Serie A - souhrn 24. kola

10.02.2017, 22:48, aktualizováno 13.02.2017, 22:41
Komentáře a souhrny
Čtyřiadvacáté kolo italské ligy se neslo ve znamení úspěchů favoritů a porážek týmů z druhé poloviny tabulky. Juventus uspěl v Cagliari a drží si svůj náskok před AS Řím a Neapolí. Naplno bodovaly i Inter Milán, Atalanta či Fiorentina, vše zakončila pondělní remíza Lazia s AC Milán...

SS Lazio - AC Milán 1:1

13.02.2017 20:45

Góly: 45. Lucas Biglia (pen.) - 85. Suso

Utkání na Stadio Olimpico skončilo remízou 1:1, se kterou sice bezprostředně po závěrečném hvizdu mohou být spokojení hosté, ovšem v dlouhodobějším horizontu je to ztráta pro oba. Lazio se dostalo do vedení na sklonku prvního poločasu díky Bigliově penaltě. Druhou branku však nepřidalo a konečnou dělbu bodu zařídil Suso.

Nutno podotknout, že Vincenzo Montella měl velké problémy při skládání základní sestavy, a to zejména v defenzívě, kde nescházelo jen tradiční stoperské duo Romagnoli - Paletta, ale také krajní zadáci De Sciglio, Antonelli nebo Calabria. Jeho protějšek Simone Inzaghi nasadil vesměs to nejlepší, co má k dispozici.

Více ze hry mělo od úvodního hvizdu Lazio, ale dlouho naráželo na problém jménem Gigi Donnarumma. Bigliovu nepříjemnou ránu dokázal vyrazit a poradil si i s bezprostřední dorážkou Cira Immobileho. O chvíli později byl Immobile znovu vidět, tentokrát v náběhu mezi dvěma stopery hlavičkoval těsně vedle. Skóre zápasu se neměnilo ani po půlhodině hry, kdy se domácí ocitli v dalších velkých příležitostí. Znovu selhal Immobile a Hoedt z malého vápna trefil jen Donnarummu. Už se zdálo, že oba celky zamíří do šaten za nerozhodného stavu, když si v šestnáctce píchl balón od nohy Immobile a Donnarumma jej fauloval. Mladý brankář sice protestoval, ale penalta byla odpískána správně. Odpovědnost na sebe vzal Lucas Biglia a uspěl.

Ve druhém poločase měli Biancocelesti celou řadu šancí zápas druhou, případně třetí brankou ukončit. Například Felipe Anderson jen těsně minul pravý horní roh branky a Immobile jako poněkolikáté tutovku zazdil, jeho obstřel Donnarumma vystihl. Milán toho směrem dopředu moc nepředvedl, za zmínku stál snad jen pokus Deulofeua, se kterým si Strakosha poradil.

Lazio nakonec hrubě doplatilo na neproměňování šancí a Milánu stačila jedna povedená individuální akce Susa, aby vyrovnal na 1:1. Až závěrečné minuty patřily výhradně Milánu, který ještě vycítil možnost na zvrat, kýženou druhou branku ale vstřelit nestihl.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 0:2

12.02.2017 20:45

Góly: 37. Gonzalo Higuaín, 47. Gonzalo Higuaín

Juventusu se obří výdaje za nákup Gonzala Higuaína vyplácejí velkou měrou a další zápas, ze kterého to mohlo být vidět, se udál na Sardínii. V Cagliari totiž řádil jako bílo-černá ruka právě Gonzalo Higauín, který se trefil dvakrát a vlastně sám porazil oslabené Cagliari. To muselo víc jak 20 minut hrát bez vyloučeného mladíka Barelly.

Mašinérii zvanou Juventus Turín nic nezastavilo ani v Cagliari, které umí překvapit. S jedním okem upřeným na Ligu mistrů a druhým na výkony AS Řím či Neapole se Juventus představil na stadionu Sant'Elia a trenér Massimiliano Allegri nechal hrát mnoho hvězd. V útoku měli řádit Dybala, Higuaín, Mandžukić nebo Cuadrado, v novějším rozestavení se dostalo i na Khediru s Marchisiem.

Cagliari má velké potíže především s obranou a asi jen málokdo přemítal o tom, že zrovna proti palebné síle Juventusu si Sardiňané zlepší své statistiky. V bráně byl velikán Rafael, před ním Murru, Isla, Barella nebo Sau s jediným hrotem, zkušeným veteránem Marcem Borriellem. Hodně zajímavě se domácí pouštěli do akcí, volili jednoduché cesty k bráně veterána Buffona. Juventus byl jasným favoritem a věděl, že dřív nebo později se jeho nesporná kvalita prokáže.

Domácí Záložník Barella se pokusil ohrozit branku přímo, ale jeho tvrdá rána byla zablokována. Buffona chtěl překonat také statný stoper Alves, který trochu netradičně rozehrává volné přímé kopy v týmu. Tento jeho pokus mířil jen kousek vedle! Na hrací plochu se rychle podíval i mladík Daniele Rugani, ktreý vystřídal zraněného Giorgia Chielliniho. Paulo Dybala o sobě dával několikrát vědět, ale přesnou koncovku dnes neměl.

Po Dybalově vybídce sice sahal Gonzalo Higuaín, ale nedosáhl. Rána mladého Argentince zase mířila hodně nad. Nakonec to však hostujícím barvám vyšlo. Deset minut před koncem první půle se k míči dostal Marchisio, který krásnou přihrávkou za obranu na hranici ofsajdu vysunul dopředu Gonzala Higuaína. Zkušený šutér byl u míče o chlup dřív než brankář Rafael, takže jej lehce přehodil - 1:0 pro Juve.

Konec první půle si vzal na starost rychlík Juan Cuadrado, jehož zasekávačka vyšla lépe a přesněji než následná střela tohoto hráče. I tak ale mohli být domácí spokojeni, že vedou jen o gól. To však platilo jen velmi krátce, protože Gonzalo Higuaín vletěl do druhého poločasu stejně impresivním způsobem. Vše začalo nepovedeným rohovým kopem, po němž si míč vzal na pár metrů Cuadrado. Přes Dybalu putoval balon k Higuaínovi, který se zakončením neměl žádné potíže - 2:0.

A nezůstalo jen u spoléhání na vlastní vedení; Juventus chtěl útočit a hrát dál. Juventus vyrazil do brejku, v němž Cuadrado posunul míč doleva na Higuaína, ale ten nenašel svého kolegu Dybalu. Neztratil se ani Marco Borriello, který k bránění přidal několik nebezpečných pokusů. Jeho volej po hodině hry ale mířil hodně nad bránu. Další akci domácího celku zakončil svou střelou po přihrávce od Isly Barella, leč rovněž on mířil mimo.

Miralem Pjanić se dostal na 30 minut do hry, ale krátce po svém pobytu se stal objektem faulu mladíka Barelly, který tak po červené kartě oslabil svůj tým. Pak se míč potuloval kolem vápna Juventusu, kde se do něj opřel Pisacane. Ale jeho krásnou ránu z voleje k tyči dokázal brankář Buffon skvěle vyrazit na roh. Ještě několikrát se do šance dostával Dybala, ale Mandžukićovu hlavičku jeho centr moc dobře nezasáhl.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 3:1

12.02.2017 18:00

Góly: 82. Luis Muriel (pen.), 83. Patrik Schick, 88. Ibrahima Mbaye (vl.) - 18. Blerim Džemaili

Večerní utkání Serie A dopadlo mnohem lépe pro domácí Sampdorii, přestože se její utkání s Boloňou nevyvíjelo úplně nejlépe. Na svém stadionu začala hodně špatně, ale v samém závěru jí střídaní Patrika Schicka velmi pomohlo k bodům.

Patrik Schick se stává v Janově stále populárnějším hráčem. Trenér Giampaolo neriskuje jeho přílišné nasazení a dohlíží na to, aby jej rostoucí slává nijak nepřerostla. Takže Schick často začíná na lavičce s vědomím, že když bude Sampdorii nejhůř, naskočí a rozhodne. Takový janovský blanický rytíř. A zatím tahle role dokonale funguje, protože Sampdoria bez Schicka je úplně jiným týmem.

Týmem, který se sice rve a poslouchá pokyny stále toho stejného trenéra Giampaola, leč nedaří se jí v útoku. Luis Muriel dostal v prvních minutách parádní dlouhý pas z hloubi pole od Praeta, a následně se ocitl zcela sám před gólmanem Da Costou, který ale nakonec zasahovat nemusel. Doria měla ale také velké štěstí, když se na opačné straně Donsah ve vápně nakonec dokázal s potížemi uvolnit a poté jeho skákavá střela doputovala do levé tyčky!

Jako první se však k nelibosti domácích ochozů přesně trefili hosté. Záložník Blerim Džemaili dostal balon před vápno, odkud jeho skrytá střela zaplula mimo dosah brankáře Viviana a hosté vedli - 1:0 pro hosty a domácí museli zapnout.

To si samozřejmě nechtěli nechat líbit domácí. Zblokovaný centr Bereszynského z pravé strany skončil v zámezí a následný rohový kop zahrál špatně Quagliarella. Útočník Destro nebyl úplně vidět a před poločasem se navíc zranil, takže do hry šel Sadiq Umar. Po změně stran střídala i Doria, protože aktuální stav se jí rozhodně líbit nemohl. Do hry se zapojili Djuričić s Dodem. Další pas na zadní tyč, kam si nabíhal Bruno Fernandes. Jeho střela z voleje ale šla přesně do míst, kam skákal brankář Da Costa.

Největší šance ale začaly padat ve chvíli, kdy byl na hrací ploše blanický rytíř Patrik Schick. Když bylo Dorii nejhůře, Schick dostal třicet minut na záchranu výsledku. A světe div se, povedlo se. Jeden z obránců Felsinei zahrál ve vápně rukou a sudí Fabbri nařídil pokutový kop. Jeho exekuci předvedl Luis Muriel naprosto parádní - 1:0.

To ale nebylo všechno, protože ihned po rozehrání dostal výbornou kolmici mezi obránce od Djuričiće Patrik Schick a z pravé strany povedeným obstřelem překonal vyběhnuvšího gólmana Da Costu! Bologna si musela svůj pohár hořkostio vypít až do dna, protože v první půli nehrála zle a vedla, ale nakonec dostala ještě jednu branku. Ta byla o to smutnější, že brankáře Da Costu překonal nešikovně vlastní hráč Ibrahima M'Baye.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Chievo Verona 1:3

12.02.2017 15:00

Góly: 24. Alessandro Matri - 49. Roberto Inglese, 56. Roberto Inglese, 67. Roberto Inglese

Sassuolo tentokráte doma s Chievem padlo, ale nutno podotknout, že klíčovou roli sehrála červená karta už ve 4. minutě zápasu. Inglese sice nařízenou penaltu neproměnil, ale vše si bohatě vynahradil nastříleným hattrickem.

Klíčový moment celého utkání tedy přišel hned z kraje. Ve 4. minutě fauloval Ingleseho uvnitř vlastního vápna Letschert a sudí se odvážil nejen písknout penaltu, ale Letscherta rovnou vyloučit. Zásadně tím udal směr dalšího vývoje. Sassuolo mělo zatím štěstí v neštěstí, protože Inglese nařízenou penaltu neproměnil. Nic to však neměnilo na věci, že Neroverdi měly čekat krušné chvíle.

Chievo se však přesilovky zaleklo, neježe svého soupeře nepřehrávalo, ale ve 25. minutě dokonce poprvé inkasovalo. Berardiho centr uvnitř hostujícího vápna propadl, Sorrentino ho sice vyrazil, ale jen k Matrimu, jenž vzápětí rozvlnil síť. Na tribunách Cittá del Tricolore vybouchla nefalšovaná radost. A s Chievem mohlo být ještě hůře, kdyby Politanovu ránu nevyrazil na roh Sorrentino. Až potom Chievo pochopilo, že je třeba hrát a nebát se. A hned za pár minut to přineslo své ovoce. Ve 40. minutě odčinil penaltové zaváhání Roberto Inglese, jenž hlavičkou srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase už Fly Donkeys Sassuolo přehrávali a v 57. minutě konečně strhli vedení na svojí stranu. Consigli ještě dokázal reagovat na Birsovu hlavičku, ale proti Ingleseho dorážce už neměl nárok. O deset minut později utekli hosté již na rozdíl dvou branek a prosadil se znovu Roberto Inglese, což zároveň znamenalo zkompletování hattricku. Oslabené Sassuolo se ještě nadechlo k poslednímu odporu, ale výsledkem byla jen Ragusova tyčka.

Více informací k zápasu

Turín FC - Delfino Pescara 5:3

12.02.2017 15:00

Góly: 2. Iago Falqué, 9. Arlind Ajeti, 15. Andrea Belotti, 53. Adem Ljajić, 61. Andrea Belotti - 73. Arlind Ajeti (vl.), 75. Ahmed Benali, 83. Ahmed Benali

Domácí Turín si hodně příjemně zastřílel a Pescara opět stojí blíže propasti. Býci zvládli především první poločas naprosto famózně, když nastříleli svému soupeři hned tři nramky. Delfíni ale nesložili ploutve do klína a ve druhé půli se jim podařilo utkání hodně zdramatizovat.

Domácí se opírali o rychlou záložní řadu v podobě Benassi, Lukić a Obi, která měla dělat pojítko mezi zkušenou obranou se čtyřmi hráči a trojicí útočníků. Vedle sebe se totiž postavili Falqué, Belotti a Ljajić, což je nesmírně dynamické trio. Pescara kontrovala hráči jako Stendardo, Fornasier, Biraghi, Memushaj, Benali, Verre, Kastanos nebo Caprari.

Domácím vyšel parádní start do utkání, když centr z levé strany hlavou sklepal na malé vápno Benassi. Viděl totiž nepokrytého spoluhráče Iaga Falquého, který už neměl problémy poslat balon do sítě - 1:0. A to se hrála teprve druhá minuta!

A domácí svého soupeře nijak nešetřili. Po volném kopu Ljajiće se míč dostal do vápna, tam se nejprve ke střele dostal Joel Obi, který byl ale ještě zastaven. Odražený míč se dostalk Arlindu Ajetimu, který si věděl rady a tvrdou ranou napálil míč do sítě - 2:0 pro Býky a Pescara začínala být hodně nervózní.

Po patnácti minutách už bylo zle a někteří fanoušci Delfínů dokonce odcházeli. Andrea Belotti totiž dostal míč u půlící čáry a šel sám proti dvěma obráncům. A protože jeden uhnul a druhému prošel balon mezo nohama, mohl brankář Bizzarri jen těžko něco dělat - 3:0 pro Toro. Brankář Albano Bizzarri se naopak musel vytáhnout krátce poté proti dvěma pokusům Adema Ljajiće a jednom pokusu již úspěšného Ajetiho.

Ani hosté se nechtěli nechat zahanbit a krátce poté se k hlavičce dostal Gianluca Caprari. Jeho pokus ale výtečně vyrazil brankář Joe Hart, který odmítl kapitulovat. Ve druhé půli bylo ještě veseleji. Deset minut po změně stran si Adem Ljajić poradil na levé straně s obráncem a přesně umístěnou střelou zvýšil marnost obránců Pescary.

Pátý gól domácích na sebe nenechal dlouho čekat, po parádním centru Falquého z pravé strany hlavičkoval Andrea Belotti a jeho přesné zakončení nikdo nezachytil. Vedení o pět branek ale dlouho nevydrželo. A Pescaře k tomu pomohl hráč Turína. Obránce Ajeti si totiž po akcí hostí srazil míč do vlastní sítě - 5:1.

V krátkém sledu se hosté snažili dramatizovat utkání a dařilo se jim to. Ahmed Benali byl osamocen na hranici vápna, kam se k němu dostal míč. A tak už jen prostřelil brankáře Harta. Po další chybě obránců Turína si Benali připsal další a tentokrát již poslední kousek, když po zmatcích a odrazech ve vápně Turína napálil balon přes brankáře Harta - 5:3 pro Turín.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Empoli FC 2:0

12.02.2017 15:00

Góly: 14. Éder, 54. Antonio Candreva

Inter se rychle vzpamatoval z porážky na Juventusu a na San Siru bez problémů porazil Empoli 2:0. Branky si rozdělil do obou poločasů, nejprve se trefil Éder a ve druhém dějství zvýšil Candreva.

Inter byl od začátku velice aktivní a Empoli se jen bránilo. V 10. minutě zabránil inkasované brance brankář Skorupski, který zákrokem vychytal hlavičkujícího Palacia. Argentinský útočník dostal šanci od začátku utkání i díky tomu, že si Mauro Icardi odpykával karetní trest. Nastoupil i další útočník Éder a právě on zajistil ve 14. minutě první branku Interu. Prsty v tom měl opět Palacio a Éder tělem dopravil balón do sítě. Hostům se směrem dopředu vůbec nedařilo a v permanenci byl opět Skorupski. Gagliardiniho ránu z dobré pozice zneškodnil. Empoli hru postupně přeci jenom vyrovnávalo, ale Handanovič byl beztak bez práce.

To platilo až do 53. minuty, kdy si Empoli vytvořilo vůbec první šanci v utkání. Nejprve zakončoval Krunić a následná Maccaroneho dorážka se mezi tři tyče nevešla. Místo hostujícího vyrovnání přišel trest v podobě druhé branky Interu. Éder předvedl skvělou kopací techniku, našel volného Candrevu, který překonal Skorupskiho. Inter se druhou brankou uklidnil, což se ale trochu negativně projevilo na jeho snaze v dalších ofenzivních výpadech.

Rezignovalo i Empoli, které se tak za celý zápas zmohlo na jedinou pořádnou šanci. S takovou se zápasy těžko vyhrávají, obzvláště na San Siru. Inter si po vítězství upevnil čtvrté místo, jeho bodová ztráta na Ligu mistrů se nezměnila.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Atalanta Bergamo 1:3

12.02.2017 15:00

Góly: 41. Ivajlo Čočev - 19. Andrea Conti, 26. Alejandro Gómez, 79. Bryan Cristante

Palermo nenavázalo na zápasy s Neapolí a Crotone a doma prohrálo s Atalantou Bergamo 1:3. Hosté se ujali vedení už v prvním poločase a definitivní KO zasadili svému soupeři čtvrthodinu před koncem.

Bergamaschi měli na kopačce vedoucí gól už v sedmé minutě, ale proti byl Josip Posavec, který Petangovu střelu vyrazil na břevno. Zatímco útočníkům Neapole chorvatský brankář dlouho vzdoroval, proti Atalantě inkasoval už v 19. minutě. Spinazzola po rychlém kontru našel úplně volného Contiho a ten sám před Posavecem nezaváhal. Vedoucí branka Atalantu pořádně nakopla a brzy přišel i druhý gól. Jajalo předvedl obrovskou chybu, které využil Alejandro Gómez a střelou na vzdálenější tyči překonal Posavece. Zároveň tím opět potvrdil svojí životní formu.

Dva direkty během krátké doby s Palermem otřásly, nicméně domácí se nevzdávali a před koncem poločasu se jim povedlo přesně to, čeho se Atalanta obávala, totiž vstřelení kontaktního gólu. Na Henriqueho centr si naskočil Čočev a hlavou překonal Berishu.

Ve druhém poločase se Palermo dlouho snažilo, ovšem marně. Atalanta hrála vzadu více než pozorně a čtvrthodinu před koncem zasadila domácím definitivní KO. Alejandro Gómez vykouzlil centr a Bryan Cristante hlavou zvýšil na 3:1. Skóre už se do závěrečného hvizdu nezměnilo, přestože Balogh ještě mohl výsledek upravit, jenže trefil jen tyčku. Atalanta tedy znovu zvítězila a nadále je v těsném kontaktu s užší špičkou.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AS Řím 0:2

12.02.2017 12:30

Góly: 40. Radja Nainggolan, 77. Edin Džeko

Římské AS si vcelku jednoduše poradilo s Crotone, třebaže začátek utkání se mu moc nepovedl. Penaltu Edin Džeko zahodil, ale přesto se dnes radoval po první brance Nainggolana a druhé ráně se svým podpisem. Vlci se tak vrací na druhou příčku.

AS Řím se teď často musí ohlížet za záda, protože Neapol je v dobré formě a v pátek to potvrdila. Vli chtěli své místo zpátky, ale dnes museli porazit Crotone. Na první pohled snadný duel, jako Davida s Goliášem, ale víte, jak to tehdy dopadlo. AS nechtělo nic ponechat náhodě, což vyplývalo jasně ze slov trenér Spallettiho na tiskové konferenci. Postavil obvyklou sestavu se třemi silnými stopery Manolasem, Rüdigerem a Faziem, do hry se dostali i Džeko, Nainggolan s páskou na ruce nebo navrátilec Salah.

Crotone spoléhalo především na skvělou kulisu utkání na stadionu Ezia Scidy a také na možnost podcenění. Proti Vlkům se postavili Rosi, Crisetig, Capezzi, Tonev nebo Falcinelli. Brankář Cordaz musel očekávat plno práce a už v sedmé minutě se jí málem dočkal. Po průnikové nahrávce do vápna si míč zpracovával Edin Džeko, ale než stačil vystřelil, obral jej o balon Dussenne.

Nebylo to nijak závratné tempo, které nám obě jedenáctky připravily. O pár minut později se ale mohlo měnit skóre. Podle sudího byl Mohamed Salah faulován ve vápně obránce domácích a byla tedy nařízena penalta. K ní se postavil nejlepší zakončovatel první ligy, ale i on si dokáže vybrat slabou chvíli. Takže bránu netrefil.

Atraktivita utkání postupně opadávala a Římu se nedařila kombinace. Crotone zakázalo útočné snahy a soustředilo se prakticky ve všech mužích jen na obranu. Přesto byl brankář Alex Cordaz překonán. Po souhře s Mohamedem Salahem se míč dostal k Radjovi Nainggolanovi, který ušel ještě pár metrů a ačkoli byl obklíčen přesilou protihráčů, přeci jen se mu povedlo prostřelit brankáře Cordaze - 1:0 pro AS.

Do konce prvé půle se domácím nepodařilo nijak výrazně vyrušovat polského brankáře Szczesnyho, AS velmi dobře kombinovalo a nepouštělo Crotone do hry. Stejným scénářem pokračovala polovina druhá. AS tlačilo, skrze Strootmaův centr hned po změně stran se málem dočkal zakončení Edin Džeko, ale po jeho promáchnutí z první pálil Mohamed Salah. Brankář Cordaz si ale s jeho tvrdou střelou poradil bez potíží.

Obléhání Cordazovy brány pokračovalo. Po ráně od Kevina Strootmana se balon dostal k mladému bekovi Emersonovi, který ale nastelil jen prvního obránce před sebou. Jeden z mnoha rychlých protiútoků AS pokračoval od Strootmana přes Nainggolana. Belgický záložník našel Edina Džeka, který na kraji pokutového území obsltřeloval brankáře a narazil na břevno! Obránce Fazio pak z centru trefil hlavou tyč, takže rozdíl mezi oběma týmy byl stále minimální. Crotone se po krásné kombinaci gólu sice dočkalo, ale kvůli ofsajdu nemohl být uznán.

Do velké šance se dostávali rovněž domácí hráči, když Capezzi pronikal do vápna po straně a chtěl již balon servírovat před bránu, ale do centru mu na poslední chvíli skočil Antonio Rüdiger. Nakonec se dočkal i Edin Džeko. Po krásné a jednoduché kombinaci na jeden dotyk si Mohamed Salah připravil nadýchaný centr před bránu, na který si naběhl právě zcela nehlídaný Džeko a zakončil - 2:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:0

11.02.2017 20:45

Góly: 41. Borja Valero, 62. Khouma Babacar, 80. Federico Bernardeschi (pen.)

Fiorentina slaví důležité body, které vyválčila v jediném duelu sobotního programu. Udinese se sice nenechalo obehrát snadno a samo způsobilo Viole nemalé ztráty, ale gól jí nedokázalo dát ani jeden.

V sobotu večer bylo na programu italské Serie A jen jedno jediné utkání, jehož účastníky byla toskánská Fiorentina s Udinese. Domácí trenér Paulo Sousa potřeboval body jako sůl a rozhodl se pro standardní rozestavení. V obraně byli Astori, Gonzalo Rodríguez a Tomović, do hry se dostali i Badelj, Chiesa nebo Bernardeschi. Na hrot se místo nedoléčeného Nikoly Kaliniće postavil Khouma Babacar.

Ani Udinese nepřijelo jenom bránit a chtělo získat co možná největší počet bodů. Od prvních minut hráli například Widmer, Danilo, Felipe, Samir, Jankto nebo Zapata. Více akce ale byo na opačné straně, protože Fiorentina do utkání vstoupila rozhodně a jasně. Udinese častokrát nestačilo rozehrávat, domácí jej napadali velmi záhy a ihned rozjížděli kombinaci směrem k bráně.

Jako první se krásnou ranou pokusil změnit skóre Khouma Babacar, ale s jeho zakončením neměl brankář Orestis Karnezis žádné potíže. De Paul se občas na opačné straně snažil vymyslet zajímavý pokus, který by mohl skončit u Théréaua nebo Zapaty, ale s tím si obránci Violy dokázali poradit.

Khouma Babacar dostal nabídku k zakončení, ale netrefil právě přesně. Ostatně, nepřesnosti byly hlavním důvodem, proč jsme se nedočkali žádné větší šanci a v úvodu se hrálo bez branek. Platilo to až do 41. minuty, ve které se konečně domácí barvy dočkaly. Federico Bernardeschi znovu ukázal svůj tah na bránu, když se dostal přes obránce a z větší vzdálenosti pálil do břevna! Odražený míč skončil u nohou Valera, terý v pádu zasunul balon do sítě - 1:0!

Ihned po změně stran se ale Udinese mohlo radovat z gólu. Málem. De Paul poslal ze strany krásný pas do pokutového území, na něj si naskočil Badu, jenže jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti brankář Tatarusanu vyrazil! Od té doby se delší čas nic nestalo, ale po hodině hry se muselo Viole opět hodně ulevit. Z větší vzdálenosti trefil míč Khouma Babacar a opřel jej o záda obránce Samira tak nešťastně, že brankář Karnezis nedokázal reagovat.

Celý souboj byl definitivně rozhodnut deset minut před koncem utkání, když si obránce Samir chránil před míčem obličej a trefil balon rukou. Sudí mu ukázal žlutou kartou, ale především měli domácí šanci kopat pokutový kop. K němu se postavil mladík Federico Bernareschi a bez větších potíží rozšířil svou sbírku gólů. Možná trochu kruté pro hosty, ale Fiorentina byla nepopiratelně lepší.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 2:0

10.02.2017 20:45

Góly: 50. Piotr Zieliński, 68. Emanuele Giaccherini

V páteční předehrávce nadcházejícího 24. kola jsme od Neapole neviděli tak ofenzivní utkání jako v kole minulém, ale na tři body jí to bohatě stačilo. Janov sice místy dobře bránil, ale kvalita na straně domácích se ve druhé půli projevila góly Zielińskiho a Giaccheriniho.

Neapol nastoupila na stadionu San Paolo proti Janovu s několika hráči, kteří se běžně do základní sestavy nedostávají. Ať už to byl záložník Diawara, útočník Giaccherini nebo bek Maggio. Ale dostalo se i na osvědčené hráče jako Reina, Koulibaly, kapitán Hamšík nebo útočníci Insigne s Mertensem v roli falešné devítky.

To Janov nasadil co možná největší palebnou sílu, takže se od prvních momentů na hřiště podívali Burdisso, Hiljemark, Laxalt, Rigoni nebo Simeone. Oba týmy měly o co hrát, protože domácím šlo o znovuzískání druhého místa, Janov hraje o střed tabulky.

Možná trochu překvapivě se od prvních momentů Neapol nedostávala do šancí tak často, naopak se do zakončení tlačil Janov. Hosté byli aktivnější, ale nedokázali svou územní převahu vyjádřit gólově. Až v 11. minutě málem udeřil Giaccherini, který ve vápně Grifů narazil do bránícího obránce Gentilettiho a zkácel se k zemi, ale sudí Giacomelli nechal ve hře pokračovat, aniž by pískal penaltu.

Obránce Gentiletti pak udělal trenéru Juričovi čáru přes rozpočet, když se zranil a musel být v 19. minutě střídán. Po třiceti minutách se málem prosadil možná trochu netradiční zakončovatel, obránce Koulibaly. Ten v akrobatické pozici ale nakonec minul bránu gólmana Lamanny. Zieliński si pak velice dobře poradil na pravé straně a díky tomu mohl zakončovat Insigne, který ale narazil na fantastický zákrok brankáře Janova.

První půli nedohrál ani záložník Veloso, který se rovněž zranil a nuceně musel opustit hrací plochu ve prospěch mladíka Cataldiho. Konec první půle pro hostující Janov nevypadal nejlépe, protože Neapol přečkala úvodní nápor svého soupeře a pokračovala v dominanci stále výrazněji. A ve stejném trendu nastoupila domácí ekipa rovněž do poločasu druhého.

Pět minut po změně stran se jí snaha vyplatila, protože se domácí fanoušci mohli konečně radovat z gólu. Nejprve Mertensův pokus zablokoval obránce Burdisso obětavým a pohotovým skluzem, ale ani on následně nestačil. Záložník Oscar Hiljemark poslal pokus Driese Mertense jen na nohu číhajícího Poláka Piotra Zielińskiho a mladý talent se trefil z první krásně k tyči - 1:0 pro Neapol a domácí ochozy se radovaly!

Dries Mertens hodně zlobil obránce Grifů a ihned po první brance si mohl připsat také svůj gól, jenže dnes se brankář Lamanna překonával. Trenér Ivan Jurič se pokusil ještě se stavem něco udělat, když poslal na hřiště ofenzivního Adela Taarabta, ale moc mu to nevyšlo. Po hodině hry se totiž prosadila Neapol podruhé a tentokrát již definitivně rozhodla. Oním šťastlivcem byl Emanuele Giaccherini, který doklepl do sítě pas od Mertense - 2:0.

Střídal také domácí stratég Maurizio Sarri, který vyslal do hry mladíka Roga se zkušenějším záložníkem Allanem. Neapol se mohla ještě jednou prosadit, když se k volnému přímému kopu postavil obránce Faouzi Ghoulam, jenže tomu radost zhatil krásně plachtící brankář Lamanna! A protože se Janov nedokázal výrazněji prosadit, skóre se již neměnilo. Zatímco Grifové padají dolů, Neapol střídá AS Řím na druhém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC24200449:1660
2.AS Řím24172550:2153
3.SSC Neapol24156357:2651
4.Inter Milán24143739:2445
5.Atalanta Bergamo24143739:2645
6.SS Lazio24135642:2844
7.AC Milán24125734:2841
8.ACF Fiorentina24117641:3340
9.Turín FC2498745:3635
10.UC Sampdoria2496929:3033
11.Chievo Verona24951025:3132
12.Udinese Calcio24851127:3229
13.US Sassuolo24831333:4027
14.Bologna FC24761123:3727
15.Cagliari Calcio24831332:5027
16.Janov CFC24671127:3525
17.Empoli FC24571214:3322
18.Città di Palermo24351620:4514
19.FC Crotone24341720:4213
20.Delfino Pescara24161722:559

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
aurelio

zřejmě slušnej oddíl

Reagovat
olis

Forza Napoli!

a teraz Real

Reagovat
raduinho

Reagovat
JackDaniels.

Neskutočne drzim palce Neapolu v stredu!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
10

načasování forma se zdá být ideální...uvidíme, co Real

Reagovat
Furia Ceca

Líp načasovat to snad ani nešlo...

Reagovat
Melchior

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
pistacik11

Ja sa bojím, aby neprišiel niejaký zárez zo zákulisia, predsa len real láka viac peňazí

Reagovat
raduinho

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím

Reagovat
raduinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to skoro všici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
alcantara

FORZA NAPOLI!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť jsou docela nahoře

Reagovat
patas92

Reagovat
mastakillah

Tak jsem znovu koukal na sestřih a zase oba góly udělal Mertens... Ta jeho forma je opravdu neskutečná.... teď hurá do Madridu uhrát slušný výsledek

Reagovat
olis

vyhrat prinajhorsom snad remiza

trosku sa obavam ze zaklad bude hrat Jorginho ale verim ze Sarri to posklada najlepsie ako sa bude dat

Mertens ako si napisal neskutocna forma, kazdym zapasom si veri viac a viac a tie paradicky mu vychadzaju kazdym zapasom takziez viac a viac, snad si nieco odlozil aj na Real

Reagovat
Kokesh

Prinajhorsim remiza.

Reagovat
Pinturicchio

Oliho euforie po dobrých výsledcích. Juventusu třeba už po 7. kole blahopřál k titulu, to je zase druhý extrém.

Reagovat
FuckT

Asi tak, ale Olis si to sam prizna, ze sa mozno az prilis nechava ovladat emociami, takze nevidim v tom ziadny problem. Je to dost zaujimave ale, ked sa pozries na historiu SSC. Pamatas si nedavno, ked sme nepostupili a boli sme myslim historicky prvym klubom, ktory nepostupil s takym vysokym poctom bodov? Niektore timy mali tusim aj o 5 bodov menej a postupili z inych skupin. Teraz ked sa pozries na ten los, tak snad nic horsie ako Real sme chytit nemohli, minuly rok vyhrali LM a tento rok im nestiha Barcelona, bude to zaujimave. Proste nemame moc stastie, ale snad bude teda aspon v zapase a aspon odohrame 2 dostojne zapasy, ked uz nic ine. Ale ten program co nas caka, to je skoro ako Danteho cesta svatym utrpenim, dost sa toho obavam, kedze asi je dost mozne, ze az tak siroky kader aby sme zvladli tolko tazkych zapasov po sebe asi este nemame.

Reagovat
Pinturicchio

Já v tom problém nevidím taky, pobavilo mě to. Samotnému mi kolikrát při těch zápasech nepěkně přepne.

Bylo by pěkné, kdyby si Neapol na Real vyšlápla a vyřadila ho (plus by vám to sebralo síly v lize, snad ).

Reagovat
FuckT

To kazdemu, zase nejaka vasen tam musi byt, u mna je to skor ale tak, ze niekedy ako keby vobec necitim dany zapas, bez ohladu na priebeh, a uz by som si aj uveril, ze sa mi uspesne podarilo znicit emocie (minimalne co sa tyka futbalu) a potom dalsi zapas trham latku zo stolicky a vyfajcim aspon 5 cigariet, a to ja bezne nefajcim, iba ked uz som na tom tak zle, ze ma alkohol nuti. A vzhladom k tomu, ze nemam rad krabickove cigarety a jedine tabak a sam si to stocit, tak to niekedy byva skutocne kontraproduktivne..

Tak vam to snad moze byt aj jedno, nie? S tym, aky mate kader, aku formu ma Higuain a tim ako celok, plus vas bodovy nadskok... Urcite este nie je rozhodnute, ale aj keby nehrame LM a vy ano stale by to asi bolo viac naklonene pre vas. Ale tento rok citim z AS a SSC viac skusenosti, dravosti a kvality, takze je asi rozumne nechciet nic podcenit. Chcel by som ale tento rok vidiet Tal. tim vyhrat LM! Uz by sa patrilo...

Reagovat
Pinturicchio

Právě, Neapol i AS určitě cítí, že Juventus není tak silný jako dřív, a proto bych chtěl, aby se to rozhodlo co nejdřív. Sám si nejsem letos Juve tak jistý, jako v dřívějších sezonách.

Tu LM pro italský tým by chtělo pojistit, ideálně teda italské finále Juve - Neapol (ale to už by EF asi definitivně spadnul ).

Reagovat
FuckT

Praveze ja neviem, skor by som to povedal tak, ze Neapol a AS urcite citia, ze oni samotni su omnoho silnejsi, Juve je podla mna na tom stale tak priblizne rovnako. Pirlo a Pogba odisli, ale ta liga im stale lezi pri nohach a nevidim nejake problemy v ich hre, hrate to profesorsky a ucelovo, a ide vam to naozaj takmer bezchybne.

Az tak bezchybne, ze najvacsie nebezpecenstvo pre vas predstavuju zapasy proti AS a SSC, plus potom nejaky haluz zapas a moze sa to zamotat. Ale uz len to, ze aj my a aj AS vyhraju proti vam je tazke ocakavat, a aj keby ste potom vy zavahali este raz, tak ako my tak aj AS budeme musiet byt potom uz bezchybni, a to vratane vzajomneho zapasu s vami. Nehovoriac o tom, ze AS vs SSC je taktiez este na programe.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, ono to jde jedno s druhým - Juventus je slabší, ne tolik suverénní, čímž vzroste sebevědomí soupeřům, protože tu šanci vidí a cítí.

Uvidíme, jak se to vyvine. Juve čeká ještě doma AC, a venku AS, Neapol a Atalanta, tam klidně můžeme ztrácet.

Reagovat
FuckT

Mali by ste. Nam tuto dole pod vami nezostava uz nic ine, ako dufat.

Reagovat
Pinturicchio

Tipuju, že letos ta liga bude nejnapínavější za poslední roky.

Reagovat
olis

no hej, ja to dost prezivam, v novembri som uz odvolaval Sarriho za co sa teraz hanbim :D a teraz su pre mna hraci Neapolu aj so Sarrim najlepsi na svete :D

inak k tej sirke kadru: myslim si ze mame dost siroky kader, to som aj najviac chvalil po letnom mercate ze toto sme podla mna poriadne vylepsili, skor si myslim ze nas moze dobehnut ze to hraci nezvladnu v hlavach, je tam vela mladych neskusenych hracov tak uvidime ako to zvladnu ale mozno milo prekvapia, vlatne ked si to tak vezmeme tak jediny post kde chyba solidny hrac na lavicke je RB aj ked Maggio posledne zapasy hra celkom dobre, vela bude zalezat aj od Sarriho ci napriklad za tie 3 zapasy za 8 dni nahradi Callejona Giakom ktory hrava dobre a kludne jeden z tych troch zapasov mohol odkrutit jeden v zaklade a podobne.... samozrejme ze napriklad Giak nedosahuje kvalitu Callejona a tie tri zapasy su taki superi ze by bolo vhodne proti kazdemu nasadit najsilnejsiu zostavu ale treba si uvedomit ze rovnako silnu lavicku na kazdom poste ako zaklad nema ani Juventus, vlastne asi ziadny klub na svete

Reagovat
FuckT

Aj ja si myslim, ze je dost siroky a staci to, ale myslel som to tak trochu inak. Podla mna su teraz viditelne rozdiely vo forme hlavne nasich hracov v strede pola. Napr. Zielinski mi momentalne pride, ze ma na vrch pred vsetkymi (Hamsik je Hamsik, to netreba ani pisat), Jorginho a Allan, ja neviem, proste ocakavam od nich viac. A zatial co ked hrame normalny rozvrh, napr Juve, Genoa, Palermo - tak mozeme dat na Juve hracov s najlepsou formou, viz. Zielinski, a potom na Genou to je viac-menej jedno, pretoze Jorginho a Alllan aj ked teraz mozno im neverim na Juve ako ten najlepsi vyber do toho zapasu tak na Janov to bude viac ako dobre. Som v nejakom divnom rozpolozeni dnes, snad sa mi podarilo sa vyjadrit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Janov nezískal nějaké body, byl rozhodně fotbalovější než Neapol, která zvítězila jen s velkým štěstím.

Reagovat
FuckT

Reagovat
.13

Vydra > Mertens?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra > Fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl dobrej!

Reagovat
pistacik11

To už aj tu začínajú svoju kvalitu rozširovať diskutéri z PL?

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
GEGE

Berna vcera zase paradni...to je hrac aspon

Reagovat
alcantara

Dufam, ze duo B&B zostane pekne v Taliansku a neodide niekam doprdele do City.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Fakt veľké množstvo gólov padá v tej našej SERIE A .. mne sa to páči .. no do Európy to moc asi nepomôže

Reagovat
smazaný uživatel

V momente, ked uz nikto neveril, ze z Kondogbiu nieco bude, on zacne hrat skutocne skvelo. Mam z neho radost.

Dnes sme mohli vyhrat ovela vacsim rozdielom. Gaglio uz mal tych sanci tolko od kedy k nam prisiel, ze mi je ho az luto.

Jediny krajny hrac co u nas za nieco stoji, je len D'Ambrosio. Ostatní strach a hroza.

FORZA INTER!

Reagovat
Dejwa

Jak hráli mladí? Jsem v práci a poslední čtvrthodinu jsem neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

nejak sa to neda hodnotit. Gabigol beha a strasne chce dat gol, ale je to take onicem, Pinamonti mal jednu strelu myslim. Ono sa to skor uz tak dohravalo, ked tam boli oni.

Reagovat
cresposuper

Pinamonti trochu nesmely, ale vysli mu zo 2 akcie , Gabriel zbytocne kluckoval a prakticky vsetko pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

on strasne moc chce. ono sa to unho dojebalo na zaciatku ked prichadzal ako novy Neymar podla vsetkych. kludne mohol ist na hostovanie..

Reagovat
Dejwa

Dík oboum.. Pinamonti potřebuje čas to je jasný, Barbosa jestli jen sobčil tak to potěš, pokud se nedokáže přizpůsobit tak si kope hrob, zajímalo by mě jak se chová v tréninku..

Reagovat
snuff24

on to má težký, vždycky ho tam hodí na 15-10 minut za rozhodnutýho stavu, kdy naši už jedou na napůl plynu a chce honem hrr něco ukazat ať už trenérovi nebo fanouškům, takže se zbrkle hrne za brankou a nic z toho..

Reagovat
Dejwa

A hrál asi zas na křídle co, když nastoupil Pinamonti..U něj možná taky problém, nehodí se mi tam..

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra by se hodil svým hernám stylem do AS Řím.

Reagovat
dave30

Jak se tak dívám, tak Matěj se v poslední době nehodí skoro nikam...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Radin

Do dvou let přijde jako velká posila do cz ligy..

Reagovat
Rarášek

Láďo vrať se.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyštípat Timyho ze základu

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Schick

Reagovat
ZB 07

Schiiick , proč ho sakra nestaví v základu?

Reagovat
Kang & Kodos

On v základu zas tak dobře nehrál. Ta pozice luxusního žolíka mu sedí, a dokud bude takhle dávat góly, ať klidně chodí jenom na půl hodiny.

Reagovat
SpartaOvenka

To bude docela trapné, až bude v repre chodit jako žolík místo Krmenčíka

Reagovat
Kang & Kodos

*Juliše

Reagovat
db18

Juliš bude brousit pravou lajnu, toho si trenér nedovolí posadit.

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš je teď náš útočník číslo jedna Aspoň s Rostovem by měl bejt v základu

Reagovat
db18

To vyplynulo z generálky? Jestli jo, tak bude zase na křídle...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ta sestava z prvního poločasu by měla takhle hrát i v Rusku (možná kromě Váchy, kterej to dost kazil). Ale i v přípravě mu to šlo, ta čtveřice Konate, Dočkal, Nestor - Juliš spolu hrála v základu furt a byla z toho hromada gólů. Navíc Lafata už bude v Evropě spíš na lávce, Pulkrab se teprve teď uzdravil a 70 mega se pro změnu zranil.

Reagovat
Losinho

to je roztomilé #MilanSkoda

Reagovat
smazaný uživatel

to je opravdu roztomilé #někteřílidinevěřížerýženenísvěcenávoda

Reagovat
ZB 07

tak to pak jo. Já teda sleduju jenom sestřihy, ale kolo co kolo vidím, jak přijde z lavičky, a rozhodne (nebo alespoň vstřelí gól )

Reagovat
10

Ole Gunnar Schick

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Však z posledních sedmi startů z lavičky má pět gólů. V základu se prosadil jen jednou. Docela jednoduchá matematika v tuhle chvíli.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kang & Kodos

Jako slušně se sesypali po tý penaltě. Nechat je jít za stavu 1:1 půl minuty po gólu tři na jednoho, to je frajeřina.

Reagovat
smazaný uživatel

Však se podívej na jejich poslední zápasy...tohle jinak skončit nemohlo. Psychicky teď budou slušně v hajzlu. Jak hrál Krejda?

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska špatný. Ale to bylo i tim, že od gólu se úplně vysrali na útok.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem zapnul v 60. minutě. A myslel jsem si, že už střídal, nebyl ani jednou u míče, ani nepresoval, ani nebránil, asi byl někde v tunelu pod hřištěm.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick > Krejčí

Reagovat
PISTOLERO

Ti 2 mají společný asi to že hráli u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick toho teda moc nenahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je náš odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to nemyslel zle, jen říkám že toho tam zrovna moc neodehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

V áčku ne no, to odehrál v 9 zápasech asi 110 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase udělal zidanovku. Kdo z vás má zidanovku?

Reagovat
Kang & Kodos

Já dal jednou hlavičku někomu, kdo mi ve skluzu málem urval nohu. Ale to asi nemyslíš...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodující je, zda jsi mu jí fouk na kozy, nebo někam jinam jako kdejakej průměrák

Reagovat
Kang & Kodos

Byl tak o 15 cm menší, prostě jsem bral, co šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dobrej, já dokážu ocenit všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick po příchodu na trávníku: První nadějnou situaci posral, druhou nadějnou situaci posral, pak na půlce nezpracoval celkem jednoduchej balon, chytl se třema triviálnímaa přihrávkama na pár metrů a pak to rozhodl = vynikající výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

On kdyby mu třeba Muriel s Q.... občas naráli místo střely nebo zbytečnému držení míče, tak mohl mít hattrick zase objevoval se ve volných prostorech, ale ignorovali ho. Jinak třetí gól je taky Schickův, když si to srazil M´baye do brány.

Ale souhlasím, nebyl to nějaký obdivuhodný výkon, ale od 75 minuty, už se mu dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel ze srandy, mám Schicka hodně rád. Od té doby, co hrál fantasticky za Bohemku u nás v Brně, tak ho dost sleduju. Jinak souhlas. Btw. Q. moc nemusím, on tam furt těží z toho jména, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě aby mu nahrávali, když je může posadit na lavičku.

Reagovat
pepinho2

Di Marzio: #Inter and Patrik #Schick's agent will have a summit tomorrow.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super spojení. Sice moc nevěřím těm 660 mega, co se objevili u nás, ale pálka to bude určitě..

Reagovat
pepinho2

mohl by odejít Icardi a Schick by pak neměl problém se stát #1

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby ne, tak pořád lepší být dvojka za Icardim, než za Quaqgliarellou za zenitem..

Reagovat
pepinho2

No to nevím Fabio brzo odejde, bude odejit a Schick by mohl být #1, což by pro něj bylo lepší než vysedávat na lavičce Interu navíc se spekuluje o Murielovi do Interu, ne?

Reagovat
jany kozak

bude odejit

Reagovat
Airus

to znamená že ho vykopou z kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje, ale doufám, že u toho zůstane. Jinak čistě pragmaticky by měl Schick daleko větší šanci hrát v Dorii, tj jasný. Beru to ze svýho fanouškovskýho pohledu.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas v Interu skončí Palacio a Eder.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Na 1 stranu by se mohl prosadit, protože v útoku má Inter kromě Icardiho lamy, ale taky by mohl dopadnout jako Barbosa navíc tam je Pinamonti

Reagovat
Pinturicchio

Jestli neprodají Icardiho, tak bude Schick blbec, jestli tam půjde. Jestli ho prodají a chtěli by to v Interu postavit jen na Schickovi, tak jsou blbci zase oni. Snad bude mít Schick rozum, vykope se ještě v Sampě a pak přijde nahradit Pipitu do Juve.

Reagovat
pistacik11

no ak bude mat na to kvality, tak preco nie, len aby to nebol podobny pripad ako l. kozak, ktory mal tiez podobne statistiky v laziu

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, však to by se všechno vidělo. Teď by měl zůstat v Sampě, vyhrát se a potvrzovat tuhle formu dlouhodobě.

Reagovat
pistacik11

hlavne bez zraneni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Kozáka se Schickem...

Reagovat
Pinturicchio

Přesně to dělá, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, měl podobný statistiky, ale herně byl úplně jinde. Nebo to snad srovnání není?

Reagovat
Pinturicchio

Však srovnává právě ty statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, srovnává ho na základě statistik, což je prostě úplně mimo, když oba hráči nemůžou být víc rozdílnější.

Reagovat
Pipo123

chudák Kozák, normálne by som bol rád keby sa vráti do Lazia, super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se ti líbil? Vždyť to byl neskutečnej palič s nulovou technikou...prostě takovej typickej českej Honza Já si za ty naše roky bídy udělal na tyhle hráče typu Kozák, Pekhart nebo Rabušič prostě neskutečnou averzi, no...

Reagovat
Pipo123

Kopyto bol neskutočné, to hej, ale do súbojov išiel na 100% a keď mal šancu tak to skončilo gólom,

Reagovat
pistacik11

Na čo ti je technika, atď. keď nedáš zo šance gól. Kozák vedel dať gól aj z hovna. Aj takých hráčov treba. Áno porovnal som kozaka so schickom v štatistike, ktoré majú podobné. Akým štýlom hra schick neviem, nevidel som ho okrem gólu do siete buffona ani raz. Keďže veľmi nemám čas na pozeranie zápasov, ale to sa nijak nevylučuje s tým, že môžu skočiť podbne. Hráčov čo žiarili kolo dvadsiatky máš v nižších ligách plné ihriska. A naopak ty čo boli v dvadsiatich považovaných za drevakov máš v prvotriednych muzstvach. Že sa mu teraz darí, ešte nič neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že podobný přípas jako Kozák nebude pokud se nezraní jako on snad na rok a půl. Nebýt toho zranění, tak teď Kozák pravidelně kope premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem že Udine by v létě chtělo přivést Vydru, myslíte že je to vůbec možné?

Jak jsou na tom s útočníkama?

Reagovat
jany kozak

preco nehral supertalent tomic

Reagovat
Walter_Sobchak

to si myslel trochu sarkasticky alebo je to až taký talent?

Reagovat
jany kozak

hadaj

Reagovat
A Seleção

Všichni chcipnem.Uz se to blíží.Budte pripraveni.Nejdřív hubenouri,pak vědci,pak autobusaci,po nich ucitele mandarinstiny,pak prodavačky(i vietnamci).

Reagovat
FuckT

To uz by som teda mal zacat trenovat prakticke sebaukajanie sa mojimi vlastnymi ustami, vzdy som chcel zomriet nejakym dostojnym sposobom, a kedze penis mam tvrdy ako kamen tak si vbijem dieru do mozgu, este aj lebku sa naucim prerazit, ked tak prevrtat, keby nahodou boli problemy.

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že fandům Arsenalu z dlouholetých neúspěchů už tak mrdá v bedně, že vzývají apokalypsu!

Reagovat
A Seleção

Však poznáš realitu,pouhý pohane.I tvůj cas se krátí.Vygugli si to.

Reagovat
Furia Ceca

Toho ateistu si náhodou trefil. Jinak jasný, že se mi čas krátí, nikdo přece nemůže žít věčně.

Reagovat
FuckT

Zevraj ale pride Jesus so Spanielska este, uz 2000 rokov ho nikto nevidel a on stale planuje tu mega party. Like a boss.

Reagovat
Furia Ceca

Ježíš byla moje přezdívka na vejšce a party občas taky (nejen) tady rozjíždím - takže to berme za uzavřený.

Reagovat
FuckT

https://www.youtube.com/watch?v=JeaBNAXfHfQ

Takto nejak lo rozbiehas, nie?

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, co to je za pohřeb?!

Reagovat
FuckT

Stara cernosska babka na aku gitaru hra a on by to nazval pohrebom.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
FuckT

Moje telo sa nejak podozrivo zacina vlnit zo svojej vlastnej vole, mozog nie je zapojeny.

Reagovat
PP

jak na sviňu přišel do Man City.. Chudáci Španěláci, tak se jistě těšili..

Reagovat
smazaný uživatel

Pohan není ateista.

Reagovat
Furia Ceca

Ověřil jsem si to a máš pravdu. Tak já jsem si celou dobu mylně myslel, že Pohani byli označení pro bezvěrce... Ještě že sem chodím, EF mě pravidelně vzdělává

Reagovat
smazaný uživatel

Křesťanská propaganda

Reagovat
Furia Ceca

Ještě klika, že se tyhle hodnoty u nás už zdaleka tolik nevyznávaj jako kdysi.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale stejně je na nich postavená celá západní civilizace

Reagovat
Nihilister

No ale , když přijde na lámání chleba v podobě jakýkoliv krize , tak jsme hned velcí křestani a kdo nemá rád ježíška je idiot a vlasti zrádce .. Přitom když Ti rodiče říkaj ať věříš v Santu tak Ti kecaj mín než s bludama o ježíškovi atd

Reagovat
FuckT

Praveze teraz sa podla mna na zapad dost siri Buddha a Hinduizmus, aj ked je to skor zabavne ako uprimne a oddane vyznavanie nejakej pravdy alebo moznosti. Ja osobne sa tiez najviac priklanam k tomuto nabozenstvu. Uznava vedu a taktiez maju svoj ocividny system BADANIA, kedze dokazu naozaj robit veci, ktore aj vedcov doteraz prekvapuju. Napr. dokazu kontrolovat placebo effekt, sadnut si do snehu nahi s mokrymi uterakmi na ramenach a roztopit okolo seba krasny kruh a taktiez ususit uteraky iba svojou teplotou. Krestania a tak maju akurat tak mnoho preliatej krvy na svedomi, nejake dokazatelne a preukazatelne skutocnosti som tam nevidel.

Reagovat
olis

tak toto vyznieva od teba ako keby krestanska viera vedu neuznavala

Reagovat
FuckT

Poznas website quora.com? V tomto storoci sa tam stale najde nie jeden, ale multituda krestanov, ktori tam hodia obrazok, kde chybaju medzivyvojove stupne medzi clovekom a podla nich 'opickou' nejakou. Samozrejme, ako clovek som si dal tu namahu uz roky, roky rokuce dozadu tu namahu precitat si On The Origin of Species, a je to tam vysvetlene a ten argument je velmi reasonable. Nehovoriac o tom, ze dnes uz nasa znalost genetiky potvrdzuje stareho Charlesa. Mozno Krestanska viera ako oficialne nabozenstvo musela uznat, ze veda dava zmysel (mame kurva druzice vo vesmire, mali vobec na vyber?), ale to je hadam jasne, kedze v minulosti vrazdili ''carodejnice'', dnes uz by mali radsej drzat picu a krok ked si chcu udrzat aspon nejaky vseobecny respekt. Stale sa ale najde neskutocne mnozstvo tych, ktori tie druzice vo vesmire nevidia a preto neexistuju. Ale aby som bol ferovy, najdu sa aj velmi inteligentni a uznaniahodni krestania, tak ako aj prislusnici inych nabozenstiev, ba dokonca aj Mormonskeho. Ale tych primitivov je tam urcite viac. Ved konflikt medzi Galileom a nab. alebo Darwinom a nab. si hadam este nezabudol? Teraz si uz mozu hovorit co chcu, my tak lahko nezabudneme.

Reagovat
olis

nepoznam, suhlasim s tym ze sa najde vela fanatikov, ale pride mi ze ty si tiez vyberas len to co sa ti hodi, len tie zle a negativne veci, svet nie je ciernobiely

co sa tyka otazky ludskej existenie, ako a odkial sme sa tu nabrali tak v tomto nemam vyhradeny nazor, uznavam ze darwinova teoria dava vo vela veciach zmysel a kludne to tak mohlo byt, momentalne to vidim ako najpravdepodobnejsi scenar ako to bolo, ale taktiez by ma neprekvapilo ak by to bolo inak, stale su tam veci ktore sa daju spochybnovat a je to stale diskutabilne a nie 100%tne nevyvratitelne, taktiez ako si tu naznacoval, aspon myslim ze si to bol ty, ze biblia je len splet vymyslenych bludov tak to taktiez nie je uplne pravda, viacero udalosti o ktorych sa tam pise tak sa podarilo zistit ze sa naozaj stali, samozrejme taktiez je tam vela veci ktore sa dokazat nedaju, aby si mi sa nepochopil zle, co tym chcem poveda je ze to tvoje obcasne vysmievanie sa tu z podobnych veci(aspon na mna to tak posobi) mi obcas pride nemiestne takisto ako sfanatizovany krestania a pod. ktori sa riadia doslovnym vykladom biblie a podobne, dokazom toho ze tieto dve veci mozu v dnesnom svete existovat bez vacsich konfliktov je pre mna to ze ze viacero vedcov uz o tomto otvorene hovorilo ze veria v boha a taktiez vo vedu, taktiez sa o tomto da v pohode bavit s viacerimi predstavitelmi cirkvi ktori vedu uznavaju nie len preto ze by museli

odvolavat sa stale na minulost mi pride tiez trosku mimo ale samozrejme mas na to pravo (tym nechcem vyvracat alebo obhajovat to co robili krestania v minulosti, boli to zverstva ale treba si uvedomit ze tym nehlasali prave krestanske hodnoty ale skor svoje vymyslene tak aby sa im to hodilo), myslim si ze na 99% sa v zastupeni kazdej pocetnejsej viery/cirkvy najdu zly a sfanatizovany ludia a taktiez skvely otvoreny ludia s ktorymi sa da v pohode diskutovat o hocicom, v konecnom dosledku mi z toho vychadza ze nemozno ludi hodnotit len podla vierovyznania

Reagovat
FuckT

Pozitivne veci su dobre a netreba o nich hovorit, kedze na nich nie je potrebne nic menit, okrem mozno zopar kozmetickych uprav. Negativne veci si musime stale pripominat, aby sme nahodou nezabudli na ich zdroj, silu a mieru momentalnej existencie v nasej spolocnosti.

O tom Darwinovi sa bavit ani nemusime, kedze uz podla toho co si napisal je uplne jasne, ze si okolo vsetkej literatury, ktora na to bola poctivo napisana ani len nepresiel. Denne stretavam ludi, ktori mi bez okolkov povedia, ze neveria v Teoriu evolucie a pritom nevideli ani len obal tej knihy, informacie o jej nepravde maju mozno tak z nejakych primitivnych clankov, ktore koluju po internete a napisali ich pravdepodobne Jehovisti.

A ty si ma velmi zle pochopil, a je jasne aj kvoli comu. Neuvedomil si si, ze ja som odpovedal najma na to, ako sa krestanstvo vyvijalo a odkial prisli ti dani veriaci kam. Vsetko co som napisal su podla mna faktualne zalezitosti. Nikde som ale nenapisal, ze som nejak extremne proti tejto viere a tomu, akym sposobom ovplyvnila ludi. Dokonca vo svojej mysli drzim nazor, ktorym by som mozno viacero rozumne rozmyslajucich ludi rozhorcil, a tym je to, ze veda doposial mozno skutocne napachala viac skody ako nabozenstvo, dokonca aj tak ortodoxne a hlupe nabozenstvo akym krestanstvo urcite bolo, aj ked uznavam, ze nie kazdy jedinec ho vyznaval rovnakym sposobom. Krestanske nabozenstvo nam dalo ludi ako Sophie Scholl, Hans Scholl, Bobbie Sands, Martin Luther King Jr., a mohol by som pokracovat. Tito ludia zomreli za slobodu, mier a lasku, a ja to uznavam. Veda nam dala toho vela, ale mladi ludia su dnes zadreti a hraju sa s hovnami utvorenymi z pixelov, potom si zoberme napriklad Hiroshimu a Nagasaki, Chernobyl. Vsetko je to diskutabilne, nech si to kazdy vnima ako chce.

A ja nikoho podla nicoho nesudim, ale pisem tak, ako to bolo. Nabuduce sa mozno vyjadrim k obom strankam veci, aby som ta potesil.

Reagovat
FuckT

Neverit nicomu alebo verit vsetkemu, so to speak, to je pre monoteicke nabozenstvo hriech tak ci tak, i ked neviem, ci tam robia nejake rozdiely. Ked si to tak zoberies, tak teraz mas tie fotky casto na nete kde krestania urobia telesny kruh okolo modliacich sa moslimov v danej oblasti kde to mozno maju problematicke, a naopak, takze teoreticky a z urciteho hladiska by sa dalo povedat, ze aj tito ludia su pohania. Alah a Boh mozno budu ale coskoro oznaceni za toho isteho traktoristu.

Reagovat
smazaný uživatel

ak ona křesťanská teologie je ve více ohledech nepřesná. Hlavně je to i dnes etnocentrická věda, považuje svoji vlastní víru nadřazenou ostatním (ale zase která ne, že?). Jinak s olisem se bavíte o evoluci, jedna z nejznámějších teorií evolucionistického pohledu na náboženství je, že jednou bude náboženství nahrazeno vědou, takže pokud k tomu někdy dojde, tak je možné, že tak Alláh nebo Ježíš dopadnou

Reagovat
FuckT

No ale to pozor, samozrejme mozno pravdu mas, jakozto odhadnut smer, ktorym sa evolucia vyberie nie je vobec jednoduche a kazdy jeden pokus bude pravdepodobne obsahovat dost podstatne odchylky, ale predsa len, existuju urcite faktory podla ktorych sa logicky mozeme dopracovat aspon k nejakym predpokladom. Ale ako som povedal, je to velmi zlozite, kedze nas organizmus nie je ako bakterie, ktorych evoluciu by sme vdaka tomu, ze su schopne reprodukcie za priblizne 20 minut mohli v laboratoriu spozorovat v priebehu niekolkych dni.

Ak zoberieme do uvahy, ze evolucia v praxi znamena to, ze variace, ktore su najlepsie prisposobene na zivot a rozmnozovanie sa v danom prostredi maju najvacsiu sancu na posunutie svojich genetickych crt dalsej generacii. Tym padom su 2 veci, ktore musime zobrat do uvahy, a tymi su umrtnost a porodnost.

Ak sa zameriame na umrtnost, musime sa zaoberat najcastejsimi pricinamy umrti v danej oblasti, do veku 35-40 rokov, kedze gravidita po tomto vekovom obdobi je uz za zenitom. Nasiel som na internete iba americke statistiky (alebo skor tie som nasiel okamzite) a tam su umrtia najcastejsie sposobene neumyselnymi nehodami, samovrazdami, vrazdami a rakovinou (srdcove ochorenia su az nad nasou vekovou hranicou najcastejsim zapricinenim umrtia). Takze ti ludia, ktori sa aspon v oblasti Ameriky dokazu vyhnut tymto pricinam, a teda maju bud stastie alebo partikularne crty, ktore im dovoluju prezivat, budu v buducnosti schopni posunut svoje crty dalsej generacii. Cize teoreticky by sme sa mohli vyvinut v obozretnejsich jedincov, ktori sa vyhybaju riskantnym situaciam, viac znechuteni z cigariet a alkoholu, a ak berieme do uvahy samovrazdy a vrazdy tak mozno prave vznikne aj viac nabozensky zalozena spolocnost. Ta posledna cast vety je podla mna skutocne pravdiva kvoli tomu, ze mnoho ludi doslova nema k dispozicii tie potrebne vlastnosti na to, aby dokazali tarchu zivota odniest na svojich ramenach bez vsakovakych spiritualnych anestetik.

Ked zoberieme do uvahy pocet deti, tak sa mi zda, ze napriek neskutocnemu a polutovaniahodnemu poctu smrti v Afrike, najma malych deti, pocet narodeni je tam stale tak vysoky, ze celkovo je najvacsi pocet narodenych deti prave v Afrike, takze teoreticky by sme sa mohli v buducnosti vyvinut tak, ze budeme vyzerat o nieco viac ako nativni Africania. Okrem toho, pocet deti je vacsinou amplifikovany silnou vierou, takze to je dalsi argument, ktory by potvrdil to, ze nabozenstvo sa pravdepodobne len tak lahko nevytrati z nasej planety, teda ak nenastane nejaka velka revolucia kolektivneho ludskeho vedomia. Mozno sme ale na pokraji nejakeho velkeho suboja medzi vedou a vierou a veda sa stane jednoznacnym vitazom, tak jednoznacnym, ze vacsina ludi ktori jej holduju sa k nej uz nebudu viac obracat, ale velmi to neocakavam.

Samozrejme akceptujem, ze je tam vela dier, ale verim, ze ako taky vcelku rozumny nacrt nam to moze posluzit, aj ked ako som povedal, predpovedat evoluciu tak vyspeleho organizmu akym clovek rozhodne je nie je ani zdaleka jednoduche, kedze sme si do rovnice uz zakomponovali aj svoje vlastne nezname.

Reagovat
Melchior

A jsme v háji

Reagovat
Melchior

fuck, špatný článek

Reagovat
Furia Ceca

Padoin?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Allegri 100. vyhra v 142. zapase

Reagovat
Filipow

Jak je to s těma termínama? Vidím tady, že se hraje tohle kolo mezi 10. až 13. únorem a další kolo je jen 19.2., je nějaká možnost, že by AS bylo 20. ? Budu v Římě zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli 19.2. v 18:00 našeho času.

Reagovat
Pinturicchio

HIGUAÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

A já zas usnul ještě než to začalo.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A. Gomez si robí z súperov dobrý deň. Škoda pre atalantu, lebo ak bude hrať takto, nie je šanca si ho udržať.

Reagovat
Ragazzo d'oro

V létě k nam

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To je jediné miesto, kde by som mu odpustil odchod :)

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci římští, už se nám vymyká z rukou, toto je i na mě moc

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, moviola potvrdila, že penalta na Salaha bola písknutá správne... toľko k tým vaším rýpnutiam :-)

Reagovat
Pettirosso

bože jdete už všichni do háje s těma kecama o penaltách. Už to tady začíná připomínat PD diskuzi.

Reagovat
Furia Ceca

Strašnej zlozvyk posledních dvou týdnů...

Reagovat
Lech

V hlavních rolích - fandové Interu a Juve

Reagovat
Furia Ceca

Spíš fandové AS... Ale nechci se do toho zapojovat.

Reagovat
Mrvinho

Pozdě

Reagovat
Alberto Aquilani

čím? ved je to tu len o penaltách a sporných okamihoch u AS. Po poslednom zápase, keby som ho nevidel, by som povedal, že museli Rímu strašne pripiskovať. Špeciálne taký pipo má tú tabuľku s penaltami normálne niekde v záložkách pripravený ju okamžite použiť. Posledne už vzniklo také zoskupenie juventini x interisti, ktorí hľadajú niečo ešte aj na Spallettiho vlasoch.

Reagovat
10

a víkend předtím se to tvoje "zoskupenie" hádalo 100x hůř po vzájemným zápase, tak tady zase nevytvářej realitu, že je AS nějak výjimečný a všichni se proti němu společně spikli

Reagovat
Alberto Aquilani

aké zoskupenie, po akom zápase?

Reagovat
Pipo123

Musim proti zlu akym je AS bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Co citam diskusiu na EF, vzyd to bolo prvy v tabulke vs. dalsi za nim ak bol diskutabilnejsi zapas. Akurat posledne roky je to Juve vs. aktualne 2-3 muzstvo v tabulke ak nedopadol zapas jednoznacne 4-1 a pod.

Pred CP to bolo Juve-Inter a obcas AC.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně se hejtoval Inter, když vyhrávali pořád dokola, dost Juventinů (nebo minimálně já ) jsme jeli do AC i v první sezoně pod Contem (ty jejich penalty), když jsme cítili šanci na Scudetto a tak dále.

Tahle Bertova ublíženost je trapná.

Reagovat
Airus

Reagovat
Pipo123

Neskutočné, toľko protiútokov čo sme zadrbali, my potrebujeme na gól 10 striel

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrát s Laziem v plné polní téměř s béčkovou sestavou bod je dobrý výsledek

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, bojovnosť sa odoprieť tomuto teamu nedá.. Nevzdávajú sa a 2 zápasy po sebe vybojovali bod resp body...

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť reakcia na IbraZlatan mno..

Reagovat
Pipo123

Vôbec nechápem čo sme hrali posledných 20 minút, to bol doslova hurá futbal, v závere už hráči nevládali, Anderson si pýtal striedanie a sa mu nečudujem, tam spravil tak 200 ostrých šprintov, na druhej strane ak sme takto chceli hrať tak tam mal zostať Keita, trošku to nezvládol Inzaghi, ku koncu mi prišlo že nestíhame behať, toto je taká naša klasika, podobne ako proti Chievu kde sme mali kopec šancí tak aj dnes sme mali určite vyhrať, tých príležitostí na gól bolo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalisté Neapole mají další motivaci, proč porazit Real Madrid a vyhrát Ligu Mistrů. Modelka Paola Saulino totiž slíbila, že pokud vyhrají LM, tak každému hráči Neapole poskytne orální sex.

https://www.super.cz/483694-motivace-pro-italsky-fotbalovy-tym-v-pripade-vyhry-jej-obstastni-rozverna-modelka-ktera-chce-uspokojit-milion-muzu.html

Reagovat
CubONE

Ta uz slubila kazdemu, kto v referende zahlasuje "nie" fajku.

Reagovat
PISTOLERO

OT: Zdar lidi mam dilema za koho rozehrat FMko. Po 4 sezonach v LFC to chce zmenu a rad bych si zahral Italii. Napadli me tyto kluby: Torino, Udinese, Palermo a Bari... Kdyby mel nekdo nejaky tip tak budu rad. Ja jsem hrozne nerozhodnej clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno.

Reagovat
Pipo123

Bari, Messina, Livorno, Catania, Vicenza, Venezia

Reagovat
El Matador

Siena, Brescia

Reagovat
PISTOLERO

Nakonec jsem vzal to Torino ale diky

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

V FMku 05 som hral, aj za Parmu, ale vtedy tam boli trosku insi hraci (Chivu, Gilardino ...)

Reagovat
Pipo123

Immobile sa úplne vytratil, už koľko krát nás tie jeho šance stáli body, on mal síce super úvod ročníka, ale teraz hraje hrozne, príde mi že sa ani nesnaží, neustále rozhadzuje rukami, mal by sa trošku prebrať a začať niečo hrať...

Reagovat
El Matador

problém je, že za něho není žádná náhrada. Djordjevic je věcně zraněnej a nikdo jinej na hrot proste není.

Reagovat
Pipo123

To áno, ale on potrebuje na gól strašne veľa šancí, byť tam taký Klose tak verím tomu že máme tak o 6 bodov viac, Immobile hraje strašne podráždene, pritom úvod ročníka hral výborne, napádal, behal hore dolu, dával krásne góly, teraz sa len schovával za obranou súpera a neponúkal sa ani do kombinácie, na konci mal tú šancu premeniť alebo nahrať na volného Andersona. Začína mi piť krv

Reagovat
smazaný uživatel

Zase vám vybojoval gól, tak hroznej ten výkon dneska zas nebyl.

Reagovat
Pipo123

To beriem, ale čakám od neho góly, tie nepremenené šance nás stáli už pár bodov, Inzaghi o tom znova vravel po zápase a má pravdu, nehrali sme zle, ale góly sme nedali, aj proti Chievu si myslím že sme odohrali najlepší zápas v sezóna a tiež sme pálili do neba, taký Suso im dnes ukázal ako sa to má zakončovať

Reagovat
mastakillah
Reagovat
CubONE

Bez Thiaga to budu mat tazke.

Reagovat
Pettirosso

To je fakt kokot ten Berlusconi. Pro dobro AC, snad se ten prodej dokonci asap a on vypadne. Nebo si to muze jit trenovat..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Kaka14

Montella a Suso

Keby nebol Ocampos taky solista...mozno by to dopadlo este lepsie

Reagovat
Pipo123

Nesranduj, keby este vyhrate tak spacham samovrazdu, nebyt tych picusov v utoku Lazia tak by to bolo 3:0 a hotovo, fuj este teraz mi je zle

Reagovat
smazaný uživatel

No zas to nepřeháněj, měli jste spornou penaltu, na vaši straně nepískany dvě, vyložená šance tam byla jedna Immobileho. Útok Lazia ve srovnání s útokem AC je tak dvakrát lepší btw

Reagovat
smazaný uživatel

Nový argument, proč bychom nemli dostávat tolik penalt, naše základní sestava je o 42 kg těžší než loni, celkem 873 kg, to by měli ustát všechny souboje

Reagovat
Pipo123

A preto nikdy nevyhrate titul, vahu neojebes a penalty nepomozu

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Furia Ceca

Taková decentni milá holčina To je Di Caniova dcera ne?

Reagovat
Pipo123

Podla toho ako vycerila tie zuby tak asi aj áno

Reagovat
Furia Ceca

Hmmm... Ale čím víc na to video koukám, tim víc bych jí ztrestal. Ale pak bych zase nechtěl, aby na mě zvonil Di Canio osobně. Na něj by asi neplatilo, že nejsem permanentkář Lazia...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně, že dvakrát prohraju, abych pak prvního vybouchal 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to mohlo byt klidně 5-2, kdyby se olis na to nevyjebal jak kral...typicky po neapolsku

Reagovat
olis

ma to napadlo az po zapase

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se 2 zdravými obránci z 8 docela nahraný. Nehledě na to, že když jsem dal jednou Parola na lavičku, tak ten kokot dá 4 góly. To jsem myslel, že mě vomejou. Od prosince se mi těžce nedaří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele