janově jí to naopak vůbec nejde, protože na stadionu Luigiho Ferrarise od roku 2000 ještě nevyhrála ani jednou! Při její poslední návštěvě se prosadili jen Éder se Sorianem. I pro českého fanouška se jedná o zajímavý duel, protože se střetnou dva čeští reprezentanti. Domácí Patrik Schick s hostujícím Ladislavem Krejčím.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Škriniar, Silvestre, Regini - Praet, Torreira, Linetty - Djuričić - Quagliarella, Muriel
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Torosidis, Gastaldello, Maietta, Masina - Taider, Viviani, Dzemaili - Verdi, Destro, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.40 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus cestuje k upevnění své pozice na ostrov Sardinie, kde se utká s Cagliari. Hosté na Sardinii téměř osm let neprohráli a velkým favoritem budou i tentokrát. Zároveň se pokusí prodloužit sérii soutěžních výher na číslo šest.

Cagliari se před týdnem vracelo s nepořízenou z Bergama, kde prohrálo 0:2. Znamenalo to další venkovní neúspěch. Cagliari má totiž jednu z nejhorších bilancí na hřištích soupeřů. Přesněji řečeno je s bilancí jedné výhry, jedné remízy a deseti porážek po Crotone nejhorší. Doma je samozřejmě situace jiná, zápasy na Sant'Elia tvoří podstatnou část dosavadního bodového zisku. Od ostudného debaklu s Neapolí tu nikdo nezvítězil, prohráli tu Sassuolo i Janov, jen Boloňa si odvezla bod.

I když není domácí bilance Cagliari špatná, Juventus bude na Sant'Elia jednoznačným favoritem a cokoliv jiného, než jeho vítězství bude považováno za velké překvapení. Juventus se z porážky na Fiorentině velice rychle oklepal a okamžitě založil novou sérii bez ztráty bodu. V lize vyhrál čtyřikrát v řadě a k tomu ještě stihl přidat výhru v poháru. Pro Starou dámu začíná klíčová fáze sezony. Vedle ligy totiž startuje milionářská Liga mistrů, ovšem Juventus se utká s Portem až 22. února.

Kouč Rastelli musí řešit hned několik absencí. Vedle zraněného tria Borriello, Melchiorri, Faragó chybějí i potrestaní Joao Pedro a Ceppitelli. Massimiliano Allegri má v tomto velkou výhodu, scházet mu bude pouze zraněný stoper Barzagli.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisacane, Salamon, Bruno Alvés, Capuano - Isla, Tachtsidis, Dessena - Barella - Di Gennaro, Sau
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Pjanič, Sturaro - Cuadrado, Dybala, Mandžukič - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 5.10 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Osmá Fiorentina se těžko vzpamatovává z debaklu, který inkasovala v minulém kole. Los jí pro zlepšení nálady přidělil více než hratelného soupeře v podobě Udinese a navíc Zebry přivítá v domácím prostředí.

Fiorentině se poslední dobou přestalo dařit po herní i výsledkové stránce. Prohrála s Neapolí v rámci poháru, Serie A pro ni také není příliš optimistickou skrýší a vše dokonalo minulé kolo. O tom, že proti AS bude muset odevzdat maximum, aby měla naději na body, věděli všichni. Fialky ale pro domácí Vlky nebyly ani náhodou vyrovnaným soupeřem a s výjimkou prvních dvaceti minut tahaly za kratší konec. Zápas ve Věčném městě skončil ostudným debaklem 4:0 a Viola odjela zklamaná.

Po utkání se v médiích objevila kritika týmu za jeho laxnost a nepozornost projevenou zvláště v obraně a na trenéra Sousu se kritika valila rovněž na tiskové konferenci. Evropské poháry se Viole vzdalují každým kolem a přízeň fanoušků ani výhry nad Pescarou nebo Chievem zkrátka uspokojit nemohou. Přesto se vedení kritizovaného kouče zastalo.

Giancarlo Antognoni, který je členem vedení klubu, prohlásil: "Kritika, která je mířena na našeho trenéra, je přehnaná. Bylo to sice nešťastné utkání a hodně nás mrzí výsledek, jakým zápas skončil, ale kvůli tomu nehodláme dělat radikální či snad hysterické změny. Je pravda, že se nám teď moc nedaří, ale Viola měla vždy lepší a horší okamžiky po celé konání ligy. Procházíme určitou věkovou výměnou a chvíli bude trvat, než si vypěstujeme nové opory. Nesouhlasím ale s názorem, že jsme proti AS vůbec nehráli. Jde o to, že jsme narazili na lepšího soupeře, to je vše."

Teď by tím "lepším" soupeřem měla být právě Viola, kterou čeká domácí utkání proti Udinese. Ani Zebry se neprezentují právě oslnivou hrou, přestože utkání s nimi nikdy nejsou jednoduchá. Aktuálně Zebry sídlí na 11. místě, což je jejich sezónní průměr. Už dávno nejsou týmem, který by produkoval jeden talent za druhým a po očku pomrkával po Evropě. Poháry jsou něco, co teď Zebry neoznačují jako prioritu, místo toho se soustředí na hledání nové osy týmu. Přeci jen, symbol Di Natale stále chybí.

Po třech lednových porážkách se Zebry nakonec úspěšně popasovaly s AC Milán a získaly tři body, které jsou pro ně velmi cenné. V minulém kole si pak připsaly další cenný bod na půdě Chieva Verona, odkud se body také zas tak často nevozí. Trenér Delneri teď řeší absenci Gnoukouriho, který přišel z Interu, ale nově objevená srdeční vada mu minimálně 3 měsíce nedovolí hrát fotbal. Kromě něj mu chybí Faraoni, zatímco Viola postrádá Dragowskiho.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Sanchez, Gonzalo, Astori - Chiesa, Vecino, Badelj, M. Olivera - B. Valero, Bernardeschi - Babacar
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Samir, Felipe - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.65 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (pátek 20:45)
Na Grify čeká hodně náročná zkouška v podobě výletu pod Vesuv. Janovský celek se totiž v hodně nepřátelském prostředí utká s týmem, jehož střelecká potence je obdivuhodná. Neapol i bez typické devítky likviduje jeden tým za druhým a zálusk si dělá právě na CFC.

Janov má před sebou extrémně nabuzebnou Neapol. Neapol, která se pod vedením trenéra Sarriho prezentuje líbivým stylem hry, který nedávno pochválil samotný Zdeněk Zeman. A když dostanete ohledně herního projevu pochvalu od českého ofenzivního fanatika, tak to už něco znamená. Neapol ale nestaví svou hrdost na vodě, protože ji podporuje skutky.

Neapol za posledních deset soutěžních duelů neprohrála ani jednou a co ji dělá zajímavou, je především neustálý hlad a chuť skórovat. A to přesto, že v týmu už dávno není Gonzalo Higuaín, který by mohl k tomuto aspektu říct mnohé. Dlouhodobě byl zraněn také Arkadiusz Milik, k němuž se přidala nová posila v podobě Leonarda Pavolettiho. A od týmu odešel rovněž mladý útočník Manolo Gabbiadini.

A přesto se Neapoli extrémně daří. V Madridu, kam se Neapol již brzy chystá, mnohou bít na poplach, protože za posledních 5 duelů v první italské lize Neapol nastřádala už 15 gólů a nikoho nešetří. Hlavními hvězdami pak jsou Marek Hamšík, Dries Mertens a občasně také Zieliński s Insignem. Neapol se i díky zaváhání AS dostala po drtivé výhře 7:1 nad Boloní na průběžné druhé místo. To si Římané zase vzali po porážce Fiorentiny, ale vše ukazuje, že boj o čelo bude ještě hodně zajímavý.

V minulém kole se uzdravený Milik dostal jen na lavičku, ale jeho chuť hrát je obrovská. Aby ne, když byl mimo hru 119 dní! S Neapolí se ale hrdě hlásí k těm nejlepším týmům Evropy: "Myslím, že se můžeme měřit s kýmkoli. Nevycházím jen z toho, že jsme minule dali sedm gólů, ale z toho, jaký duch tady panuje a jak moc se známe. Víme o svých kvalitách, ale přesto se pořád zlepšujeme. Máme širší kádr, každý tu dostane šanci a chceme neustále vyhrávat," míní Milik.

Zatím ho skvěle nahrazuje belgický šikula Dries Mertens, který už nasázel v Serii A obdivuhodných 16 branek! Janov se naopak silně potápí a trápí se na poli i mimo něj. Navíc má několik absencí, které se jeví jako vážné. Mimu hru bude brankář Perin s Biraschim, kvůli kartám pak nebude smět nastoupit ani Izzo. Neapol má dva karetní hříšníky, kterými jsou Hysaj a Callejón, zatímco uzdraven není Lorenzo Tonelli.

Janov klesá tabulkou a již teď ho tíží blízkost sestupového pásma. Je na 16. místě s 25 body na kontě a mezi ním a 18. Palermem je jen Empoli. Z posledních deseti soutěžních utkání Janov vyhrál jediné, když doma porazil Fiorentinu, ale kromě toho především prohrává. Scénář zůstal neměnný také v minulém kole, když Grifové ani s domácím prostředí těsně nestačili na Sassuolo.

Na majitele a prezidenta Preziosiho dojkonce již dorážejí fanoušci s dotazy, zda klub prodá! Sám se ale brání: "Zatím jsem nenašel žádného kupce, který by byl pro Janov vhodný. Je to má srdeční záležitost a já pro něj chci jen to nejlepší. Takže mnohem spíš budu z vlastních sil dělat pro Janov maximum a věřit, že se z této situace brzy dostaneme. Máme dostatečně kvalitní kádr i trenéra," připomíná Preziosi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinić - Allan, Jorginho, Hamšík - Mertens, Pavoletti, Insigne
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Munoz, Burdisso, Gentiletti - Edenilson, Cataldi, Hiljemark, Laxalt - Pandev, Simeone, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.20 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC23190447:1657
2.AS Řím23162548:2150
3.SSC Neapol23146355:2648
4.SS Lazio23134641:2743
5.Inter Milán23133737:2442
6.Atalanta Bergamo23133736:2542
7.AC Milán23124733:2740
8.ACF Fiorentina23107638:3337
9.Turín FC2388740:3332
10.UC Sampdoria2386926:2930
11.Udinese Calcio23851027:2929
12.Chievo Verona23851022:3029
13.US Sassuolo23831232:3727
14.Bologna FC23761022:3427
15.Cagliari Calcio23831232:4827
16.Janov CFC23671027:3325
17.Empoli FC23571114:3122
18.Città di Palermo23351519:4214
19.FC Crotone23341620:4013
20.Delfino Pescara23161619:509

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (489)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uvidíme, jak na tom bude Perin po návratu z marodky, takovýho brankáře je škoda. Každopádně věřím Neapoli, že dneska vyhraje a možná se pak podívám i na záznam až budu doma.

Reagovat
cresposuper

Co hovorite na toho Muriela, ak by siel do Interu?

Reagovat
Votas

to bude leda nějaká šmela s Ederem nazpět, nebo nevím.

Reagovat
cresposuper

Moze byt, skor mi slo ale o jeho kvality.

Reagovat
Votas

tak byl to talent, ale s dementním přístupem. Má techniku i rychlost, ale žádnej super zakončovatel to není. Teďka může být dobrej na úrovni Sampdorie, ale pro nás leda hráč na lavičku. Jestli se plánuje odchod Palacia i Edera, tak asi by bral jejich pozici.

Reagovat
cresposuper

Podla mna by bol fajn, len v tomto rozostaveni si ho neviem predstavit.

Reagovat
Furia Ceca

Já si spíš myslím, že Sampdorii už přerostl a zakrňuje. Přestup do velkoklubu potřebuje jako sůl.

Reagovat
10

Vždyť to je v jeho skoro 26 letech první sezona, kdy hraje trošku konzistentně. Těch náznaků, kdy jsem věřil, že už se nějak probral a začne naplňovat potenciál už bylo tolik, že se tomu moc věřit nedá...zvlášť v prostředí Interu by to asi byl docela průser

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš přijde, že měl jít výš už z Udine, jenomže tam měl, navzdory předešlým dobrým sezónam, svoji poslední sezónu tak tragickou, že ho žádný velkoklub nechtěl. V Interu bych mu věřil, protože (zatím) šlape a Pioli by ho mohl "oživit" jako v Laziu Keitu s Andersonem. Já bych byl na tohle spojení minimálně zvědavej.

Reagovat
10

já si ho v Interu nedokážu představit, on není ani křídlo, ani hrot...dopadl by podobně jako Jove

jemu by víc seděl fobal AS a hrát vedle Džeka, jak psal dole Albrt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 35 je moc.

Reagovat
10

on někdo dokázal napsat 35? bych jeho hodnotu viděl tak někde nad polovinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve smlouvě má 25 a Ferrero tlačí na novou smlouvu s výkupkou 35.

Reagovat
Pipo123

Keita aj Anderson majú ďaleko od Muriela, sú to technickejšie krídla, obaja majú schopnosť hrať na obidvoch stranách ihriska. Muriel mi príde ako taká motorová myš čo často veľa vecí pokazí, on je pre mňa skôr útočník než krídlo

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem ani nemyslel z hlediska postů, spíš z hlediska mentality... Anderson s Keitou byli strašní hurá fotbalisti, to až Pioli z nich udělal pro SA kvalitní hráče.

Reagovat
Furia Ceca

Spíš by to byl definitivní konec Palacia, ne? A bůh ví jak to bude v létě s Barbosou...

Reagovat
Alberto Aquilani

s Džekom by bol lepší jak s Icardim

Reagovat
smazaný uživatel

Tež si myslím, že by spolu seděli, i to křídlo by se k nim dalo zapasovat. Luis má super náběhy a že tady z něho dělají ne úplně dobrého zakončovatele, to je kulo.

Kdyby měl stejně šancí jako Edin, dá ještě víc gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že on toho spálí kotel, ale zas nesledujeme všechny zápasy jiných útočníků.

Jsem ale rád, že se nevede clear chance conversion rate statistika :D

Reagovat
Forza_Inter

podľa mňa by bol zbytočný

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrabe se jako Eder

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nevyjde. do Interu jde Schick

Reagovat
Uwe háže buly

Přijde mi hrozně přeceňovanej a náladovej, do Interu se ani nehodí, navíc vypadá, že má i nadváhu..

Reagovat
raduinho

Dneska čekám výhru Neapole tak 4:1.

Reagovat
Pipo123

Podal som handicap na Neapol, takže čakám remízu

Reagovat
olis

kludne moze byt, vacsinou ked mame taky skvely zapas ako minule tak dalsi sa trapime

Reagovat
Forza_Inter

olis myslíš, že budete šetriť na LM? chcel by som to dať na tiket

Reagovat
olis

tak mame silnu aj lavicku, zostava by mala byt: Reina - Maggio, Albiol, Koubaly, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamsik - Giak, Mertens, Insigne

Reagovat
Forza_Inter

dík

Reagovat
10

Janov je venku trapnej, ale je tady dost velký riziko, že má Neapol plnou hlavu Realu a večer bude překvapení...rozhodně bych nesázel ani jedničku

Reagovat
Pipo123

Já som ich dal na tiket v hcp + Benficu v hcp a výhru Wednesday a Osnabruck dnes tam bolo stejne hovno na výber, Simeone zajebe 3 góly a bude po tikete

Reagovat
Alberto Aquilani

ide biatlon zachvilu, to ani nie je odveci tipovať...

Reagovat
raduinho

Dávat na to při kurzu 1.30 ani nemá smysl Ale čekám nějakou demolici.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v klidu, ale po pohárech přijde remízka na Chievu

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/98173/mertens-i-rejected-china ale uz by aj mohol predlzit lebo uz to nejak dlho trva...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by Neapol ztratit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

Napoli (4-3-3): Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Giaccherini, Mertens, Insigne.

Genoa (4-3-3): Lamanna; Gentiletti, Burdisso, Munoz; Laxalt, Hiljemark, Veloso, Lazovic; Palladino, Simeone, Rigoni.

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Zielisnki a Diawara spolu od zaciatku, dnes by to mohla byt sranda.

Reagovat
10

Cataldi si pomohl jako svině, vyměnil lavičku Lazia za lavičku Janova

Reagovat
Pipo123

Veď hral 3x v základe navyše bol nedávno mimo kvôli zraneniu

Reagovat
10

Jo, on měl s Violou trest...

Jak hrál Osnabruck? To byl dneska asi nejsázenější zápas, viděl jsem to v tipech všude s maximální důvěrou 10/10...takže to bylo jasný

Reagovat
Pipo123

Prehrali 1:2, pritom v prvom polčase viedli a bili Mainz, to vyzeralo na to že to skončí 4:0, ale v druhom polčase ich totálne Mainz vymazal

Reagovat
10

Omg, já vím... Říkám, že to smrdělo na 1000 km

Reagovat
Pipo123

Já viem, tiež sa mi to nejak nepozdáva, ešte ak zoberieš do úvahy priebeh zápasu, byť to v inej lige ako v Nemecku tak poviem že mali podané

Reagovat
10

Právě, v zemi, kde žije asi 30 milionů Turků, Jugošů, Arabáčů a Poláků je něco takovýho naprosto nepředstavitelný, no

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, ale... Kde je ta kanonáda?! Už aby byl zítra večer a já byl v hospodě.

Reagovat
FuckT

Hovor mi o tom, zrovna dnes som mal obrovsku chut na pivo... ale dobre na tom ked mas kamaratov alkoholikov je to, ze ak sa nahodou rozhodnes vyrazit von az po 11, oni sa budu este len rozbiehat.

Reagovat
Furia Ceca

Zrovna na tebe jsem si při psaní toho příspěvku vzpomněl...

Reagovat
FuckT

A mozme ist!

Reagovat
Furia Ceca

Z Prahy na Slovensko to mám trochu daleko...

Reagovat
FuckT

To radsej ja do Prahy, to pivo u vas aj za nieco stoji, tu je to katastrofa.

Reagovat
Pipo123

Hazard dojebal úplne všetko, najhorší na ihrisku

Reagovat
olis

dnes nedaju gol zas ani do rana

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
olis

Piotrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
FuckT

Zielinski, yesss.

Reagovat
10

Ta útočná trojka Neapole musí bejt nejmenší útok v historii fotbalu

Reagovat
Furia Ceca

Jak byl teď na ně záběr, tak jsem si taky říkal, že u nich musí bát výškovej průměr 163 cm! By mohli přivýst ještě Giovinca, aby ten průměr stoupl na 163,5 cm!

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď koukám, že Giak má 167 cm a Mertens dokonce 169! Tak to se omlouvám... Seba by jim výrazně ublížil!

Reagovat
Pipo123

Dal niekedy Neapol gól po rohu ? v každom zápase ich majú 20 a je to bieda

Reagovat
olis

raz za 20 zapasov

Reagovat
alcantara

Hlavne nechapem, preco to Ghoulam kopal cely zapas rovnako.

Reagovat
olis

Giaaaaaaaaaaaaak, Merteeeeeeens

Reagovat
mastakillah

Mertens Giak !!! P.s. Už Driese vystřídej, ať odpočine... Ve středu bude jeho výkon klíčovej

Reagovat
olis

Insigne ma najviac udivuje v tom ze totalne to dojebe ze to uz ani na smiech nie je a on si z toho nic nerobi, este sa na tom ujebava

Reagovat
olis

a este si vypyta plat jak Higuain

Reagovat
olis

daj tam Roga a Milika

Reagovat
10

Giak dobrej výkon

Reagovat
olis

mohol by hravat castejsie, zatial nikdy nesklamal

Reagovat
olis

Rog bude tiez skvely, skvele drzanie lopty, technika a tah na branu

Reagovat
Largo

Reagovat
alcantara

Pavoletti slusne kladivo. Gabbiadini sa mi pacil viac

Reagovat
Pipo123

Parolo: 'I'm a Milan fan

Tak dúfam že nezabudne spraviť podobnú pičovinu ako v prvom zápase

Reagovat
Pipo123

Balde Diao Keita má s Laziem kontrakt jen do konce nadcházející sezóny, čehož se snaží využít konkurenční evropské celky. Podle posledních zpráv se o 21letého útočníka zajímají londýnské kluby Chelsea a Arsenal.

Mohli by za neho dať v lete aspoň 25

Reagovat
Largo

Podle me v lete do AC....

Reagovat
Pipo123

Pochybujem ze za neho AC da tych 25 ktore chce Lotito. Na APN si spravil dobre meno a zaujem ma mat aj Monaco

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Franta má chřipku Dnes by vsítil..

Reagovat
Maritazzi

Bude muset sesekat Ponorky :)) Jsem zvědavej jak Spal zpátky zakomponuje Moma..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, díval jsem se, že jsou dost z formy.

Osobně si myslím, že na ně půjdeme s klasikou.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Zkusil bych Barbosu na hrot za bohužel vyčpělyho Rodriga, ale to je asi utopie..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gabi na hrot a Padawan miesto Ivana

Reagovat
Dejwa

Tam je jasnej Eder.. u mě je to jen mezi Palaciem a Barbosem..

Reagovat
Nuno čomes

Utopie je vůbec myslet, že by hrál základ.. Jinak dnes asi zas 3-4-2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zas bude na hrotu Quagliarela tak mě asi pojebe.

Reagovat
10

Rigoooore

Reagovat
cresposuper

Nemala byt?

Reagovat
Nuno čomes

Ne

Reagovat
10
Reagovat
cresposuper

Hm , pekne, takuto kopal Mauro s Cagliari a tiez nedal

Reagovat
Airus

dělá jak kdyby ho škrábnul Wolverine Nemluvě o tom že ten míč šel někam do hajzlu a i kdyby do něj "nevrazil blesk", tak z toho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Takových penalt se píská mraky

Reagovat
Pipo123

Dzeko haha

Reagovat
Nuno čomes

Dzeko fair play

Reagovat
Frantszek

Edin

Reagovat
Frantszek

To hriste vypada dobre rozjebane. Jako stvorene pro kombinaci po zemi

Reagovat
Maritazzi

Džeko je sice jedna věc, ale to jak je zas úplně k hovnu Paredes, to je do nebe volající. Alibista, co akorát mává, ať to radši kdokoliv hraje na kohokoliv, ale ne jeho. Snad tam hodí někoho jinýho, on je prostě příšerně tragickej, takhle jsem měl naposled nervy snad na Gaga.

Reagovat
smazaný uživatel

vo co ti de jako ?

Reagovat
Frantszek

Ze se jeste k Paredesovi vyjadrujes. Nema smysl. Nevim, kdy neco predvedl kloudneho dopredu za celou sezonu

Reagovat
Maritazzi

Sere mě, když vidim jak Kevin tam musí oběhatcelou zálohu a jedinej tomu dávat myšlenku, když tam tenhle chodec akorát čumí a posouvá míč metr dozadu. Grenier nemůže bejt horší, ale to by nebyl ani Brighi.

Reagovat
Frantszek

Grenier predvedl za 3 minuty vic nez Paredes za celou sezonu tou prunikovou patickou

Reagovat
Largo

To je hrozna blbost.

Reagovat
Frantszek

Ber to s nadhledem. Tak jasne ze nepredvedl. Ale aby toho predvedl vic nez Leo, tak toho moc predvest nemusi. Coz je dost smutne, kdyz se vezme, od ceho tam je. Do zadu na jistotu to muzu vracet i ja.

Reagovat
Emmett Brown

Zase sme prechrápali zimné mercato, Paredes už mal byť dakde v prdeli a teraz tam mohol behať Badelj

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty má kopat Kevin, pokud je na hřišti, nebo Perotti.

Není to naposled, co Edin nedal.

Leo je pro mě hrozné zklamání. Toto může jít předvést zpět do Chieva.

Reagovat
KillSwitch

Toho Dzeka by mohli predat uz konecne

Reagovat
Teoretik

zrovna včera se dostal do základní jedenáctky nejpodceňovanějších hráčů PL na BT Sport

Reagovat
KillSwitch

Skoda ze neni aj jedenastka najnemotornejsich...tam by bol tiez

Reagovat
Furia Ceca

Vedle Crouche.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Do toho Paredesovho vyklusávania som sa úplne zamiloval. Snáď už v lete bianconero.

Reagovat
10

Pavel Horváth byl proti němu dynamickej hráč

Reagovat
Maritazzi

Já nechápu, jak ho někdo může chtít.

Reagovat
Maritazzi

Teda nehledě na to, že by byl platnej aspoň standardkama.

Reagovat
10

Nejen standardkama, zabral by i větší plochu v defenzivě a hlavně by asi dokázal častěji dát nějakou průnikovou nahrávku, Paredes jí zkouší každou 10000. nahrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

RADJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nuno čomes

Co to zkoušel ten rudiger? Ti fotbalisti to jsou tragédi, jak se snaží furt simulovat

Reagovat
Frantszek

Radja =body. Borec proste

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, tragicky fotbal, remizka by byla dobrá.

Reagovat
Frantszek

Se podivej na to hriste. Co bys chtel

Reagovat
Nuno čomes

Co to má společného s drevenosti dzeka a chodiciho paredese?

Reagovat
Frantszek

Kde pises neco o Dzekovi a Paredesovi. Nebudeme slovickarit. Ja rwagoval na "tragicky fotbal"

Reagovat
db18

Krejčí jen vytáhne paty ze Sparty a už se na fotkách dokáže tvářit normálně.

Reagovat
Nuno čomes

Ten rozhodčí nadrzuje as jak prase

Reagovat
Maritazzi

Koukám, že Interisti jsou zpátky

Reagovat
Nuno čomes

Já to tady čtu pravidelně a prispivam občas. Nicméně penalta velmi sporná, spis ne a poločas ukončen před 45' s primakem pro domácí. Tak jakypak copak?

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne tam bolo celkom evidentný faul rukami na Radju 10 sekúnd pred tým. Píska zle na obe strany. A penaltu si kľudne obháji.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Veru

Reagovat
10

radši to pískne o 20 vteřin dřív, aby nemusel pískat standardku pro Crotone...

Reagovat
Frantszek

A ma mu vystadnout cafe?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ máš, že to pískol skorej? Ide sa podľa jeho hodiniek, nie podľa časomiery, čo máš v TV. Takéto základy by si mohol vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Chcel som sem dať nejaké hodnotenie, kde by som najviac zjebal Paredesa, ale už jebem na to, len by som sa opakoval. Trošku by som to prehodil ale. Radja strávil zbytočne veľa času na krídle. Chcel by som vidieť Greniera. Mohlo by to zadnúť aj Perottimu.

Reagovat
Frantszek

Diego, Mo, Radja, Edin, Grenier zni dobre. Paredes se tam nerymuje

Reagovat
smazaný uživatel

Perotti sa mi absolútne nepáči v poslednom čase.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dzeko il rigore l'ha tirato fuori di proposito, perché Nainggolan non vuole vince coi rigori come la Rubbentus!

Džeko FAIR PLAY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Strootman kolem sebe 10 metrů a zas to dá dozadu Faziovi, to fakt nemá žádný logický vysvětlení.

Reagovat
10

to měl pustit, když už to pustil pšonek

Reagovat
Frantszek

Dzeko fair play 2

Reagovat
Pipo123

Keylor Navas by si mohl vyzkoušet italskou nejvyšší soutěž. Zkušeného brankáře, který je poslední dobou stále častěji spojován s odchodem z Realu Madrid, sleduje římské Lazio.

Vykúpime Real

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/98254/morata-beating-napoli-would-be-sweet

"I am not Italian, but I gave everything for the Bianconero shirt and I was willing to stay there many years," Morata said during an interview with Corriere Dello Sport.

"Juventus knew that, the only problem was that Madrid had been my dream since when I was little. Without the buy back option, you would have had to drive me to get me away from Turin!"

Neodporuje si to trošku? Působí to na mě tak, že se mu do Madridu ani zpátky nechtělo a tohle "the only problem was that Madrid had been my dream since when I was little" říká jen kvůli fanouškům Realu, aby si to u nich nerozházel a do Španělska se mu ve skutečnosti vracet ani nechtělo.

Reagovat
Alberto Aquilani

PAREDES, CHE GIOCATORE!!!!

Reagovat
10

snad to viděl Kloppo

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, to je striedanie... BTW, Salah 2 áčka dnes

Reagovat
KillSwitch

Dzeko trafil z metra do prazdnej...to sa mu nestava casto

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Ten komentář na Sport1 se dneska nedá poslouchat ani trochu, tolik nepravd a nesmyslů, co tam s přehledem posílá..

Reagovat
Lech

u něj klasika

Reagovat
snuff24

legendy říkájí, že gabigol hráč za 30 milionů odejde bez jediného zápasu v základní sestavě

Reagovat
lnterista

Bude stridat to ozivi behem zapasu....ale budu moc rad kdyz odejde

Reagovat
snuff24

ale to tak špatně nese tu změnu prostředí ? vyjádřil se k němu vůbec někdo někdy ? vždyť odehrál všehovšudy půl hodinu v lize a jeden pohárovej zápas.

Reagovat
lnterista

Nevim jak snasi prostredi...sanci by dostat mel ale je mi nesympaticky a nechci se na nej divat

Reagovat
snuff24

tak třeba to je i argument trenéra a vedení

Reagovat
lnterista

U treneru bych se nedivil

Reagovat
Nuno čomes

Jako hodně věcí se děje proste podle xichtu, takže bych se nedivil nicméně dneska musí to být za tři body s gabim či bez.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
lnterista

To neni kvuli xichtu ale nemam rad takovy hracicky...navic kdyz nastupoval tak to bylo blazneni jako by vyhral zlaty mic...moc divadla kolem neho

Reagovat
snuff24

to se mi taky nelibí to je pravda, ale asi nějakej talent mít bude... K-doga tady taky všichni hnali vidlema a přišel Pioli a je z něj pan fotbalista.Jestli ho v létě prodáme je to mega fail, ale na hostovačku bych ho pustil.

Reagovat
lnterista

Potencial urcite ma...ale jde spis o osobni sympatie. Kdyz bude rozhodovat tak ho vydrzim to je jasny

Reagovat
cresposuper

Ta lavicka mi pripomina casy, ked hraval v zaklade Rocchi, Schelotto, Alvarez a podobni..snad si zahra Pinamonti.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cresposuper

Dostal sancu s Bolognou a hral hovno , zatial co Palacio hral dobre a dal gol.. Dnes bude hrat, ale do zakladu by som ho nedaval.

Reagovat
Hans82

Nevite nekdo proc hrajem az vecer a ne pres den pro fanouska nejmin atraktivni cas.

Reagovat
Deki

kdy naposledy jsme měli v základu 4 Italy?

Reagovat
Inter Eterno Amore

tiež som na to čumel

Reagovat
lnterista

ono je to asi potreba proto abychom byly dlouhodobě konkurenceschopi v lize...proto doufam v lete v Darmiana a Bernadeschiho

Reagovat
Inter Eterno Amore

kto hraje miesto Candrevu ?? Tie centre nechápem .. to nie je on

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku mešká hlas na sport1 nie??

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak aspoň 4 sekundy .. amaterizumus

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to napravili

Reagovat
smazaný uživatel

pri hlavicke palacia som si hovoril ze kde sa ten komentator pozera a zrazu sacal vyhkovat :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hej aj mne to bolo divne :-D Ale uz posunuli obraz a tak je to uz Ok. I ked teraz v podstate obraz mešká pár sekúnd oproti realite. Ale to nevadí

Reagovat
snuff24

EDEEEEEEER

Reagovat
Panděvova ofina

Candreva odcentroval, jak to umí nejlíp a vidiš to, goooool

Reagovat
smazaný uživatel

tolko priestoru co nam dava empoly sme nemali za celu sezonu so fakt zly

Reagovat
Lech

Empoly monopoly

Reagovat
Nuno čomes

Edeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel že hrajeme až večer

Jinak Candreva klasicky

Reagovat
Nuno čomes

Já to nechápu. On je snad malomocny

Reagovat
smazaný uživatel

Robertovi neni sudene :/

Reagovat
snuff24

K-dog na pána

Reagovat
Panděvova ofina

Kondogbia špička. Nevěřim svým očím, ten zákrok na půli a teď tohle...Hmmm

Reagovat
Nuno čomes

Ježíš ten candreva to je borak, to se vědělo už jak jsme ho kupovali, ze neumí centry dal než na přední tyč?

Reagovat
Forza_Inter

Empoli hrá velmi slabo..

Inak Kdog dostal žltú čiže nabudúce nebude hrať, jediná možnosť bude zas 3421 so zálohou dambrosio, gagliardini, mario, perisic... možno by mohol dať na lavičku záložníka z primavery

Reagovat
cresposuper

Banega snad bude fit

Reagovat
Inter Eterno Amore

môžeme sa modliť

Reagovat
smazaný uživatel

stale je moznost hrat 4231 a na stoperoch murilo miranda stym ze medel bude v strede spolu s gagliom

Reagovat
M11

Pescara je slusne uboha

Reagovat
snuff24

Eder má dneska den a Candreva ať se jde zakopat už

Reagovat
lnterista

Eder luxus

Reagovat
snuff24

a teď dá gol no paráda

Reagovat
Nuno čomes

Naaaadhera Eder

Reagovat
Nuno čomes

Stridej toho candrevu

Reagovat
cizinec

Barbosa na plác

Reagovat
lnterista

taky jsem pro kdy taky jindy. Je potreba to ozivit

Reagovat
cizinec

místo Rodriga

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
snuff24

jesus christ superstar

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo nezvladol nejak. Dnes odohral pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Pinamonti! drzim mu palce viac ako Gabovi

Reagovat
Inter Eterno Amore

sympoš veľký ... dúfam, že zostane u nás dlho dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi dokaze dojebat 11 z 10 prihravok

Reagovat
snuff24

nenapadlo mě že přijde někdo kdo mě bude pít krev víc než Nagatomo a Žanák

Reagovat
snuff24

... a žabák , no Ansaldi hravě překonal Yuta, ten je aspoň sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ansaldi je fakt postrch, Piolymu sa fakt asi neche pozerat na tych zebrakov na krajoch tak to hra 352, nabuduce by mohol skusit dat Perisica namiesto Danila predsalen si to musi hadzat na ddruhu nohu, (Gaglia je zakliaty)

Reagovat
Nuno čomes

Je to kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom minulu sezonu bol vyborny v janove.

Reagovat
Nuno čomes

2:0 je milosrdne

Reagovat
cresposuper

Barbosa znovu strasny, viac priestoru by mohol dostat Pinamonti

Reagovat
cizinec

Po těch dvou porážkách pohodové vítězství, škoda Gagli by mohl proměnit aspoň jednu z těch šanci. Samir na začátku 2. poločasu podržel, Eder dobrý zápas (přihrávka na Candrevu ), Žofrééé

Reagovat
10

Torino si za stavu 5:0 nechá za 10 minut dát 3 góly od Pescary...Miho, Miho

Reagovat
cresposuper

Buduci vikend dostanu tak 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a všechny z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Haha teď jsem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za zábavu, fanoušci klubů, kterým se střídavě a bezprecedentně nadržuje po celou historii ligy teď budou prožívat každou naši penaltu.

I kdyby jich bylo ještě dvacet do konce roku, jediný, od koho to vezmu z první pětky, jsou fanoušci Atalanty, a Neapol je taky mimo, jelikož ta není grandem a vždy šla z podobné pozice jako my.

Kdybyste se raději soustředili na vlastní problémy

Reagovat
10

Radja Nainggolan approves this message.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Tobě taky dobře přeplo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to s nadhledem.

Pravda vítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Býval si víc v poho.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jo, jak si to čtu znovu, tak fakt super logika.

1) Velkým týmům se nadržuje vždycky a všude.

2) Když je někdo fanouškem toho velkého týmu, tak podle tebe nemůže poukázat na to, že pískli nesmyslnou penaltu někomu jinému?

3) Juventus po CP (a před příchodem Conteho) všichni řezali jak psi.

Celý ten příspěvek je jak od malého ukřivděného děcka. Klidně se v té roli ublíženého mučedníka (ó je tak těžké fandit Římu) utvrzuj, působí to ale dost komicky. Nejspokojenější bys asi byl, kdyby sis jel do ostatních týmů a všichni ostatní drželi ohledně Říma hubu.

Reagovat
10

tohle je úplně stejná logika argumentace jako používá Babiš...

Juventus je v tomhle případě Kalousek, AS je Babiš

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to jsme dopadli.

Reagovat
Furia Ceca

V tom případě je svět a rovnáha ve vesmíru v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Borci klid

Je to jen fórum a já si rád zaprovokuji.

Mám v p..i kolik se pro koho píská penalt. Teď jsem četl i statistiku na Chiese, je to rok tak, rok naopak. Pro všechny. O nic nejde.

Reagovat
Airus

SJW nonsense

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Schicka snad fakt nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá.

Reagovat
pepinho2

Zatím tragédie

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Maritazzi

Herně zatím snad nejhorší Patrik, co jsem viděl, ale teď to udělal krásně s přehledem

Reagovat
Kluivert9

Schick to zas musí zachraňovat... a za odměnu příští zápas lavička

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pepinho2

Ten Ferraro vypadá jak bezďák

Reagovat
Kang & Kodos

Jak tam tancuje s tou šálou kolem hlavy. Bůh

Reagovat
Coutinho10

ten Schick to je neskutecny zvire

Reagovat
smazaný uživatel

pritom herne mi prisel otresny, ani moc nebehal. ale kdyz dostane dobry mic, tak ma takovy instinkt, ze umi dat gol nebo vytvorit sanci. to je super, nepamatuju ceskeho utocnika, ktery by toto mel, v nejake lepsi lize

Reagovat
Coutinho10

j jako jo...a to sou presne ti hraci o ktery je nejvetsi zajem...ma cisla dava goly i asistence..proste parada

Reagovat
Furia Ceca

Zrovna dneska jsem si říkal, jak je neskutečný, že takovej hráč vyrostl v současnejch českejch podmínkách!

Reagovat
mastakillah

Blerim dobře to vymetl

Reagovat
Maritazzi

Bologna naprosto ostudná, tam to vůbec nikoho nebaví.

Reagovat
Furia Ceca

Ládíka jo

Reagovat
smazaný uživatel

quagliarella kokot, jak mu zatleskal

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nedal namiesto Dybalu Pjanica, a Dybala by išiel na kraj, miesto Cuadrada.

Reagovat
Furia Ceca

Bez Pjacy. Ten kluk je poklad, jenom mu Max musí dát nějakou zápasovou zátěž, když hrát nebude, tak se asi těžko může zlepšovat.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Uwe háže buly

Schick hraje na píču a stejně dá gól a druhej zas zařídí příště snad černouškem základ.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne i u toho 1. ztratil mic, byl z toho centr a penalta

Reagovat
Uwe háže buly

zas bych to nepřeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bolognu teda neskutečně tvrdej týden...

Reagovat
Kang & Kodos

Jsou strašně tragický.

Reagovat
Coutinho10

Schick ai to vykozene uziva...ted jeste ta preslapovacka a klamani telem

Reagovat
Furia Ceca

Karochu?

Reagovat
pepinho2

Schick roste ve světového hráče - může hrát hovno, ale otočí zápas

Reagovat
Maritazzi

Mně přijde, že Doria nemá prakticky žádnej systém nebo určitě ne funkční, jak začne téct do bot, náhodně se tam nasypou hráči dopředu a něco tam spadne. Jinak když koukám na tabulku, tak by mě fakt zajímalo, co Tavecchia vedlo k tomu tvrdit, že neni možný snížit počet účastníků v lize. Pescara, Palermo ani Crotone na to nemaj ani omylem a o záchranu by měly hrát všechny týmy nad nima.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že zostúpia, Pescara je na smiech, Crotone a Palermo tiež, najlepšie ak by postul uhral Hellas a k tomu sa pridal niekto ako Bari, Cesena, Brescia, radšej tam budeme sledovať tie tradičné kluby než jojo klub akým je Crotone či Pescara

Reagovat
Maritazzi

Tyhle týmy nemaj vůbec smysl, ligu hrajou úplně s jinym týmem než hráli nebo je aspoň táhne někdo jinej, pak si tam natahaj lopaty na hostovačku a je to jen totální chaos, fakt bych to aspoň o dva týmy stáhnul. Ty tradiční týmy ani letos nevypadaj nějak silně.

Reagovat
Pipo123

To sú také chvíľkové kluby, ešte štastie že nepostúpilo minulý rok Trapani, to by bolo ešte horšie, já si myslím že minimálne Hellas a Frosinone by mohli hrať budúci rok dobre a nespraviť hanbu, minimálne doma by mohli hrať fajn, k ním keby sa pridá napr Brescia kde je pár zaujímavých hráčov, alebo Cesena, tá ale prejebala úvod sezóny. Skôr sa modlím aby zas nepostúpila Cittadella, Spal či nejaká iná pičovina

Reagovat
Furia Ceca

Hellas to má slušně rozjetý, ale na druhým místě aktuálně je Frosinone!

Reagovat
Maritazzi

Hellas vzhledem ke svý formě z posledních měsíců bude mít velký štěstí, jestli ho nepředhoní kdokoliv z těch co psal Pipo. Frosinone je třeba před nima už.

Reagovat
10

Frosinone už je první taky je to s Veronou jeden z mála funčních týmů současný Serie B, jinak je to bída...a klidně můžeme počítat s tím, že příští rok bude v Serii A někdo jako Benevento, Spezia nebo Spal, protože ty tradiční týmy jsou úplně v prdeli...

Reagovat
Furia Ceca

Aha, tak já už ani nevím, kdy jsem naposledy koukal na tabulku SB! Ach jo, to je v hajzlu... Třeba takový Bari bych si hrozně přál, kór teď, když je tam Macek. A kéž by se vrátila Parma.

Reagovat
Pipo123

Já by som ešte veril Cesene, minulý rok hrali super, teraz nechytili úvod sezóny, ale nestrácajú moc bodov, budem im držať palce nech aspoň to PO uhrajú a potom postúpia, si spomínam u nich sa hralo vždy zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta propast mezi A a B je nepřekonatelná. Pescara i Crotone hráli loni dobrý fotbal v B.

Reagovat
Hans82

Forza Juve dnes snad jasna vyhra a doufam ze posledni zapas kdy hrajem v tak debilnim case nedele vecer je pro fanousky za trest

Reagovat
Kluivert9

Evra se vrací do sestavy Juventusu

Reagovat
Maritazzi

Jinak co ta penalta Dorie? To taky nevypadalo úplně v pohodě, ale neměl jsem dobrej stream. Moc nevěřim, že by to jinak otočili..

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat,že být neměla...

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín dneska hattrick - jednak kvůli mý Fantě a jednak ať je v tabulce střelců první.

Ježíš, "sexy" Marco! Já už ani nemám přehled, kde hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Sexy Marco vsítí, a Ibarbo v 88. potvrdí, Higuain nepromění dvě sporné penalty.

Reagovat
10

Ibarbo toho jsem vůbec nezaznamenal zpátky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

GLHF čekám dobrej match

Reagovat
Airus

tady neodměnit žlutou chce fakt odvahu

Reagovat
M11

Dela si prdel Sau ? To ze to mel sudi dva metry a nedal ani kartu radsi nekomentuju

Reagovat
Airus

no ty vole

Reagovat
M11

Ty vole a ted zluta za toto.. bez do haje

Reagovat
mato Kreator

no este ze nie v 16ke

Reagovat
Kokesh

Vymenit si role Pipita s Manzukicem, tak to je na rozvazani smlouvy. Takhle hluboko jsem hrat utocnika v zivote nevidel...

Reagovat
Furia Ceca

Max má strach, abychom nešli do 10, nebo proč to střídání?

Reagovat
10

Zranění, sval podle Sky

Reagovat
Furia Ceca

Cuadrado! Takhle nasranýho jsem ho snad ještě nikdy neviděl...

Reagovat
Pettirosso

hrůza

Reagovat
Mr.Jindros

Čekal jsem to, Cagliari u nich doma prostě není žádnej med, letos bilance 7-2-2... nějaká šťastná výhra 1:0 snad.

Reagovat
Furia Ceca

Konečně má Barella žlutou, sere mě celej zápas...

Reagovat
M11

GONZALO !!! Krasna nahravka

Reagovat
Airus

no to se podívejme.... trochu pohybu a jak to jde

Reagovat
10

To byl míč

Reagovat
mato Kreator

gonzalo

Reagovat
Pettirosso

Marchisio, takovej pas

Reagovat
Furia Ceca

Gonzalo + Claudio

Reagovat
brenk

krása

Reagovat
mato Kreator

aa to mohla byt karta pre Claudia

Reagovat
mato Kreator

a dostal

Reagovat
Furia Ceca

Však ji taky dostal

Reagovat
mato Kreator

som sa opravil ale dost dlho ukazovali detail faulu tak som velmo nezbadal ze mu ju dal

Reagovat
Furia Ceca

V pohodě

Reagovat
Pettirosso

fuj ty vole, ten mu ho prošlálp

Reagovat
Airus

Snad nás tenhle poločas moc neuklidní, protože Cagliari chce hrát a můžou nás nehezky překvapit.

Ale přijde mi že Sami chce zaplnit díru po Hernanesovi

Reagovat
Hans82

Pekny hnus ten fotbal kurvadrat uplne marny a Claudio az na tu prihravku golovou taky slaby vykon

Reagovat
M11

GONZALOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Airus

krása

Reagovat
10

To byla akce od brány do gólu za 10 vteřin...

Reagovat
Pettirosso

GONZALOOOOOO

Reagovat
Mr.Jindros

Hustota... Pipita už dělený první flek v tabulce střelců a to nemá penaltu.

Reagovat
10

Minulou sezónu měl po 24. kole ještě o 6 víc...snad se "šetří" na LM

Reagovat
Airus

Dlouho ale taky hrál bez Paulita a Claudia

Reagovat
Mr.Jindros

Plus změna klubu no, pomalejší rozjezd.

Reagovat
Pinturicchio

A proto stál 90 milionů.

Reagovat
Furia Ceca

Ono to možná zní vtipně, ale faktem prostě je, že za 50 mega bychom takovýho hráče nesehnali... Já jsem kolo od kola raději, že k nám přišel.

Reagovat
didosh

Se ti ani nedivím,je to neskutečný hráč,ve vápně i kolem něj moc lepších hráčů není...jen mě nasral že odešel z Neapole...

Reagovat
mato Kreator

to je panko

Reagovat
10

A kurva, Pado jde do hry...

Reagovat
Airus

klasický poleno

Reagovat
M11

Gigi

Reagovat
Mr.Jindros

Tam musel jít předem ne... taková bomba z takový blízkosti... neuvěřitelný.

Reagovat
10

Co chce víc? Ale ty brejky vypadají dobře

Reagovat
M11

Ibarbo jeste zije

Reagovat
Pettirosso

taky jsem si říkal, kde se tam zase vzal

Reagovat
mato Kreator

Lichtak nech ide dole lebo zda sa ze neni uplne v pohode rameno

Reagovat
Melchior

A jsme v háji

Reagovat
10

Ten hlavní komentátor na Sport1 je špatnej...ale ten druhej, to je něco neuvěřitelnýho to je generátor sraček a klišé

Reagovat
Il Architetto

Hlavně jak tam pořád funí ty voe.

Reagovat
M11

to tam vedle Slepicka komentuje Futsal

Reagovat
M11

ten hlavni mi neva.. ale ten druhy to je tak neco zbytecneho

Reagovat
smazaný uživatel

Často tam komentuje Vlastimil Kaiser,který psal už v 90.letech do Gólu o Serii A (nebo je to jen shoda jmen? ) Ten je ale opravdový odborník a má přehled,ten by určo jen tak neblábolil...

Reagovat
M11

Kaiser uz dela pro o2

Reagovat
Furia Ceca

Příklad?

Reagovat
10

3*5...to bys musel slyšet

Reagovat
10

A ještě tam smrká tyvoe...že to je syn Slepičky? To by vše vysvětlovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že v Čechách patří prostě k lokálnímu koloritu kritizovat jakékoliv komentátory. Ještě pochopim toho, že někomu nesedí ten spolukomentátor.. někdy fakt jede nesmysly, ale ten hlavní kluk je naprosto v pohodě. Docela by mě zajímalo, co konkrétně ti na něm vadilo

Reagovat
10

mluvenej projev možná není nejhorší, ale po faktický stránce udělá chybu skoro v každý větě, což mi prostě vadí, zvlášť v kombinaci s tím, jak často se pouští do úrovně fantasy...

Reagovat
olis

podla mna to nie je take zle, ked si porovnam ake nemzmysli rozpravali este ked chodila Serie A na digisporte alebo ake blbosti rozpravaju na STV ked davaju nejaky taliansky klub v LM/EL tak je to v ramci moznosti na Sport1/2 v pohode, samozrejme obcas aj tu zadru nejaku mega blbost ale ja som rad ze ze je aspon toto, stoji ma to 1,5 eura na mesiac, nepride mi to az take zle, samozrejme vzdy je co zlepsovat...

Reagovat
10

já teď v 99% případů koukám na SKY nebo Premium Calcio, takže ho úplně neznám...včera mě nepřesvědčil, ale dá se tak nějak v hlavě vypnout, narozdíl od toho spolukomentátora, ten byl nesnesitelnej

Reagovat
didosh

Od kterého zprostředkovatele ty dvě stanice máš?

Reagovat
10

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-349753/?forum=1#post9040503

IPTV, aktuálně mám koupený https://www.glowiptv.com/, který mi vychází asi nejlíp, zkusil jsem asi 4 už...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně neni bezchybnej, ale "udělá chybu skoro v každý větě" je dost silný tvrzení.. pokud se nepletu, tak on dělal asi tři roky La Ligu a když Sport koupil Serii A, začal jí dělat výhradně on.. ja právě naopak vcelku respektuju, kolik toho ví, ačkoliv takhle měnil soutěž.. já jsem třeba včera nic zásadního nezaznamenal a myslim, že mám docela přehled.. schválně nahoď aspoň dvě, tři věci, který byly fakticky špatně.. a co to je fantasy?? ..budeš koukat dneska na Lazio, dohárvky v dělává většinou on..

Reagovat
10

já si ty chyby nepsal...ale jestli seš ten komentátor a dotklo se tě to, tak buď v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych, ale na komentování fakt nemám koule.. ale přiznávám, že jsem se s nim párkrát potkal, protože trénoval mýho kluka v přípravkách.. ten kluk toho fakt hrozně ví a nepříde mi, že trpěl na faktický chyby.. sám mi tehdy řikal, že ho štve, že u nás komentátory všichni pruděj, ale nikdo neřkne nic konstruktivního, co by mu pomohlo.. a mně fakt zrovna on přijde ok, to tam maj větší specialisty..

Reagovat
10

dneska kouknu na Lazio a dám mu teda ještě šanci, spíš mi šlo o toho druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ten mi místama taky leze na nervy :)

Reagovat
smazaný uživatel

neni to žádnej verbální koncert, párkrát se tam zašmodrchal na začátku, ale myslim, že úplně dostačující.. mně se poslouchá dobře

Reagovat
JuventusFC1897

no oni dvaja su strasni tragedi ufuneni.zlaty Laci Borbely

Reagovat
didosh

Tak horší jak Slepka už to být nemůže,ne?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Škodá...

Reagovat
M11

ja ze Lemina marodil a on si na hlavu lepil popcorn

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej, jestli dnes Montella postavi trio Ocampos, Deulofeu, Suso, jak se o tom spekuluje.

Ten seznam hracu, co budou chybet je az zdrcujici - Romagnoli, Paletta, DeSciglio, Antonelli, Bonaventura, Kucka, Montolivo , tzn. za normalnich okolnosti prakticky cela obrana a zaloha

FORZA MILAN

Reagovat
GEGE

Pri"forme" Baccy a Lapaduly at klidne zkusi falesmou devitku...ovsem se stoperskou dvojci Zapata Gomez bude zazrak neco uhrat...

Reagovat
Eldarion

tak tak mohol by byť vpredu aj Cristiano so Zlatanom a Messim ale s tou obranou to je takmer bez šance ... Abate absolútne mimo formy, Zapata je Zapata, Gomez podla toho ako sa vyspí a Vangioni netuším ... treba veriť ale čo iné nám ostáva

Reagovat
Kaka14

dneska budeme potrebovat kopu stastia aby sme zislali aspon bod s takou obranou a bez defenzivneho Kuca.... ale ked odolame, tak protiutoky na Lazio by smohli platit

Reagovat
Eldarion

veď to, že proti lepším tímom nám to ide lepšie, Deulofeu ak bude hrať ako falošná devina tak myslím že im klľdne môže dosť zavariť svojou rýchlosťou na ich pomalých stopérov

Reagovat
Pipo123

Za posledných 15 rokov si nespomínam na rýchlejšiu obranu v Laziu než aká je teraz. Tam rýchlostne nebude problém u nikoho.

Reagovat
Eldarion

kraje hej ale neviem či zrovna De Vrij a Hoedt su rýchli, ty ich poznáš lepšie uvidíme večer

Reagovat
Pipo123

Stred je fajn, Hoedt má rýchlosť, De Vrij po tých zraneniach už nie je to čo pred tým, ale nebojím sa žeby zrovna rýchlostne bola obrana našou slabinou.

Reagovat
Eldarion

v podstate je to fuk dostaneme trojku a pôjdeme domov ale aj tak som dal X2 nech je sranda

Reagovat
Pipo123

Až tak jasne by som to nevidel, my sme zatiaľ až na zápas v Coppe proti Interu a remízu v Neapole všade vyhoreli, teda proti lepším súperom.

Reagovat
Eldarion

ako keby máme k dispozícii káder ako doma v prvej časti tak by som kľudne veril, že vyhráme ale tie absencie a forma sú na tom tak zle, že by sa musel stať zázrak. Už minulý rok keď bolo 1:3 bolo kopec a šťastia nemyslím, že ho budeme mať zase

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
10

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Trochu frajeřinka

Reagovat
Airus

tak jó no, občas to trochu sedne

Reagovat
Pipo123

Dnes verím v 3 body, ale nečakám nič jednoduché, hlavne dúfam že Simone nebude hrať 3-5-2, lebo to by sme len pomohli AC, treba na nich vybehnúť od úvodu a zatlačiť na tú "neistú" obranu. Ale podľa všetkoho bude na krídle hrať Lulič namiesto Keitu

Reagovat
Deki

Interisti, co říkáte na toho Schicka? zpočátku jsem se na to spíš usmíval, ale už to vypadá vážněji, zvlášt když dneska Ausilio má rande s Paskou... 25 milionů eur, o kterých psal isport je přestřelených asi tak o 300%.

přijde mi, že vedení Interu chce tak trochu, aby se opakovala historie. před 4 lety jsme brali Icardiho taky z Dorie, kde v nízkym věku hrál dobře, ale rozhodně nepatřil mezi její nejlepší hráče. nějaký goly dal a tím nás upoutal. tehdy to aspon skrz spoluvlastnictví šlo vyřešit přijatelněji, tušim, že Icardi nás dohromady vyšel na nějakých 12-15 mega, ne?

to je ted vedlejší ale. přestup do Interu v létě pro Schicka nemá význam. on musí hrát ještě v Dorii alespon další sezonu, aby se vidělo, jestli se zlepšuje, nebo aspon dokáže podávat konzistentní výkony. u nás by nehrál, 30ti milionový Barbosa dostal v lize od léta jen 1 zápas, hrajeme na 1 hrotovýho útočníka, který je jasně daný. viceIcardiho v létě Inter shánět nejspíš bude, protože Palacio skončí. jenže jsou tu další hráči. Eder mi taky sedí víc na hrotu a pak je tu ještě Caprari, kterýho sice moc nesleduju, ale špatný nebude. otázka co s ním. Pescara spadne a on musí hrát Serii A. pro Schicka místo nebude. Suning chce utrácet miliardy jüan za hvězdy nebo mladý Italy. tohle se mi prostě nezdá.

možná se vše bude odvíjet i od toho, jestli dáme LM. každopádně já snad Čecha v Interu ani nechci, ačkoli teda Schickovi přeji jen to nejlepší, právě proto by pak do Interu chodit neměl

Reagovat
snuff24

Koupit, ale nechat ještě jednu sezónu v Sampě. Já naopak čecha v Interu chcu ale určitě né za každou cenu a aby de jen trápil na lavičce, ale pokud by byl žolík jako teď v Sampdorii tak by asi byli spokojení všichni

Reagovat
Deki

proč ho tam chceš? fanouškovská základna vzroste, ale to budou takový ti náhodní a nestálí fans, něco jako když Čech přestoupil do Chelsea a najednou jí prakticky každej z mýho okolí začal fandit. po těch 13 letech se ale dost změnilo a z těch, co klubu fandili, zbyl tak 1 z 50.

Reagovat
snuff24

prostě pro ten pocit, že čech bude hrát za můj milovanej tým, čistě jen vlastenectví nic víc. ......Navíc by se prostě víc mluvilo o Interu a podle všeho se zase zvedáme,do klubu přichází peníze, takže by se mluvilo o úspěšným a ambiciózním Interu.Momentální situace je, že ani profesionální komentátoři pomale neznají sestavu interu a spletou si v zápase 3x K-doga s Icardim, tohle mi prostě vadí.Navíc říkám chci jen čecha co by měl šanci se prosadit a i já jako malej začal fandit kvůli jednomu hráči, takže pokud by pár českej prcků začlo fandit Interu díky čechovi je to jen dobře.

Reagovat
Deki

ten pocit chápu, ale na druhou stranu se musí počítat s tim, že v hospodě a kdekoli jinde když potkám kámoše, tak mi vyčte, proč Schick nehraje, když by určitě měl, protože ten nějakej Icardi nedal už 3 zápasy gol je to jedno s druhým teda dle mě... ale to už zabíháde do detailů asi moc. bez ohledu na to, jestli je Schick Čech nebo ne, momentálně ho vůbec nepotřebujeme

Reagovat
snuff24

má to svoje pro a proti no..... asi nepotřebujeme,ale místo Palacia to pomale někoho chtít bude a pokud se nepočítá ani s Barbosou tak 100%.

Reagovat
Deki

Caprari, Eder, Pinamonti

Reagovat
snuff24

Caprari to teď nějak nevím kdo je Eder beru, Pinamonti je ještě extremně mladej.

Reagovat
didosh

Já AC taky kvůli jednomu hráči...

Reagovat
Mrvinho

Kterému?

Reagovat
CubONE

Jankul?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím v tom zmysel. Keďže už do Dorie išiel za nemalú čiastku tak k nám by skoro isto šiel za 8 cifernú sumu, čo je každopádne vcelku prehnané a zbytočné. Ako si už spomenul, na hru na jednoho útočníka ich máme dosť...plus mladý Pinamonti, možno Zé Turbo. A zahrá tam aj Barbosa, i keď to je teraz trochu od veci. Ja by som sa skôr zameral na tie talianské (ale nie len) mladé hviezdy keď už má takú potrebu toľko utrácať. Taký Berardi, Bernardeschi...poprípade vážnejšie monitorovať Melegoniho do budúcna. Ešte sa mi vcelku páči Widmer.

Reagovat
Forza_Inter

bude extrémne drahý na to že hral pár zápasov... a máme Pinamontiho, Barbosu a Caprariho.

Reagovat
Deki

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inter chce vraj v lete kúpiť Schicka a Skriniara,

Reagovat
olis

Reagovat
Mrvinho

Jen ať je koupí

Reagovat
cervo

jebat

Reagovat
Pipo123

Lazio: Marchetti, Radu, Hoedt, De Vrij, Basta, Biglia, Milinkovic, Parolo, Keita, Felipe Anderson, Immobile

Milan: Donnarumma; Abate, Zapata, Gomez, Vangioni; Pasalic, Locatelli, Poli; Ocampos, Deulofeu, Suso.

Reagovat
CubONE

Ta obrana je fatalna.

Reagovat
Furia Ceca

Ten útok je teda taky šílenej... Jsem zvědav, jak to bude vypadat v reálu.

Reagovat
cervo

*zostava

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Docela prekvapujúce že Hoedt si získal miesto vedľa De Vrija, zo začiatku tam hral Bastos a Wallace, od zápasu proti Juve je tam už nastála Hoedt, milo ma prekvapil túto sezónu a po tej kritike je vidno že išiel do seba a zlepšil sa, v posledných zápasoch mi prišiel istejší než De Vrij a to je čo povedať. Myslím že budúcu sezónu je stoperska dvojica jasná, Hoedt - Wallace

Reagovat
Gimme

Jestli dnes Lazio nevyhraje, tak to pro ně bude obrovská ztráta. Takhle slabý Milán, nikdo letos neměl...

Reagovat
Pipo123

Marchetti sa vraj zranil pred zápasom, on je fakt magor, nepoznám iného hráča, nie to ešte brankára čo by sa tak často zranil pri rozcvičke

Reagovat
Mrvinho

Chtěl trochu vyrovnat ty síly

Reagovat
CubONE

Pff, ved prave posilili, Marchetti by spravil minelu.

Reagovat
CubONE

Nespravil to sice naschval, ale ta ruka sa mohla piskat, ci nie?

Reagovat
Pipo123

To by bolo moc prísne

Reagovat
CubONE

To hej, ale ako hovori GEGE, aj ja mam pocit, ze sa to piska ako neopatrnost, mozno ma niekto vyvedie z omylu.

Reagovat
GEGE

nvm jak je tohle přesně v pravidlech ale ruka jasná...

Reagovat
10

Ne vždyť to bylo v pádu, naprosto náhodně trefený

Reagovat
Pipo123

No teraz tam držal Cira, ale to by bolo tiež moc prísne

Reagovat
Pipo123

Kurva toto mal byť gol

Reagovat
mojmira

Gigi bůh ♥

Reagovat
Pettirosso

dyť ho to trefilo, zase z něho nedělejte supermana

Reagovat
Furia Ceca

On myslel Buffona samozřejmě. Ten je tak dobrej, že ho fanoušci konkurenčních týmů chválí i během zápasů, kdy nehraje.

Reagovat
mojmira

tak pochopitelně Gigi starší je můj vzor, ale i ten náš zase chytá velmi dobře

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pettirosso

Hoedt

Reagovat
Eldarion

Ocampos to by bol gól..

Reagovat
Furia Ceca

AC klidně mohlo už 2:0 vyhrávat, kdyby ty dvě jejich nový kopyta v útoku uměli přihrát... To jsou fakt hráči na přesdržku tihleti sobci!

Reagovat
maras93

Deu má možnost jí dál, zkusit přihrát, něco vymyslet, ale on to narve na střechu stadionu.. Ty ses povedl, kámo..

Reagovat
Pipo123

Bigliaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lucius6

Super, tohle je hodně důležité.

Reagovat
Pipo123

Čakal som od zápasu viac, zatiaľ skôr prevažujú kvalitné obrany než ofenzíva, neviem ani koho pochváliť, najviac sa mi páčil asi Hoedt, hraje výborne, navyše tie jeho prihrávky cez celé ihrisko na Andersona sú nádherné, chalan sa fakt výborne vyhral.

Reagovat
GEGE

kvalitní obrany?vždyť to je jeden error za druhým a tragická koncovka k tomu na obou stranách...hrozný shit jak nějaká eredivisie...

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Tak koncovka je tragická, ale myslím že nikto nebránil vyslovene zle, ako jo občas Basta a Vangioni behali neviem kde, ale inak obidve mužstva hrali docela v hlbokom bloku a súper nevedel nič vytvoriť

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zbytecne mu sel pod nohy...

Reagovat
GEGE

jj nakonec tam ale škrtl o Gomeze nejspíš....

Reagovat
Pipo123

Immobile nám takto spravil už asi 3 penalty, to sú také sporné zákroky, ale on tomu vie dobre pridať a vždy mu to rozhodca zožere

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel tam bohužiaľ naivne, ale skôr sa dotkol Gomeza ako Immobilleho ale ten to dobre zahral... ale zbytočne tam išiel bol dosť z uhla už

Reagovat
GEGE

tady je aspoň důvod přoc Montella totálně ignoroval Vangioniho a radši dával na levého beka v nouzi klidně i Romagnoliho nebo Calabriu...totálně najivní a bláznivý styl hry...další super přestup argentinského playera do ACM...

Reagovat
Pipo123

Na druhej strane mu tam nikto vôbec nepomáha, všetci vedia že Andersona treba zdvojiť aby si nemohol predkopnúť loptu a využiť svoju rýchlosť

Reagovat
10

Kdyby tam nevystupoval jak šílenec až na vaší půlku, tak ho pak nemusí honit jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píše Pipo123, na jeho strane hrá Anderson, s ním by mal problém aj De Sciglio alebo Antonelli, hlavne ak ho tam nechávajú s ním samého stále...Ako Vangioni robí chyby ale veľmi sa snaží, mal aj dobré pohyby.. Ale to je pravda, že celkovo ten jeho štýl je taký bláznivý, možno premotiovaný, ale tak ľahké to nemá...Ocampos sa mu občas snaží vypomôcť.. A aj treba....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme hráč pre AC to nie je.. Ani neviem kde ho vôbec našli...

Reagovat
Eldarion

Zadarmo tuším prišiel to si nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako inak..

Reagovat
10

By bylo smutný, kdyby zrovna on stál prachy

Reagovat
Eldarion

Ten zápas vážne pozerá len fans AC a Lazia katastrofa každá druhá prihrávka vedla, strely jak dorastenci Vion Zlaté Moravce... Snáď bude druhy polčas lepší

Reagovat
10

Napadá vás hráč s dominantnějším zrychlením než Anderson?

Reagovat
Pipo123

Pato za mlada

Reagovat
10

Jo. Možná Salah.

Reagovat
Pettirosso

zrychlení má z kroku neuvěřitelný, ale imho ho často nevyužívá, což je škoda.

Reagovat
alcantara

Amauri.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Tie protiútoky riešime strašne, aby nás to nestálo body

Reagovat
10

Lazio to ještě posere, to má jejich klasický parametry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Cisla na sportku mi daj pls.

Reagovat
Furia Ceca

Parolo vypadá v každým záběru nějakej zmatenej... Asi si říká: "60 minut pryč a já pořád nemám hattrick?! WTF?!"

Reagovat
Pipo123

On tak hraje stále

Reagovat
Furia Ceca

Já vím no... Taková Alenka v říši divů

Reagovat
smazaný uživatel

Vedi ti hraci, ze prohravaji? To je katastrofa...

Reagovat
Pipo123

To sa dalo čakať nedáš dostaneš

Reagovat
maras93

SUSOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mojmira

susooooooooooo

Reagovat
Eldarion

Susinhooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Susooooo, pekne z hovna!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Furia Ceca

To jsou ty Cirovy zajebaný šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Suso>svět

Reagovat
Pipo123

Piče Ciro to mal rozhodnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro je dřevo.

Reagovat
El Matador

Měl, ale před tim gólem na 1-1 stačilo odkopnout balon někam do pr*ele a ne jak šašci se tam snažit něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se člověk překlikne. Hlavně neděkujte milanisti.

https://goo.gl/Q4j58F

Reagovat
maras93

Jsme začali hrát brzo. Deulofeu by mohl o něco víc přihrávat. Teď posledně mu tam nabíhali tři hráči a místo, aby přihrál, tak šel směr brána a zbytečně to zadrbal. Jinak Suso král.

Reagovat
smazaný uživatel

Sosa tu hru naprosto změnil. Locatelli je sráč, nemá zatím na základ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele