Serie A - preview 22. kola

27.01.2018, 08:56, aktualizováno 28.01.2018, 08:31
Previews
Neapol hraje doma s Bolognou a bude odpovídat na sobotní úspěch Juventusu, který se posunul do čela tabulky. Inter Milán přestal vyhrávat a na povedený podzim se pokusí navázat proti SPALu, Lazio se představí na půdě AC Milán, AS Řím bude podruhé v jednom týdnu měřit síly se Sampdorií...
SPAL 2013 - Inter Milán  (neděle 12:30)
Nedělní poledne bude v Itálii patřit zajímavému duelu milánského Interu a domácího Spalu. Ten se ve Ferraře pokusí zastavit jasného favorita a využít faktu, že ani Interu se poslední dobou nedaří. Už šest soutěžních duelů totiž Nerazzurri nedokázali vyhrát.

Spal se od začátku první ligy prezentoval jako odvážný a nebojácný tým, který zajímavě doplnil kádr a borce se zkušenostmi v Serii A, které dobře kombinuje s italským mládím. Trenér Semplici je navíc znám jako pokrokový trenér, který sází na ofenzivní podívanou a snaží se kráčet ve šlépějích Mazzarriho nebo Sarriho. Po slibném začátku, kdy Spal neměl daleko k první desítce, se ale od podzimu začal propadat.

Aktuálně mu musí stačit až 18. místo, které by mu na konci sezony zajistilo pouze vstupenku do druhé nejvyšší ligy. A tomu hodlá vedení zabránit. Do mužstva už přibyli Kurtić, Cionek, Everton Luiz nebo Dramé, kteří mají za úkol zvýšení kvality na obou koncích hřiště. Nedá se totiž říct, že by Spal v nějakém ohledu vynikal. Dostal už 39 branek, což je třetí nejvyšší číslo v lize. A ani v útoku se mu moc nedří.

Střelci Spalu mají na svědomí jen 22 gólů, takže body se sbírají hodně těžko. V minulém kole ale Spal překvapil, protože si rozdělil body s ambiciózním a mnohem lepším Udinese, čímž zamezil šesté soutěžní porážce v deset posledních utkáních. Vyrovnávací branku zaznamenal po návratu ze šaten zkušený střelec Sergio Floccari, který utkání také zpětně rozebíral.

V rozhovoru pro klubové stránky Floccari sdělil: "Vůbec nebylo jednoduché se v tom zápase zvednout, prohrávali jsme a náš soupeř nám toho moc nedovoloval. Ale opět to ukazuje, že se jen tak nevzdáváme a že v nás kypí správný duch. Jsme dobrá parta lidí a jako tým si rozumíme. Myslím, že tahle remíza nám může hodně dát, i když je jasné, že jeden bod nic nedělá. Teď se musíme s podobným nadšením postavit proti Interu."

Trenér Semplici nebude mít k dispozici všechny hráče, protože mu chybí celkem důležitá trojice. Zranění jsou Salamon, Schiavon a taktéž Borriello. Inter má v tomhle ohledu mnohem snazší práci, neboť trenér Spalletti může počítat s kompletním kádrem, a to včetně nové posily z Barcelony, Rafinhy.

Oba týmy spolu sehrály už poměrně dost duelů, naposledy se Inter radoval díky skóre 2:0. V rámci Serie A nemá Spal žádného jiného soupeře tak neoblíbeného. Proti žádnému týmu totiž v první lize neztratil tolik bodů jako proti Nerazzurri. A ti hodlají pokračovat v nastaveném trendu, protože hrají o poháry.

V poslední době se jim nedaří a jejich šance na Ligu mistrů povážlivě klesají. Inter sice na začátku sezony obýval čelo tabulky, ale nyní je až na čtvrtém místě. Může za to především přelom roku, protože Inter už šest duelů v řadě nedokázal vyhrát. Také minule si připsal pouze remízu, když Vecíno vyrovnával duel s AS Řím.

O současné formě Interu hovoří žurnalista Mario Sconcerti: "V současné chvíli je tabulka těžká pro každého, střídají se pády a vzlety, forma přichází a odchází. Největší propad sleduji právě u Interu, který ze začátku působil jako perfektně promazaný stroj, ale v posledních týdnech mu dochází síly. A nebýt trochy štěstí, místo remíz by si připisoval porážky. Jsem si ale jistý, že se brzy vrátí do formy."
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Kurtić, Viviani, Grassi, Mattiello - Antenucci, Floccari
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Miranda, Škriniar, D'Ambrosio - Vecino, Borja Valero - Candreva, Brozović, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.10 - 3.95 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na Stadio Ezio Scida v Crotone se v neděli odpoledne odehraje urputný souboj dvou týmů, které jsou ve velkém ohrožení. Crotone se pohybuje jen dva body nad sestupovou propastí a navíc dokázalo hostující Cagliari porazit jen jednou.

V trochu lepší pozici se nachází Cagliari, které si ale rovněž nemůže moc pískat. Od Crotone jej dělí jen dva body, které mu neumožňují moc relaxovat. Naopak se sardinský celek hodlá maximálně koncentrovat na podobné duely a vyhrávat alespoň duely s podobně ohroženými týmy. Poté, co Cagliari překvapilo Atalantu, s dalšími dvěma favority prohrálo vždy o gól. Ať už to byl Juventus nebo v minulém kole AC Milán.

To Crotone se minulý duel povedl na jedničku a malý celek dokázal utnout sérii tří utkání bez výhry. V posledních deseti kolech se mu povedlo vyhrát jen dvakrát, přičemž jednou právě minule. Změřilo totiž síly s Hellasem Verona a mohlo spokojeně konstatovat, že soupeř neměl šanci. Crotone jej rozdrtilo třemi góly a samo dokázalo udržet čisté konto.

O dalších duelech hovoří nepříliš používaný útočník Marcello Trotta, který zmínil: "Teď všichni v týmu cítíme, že se naše sebevědomí zlepšuje a zvyšuje. Máme před sebou klíčový týden, který může o našich šancích na záchranu mnohé napovědět. Po minulém kole se ale cítíme skvěle a víme, že musíme na tento výsledek navázat minimálně stejnou chutí. Cagliari samozřejmě bude hodně těžké mužstvo," dodal vytáhlý útočník.

O tom svědčí také fakt, že Crotone dokázalo svého soupeře ze Sardinie porazit v pěti duelech jen jednou. Celkově za 13 vzájemných zápasů vyhrálo Crotone jen čtyřikrát. Domácí se musí obejít bez zraněné dvojice Simič a Tumminello, zatímco hosty trápí delší absence trojky Joao Pedro, Pavoletti a Barella, kteří nemohou hrát kvůli kartám.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ceccherini, Capuano, Martella - Benali, Barberis, Mandragora - Ricci, Budimir, Stoian
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Ceppitelli, Pisacane - Faragò, Dessena, Cigarini, Ionita, Padoin - Farias, Giannetti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.09 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Už čtyři porážky v řadě notně decimují ducha Hellasu, který se stále marně snaží vymanit z pásma sestupu. Aby toho nebylo málo, nyní jej čeká výlet do Toskánska, kde má čelit Fiorentině. I ta má svých starostí dost.

Fiorentina má také za co bojovat. Na domácí půdě stadionu Artemia Franchiho se domácí pokusí konečně prolomit smolnou sérii bez výhry, která Fialky tíží už čtyři soutěžní duely. Tlak na trenéra Stefana Pioliho je poměrně silný, neboť ambice Fialek se před sezonou plnou příchodů a odchodů pohybovaly mnohem výš, než na současném jedenáctém místě.

Viole se nedaří ani na jednom z obou konců hřiště. V posledních čtyřech duelech vždy dostala alespoň jednu branku a sama nikdy víc jak jeden gól nevstřelila. Po dvou domácích remízách s oběma milánskými celky se stala obětí parádní formy Fabia Quagliarelly, který se do sítě Violy trefil hned třikrát. Další porážka a další ztráta bodů, která nechala Violu mimo první desítku.

A to je postavení, které se nelíbí fanouškům ani vedení. Generální ředitel Pantaleo Corvino prohlásil: "Máme před sebou ještě dlouhou cestu, což se vzhledem k výrazným změnám v kádru dá očekávat. Je ale jasné, že to, jak se prezentujeme, není příliš povzbudivé. Pevně věříme v trenéra a jeho schopnosti i vizi, ale potřebujeme reakci od hráčů. V Janově jsme prohráli po individuálních chybách, ztratili jsme koncentraci," dodává zkušený obchodník.

Naposledy se proti Hellasu Fiorentina zvedla nevídaným způsobem a právě na něco podobného by ráda zavzpomínala. Při posledním měření sil jí totiž dala pět branek, aniž by sama inkasovala. V utkáních těchto dvou soupeřů velmi často padá dost branek, což by mohl být stejný případ také nyní. Domácí se však budou muset obejít bez zkušeného střelce Cyrila Théréaua.

Piolimu se ale do kádru vrací dvojice Veretout a Astori. Mnohem méně radosti může mít kritizovaný trenér hostů. Pecchiův tým se ocitá pod palbou kritiky za nevýraznou hru a mizerné výsledky, což nyní násobí absence Bruna Zuculiniho. Mimo hru bude zřejmě také veterán Alessio Cerci, ale dobrou zprávu představuje návrat Bessy či nákup útočného dua Matose s Petkovićem.

Ti by měli hodně pozvednout chátrající útočnou vozbu, která zatím zaznamenala jen 18 branek. Není to úplně nejhorší výkon v lize, ale spolu s hodně špatnou obranou (už 44 inkasovaných gólů a druhý nejhorší primát v lize) si Hellas o druhou ligu už koleduje. V minulém kole opět zcela vyhořel, protože po porážce od Neapole se nezmohl na gól ani proti hostujícímu Crotone. To mu naopak nadělilo tři branky a opět ukázalo, že Hellas je v obraně letos velmi slabý.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Astori, Pezzella, Biraghi - Badelj, Benassi, Veretout - Chiesa, Simeone, Eysseric
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Ferrari, Heurtaux, Caracciolo, Fares - Romulo, Büchel, Valoti - Matos, Petkovic, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.03 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Jeden z odpoledních nedělních zápasů nás zavede na hřiště Janova, kde se představí Udinese. To se pod vedením Massima Odda zvedlo a nastoupený trend bude chtít udržet, domácí však potřebují bodovat...

Grifone se minulou sezónu jen tak tak zachránili a příliš slavně to s jejich vyhlídkami zatím nevypadá ani letos, když po 21 soutěžních zápasech mají na svém kontě stejný počet bodů. Na sestupové příčky tak má domácí ekipa pouze pětibodový odstup a rozhodně zatím nemá klid.

Svěřenci Davida Ballardinho, který je na lavičce tradičního italského klubu již potřetí, naposledy podle očekávání nestačili na Juventus, předtím však ze čtyř utkání vyválčili osm bodů. Před vlastními fanmoušky dvakrát vyhráli nejtěsnějším rozdílem, podaří se jim to znovu?

Přesvědčivý vstup do sezóny za sebou nemá ani Udinese, které tak ve druhé polovině listopadu vinou špatných výsledků odvolalo Luigiho Delneriho a na jeho místo angažovalo Massima Odda, pod jehož vedením měly výkony a hlavně výsledky Zebrette vzestupnou tendenci.

Hosté sice naposledy padli na půdě Lazia a tím ukončili sérii sedmi utkání bez porážky (pět vítězství po sobě), přesto aktuálně ztrácí pouhých pět bodů na pohárové příčky.

Udinese sice opanovalo poslední dva domácí vzájemné zápasy, jinak je však bilance minimálně vyrovnaná a Grifone doma naposledy přenechali všechny body v roce 2011.

Pouhých šestnáct vstřelených branek patří mezi nejchudší bilanci mezi italskou smetánkou, navíc Rossoblu nebude k dispozici ani Giuseppe Rossi, jenž bude se zraněným stehenním svalem mimo hru minimálně do konce ledna. Na druhé straně se stejným zraněným laboruje Behrami. Jinak by však nikdo z důležitých hráčů ani na jedné straně neměl chybět.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.13 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (neděle 15:00)
Neapol čeká důležitá chvíle, neboť svůj duel hraje až po Juventusu Turín. Opírá se ale o vlastní dobrou formu, která jí může dělat radost. Navíc se v neděli odpoledne popere s Bolognou, které se proti Neapoli nikdy moc nedařilo.

Už čtyři vzájemné duely v řadě se Neapoli povedlo uzmout tři body a porazit Bolognu. A nejen to, dokonce se vždy jednalo o poměrně velký debakl. Jen v těchto čtyřech zápasech se Neapol střelecky prosadila devatenáctkrát, což je poměrně slušná bilance. O další výprask si Bologna koleduje také nyní, protože Neapol je opět ve formě.

Partenopei se dostali do souboje tělo na tělo s Juventusem Turín a v kádru všichni vědí, že tohle je sezona, v níž mají opravdu reálnou šanci na titul. Tým zasazený do stínu slavného Vesuvu nepřestal hrát atraktivní a ofenzivní fotbal, který baví diváky, ale k tomu přidal velkou osobní odpovědnost a preciznost. V Lize mistrů sice skončil, ale po náročné skupině se může o to více soustředit na utkání Serie A.

V minulém kole se mu povedlo opět odrazit atak Juventusu, protože hosté zvládli souboj s Atalantou. Celek z Bergama rozhodně není snadným soupeřem, což dokazoval po celý zápas. Neapoli nakonec stačila jediná branka Driese Mertense ke třem bodům. Neapol tak dál sedí na italském trůnu a hlídá si náskok jednoho bodu, který jej dělí od Juventusu. Přesto se najdou lidí, kteří Neapoli v závodě o Scudetto nevěří.

Jedním z nich je legendární Arrigo Sacchi, který v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss Napoli uvedl: "Mám pocit, že se nakonec králem stane opět Juventus. Rozdíl je v tom, že v kádru Neapoli není hráč, který by byl zvyklý vyhrávat velké trofeje. A tato psychická odolnost, návyk na vyhrávání pod tlakem, to je často faktor, který v závěru rozhoduje. Neapol ho měla v době, kdy u ní působil Higuaín, jenže měla zase jiné slabiny," myslí si Sacchi.

Neapol má tu výhodu, že trenér Maurizio Sarri může počítat s většinou svých tradičních opor. Vrací se Slovák Marek Hamšík a mimo hru tak zůstává jen dlouhodobě zraněné duo Milik - Ghoulam. Hosté přijedou v plné síle, menší dilema u trenéra Donadoniho spočívá pouze u dvojice Palacio a Di Francesco. Bologna se snaží připomenout si prosinec 2015, ve kterém doma Neapol porazila a hrát podobně odvážně.

Poslední dobou se ale její výkonnost nedá označit za klidnou nebo stálou. Naopak se Felsinei často dopouštějí velkých a zbytečných chyb, aby vzápětí předvedli parádní výkon. Výbuch s Udinese a pak také s turínským FC skončil v minulém kole, když Bologna jasně porazila Benevento a ukončila jeho naděje třemi góly. Stále však zůstává až na dvanácté místě tabulky. Přesto si hráči na Neapol věří.

Zkušený argentinský veterán Rodrigo Palacio v rozhovoru pro TMW například sdělil: "Jsme optimisticky naladěni, věříme si. Máme své metody a myslím, že jsme dobře připraveni. Hrát venku nám v poslední době šlo mnohem lépe než na domácí půdě, v čemž by mohla být velká pomoc. Neapol má samozřejmě obrovskou sílu, ale nejedeme pod Vesuv se strachem, jak to asi bude vypadat. Nesmíte začínat utkání s poraženeckou náladou, to je pak konečná," dodává zkušený hráč.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Hamšík, Jorginho, Allan - Callejon, Mertens, Insigne
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, Helander, Masina - Poli, Dzemaili, Donsah - Palacio, Destro, Verdi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.62 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Turínské FC pod nadvládou trenéra Waltera Mazzarriho balancuje na hraně první desítky, ale ta mu v žádném případě nestačí ke spokojenosti. Dobrou šanci zvýšit počet bodů na svém kontě mají Býci v neděli odpoledne, protože na jejich stadion přijede poslední Benevento.

Éra návratu trenéra Waltera Mazzarriho, který se v Itálii proslavil a nyní se pokouší o comeback, začíná poměrně dobře. Po dvou duelech mají jeho noví svěřenci na kontě čtyři body a jejich herní projev vypadá sympaticky. Organizovanost a smysl pro detail jsou základními stavebními prvky kádru, který ještě Mazzarri nestačil zcela vybudovat k obrazu svému.

V minulém kole si Býci i přes absenci kanonýra Belottiho dokázali připsat alespoň bod v utkání se Sassuolem, které muselo dotahovat. Jako první se prosadil záložník Joel Obi a nebýt skvělé trefy Domenica Berardiho, zřejmě by Turín vyhrál. Turínskému celku zraněný útočník Andrea Belotti hodně schází a v kádru není žádný hráč, který by mladého Itala adekvátně nahradil. V tom spatřuje hlavní potíž také hráčský agent Danilo Caravello.

"Osobně se mi zdá, že by trenér Mazzarri klidně mohl operovat s obranou se čtyřmi hráči. Ale samozřejmě bude preferovat rozestavení, na které má dobré vzpomínky, které zná a které umí prodat. Turínu nejvíc chybí někdo do vápna. Když se zraní střelec Andrea Belotti, je to většinou konečná. Turín by měl prodat jednoho z dvojice Boyé a Ljajić, aby měl následně dostatek peněz pro nákup náhradního za Belottiho," míní zkušený agent.

Andrea Belotti bude svým spoluhráčů chybět také nyní a nebude jedinou ztrátou, se kterou si musí trenér Mazzarri poradit. Zdravotní potíže má také Obi, do hry se naopak vrací N‘Koulou. Hosté jsou téměř kompletní a jejich kádr se velmi často ještě mění. Základní zbraně i přes odchod Amata Cicirettiho ale zůstávají.

Benevento zažilo na přelomu prosince minulého roku a ledna toho současného úžasnou pohádku. Doufalo, že jeho dvě výhry v řadě neskončí nikdy a že nastartují sérii dobrých výsledků, na jejichž konci bude záchrana v první lize. Minulé kolo však Čarodějky zase vrátilo trochu na zem, protože si vylámaly zuby na Bologně. Ta svým hostům nasázela tři snadné branky a získala díky nim stejný počet bodů.

Trenér Roberto De Zerbi touží napravit dojmy z minulého kola. "Mám takový pocit, že jsme se nechali příliš unést tím, že se nám dvakrát za sebou dařilo. To ale v tak vysoké soutěži nikdy nesmíte dopustit. Naopak musíme nadále tvrdě pracovat, pokusit se co nejvíc upevnit a posílit kádr. Minule jsem postrádal kuráž u svých hráčů a odhodlání, což chci nyní vidět mnohem víc," dodal De Zerbi.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, Burdisso, N'Koulou, Molinaro - Baselli, Rincon, Obi - Iago Falqué, Niang, Ljajić
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Costa, Billong, Djimsiti - D'Alessandro, Memushaj, Viola, Letizia - Guilherme, Coda, Brignola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.93 - 7.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - SS Lazio  (neděle 18:00)
Hodně zajímavé střetnutí by mohlo být k vidění na San Siru. AC Milán před vlastními fanoušky hostí Lazio, které si bude chtít upevnit průběžnou třetí pozici, ovšem také domácí chtějí znovu brát body...

Zatímco uplynulý rok zakončili Rossoneri dvěma porážkami a remízou, do toho nového vstoupili o poznání lépe a po dvou vítězných zápasech se drží na průběžné šesté příčce o pouhé tři body za janovskou Sampdorií a mají tak na dosah příčky zaručující vstup do pohárů.

Jinak to je však z pohledu domácího týmu sezóna, jako se už během posledních let stalo železným zvykem, jako na pověstné houpačce a nároční fanoušci, kterým navíc vedení během letního přestupového období přivedlo řadu posil, rozhodně nemohou být spokojeni.

To ale rozhodně neplatí na opačné straně: Lazio zakončilo uplynulou sezónu na páté příčce a ještě lépe to s jeho vyhlídkami vypadá letos, kdy je po jednadvaceti odehraných duelech třetí - za tohoto rozložení sil by tak na konci ročníku postupovalo do milionářské Ligy mistrů.

Biancocelesti navíc musí své příznivce a vlastně i ty ostatní neskutečně bavit, protože doposud zaznamenali 56 (!) vstřelených branek (3,9 gólu na zápas!), což je nejlepší bilance.

Skvělé výsledky na domácí scéně pak nebyly vykoupeny ani v Evropské lize, kde Lazio potvrdilo ofenzivní pověst a především z prvního místa postoupilo do vyřazovací fáze, kde na cele z hlavního města Apeninského poloostrova na úvod čeká nevyzpytatelné rumunské FCSB.

Lazio sice opanovalo poslední vzájemné měření sil, ovšem dlouhodobá bilance hovoří pro AC Milán, který navíc před vlastními fanoušky s římským klubem opravdu neprohrává. Tomu nasvědčuje statistika, podle které Biancocelesti na San Siru nedokázali vyhrát od roku 1998 (W12, D7)!

Na domácí straně s jistotou nenastoupí Riccardo Rodríguez, jenž si musí odpykat disciplinární trest, mimo hru potom nadále zůstávají Conte (koleno) a náhradní brankář Storari (lýtko).

Římská družina sice disponuje nejlepším útokem Serie A, ovšem jeho hlavní představil Ciro Immobile (s 20 brankami nejlepší střelec) vinou zranění z předchozího utkání s Chievem (5:1) zřejmě začne pouze mezi náhradníky. Nejisté jsou potom starty Maurícia a Davideho Di Gennara, ani jeden z nich však, podobně jako náhradní gólman Marchetti, neplnili důležitou roli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.44 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Podruhé v krátké době se do sebe pustí celky AS Řím a Sampdorie Janov, neboť teprve ve středu odehrály odložené třetí kolo. V neděli večer se dějištěm jejich sporu stane Stadio Oplimpico a domácí doufají, že právě zde konečně ukončí svou krizi.

Ve středu večer se oba týmy utkaly v rámci odloženého třetího kola a oba doufaly, že tento matchpoint využijí co nejlépe. Především na straně Římanů ležela velká zodpovědnost, protože jejich aktuální výkony jsou vším, jen ne pozitivní zprávou. Kádr se zdá být bez formy a energie, navíc neustále rozptylován teoriemi ohledně přestupů. Jeden takový se týká také Edina Džeka.

Bosenský veterán je blízko angažmá v Chelsea, ale ještě ve středu večer se stal mužem, který srovnal hodně dramatickou bitvu se Sampdorií. Tou dobou totiž hostující Vlci prohrávali a vsadili všechny zbylé síly do útoku. Jejich plán vyšel jen z části, neboť chtěli víc než jen bod. Autorem vyrovnávací branky se stal právě loučící se Edin Džeko.

Mizérie Římanů tak pokračuje a projevuje se kvůli absencím především v útoku. Vlci nejsou schopní před bránou efektivně zakončovat své šance, i když si jich vytvářejí poměrně dost. Poslední duel, který Giallorossi vyhráli, je datován do poloviny prosince a jednalo se o hubenou výhru 1:0 nad Cagliari. Od té doby se ale mužstvo trenéra Di Francesca neustále trápí a chybuje.

Právě trenér Di Francesco se ale nehodlá vzdávat a očekává, že se přístup jeho svěřenců zlepší spolu s výsledky. "Máme za sebou hodně nepodařené utkání. Zlomila nás ta penalta, která byla rozhodující. Herně se mi ale můj tým líbil a budu za ním nadále stát. Viděl jsem tam prvky ze začátku sezony, kdy se nám dařilo. Chybí nám ale mnoho hráčů a vlastní sebevědomí. Pevně věřím, že příští duel zvládneme lépe."

AS je aktuálně na pátém místě a rozdíl mezi ním a čelem ligy činí už 13 bodů. Čtvrtý Inter Milán má o dva body víc, ale rovněž on nezažívá právě ideální sezonu. Do hry se v kádru AS nezapojí dvojice Diego Perotti a Rick Karsdorp, zraněn je také Daniele De Rossi. Utkání by ale mohl stihnout Stephan El Shaarawy. Sampdoria se trápí ohledně Dennise Praeta, který se právě v minulém klání vážně zranil a do hry připraven nebude.

Fabio Quagliarella je připraven do hry stejně jako Duván Zapata. Tahle dvojice si s obranou AS uměla poradit a byl to právě Quagliarella, který v minulém kole rozhodl o dělbě bodů. Skvělou formu potvrdil také v duelu s Fiorentinou, které sám nastřílel hattrick. Doria i díky tomu sídlí na šestém místě a pokud by jí to vydrželo déle, mohla by se podívat do Evropské ligy. Což by byl sen i pro trenéra Marca Giampaola.

Zkušený stratég na tiskové konferenci prohlásil: "Byla by chyba očekávat, že když jsme s AS hráli v tak krátké době, známe soupeře a budeme hrát podobně. Tohle bude úplně jiné utkání. Musíme se na něj pečlivě připravit a dělat vzadu méně chyb. AS napadá velmi agresivně a přesvědčivě, což nám dělalo potíže. Věřím, že tentokrát předvedeme více klidu v kombinaci i v zakončení a připíšeme si další body do tabulky," přeje si někdejší trenér Empoli.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Strootman, Nainggolan - Gerson, Džeko, El Shaarawy
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Linetty, Torreira, Barreto - Ramirez - Quagliarella, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.92 - 7.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Atalanta Bergamo putuje v sobotu odpoledne na Stadio Città del Tricolore, kde ji uvítá Sassuolo. Tomu se příliš nedaří, ale proti silnějším soupeřům a větším favoritům umí zabrat. Atalanta naposledy prohrála a bude si chtít opět přiblížit pohárové příčky.

Atalanta Bergamo bojuje o Evropu, které se v podzimní části dost namlsala. Také na jaře v ní coby lídr skupiny E bude pokračovat, ale to samozřejmě ambicióznímu celku nestačí. Současné postavení v Serii A v souvislosti s poměrně častým zakopáváním rivalů způsobuje, že Atalanta se drží v dostatečné blízkosti k příčkám Evropské ligy. Musí si ale neustále hlídat záda, neboť Udinese s Turínem ztrácejí jen bod.

V minulém kole se Atalantě nepovedlo utkání tak, jak by si představovala. V rámci Coppa Italia sice nad Neapolí zvítězila a následně si poradila také s AS Řím, jenže ligová odveta proti Sarriho hochům už jí nevyšla. Po hodině hry poslal hosty do vedení Belgičan Dries Mertens a Orobici se doma museli spokojit s těsnou porážkou. Což se sice trenéru Gasperinimu nelíbilo, ale hleděl dopředu.

"Je škoda, že jsme neuhráli s Neapolí lepší výsledek, myslím, že remízu bychom si zasloužili spíš. Netřeba ale si z toho dělat těžkou hlavu, protože jsme hráli poměrně vyrovnanou partii s nejlepším týmem v Itálii. Teď už myslíme jen na příští kolo a duel proti Sassuolu, kde chceme své zaváhání napravit. Atalanta má obrovský potenciál, ať už v kádru, zabudování mladých hráčů nebo společnosti jako takové, což je skvělý rys v italském fotbale."

Dobrou zprávou pro šedovlasého taktika je také zdravotní stav jeho hráčů, protože mu nikdo nechybí. Sassuolo takové štěstí nemá a trenér Iachini se musí obejít bez zraněného obránce Lescherta. Do Sassuola ale zavítal mladý stoper Mauricio Lemos, který by měl být velkým příslibem do budoucích dní.

Ještě nedávno druholigové Sassuolo je dalším klubem, který se nebojí sázet na mladé hráče a může si jeho politiku vzít za vzor i několik věhlasnějších klubů. V letošní sezoně se mu však tolik nedaří. Aktuálně se sice Sassuolo pod vedením Iachiniho zlepšilo, ale stále to stačí jen na 14. místo v tabulce, což nedává fanouškům úplný pocit bezpečí. Minule remizovalo s FC Turín 1:1.

I o tom mluví zkušený činovník Giovanni Carnevali v rozhovoru pro TMW. "Je pravda, že letošní sezona zatím nepatří k našim nejlepším, ale občas musíte spadnout, abyste mohli růst. My rosteme neustále, jako klub i jako jednotlivci. Věříme, že jsme nastolili jasnou linii směrem do budoucnosti, náš kapitál se zvyšuje a naše ambice taktéž. Hrajeme dobrý fotbal a dokážeme přivést kvalitní hráče, což o něčem svědčí," říká spokojený Giovanni Carnevali.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Goldaniga, Acerbi, Peluso - Duncan, Magnanelli, Missiroli - Politano, Falcinelli, Berardi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola - Cristante, Gomez - Cornelius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.29 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (sobota 20:45)
Je to už osm dlouhých let, kdy se naposledy Chievu povedlo porazit Starou dámu a od té doby vítězí soupeř z Turína. V sobotu večer má Juventus šanci vytvořit tlak na Neapol a alespoň na chvíli ji vystřídat na prvním místě, což mu bude chtít překazit právě celek z Verony.

Souboje s velkými týmy se ale poslední dobou Chievu moc nedaří. Stačí se podívat na minulé kolo, které nebylo k Mussi Volanti bodově vůbec štědré. S Laziem Řím si totiž Chievo vůbec neporadilo podle představ a o malém počtu inkasovaných branek si jeho příznivci mohli nechat jen zdát. Ačkoli utkání nedohrál ani bomber Lazia Ciro Immobile, přesto se Římané dokázali prosadit hned pětkrát.

Následoval tak další neuspokojivý výsledek, kterých v poslední době jen přibývá. Chievu se nedaří herně a projevuje se to také na tabulce. V minulých deseti soutěžních zápasech se Chievu povedlo porazit pouze nováčka ze Spalu a ani jeho obrana už není tak tvrdá, jak bývala. Chievo inkasovalo už poměrně hrozivých 37 branek a ocitá se na třináctém místě.

Obránce Massimo Gobbi byl přirozeně rovněž zklamán posledním vystoupením. "Není to tak, že bychom si zasloužili takový výprask. Myslím, že minimálně v prvním poločase jsme hráli mnohem lépe a bránili jsme pozorně. Po změně stran a zvlášť ke konci se ale všechno rozpadlo. Hodně nás naše výkony mrzí, tohle jsme opravdu nečekali. Musíme se rapidně zlepšit," nabádá zkušený obránce.

Ani Stadio Marc'Antonio Bentegodi se už nepyšní takovou aurou nedobytnosti jako dřív. A aby toho nebylo málo, trenér Rolando Maran má na krku několik absencí, které mu notně komplikují výběr. Mimo hru je hned čtveřice klíčových hráčů v podání Meggioriniho, Castra, Gamberiniho a Ingleseho. Ani Juventus ale nebude kompletní, protože v jeho případě je situace snad ještě horší.

Do hry určitě nezasáhnou zkušení hráči jako Höwedes, Marchisio, Dybala nebo Buffon. A jistý není ani start dvojice Cuadrado a Matuidi. Prostor by tak mohli dostat jiní hráči, kteří spíše vysedávají na lavičce. Juventus má šanci dostat se alespoň na chvíli do čela a může děkovat i minulému kolu.

V něm zvládl úlohu favorita, prodloužil svou neporazitelnost a vyhrál proti janovskému CFC. Střelcem jediné přesné trefy se stal brazilský záložník Douglas Costa, který vsítil svou druhou ligovou branku a tentokrát to byla branka vítězná. Už sedm duelů v řadě tak Juventus vyhrál a dál se tlačí na první místo. Na něm sídlí Neapol, která však nemůže vypustit ani jeden duel, neboť má náskok jen jeden bod.

V posledních dvou vzájemných duelech s veronským celkem nedostal Juventus ani jednu branku a oba zápasy vyhrál. Stejně si poradil v posledních dvou případech, kdy Veronu navštívil. To je další důvod, proč bude Chievo chtít zlepšit své výkony.

Turínský velkoklub má mnoho zajímavých fanoušků a jedním z nich je italo-brazilská televizní moderátorka Luciana Linck. V rozhovoru pro TMW shrnula: "Mnoho lidí říká, že Neapol hraje nádherný fotbal, ale Juventus ne. S tím nesouhlasím. Myslím, že hraje skvělý fotbal, který je ale výrazně praktický. Vzhledem ke Scudettu jsem velmi optimistická, protože myslím, že Neapol ten tlak neustojí. Jedním z klíčových hráčů mužstva je pro mě v tuto chvíli Douglas Costa, kterého považuji za stejného umělce jako Giorgia Chielliniho," doplnila Linck.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Gamberini, Gobbi - Bastien, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Pellissier, Pucciarelli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Bentancur - Douglas Costa, Higuaín, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.30 - 4.91 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol21173145:1354
2.Juventus FC21172250:1553
3.SS Lazio21144356:2546
4.Inter Milán21127236:1643
5.AS Řím21125432:1641
6.UC Sampdoria21104740:3134
7.AC Milán2194827:2831
8.Atalanta Bergamo2186731:2730
9.Udinese Calcio21921034:3129
10.Turín FC21611429:2829
11.ACF Fiorentina2177730:2428
12.Bologna FC21831026:3027
13.Chievo Verona2157921:3722
14.US Sassuolo21641114:3122
15.Janov CFC21561016:2321
16.Cagliari Calcio21621319:3320
17.FC Crotone21531316:3818
18.SPAL 201321371122:3916
19.Hellas Verona21341418:4413
20.Benevento Calcio21211813:467

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (255)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
FuckT

Gasperinimu to zacalo dobre jebat, asi nezvlada vcelku uspesny priebeh sezony.

Reagovat
M11

Szczesny; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Asamoah; Khedira, Pjanic, Sturaro; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

Reagovat
Il Architetto

0:1 a strašná sračka

Reagovat
M11

To je tele tak hloupe vylouceni

Reagovat
brenk

to nejde pochopiť

Reagovat
smazaný uživatel

Budicek utocnici, trosku pohybu.Ne jen stat a cekat co vymysli Costa popripade Pjanic.

Reagovat
10

sebehorší výkon mě po dnešních volbách nijak nerozhodí, to beru jako výhodu...

Reagovat
smazaný uživatel

kua, neříkejte mi, že Juve neporazí Chievo hrající v deseti

Reagovat
10

vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ked 94m/94kg je dreveny,Khedira dalsi uboziak co ho bije lopta a Sturaro ten mal ist robit herca niekde do basistickeho filmu ...

Reagovat
10

Cacciatore ty si píčus komediantskej...teď čumí

Reagovat
smazaný uživatel

tak jetsli neporazí ani 9 lidí, tak už nevím tvl

Reagovat
10

dám ti radu - nesázej, když to nervově nezvládáš už v 50. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem měl strach, že jsem zas trefil jeden ze dvou zápasů za sezonu, kdy Juve ztratí s druhou polovinou tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Mne dnes usiel Dortmund..pozri si aky druhy wondergoal dostali Lepsie sa to trafit ozaj nedalo + este za stavu 1-1 domaci zrd + brvno..proste moje typicke luck

Reagovat
smazaný uživatel

Dort, Bayern, Juve, PSV a Galatasaray

Reagovat
olis

hlavne nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi captak dal gol

Reagovat
olis

Reagovat
10

Reagovat
brenk

čo to tu zas skúšaš?

Reagovat
M11

SAMIIIII !!!

Reagovat
olis

mozes piskat konec, uloha splnena

Reagovat
smazaný uživatel

Obe CK nieje o com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí pochádza z Neapola

Reagovat
olis

a?

Reagovat
10

že má vsazeno s celou Camorrou, tak do toho netahej Juve

Reagovat
olis

Reagovat
cink

Reagovat
mojmira

Tu druhou červenou ze záznamu nějak nechápu první jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazoval gesto s prekrizenymi rukami akoze verdikt na vazanie pre rozhodcu na to ze ho poslal za ciaru rozhodca co ho samozrejme nemal poslat ... Ale tak opravnena cervena.

Reagovat
10

rozhodčí za ním poslal ošetřování, takže za čáru jít měl

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Si robil prcu z rozhodcu. Dva krat gestikuloval ze je zkorumpovany a nech ho pusti z vazenia - odomkne puta - pusti z poza ciary spat na ihrisko

Reagovat
mojmira

tak je to vůl

Reagovat
Kaka14

Tu cervenu chapem, to bolo ze si robi srandu z rozhodcu .....ale co tomu predchadzalo to som trosku nepochopil.... preco ho silou mocou vykazoval z ihriska hraca Chieva pred rohovym kopom , ked kvoli nemu neprerusil hru, nechapem....

Reagovat
M11

To bylo tak na treti cervenou a jeste hraje divadlo.. strop

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejaky kokotko bude vypisovat o rozhodcich at si pusti za co to bylo.Rozhodci od zacatku utkani rozdaval karty za kazdou dizkuzi, machani rukami za odpiskany vyrok.Juve tak vyfasovalo tri zlute ze zacatku zapasu, ze to potom Juve zvladlo a prestalo gestikulovat, naopak Chievo to nedavalo, to uz je jejich vec.Prvni vylouceny hrac pravem, zakroky oba na zlutou, jak to zatazeni zezadu, tak dohrani soupere.A co predvedl ten druhy ubozak, tam nevim co mohl cekat pri stylu rozhodciho dnes, se zachoval jak chuj.K zapasu, dnes tam nebyt Costa sme v utoku k nicemu.Berna to taky zvedl, ac zkazil a strilel do nebes, aspon tam mel nabehy a pokousel se neco zmenit, co za cely zapas Mandzukic a Higuain nedokazali.Dnes, pochvalim jen Costu a obranu.

Reagovat
FuckT

Na jednej strane mas pravdu, na tej druhej si zas myslim, ze ak by som nahodou chcel dat Chievu vcera dve cervene, tak by som to presne takto urobil, t.j. na oko by som daval obom timom zlte za takmer vsetko a potom by som nenapadne dal 2 cervene Chievu. :D

Kazdopadne je zbytocne to riesit, pretoze keby ste tie 2 cervene nedostali, tak by ste vyhrali namiesto 2:0 len 1:0, takze nic moc sa nestalo. Mali by ste sa ale modlit o skvalitnenie ligy, vyhrat 7 krat po sebe SA a ani raz titul v LM, to nie je dobra vizitka ani pre vas a ani pre SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrat LM v konkurenci asi deseti stejne kvalitnich klubu a bohatsich je dost tezky.Ta sance kazdy rok neni vetsi jak 10 procent.LM muzeme vyhrat, ale nedava se vyhravat.Je to sen ale ne posedlost.Dulezite je, drzet se stale na spicce.

Reagovat
FuckT

Hlupost. Mas mozno pravdu v tom, ze LM nie je lahke vyhrat, ale ta sanca o ktorej pises sa jednoducho podla zakonov logiky musi zvysit za takych okolnosti, v hraniciach ktorych je liga danej krajiny co najzdravsie poskladana, co znamena hrat v domacej lige co najviac tazkych zapasov. Koho ste tu mali vy po tie roky minule? Ziadne skutocne vyzvy si nepamatam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je samo o sobě výzvou to, že Allegri staví zápas co zápas impotentní a naprosto neschopnou sestavu. Nehledě na to, že nasadit Higuaína je jako hrát od začátku o 10 lidech. Takže za mě si ty výzvy stavíme sami. Za poslední rok bych dobré zápasy spočítal na prstech jedné ruky. Hrajeme tutéž samou sračku patrně proto, abychom si ty podmínky udělali co možná nejtěžší, když to soupeři nedovedou.

Reagovat
FuckT

Ocividne to ale nestaci. Podla mna tato nasa liga jednoducho potrebuje zvysit konkurencieschopnost jednotlivych timov, aby sme necakali kazdy rok iba na to, ze o kolko bodov to vyhrate tento rok. Potom si nemate kde vytvorit tu mentalitu a tie skusenosti, ktore by ste jednoznacne nemali hladat az v zapasoch LM samotnych, ale mali by ste ich najst aj v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se nezačne něco dít na svazu, nezačne se restrukturalizovat systém výchovy italských hráčů a bude jen přicházet levný plebs z Afriky, východní Evropy a náclitetí jihoameričané, nahoru to nepůjde. Kvalitu si musíš vychovat, vybudovat. Italský fotbal musí táhnout osobnosti. Musí se opět vychovat italské ikony, kolem kterých postavíš kvalitní zahraniční hráče a ne ten levný plebs. Kvalitou liga nahoru nepůjde ještě dobrých 5, 10 let. Dokud se nezačne pracovat na strukturách a systému, tak aby fungoval napříč celým italským fotbalem, tak kvalita nahoru jít nemůže.

Reagovat
ED91

Ja nechápem časté zmýšľanie fanúšikov ostatných tímov že "vás už ani výhry tých titulov nemôžu baviť". A čo má Juventus začať kupovať hráčov druhým tímom alebo im začať dávať peniaze aby sa zdvihli? Veď to je problém daných tímov nie Juventusu, že sú slabý..

Reagovat
olis

pozeral si ten zapas? ja si dovolim povedat ze Chievo by to s jednou cervenou na 99% udrzalo

Reagovat
FuckT

Nepozeral, sudim iba podla reputacie Juventusu, cize ''hrame ten najnechutnejsi futbal v historii ludstva, ale vyhrame 1:0 ako vzdy''.

Reagovat
10

zbytocne to riesit, ale stejně to tady s Olisem řešíte

Reagovat
FuckT

Pokial sa ti zda, ze to riesim, tak okay, ale podla mna som iba poukazal na zbytocnost danej temy. Vobec som tie situacie nevidel a ani ma nezaujimaju. Dnes tak mozno vyhrame my, alebo Inter, a ci je to vo vsetkych pripadoch nahoda, alebo iba v niektorych, alebo v ziadnom, to uz bohuzial nielenze nemozeme riesit, ale nemame na to ani prostriedky v podobe nevyhnutnych informacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Calciomafia...

Reagovat
Mihal

FORZA INTER!!! Podme skusit pretrhnut tu seriu bez vyhry

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Pipo123

Dnes Musime uhrať Aspon remízu, necakam ze to bude take jednoduche ako v prvom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykradete je, vyhrajete.

Reagovat
Rip

Ještě že dal Juventus ten gól jinak by rozhodčí musel vyloučit třetího.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
cresposuper

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 7 Joao Cancelo, 37 Skriniar, 25 Miranda, 33 D'Ambrosio; 11 Vecino, 20 Borja Valero; 87 Candreva, 77 Brozovic, 44 Perisic; 9 Icardi. A disposizione: 27 Padelli, 46 Berni, 13 Ranocchia, 2 Lisandro Lopez, 21 Santon, 55 Nagatomo, 29 Dalbert, 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 17 Karamoh, 23 Eder, 99 Pinamonti.

Allenatore: Spalletti.

Momentalne asi to najlepsie, co mame. Forza Inter!

Reagovat
Stannis Baratheon

Chápe někdo ten hype okolo Politana?

Reagovat
FuckT

Jasne. To mas ako moju dvaja ujovia. Jeden si kupil domace kino a na druhy den ho musel mat aj ten druhy. Neapol je prvy v lige a chce sa posilnit, a vedenie Juve vie, ze najlepsia taktika bude im to nedovolit a toho hraca im vyfuknut, pretoze je to lepsie a jednoduchsie ako hladat lepsiu alebo rovnako kvalitnu alternativu. Cize je to taka kombinacia tej prvej a druhej z mojich viet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam skor ide o to ze ak pojde Cuadrado na operaciu tak bude mimo cca 3 mesiace...tj hlada sa nahrada na kridlo...skoda toho Pjacu...ale tak kto to mohol tusit ze sa mu "uvolni" priestor aj v Juve

Reagovat
REPLIKATOR

Schick

Reagovat
cresposuper

Perisic dole, na to sa neda pozerat

Reagovat
Mihal

Hrame v kazdom zapase jak keby vedieme 3:0...to je tak neskutocne pomale. Kazdy hrac urobi minimalne jeden dotyk zbytocne navyse. Spal nas brani zatial uplne v klidku. Ako keby ani nebolo 14 miest rozdiel, proste dve rovnocenne muzstva.

Reagovat
cink

Reagovat
lnterista

Vyhodte nekdo toho Candrevu

Reagovat
cink

jo kandreva se mel prodat uz loni v lete tam litali silene castky

Reagovat
GEGE

Nejlepší křídlo v lize přece...

Reagovat
Nuno čomes

Ta čtyřka vepredu je strašidelná.

Reagovat
snuff24

*ta jedenáctka na hřišti je strašidelná

Reagovat
lnterista

Jj to je hodne tragickej utok

Reagovat
Panděvova ofina

Něco tam najednou není v pořádku. Nechápu

Reagovat
lnterista

Je to citelny no

Reagovat
10

zrovna v takových zápasech máte ale problémy od začátku sezony, to není tolik o momentální formě jako o stavbě toho týmu, kterej na zataženou obranu rozhodně stavěnej není

Reagovat
Alberto Aquilani

Povedzme si to otvorene. Spalletti si nepomohol a ani Rím si nepomohol. Najlepšie by bolo, keby to minulé leto zostalo tak, ako to bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalleti je nejlepši trenér který od dob Mourinha u nás je....momentalně se jen projevuje to co ví každý Interista od začatku sezony a to je to že ten kadr jen naprosto pruměrný že na lepší než to 4-5 místo to prostě absolutně není.....a za to Spalleti rozhodně nemuže....u vás měl rozdílové hráče u nás má jen hráče co občas zahrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

je to křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perišič s tím Candrevou jsou nechutní pruměráci....nechat je ze 3 zapasy na lavce at se proberou. ....nebal bych se tam dat Edera a Rafinhu.....

Reagovat
lnterista

Nekreativni zaloha, Perisic je nestalej a jenom na brejky, Candreva marnej a Icardi akorat do vapna..co pak taky muzem cekat

Reagovat
10

na tyhle zápasy jste měli Banegu, ale radši jste vycashovali 7 mega...teď honíte náhradu za hráče, kterýho jste měli

Reagovat
lnterista

Tohle nechapu a nejvic me jeho odchod mrzi

Reagovat
10

já taky ne, kdyby šel aspoň za normální částku...za takový drobný přestupujou podprůměrný hráči

Reagovat
lnterista

Bizzar

Reagovat
10

co ta kurzíva dpč? tenhle web je technologicky strašnej pravěk, tady rozhodí stylování diskusí 1 znak v příspěvku...

Reagovat
Panděvova ofina

:) je to velký nezvyk, občas musím "zamhouřit" , abych to přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som asi 3x skusil zoomnut stranku ci to neni tym, jeez

Reagovat
cresposuper

Eder za Candrevu Pritom Perisic za poslednych 10 zapasov konstantne posiera jednu loptu za druhou a nic nevytvori.

Reagovat
lnterista

Jj souhlas ale pro me je Ivan vic

Reagovat
cink

kandreva se mel prodat za tech 30

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten Brozovic ktory je mega dobry proti slabsim muzstvam? Dat Cancela nalavo ked minule proti ASku zahral dobry zapas? Jeden proti jednemu u nas hrozne nikto si nic nedovoli.

Reagovat
lnterista

Brozovic je dobrej jako stridajici hrac

Reagovat
lnterista

Canceloooooo je buuuh

Reagovat
Mihal

Diky...

Reagovat
Panděvova ofina

Hned ten začátek vypadal lépe.

Reagovat
10

to je kopyto bože

Reagovat
cink

nihilismus

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz ale je potřeba se na něčem chytit.....budme radi za to......jinak Cancelo super

Reagovat
Mihal

Teraz sa zatiahneme ako AS u nas a budeme cakat na vyrovnanie domacich

Reagovat
Mihal

Presne som to cakal

Reagovat
cink

tohle je fakt spatny

Reagovat
Nuno čomes

Spalleti je tragicky, proč nestrida?

Reagovat
Panděvova ofina

Strašně si koledujem

Reagovat
cink

Borja Valero jako DM je o nekolik levelu nize nez AM .

Reagovat
cink

Dneska vsichni podprumerni, jedine skriniar, cancelo, handa , mozna vecino odehrali ok

Reagovat
lnterista

Reseni utocnych situaci je otresny

Reagovat
cink

perisic

kandreva

eder

ambrosio

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini by snad nakonec mohl zamířit do Sampdorie.

Reagovat
olis

Reagovat
sinter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

Paloschinooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

Reagovat
Panděvova ofina

Výborně a zaslouženě

Reagovat
10

Perišić

Reagovat
Panděvova ofina

Úplně se na něj vysral

Reagovat
10

a ještě pak gestikuluje na asistenta, že nemává ofsajd...přitom toho hráče měl přímo před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba si přiznat že na LM to opět není Spal Zaslouženě

Reagovat
Mihal

Jebat celu LM ...nech tam ide, kto si to zasluzi...my to teda urcite nie sme.

Reagovat
smazaný uživatel

boze to su kokoti

Reagovat
cink

zaslouyene

Reagovat
Rip

Spalletti skvělá práce

Reagovat
10

měl Inter nějakou šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

mal candreva, vecino. a take ze by sa to malo premienat

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas Candreva, druhy Vecino ale inak trapny vykon

Reagovat
cresposuper

Candreva, Vecino, Cancelo, Brozovic. Zhruba tolko, co SPAL.

Reagovat
lnterista

Dementi...zaslouzena remiza.

To stridani nebo spis nestridani Spalettiho me zacina srat

Reagovat
smazaný uživatel

Presne..nechapem na co caka s tym striedanim

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

A disposizione: Rafael, Sepe, Tonelli, Maggio, Diawara, Rog, Zielinski, Ounas, Giaccherini. All. Sarri.

BOLOGNA (4-3-3): Mirante; Mbaye, De Maio, Helander, Masina; Poli, Pulgar, Dzemaili; Verdi, Palacio, Di Francesco.

A disposizione: Ravaglia, Santurro, Krafth, Nagy, Donsah, Falletti, Crisetig, Okwonkwo, Krejci, Destro. All. Donadoni

Forza Napoli!

Reagovat
cresposuper

Perisic musi po sezone odist. Nie ze by to bolo iba o nom, ale to je uplne priemerny hrac, ktory da raz za mesiac gol a potom nedokaze urobit jednu klucku. Ale dnes to ide hlavne na Spallovu hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha sa moc neukazal no, slaba posila

Reagovat
Panděvova ofina

Počkej. Vždyť měl jeden dotek s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej. sorry moja chyba

Reagovat
Pipo123

To ze Inter straca body sa da pochopit, ale to ze hraju rovnaku sracku od úvodu sezony uz nie, Spal to akosi nezvláda. V uvode sezony hrali takto isto, no dokázali to ubrániť, teraz uz ani to stastie nemaju.

Reagovat
cresposuper

Rovnaku sracku od uvodu sezony? Takto zle sme hrali mozno 5, 6 zapasov

Reagovat
Pipo123

Úvod sezony vyzeral casto rovnako, ale fungovala vam obrana. Ja v tej hre nevidim posun k lepšiemu

Reagovat
cresposuper

No ved hovorim, takych 5,6 zapasov, inac sme hrali urcite lepsie. A obrana funguje stale

Reagovat
Pipo123

Jednu dobu ste hrali dobre, to bol ten mesiac kedy Candreva centroval ako Figo a Icardi to tam búchal kazdy zapas.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candreva tých centrov potrebuje strašne veľa aby aspoň malé % bolo úspešných .. Cancelo by ho mal učiť .. Candreva a Cavani sa mi podobajú .: Candreva v centroch a Cavani v premieňaní šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dobře že jsem to neviděl?

Reagovat
Inter Eterno Amore

jeden z najhorších zápasov čo som vôbec v živote videl

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel asi nic překvapivého. Na druhou stranu dostáváme ty góly v posledních minutách, což je škoda.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ako fakt radšej ísť na zápas Zlaté Moravce Michalovce a sa zabavím lepšie ako na tom našom hovne

Reagovat
celeb

Pekne, dosiel Krejci na plac a hned gol!

Reagovat
FuckT

To co sa stalo? Zapnem stream v 3 minute a my uz prehravame?

Reagovat
Inter Eterno Amore

dal som otočku tak snáď to dáte za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio to malo byt 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon zlta za simulovanie mala byt

Reagovat
mastakillah

To se asi díváš na jinej zápas. Jasnej faul. Nemá po něm co chytat...

Reagovat
lnterista

tohle faul neni...to je cista simulace bohuzel se to piska no

Reagovat
mastakillah

Správně by na něj neměl vůbec co sahat rukama a stahovat ho... neříkám, že stáhnutí bylo nějak markantní, ale prostě bylo ... Tohle obránci dělají hodně často. Jednou se to pískne, podruhé zase ne

Reagovat
lnterista

jo ja te chapu jen me sere jak je ten fotbal tak teplej

Reagovat
FuckT

Faul to rozhodne nie je a Callejonovi by som dal odseknut vajca, potkanovi, a este by mohol byt rad. Kazdopadne penalta jasna

Reagovat
smazaný uživatel

LOL. Ledva na neho ruku polozil... Namiesto dvoch tutoviek a 0-2 vyhravaju haluzaci vdaka zatmeniu mozgu Mbayeho + super "penalte" Hlavne ze mal vcera olis pindy na jasne CK, no toto mu isto vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Ta ruka tam nema byt a obranca Bologne to dobre vedel, co bolo jasne aj z jeho rozhovoru s rozhodcom po finalnom verdikte. A ak sa nad tym zamyslis, tak je to vlastne aj uplne jasne, ze preco tam ta ruka nemoze ist. Ale zda sa mi, ze davate prednost emociam pred rozumom, tak asi na to nepridete.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, jasne... Byt to Juve tak sa dalsie dva tyzdne pise o tom ako mala byt ZK za simulovanie Len mi to pride dost zvlastne. Detto aj Mertensov vitazny gol proti Atalante. Nesiel sa ani len pozriet... https://prnt.sc/i6qclb

No samozrejme. Asi nato nepridem, chyba ten rozum . Nehovoriac o hadzanarskom zakroku proti Crotone. Ale budiz... Vsak to su len emocie a o nic dolezite nejde

Reagovat
olis

Chiriches slabota, nechapem to predlzenie zmluvy ktore je vraj na spadnutie...

Reagovat
mastakillah

raději dát šanci Tonellimu

Reagovat
olis

Reagovat
el Principito

radši nám popiš tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna hraje moc pekne, celkem odvazne.Ta penalta nevim, chci to zhodnotit nejak objektivne, tezko rici jestli hrac muze takhle upadnout po lehounkem dotyku, vzdyt se o nej otrel a Callejon sebou mrskl neskutecne.jako obhaji si to, ruka tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna hraje moc pekne, celkem odvazne.Ta penalta nevim, chci to zhodnotit nejak objektivne, tezko rici jestli hrac muze takhle upadnout po lehounkem dotyku, vzdyt se o nej otrel a Callejon sebou mrskl neskutecne.jako obhaji si to, ruka tam byla

Reagovat
mato Kreator

hellas

Reagovat
10

Moise

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
olis

Drieeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne zakrutil A mozem vypinat Skoda Bologna. Palacio mal dat, resp. pena nemala byt podla mojho nazoru. Ce la vi...

Reagovat
Eldarion

Milan: G Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Antonelli; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu

Lazio: Strakosha; Bastos, De Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic; Luis Alberto; Caicedo

AC v základe 7 talianov, Lazio ledva ledva jedného. Pred pár rokmi by človek povedal, že to bude presne naopak.

Reagovat
Pipo123

My sme nikdy nemali veľa talianov v základe, aj tak nemajú kvalitu.

Reagovat
Eldarion

S tou kvalitou súhlasím

Reagovat
cresposuper

Anderson je zraneny alebo co? Proti Udine hral famozne.

Reagovat
GEGE

Proč musí hrát ta zkurvená lazialska mrdka,která to má totalně na párku místo Locatelliho s kterého si můžem vychovat registu budoucnosti...Rino mě v tomhle hodně zklamal...

Reagovat
Eldarion

Pre mňa zase naopak Biglia posledné zápasy ohromný progres oproti tým nevýkonom zo začiatku

Reagovat
Eldarion

Cutroneeeee zatiaľ to vôbec nie je zlé

Reagovat
mojmira

Cutrooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

CUTROOO

Reagovat
Eldarion

Klasika prvá strela a prvá šanca a gól koľkokrát túto sezónu to tak bolo? 10ty krát?

Reagovat
LesyJePan

Lazio dnes nedohra s jedenastimi hracmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že AC to dnes dá,len tá obrana neistá....

Reagovat
Pipo123

Faul nic?

Reagovat
Snatus
Reagovat
Pipo123

Dobre to prasime

Reagovat
Pipo123

Nechapem nasu taktiku, vobec nedrzime loptu a snažíme sa hrat vsetko rychlo, presne opak toho co sa nam dari v poslednej dobe

Reagovat
Eldarion

JAAAAAAACK <3

Reagovat
LesyJePan

Zasluzene.

Reagovat
Ragazzo d'oro

JACK

Reagovat
smazaný uživatel

Bez defenzivy nejde nikdy nic velkeho vyhrat.

Reagovat
mojmira

Jaaaaaaack

Reagovat
doNny

ten Bastos je neuvěřitelný

Reagovat
Pipo123

A Caceres stale na lavicke, nechápe nikto

Reagovat
SpartaOvenka

Sakra, dneska mě po dlouhé době naše hra baví a to i bez těch golů

Reagovat
Alberto Aquilani

AC super výkon, nepoznávam ich. Normálne majú systém, vedia čo robia a vyzerá to dobre.

Reagovat
Pipo123

Ako od nas katastrofa, ale toto je chyba Inzaghiho, posledne zapasy maju skvelu formu hraci ako Nani, Anderson ci Lukaku a on ich necha na lavicke.

Reagovat
Eldarion

Po dlhej dobe zápas dvoch väčších mien na ktorý sa dá aj pozerať. Škoda toho gólu ktorý šiel ak sa nemýlim cez Antonelli-ho ktorý hrá inak skvelý polčas. Úplne iné AC než to z prvej časti sezóny, Laziu by tá agresívna hra a napádanie nemuselo vyjsť a tú červenú by už dostať mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem se zeptat, jsou nejake informace, ktere naznacuji, ze Spalletti ztratil kabinu?

Reagovat
Milan.B

celkom to ujde dnes

Reagovat
Pipo123

Gol Cutroneho po ruke, Skoda ze to nikto nevidel

Reagovat
Eldarion

To je Tyranosaurus gól ten je platný

Reagovat
LesyJePan

Čisté rameno.

Reagovat
Inter Eterno Amore

to mi pripomenulo Adrianov derby gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe AC hraje fotbal.Fakt pekne hraji, ze by si to sedalo a zacala stihaci jizda o ctvrty flek.

Reagovat
Yanek

Gattusa, který je 90 minut peskuje si vyberu radši v deseti případech z deseti před Montellou, Inzaghim, Seedorfem, Allergim...

Reagovat
cervo

ja dokonca aj pred Contem po ktorom tu mnohi volaju

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

predávača zápasov a sypača tam tiež nechcem

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pipo123

Lukaku na lavicke a my Musime trpiet Lulica, ach

Reagovat
Eldarion

Ten Milinkovic-Savic je skvelý, taký Pogba čo vie brániť.

Reagovat
cervo

tak Andre si konecne ide otvorit ucet

Reagovat
GEGE

Rino taktik skvělé střídání

Reagovat
Pipo123

Inzaghi caka na striedanie v 90 minute?

Reagovat
LesyJePan

Lulič

Reagovat
Pipo123

Lulic bez uz do pice

Reagovat
M11

Calabria je fajn

Reagovat
Pipo123

Mame docela technickú zálohu, nikomu neprekáža lopta a potom tam je Parolo a Lulic a to je bolest pre oci.

Reagovat
Panděvova ofina

Hmm. Aspoň máte zálohu

Reagovat
ManUnited

Schick ani na lavičce?

Reagovat
mojmira

zraněnej, pro změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Savic je vyborny fotbalista i Anderson.Doufam ze budou v hledacku.Za AC dost dobre dnes Kessie a Calabria.Dobry zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Under zase v zaklade . Antonucci urobil za 15 minut viac ako henten jebo za vsetky zapasy dokopy. Jebat taketo "talenty"

Reagovat
Largo

Ünder se mi na levý straně líbí, na pravý kupodivu nic moc. Každopádně dneska jsou tam mnohem horší než on....

Reagovat
KillSwitch

Shick zase zranený..neni on trošku postihnutý?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ho asi juventus nekupil? To len nasi su prijebani

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Co víc chtěj? Obrovská škoda. Ty centry dneska taky hrozný. Pellegrini jednou vymyslí nahrávku a hned je z toho šance.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa na ten nádherný futbal, čo podľa toho hipstera produkujeme neviem vynadívať.

Toto je podľa mňa to úplne najhoršie, čo som kedy videl a Di Francesco je ten najhorší tréner, akého som na lavici Ríma zažil, a to tu nedávno trénoval záhradník z Trigorie. Najlepšie by bolo, keby dostal padáka už teraz v šatni.

Ale... Alisson je najlepší brankár akého Rím mal!!!!

Reagovat
KillSwitch

Allison je neskutocny...koho myslis tym zahradnikom?

Reagovat
Alberto Aquilani

Andreazzoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak pan naslovovzaty odbornik. Zeman bol urcite lepsi. A ten zahradnik tiez

Reagovat
KillSwitch

sampdoria > rim...co sa to deje s vesmirom?

Reagovat
Lech

... Alisson

Reagovat
Frantszek

fakt to bolí poslední dobou Alisson je normalní blázen. Ten žije v nějakém matrixu

Reagovat
Lech

tomu je Liverpool malo

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Co to dneska do háje je s RADJOU?

Reagovat
smazaný uživatel

Under yeeah, este 10 dalsich takych

Reagovat
olis

Viviano ide riadne

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva taky antifutbal a tolko sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva preco sam nezakoncil, to je ta posratost.

Reagovat
Largo

Antonucci, Defrel do hry, El Shaarawy s Džekem pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini dole , jebe mu nacisto

Reagovat
Largo

Po Alissonovi náš nejlepší hráč dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto strati stred pola, nevyhra

Reagovat
Largo

DĚTE DO HÁJE!!!

Reagovat
Gimme

Ten rozhodčí je taky vymrdanec...tohle ty vole zapíská

Reagovat
smazaný uživatel

A Jesus uplne v pici. Ako mu takto moze prejst lopta

Reagovat
Gimme

...to člověk nepochopí

Reagovat
Largo

Ten Šachtar nás zřídí....

Reagovat
Lech

Reagovat
Gimme

Takhle hlavně že hrajeme pohlednej fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele